Új privát üzeneted érkezett!

a tobbseg az ip-op ra szavaz, ami az elso es masodik kepen lathato piros es zold szinben. tudtam, hogy ugyanabban a szinben kellett volna feltennem. :wink:

trombi. nekem is nagyon tetszik a zold, de apa hallani sem akar rola. o feketet venne. na azt meg en nem. szoval ugy tunik, hogy abbol a fajtabol a piros lesz, de meg ez a meccs nincs lejatszva. :wink:

bellanita. nagyon edesek a rucik. nem tudod feltenni oket egy kicsit nagyobban?

KépKép
KépKép
mush589

mush:

bocsika!
Szóval: első-második !!! :lol:
Vendég

berni. de jo neked! szept 15! irigy-irigy!

trombi. te meg dolgozol?

KépKép
KépKép
mush589

Most látom, nem maradtam le az egész hétről, csak szerdától, csekély 8 oldalacska 8) , úgyhogy kb innen a kommentek:

Dcili: nagyon jó a pocid, lassan az enyém is van ekkora :wink:

Aida: babamozgásról: azt vettem észre, hogy amikor én mozgok, pörgésben vagyok, nagyon el van csendesedve, mihelyt leteszem magam pihenni, nagyon belehúz, néha olyan "rúgjuk ki a ház oldalát"-szinten. Most a lagzin, mikor már nem birtam táncolni, és leültem, ő akkor folytatta tovább odabennt, sokat buliztunk :D

Szülési terv: nem lenne rossz...legalább elméletben legyek tisztában jó előre, hogy mi hogy lesz, minden eshetőségre felkészülve...De ahogy Marti is irja, nem biztos, hogy ott majd lesz idő, energia, meg erő ilyenekre gondolni....

Marti: ilyen fényes csikokat még nem láttam, de olyat igen, hogy minden elfehéredett előttem, mintha egy sűrű függönyön keresztül nézném a világot, hajszálnyira lehettem attól, hogy összeessek - vártam a buszt kb 30fok melegben - szerintem amúgy nem tarthatott sokáig, de nekem perceknek tűnt. Aztán ahogy feltámolyogtam a buszra és leültem, elmúlt. Azelőtt sem, és szerencsére azután sem éreztem többet ilyent, de akkor nagyon megijedtem...

Babafürdetésről: én is úgy hallottam, hogy főleg az elején nem kell minden nap fürdetni, csak letörörlgetni...Csakegy példájából okulva, ha majd lehet, én sem akarom, hogy fürdessék a kórházban, meg hát ne felejtsük el, hogy december közepe lesz, nem lesz 30fokos kánikula...

Sarmon: jó a kiságy, nekünk is ilyesmi lesz, de lehet e állitani a fekvőrész magasságát? Mert gondolom hanem kényelmetlen lesz, főleg az első felében akkorát hajolni...ja, és BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MÓZESNEK

Mush:nekem sincs még semmi cuccom, sem babaruha(2-őt kivéve, de azok is nagyobbak), sem kórházba menős dolgok, sem kocsi, sem ágy...babonából e, vagy időhiány miatt - még több mint egy hónapig nekem is dolgoznom kell - nem vettem meg még semmit. Úgy gondolom, ráérek még, remélem nem leszek túl fáradt ilyesmikért járkálni október 6 után

Zöldi: jó kis pocak :wink:

Bkatalin: irod, hogy már 10kilónál tartasz, képzeld el, engem hogy letolt a családorvosom, hogy "már" 6 kilót felszedtem, és ha igy haladok, nagyon nagy súllyal megyek szülni :roll: szerintem kicsit eltúlozta. Én nem diétázok, de nagyon sokat mozgok, melóból mindig gyalog megyek haza(kb 3 km), és naponta többszöri lépcsőzés, mert a negyediken lakok, aliftet pedig utálom, félek benne...

Cili: tetszenek a testőreid, szerintem ők igy is n agyon éberek 8)

Bellanitta: gratula a kisfiuhoz

Vera: nagyon jó a kocsi, tetszik, én is szemezgettem már egy hasonlóval, de az 4 kerekű volt, valamiért nem jön be igy első látásra a 3 kerék...

