Új privát üzeneted érkezett!

Puszi mindenkinek!

Nem szórakozom csak itt van a főnököm és nem tudok Internetezni. Tegnap megcsináltam a tesztet és lássatok csodát NEM MUTATOTT SEMMIT!!!!
Á nem kezdtem el aggódni????
Semmi jele annak, hogy meg fog jönni.
Valaki írta, hogy vérvétel ..stb. Most megpróbálom, most is hányingerem van pedig olyan éhes vagyok. KI érti ezt?????
Még jövök
bubi

Bubi

Rossz volt a teszted, vegyél másikat aztán gyere!!

Pucur
Pucúr

Sziasztok!

Erazmus! Örülök, hogy benéztél hozzánk, biztosan
nagyon sok kérdésünk lesz. Kérlek segíts ne-
künk!! És gyere minél gyakrabban.

Nekem is lenne egy kérdésem.
múlt hónapban 5 hetesen vesztettem el a babát.
Volt laparoszkópiám, átjárhatósági vizsg. és
ez után egyből teherbe estem, csak sajnos
meghalt a baba.
Uh.-val vizsgálva a méhnyálkahártyát és hormonvizsgálattal is minden rendben
van.
Valószínű, hogy a laparoszkópia "gyógyhatásaként"
estem teherbe már a műtét után elsőre?
És ezek után várható-e újabb terhesség belátható
időn belül?
Érdemes-e progeszterontartalmú gyógyszert szedni annak ellenére, ha a leletek szerint minden ok.?

Barbi!

Sajnálom, hogy kiborult a bili otthon. Remélem
hamarosan minden rendbe jön és szent lesz a béke.
Szívből kívánom.

Bubi! Úgy drukkolok Neked!Kép

Pussz

Éva
Éva

Szijasztok csajok!

Erazmus,Koalamaci

Udv,minalunk orulok,hogy jottetek.
Az Erazmius topic jo otlet,mit szolsz?

Lanyok

Nem vesztem am el de reggel meg lesem ultem az asztalomhoz maris le kellett mennem a rakt'rba ezer eves szamlakat molyolni.Sajnos kajalok es megyek folytatni ugyhogy ma nem nagyon leszek.
A tegnapi naprol annyit,hogy el sem jutottunk addig,hogy magamra oltsem a baby-doll csodat!!KépKépKépEcceruen nem volt ra idom,ugye ertitek??

Bubi
????????????Dokihoz mikor ohajtassz menni???Kép

maj meg jovok,mindenkinek pussssz Kriszti
kriszti

Bubi!

Most olvasom, hogy mi van.

Vegyél még egy tesztet!!!!! Ez biztosan rossz volt, ha egy csík sem jelent meg.

Ne hagyd magad befolyásolni, a főnököt meg
tojd le, inkább gyere ide hozzánk.
Bocs, ha durva voltam.
Csak annyira jó itt veletek lenni, hát ez van.

Éva
Éva

Lányok!
Jelentem, létrehoztam az ERAZMUSZ-topicot, reméljük a doktornõ visszatér hozzánk, és minden titokra fény derül!Kép

KEDVES ERAZMUSZ!
Egy külön topicban toporgunk a kérdéseinkkel!!Kép

Ancsi
Ancsi

Lányok a főnök elment kajcsizni.
Szóval egy csík volt, de a tesztcsíkkal volt valami mert az alján ahol a nyilak vannak csak félig volt zöld papír.
Majd veszek még egyet. Nem izgulok, a rosszra is felkészültem. De nincs görcsöm! 31 .napon vagyok!
Koalamaci!
Teljesen átérzem a fájdalmadat csak én 8 hetesen éltem át, én tudtam hogy terhes vagyok. Szóltam a főnökömnek,(én ÁLLAT) mert megint csak valakin akartam segíteni, hogy jöjjön a helyemre. Balul sült el.A kolleganőmmel nagyon összevesztem. Elkezdett oktatni, hogy kirúgnak, meg miből akarok én megélni stb...Baromi szarul esett és 1 órán keresztül lent a parkban zokogtam. 1 napra rá elmentem tápénzre és a baba el is ment.
Utálom őket ezért, de nincs mit tenni az élet megy tovább!

