Új privát üzeneted érkezett!

Vera nagyon szép a kocsi, de tényleg.

Nekem kedden 113 volt a pocak... Azt mondta a védőnő, hogy kicsit sok, de nem tudok vele mit kezdeni. ha belegondolok, hogy volt 70 cm is.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
dcili81

Na skacok... újab abszolut bombabisztos tipp a babák megmozgatására. Chicken tikka massala... Hirtelen felindulásból bementünk a kedvenc indiainkba (ahol persze pakisztáni a szakács de tök mindegy, Londonban is pakisztáni az indiai éttermek többsége:) Hát amiket én kaja közben kaptam... Fuhhhhh... A kaja viszont állat volt. Elvileg enyhén csípős... gyakorlatilag meg jó kis torok és gyomorkiégetős :)))) (az egyik kedvencem... )
Vendég

Vera! Húúúúúú! Nagyon szép! Miféle szerzet ez? És hány évig törlesztitek az árát? :lol:

Kép
zölddisznó

Vera: Ez a kocsi nagyon jóóóó :) Gratulálok hozzá :)
Vendég

vera. szuper a kocsi! gratulalok!

csaki. ma en is azt ettem, de nalunk nem okozott mozgolodast:)

KépKép
KépKép
mush589

mush: lehet, hogy már hozzászoktattad?:))))
Vendég

szerintetek vegyek hasznaltan mellszivot vagy inkabb aldozzak az ujra?

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok,

Alig bírtam elolvasni 2 nap termését. Hihetetlen, azt hittem ebben a melegben mindenki csak pihegy otthon.

Látom már mindenki fel van pörögve, néha hisztis is. Én is ilyen vagyok.

Aida:
Már mindent elmondtak előttem, de ha lenne otthon egy vagy két gyereked, vagy valami konkrét tennivalód, észre sem vennéd, hogy fáj valahol. És ha fáj. Ez egy MÁS ÁLLAPOT. Én mindkét gyerekemmel veszélyeztetett voltam, kórházban is voltam, de én inkább tagadtam, hogy kemény egész nap, stb. A fene akar kórházba menni. Mindkétszer a 38. hétig húztam. De szerintem neked az lenne a legjobb, ha befeküdnél, tapasztalnád a dolgokat, hamar elmúlna minden bajod. (Éjjel-nappal infúzión voltam 5 napig, jobb karomba hajlatba bekötve, mert 4-szer szúrtak mire jó lett, napi egyszer vették ki a tűt fürdéshez, és csak látod a tragédiákat körülötted, stb.) Tényleg jóból mondom, beszélj egy pszichológussal!!! Vagy menj be az orvosodhoz és komolyan beszéld meg vele, hogy Te parázol.

Sarmon:
A sütőtököt imádom, most erről fogok álmodni.

Zölddi:
Szegény, hogy ilyen ritkán látod apát. És mikor lesz kész a ház?

Harivera:
Jó a kocsi, de ennyi gyerek után egyikről sem maradt meg? Én mindent felhasználok, amit csak tudtunk tárolni.

Mindenkinek:
NEm kell túllihegni ezt a popsikrémet, fürdetőt. GYÓGYSZERTÁR. Nálunk még mindig itthon áll a sok Johnsons termék, nálunk nem váltak be (azt akartam írni, hogy szart sem érnek), elajándékoztam valami egyháznak a felbontogatott szarabbnál szarabb pelenkákat (Huggies kemény, DMesből kifolyt a pisi, a Pampersnek már nem tudom mi baja volt) nekünk a Libero vált be. De próbálgatni kell!!!!
A régi védőnénim szerint étolaj babaszappannal és kész, jöhet a gyerek. NA azért szerintem ez túlzás, de van benne valami.
Ja, én a 36. héten vettem meg mindent mindkét gyerekemnek.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Elfelejtettem:
Az Avent mellszívó amit Sarmi feltett, borzalmas. HAsználhatatlan. Nem akarom az üzletet rontani. Van egy nekem is, ha kell bárkinek ingyen odaadom. (Na ebből képzelhetitek) Csak azt nem tudja amit kéne. Szívni a tejet. Kézi mellszívó, pumpás, gyógyszertári, legolcsóbb. Próbáljátok ki. Ja, és hallottam, hogy néhány védőnéni azt mondja, hogy nem kell fejni, a gyerek kiszívja. Na, ezeknek a nőknek gyullad be a mellük, és szenvednek a szoptatással. Igenis néhány hónapig fejni kell.

