Új privát üzeneted érkezett!

Linda,mi az a Vermox kúra? :oops: Doki nénivel kell felíratni,vagy gyógytárban lehet csak úgy venni?
szerdán akkor megyünk :)

Erikáról én sem tudok semmit,naplóba is bekukkantottam,de ott se semmi... :(

Köszönjük a kedves szavakat,ebédelni nem ebédelt,tízóraira sem igen evett.Kedve jó,inni iszik..aztán remélem tényleg semmi komoly.

Nóri,megvolt a bevásárlás?Mi jókat vettél?

Kép
Kép
tundi24

Erika nekem is hiányzik... :cry:

Tündi, az a lényeg, hogy legalább igyon Lucus! Lili is alig evett, pedig neki nincsen baja. Egy pár kanál rizskókot meg sok-sok Kubut nyelt le. Dehát ebben a melegben nem is erőltetem én sem.
Amúgy nem vettem semmi különöset, csak a mindennapi dolgokat, amik kifogytak. Meg egy mamuszt Lilinek :P 26-os, de eltettem blokkostól, mert ha kinövi, mire szezonja lesz .... :wink:
Muffinpapírt nem találtam...sem a konyha osztályon, sem a papíron :? Hol kő azt keresni :roll: ?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

2kép az "asztalbetyárról" :P
Kép Kép

Nóri,jól tetted,hogy eltetted a blokkot :) De meddig lehet visszacserélni? :wink:
Na a maffin papírral én is mindig gondban vagyok....

Kép
Kép
tundi24

Tündi, a Vermox bélférgesség ellen vala :P a földdel ugyanis megeszi a féregpetéket. receptre adják.
képeket ma csináltad? ha igen, nincs ott semmi gond, akinek ilyen jó kedve van :D nagyon édes :D egyedül mászik fel?

Nóri, muffinpapírt én a 100 Ft-os boltban szoktam venni, itt Abonyban persze, de sztem máshol is van. csak már ezer éve nem sütöttem... vagyis mióta babuci megszületett... nincs rá időm :roll:

Kép
pimelinda

Linda,na akkor majd íratok fel doki nénivel...Igen a képek ma készültek,azelőtt csináltam,ahogy felraktam :) Egyedül mászik fel az ágyról,és oda is maga megy fel,ha úgy van kedve :roll:

Kép
Kép
tundi24

Nagyon jól mutat ott Luca :lol: Mikor ott voltam nálatok, még egészen más dolgok voltak az asztalon :lol: :lol:
Azóta nem volt semmi gond?

Cipőre fél év van :wink: bár ez textilmamusz :roll:

Azt már én is hallottam, hogy 100-asban van ilyen papír, majd megnézem. Csak most ott a Tescoban is eszembe jutott, de hiába :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Luca nagyon kis csibész. Tényleg látszik rajta, hogy minden rendben van nála.

Most csak ennyire van idöm. Rendet rakok a cipőket takaritom. És várom a csatorna szaggató vihart.

Kép
Kép
mongi

van három darab pampers 400 forintos ajándék kuponom. szept 30.-ig lehet levásárolni. de csak jumbo csomagra a tescoban és a rossmanban!

érdekel valakit?

Kép
kbernadett

Nóri,azóta nem volt gond,viszont enni csak 1 banánt evett,semmi más nem kellett neki :? A vizecskét iszogatja szépen.Reggel vagyis délelőtt zenebölcsibe mennénk,remélem minden okés marad,mondjuk doki néni szerint mehetünk közösségbe...

Letti,én is várom a vihart..holnapra 10fokkal mondanak hűvösebbet,de még akkor is 27fok körül lesz,ha igaz amit mondanak! :)

Betti,köszi nekünk van,én is elajándékoztam :) Mert mi liberot használunk :) Arra is küldhetnének kupont :wink:

Kép
Kép
tundi24

Nagyon aranyos Luca és persze Réka is!!

Tündi!
Nagyon sajnálom amin most keresztül mész de ahogy olvastalak nekem is az jutott eszmbe hogy azért sok az iskola melette Bettike,nem könnyű,és lehet hogy a szervezteted így reagál rá!

Mi ma Jászapátin voltunk rokonlátogatás és búcsú is volt!Robim nagyon jól érezte magát sergőzött,amit persze nagyon élvezett és a gyerekekkel is szépen eljátszott,majd holnap rakok fel képeket!

