Új privát üzeneted érkezett!

Jucicuki:
BOLDOG 1 ÉVES SZÜLINAPOT AZ IKREKNEK!!! :D
Fiona:
Dóri nem eszik sokat, de eddig sem evett valami jól. Viszont nagyon aktív, egész nap rohangálok utána.

Csajok!
Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat Dórira.
Gyerekorvosunk nem mond semmit, eléggé "lassú víz, partot mos" csajszi. Mindenre azt mondja, hogy : nem baj, nem kell vele foglalkozni, nem tudom, adottság, minden gyereknél más...stb.
Valószínűleg Dóri ilyen, nem tudok mit tenni, ez van.
Vendég

Judit!!

Nagyon szép a kisfilm!!

Drága Dorka és Lili!!
Nagyon SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK nektek az ELSŐ születésnapotok alkalmából, Szüleiteknek pedig sok- sok ÖRÖMÖT, amit ti ajándékoztok nekik!

Puszi!
Brigi anyu, Brigi, Barbi, Joci.

Kép

Kép
brigii

Jucicuki
Nagyon boldog születésnapot kívánunk Dorkának és Lilinek! :D :D :D

A kisfilm gyönyörű! :D Most néztük meg Motpapával és bizony megkönnyeztük ... :oops:

Millió puszi: Mot család

Kép

Kép
motné

Lukikám
ilyen csalogatónak nem lehet ellenálni :lol: :lol: :lol: gyönyörü mint mindig :lol:

Agnese
nagyon drukkolok neked,ne félj nem lesz baj a picúrral :wink: én is átestem az amniocentézisen,idegörlő a várakozás sajna...jó kis férfiuralom lesz nálatok :wink:

Fiona
ügyi döbrögi nagyon :lol: tök változo mikor ül fel egy baba,ki korábban ki később.

Rebe
hogy vannak a lányok??jó lehetett a balcsis séta,irigykedek,annyira imádom a balatont és idén csak 1 napot láttam :cry:

Gabicsibe
itt kujtorgok :wink: hogy van a kis tónörökös?

Estrella,Vicuska
kitartás sirás ügyben,Olivér is ujra rázenditett éjszakánként,jön az 5.-ik,és 6.-ik foga :shock: :shock: annyira nyügi tud lenni és nehéz megvigasztalni.cicben is alig van már,igy az is kiesett mint vigasztaló eszköz :oops:

Benszikém
gyönyörüek a gyerköcök,majd jövö héten ha talizunk megnyomorgatom őket :lol:

Zsókuci
nemsokára megyek megint Lukihoz akkor majd hivunk és várunk az őrületbe :lol:

és pár kép a kis szerelmemről :lol: Kép Kép Kép

bibar

Juci
Boldog szülinapot a lányoknak!Video nagyon megható!

Fiona
Milyen ügyes már Döbrögi!

Rebe
A mi dokink feladta házifeladatnak a hasrafordulás ösztönzését!

Bibar
Végre újra képek a helyes kis pasiról!Hiányzott ám :D Köszi mi jól vagyunk,Boti nő mint a gomba.Csütörtökön megyünk a dokihoz méreckedni,meg a következő oltásra.
Holnap meg a kardiológiára,remélem nem találnak semmi kórosat.
gabicsibe

Rebe, örülök, hogy mobilizáltátok magatokat :) Két poronttyal nehezebb, mint egyel, pedig egyel sem egyszerű :) mi is voltunk Gabival nagybevásárolni meg grillpartyn, és hát elég nehéz kiszámítani, mikor lesz nyugis hangulatban. De muszáj menni, mert mi nagyon menőmanók vagyunk, és nem árt, ha lassacskán hozzászokik a mászkáláshoz. Azonkívül tutijól előreengednek a pénztárban, ha rázendít :D Na jó, ez csak vicc, nem ezért visszük :)

Zsókuci, szorítok a vizsgához, biztosan ügyes leszel!

Luki, Falatka nagyon édes, és nagyon klassz a fülbevalója!

Gabicsibe, ne is mondd, tegnap este 220 grammot evett, megőrülök. Most vegyem el tőle hamarabb a cumisüveget? Akkor meg ordít... nehéz eset a kölyök :) Kalandos lehetett az utazás, hamarosan mi is ennek nézünk elébe... csak épp a keleti országrészbe megyünk majd a szüleimhez, minimum 3 órás autóút. Szorítok a mai dokizáshoz, és írok mailt, amint tudok!