Erazmus!
Pont a jó múltkor jutott eszembe, hogy milyen jó lenne, ha lenne egy képzett ember is közöttünk. Vannak néha olyan kényes kérdések, amit nem feltétlen teszünk fel orvosunknak, vagy elfelejtkezünk róla. Szóval én személy szerint nagyon örülök, hogy itt vagy közöttünk.

Kriszti! KIBÉKÜLTETEK?
Aug 1-én jön a dokim addig máshoz én nem megyek!

Puszi Bejának
Mit szóltok a vérvételhez? A teszt kezd az agyamra menni eddig 3-ból 2 sérült volt, pont ilyenkor korábban soha nem találkoztam ilyennel. No ami biztat az az , hogy az ép és normális legalább már halványan kimutatta.
Pattanás nincs! Ha egy is megjelenik, akkor már semmi sem biztos!
De a mai az Optimisták napja!!!!!

Pussz.Azért dugiban olvaslak benneteket.
bubi

Üdv Lányok!

Köszönöm a bíztató szavakat, nagyon jól esik. Jönni fogok és igyekszem írni is.

Kedves Bubi!
Szerintem várj még egy hetet és ismételd meg a tesztet, vagy menj el az orvoshoz. Bárhogy is: nagyon vigyázz magadra! :-)

Kedves Barbi!

Én is mielőbbi békülést kívánok. Szerintem az lenne a legjobb, ha leülnétek és megpróbálnátok megbeszélni. Egy-egy veszekedés alkalmával sok olyan hangzik el, amit az ember nem is gondol komolyan, csak hirtelen kicsúszik és bár nagyon sajnálja, de van, mikor nehezen megy a bocsánatkérés. Biztosan a párod sem akart megbántani, csak "valahogy így alakult". :-( Félre ne értsd, nem akarlak megbántani, nem tudom min vesztetek össze, de nem lehet, hogy esetleg - a bántáson kívül - igaza van (vagy legalábbis van igazság benne), csak ő túl durván adta elő, te meg túl érkényenen reagáltál rá? Hiszen biztosan ő is nagyon várja, hogy történjen valami/valaki :-) és a hosszú várakozás őt is megviseli. Bárhogy is volt: az őszinte, indulatoktól mentes beszélgetés annyi mindent meg tud oldani! :-) Mindenesetre nem szabad megvárni, hogy az ember utólag továbbkombinálja az adott veszekedést és esetleg rossz következtetést vonjon le belőle! Remélen nem értettem semmit félre, ha mégis, homályosíts fel kérlek! :-) Szorítok nektek! :-)

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Bubiii!!! Reggel csinálni a tesztet, nem este, nem nappal!!! Még akkor se, ha az van ráírva, hogy a nap bármely szakában elvégezhetõ... a reggeli elsõ pipiben van a legtöbb HCG-hormon... Na... futás-futás a gyógyszertárba egy ujabbért, és holnap reggel tessék sorbanállni itt nálunk az eredménnyel!

A vérbõl, ill. vizeletbõl való terhesség-megállapítást egyébként én ajánlottam... ha ari a háziorvosod, õ tud adni beutalót...

Krisztikém! Kép le a kalappal... no commentKépKép

cupp,
Beja
Beja

Koalamaci!
Nagyon jó helyre csöppentél, meglátod, milyen jól fogod magad érezni! Kép

Ennyi jó barátnõd nem volt, és nem is lesz!Kép

Bubi!
Tessék csinálni egy másik tesztet, ha az sem +, néhány nap múlva csíkokat és csillagokat fogsz látni a boldogságtól!Kép
A siker garantált!)))

