Sziasztok!
Na, most már tényleg jobban vagyok, csak a köhögés bánt, alig akar felszakadozni....
Erika én még nem olvastam a blogod, de mindjárt megpróbálom...
Tündi, apa még itthon, már megint nem vitték vissza időben (ma), úgyhogy nem tud magával mit kezdeni, elment horgászni (remélem este sült hal lesz vacsira
)
Nálatok apátok jól van???
JJudit, ja, pont csütörtökön edzésen mesélte egy anyuka Rákóczis sztorit, aztán benne volt az újságban, mondjuk én már a neten előtte olvastam.
Háááát, szerintem mindez a romák miatt bukott most ki. És a helyzet az (ugye nálunk a Kőrösiben is mekkora balhé volt), hogy egyszerűen már nem tudod olyan helyre vinni a gyereket, ahol ne lennének.
Csak remélni tudom, hogy hozzánk beilleszkedik az az 4 gyerkőc... mindenkinek úgy lenne a jobb. Egyelőre nagy lelkesedéssel hozzák őket a suliba.
Kinga már másodikos, ugye? Nyáron láttam a Szűcs ikreket úszni, hát nagyon irigykedtem. Nagyon jól úsztak, ott lehetett már hagyni őket a medencében, ezért az egyért irigylem az úszó osztályosokat.
Néztük a Jusztot is. Igazából én azon keseredtem el, hogy ebben az országban mindent meg lehet csinálni egyeseknek és ketteseknek mindenféle büntetés nélkül. Hogy mindent meg lehet úszni, és hogy mindenkit hülyének lehet nézni.
Ja, én a muffint szilikonos sütőben sütöm, papír nélkül....
Katlina, nagyon édes a képeken Robika! És tök jól mutat apával is
Mondjuk egyből arra gondoltam, hogy éppen olvastam a ladányi balhét, és hogy a búcsú tele lesz rendőrökkel, hogy nehogy egymásnak ugorjanak.
Na, a romákról nem is írnék már többet.....
Mongi, gratula a forduláshoz, ügyes Ati nagyon! Anta el van vele? Fárasztóbb két gyerekkel, mint eggyel volt?
Vali, bocsi, én úgy értelmeztem, hogy tanfolyamra mennél... világosíts már fel bennünket!
Azért nagyon szorítok ám, hogy sikerüljön.
Halkan megjegyzem, ha munkaügyi központos, lehet, hogy tudtam volna neked egy kis protekciót szerezni....
Linda, mizujs Rékababával? Ahogy néztem a képet egyből Szilbee Dávidja ugrott be.... ugyanolyan nagy baba, és meg nem mondaná róla senki, hogy csak szopizik