Erika, Gabinál sajnos bejött a cumizavar... megfűszerezve az időnkénti szopási sztrájkkal. Egy küzdelem minden egyes etetés... A cicit csak vidámparknak tartja, udvariasságból szopik, amolyan "najó, ha ez neked olyan fontos, akkor kicsit szopok, de aztán add ide a rendes kaját" arckifejezéssel :D

Fiona, Döbrögi milyen képeket tud vágni :) Óriási a fiú :D Gratula a nagyfiadhoz, nyugis kamasz, vagy rumlizós?

Estrella, nagyon nehéz lehet nektek :( Talán az idő tényleg megoldja majd ezt az alvás-gondot... állítólag 1 éves kor körül sokat változnak a gyerkőcök. Nem lehet, hogy szeparációs szorongása van?

Jucicuki, éljenek soká a csajszik!!! Hihetetlen, hogy már ilyen hölgyemények :)

Bibar, hogyan vigasztalod meg Olivért cici hijján? Kérek trükköket, sajnos én is ennek nézek elébe...Nagyon cuki Oli a kis fogacskáival :) Kisegérke :)

Magunkról: Gabi továbbra is zabál, mint egy kismalac, nem győzöm etetni. Persze a tejem továbbra is csapnivalóan kevés, épp tegnap mértem, hogy napi 1000 grammot evett a srác, és ebből csak 600-at tudott szopni, a maradék tápszer. De egyelőre nem hízott kismalacosra, 5610 gramm, és 64-65 cm. Lehet, hogy azért ilyen kis karcsú, mert hosszú, nem tudom. Az új felfedezés a tükör: beállok vele úgy, hogy lássa magát, és óriásiakat röhög a tükörképére. Meg tudom zabálni ilyenkor, komolyan, nagyon édes :D Szerencsére az alvókája is jó, éjjel alszik este 10 és reggel fél6-6 között, és utána is visszaalszik egy kis szopás után olyan reggel 9ig. Persze vannak rosszabb napjai, de hát kinek nincsenek? Igyekszem következetesen mindennap elvinni sétálni, nagyokat durmol a friss levegőn. Néha nincs kedvem elmenni, de akkor is erőt veszek magamon, mert jön az ősz, az eső, és ki tudja, meddig tudunk még mindennap elmenni... Várom a jövő nyarat, amikor majd messzebbre, strandra is elmerészkedünk. Most ennyi voltam :)

Kép
elan

Sziasztok!

Juci, Boldog 1.Szülinapot a Lányoknak!!
Nagyon szép a videó!
Bevallom én is készülök már egy kis összeállítással Rami 1. szülinapjára de már 7 perces! És még a szeptember nincs is benne! Hihi! Mindenkinek ki fog nőni a szakálla amíg megnézi!

Hurrá, végre itt van Bibar is! Bezzeg amikor Rami hívta Olit, akkor nem jött! Hiába, a szerelem.. :lol:
Gyönyörű már ez a kisfiú, a szeme tiszta Tiéd!!

Fiona, nagyon ügyes a kis Döbrögi! Hú, mikor ült fel? Talán ha jól emlékszem olyan 8 hónaposan. De akkor meg még nem térdelt így mint a kisfiad!

Elan, nagyon szép férfias méretek! Annyira édes lehet ahogy nevet!
Kis mázlista vagy, hogy ilyen szépen alszik Gáborka!

Rebe, szuperek vagytok, hogy már kimozdultatok! Szomszédomék sehova sem mentek még, csak itt a kertek alatt. De rosszat is tesz nekik, mert non-stop veszekednek! Mindent hallok itt! Szörnyű!

Képzeljétek már a 2. éjjel hogy Ramika "csak" 2x kelt fel! Ez nála már szuper! Egész friss vagyok! :lol:
Bevallom este 8 körül keverek neki egy kis tápit, nem sokat iszik belőle és nem tudom az hatott-e, de majd meglátjuk.

Ja, Lányok, kaptam egy infót, hogy okt.04-én lesz a BMC-s babatali a Ladik Csárdában. Erről kapunk valami levelet szerintetek?

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Az előbb írtam litániát,de elszállt!!

Zsókuci!
Hogy megy a körmözés?

Elan!
Az utolsó hozzászólásomól kimaradt,de Gábor nagyon édes!
Az ikrek mindig ilyen rossz alvók voltak,d efőleg mióta 4kézlábazás van!

Juci!
Boldog születésnapot az ikreknek!

Luki!
Hát apuka veheti a vadászpuskáját nemsokára!
Gyönyörű!