Ancsi
Ancsi

Éva!
A főnök le van tojva nem jött még vissza, de is hiányzik.Bunkócska! Amikor bejelentettem neki, hogy terhes vagyok, a válasz: Ennek nem örülök. Mire én: Nem is neked kell ennek örülni!! Pedig tudja, hogy voltak gondjaink ezzel.
Nem törtem le mint a bilifüle!

Képzeljétek csak hallkan mondom nehogy Erazmus meghallja, ma este megint becsurgott volna ha nem ébredek fel, de igy sem értem ki a budihoz. Szorítani végképp nem tudtam,akkor ébredtem mély álmomból.
Beja ! A szilvalekvár egyenlőre nagyon finom és használ.
No lányok most kiírtam magam. Még jövök.
bubi

Bocsi, OFF:
Ancsi, szióka! Figyuli... írtam Neked tegnap még egy próbalevelet, csak hogy ezt Word-ben írtam meg, és csatolva küldtem el, azt megkaptad, tudtad olvasni?
cupp, Beja
Beja

Na jó lányok!
Újra veszek egy tesztet és csak reggel csinálom meg! Rádumáltatok!
Hátha ez a teszt nem lesz szar!
Cccccccccuppppp
bubi

Beja

Ari vagyKép

Barbi

En aztan tudnek meselni az atmaneti gondokrol!Az is elofordult,hogy ez az atmanaet 1 evig tartott de tul eltuk es jobban szeretjuk egymast mint 10 eve.Nked is turelmet es kitartast kivanok,na meg egy babyt.

Mennem kell sajna,maj jovok

Kriszti
kriszti

Lányok!
Átrendeztem az irodát így nem látszik mit csinálok a monitoron.
Hová tűntetek? - Jó étvágyat!

Nekünk a pap az esküvőn a következőket ajánlotta: Ne nyugodjék le a nap haragotok felett!Igaza van mindent meg kell beszélni még aznap, mert másnap már nem olyan.
bubi

Mindenki eltûnt...(((
Nekem is mennem kell,
pusszantalak benneteket,
Ancsi
Ancsi

Mára búcsúzom.

Sziasztok Lányok!

Éva
Éva

Lanyok!

Holnap nem leszek,mindenkinek nagyon jo hetveget kivanok.

Bubi

HAJRA!!!!

Puszi Kriszti
kriszti

Szép estét mindenkinek.
Reggel jelentkezem!
Pussszantás
BUBI
bubi

Lányok!!!
KépKépKépKépKép van ezerrel!!!!!!
Tegnap életem legnagyobb kibékülésében volt részem, egész délután, és éjjel tartottKépKép
Kölcsönösen bocsánatatot kértünk az egymás fejéhez vágott hülyeségekért,és mindent stornoztunk,merthogy nem lehet azt komolyan gondolni.Most olyan szerelemesek lettünk megint, mint 6 évvel ezelött, alig tudott elengedni egy pillanatra is a férjem maga mellöl... Megbeszéltük, hogy hétvégén ünnepeljük meg az évfordulot, megprobál itthon maradni velem,mert sajnos rengeteg a munkájuk (lehet,hogy ez is a baj, a fáradság, rosszkedvüség,ami aztán igy jön ki)
Szoval, (a névszerinti felsorolástol tekintsetek el) mindenkinek köszönöm a jo tanácsot, szurkolást,most megint minden nagyon happy! Igazábol csak azért irtam le ezt a kis irgum-burgumot,mert Kriszti is emlitette, hogy náluk is volt, lehet,hogy volt valami a levegöben, igaz Lella???
Még jot is tettem magammal,mert elindultam a belvárosba, és kerestem magamnak egy sulit, remélem ösztöl tudok majd járni!
Mindenkit nagyon szeretek, örülök nektek,hogy vagytok!!
Puszi
Barbi, akinek Kép ilyen a szája egész nap!!!!
Barbi