Mush: én a 2. számu babakocsira szavazok, csak valami más szinben :wink:

Zöldi: nagyon aranyos a macis anyag, és tetszik ahogy fel fogod használni, majd ha lesz időm ,én is szeretnék ilyesmiket csinálni, de én valami más szinű anyagból...nem tudom miért, de nem vagyok oda a rózsaszinért :roll:

Mush, Zöldi: szépek a ruhácskák

Aida: csini poci :wink:

Vera: édi ez a fotó, látszik, hogy a kicsifiad már most szereti a tesókáját, irigylésre méltó dolga lesz, ha lánykád lesz, négy büszke báty mellett :wink: , biytosan elkényeztetik majd rendesen

Hűha, kicsit sok lettem :oops: bocsika. Végigolvastalak, nem volt könnyű (csak észre ne vegyék, mert közben nem sokat dolgoztam...), nagyon hasznos infókat is kaptam, megpróbálom elraktározni a kissé lyukas agyamban 8)

Kép
galzsuzsa

Nahát, amig olvastam a lemaradást, irtatok újabb 2 :!: oldalt
nem semmi

Kép
galzsuzsa

Zsuzsa! Nekem tetszik a Dóra (Dorina és Dorottya formájában volt a listámon, amit apa kapásból megvétózott :lol: )

Bellanita! Szuper cuccok!
Mózeskosár max fél évesig jó, aztán kinövi.
Télen is nyugodtan levegőztetheted, csak max. nem 2 hetesen, hanem kicsit később.
Hóban, göröngyös úton jobb a nagy kerekű, de nehezebben fordul.

Sarmi! Itt dettó ilyen az idő.

Bocika! Én is ali éltem tegnap. Még ma sem az igazi, mert ma meg fülledt.

Cili! Milyen a hasfájásod?

Hú, Mási, basszus! Hál'istennek, hogy jobban vagy.
Naná, hogy barterolunk! De válassz még valamit, mert én 1300.-al tartozom.

Berni! És jobb lett az allergiád?
Szerintem textilmózes helyett egy meleg kocsizsák is megteszi.

Kati! Azt a vaníliapudingos tanácsot ugye nem gondolta komoilyan a dokid! Ilyenkor szerintemjobb egy szoptatási tanácsadóhoz fordulni - gyerekkórházakban van ilyen, és mindent szívesen meg is mutat. Lehet személyes/telefonos konzultációt kérni.
Hogy-hogy nem tudták megállípítani, hogy ami szivárog, az magzatvíz-e? Nekik sincs már tesztjük erre?

Szorsolya! Köszi a dícséretet varrásügyileg. Egy jó gép kell csak hozzá, aztán hajrá.

Betti! Nagyon klassz csaj vagy!

Hajrá bb Danija!

Trombi! Brendonos rugi jön velem! (2-kor a bejáratnál, ugye?)

Mush! Nekem a fekete szín nem tetszik! Apa leszavazva!

Csajok! Vigyétek a portékát, mert irgum-burgum! :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Ismét itt vagyok egy kicsit. Dani fiammal nem könnyű most. Egy hete már nagyon nyüsszös. Így esténként van szusszanásnyi időm, akkor benézek hozzátok, de írni nincs erőm.
Megvolt a szobarendezés a hétvégén. Daninak tetszik az új ágy és a szoba. Még van mit csinosítani. Amint kész állapotában lesz, rakok képet.
Vera: Nagyon édes a fiad, ahogy a pocidra ad egy puszit. És szupi a "járgány" is. A lényeg, hogy neked jó legyen. Úgyis te viszed többször sétizni. Persze a babónak is kényelmes legyen. Ez a börzés 4D-s Uh, hogy van. Tudnál kicsit bővebben írni róla???
Mellszívó: Nekem Avent kézi pumpás van. Csillagszelepes! Semmi bajom nem volt vele. Pedig használtam ezerrel 7 hónapon át, majd minden egyes szoptatás után. Sok volt a tejem, ment a fagyasztóba és adni is tudtam másik babának. Ami meg megmaradt én is a fürdővízbe tettem. Jó a baba bőrének. Állítólag.
Na visszatérve! Nekem bevált, bár kicsit nyikorgot, de erre "kifejlesztettem" a hangszigetelő megoldást.
Sognőmnek is ilyen van, viszont neki csinált olyanokat, hogy ez a csillagszelep megfordult benne. Nem értem hogy sikeredett. De amúgy neki is jó.
Alkat és mellszívó függő, mert lehet hogy az ember pont egy hibás darabot vesz meg.
Hálós bugyiból nekem Hartmann márkájú volt. Szerettem.
Betti: Örülök, hogy jobban vagy. Drukk, hogy minden rendben legyen és hamar tudjatok próbálkozni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja fürdetés! Mi a mai napig gyógyszertárit használunk, testápoló is az. Sampon Johnsonos. Volt hogy fürdetőből is ezt használtunk, de ekcémás lett így visszaálltunk a gyógyszert-ra. Azóta szép a bőre, nincs vele gond.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