Bibarka!
Hát meseszép Oli úr!Én is megdögönyözöm,ha hagyja magát!Majd csörgök,amint tudok valamit!

Agnese!
Grat a pöcsöshöz!Ne aggódj,minden rendben lesz a dokinál!

Estrella!
Nálunk is kóma van éjjel,csak ha nagyon sír és nem tudsz már mit csinálni vele,akkor keltem fel,de olyankor meglepődik,iszik picit és alszik tovább!

Rebe!
De jó lehetett egy kis Balcsi!

Gabicsibe!
Köszönöm a családom dícséretét!Mi volt a kardiológián?

Fiona!
Mennyit nőtt Döbrögi!Balázs 7hónapos vol pont,amikor felült és rá két napra 4kézlábazott már!Neked is köszi a dícséretet!

Chesti,Napcsi,Gomba,Lippa???????????
Vendég

Vicuska!
Az enyémek is cak 1x keltek és azt is 4-kor meg 5-kor!Honnan a BMC-s infó?

Elan!
Ne keseredj el,így is jó arány a tejcsi kontra tápszer!
Vendég

Benszi, egy lánytól tudom, aki szintén ikreket szült lombikból és múlt héten volt bennt a BMC-ben.

Kép

vicuska2007

Bibar:
Örülök, hogy írtál. Az alvás problémák továbbra is megvannak,és még nincs is foga Dórinak. Mi lesz ha lesz? Inkább bele sem gondolok.
Ha sokáig nem írok, akkor tuti fogzás van.
Benszi:
Se cumi, se cumisüveg, így marad a cici éjjel.
Elan:
Abban bízok én is, hogy idővel javul a helyzet. Utánaolvastam a neten ennek a szeparációs szorongásnak, de nem hinném hogy ezért nem alszik. Mondjuk ott kell lennem mindig a közelében, de éjjel is ott vagyok és mégsem tud aludni normálisan.

Ma éjjel csak 3-szor kelt, szóval nem panaszkodhatom. :)
Vendég

Sziasztok! :)

Akkor okt 4 Ladik csárdában? :) Ott leszünk. :)
Babatalit okt végére beszervezem ha jó nektek.

Október 25 Babatali

Úgy gondolom elég messzi dátum, aki akar elfogni jönni. :)
Lehet jelezni ki jön. :)

TubiKriszta holnap mentek úgye? Szoritok nektek, és jelentkezz!

Agnese sajnálom ezt az egész dolgot. Remélem nem lesz semmi, és jelentkezz! Férfiuralom. :)

Fiona :) Haláli édesek a képek :) Mekkora nagy fiad van. :) Mindig rácsodálkozom h 3. gyereknél még kérdezel mennyit kell ennnie meg ahsonlók :) Azt hittem rutinosabb az ember már ilyenkor, vagy készüljek Én is erre? :)

Luukiiiiiiiiiiiiii nem mondok semmit!!! :lol: :lol: Csak annyit még még még még és még képeket, és szégyeld magad h ilyen ritkán jössz! :)

Bibarci de jó látni végre. :) Olyan szép párosotok van. :) Olivér hatalmasat nőtt, de a vonásai, és az a huncut nézése megmaradt. :)

Gabicsibe mi volt kardiológián?

Zsóókuci drukk a vizsgához, ügyi leszel. :)

Rebe :) Mekkorák már a csajok, és ügyik is. Kimozdulás jó dolog. :)

Juci Boldog 1 évet a csajoknak, várunk a képekkel :) Édesek a kis sapikban, kisfilm nagyon megható volt, főleg az idézetek!

Elan a legédesebb korszak amikor a tükörképre kacarásznak. :) Örülj neki h eszik, rosszabb lenne az ellenkezője. :)
Baromi jót nevettem ezen: "Felinstalláltam rá a zenélő-forgót". Apának is tetszett. :)
Nevetős Gábor zabálnivaló. :)

Vicuska örülök h Ramika jobban alszik. :) Ha tele a poci jobban is durmol az tuti. :) Képet nem kapunk a mosolyalbumról? :)
A vírusfertőzés lezajlott már? Pisijével rendben van minden?

Benszi ezaz, ezt szeretem. :) Pozitiv hozzászólás. :) Remélem ott lesztek a talin. :) Srácok hihetetlen nagyok, együtt csodaszépek vagytok. :) Majd eldobod a hajad amikor a futkorászó, sikongató-kiabáló korszak jön. :)

Jezsorika Nikinek sem kellett se a cumi se a cumisüveg semmi ilyesmi csak a cici. Gyereke válogatja szerintem. Hasfájásra kaptál valamit? Infacol meg ilyenek nem jöttek be?