Barbi!
Szívből örülök, csak így tovább egy életen át!!!
Cincérke

Sziasztok!
Nem szólaltam meg mostanában, de azért olvastalak titeket. A nap végére, mire általában nethez jutok, már valaki elmondta az én véleményem isKép
Most elegem van mindenbol. Kértem beutalót hormonvizsgálatra, erre a II. Bel-en nem kaptam vérvételre beutalót, hanem CTG-re. Még jó, hogy megkérdeztem, hogy nem árthat -e a babának, ha már meg lenne. Így ez halasztva lett, de egyébként is teljesen bunkó volt a dno.
Szombat óta gyomorrontásom van, már nagyon elegem van, hogy nem múlik (a tünetek elképzelhetok). Mivel így elhúzódik, voltam dokinál, o mondta, hogy valószinu a kajától van. Azért csak olyan gyógyikat írt fel, amit babásan is lehet használni.
Azért még egy kicsit reménykedek.
A következo két hétben nem leszek gépközelben, végre mi is elmegyünk szabira. (várhatóan mensi a Balaton part mellett Kép
Leveszem magam a listáról, majd ha visszajöttem újra beírom, hol tartok.
Hiányozni fogtok!
Addig is mindenkinek nagyon szorítok Kép
M.
Monique

Szandra: 4 c 43 cn Mohács 23 év
Ancsi: Adács 27 év
Kicsiandi: 5 c 31 cn Budapest 32 év
Bella: 13 c 23 cn Debrecen 25 év
Ildi: 3 c 22 cn Szekszárd 21 év
Lora: 8 c 22 cn Várpalota 24 év
Lotti: 7 c 19 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 19 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 19 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 15 cn Nyíregyháza 26 év
Margit: 4 c 11 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 10 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 8 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 8 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 8 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 4 cn Budapest 29 év

Közben csak szerdán találtam listát, ezért frissítettem. Remélem, nem toltam el.
M.
Monique

Cincérke!
Nagy siettségben elfelejtettem megköszönni a gratuláciodat, és még jobban elfelejtettem gratulálni a Ti házassági évfordulotokhoz!!Most potolom, szoval nektek is minden jot kivánok!
Egyébként a férjem egyik munkatársának is ezen a napon volt az esküvöjük,(jo sok évvel ezelött), de ök már el is váltakKép
Na, de félre a bánattal,most nagyon happy vagyok!
Sziasztok
Barbi
Barbi

Jó reggelt!Kép
Barbi!
Ez jól hangzott! További szerelmes napot és estét,
remélem jó sokáig fog tartani a békés állapot!)))

OFF:
Beja, drága!
Képzeld teljesen lemondtam arról, hogy valaha kinyílik akármelyik leveled...Kép
Rákattintok, elkezdi megnyitni, majd minden webablakomat bezárja és kiírja, hogy alkalmazáshiba történt...
Csak a Te levelednél, a többit meg tudom nyitni...Kép
De miért pont Veled csinálja ezt????
Megpróbálok keríteni egy hozzáértõ emberkét (aki nincs éppen szabin) és megnyittatom valahogy..))

Remélem azért jól vagytok, a picurkád pedig élénken focizik a pocidbanKép)
Tényleg, ha jól emléxem, tegnap voltál UH-n??
Milyen volt látni?

Pussz,
Ancsi
Ancsi

Üdv Lányok, Szép Jó Reggelt Mindenkinek! {Kép}

Kedves Barbi!
Én is gratulálok a nagy kibéküléshez! {Kép}

Én le vagyok törve. Reméltem, hogy pozitív lesz a tesztem. Már kb. 10 napja meg kellett volna, hogy jöjjön. A mellem viszont még mindig nem fáj, ami már egy héttel előre szokta jelezni. Így a múlt héten megnéztem (MiniStick), negatív volt. Gondoltam megnézem egy hét múlva, ma (Gravi HCG). Eredmény: szintén negatív. Az utóbbi 3 hónapban ovulációs teszt segítségével próbálkoztunk, de kissé (?!) {:-)} el voltam tájolva ez ügyben, úgyhogy végülis nem jókor néztem. Lényeg a lényeg, mint kiderül, mégis kb. abban az időben próbálkoztunk, mikor volt esély a sikerre. Szóval még mindig reménykedem, hisz a menstruációnak még se híre, se hamva, de elszomorít ez a 2 negatív eredmény. Legalább egy vékony, csenevész kis csíkocska lenne! {Kép}

Azt hiszem megvárom a következő menstruációt és ha még mindig semmi, meglátogatom a doktorbácsit. {Kép}

Kedves Bubi!

