Sziasztok!
Húúúú egy nap alatt milyen termés. Úgy látszik napközben csak én csavarogtam ebben a melegben.
Sarmon:
Miután már úgy is ma van: Nagyon sok boldog Szülinapot a kisfiadnak!
Imádom a sütőtököt!
Húúúú de megkivántam.
Popsikrém és egyéb babaápolási ügyben én csak olvasok és szedem az infokat amit írtok, miután fogalmam sincs ilyen dolgokról, és még el sem gondolkoztam rajta!
Zöldi:
Miután én messzelakó vagyok a találka sajnos sztornó. De Miskolcon szivesen látok mindenkit.
(tudom kissé messze van)
Tök jó a falikép amit kreatívkodtál. Édes
Marti:
Jó pihit a hegyekben!
cili:
Én is iszonyúan nehezen szoktam(om) meg a "munkahelynélküliséget".
Hetekig minden bajom volt és néha van is. elég pörgös helyen dolgoztam sok emberrel és ez egyik- napról a másikra megszakadt úgye az itthonléttel.
Nálunk az apuka kérdés úgy néz ki hogy: hétfőtől-pétekig általában 260 km -re vagyunk egymástól. Aztán hétvége együtt.
Kivéve mikor nem.
Mint például most hétvégén. Nem panaszkodom, meg lehet szokni. Érdekes módon veszekedni is akkor szoktunk mikor nincs itthon.
Nekem kellene már végre rávennem magam a költözés gyorsítására de .... Igaz még házat sem nagyon találtunk, de ha rászánnám végre magam a dologra teljesen 100 % -an lehet könnyebben menne.
Itt nőttem fel, itt éltem eddigi életem nehezen mozdulok, habár tudom előbb-utóbb KELL. Tényleg nem panaszkodom félreértés ne essék csak jó volt leírni.
Vera:
Nagyon szép a kocsi! Olyan igazán csajos nekem
Szerintem nagyon megérte, jó vétel volt.
Miután már szombat van ma már 27. hetesek vagyunk !!!