Mamm tessék képekkel bombázni. :) Milyen volt a nyaralás? :)

Toldikriszta alvós képen mint egy kis angyal! Csodaszép. :)

Mi rendben vagyunk, szobatisztaság alakulgat, de az "vicces" amikor a bugyiba kakil...gyilkoosss. :) Szokatm is mondani neki, erre ő is hajtogatja gyiiikooosss. :)
Holnap megyünk szokásos Heim Pál túrára vizeltvizsgálatra.
Szombaton meg uttazuunk! :)

Na csajom felkelt, aaajjjjjjjjjjjjjjaaa kiabálja. :)

Puszi :)

chesti

Fiona,
Nagyon ügyi Bence baba, és sokat nőtt már! :D
Egy ismerősünknél a hasonló korú baba 4-szer eszik.

Bibar,
Na végre, hogy te is jelentkeztél. Oli is rengeteget nőtt, és nagyon cuki! :wink: Ahogy néz ki a dobozból ... :D
Köszönjük, csajok jól vannak. Tegnap voltunk koponya-has-csípő ultrahangon, szerencsére mindent rendben találtak.

Elan,
Zsanna nálunk is hasonló súlyú, tegnap 5830 gr volt, és ha jól emlékszem ő egy picit nagyobb súllyal született.

Gabi,
Na ma délelőtt megismétlődött az átfordulás. :D Letettem őket hason az ágyra, aztán kb. 2 perc múlva, megint annyira mozgatta a lábát, hogy átbillent, csak Blankától nem tudott teljesen a hátára fordulni. :lol:
Kép Kép
Érdekes, hogy nektek ezt mondta a doki, nekünk még csak rá sem kérdezett a csajok fejlődésére. :oops:
Mi volt a kardiológián?

Vicuska,
Hát ki is kell mozdulni, mert máshogy nagyon nehéz lenne. Nálunk is voltak ( meg vannak azért néha most is, pedig egy szavam nem lehet a csajokra, olyan jó kislányok :D ) kemény pillanatok, veszekedések, főleg az első hónapban, amikor mindkettőnkben felmerült a kérdés, - tudom csúnya dolog - hogy biztos ezt akartuk-e. :oops: De a csajok mindenért kárpótolnak bennünket. :wink: :D
A 6 hetes kontrollon mi a BMC-ben voltunk, és akkor azt mondta Irénke, hogy majd küldenek postán értesítést a taliról.

Chesti,
Mi jelentkezünk! :D
Jaj de cuki lehet, amikor mondja hogy gyiiikooosss! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe, Gabi, nekünk sem mondott semmit a dokinénink arra, hogy meg kellene fordulnia Gábornak... A védőnő mondott annyit, hogy fektessük gyakrabban hasra, hogy emelgesse a fejét, mert hát utál hason lenni, ordít...:( Szóval most naponta 2-3 alkalommal egy-két percet hason van, sokat erősödött és szépen kiemeli a buksiját, de szerintem ebből még jó darabig nem lesz fordulás. Mondjuk engem nem nagyon érdekel, én is meg az apja is tök bénák voltunk kiskorunkban, és mégis beértük valahogy a társainkat :) Én pl. 1 éves koromban fordultam csak meg, kúszni meg végképp csak rükvercben tudtam :D Ha rám ütött, akkor bajban leszünk :) Viszont tuti írsztepp-táncos lesz belőle, hehhe.

Kép
elan

Sziasztok!

Csak gyorsan adok életjelet magunkról. Minden oké körülöttünk, csak nagyon sűrűek a napok. A lelkem is gyógyulgat, bár még mindíg hihetetlen számomra ami történt, de a gyerkőcök miatt előre kell néznem. De mindíg akad is tennivalóm, ráadásul tegnap óta a suli is elkezdődött, úgyhogy...