Nálad mi újság teszt-ügyileg? {Kép} Annyira drukkolok nektek!

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Sziasztok!

OFF:
AncsiiiiKép Az a gond, hogy csak Te panaszkodsz arra, hogy nem jók a leveleim, mindenki másnál okés minden, én is meg fogok kérdezni valakit, ha tudsz, lécci Te is, aztán majd csak kiderül vmi....
Igen, tegnap voltunk, és jelentem: kisfiú!!! 1000%, még annak is feltünt volna a csomagocska, aki nem is akarná tudni a nemét... Ha egyszer gördülékennyé válna az a fránya e-mail, leírnám részletesen...
pusszantalak!!!

Bubiii, jelentkezzél, mert már elfogyott az összes lábtörlõ, amit kínomban és nagy izgatottságomban elrágtam Érted!!!

Beja
Beja

Sziasztok Lányok!

Kedves Koalamaci úgy érzem egy csónakban evezünk.
Ma megcsináltam a tesztet, de SEMMMI, negatív?!!!
Egy asszisztensnőt megkérdeztem, hogy a sárgatest hormon okozhat-e terhességi jeleket? És igen tehát most abbahagyom!Az igazság az, hogy mivel gyógyszereket szedtem ezért pontosan meg kellene jönnie. A múltkor is amikor a hormont szedtem és mellette terhes voltam a mellem egyből jelezte, hogy megfog jönni, no meg úgy görcsöltem. Pedig akkor napi 3-at kaptam. Csak akkor nem tudtam, hogy ez a vetélés lesz.
Beja . Ha visszaemlékszel, neked, a terhesség elején fájt a melled, de olyankor nagyon érzékeny???Sokan azt mondják, hogy ha terhesek semmit nem éreznek?????
Koalamaci Hányadik napon vagy?? én 32 lehet, hogy túl korai. Azt mondta az asszisztens ne gondoljak rá és ha nem jelentkezik semmi, akkor 10 nap múlva csináljak egy másik tesztet.Ha az elején kijelezte, akkor lehet, hogy azóta felszívódott. No én azért mindenre fel vagyok készülve! És bátran állok minden elé, mert nem szabad csüggedni.
Kriszti!
Csak így tovább és minden rendben lesz.
BUBI
bubi

Kedves Bubi!

Jelentem: 42 (!?), de nekem egyszer sem jelzett semmit Kép Azért vigyázok magamra, azzal nyugtatom magam, hátha csak bújócskázik és játszik az idegeimmel. Kép Csak attól félek, hogy - akaratom ellenére is - túlságosan beleélem magam és fájdalmas lesz a pofáraesés. Kép

De fő a bizalom! Kép Igaz?

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Bubi szija!

Nagyon remélem, hogy nem a természet játszik Veled... Kíváncsi vagyok nagyon, mi lesz ebbõl... Nekem anno a mensi elött mindig szokott fájni a mellem, megdagadt, érzékeny volt, feszült. A sikeres hónapban viszont nem az egész mellem volt érzékeny, és nem is feszült, hanem csak a mellbimbók voltak nagyonnagyon érzékenyek, még a póló érintésétõl is sziszegtem...
cupp,
Beja
Beja

Drága Beja!))))
KépKépKépIstenem, egy kisfiú!))))))
Nagyon-nagyon gratulálok, vigyázz arra a kis focistára...)))