Ezt meleget már én se birom,Robi persze ilyenkor nem eszik de hát nem is csodálom gyümi csúszik,folyadék csúszik ez a lényeg!
16.-án megyünk 15hós oltásra,már előre félek :cry:Ja és kicsikém mondja hogy Tösz=kösz

Linda!
Igen én kérdeztem a gombát,mert nem mertem Robinak adni,de én úgy emlékeztem hogy 1éves kor felett lehet na és ezt bizonygatta az eggyik ismerősünk is akinek a kisfia már 9hónaposan ette a gombát,ilyenkor nem bánom hogy ilyen félős anyuka vagyok

:wink: :D

Kép

Kép
katlina

Erika tényleg jól eltünt!!!!!

Kép

Kép
katlina

Na nem bírtam tovább, írtam sms-t Erikának...

Azt mondja jól vannak! Majd holnap jelentkezik! :)

Tündi! Nagyon ügyes Luca! :) De akkor gondolom nagyon szemmel kell tartanod, ha ilyen mutatványokat csinál.
szilbee

Jó reggelt! :)

Jó nagy vihar volt (állítólag :P -mert én végig szunyáltam az egészet :) )Szerencsére most egész jól alaudtunk,de mivel leírtam,ma tuti nem fogunk :?

Katlina,most Bettivel kevertél össze,de semmi gond :wink: Várjuk a képet! :) A tanácsadástól meg ne félj előre!Nem lesz ott semmi gond!
Puszi a kis töszösnek amiért már tudja mondani :)

Szilbee,igen figyelni kell rá nagyon!Nagyon jók a vonalzós képek! :)

Ujabb bölcsis,ovis,sulis hét kezdődött!

Nem tudja vmelyikőtök,hogy gyed mellett lehet-e rész munkaidőben dolgozni??Mert én úgy tudom,hogy nem,de az egyik ismerősöm mégis dolgozik mellette,és hivatalosan :roll: Akkor hogy van ez?

Kép
Kép
tundi24

Móning!

Vééégre megint hűvös van. Huh....

Tündi: gyed ügyben sötét vagyok sajnos, én is úgy tudtam, hogy csak gyes mellett lehet dolgozni. Hogy vagytok?

Betti: Én azt mondom, amit korábban, hogy a "nyavalyád" idegi eredetű. A kivizsg. azért nagyon kell. Hát én is hét hétre kaptam volna időpontot várandósként. Aztán mivel 35 hetes lettem volna a szív Uh idején, így megszántak. :roll: Ja, de én a Hetényiben voltam. Ott pokol volt, kb 8 ember volt berendelve minden időpontra. Szívbeteg emberek várakoztak egész nap, ülőhely alig....Szörnyű.

Én Pampers-es vagyok. Azaz Réka, bármilyen kupont szívesen átveszek. :wink:

Katlina: gomba 2 év fölöttieknek van csak Réka kiskönyve szerint

Szilvi: A ma van a szülinapom-ot én is szeretem. :D :D Gondolkodtam, Almás CD-ket kellene venni. Vagy letölteni nem lehet valahonnan???

Rólunk: Lassan magamhoz térek, a hétvégén sokat pihentem, simítgattam az idegeim.... :roll: :roll: Nem engedtem apát 1 méternél messzebbre mellőlem.

Köszönöm a hiányolást, aranyosak vagytok. :wink: Megyek, mert ébren vagyunk és rángatják a gatyómat. :D Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.08 08:08-kor.
jaimee1

Sziasztok!

Jaj, de jó a levegőőőőő! :lol:

Itt leginkább csak szélvihar volt....csapkodott valami víz is, mikor hajtottam be az erkélyajtót, de nyoma nem sok maradt.

Délután meg megint megyek karosszériáshoz...ebben a nagy viharban "valami" :evil: becsókolt a Suzi hátuljába, kipattant a lökhárító egyik sarka a helyéből :? De még jó, hogy csak kipattant és nem tört.
Azt hittem, elkésünk a bölcsiből, míg itt először kerestem a furcsa zaj okát, utána meg próbáltam hátrébb feszegetni, hogy ne érjen a kerékhez a műanyag :?

Katlina! Jászapáti :shock: ? Nem volt buli? Minden héten benne vannak az újságban, mert tömegverekednek. Persze nem a fehérek :?

Tündi! Gyed mellett nem lehet dolgozni hivatalosan!

Betti! Mi nem kérjük a kuponokat...éjszakára már megteszi az ócsó Tescos is.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika! Apának igaza van! (blog!) Tessék pihenni, külömben, ha kipurcansz akkor az senkinek se lesz jó, de legkevésbé Rékának. Szóval miatta tessék igenis pihenni! töltődni!