Kristófom nő mint a gomba, kicsit több mint 6 és fél kiló :wink: pedig csak szopizik, szerencsére van tejem. Fejnem is kell a suli miatt.
Éjszakák csodásak, fél 10-től többnyire 6, fél 7-ig alszik, de már néhányszor előfordult, hogy fél 8 kor keltettem.....
Szóval megvagyunk, de nem mondom, hogy könnyű. Főleg most már, hogy Kristóf is nyílik a világra, nem egyszerű egyszerre a két gyerekkel jönni-menni. Jázmin most érkezett az első akaratos dackorszakba, felfedezi a képességegit szóval van, hogy mindhárman sírunk a szőnyegen :lol: . De emellet rengeteget beszél, már nem is számolom, mennyi szót tud és többnyire jól is használja őket, ölel, símogat, puszit ad és szereti az öccsét. Túl vagyunk az első megrázkódtatáson és mostanra nincs féltékenység, tudomásul vette, hogy mostmár Kikop - így mondja a Kristófot - is velünk él.

Most egyenlőre ennyi, visszaolvasni sajna most nem tudok, de puszilok mindenkit , gyerkőcöket anyucikat egyaránt.

Chestike!!!
Úgy néz ki október 25-én nincs suli, ha csak nem jön be időközben szabadon választott kurzus akkor megyünk a babatalira.

Puszi
Megpróbálok közös képet feltenni a lurkókról

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zuzmó

Rebe, jól látom, hogy a csajsziknak eltérő színű a szemük? :shock:

Kép
elan

Elan,
Én is hasra szoktam őket fektetni naponta kb. 2-szer, de nem sokáig, mert pár perc után az enyémek is ordítanak. De én azt olvastam, hogy ez teljesen normális reakció ilyen korban. :wink: Mondjuk hason szoktak aludni, még ezen kívül.
Különböző a szemük színe. :lol: Úgy néz ki, Blankáé marad kék, Zsanié pedig bebarnul. A fotón jobban látszik a különbség, élőben nem ennyire feltűnő.

Zuzmó,
Szépek a gyerkőcök, és borzasztóan hasonlítanak egymásra!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rebe 2008.09.02 14:11-kor.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Bibarkám

tündi-bündi fotók :lol: de a kiflist nem űbereli :wink: a csücsörit követelem ideeeeee :lol:

Zuzmó

de arik a skacok :wink: :D

Benszi

képeket kérünk a vidám familyról :lol:

Elan

de jó hogy írtad hogy bénácska voltál a mozgásban,mert Falat sem pörög rá a témára..... :roll: ez megnyugtat,csak lett belőled is vmi..... :wink: :lol: lassan járj,tovább érsz,ez most a bíztató dumám magamnak:lol:

Chesti

új képeket kérünk.Hova mentek nyaralni,lemaradtam..... :roll:

Vicuska

én is kipróbáltam ezt a táp-ügyet de ugyanúgy ébredünk.... :roll: sőt volt hogy az egész szopit kihagytam és synlac-ot adtam próbaképpen,de semmi változás :( Most éjszaka ébredéskor teát adtam,nem raktam cicire,egy picit ivott,az is elég volt neki.Én már úgy várom amikor már elmondja mi a baj,mit akar és nem kell tippelgetni :roll:
Fülbevalót Ausztriában vettük,tesóm lányának van és még sehol sem volt Falat mikor már tudtam hogy cseris fülbevalónk lesz...... :lol:

Fiona

jó nagy legény lett ez a Döbrögi :lol:
Nekem vmi fertőzés miatt indult be a szülés,a mai napig nem tudom mi volt,nem kaptam rá választ :cry:

Rebe

nagyon édesek a csajok :D jó nagyok már :D

Gabi

kardiológián mi volt?

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Voltam ma a MÁV kórházba genetikai uh-n. Képzeljétek mindent rendbe találtak. Igaz a vesemedence tágulat meg van még a babának, de mára lecsökkent 5,4 mm-re a 8,5-ről. A doktornő, nagyon rendes volt nem értette, hogy miért írtak rá alacsony AFP-t a beutalóra, mert a 0,87-es az teljesen rendben. Más rendellenességet nem talált, a baba szépen nő, így azt mondta, hogy csak annyi teendőm van, hogy három hetente kell járnom genetikai uh-ra és folyamatosan nyomon kell követni a vesemedence tágulatot. Illetve a baba születése után majd kontrollra kell hordani.
Kérdeztem tőle, hogy akkor nekem miért mondták a magzatvízlevételt, azt mondta, hogy azt csak abban az esetben venné le, ha valami mást is látna, illetve minthogy holnap leszek 20 hetes (mármint lépek be), így nem is nagyon engedné ....

Először is köszönöm szépen Nektek a sok biztatást és a megnyugtató szavakat. A másik, hogy sajnos rájöttem, hogy tényleg minden orvos mást mond és nem értem, hogy miért kell a frászt ránk hozni ilyenekkel. Biztos nem én vagyok az egyetlen akivel ezt megcsinálják.....hétfőn megyek a dokimhoz, hát azt hiszem ezt neki is meg fogom mondani.....

köszönöm még egyszer lányok!

puszi
Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Sziasztok!