Ancsi
Ancsi

Lányok ! Két napja olvaslak benneteket,nem is tudom elmondani mennyire tetszik nekem ez a hangulat, meg ahogy egymást biztatjátok.
Én is hasonló helyzetben vagyok. Egy éve volt egy veszítésem.Négy hónapja próbálkozunk a babával, de még semmi sehol.Most vagyok a 24-ik napon, a ciklusom 24 - 27 napos. Kissé furcsa tüneteim vannak, kb. 1 hete feszülnek nagyon a melleim, két napig voltak alhasi görcseim, de már semmi.Egy kis hányinger jelentkezett ma reggel, a höm nem csökkent még, ma 36,9 volt. Nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön meg. Szeretnám ha írnátok nekem a terhesség jeleirõl, szerintetek van-e esélyem?
Üdvözlök mindenkit és gratulálok a jó csapatért
Névtelen

Sziasztok!
Beja!
Gratulálok! Kép Kép Kép
Hogy fogják hivni, választottatok már nevet?
Pusz, Szonja
Szonja

Itt vagyok lányok csak a főnök is itt van, no meg sok a munka.
Koalamaci! Nekem sincs tünetem illetve ami ellene szól csak ami mellette. Még van folyásom is! Nem értem, de remélem csak bújócska!Szoritok nekünk!!!

Beja!
Nagyon nagyon örülök!!!!!!Egy fütyiske, én is azt szeretnék. Vigyázz magatokra. A név engem is izgat..
Amúgy nem igazán értem ezt az egész én ügyemet, nem vagyok egy könnyű eset.Talán ha nem szedem a hormont eldől hogy szeretne benn maradni, vagy mégse jó a kis helye odabent.Majd elválik! Most várunk türelmesen és figyelem a tüneteimet.Mindig azt várom, hogy megjöjjön, hátha így nem ér akkora csalódás, de az is lehet, hogy becsapom magam.
bubi

Hétfőn szerintem már többet tudok mondani, mert addigra már érezni kellene a görcseimet.
bubi

Bubi!
Bocsáss meg ha félre értettem valamit, de te ugye most progessteron kúpot használsz? Nem tudom, hogy leirjam-e mert a tüneteid alapján határozottan állitanám, hogy kismama vagy de sajnos több lánytól hallottam, hogy a progestereon tartalmú bogyók késleltetik a mensit. Azt viszont nem tudom jó ötlet-e abbahagyni a szedést mert ha mégis babás vagy akkor szükséged lesz erre a hormonra a megtartáshoz...Hát, nem vagy könnyu helyzetben; de nagyon drukkolok neked!!!
Puszi, Szonja
Szonja

szijjasztok,lányok, ismét jelentkezem. Na, voltam átfúváson, nagyon fájt és semmilyen fájdalomcsillapítót nem kaptam....most már jól vagyok, és reménykedek, mert sokat olvastam, hogy ez szokott segíteni:-))))))))
Szonja,de ha egy mód van rá, kerüld el az átfúvást!!!
Barbi, gratulálok a nagy kibéküléshez, most akkor hajrá!!!!
Kolalamaci, üdv itt nálunk, remélem, hamarosan két csíkod lesz:-))))))))))))))))))
Bubi, tényleg nem szabad cigizni, tudom, én vagyok a 628-ik,aki ezt mondja, viszont sajna én is dohányzom, és amikor megjön, ismét rágyújtok....mindig azt mondom, ha terhes leszek, akkor nem fogok dohányozni, bárcsak már ez lenne:-))))
A férjem eredményei 25mill, de csak 10% a gyors, most valószínűleg ő fog kezelést kapni...
A dokim szerint nálam most alapszinten rendben mennek a dolgok.
Lányok, kérdés:főleg Koalamacinak, nekem is volt már olyan, amikor igen "furcsa dolgok" jöttek ki belőlem, lehet, hogy éppen akkor ment el????:-(((((((((
na, most itt a nyár, és belehúzunk,...
Erazmusz, üdv a körünkben, hasznos, ha a szakember is ismeri a (lelki)bajainkat...
Lányok, mindenkinek sikereket:-)))), pihit és őszre gömbölyödést kívánok!!!!
amint gép közelben leszek ismét, egyből jövök, jó nyaralást és sok babucit, és akinek már nő a pocijában, nagyon vigyázzon magukra!!!
puszi Margit
fmar

