Kedves fmar!
Köszönöm a bíztatást.
Először is a bagó téma:
Előrebocsátanám, hogy nagy bűzrúd-ellenző vagyok, szóval lehetséges, hogy elfogult is vagyok eme témában.
Szóval azt mondtad, hogy ha megjön, akkor nyugodtan rágyujtasz, mondván, hogy úgysincs odabent senki.
1. Én hallottam már olyat, hogy valaki még rendesen menstruált az első nónapokban, mikor már odabent volt a pici. Szóval még így sem lehet 100%-ig biztos az ember lánya.
2. A nikotin nem abban a pillanatban fog eltűnni a szervezetedből, hogy megtudod már ketten vagytok
, hanem idő kell hozzá. Akár egy évig is eltarthat.
Igazán nem akarlak megijeszteni, bár ha ez kell ahhoz, hogy MOST hagyd abba, akkor: tessék megijedni!
Ha meg nincs igazam? Mit veszíthetsz?
A kérdésed, miszerint fura dolgok jönnek ki. Hát, erre tényleg nem tudok szakértöként hozzászólni. Nekem is szokott furcsa lenni, de AKKOR kifejezetten a szokásosnál nagyobb (kb 3 cm), tömörebb (igazi hús), nem vérömleny szerü valami /valaki
volt és olyan furcsa vége volt. Mivel egy terheskönyv szerint az elsö néhány hétben már kezd kifejlődni a köldökzsinór (olykor ennek fejlődését jelzi a mamánál a nyilalló fájdalom), azt gondolom az lehetett az. Na meg az egyik pillanatról a másikra jövő rosszullét. Nem tudom, hogy ez mindenkinél így szokott-e lezajlani, nálam ilyen volt. Én sem tudtam akkor, hogy ez most mi volt, nem olyan volt, mint korábban, vagy általában. Ezért telefonáltam a kórházba, utána meg a dokimnak. De tény, hogy azóta már többször bennem is felmerült a kérdés: mi van, ha olykor nem is menstruálok, hanem... (?) De ha jól vettem ki az eddig itt-ott olvasottakból, akkor az első időkben egyszerűen felszívódik mindenféle fennakadás nélkül. Mikor meg már nagyobb, azt észre fogod venni. /Ha tévedek, javítson ki valaki!
/
Remélem segítettem. Mindenesetre az a legbiztosabb, ha megkérdezel egy hozzáértő orvost.
Gyerünk mamajelöltek, hosszú a hétvége! Munkára fel!
Koalamaci