Fürdetés: nehogy kihagyjátok, ez a legjobb esti program. Ráadásul a gyerek megtanulja, fürdés, cici, alvás, mert éjszaka van. Szerintem baromság, hogy egyéves koráig csak hetente egyszer kell.

Mush: küldj már egy kis hideget, mert látod én is milyen 'agresszív' lettem.

Koszmó:
Nekünk a vastagon beolajozás fürdés előtt 15 perccel, majd a vízben lemosás, ez bevált. Van egy sampon is, mi ezt használjuk most is Dávidnak (20 hós), mert neki néha pattanásos lett csak a feje a JOHNSONS-tól, Gabitól, stb. Ha kell a neve szólj, de gyógyszertárban kérj koszmóra való sampont, és adni fogják, elég drága (2-3000 pénz), de elég fél évre.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

na ne most irtam egy listat hogy mit is kene venni holnap a babakocsin kivul. ez a bolt nagyon messze van (2 ora), hetkoznap mindenki dolgozik vasarnap zarva van. Tony meg jovo hetvegetol minden hetvegen is fog dolgozni, hogy idoben keszen legyunk. szoval ez az utso esely mielott jon a babo. azert a babakocsit o is le akarja csekkolni, hiszen o is fogja hasznalni.

ezeket irtam ossze: szoptatos melltarto, haloing, textil pelus, halozsak, sterilizer, bimo kielemelo, melltarto betet, orrszivo, homero, mellszivo, legzesfigyelo/monitor, bugyesz, betet, matrac a kisagyba. na majd meglatjuk, hogy ebbol mi lesz.

csaki. eleg valoszninu, sok indiait eszem.:) meg fuszereset.

amerikaban nagy divat a "baby shower". ide is el kezdett bejonni. ez azt jelenti, hogy osszeirod mikre van szuksegetek, aztan meghivsz emberkeket, vendegul latod oket, es ok megvesznek cuccokat a listarol. ezzel azt lehet elerni, hogy ne kapjatok 20 db macit szules utan. nem tul szemtelen ez?

KépKép
KépKép
mush589

bb! Alakulunk, de gőzöm nincs, mikor lesz kész a ház!

Musi! Sterilizátor minek? Bimbókiemelő sem kell szerintem, csak ha olyan formájú a cicibimbód, hogy befordul. Orrszívóból olyat vegyél, ami porszívóra csatlakoztatható. A motoros nem ér semmit viszont drága.

Kép
zölddisznó

Kreatívkodtam 17 éves uncsiöcsim szülinapjára egy "faliképet" :lol: :wink:
Kép

Kép
zölddisznó

Szép a hasam két oldala?

Kép

Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Napi két szuritól ilyen szép? Nekem napi egytöl olyan volt ,mint akit megrugdostak! :evil: nekem is van ám fotó róla!!!
Ès már abbahagytam 16 hetesen ,de még mindig észreveszem a helyét, ott sötétebb picit a böröm... :cry: :cry:
susy75

Hogyhogy abbahagytad? Mutíííííííí!

Kép
zölddisznó

Nekem az immunprobléma miatt csak a 16. hétig kellett. Mindjárt elökeresem a fotót!
susy75

Pedig volt közelebbi is,de azt nem találom!!

Kép
susy75

zoldi. arra az estre ha nem megy a szopi vagy ki kell egesziteni meg cuminak, en nem fogok fozocskezni :oops: :roll: :wink:

bimbokiemelot csak megnezem, hogy van-e.

asszem ez vmi nagy baba bolt lesz. biztosan ott leszunk egy darabig.

juj. nem faj a pocid azoktol a lilulasoktol?