betti...hálám örökké üldözni fog...köszönöm..remélem beválik..:Dfelsem tudod fogni hogy nekem ez mekkora segitség..igyekszünk mindent megvenni,minden pénzt ugy beosztani hogy kijöjjünk de amig havi 25-30-at törlesztek az exem helyett nagyon nehéz..ugyhogy IMÁDLAK......
és hogy tudnánk megoldani hogy megkapjam?

Betti:örülök hogy irtál..jo tudni hogy nem adjátok fel..már vártam mikor irsz..és ha minden jol megy decembertől mi drukkolunk neked.

aida:a hasad szépen növöget...vékonyságoddal meg ha eddig nem tudtál hizni akkor már nem is nagyon leszel vastagabb-.max.hasban..:D

Kép

Kép
nikianya21

Mágnes: nem semmi ami veled történt, jó, hogy minden ok azóta. Itt még ma is borzasztó meleg van, esőnek se hire, se hamva, állitólag nyugat felőlről (vagyis tőletek) jön egy hidegfront esővel, meg mindennel, kb ma estére, holnap délelőttre ér ide

Táblázat és Betti ügyben egyetértek Aidával...én is sokszor megsirattam, és nagyon sajnáltam ami vele történt, olvastam az irásait a másik topicban, de mi sajnos nem tudunk másképpen segiteni rajta, minthogy biztatjuk és együttérzünk, és ezen nem kellene változtatnia annak sem, hogy rajta van a táblán, vagy nincs...Kicsit zavarosnak tünhetek, de remélem értettétek mit akarok mondani ezzel

Kép
galzsuzsa

zöldi:
mingyá megnézem a kantárosat. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mit gondoltok a kettős vezetéknévről?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi:
kék sapi és vagy kantáros gatyó póló nélkül... Ez így mennyi? Lehet, hogy túlléptem... :)

Lányom nem akar aludni.... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

zöldi:
ezeket most itt eladod? azt hittem mutatod, hogy ezeket vetted. :D

szóóval engem érdekelne a kék-fehér macis plüss rugi 400ért és a zsiráfos rugi 300ért!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Az nem úgy van, hogy még a házasság előtt el kell dönteni, hogy mi lesz a vezetékneve a gyerkőcöknek? Vagy csak nem régóta van így? Vagy esetleg később lehet változtatni? :? A mi esküvőnk tavaly nyáron volt, és az házassági akvi kivonatban benne van a születendő gyerekek vezetékneve is.

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi! Köszi a privit, válaszoltam! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Ha házasság után megtartotta az anya a saját nevét vagy még nem házasodtak össze, akkor kaphatja az anyja és az apja vezetéknevét is a gyerek. Mi még nem házasodtunk össze, meg ha össze is házasodnánk maradnék a saját vezetéknevemnél így kaphatja a nevet. Mivel édesapám mindig is nagyon szeretett volna egy kisfiút (név továbbvitel miatt is) de soha nem áldotta meg a sors, megígértem magamnak és neki még gyerekkoromban, hogy tovább adom a nevét. Persze apa ragaszkodik a saját vezetéknevéhez is, ezért kell a kettőzés. :)

Így lenne a végeredmény:
Tóth-Szanyi Noel vagy
Szanyi-Tóth Noel

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vera: nem tudom, hogy nálatok hogyan volt ez a neves dolog. Mi 3 éve hazasodtunk meg, én nem vettem fel a férjem nevét. Viszont meg kellett adni a leendő gyermek családi nevét, ami bármilyen variáció is lehetett volna, de mi a férjem családnevét adtuk. Az anyakönyvvezető felhívta a figyelmünket, hogy a gyermek családi nevét a születése előtt meg lehet változtatni, de csak egyszer. Ilyenkor úgyis kell kérni egy 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat másolatot, akkor szerintem el is lehet intézni. Bár lehet változott ez már 3 éve, de mivel mostanában rengeteg lagziban voltunk, mindenki hasonlókat mesélt!
Vendég

aida.zoldi irta, hogy elado a cocaturibol. :lol: csodalkoztam is, hogy senkit sem erdekelnek. asszem masok is felre olvastak...

magi. remelem most mar jobban vagy! nem hiszem el hogy a hazi orvos nem tudja neked felirni azt a pipat! 3 havonta menni? azrt az nem semmi.