Most ébredtem..Rami még alszik. Úgy néz ki mostanában jobbak az éjszakák, ma éjjel is csak 2x kelt pár perces cicikre, maga forul le róla és dúrmól tovább.

Chesti, rám mindenképpen számíthatsz!! Már a szobatisztaságnál tartotok? Atyám, hogy megy az idő! akkor a talira Ti már pelus nélkül jöttök!

Elan, Rebe, Lányok, Rami csak 5 hónaposan fordult át! Rami is utált hason lenni, így én nem is nagyon raktam. Talán egy kicsit túl van ragozva ez a dolog a védőnéniknél, nem?

Rebe, gyönyörűek!!

Zúzmó! Mennyire hasonlítanak a tesók!! Annyira szépek és imádnivalóak!!

Tubi, na jól van, akkor ez megnyugtató!!

Kép

vicuska2007

köszöni Olivér a dicséreteket mindenkinek :lol: :lol:

Gabicsibe
mi volt a kardion???

Elan
hála az égnek a ringatástól is megnyugszik,ha meg nem akkor jön a cumisüvegben a táp,attól totál lenyugszik,imádja a pociját :lol: :lol:

Benszikém
holnap randi :P :P már várom :P

Vicuska
a szeme tényleg tiszta anyja,bár a szine nem,neki kék,nekem barna :wink: hivlak majd a cimmel 8)

Chesti
vicces lehet a bugyiba kakilás :shock: :shock: :shock: drukkolok a vizeletvizsgálathoz,mármint hogy ne legyen benne semmi :oops: :oops:

Rebe
édesek a csajok, :lol:

Zuzmó
olyan kis vicces fejet vág a fiad :wink: :wink: aranyosak nagyon

Tubi
én is örülök hogy minden rendben van a picúrral!

Lukikám
na jó itt egy csücsöri :P Kép

bibar

Benszi, a szépen alvó Gáborkát napok óta alig bírom esténként elaltatni :) Hiába, nő a gyerek, egyre nagyobb csibész lesz, gondolom :) A tápszer miatt nem kesergek, azon már túl vagyok. Mindegy nekem, mitől nő szép nagyra. Csak egészség legyen meg térerő, tudod.

Vicuska, bízzunk benne, hogy Ramika jó szokása még tovább javul! Igen, szerintem is borzasztó, hogy már ilyen pici korban ilyen elvárásokkal kell megküzdeni a gyerkőcöknek... jó, hogy tesztet nem íratnak velük minden találkozáskor...

Estrella, hát, ez a szeparációs izé csak egy tipp volt... mindenesetre szorítok, hogy hamarosan egy teljesen átaludt éjszakával büszkélkedhess!

Chesti, Niki hatalmas lehet ezzel a szöveggel! Én is úúúúúgy várom már, hogy Gabi elkezdjen dumálni! :)

Zuzmó, szuper, hogy a tesók jól megvannak, a dackorszak meg majd elmúlik.

Rebe, Gabi csak akkor hajlandó hason aludni, ha az enyémen csinálja :) De akkor sem mindig...

Luki, bizony, én járni is csak akkor kezdtem el, amikor már tutira biztos voltam benne, hogy nem esek el. Ilyen óvatos duhaj voltam :) Lehet, hogy Falatkád is az.

Kriszta, örülök, hogy javul az eredmény, lesz az még jobb is! Hát igen, elég sok mindennel paráztatják a kismamákat, én is pipa voltam emiatt gyakran...

Bibar, nagyon édes a csücsöris kép :)