KépKép
KépKép
mush589

szep almokat mindenkinek!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Húúúú egy nap alatt milyen termés. Úgy látszik napközben csak én csavarogtam ebben a melegben. :roll:

Sarmon:
Miután már úgy is ma van: Nagyon sok boldog Szülinapot a kisfiadnak! :)

Imádom a sütőtököt! :D Húúúú de megkivántam. :roll:

Popsikrém és egyéb babaápolási ügyben én csak olvasok és szedem az infokat amit írtok, miután fogalmam sincs ilyen dolgokról, és még el sem gondolkoztam rajta! :roll:

Zöldi:
Miután én messzelakó vagyok a találka sajnos sztornó. De Miskolcon szivesen látok mindenkit. :oops: (tudom kissé messze van)

Tök jó a falikép amit kreatívkodtál. Édes :wink:

Marti:
Jó pihit a hegyekben!

cili:
Én is iszonyúan nehezen szoktam(om) meg a "munkahelynélküliséget".
Hetekig minden bajom volt és néha van is. elég pörgös helyen dolgoztam sok emberrel és ez egyik- napról a másikra megszakadt úgye az itthonléttel.

Nálunk az apuka kérdés úgy néz ki hogy: hétfőtől-pétekig általában 260 km -re vagyunk egymástól. Aztán hétvége együtt.
Kivéve mikor nem. :cry: Mint például most hétvégén. Nem panaszkodom, meg lehet szokni. Érdekes módon veszekedni is akkor szoktunk mikor nincs itthon. :oops:
Nekem kellene már végre rávennem magam a költözés gyorsítására de .... Igaz még házat sem nagyon találtunk, de ha rászánnám végre magam a dologra teljesen 100 % -an lehet könnyebben menne.
Itt nőttem fel, itt éltem eddigi életem nehezen mozdulok, habár tudom előbb-utóbb KELL. Tényleg nem panaszkodom félreértés ne essék csak jó volt leírni. :oops:

Vera:
Nagyon szép a kocsi! Olyan igazán csajos nekem :) Szerintem nagyon megérte, jó vétel volt.

Miután már szombat van ma már 27. hetesek vagyunk !!! :D :D :D
Vendég

Susy! Szép!

Mush! Szerintem ráérsz akkor venni, ha tényleg nem megy a szopi! Jó sok pénz ám egy ilyn!
Fájni nem fáj már, mert megszoktam, de érzékeny és csomós.

Kép
zölddisznó

Sziasztok, ha nem bánjátok, szeretnék csatlakozni hozzátok, mert látom, itt sok tapasztalt anyuka van és jól jön a tanács egy zöldfülűnek, meg a bátorítás. És persze jó látni, hogy kinek milyen élményeket hoz a terhesség.

Rólunk: első babánkat várjuk, sajnos tavaly decemberben volt egy misd.abom 12 hetesen és a mostani terhesség barnázással indult. Ezért én már április vége óta itthon vagyok, pedig nagyon szeretek dolgozni - bár itthon sem rossz. Szerencsére a kezdeti nehézségek ellenére most már minden a legnagyobb rendben van, Olivér szépen fejlődik és ha hinni lehet egy kicsit is az uh-on saccolt méreteknek, szép nagy gyerek lesz, úgy 4 kiló körüli :wink:

Kép
wruska

szia wruska..üdv köztünk...wow..már most lehet tudni hogy kb mekkora lesz?a 4kg az már egy szép méret..:D

én Hajnikámnál használtam bimbo kiemelőt..nekem bevált mert az elején anélkül nem tudott szopizni aztán pár hetesen elhagytuk és utána ment nélküle..

még nekem is meg kell vennem a mellszivot..és sajna nem tudom milyet vegyek...valoszinű hogy mi is használtan szerezzük be..