KépKép
KépKép
mush589

Értem :)
Viszont én is megtartottam a saját nevem, és tényleg kaphatott volna kettős vezetéknevet a baba (sőt, ha akarom, akkor akár csak az enyémet is), csak már akkor el kellett dönteni, hogy konkrétan mi legyen.

Szerintem mindkettő nagyon jól hangzik, a Szanyi-Tóth nekem kicsit jobban :)

Kép

Kép
gabilany79

jesszusom. hogy akkor el kellett dontenetek hogy mi lesz a gyerek vezetek neve, amikor hazasodtatok? nem semmi. itt ilyen nem volt!!

aida nekem nagyon furan hangzanak a magyaros nevek a Noel-lel. nekem ahhoz inkabb egy magyarosabb hangzasu nevet tudok elkepzelni. nem tudom Adam(a vesszoket kepzeld oda), Balazs, Zsolt. A Noel ele vmi egzotikusabb vezetek nevet kepzelnek. de ez csak az en velemenyem. nehogy megsertodj!

KépKép
KépKép
mush589

most tudtam meg, hogy nem lesz itt a fonokom holnap. lehet cincogni!:)))

KépKép
KépKép
mush589

Mági! Eddigi 2 gatyó 400.- +400.-
kantáros 700.-
csíkos kék sapi 200.-

Kettős vezetéknév: nekem az van, de Hannának csak apja neve lesz...hátha ő is fel akarja majd venni a vejem nevét!
Persze Aida, mind eladó! Nem olvastad? :lol:
Jáááj, Tóth-Szanyi ne legyen, mert akkor azt hiszik, hogy Sanyika az első keresztneve, amikor a homokozóban bemutatkozik :wink:

Mush! Köszi a reklámot! :wink:

Kép
zölddisznó

Aida: nekem is a második névváltozat tetszik jobban, de nálunk ez nem hiszem,hogy megoldható lett volna, a párom már akkor tiltakozott, amikor felvetettem, hogy második névnek vegye fel ő is az enyémet (Gál Róbert + Kibédi Zsuzsanna= Gál-Kibédi....), de az már egyenesen sértette volna a büszkeségét, ha még ráadásul az én nevem került volna elől :roll: Igy lettem én is Gál

Kép
galzsuzsa

Aida! A kék-fehér macis plüssrugi? Az melyik? A másikat oké!

Kép
zölddisznó

Te lehettél volna Gál-Kibédi is!

Kép
zölddisznó

Nem akartam túlvariálni...nekem jó igy :D

Kép
galzsuzsa

Mush: igen el kellett dönteni, de a születés előtt meg lehet változtatni! Tehát azért van választási lehetőség! :lol:
Aida: nekem is a második névvariáció tetszik.
Zöldi: jó ez a hozzászólás, mármint tényleg azt hinnék hogy Sanyi a keresztneve, főleg amikor még nem beszélnek tisztán. Jót nevettem a példádon. Jó hangosan. Remélem már jobban vagy, én egy fokkal. De most meg agyilag fáradtam le, mert 2,5 hét szabi után jött a főnök és hát hatalmas őrület volt bent! Most gyűjtöm a lelki erőt a vasaláshoz, de hát már megint itt ülök! :lol:
Vendég

Hát, nálunk még egyesével is bonyola kimondogatni (leírni) a neveket, így inkább nem is erőltettem (Kristyán + Schmidt) :lol:

Így is sokan mondogatják, hogy szegény gyerek majd nem tudja kimondani a nevét (apa nevét kapja, és nem én vagyok Kristyán :)), de nem tehetek róla, egyszerűen nem találtam/tunk ennél jobb keresztnevet, amihez ne kötődne valami, amiért nem :oops:

Kép

Kép
gabilany79

galzsuzsa igen lehet állitani 3 magasságban a fekvőfelületét a kiságynak.Az enyémnek legalábbis 3ba de láttam már 4eset is.