Szépek vagytok! :)

Ja igen! A kupon végett mi is kipróbáltuk a pamperst... (Erika! neked köszönhetően) pedig nagyon nem szeretem ezt a márkát... és naggggyon jó! Tökre meglepődtem!
szilbee

Kép

Hú de rossz hangulatom lett ettől az esőtől :( Mondjuk a hűs már egyátalán nem ártott tegnap azt hittem megfőlök míg hazaértünk Újszászról :?
Képzeljétek ma már nem sírt Dius reggel az oviban :) Bement szépen igaz kérte,hogy maradjak még egy kicsit de most nem maradtam mert sztem ez rossz volt már neki,hogy tovább voltam mint más szülő. Ma már az ott alvással is megpróbálkozunk :roll: Hát nagyon félek azért tőle de remélem minden oké lesz....telószámom meg adtam az ovónőnek azt mondta ha gond van hív :roll:

Andi!
Hú most ,hogy írtad a tetűt tiszta pap lettem venni kellene nekünk is valami kencét mert ha Dia fürtjeibe bele megy...hát én megőrülök :evil:

Tündi!
Lucus jobban van már?
Hajniról nem tud senki semmit??? Olyan régen írt már...kíváncsi lennék Franci,hogy viseli a bölcsit.

Nóri!
Még nem kaptam választ a munkaügyiből pénteken felhívtam őket de még nem kapták meg a KIT-től a felvett személyek listáját...jó sokáig gondolkoznak rajta kiket vegyenek föl :roll:

Tegnap voltak nálunk Móniék :) Még nincs mindig netjük de ha lesz azt igérte ír nektek :) Egyébként jól vannak Luca egy tündérbogár :D Képzeljétek ha leveszi róla Móni a szíjat már hasra fordul olyan ügyi :)
Na menek boltba....főzni kellene valamit....

KépKép
diÁcska

Tündi/Betti!Bocs :oops: :oops: :oops: :oops:

Nóri!
Igen ott volt a romabuli,ami késelésbe torkollott,de tul.képpen ugyan ez van az én falumban is szóval nekünk ez már nem meglepő dolog :wink:

Erika!
Pihenj,tőltődj,hidd el a házimunka megvár,gondolom a férjed sem fog éles késsel várni ha nem csinálsz meg mindent amit szerettél volna aznap

Tündi!
Nincs szükségetek úszópelusra???Mert van egy felbontatlan csomagom!

Kép

Kép
katlina

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Erika! Szia! :lol:

Katlina! Nagyon édes Robi! ...milyen piccurka volt még, mikor itt voltatok... 8) :lol: most meg már ... A hintaágyas képen nagyon aranyos.
Én fosos vagyok, kerülöm a romákkal való bármilyen kontatust. Még rájuk sem nézek, ha nem muszály. Bár, ha beszólnak, visszaszólok, úgyhogy lehet, egyszer én is kapok :shock: :lol:

VAli! Nem lesz ott gond Diussal...Senkinek nem jó az, hogy hosszabb ideig ott maradsz vele. Nehéz az elengedés, de majd belejön. Na, de nehogy én mondjam már ezt neked :wink:
A KIT meg jó sokáig gondolkodik :?

Én meg most egy saját oldalon dolgozok...de még tökéletes kinézetet sem sikerült találni...a bőség zavara. Aztán meg még hol vannak a feltöltések :roll: ?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika,köszönjük kérdésed jól vagyunk,remélem maradunk is.Most még ebédelni is ebédlet a kis drágaság!
Tényleg pihenj amikor csak tudsz,nem hiszem,hogy a házi munkának kellene fontosabbnak lenni...azok megvárnak,hisz senki nem fogja megcsinálni helyetted..
Töltődj fel egy kicsit valahogy...nekem is rossz,mert megszoktam,hogy reggelente apa foglalkozott lucával még én pihentem egy kicsit,aztán bizony most meg toppon kell lennem mindig..És 11hónapja nem aludtam át 1 éjszakát sem...de majd eljön a mi időnk is,addig meg kitartunk valahogy! :wink:
Nagyon jóóóó a kép! :)

Nóri,jó hogy ennyivel megúszta a kocsi..meg hogy nem akkor történt amikor ti is benne ültök...

Katlina,jövőre már nem lesz jó nektek?De ha úgy gondolod,hogy nem kell szivesen átveszem majd,ha a mostani elfogy :) Az első kép nekem a legtutibb :) De a többi is nagyon jóóóó :)

Vali,biztosan nem lesz semmi gond Diussal :)Szurkolok,hogy felvegyenek!!
Gratula a kis Lucának a hasraforduláshoz :) Majd egyszer meglátogatom már őket :wink:

Voltunk délelőtt a zenebölcsiben,nagyon jól érezte magát Luca,végig tapsikolt,meg táncizott :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Vagyok én is, de teljesen levett a hétvégén a lábamról ez a vírus. Olyan influenza jelleggel, alacsony láz, de fájt minden porcikám, erőm semmi, és kb. 100 papírzsepit elhasználtam.