baby shower:D:Dhát nekem nem lenne merszem benyujtani a listát..nálunk ugy megy hogy nagyjábol mindent mi veszünk meg..csak mert szeretjük mi kiválasztani a dolgokat...ha valaki erősködik hogy mire van szüksége a babának akkor pelenkát kérünk..abbol sosincs elég.-

anyosom meg kiadta az utasitást tesojának mert ők varrják meg rozsaszinbe a baldahint,fejvédőhuzatot,ágyneműt...és ő veszi meg a ruhát amibe haza hozzuk a kicsit.

szegénykém majdnem elsirta magát amikor mondtam neki hogy csak ablakon keresztül lehet megmutatni majd a babát a korházban..(áek)..én ugy tudom...aztán láttam a szemét és mondtam neki hogy majd kicsempészem hozzá---..
miota nincsenek meg a lábai nem megy sehova.egész nap otthon van..és tudom hogy nagy szo hogy emberek közé fog jönni...még nem sikerült feldolgoznia teljsen.:Sde majd mi segitünk neki,..alig várja az unokáját...:D

Kép

Kép
nikianya21

Vea tökre marha jó az a kocsi!De nekem drága lenne.

Mush én egyszer használtan vettem a mellszívómat,de az újat is ugyanúgy kifőzném,ahogy gondolod.A bimbókiemelő nem biztos hogy kelleni fog.A fertőtlenitést:lábas+víz.

bb!!!Tényleg szar ez az Aventes mellszívó????Nekem előtte kézi pumpás Chicco volt nekem az nagyon bevált,csak a második gyerek után kidobtam,mert nem akartunk több gyereket(akkor még).De ha tényleg szar eladom majd,és veszek ugyanolyat mint az volt.Na most megijesztettél,lehet a csaj is ezért adta el egy használat után??? :shock:

Zöldi állat a faliképed!!! :lol:

Szorsi,köszi a jójókívánságokat a kisfiamnak!Mi jövőre Miskolcra megyünk nyaralni...Már ki néztük a hotelt.

Wruska szia.Jó babavárást!

Niki anyósod csak kibirja azt a 3 napot míg kórházban csak ablakon át látja Vivit,aztán majd otthon kiélheti magát babázás ügyben... :lol:

Az én okos drága férjecskémnek ma van az első napja az oskolában.Üröm az örömben hogy éjszakás műszak után reggel egyből odament,és ki tudja mikor szabadul,szegénykém lehet elalszik közben.

Na és akkor most :Boldog 5.szülinapot kívánok az én drága ,egyetlen kisfiamnak,Mózesnek!!!(11:25-kor fog megszületni!) :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmon:
Nagyon Boldog Szülinapot Mózesnek!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Helló Wruska! Üdv Olivérnek!

Éljen soká Mózes! Nagyon boldog szülinapot!

Én ma nem leszek, mert családozós szombat van, húzunk el Pannonhalmára.
Pussz estig!

Kép
zölddisznó

sarmi. meg egyszer boldog szulinapot Mozesnek!

100 nap van hatra!!!!! Hihetetlen!!!!

tobbiek! ti mit gondoltok a baby showerrol? a listanak az a lenyege, hogy mi valasztjuk ki a dolgokat, ok meg abbol valasztanak. szemtelen, de meg mindig jobb mint 20 jatek maci, nem?

wruska. szijjjja! udv itt is! amint latod en foleg ide irogatok... :wink:

zoldi. igazad van(mint mindig). de azert ilyesmit egy pasira bizni! :roll:
szupi lett a falikeped!a sport szeletek en is elfogadnam.

KépKép
KépKép
mush589

sarmi. a baratnomnek aventes a mellszivoja es o meg van vele elegdve. szerintem ez is lehet valtozo. van akinek bejon, van akinek nem.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Boldog Szülinapot Mózes!!!!

Wruska! üdv köztünk!