Aida attól függ mi lenne az a kettős vezetéknév?De a ti esetetekben jól hangzik meg nem is nagyon hosszú.Mi Sárvári-Mészárosok vagyunk ...így hülén hangzott volna.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

ki, mit foz ma? nalunk gulyas leves, es paprikas krumpli lesz. az elobbi tony keresere. nagyon szereti.

gabilany. Kristyan Kristof lesz?

boci te meddig dolgozol?

otthon mindenki tappenzen lesz, aki nem sokara befejezi a munkat, amig a baba megszuletik?
en is mar maradnek itthon, de azert nem teszem, mert akkor a babaval kevesebbet lehetnek majd itthon. 11 honap most, de ha hamarabb abbahagyom, akkor kevesebb.

KépKép
KépKép
mush589

Bocika nekem is kellene vasalnom, de szintén nem áll rá a száj... ez az egyetlen házimunka amit tényleg szívből utálok.....

Kép
dcili81

A hasmenés elmúlt, nem tudom mitől volt. Olyan rendes hasmenés volt, semmi extra. Dani jókat rúgott belém a wc-n is. Most már jó éhes vagyok, lassan befejezem a takarítást, aztán eszek valamit.

Mush én holnap főzök gulyás levest, meg sütök emeletes csokis palacsintát, meg lehet csinálok sajttal-almával töltött husit... nyami-nyami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
dcili81

Mush: hát kb. október vége - november elejéig dolgozom! Van 19 nap szabim azt akarom novemberben kivenni, aztán már jöhet a bébi. Nekem is hasonló munkám van mint neked, és ezt lehet csinálni. Persze amíg jól érzem magam. Ha nem lennék jól nem mennék, de így legalább emberek között vagyok és lehet meghülyülnék itthon. Egész nap egyedül??? Fúúúú, el sem tudnám képzelni! Nagyon társasági emberke vagyok, tehát tuti bekattannék. Így is nem tudom mit csinálok már novemberben. Ezért sem sietjük el a babás vásárlási dolgokat, mert akkor az lesz napirenden. Ja és a dokim is javasolta, hogy amíg jól érzem magam dolgozzak. Szerinte azok a kismamák akik elhagyják magukat azok nehezebben is szülnek, mert nincs erejük.
Vendég

Cili: én már vasalok, de nagyon utálom!!!! :(
Vendég

Nagyon pofátlan lennék, ha beállítanék egy adaggal? :oops:

Kép

MOst mentettem meg egy kisvakondok a bolond kutyáim kezei közül.... kinyírom őket egyszer..... :evil: :evil: :evil: :evil:
dcili81

Mush: aha, úgy fogják hívni :) :oops: Sokat gondolkodtam/tunk rajta, de végül emellett maradtunk
Ja, és nálunk tojásos lecsó lesz, apa főzi meg tegnapról maradt palacsinta.

bocika: én kb. pont ugyanígy tervezem a dolgokat, és pontosan amiatt, amiért te is (megzizisednék otthon egyedül). A dokim is majdnem szóról szóra ezt mondta, amikor erről beszéltünk. Csak én okt 23-tól tervezek otthon maradni, először szabin, amíg futja, aztán táppénz. Főleg a gyerekszobát fogom majd csinálgatni a fennmaradó időmben, szeretem a kreatív dolgokat, lesznek képek a falra, van egy régi komód, amit lecsiszoltatok apával és újrafestem, macit varrok, meg ilyesmi. Legalábbis remélem, hogy a baba is "benne lesz majd" :) . Már most is be vagyok sózva, csak munka után már nem mindig van energiám, és hát én babonás is vagyok, ami tudom, hogy hülyeség, de ez van. Zöldit nagyon irigylem, hogy ilyen ügyes a varrógéppel, nekem max. kézzel megy és kisebb dolgok.

Kép

Kép
gabilany79

Mush, nem, már nem dolgozok - pozitív teszt óta (merthogy voltak előzmények) Eleinte sok volt az idegeskedés, de mostmár nagyon élvezem az itthonlétet.

Zöldi, köszi, akkor holnap tali!

Aida - nekem is a Szanyi-Tóth tetszik jobban. Én sem vettem fel a párom nevét, úgyhogy lenne alapja a kettős vezetéknévnek, de nagyon hülyén hangozna, úgyhogy nálunk fel sem vetődött. De nálatok jól hangzik.

Voltam dokinál, minden ok velünk!

Kép
trombibébi

Aida!
A második nekem is jobban tetszik.

