Most látom, nem maradtam le az egész hétről, csak szerdától, csekély 8 oldalacska
, úgyhogy kb innen a kommentek:
Dcili: nagyon jó a pocid, lassan az enyém is van ekkora
Aida: babamozgásról: azt vettem észre, hogy amikor én mozgok, pörgésben vagyok, nagyon el van csendesedve, mihelyt leteszem magam pihenni, nagyon belehúz, néha olyan "rúgjuk ki a ház oldalát"-szinten. Most a lagzin, mikor már nem birtam táncolni, és leültem, ő akkor folytatta tovább odabennt, sokat buliztunk
Szülési terv: nem lenne rossz...legalább elméletben legyek tisztában jó előre, hogy mi hogy lesz, minden eshetőségre felkészülve...De ahogy Marti is irja, nem biztos, hogy ott majd lesz idő, energia, meg erő ilyenekre gondolni....
Marti: ilyen fényes csikokat még nem láttam, de olyat igen, hogy minden elfehéredett előttem, mintha egy sűrű függönyön keresztül nézném a világot, hajszálnyira lehettem attól, hogy összeessek - vártam a buszt kb 30fok melegben - szerintem amúgy nem tarthatott sokáig, de nekem perceknek tűnt. Aztán ahogy feltámolyogtam a buszra és leültem, elmúlt. Azelőtt sem, és szerencsére azután sem éreztem többet ilyent, de akkor nagyon megijedtem...
Babafürdetésről: én is úgy hallottam, hogy főleg az elején nem kell minden nap fürdetni, csak letörörlgetni...Csakegy példájából okulva, ha majd lehet, én sem akarom, hogy fürdessék a kórházban, meg hát ne felejtsük el, hogy december közepe lesz, nem lesz 30fokos kánikula...
Sarmon: jó a kiságy, nekünk is ilyesmi lesz, de lehet e állitani a fekvőrész magasságát? Mert gondolom hanem kényelmetlen lesz, főleg az első felében akkorát hajolni...ja, és BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MÓZESNEK
Mush:nekem sincs még semmi cuccom, sem babaruha(2-őt kivéve, de azok is nagyobbak), sem kórházba menős dolgok, sem kocsi, sem ágy...babonából e, vagy időhiány miatt - még több mint egy hónapig nekem is dolgoznom kell - nem vettem meg még semmit. Úgy gondolom, ráérek még, remélem nem leszek túl fáradt ilyesmikért járkálni október 6 után
Zöldi: jó kis pocak
Bkatalin: irod, hogy már 10kilónál tartasz, képzeld el, engem hogy letolt a családorvosom, hogy "már" 6 kilót felszedtem, és ha igy haladok, nagyon nagy súllyal megyek szülni
szerintem kicsit eltúlozta. Én nem diétázok, de nagyon sokat mozgok, melóból mindig gyalog megyek haza(kb 3 km), és naponta többszöri lépcsőzés, mert a negyediken lakok, aliftet pedig utálom, félek benne...
Cili: tetszenek a testőreid, szerintem ők igy is n agyon éberek
Bellanitta: gratula a kisfiuhoz
Vera: nagyon jó a kocsi, tetszik, én is szemezgettem már egy hasonlóval, de az 4 kerekű volt, valamiért nem jön be igy első látásra a 3 kerék...
Mush: én a 2. számu babakocsira szavazok, csak valami más szinben
Zöldi: nagyon aranyos a macis anyag, és tetszik ahogy fel fogod használni, majd ha lesz időm ,én is szeretnék ilyesmiket csinálni, de én valami más szinű anyagból...nem tudom miért, de nem vagyok oda a rózsaszinért
Mush, Zöldi: szépek a ruhácskák
Aida: csini poci
Vera: édi ez a fotó, látszik, hogy a kicsifiad már most szereti a tesókáját, irigylésre méltó dolga lesz, ha lánykád lesz, négy büszke báty mellett
, biytosan elkényeztetik majd rendesen
Hűha, kicsit sok lettem
bocsika. Végigolvastalak, nem volt könnyű (csak észre ne vegyék, mert közben nem sokat dolgoztam...), nagyon hasznos infókat is kaptam, megpróbálom elraktározni a kissé lyukas agyamban