Mush! kicsit tényleg szemtelennek hat a dolog de szerintem nagyon hasznos. Erre felénk már ilyen esküvőkön is lassan általános, h ne legyen 3-4 mikrosütő meg dvd...
nálunk is igy lesz valamilyen szinten, hogy vagy tájékozódnak vagy megkérdezik a közeli barátok, ismerősök h mire van még szükség...
mert ha olyat kap az ember aztán lehet vele rohangálni kicserélni -becserélni..

Kép
eszterke24

eszterke. nekunk volt ilyen listank az eskuvonkre is. hasznos volt, mert nem kaptunk hulyesegeket.

KépKép
KépKép
mush589

Mush: én jónak találom ezt a baby showert. Nincs ebben semmi rossz és szemtelen! :lol:
Sarmi: Mózesnek BOLDOG SZÜLINAPOT
Felrakom, hogy múlt héten apa milyen tortát kapott szülinapjára. Csak béna voltam mert megnyomtam a tetejét. Nagyon fincsi volt.
Kép Torta
Vendég

Hello,

Mush: szerintem jó ez a lista, én eddig csak esküvővel kapcs. hallottam ilyenről, de ha nagy a család, sok az ismerős, akkor ez nem hülyeség. Kicsiben nálunk is ez volt, megbeszéltem a mamákkal nagybácsikkal, nagynénikkel mire van szükség, és mindenki elmondta melyiket fogja megvenni. Praktikus, minden olyan drága, jól meg kell gondolni.

A sterilizáló tényleg akkor jó, ha sok cumit, cumisüveget használsz, de akkor tényleg praktikus. Szerintem vegyél az elején egy üveg sterilizáló folyadékot, amivel ha szükséges ugyanúgy tudsz fertőtleníteni. Nálunk 1000-1500 Ft-ba kerül, azt hiszem a Johnsonsnak van. Az is sokáig elég, aztán majd ráérsz gondolkodni komolyabb szerkentyűn.

Tényleg, valaki egyszer írta, hogy nem kell eleinte cumisüveget venni. Már miért ne kéne, szerintem, ha másért nem biztonsági okokból, ha még nem tud annyira szopni, vagy kell egy kis pótlás, de akár a lefejt tejet tárolni is praktikus benne a hűtőben (nem cumival a tetején, hanem lezárva). Én legalábbis így tettem, a steril tejtartó tasakok nekem nem váltak be, a fagyasztott tejet pedig nem itta meg a gyerek, tök büdös volt, védőnő szerint ilyen a tej. Hát, nekem nem jöttek be ezek a dolgok. Én a lefejt tejet odaadtam neki cumisüvegből, vagy apa, ha én fáradt voltam. Tudom, most mindenki azt mondja (és mondta is), hogy nem fogja elfogadni a cicit. Mai napig cicizik, lassan 21 hónapos. 3-4 hónapos korában le sem szállt a cicimről, csakha nagyon aludt, vagy én fürödtem, stb. Ez komoly, a férjem röhögött is eleget rajtunk, a baba elfeküdt a szoptatós párnán és átéléssel cicizett. Én közben ettem, olvastam, tv-t néztem, de volt, hogy még könyveltem is. A telefonálást nem bírta, így abban az időben max. sms-t küldtem, ha valaki hívott.

Bocika:
Szép a torta, finom is volt?

Sarmi:
Tényleg én mindig azt terjesztem, hogy tapasztalni kell a dolgokat, de ez a mellszívó a közelemben senkinek sem jött be. A barátnőm is vett (le is szidtam, miért nem kérte el az enyémet), az unokahugom is eldobta. Neki nem pont ez a márka volt, csak a működési elve egyezett meg. Nem szív annyira, mint a kézi pumpás. Tudod Te is, hogy ilyenkor az a lényeg, hogy alaposan kiürítse a mellet.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

na mindenesetre egy kipróbálást azért megvárok a mellszívómmal kapcsolatban,ha nem válik be majd eladom.

a torta tök jó!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!
Csakegy:
indiai... szerintem ott voltatok, ahová mi szoktunk járni :) Imádom!! :)

Avent mellszívó: nekem nagyon bevált, ugyanez a fajta van. A szilikonos részt ki kell szedni belőle, mert úgy gyenge,de nélküle szupr volt :)
Én a kórházban Medelát kapta, hát azt hittem az agyamat is kiszívom vele, olyan erős volt!