Nálunk is annak idején felmerül a KIRI-KOVÁCS név pont ez miatt mert nálunk sincs fiú aki továbbvigye a nevet,de ha lány és férjhez megy ....né Kiri-Kovács .. .. (főleg ha két keresztnevet kap) erre is gondoltam mikor férjhez mentem szegény nagyon utált volna bennünket ha le kell írnia.
Most a fiunknál is két keresztnév lesz ha eldöntenénk végre :evil:

Gabilany!
Megfigyelésem akinek K-val kezdődik a vezetékneve az a keresztnévnek is K választ.
De miért van ez igy?
Elárulom ha lány lett volna Kiri Kíra Petra lett volna.
Fiúba nekem is a Kristóf vagy Kornél esetleg Kolos.

Zöldi!
Jó h te is varrogatsz mejd ellesek néhány mintát.

Kérdés:
Kiságy milyen magas??????
A mienk 80 cm a földtől a rácsa 55cm nem kicsi ez?

írom össze mit kell még venni!
van egy kis jegyzetfüzetem abban sok mindent írogatok Kórházba is mit vigyek és most látom a párom beleírt Kabala (van egy közös kabalánk mindig az viszi magával aki elmegy otthonról).
/Babát ott adnak/ :lol: :lol: :lol:

Jó pofa férjem van.....

Kép

Kép
bellanitta

100 nap van hátra :) :D :lol: :wink:

Kép

Kép
bellanitta

gabi,boci. en nem zizisednek meg itthon. sok mindent tudnek csinalni. szivesen jarok dolgozni, csak neha ledolnek 5 percre, de azt ott ugye nem lehet.:)
nalunk a babaszoba nagyon az utso perc muve lesz, sot lehet, hogy kesz se lesz. attol fugg, hogyan haladunk az epitkezessel. csutortokon kezdunk!!! :lol:

ugy volt, hogy elmegyunk valahova egy hetvegre 20-an az elso hazassagi evfordulonk alkalmabol, de nem fer bele a keretbe. :cry: :cry: :cry: minden filler kell az epitkezesre, meg masik kocsira (a mostani 3 ajtos, es szerintunk egy 5 ajtos sokkal jobb lenne egy pici babaval).

KépKép
KépKép
mush589

anita. gratula a 100 naphoz

KépKép
KépKép
mush589

mush:
Nem hari, de szerintem a Szanyi mellé egész jó a Noel. :D A Tóth mellé már kicsit furibb, ezért nem szeretném pl. hogy Tóth Noel legyen. Mivel nekem is olyan nevem van, ami nem átlagos magyaros (Aida) így szeretném ha a fiamnak is ilyen lenne és a Noel már nagyon eldöntött. :)

Köszi amúgy a vezetéknév szavazást. :)

zöldi:
Pár oldallal hamarabb van feltéve "plüss rugi" néven és fehér benne oldalt kék résszel.. :roll:

Most jöttünk haza az orvostól, örömésboldogság, hogy még mindig nem nyíltam ki, 2000-es az érték. Viszont van bő gombás fluor megint és kaptam is rá megint kúpot. :( Ráadásul a bébim még mindig óriásfejű sajnos. :( A 4D Genesisben ha majd megyünk vizsgálatra (most hétvégén) ott ránéznek az agyára? Azért nyugodtabb lennék. Egy független nőgyógyász azt mondta érdemes megnézni az agykamráit. A sajátom is ingatta picit a fejét, de még egyelőre nem aggódik. Viszont köszönhetem Noel nagy lufifejének a terhességi korom 1 héttel idősebb lett, így papíron már betöltött 25 hetes vagyok.

Felírta a Cordaflex erős gyógyszert, ha gondom lesz azt mondta szedjem, de bizakodik, ha eddig nem nyíltam ki a keményedésektől akkor most már nem is fogok amíg nem kell. :) A Cordaflexet alig akarta kiadni a gyógyszertáros, rákárdezett, hogy biztos megbeszéltük-e az orvossal hisz ez magzatkárosító. Nagyon nem ajánlják. De az orvosom is most azt mondta, hogy csak szükség esetén vegyek be belőle.