Hát csajok, jól elrontottam a srácot... 3 napja 200 grammokat zabál, de szó szerint, ha kiürül a cumisüveg, ordít... az eszem megáll... felhívtam a dokinénit, mert ami sok, az sok, és megkérdeztem, rendben van-e ez az adag. Kérdezte, nem hány-e Gabi, mondtam, nem, mert akkor még nem is hányt. Azt tegnap délután kezdte :( Szopott 130 grammot, és sugárban jött ki belőle az egész, borzalmas volt. Ennek ellenére a kedve jó volt, csak rettenetesen éhes maradt szegény, majd megveszett, én meg nem mertem neki így kiegészítést adni. A dokinéni javaslatára cukros vizet adtam neki vígaszként. Aztán este megszoptattam, és tápszert is kapott rendesen, de megint olyan benyomásom volt, hogy éhes maradt. KI érti ezt??? Alig tudtam elaltatni, 9 tájt sikerült, de fél11-kor ordítva ébredt (ilyet normális esetben nem csinál), viszont szerencsére pár korty víztől megnyugodott és aludt tovább reggel 6-ig. Akkor szopott megint 200 körül (teljesen kiürítette a pattanásig feszülő melleimet), és azóta megint alszik. Most komolyan nem tudom, mennyit adjak neki, hogyan próbáljam visszaszoktatni a kisebb adagokra, mert félek, hogy tönkrevágja a gyomrát ez a 200 grammos adag... amúgy ezt naponta 5x ette, szóval nem olyan tragikus, mert korábban 160-180 grammokat evett 6x, mégis, az valahogy nem bántotta...erre kéne visszaállítani valahogyan, de nem hinném, hogy könnyű lesz.
Na, hogy ne csak negatív dolgokkal jöjjek, itt van két kép, az elsőn a lökött apukájával reggel, azért ilyen kis kócosak :D

Kép

Kép

Kép
elan

Rebe!
Csodásak a lánykáid és ügyesek!Nekem is voltak ilyen gondolataim,de elröpennek!

Bibarkám!
Izzítsd magad holnapra!Gyönyörű a csókos szájú legényed!

Chesti!
Köszönöm a dícséretet!Bugyiby kaki,nem gyenge.Bele még nem turkált?

Vicuska!
Köszi az infót!Reméljük megmarad ez a jobb alvása Raminak!

Zuzmo!
Gyönyörűek a gyerekeid!Nem irigyellek,suli,skacok,háztartás,apa!HUUUUUUUHHHHHH

Tubikriszta!
Örülök,hogy minden ok volt a dokinál!Fiú vyg lány lesz?Neve?

Elan!
Nálunk Balu sokat evett és vizet kapott pótlásként,mert fájt a pocija!No meg egy kis disznó lett volna!

Luki!
Csak neked!De te is lécci!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Elan!
Nagyon szépek vagytok!Én láttalak élőben és nagyon széppé tett az anyaság!
Vendég

Elan, szuperek a képek! Főleg amilyen arcot a Te kezedben vág! De jó fej!! Itt nevetek ezerrel!! :lol:

Benszi, Dóriról szuper az autós üléses kép!!! Most ez lett a kedvencem! :)

Kép

vicuska2007

Bibarkám

A legjobb kép ami valaha készült,odavagyok.... :oops: :oops:
Idehívtam az uram is,hú,nagyon tetszett neki :D Tudod mit mondott?Húúúú,szia Karesz.....!Meglepődtem :lol: Szerintem Szia Nyunyi :wink: Holnap csináljatok már közös képet a Benszi csapattal :wink:

Benszi

Komolyan mondom,mindig jókedvre derülök :lol: Olyan életrevalóak,vidámak,majd ki csattannak,jó rájuk nézni :lol: Ezért jók a duci babák,olyan egészségbomba feelingjük van :lol:

Elan

De jók ezek a tükrös képek,tényleg élvezi :lol: Ez az evés dolog nem semmi :roll:

Vicuska

Aztán tilos flörtölni hétfőn,Olivér a miénk!!! :wink: :lol:

Toldik

Jó hírek :D :D

Kép
lukrécia

Jó gyerek
Kép

Unokatesóval uszi után

Kép

Életveszélyes vagyok, a fiókok gombjaiba kapaszkodom

Kép
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek Ramika megint lázas. 39 fokra ment fel neki. És lehet, hogy az anyatejjel van baj! Ugyanis nekem amióta besebesedett a fejem a festéstől azóta tiszta gyulladt a fejem. Ma elmentem bőrgyógyihoz és antibiót akart adni de a szopi miatt nem szedhetek. Így 2 krémet kaptam rá és ha 1 hét múlva sem javul akkor be kell szednem. Szerinte a gyulladás be mehet Ramiba is, ezért a sűrű láz. Mielöbbi leszoktatást javasolt..
Sírtam haza fele!!
Fogalmam sincs hogyan, miképp de el kell kezdenünk.. :cry:

