Alziza! háát csak 4-et bukott!!!
az még nem is olyan gááz.
Húú, nehéz eset, de tudd, hogy vmi új integrációs tv szerint minden iskolában kel llennie 3H-s gyereknek. Remélem ezt nem terjesztik ki minden osztályra!!!3H=halmozottan hátrányos helyzetű.
Sajna a mi sulink is kapott,kap jövőre nehezebb utcákat-fogalmam sincs mi lesz, mert szegény pedák nem tudnak mit kezdeni velük, az emberi szót meg sem hallják,csak az ordenáré üvöltést-annak meg nem tehetik ki nap mint nap a normális gyerekeket.
Nagyon nehéz,mert egyszerűen nem tudnak alkalmazkodni,nem szabálykövetőek stb. Még mindig szegregáltan lehetett velük a legtöbbet kihozni. Alsóban meg még buktatni
sem lehet, így ha valahová becsúszik, sajna 4 évig keseriti a többiek életét.
Juca!Nagyon jókat dumál Kinga!
Csak nézek!!Ez igen!!!!!Édes lehet a picivel. Dejóóó nektek!!!!!
Amandi. Húú,mi van? Eddig nem is irtál ilyet, dráma, posvány,nihill, vagy háború?Veled vagy a gyerekkel is gáz? Nagyon nehéz lehet dönteni! Én amikor válni akarok(többnyire ikrek uram egyik,elviselhetetlen felétől),akkor mindig az billenti a mérleget, hogy nagyon jó apa, rengeteget foglalkozik a gyerekekkel, abszolút maga elé helyezi őket fontossági sorrendben, nekemis sokat segit,bár már rég nem Rómeó,de főz, most, tereget, bevásárol stb. Ezért vagyok hajlandó kompromisszumot kötni,de ha valamely része is csorbulna az apaságnak-azonnal dobbantanék.
Azért arra figyeljetek, hogy jól beszéljetek ki mindent, mert sokszor kommunikációs probléma, egymás mellett elbeszélés, félreértés miatt van válás a gyerekek első 3 évében. Mert persze akkor a legnehezebb, akkor jut a legkevesebb idő a házasságra,kapcsolatápolásra.
Le kell fektetni a szabályokat, az igényeket,ki meddig enged, tűr és mit nem. Húú, de k nehéz ám ez!!!!!
Remélem számotokra a lehető legjobban oldódik meg minden!!!!!
Vicky! Ne kezdjétek máár. Kitti, Meteor és most ti? Neee mááár.
Meteor!jólalaulnak a dolgok???Pancsi hogy birja?????
Milyen volt apával az a pár nap,és apa birta?
Viera! Nagyon jó ez a templomosdi.
Végül is nem kell ahhoz templomba járni,hogy találkozz Istennel, otthon is meg tudod tenni,de ha ilyen jó fej a pap,akkor élmény lehet hallgatni! Tök,jó,hogy ilyen suliba járatod Zoránt!
Gab! Sebaj,itt a helye az újnak!!!!!!Legyen kerek?!
Zárt fórumban, vagy egy másik, intim dolgokat megbeszélős zárt fórumban én is benne vagyok,hogy azért ez is megmaradjon.Valaki tudja h kell azt csinálni?
Végül is ha priviben elküldjük egymásnak és mindenki reagál, az is jó nem?
Mári! Deédes a fiad! Nagyoooon hasonlit ám rád!!!!!!!!!!!
Vicky! Ciukker a fagyievés.húú de bátor vagy ,én ezt nem merném a kanapén Beni kezébe adni.
Hisztinél az atyai pofon az egyetlen ami tuti NEM SEGIT!!!!!
KATUS,örülök,h tetszik az újmelóóóó!!!!!Lányokról kép?Akár priviben közösben.
Aloe Blaninak megy azóta is,nem is lett beteg, Beninél áttértem a béresre,mert szörppe s em eszi meg.
Colett! Múltkor a rossmanban volt leárazva 4200 helyett 3800-ra.
Forma 1-et láttam, apa kiabált, káromkodott,így Beniú jabb szavakat tanult!!!!!!!Nem dijaztam annyira!!!!
Duma,
Viera!Töök jóóó!!!!Nálunk is folytatja a mondókát,de nem annyira érthető. De,véletlenül találkoztam egy anyukával,akinek a kolléganője logopédus ésmondta h 2 éves gyerkőkkel is foglalkozik,és hogy ép a gótikus szájpadúakat is tanitja, mert tökéletesen megtanithatók tisztán beszélni,csak máshogyan kell képezni a hangot! És csak háziorvosi beutaló kell,úgyhogy viszem is Benit,mert g
yanús már hetek óta, hogy a miatt nem mondja a s,sz, c hangokat. Emlékeztek többször kérdeztem itt is, de azt nem tudtam, hogy ezt nem növik ki,segeiteni kell.
Kaki brrrrra kanapén.
Nálunk az ég világon semmi fejlődés, tagadja a bilit, Wc-t,én meg nem erőltetem. Hetente egyszer megkérdezem, szeretne-e ráülni,ennyi. Pár napja szól hogy pihilek anya(pelusban) és szól ha kaki van. Ennyi. Még van 1 évünk.
Wawel,de jóó,nemsokára szülsz!!!!!!!!!
Kis krapek várja????
Bölcsi 11.nap, 3.hét kezdés: OOORditott,
nem kapott levegőt, úgy tépték ki a kezünkbőőől.együtt vittük apával.Brrrr. Még ott megvártam 2,5 perc múlva játszott, minden utánunk gyereket beadó anyuval lecsekkoltattam-örömmel játszott, na akkor mertünk eljönni. Még azuram is lesápadt azért, de persze leb.szott hogy ne túlozzam el, nem akkora gáz egy kis orditás. Kemények na, ezek a pasik,mi?