Na és akkor a bébim adatai pedig
BPD 66mm
FL 42mm
AC 192mm

Becsült súly:783gr
Becsült hossz:31cm

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bellanitta!
Ez jó kérdés, nekem eszembe sem jutott, valahogy tudat alatt alakult így. Még régebben tetszett meg a Kristóf név, aztán valahogy feledésbe merült, és sokáig a Gergőért voltam oda. Aztán amikor kiderült, hogy jön a baba, akkor rögtön a Kristóf jutott eszembe, és némi megingás után végülis ennél maradtunk.

És ha már macikról beszéltem, megmutatom az elsőt, ha nem bánjátok (igaz, hogy ezt sokáig csak nézegetheti, de a kövi frottírból lesz és moshatóra csinálom (esleg teszek bele csörgőt is) azt tömködheti a szájába is :) )

Kép

Kép

Kép
gabilany79

mush: nekem is vannak rossz pillanataim a munkahelyen (ma pölö kifejezetten utáltam), én főleg az egyedüllétet nem bírnám...

Aida: gratulálok az eredményekhez! Én egy hete a Bolgárkerék utcában voltam 4D-n, ott részletesen megnéztek mindent, az agyát is.
Csak összehasonlításul a mi értékeink 24 hét 2 naposan :) :
BPD: 64 mm
HC: 230 mm
AC: 240 mm
FL: 44 mm
Becsült súly: 950 gr
Becsült kor: 26 hét 2 nap

Tehát kb. ugyanaz, csak az én babám kis haspók :) És azt mondták rá, hogy minden oké, csak kicsit nagy baba a korához képest. Nem aggódom, mert én akkora fejjel születtem, hogy rögtön vittek CT-re, és semmi baja nem volt/lett a fejemnek (bár lehet, hogy erről másoknak más a véleménye) :D

Kép

Kép
gabilany79

aida
örülök hogy minden okés. :lol: :lol:

vízfejűségre gondolnak?Mert ha az lenne akkor az már tökéletesen gyógyítható. A Balunak is volt egy bölcsistársa sönt volt a fejében és semmi baja nem volt és nincsen most sem és úgy éli világát mint akinek semmi baja nincsen.

De ezt csak leírtam. Tuira semmi baj nincsen és ne haragudj hogy megemlítettem.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok lányok!

A mai naptól már tényleg táppénzen vagyok, múlt héten elfogyasztottam a szabim. Én is szívesen jártam dolgozni, itthonról most is besegítek és néha be is megyek - holnap is tartok még egy oktatást-. A gond inkább az volt, hogy a 8-9 óra közben időnként jó lett volna lepihenni, azt meg ugye nem nagyon lehet.
A vasalást én is elhalasztottam ma, elég rosszul aludtam éjszaka, nálunk nagyon erős széllel érkezett a lehűlés. Főzni rizses-lecsós csirkét főztem, holnap rakott krumpli jön, szerdán meg valami tejszínes-színes borsos tengeri halat fogok csinálni.
A kisfiamnak jól indult a suli, gyűlnek a piros pontok és a csillagok. Holnap reggel laborba megyek, remélem, minden rendben lesz - teljes vérkép, vizelet. A hugom szerdán betölti a 38. hetet, csütörtökön befektetik. Az inzulinos kismamákat nem szokták végig engedni, és a kislánya dorka, már így is nagyon szép méretekkel büszkélkedhet. Szóval a hét végén v. jövő hét elején baba áll a házhoz!
Szépek a pocakok, nagyon édes ruhákat vásárolgattatok. Én még mindig várok, előéletem miatt talán kissé babonásabb vagyok a kelleténél, de majd októberben beindulok!
Nyugodalmas, kellemesen hűs jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Laura

Kép
Kép
szeles4

Gabi:
Köszi az adatokat. Jó nagy pocis. :D

Vera:
Igen, vízfejűség gyanú. :( De egyelőre még csak halvány gondolatként merült fel, az orvos szerint sincs még gond aggodalomra. Ha meg gyógyítható, az tök jó! :D

Laura:
Drukk a huginak! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida. a 4d genesisben megnezik a buksijat is, de ha szolsz, akkor biztos kulon odafigyelnek ra. annyira kedvesekmajd meglatod.

paprikas krumpli kesz, de a leves szerintem csak ejfelre lesz kesz, mert masfel oraja fo a hus, de meg mindig olyan, mint a koszikla. biztosan ven volt a marha.

apjuk meg felszivodott. ilyenkor mar reg itthon szokott lenni. se egy telefon. ha 8-ig nem er haza akkor azert majd racsorgok.

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?