Rebe, örülök, hogy mobilizáltátok magatokat
Két poronttyal nehezebb, mint egyel, pedig egyel sem egyszerű
mi is voltunk Gabival nagybevásárolni meg grillpartyn, és hát elég nehéz kiszámítani, mikor lesz nyugis hangulatban. De muszáj menni, mert mi nagyon menőmanók vagyunk, és nem árt, ha lassacskán hozzászokik a mászkáláshoz. Azonkívül tutijól előreengednek a pénztárban, ha rázendít
Na jó, ez csak vicc, nem ezért visszük
Zsókuci, szorítok a vizsgához, biztosan ügyes leszel!
Luki, Falatka nagyon édes, és nagyon klassz a fülbevalója!
Gabicsibe, ne is mondd, tegnap este 220 grammot evett, megőrülök. Most vegyem el tőle hamarabb a cumisüveget? Akkor meg ordít... nehéz eset a kölyök
Kalandos lehetett az utazás, hamarosan mi is ennek nézünk elébe... csak épp a keleti országrészbe megyünk majd a szüleimhez, minimum 3 órás autóút. Szorítok a mai dokizáshoz, és írok mailt, amint tudok!
Erika, Gabinál sajnos bejött a cumizavar... megfűszerezve az időnkénti szopási sztrájkkal. Egy küzdelem minden egyes etetés... A cicit csak vidámparknak tartja, udvariasságból szopik, amolyan "najó, ha ez neked olyan fontos, akkor kicsit szopok, de aztán add ide a rendes kaját" arckifejezéssel
Fiona, Döbrögi milyen képeket tud vágni
Óriási a fiú
Gratula a nagyfiadhoz, nyugis kamasz, vagy rumlizós?
Estrella, nagyon nehéz lehet nektek
Talán az idő tényleg megoldja majd ezt az alvás-gondot... állítólag 1 éves kor körül sokat változnak a gyerkőcök. Nem lehet, hogy szeparációs szorongása van?
Jucicuki, éljenek soká a csajszik!!! Hihetetlen, hogy már ilyen hölgyemények
Bibar, hogyan vigasztalod meg Olivért cici hijján? Kérek trükköket, sajnos én is ennek nézek elébe...Nagyon cuki Oli a kis fogacskáival
Kisegérke
Magunkról: Gabi továbbra is zabál, mint egy kismalac, nem győzöm etetni. Persze a tejem továbbra is csapnivalóan kevés, épp tegnap mértem, hogy napi 1000 grammot evett a srác, és ebből csak 600-at tudott szopni, a maradék tápszer. De egyelőre nem hízott kismalacosra, 5610 gramm, és 64-65 cm. Lehet, hogy azért ilyen kis karcsú, mert hosszú, nem tudom. Az új felfedezés a tükör: beállok vele úgy, hogy lássa magát, és óriásiakat röhög a tükörképére. Meg tudom zabálni ilyenkor, komolyan, nagyon édes
Szerencsére az alvókája is jó, éjjel alszik este 10 és reggel fél6-6 között, és utána is visszaalszik egy kis szopás után olyan reggel 9ig. Persze vannak rosszabb napjai, de hát kinek nincsenek? Igyekszem következetesen mindennap elvinni sétálni, nagyokat durmol a friss levegőn. Néha nincs kedvem elmenni, de akkor is erőt veszek magamon, mert jön az ősz, az eső, és ki tudja, meddig tudunk még mindennap elmenni... Várom a jövő nyarat, amikor majd messzebbre, strandra is elmerészkedünk. Most ennyi voltam