Még most sem vagyok tökéletes, de már megmaradok :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Jaimee! Olvastam a naplódat és nagyon együtt érzek veled.Anno Anta csinált velem ilyeneket, amikor jött a foga totál kész voltam.
Egyébként már Ati baba is csinált mostanában ilyesmit.
Van esetleg segitséged nagymamák? Nekem Anyukám elég sokat besegit, eljön vigyáz a gyerekekre, amig takaritok vasalok vagy föz valamit a hétvégére Anyosommal karöltve.

Tényleg ha tudsz feküdj le. Néha én is leszoktam ha összejön, de nem mindig alszanak egyszerre a gyerköcök.

A kajálás miatt tényleg ne aggódj, majd kialakul, az én fejemben is nagy volt a zürzavar, hogy mikor lesz ebből az össze- vissza evésből rendes étkezés.

Na felébredt a csipet csapat mennem kell, pedig még szerettem volna irni. Talán később.

Kép
Kép
mongi

Évi: Jobbulást! Ez elég rosszul hangzik.

Nóri: Milyen saját oldalon? Muffin papír a Corában is van, szíp szines is van.

Vali: Drukk az álláshoz, Dius pedig ügyi nagyon.

Katlina: Szupik a fotók! :D

Tündi: Ez a zenebölcsi van a Széchenyin? Úgy mennék, de az nekünk messze van. Réka is imádja a zenét.

Mongi: Nem is gratuláltam a hasra forduláshoz! Nagyon ügyes Ati!
Segítségem sajnos nincsen, a nagyik idősek, a testvérek távol. Ha nagyon muszáj lenne, segítenének, de nem akarjuk terhelni őket.

Szilvi: Sztem csak az újszülőtt Pampers nem jó, legalábbis az rémálom volt nekünk, a többi szupi. Már mindent próbáltunk, kivéve a Huggies-t és a no name-eket.

Lányok! Megint pakoltam fel a photobucket-ra vidijóóókat. A 249. oldalon levő hsz-emre ha rámentek, találtok 3 frisset, de régit. Egyet a pocakról szülés előtt egy héttel, egyet a pocakból (16 hetes volt itt Popi, Szilvinek ismerős aláfestéssel), egyet kb. 2 hónapos korunkból.

Másik szolg. közl.:

Jonathán alma eladó, sógornőmék árulják. Szabolcsi. 100-120 Ft/kg, 18 kg-os dobozokban szállítják SZolnokon házhoz. Ezen a hétvégén vagy a jövő hétvégén. Akit érdekel, szóljon.
jaimee1

Évi,további jobbulást!!!!Elég rémesen hangzik...Apa itthon van még?

Erika,most itt voltunk abonyban,a széchenyin most nem indul egyenlőre.De a Mátyáson is van,valahol a 4d-s uh környékén!
Megyek megnézem a képeket :wink:
Almát megkérdezem...

Kép
Kép
tundi24

Erika,beraknád alinket ahol megtudom nézni a képeket?!Köszike :)

Kép
Kép
tundi24

Erika!

mikor tudnánk akkor talizni hogy odaadjam?

nagyons zivesen mivelmás nem jeleezte hogy kell odaadom mind a hármat!!!!

szép napot

Kép
kbernadett

Nóri!
Gondom nincs velük amíg hozzám ne szólnak!De multkor a barátnőm ment haza és Jászladány főútján,látta hogy mennek a romák lelassított utána meg is állt a romanő leköpte a kocsit meg rátenyerelt erre barátnőm úgy vélte jobbnak hogyha kiszál mielőtt kikapják a kocsiból,és összeverekedtek!!!!!!!!!!!Ez a nem semmi fényes nappal ilyen helyen lakni :twisted: :twisted: :twisted:

Robika ma nem aludt csak egy él órát egész nap,így most már alszik,de kicsiálta a családot előtte a sok hisztivel,szegénykém fáradt volt!

Évi!
Jobbulást!!!!!!

Almát megkérdezem,lehet minket is érdekel,ez már eláló?????

Zenebölcsi dejó,olyan jó lenne nekünk is ilyenekre járni,dehát autó még mindíg nincs itthon :cry:

Tündi!
szerintem jövőre már nem jó,ha kell majd szólsz!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Húúúú, mennyi mindent történt az elmúlt 1 hétben!

Még bírjuk az ovit, megjött a mókus jelünk is, így hétvégén vasalhattam a ruhákra.