Nem tudom én mostanában csak akkor tudok jönni, ha senki nincs fent.
bubi

Szonja, Bubi köszönömKép Bálint vagy Dávid... de még nem végleges egyik sem!
cupp,
Beja
Beja

Sziasztok lányok!

Eddig azért nem jelentkeztem, mert nagyon le voltam eresztve.Kép Mellesleg amilyen szépen alakult minden a múlt hónapban, amikor nem próbálkozhattunk, most annyira rosszak az esélyek.:-/ A barnásom a menzi óta folyamatosan tart.Kép Ilyen rossz még nem volt a helyzet, gondolom a hormonjaim a béka tompora alatt lehetnek. Szóval velem ez van és azt fontolgattuk a párommal, hogy abbahagyjuk a próbálkozást egy ideig. Azon még gondolkodok, hogy leszedjem-e magam a listáról.
Meg annyi új ember érkezett, én meg nem tudom folyamatosan követni a topicot, hogy úgy vagyok, hogy nem ismerek itt már senkit. Jó ez túlzás.Kép De benézek és látom, hogy nem tudom ki ír és hogy miről.:-/ Szóval lehet, hogy kicsit háttérbe vonulok.Kép

Barbi,
hát ennek nagyon örülök.Kép

Monique,
sajnálom, hogy elmész, lassan mindenki eltünik, akit eddig ismertem.Kép

Puszi
Jázmin
Jázmin

Kedves Szonja !
Így igaz ezt a kúpot szedem. De tudod az előző terhességnél is szedtem bár szerintem későn kezdtem el a 40. nap körül de a szedése mellett görcseim is lettek és 2 napra rá elvetéltem. Pedig kb 8-10 napig szedtem. Ezért gondolom azt, hogyha 2 napra abbahagyom, mert abbalehet, akkor megtudom, hogy meg akar-e jönni, vagy ha nem szedem tovább.
No látod Erazmus te tudnál most segíteni mi tévő legyek? Utrogestant szedek.
Üdv Bubi
bubi

Beja,
a Bálint nagyon szép név.Kép
Jázmin

Bubi,
szerintem lazíts egy kicsit. Naponta idegeskesz és tesztelsz az nem nagyon vezet semmire. Legtöbbünk csak a 40. nap környékén tesztel először. Én azt mondom várj egy hetet és csak akkor tesztelj legközelebb.
Jázmin

Beja!
Igaz, én még nagyon messze vagyok a babától, de a fiú név nálunk is a Bálint, és még a Balázs is tetszik...Ha már igy ábrándozom, elmondom, hogy a lány nevet már 10 éve kiválasztottuk a párommal: Virág Kép De nagyon tetszik a Lili és a Csenge is...
Na jó most pedig vissza térek a való világba! Kép
Vigyázz magatokra!
Pusz, Szonja
Szonja

Beja!
A Bálint név nekem is tetszik. Ha nekem végre fiam vagy lányom lesz : Tamás, Dániel, Zsófia, Boglárka ezekből választhatok.Szívem szerint mind a 4 et.
Jázmin!
Azt hiszem igazad van egy kicsit pihenek kikapcsolok, már amennyire tudok és várok mi történik velem???
Köszönöm lányok egy kicsit kezdek megnyugodni.
bubi

Kedves fmar!

