Szia Zsú!
Na, megjöttem.
Megkérdeztem a doktort és azt mondta, hogy ha előbb beindul magától a dolog, mint a 38. hét, akkor lehet kicsit vajúdni, ha akar az ember lánya, de tényleg úgy van, hogy 38. betöltött hét után előre megbeszélt időpontban kórház és másnap császár.
Végülis úgy vagyok vele, hogy mivel Borinak ez lesz az első karácsony, amire emlékezni fog, fontos, hogy karácsonyra itthon lehessek és tudjam csinálni a dolgomat, ne csak heverjek, úgyhogy így bőven belefér. Ráadásul 20-án lesz a szülinapja is, akkor is szeretnék vele lenni. És a legfontosabb, hogy a babával minden oké legyen.
Az is nagy dolog volt, hogy Borival kipróbálhattam, milyen a vajúdás (mert voltak olyan előzmények, amik miatt elvileg ő is kapásból csaszis lett volna), úgyhogy mostmár tudom és elég is volt
És tudom, hogy egy héttel a császár után lazán végig tudtam takarítani a kéglit, biztos most sem lesz semmi zűr.
Viszont pár napja elég sokat görcsöl a pocakom, emiatt mostantól kicsit többet kell pihennem, mert még pár hetet jó lenne 2in1 lennünk. Úgyhogy betankoltam a magnéziumból és próbálok pihizni. Mivel Borival minden délután játszótéren vagyunk, mert egy örökmozgó, sokat szaladgáltam utána, úgy látszik, ez már nem fér bele. Délelőtt Bori bölcsiben van, de délután akkor majd csavargás, szaladgálás helyett sok mesét fogunk olvasni, valahogy majdcsak kihúzzuk még a visszalevő 2 hónapot.
És képzeld, én ezt nem értem, ma ráálltam a mérlegre és csak 2 kilót híztam a terhesség során. Ez normális?
Eddig nem mértem, azaz a terhesgondozóban mérték, de nem figyeltem oda rá. Pedig eszem én, a Zuram nagyon jókat főz nekem
Talán nem gond, végülis a Pocakbaba hízik szépen és nő.
Vigyázzatok magatokra!