Mózesnek boldog szülinapot kívánunk!! :) A törta gyönyörű!!

Kész az ebéd is, kb. 40 fok lett így a lakásban, de sebaj, már nagyon éhes vagyok!!

Sütötök: Azt mind megettétek??? :)

Harivera:
Nagyon jól néz ki a babakocsi!!! Én is akarok ilyet! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

cumisüveg:
Mi is vettünk kettőt, ha menni kell kontrollra, vagy velem történik bármi, jó ha van, és a lefejt tejet oda tudja adni neki valaki.

Kép
Kép
Kép
mágnes

na sziazstok.

ha valaki szeretne jönni a börzére szept 27-én szuper áron van 4d uhu ami cd képekkel két fotó kinyomtava és 15 perc összesen 3 ezerért.
http://www.babaruhaborze.hu/ itt a G1 intézetes logón lehet időpontra regizni

megvan a kiságy is:))))))

harivera
Budapest XXI. kerület

ránéztem a tortára és megkívántam ááááááááááááá

wruska üdv itt is. asszem mi már taliztunk másik topikba nem???

musch a lista az szuper. Ezt mondtam is már valahol hogy ez tök jó dolog.

boldog szülinapot Mózesnek!!!!

hasszurik nem semmik. :shock: :shock:

Nekem fáj a hasam alul ha elmegyek valahová. Pedig ezer dolgom van elintézendő még.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Húúú ma nem vagyok túl jól!

Iszonyatosan fáj a derekam, alig bírok mozogni.
:cry:
És olyan érzésem is van mintha a gyomorszámnak izomláza lenne.
:cry:
Vendég

Köszi csajok a fogattatást. Hari Vera, igen az élet a vetélés után topikban találkoztunk. Nagyon klassz ez a babakocsi, mi is nézegettük, de egyenlőre még nem döntöttünk.

Mush: szerintem ez a lista dolog nagyon jó ötlet. Főleg, ha már megszokott dolog. Így nincs vita, nincs 20 kismaci és mindent te választasz ki, csak nem te fizeted. Ha valaki nem akar, akkor így sem úgy sem vesz semmit, vagy max egy filléres dolgot (pl cumit), a többieknek meg megkönnyíti a választást, keresgélést. És valljuk be, nem mindenkivel egyezik az ízlésünk :wink:

Ja streilizáló folyadék: a Chicconak is van, neten is lehet rendelni. (bimbomarket, ebay, de biztos vannak a bababoltokban is. Ez itthon a Sparban a legolcsóbb, ott 1190 forint.)

Kép
wruska

Orsi!
Olyat én is szoktam érezni, hogy fáj a gyomorszájam környékén! Na meg néha a bordáim! :roll: :roll:

Mush!
Majd írd meg mi jókat vettetek!

Jó meleg van otthon, itt elég hüvös és esik az esö!
Mi ma kipakoltuk a vendégszobából a ruhás szekrényt, az lesz ugyanis a gyerekszoba. Szegény páromnak szét kellett teljesen szedni! :( Most szereli össze...
Ha minden igaz jövöhét végén festjük a szobát,csak még az nem dölt el milyenre! :shock:
susy75

Musi! Boldog 100 tuinvan-t4 :wink:
Útközben kikérdeztem tesómat mellszívó ügyben...szerinte sem kell előre megvenni, max kinézni, hogy milyet szeretnél. (Akiket ő tanított szopiztatni, még senkinek sem kellett, max annak, aki nem követte a tanácsait.) Én kaptam egy kézit, az tökéletesen megfelel.
Lista szerintem nem hülyeség, de nekem elég nagy fejtörést okozna, hogy miket írnék rá, kinek adjam oda először...mrg szeretem a meglepiket is...a családdal meg úgyis megbeszéljük a kéréseket. Kollégák borítékot szoktak bélelni kollektíve.