Köszönöm a bíztatást. Kép

Először is a bagó téma:
Előrebocsátanám, hogy nagy bűzrúd-ellenző vagyok, szóval lehetséges, hogy elfogult is vagyok eme témában. Kép Szóval azt mondtad, hogy ha megjön, akkor nyugodtan rágyujtasz, mondván, hogy úgysincs odabent senki.
1. Én hallottam már olyat, hogy valaki még rendesen menstruált az első nónapokban, mikor már odabent volt a pici. Szóval még így sem lehet 100%-ig biztos az ember lánya.
2. A nikotin nem abban a pillanatban fog eltűnni a szervezetedből, hogy megtudod már ketten vagytok Kép, hanem idő kell hozzá. Akár egy évig is eltarthat.
Igazán nem akarlak megijeszteni, bár ha ez kell ahhoz, hogy MOST hagyd abba, akkor: tessék megijedni! Kép Ha meg nincs igazam? Mit veszíthetsz? Kép

A kérdésed, miszerint fura dolgok jönnek ki. Hát, erre tényleg nem tudok szakértöként hozzászólni. Nekem is szokott furcsa lenni, de AKKOR kifejezetten a szokásosnál nagyobb (kb 3 cm), tömörebb (igazi hús), nem vérömleny szerü valami /valaki Kép volt és olyan furcsa vége volt. Mivel egy terheskönyv szerint az elsö néhány hétben már kezd kifejlődni a köldökzsinór (olykor ennek fejlődését jelzi a mamánál a nyilalló fájdalom), azt gondolom az lehetett az. Na meg az egyik pillanatról a másikra jövő rosszullét. Nem tudom, hogy ez mindenkinél így szokott-e lezajlani, nálam ilyen volt. Én sem tudtam akkor, hogy ez most mi volt, nem olyan volt, mint korábban, vagy általában. Ezért telefonáltam a kórházba, utána meg a dokimnak. De tény, hogy azóta már többször bennem is felmerült a kérdés: mi van, ha olykor nem is menstruálok, hanem... (?) De ha jól vettem ki az eddig itt-ott olvasottakból, akkor az első időkben egyszerűen felszívódik mindenféle fennakadás nélkül. Mikor meg már nagyobb, azt észre fogod venni. /Ha tévedek, javítson ki valaki! Kép/
Remélem segítettem. Mindenesetre az a legbiztosabb, ha megkérdezel egy hozzáértő orvost.

Gyerünk mamajelöltek, hosszú a hétvége! Munkára fel! Kép

Koalamaci
Koalamaci

Én vagyok az elóözö névtelen, próbálkozom belépni névvel is.Remélem most sikerül.
adri

Üdv ismét!

Javítás:
... köldökzsinór KEZEDMÉNYT akartam mondani!

Most már lelövöm magam, hagyok érvényesülni másokat is! Kép

Üdv, Kolamaci
Koalamaci

Már megint csak én:
kezedmény = kezdemény Kép

Minek erőltetni, ami nem megy?! KépKépKép

Koalamaci süllyed a balfenéken Kép
Koalamaci

Sziasztok Lányok!

Mielott még elmegyek, leírom, mi történt ma. Voltam a körzetinél, és a vérvételi eredményem májkárosodást mutat. (GPT, és az Alkalikus foszfatáz a csillagozott érték)Mivel nem alkoholizálok, és a többi rizikótényezo sem érint, arra jutott a doki, hogy valószinuleg a MACA VIBE-tol van!
Azt mondta, hogy konkrétan nem ismeri, de az ilyen gyógynövényeknek könnyen lehet ilyen mellékhatása. Abba maradtunk, hogy a magasabb cél érdekében még 2 hétig szedem, és megismételjük a vérvételt. Ha akkor is eltér a két eredmény, abba kell hagynom a Macát. Utána 4 hét múlva ismét megnézik, hogy helyreállt e a dolog.
Úgyhogy Macások, lehet, hogy érdemes lenne megnézni ezt a dolgot. Azt mondta a doki, hogy ez egyéni érzékenységtol is függ, nem kell feltétlenül nektek is rosszra gondolni, de azért fontoljátok meg.

Jázmin!
A nyaralás után újra itt leszek, bár szívesebben találkoznék veletek a másik topicban!

M.
Monique

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?