Márti, ez tényleg nagyon izgalmas! Gondolom, még most, negyedszerre is legalább akkora izgalom neked, mint elsőre volt
Biztos minden rendben lesz, kiváncsian várjuk a híreket, és az eredményhirdetést
Egyébként rettenetes ez a front, Samu ma még szinte csak üvöltött, amíg ébren volt, most szerencsére elaludt, és nem cicin, hanem a vállamon! Annyira kifárasztotta a hiszti, úgy tűnik...
Kriszta, én sem gondolom, hogy baj lenne Zétivel, de ha nagyon aggódsz, akkor esetleg kérdezz rá a házidokinál, ha mérvadónak ítéled a véleményét (azt hiszem, te rá is panaszkodtál, vagy csak a védőnőre? nem emlékszem...) Hogy emlékszel, Dávid hol tartott ennyi idősen? Egyébként Samu ugyan tartotta már pár hetesen a fejét, és hason szeretett aludni is, de azért meg kellett küzdenünk, hogy ébren is ellegyen hason. Telepakoltam a játszószőnyegét színes cuccokkal, és naponta párszor pár percre letettem. Lassan nőtt az így eltöltött idő, de egyszer csak megszerette. Ahogy eddig láttam ismerős babákon, egy éves korra mozgásban szinte minden különbség eltűnik.
A szopit sajnálom, annyit küzdöttél vele, de hát ez van. Ő döntött.
Susy, tényleg nagyon szép helyen jártatok! És Kristóf annyira nagyot nőtt! Már nem is babás, hanem egyszerűen kisfiús
És ha jó látom, huncut
Kincsesi, szépek vagytok a képen, és még mindig szép a mei tai is!
Örülök, hogy rendbe jött a szopi, simán lehet, hogy tényleg a meleg volt. Samu is kevesebbet evett, bár csak a kanalas cuccokból.
Dytke, gondolom, rajtad volt Ambi a boltban? Mert úgy aztán tényleg hihetetlen nyugisak tudnak lenni, ahogy most látom, úgy 7-8 hónapos korukig
mert akkor már nem elégíti ki őket a nézelődés
Nusyka, gratulálok én is! Örülök, hogy végül minden rendben volt a babácskával!
Szalamandra, most kezdj el az új pelenkázási módon gondolkozni, mert ha megtanulja Róza a hátról hasra forulást is, akkor az sem lesz egy egyszerű történet
Egyébként tényleg nagyon ügyes a leányzó, Samu szerintem mindent nagyon hamar csinált, de ehehz még neki is 3 hónap kellett.
Becsengo, jól csináltad, ott a vonalzó!