Kingáék ma már voltak az iskolából úszni. Szegény kis elsősök esőben kezdték az első alkalmat. Habár úgyis a vízben voltak :lol: KInga szerint nagyon gyorsan eltelt az idő, biztosan nem is voltak addig mint máskor szoktak. Pedig voltak.....
Olvastátok a Rákóczi iskolás első osztályos balhét?

Szombaton volt a 20 éves érettségi találkozónk. Egész jól sikerült, és mindenkit megismertem :!:

Pénteken megjött a tandíjról szóló csekkem :twisted: 165.000,-

GYED mellett nem lehet dolgozni, mert elveszíted a GYED jogosultságod, és ha rájönnek kőkeményen visszafizettezik bünti mellett. De, más keresheti neked a pénzt :) Másik DE, GYES-re
is el lehet menni a gyerkőc 2 éves kora előtt, és akkor már lehet mellette 8 órában dógozni.

Na lépek, mert reggel nem fogunk tudni felkelni, na meg állítólag a Juszt műsorában is lesz valami érdekes.

A fényképek nagyon jók!
A betegeknek jobbulást!

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Almából Jonagold esetleg nem lenne? :oops:

Muffin papírt én utoljára az Intersparban vettem, mert rosszul árazták be, így akkor az összeset elhoztam kb ötöde áron :oops: :lol: 8) :lol: Akkor a konyhai dolgok között volna felakasztgatva.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Na, most már tényleg jobban vagyok, csak a köhögés bánt, alig akar felszakadozni....

Erika én még nem olvastam a blogod, de mindjárt megpróbálom... :wink:

Tündi, apa még itthon, már megint nem vitték vissza időben (ma), úgyhogy nem tud magával mit kezdeni, elment horgászni (remélem este sült hal lesz vacsira :wink: )
Nálatok apátok jól van???

JJudit, ja, pont csütörtökön edzésen mesélte egy anyuka Rákóczis sztorit, aztán benne volt az újságban, mondjuk én már a neten előtte olvastam.
Háááát, szerintem mindez a romák miatt bukott most ki. És a helyzet az (ugye nálunk a Kőrösiben is mekkora balhé volt), hogy egyszerűen már nem tudod olyan helyre vinni a gyereket, ahol ne lennének.
Csak remélni tudom, hogy hozzánk beilleszkedik az az 4 gyerkőc... mindenkinek úgy lenne a jobb. Egyelőre nagy lelkesedéssel hozzák őket a suliba.
Kinga már másodikos, ugye? Nyáron láttam a Szűcs ikreket úszni, hát nagyon irigykedtem. Nagyon jól úsztak, ott lehetett már hagyni őket a medencében, ezért az egyért irigylem az úszó osztályosokat.

Néztük a Jusztot is. Igazából én azon keseredtem el, hogy ebben az országban mindent meg lehet csinálni egyeseknek és ketteseknek mindenféle büntetés nélkül. Hogy mindent meg lehet úszni, és hogy mindenkit hülyének lehet nézni. :(

Ja, én a muffint szilikonos sütőben sütöm, papír nélkül....

Katlina, nagyon édes a képeken Robika! És tök jól mutat apával is :wink:
Mondjuk egyből arra gondoltam, hogy éppen olvastam a ladányi balhét, és hogy a búcsú tele lesz rendőrökkel, hogy nehogy egymásnak ugorjanak.
Na, a romákról nem is írnék már többet..... :?

Mongi, gratula a forduláshoz, ügyes Ati nagyon! Anta el van vele? Fárasztóbb két gyerekkel, mint eggyel volt?

Vali, bocsi, én úgy értelmeztem, hogy tanfolyamra mennél... világosíts már fel bennünket!
Azért nagyon szorítok ám, hogy sikerüljön.
Halkan megjegyzem, ha munkaügyi központos, lehet, hogy tudtam volna neked egy kis protekciót szerezni....

Linda, mizujs Rékababával? Ahogy néztem a képet egyből Szilbee Dávidja ugrott be.... ugyanolyan nagy baba, és meg nem mondaná róla senki, hogy csak szopizik :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Jó reggelt!

Katlina,köszi szépen és fogok szólni! :)

Évi,jó,hogy már jobban vagy!!!Apánk jól van,mostmár megkezdődött a rendes meló nekik,volt is kint,azt írta minden okés.Csak így is maradjon,na meg az idő teljen gyorsan!Neki kint telik,mint a vesztés,csak itthon telik kevésbé..
Lehet próbálok majd korrepetálást vállalni,azzal is jobban telnének majd az igazi őszi,téli napok!