Sterilizáló nem fogja vékonyítani a pénztárcánkat, az tuti. Én cumiellenes vagyok, és bízom magamban, hogy menni fog a szoptatás. Ha mégis kell, akkor meg citromsavas vízben kifőzöm. Szerintem az sem macerásabb.

Vera! Köszi a tippet bababörzés UHUra! Hasfájás hess!

Szorsi! Hogy vagy? Elmúlt?

Gyomorszáj tájéki fájdalom lehet a rossz záródás miatti kajavisszaáramlás miatt. Elég kellemetlen.

Kép
zölddisznó

Raktam fel én is pár svájci kiccsaj holmit a teszvesz-re. :) Itt megnézhetitek:
http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10879551

A rosszul levőknek jobbulást!!

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mágnes még van a sütőtökből 2 szelet,küldjem???A kertben meg még vagy 100 darab... :lol: Na megnyugtattál hogy nem is olyan szar a mellszivóm mint ahogyan azt bb kapásból lefikázta,aztán meg utána kiderült nem is ez a fajta amiről írt! :roll:

Zöldi.Nekem tudom hogy kellett mindkettőnél a mellszívó,ezért is szereztem már be előre,sok volt nagyon anyatejem,muszály volt leszívni,mert be is gyulladt a mellem.Szépen gyűjtögettem kisfiamnál a fagyóban,aztán meg buroggattam ki a macskának,mert úgy már nem kellett a gyereknek.Lányom mikor szopizott a lefejt tejet meg a fiam itta meg pohárból.Imádta.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mellszívó: Nekem Medela kézim van (a pumpás, a drágábbik fajta) és én teljesen elégedett voltam vele.

Az elején használtam, főleg azért, hogy legyen tartalék tej a frigóban -ha kéne- plusz a fürdetéshez is kellett tej. Amikor nagyon jól jött: a növekedési ugrásoknál. Akkor majdnem minden szoptatás után megpróbáltam használni, hogy a kínálat utolérje a keresletet. Talán 3 hónapos kora után hagytam abba a tej leszívását, akkor a fürdővízbe az addig leszívott és a mirelittben tárolt tejet öntöttem. Utána még 6 és 12 hónapos kora között kéthetente kellett amikor suliba mentem és a szüleim vigyáztak rá - olyankor cumisüvegből kapott tejet.

Szerintem praktikus, de bőven elég egy használtat venni, úgyis strerilizálja az ember. (Plusz igazából lehet, hogy nem is kell, csak én képtelen voltam kézzel fejni...)
Vendég

ezeket vettuk: Kép Kép Kép Kép

nagyon nagy volt a bolt, es mire egy csomo babakocsit megneztunk, mar tele volt a hociponk, igy egy csomo minden kimaradt. de azokat mar majd itt is vagy neten meg tudom venni.
az ut hasznos volt, mert tobb babakocsit is lehuztunk a listarol, ketto maradt. mindjart felteszem, hatha segitetek ismet. :wink:

ja a listarol. itt a kutya nem kerdezni meg, hogy mire lenne szukseged, sajnos.
csak a szuk csalad. tony anyukaja es mindket nagymamaja babakocsit akart venni. egyenlore anyukaja veszi a babakocsit. az egyik nagymama szoptatos szeket( rohadt kenyelmes!). a masikat meg meg nem tudjuk.
ugyhogy asszem osszeutok egyet aztan max, amit nem hasznalunk el, azt majd eladom vagy megtartom a kovetkezore.:)

KépKép
KépKép
mush589

tehat a ket kocsi:

1.
Kép Kép bebecar ip-op

2. Kép

velemenyek? elore is koszi

KépKép
KépKép
mush589

negy kerekeut keresunk, mert amit kaptunk 3 kereku. az a nagyinal lesz.

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?