SZÉP NAPOT MINDENKINEK!
Most jutottam a gép elé,így csak most látom,hogy mennyien gratuláltatok nekünk!El sem hiszitek,hogy ez milyen fantasztikus érzés így nem győzöm elégszer megköszönni!Teljesen meghatódtam
Az infók,amikkel szolgáltatok abszolut helyénvalóak!Sok váratlan helyzettel nem találtam szemben magam-nektek köszönhetően...
A doki igen jó munkát végzett és nagyon lelkiismeretes,emberséges volt.Többször bejött hozzám érdeklődni.
A nővérek,csecsmősök háááát.....ja.....némelyik nem is tudom,miért ezt a szakmát választotta.Még szerencse,hogy kellő tapasztalattal rendelkezem,nem nagyon szorultam a segítségükre.Első babás anyaként lehet jobban kétségbe estem volna.
Második este még nagyon gyenge voltam,alig tudtam lemászni az ágyról,így meg mertem kérdezni,hogy nem-e lehetne még aznap éjszaka bent a csecsemősökkel Csenge.Na az a reakció,amit erre kaptam minden volt,csak megértő nem...Így inkább összeszedtem magam és egész éjszaka nem aludtam,csak,h megfelelően el tudjam látni a picit.Nem baj,nem panaszkodom,a lényeg,hogy megcsináltuk és együtt vagyunk
Dytke!
A tejcsis jókívánságot köszönöm,abban nem szenvedünk hiányt
De azt hozzá kell tennem,h nem így indult
Már a2.napon bekeményedett a cicim(főleg a bal,az iszonyatosan),de a tej csak nem akart megjönni.Ennek az lett az eredménye,hogy az én drágám sebesre szívta
a 4. napon aztán megérkezett a valódi tej,na de addigra már sírva szoptattam.Kemény volt+tiszta csomó.Végül kedd éjszaka a szopi után véreset bukott vissza Csenge(mondanom sem kell,hogy üvöltöttem a fájdalomtól!)iszonyatosan megijedtünk!Apa kocsiba ült,megkereste a legközelebbi ügyeletes patikát és hozott egy doboz t.szert,hogy vmit egyen a pici.Másnap addig szenvedtem,míg végül sikerült lefejnem a tejet.Így azóta üvegből kapja...Kissebb kudarcként éltem ezt meg,mert Csongort 9hónapig szoptattam,de apa azzal bíztat,hogy így is a.tejet kap.Már a fél fagyasztó tejjel van tele
Most kb4óránként eszik és tündéri baba
éjszaka is kétszer kel,aztán alszunk tovább-kihasználom,mert tudom:nem lesz ez mindig így...
Ennyit rólunk!Köszönjük jól vagyunk,bár néha állva el tudnék aludni
Márti!
Remélem hamarosan neked is szabad majd gratulálni
már nagyon várom,gondolok rád!Sok sikert,könnyű szülést-ezzel szerintem nem lesz probléma!Elvégre mégiscsak a 4.baba
Kukimustra itt is megy:)
egyik nap Csongor bement a fürdőbe,mikor apum fürdött.Anyum mosta a hátát,erre kitalálta,hogy ő is megmossa a papi hátát.Egyszer csak felkiáltott:-"Mama!Nézd csak milyen nad tutija van a papának!Nadon nad,nem ticsi!"
Majd elkezdett vetkőzni,hogy megmutassa,neki mekkora a kukija!Haláli volt
Pelusról annyit,hogy az elején sok kölünbség nincsen,mert olyan sűrűn kell cserélni,hogy fel sem tűnik,melyik milyen minőségű.A későbbiekben nagyobb jelentősége lesz.Mi most Liberot használunk,de csak azért,mert ez 2-4kg-os és Csengére ez jó.A "2-5kg-os kicsit nagy.Amúgy én Huggies párti vagyok pelus-ill.popsitörlő terén is.
Még egyszer köszönöm a sok kedves szót és,hogy gondoltatok ránk