Judit,szép kis összeg :evil: a tandíj...én is akartam menni suliba,de hát egyenlőre nincs rá pénz...és tök gáz,hogy elvették a támogatást a gyeden,gyesen lévöktől!!!!!!!!!

Köszönöm szépen a GYED-es segítséget mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Évi! MOst már majd csak kilábalsz a nyavajából...köhöhésre szedsz valamit?

Rákóczis ügyet én is olvastam....az jutott eszembe, hogy miért baj az a romáknak, ha sokan vannak egy helyen :roll: ?
Gyerekkoromban is sok probléma volt velük. Mindegy ezeknek teljesen, milyen kormány van hatalmon, van nekik saját törvényük, aztán más semmi nem szent nekik :cry:

Juszt műsorba mi volt?

Kocsi lökhárítóját visszatette a srác, de el van deformálódva, úgyhogy majd műanyaghegesztőhöz, vagy kihez :oops: kell majd elvinni, de azt is elintézi majd. Állítólag a héten. De rendes gyerek (volt kolléganőm fia)
Tegnap meg a ABAegontól kaptam levelet, hogy díjnemfizetés miatt megszűnt a kötelezőm :shock: :evil: . Teszem hozzá, ők nem vonják :? . Ez a bankváltás nagyon összezavart mindent. A pláne az benne, hogy a bónuszom is lehet, hogy ugrik. De az mondta az ügyi. a telefonba, hogy írjak egy levelet nekik, hogy nem az én hibámból történt, ami történt, méltányosságból tekintsenek el attól, hogy lenullázzanak. Majd most megyek be az irodájukba. Hát nagyon remélem, összejön.
Bosszantó ez...az előző biztosítómtól, a Garanciától is ilyesmi miatt jöttem el. Azok is egyszercsak küldtek egy levelet, hogy nem fizettem, megszűnt. Azt is ők nem vonták.... :?

Ja, alma....mi megyünk majd szedni Kenderesre előreláthatólag.

No, menek, írom a levelem....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elin 2008.09.09 07:50-kor.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Azt meg elfelejtettem írni, hogy Hajni már dolgozik tegnaptól...szegény Franci 1/2 7-től már ott volt. De emléxem, mondta anno Hajni, hogy az első lesz, meg az utolsó szegény pici lány :cry:

Tündi! Mi meg majd dumcsizunk :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,okés majd értekezünk :) Hát nem semmi,hogy ők nem vonják le,és téged piszkálnak :evil: És van olyan,hogy műanyagheggesztő :)
Igen Hajniéknak elég korán kell menniük dolizni,és hát 4óra után mire kiérnek a szecskára nem lesz egyszerű..

Na menek,mert várom a "postást" apa egyik munkatársa visz neki képeket itthonról :) aztán meg menünk piacolni+postára!

Kép
Kép
tundi24

Ciósztok!

Olvasó üzemmódban leszek egy picit... Dávid betaknyososott. Most jöttünk a dokitól. Nincs nagy gond... a szokásos kúra. Azt a virnyákot kapta el, ami már másodjára megy végig a családon.

Du-án meg ha Dév elég jól lesz, akkor elmegyünk apjukkal moziba. Marhára nincs kedvem hozzá, pláne hogy a Batman-t akarja megnézni... Jajj ma van a névnapja (Ádámnak)! :shock: ujuj... Totál elfelejtettem. :oops: Pedig hát pont emiatt nézzük a Batman-t... :oops:

Na lépek is, mert randim van anyummal a vasútállomáson.

Szép Napot!
szilbee

Sziasztok!

Hát képzeljétek nagyon jó alakult a tegnapi napunk az ovban :) Dius szépen el is aludt evett is állítólag nagyon HAPPY vagyok :D Ma reggel igaz már nem olyan szívesen ment be de sírás nem volt ma sem már :wink:

Katlina!
Nagyon szupik a képek :) Mi is voltunk még augusztusban sergőzni Dia is nagyon élvezte :)

Évi!
Tanfolyamra jelentkeztem a munkaügyi központ indít tb és bérügyi előadói tanfolyamot a KIT szervezésében. Már több mint 2 hete voltam felvételin de eddig még nem jött semmi válasz....legalább azért hívnának hogy nem vettek fel nem tudom miért jó ez nekik,hogy az embert megüti a guta a várakozásban :?

Nóri!
Köszi az infót Hajniékról...szegény Franci jó belekerült rögtön a mélyvízbe...egyébként szeret menni,nem tudod?

Tündi!
Móni kérdezi,hogy mikor lenne aktuális barátnődnek,hogy megnézze a rucikat? Ha leszel ma 1 után msn-en megadnám a telószámát így könnyebben tudtok időpontot egyeztetni.

Megyek főzök sziasztok!!
Kép

KépKép
diÁcska

Reggelt!

Nóri: Aszta, ne hagyd, hogy lenullázzanak, ha nem is te hibádból volt az egész! Felháborító!

Akkor szegény Francinak nem sok beszoktatás volt...

Olvastam a Rákóczi sulit, elvileg mi oda tartozunk. Legalábbis az van a legközelebb.....Hát....no comment.

LJudit: Szerintem lesz jonagold is, nekem is inkább az kellene, majd szólok, mikor mit szüretelnek.

Szilvi: Hű, mozi! Érezzétek jól magatokat! Evés közben jön meg az étvágy. Pingpongoztok? :?

Évi: Én ezt nem értem. Hogy lehet, hogy mindenütt ott vannak? 4 gyerkőc? Nem arról volt szó, hogy kettő? :shock:
jaimee1

Akkor Dius nagyon ügyes kislány!!

Ádámnak Boldog Névnapot Kívánunk!!!!

Dávidnak pedig jobbulást!!!!!!

Képzeljétek ma főzés közben hányingerem lett :oops: :shock: ,nem gyúrunk kistesóra,igaz nem is teszünk ellne,hát egy két apróbb jel van,mell feszülés,hétvégén bedagatt a lábam,most hányinger
De nem akarok itt tesztet venni mert akkor már délután az egész falu tudja hogy mért voltam a patikában :twisted:

Kép

Kép
katlina

http://s289.photobucket.com/albums/ll22 ... I_1952.flv

A vidijós link Tündinek.

Ja és elfelejtettem feltenni Réka keresztelő ajándékát. Én választottam.

Kép

Katlina: Hűűűű, de izgiiiiii! :lol: :lol: És mióta késik? AZt tudod?
jaimee1

Dejó volt újra nagy pocakot és Uh-ás felvételt látni!!!!!!!
Fülbevaló nagyon szép!!!

Nóri!
Majd írj hogy mi volt!!!!!

Kép

Kép
katlina

Katlina,hajrá! :) Feltétlenül írd meg hogy mi a helyzet! :) :)

Erika,nagyon szépen köszönöm a linket! :) Nagyon szép pocid volt :) :) Az uh-s vidi is klassz :) Olyan jó ezket visszanézni :)
A fülbevaló meg gyönyörű!!!!!

Vali,igen leszek msn-en!Mondjuk Luca akkor tájban szokott felébredni,de vissza szoktam altatni,de ugyis be lesz akpcsolva és írd meg nyugodtan a számot!

Szilbee,Boldog névnapot Ádámnak!És lehet,hogy jó lesz a film!Én ha vminek így indulok neki az általában jól szokott elsülni :) Nálad is legyen így :)

Kép
Kép
tundi24

Hú, Katénkám! De jó! :lol: Jön a hugi? Vigyek neked tesztet :wink: ?

Voltunk a biztosítónál. Ott csesztem el az egészet, hogy amikor átutaltam nekik a pénzt, nem írtam a megjegyzés rovatba se szerződésszámot, se a rendszámot :oops: :roll: Így azt a pénzt majd visszautalják (hogy minek, nem tudom), és a kérelem, amit írtam, majd talán-esetleg-valószínű segít majd.
És amit tudtam, hogy 3 hónap a türelmi idő, az már nincs is, hanem 30 nap :shock: .

Erika! Szíp a fülbebigyó! Lilinek is szoktam néha nézegetni, csorgatom a nyxálam a szebbnél szebbekre, dehát ezen a nyáron sem vitt rá a lélek, hogy kilövessem neki. :cry:
A vidiókat még tegnap este megnéztem. És irígylésreméltó nagy pocakod volt! Én is ekkora pocakra varrtam magamnak nadrágot, aztán.... :? :roll: :lol:

Vali! Nem tudom, mennyire szereti Franci a bölcsit, mindenesetre elég bánatosan jött oda hozzám Lili nyomában :cry: De amúgy bizti jól érzi magát...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Halihó!

Hm....Katlina....ez igzi :wink: :lol:

Erika, az úgy volt, hogy az évnyitón volt két kislány. Aztán első nap ott volt még egy fiú, és most hétfőn jött a másik kisfiú (aki eddig állítólag kórházban volt) szóval így lett 4 belőlük.

Elin, hát reméljük, hogy nem csesznek ki veled! És mikorra ígértek választ?
Ja és azt akartam kérdezni, hogy nem lehet, hogy valaki a kocsinak tolatott? Egy vihar miatt nehezen tudom elképzelni, hogy ekkora gond legyen...

Szegény Franci...jóóóó korán kell kellniük! Azért remélem jól fogja ott érezni magát!

Juditéknak milyen jó lehet! El lennék most én is a horvát tengerparton!

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Ezek már nem is osztódással szaporodnak, csak teremnek, mint a kosz :lol:
Válasz? Hát, gondolom, majd egyszercsak :roll:
Amúgy azért írtam úgy, hogy " "valami" :evil: ", mert biztos, hogy valaki nekitolatott. A nyoma is látszik a műanyagon, de az mosással majd lejön, nem vészes.

Tündi! Majd írj, mit mondott dokinéni!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

MOst kaptam :lol: :

Jocó...

A "kisebbségi" családanya 15 gyerek kíséretében belép a családsegítőbe.
- Ez igen! - így a szociális gondozó -, Ezek mind a magáé?
- Persze, hogy az enyimek - válaszolja enerváltan az anya, akinek már herótja lehet ettől a kérdéstől, majd odafordul a gyerekekhez, és kiadja a parancsot: - Üjjé le, Jocó! - mire az összes gyerek leül.
- Nosza - mondja szociális gondozó, - akkor most közösen kitöltjük a kérvényt. Először kérném a gyerekek nevét, egyenként.
- Ez itten a legidősebb, a Jocó.
- Aha. A következő?
- Ez meg itten a Jocó.
A szociális gondozó felhúzza a szemöldökét, megköszörüli a torkát, és tovább ír. Egyik fiúnak a másik után, a legidősebb négynek, mindnek Jocó a neve. Ezután a legidősebb leány kerül sorra. Mit ad Isten, az is Jocó.
- Na jó - mondja, - kezdem kapisgálni a dolgot. Akkor az összes gyereket Jocónak hívják?
- Igen, ezze eccerűbb a dógom - válaszolja az anya. - Ha itt az ideje, hogy indúni köll az iskolába, csak szóllok: "Jocókám, indulás!". Ha kész a vacsora, csak eekiátom magamat: "Jocókám, kész a kaja!", és má szaladva gyün is az összes. Ha félő, ho' kiszalad valamellik az uccára, csak szóllok: "Megájá, Jocó!", és az összes megáll. Életem legjobb ötlete vót, az összeset Jocónak keresztűni.
A szociális gondozó gondolkodik egy kicsit, megráncolja a homlokát és merengve megkérdezi:
- És mi van akkor, ha csak az egyiket akarja szólítani, nem pedig az
egész csapatot?
- Há' mi lenne? Akkó a vezetéknevin szólittom...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali.

Majd még jövök később,csak annyi,hogy voltunk Zsoltival a kardiológián és szerencsére teljesen oké pinden :D :D :D -nagyon boldog vagyok (azért fostam ám...nehogy legyen valami)

Katlina.hajrá baba :D :D :D :D :D

KépKép
KépKép
cleo27

pinden=minden

KépKép
KépKép
cleo27

Na csak ne bírtam magammal vettem tesztet,nem is vártam reggelig megcsináltam negatív,de ügye reggel kellett volna,nameg Robikánál sem mutatott az első teszt semmit,így várok jövőhétig és ha addig nem jönn a ferrárim akkor veszek egy másikat is,addig meg figyelem a jeleket
De lehet hogy csak jól "megtréfál" a szervezetem

Nóri!
Ez jó!!!!!!

Cleo!
Örülök hogy Zsoltikával minden rendben!!

Különben ezek tényleg olyanok mint a nyulak,tucatjával jönnek!
Elősször csak kettő,utána négy....6....
:twisted:
Ladányon ezért csinálták az Alpítványi sulit mert a szülők többsége Százberekre járatta a gyerekét mert az álltalános iskolába magyar ember már alig meri betenni a lábát :twisted:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Nóri, jól megjártad a biztosítóval meg a kocsival :(
az oldaladdal hogy haladsz? rólatok fog szólni? képek, videók, ilyesmi?

Andi, de jó, hogy minden rendben :)

KAtlina, akkor izgulhatsz :) és izgulhatunk mi is :wink: otthon mit szólnak hozzá?

Megvagyunk mi is, csak nem volt időm írni... Réka meg olllyan nehéz már, hogy 1 kézzel már nem megy a gépelés. Vagyis a feneke cipelése nem megy 1 kézzel :lol: :lol: :lol:
A heti 300-350 g gyarapodást még mindig tartja, persze még csak szopizik :D ha ez így megy tovább, 3 hónaposan duplázunk. Gondolom utána lassítunk...

Szilbee, Dávidnál is így volt? :)

Tündi, várunk titeket délután! :)

Kép
pimelinda

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?