Kép

vicuska2007

Sziasztok!
Egy rég elveszett bárányka jelentkezik :oops: , olvasgattalak titeket de irni már sajnos nem tudtam, de mostantol megprobálok aktivabb lenni. Minden baba gyönyörü , és milyem nagyok már!!!
Ne haragudjatok hogy külön külön nem irok most mindenkinek, képtelenség lenne visszaolvasni.
Mi jol vagyunk 2 hónapig a balcsin voltunk a csajszim nagyon élvezte!
Képzeljétek a szülinap elött jött ki az elsö fogunk :lol: , szerencsére nem szenvedett vele szinte észre sem vettük, ja és a felsö jött neki elöször, most tartünk az ötödiknél. Van mit behoznunk!
Mostanába egyre jobban kinyilványitja az akaratát egyre hisztisebb, és ha nagyon mérges és a közelében vagyok belémharap remélem leszokik róla.
Imádom rengeteg puszit ad, beszélni még nem nagyon akar de mindet megért . Pár napja megtette az elsö lépését.
Dobok egy pár képet!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
bibike27

Benszi, Vicuska, Luki, köszi a dícséretet :)

Benszi, köszi a tippet, lejjebb vettem a kajaadagját és vizet kap pótlásként, de így is sokat bukik :( Úgy látszik, ilyen alkat, remélem, kinövi...Nagyon szépek a szöszkék :)

Estrella, Dóri tüneményes :) Közben eszembejutott még valami, de egyrész nyugodtan küldj a fenébe, ha sok vagyok, másrészt meg biztosan próbáltátok már... nem segít, ha változtatsz a fényviszonyokon éjjel Dorka szobájában? Ha eddig sötétben aludt, akkor kicsit világosítani, vagy fordítva...

Vicuska, ez nagyon rosszul hangzik :( Sajnálom, hogy le kell állnod a szoptatással, nem lesz könnyű ilyen hirtelen, egyikőtöknek sem. De ha kell, hát kell, ez is szép, hogy ilyen sokáig tudtál neki anyatejet adni. Sőt, ha rendszeresen fejsz, amíg meg nem gyógyulsz, utána is folytathatod a szoptatást, nem?

Bibike, szerintem én azután jöttem ebbe a topicba, hogy te már nem írtál :) Bettina nagyon édes, nem is tűnik harapósnak!

No, hát Gabi pocakja továbbra is rendetlenkedik, sokat enne, de látszik, hogy nem bírja el a hasa. Próbálom itatni az étkezések között, néha közvetlenül utána is, ha reklamál, de nem lett látványos hatása az adag csökkentésének (200-ról visszavettem 160-170-re, még ez is szép, ha figyelembe vesszük, hogy naponta 6x eszik)...Tegnap reggel 240-et szopottt, de hát ezt nem tudtam kontrollálni, a cicimen nincs vonalzó :) Csak utólag derült ki a mérlegelésnél. Mondjuk utána bealudt, és órákig durmolt :D A legújabb dolog, ami remélem, hamar elmúlik: ordít a hordozóban... eddig imádta! Tegnap két alkalommal is beletettem, békésen elnézelődött, aztán minden átmenet nélkül úgy elkezdett sírni, hogy levegőt sem nagyon vett. Olyan volt, mintha hirtelen valamitől megijedt volna, vagy fájdalom érte volna... ma megint teszek egy kísérletet, remélem, csak átmeneti dolog volt...

És akkor a jövő szuperhőse:

Kép

Kép
elan

Sziasztok!

Még sajna nincs eredményem a magzatvízvételről. Remélem hamarosan megkapom és megnyugodhatunk, hogy rendben van minden.

Vicuska
Biztos nem lehet olyan antibiotikumot felírni neked, ami mellett lehet szoptatni? Szerintem kérdezz rá esetleg más dokitól is. Én is szedtem antibiót szoptatás alatt, nem mindegyik ártalmas. Hiszen már ők is kapnak ha betegek, csak kisebb mennyiségben. Ha mégsem, ahogy Elan írta próbáld meg fenntartani, mert általában 5 nap egy antibókúra, ha használ.

Jucicuki
Boldog szülinapot a kislányaidnak.

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Túl vagyunk az első szopi mentes éjszakán..hát nagyon durva volt! Fürdés után már vette fel szegénykém a szokásos elalvásos szopizós pózt. De cici helyett cumisüveg ment a szájába..azt az ordítást! Éjfélig ment ez este 10-től. A végén már alig kapott levegőt. Végül Péter kezei között nyugodott meg, elaludt a mellkasán (hmm, férjem mellkasát én is nagyon komázom, hiába no, anyja lánya!) és után közén rakva is aludt hajnali 4-ig. Akkor megint volt egy nagyobb sírás, tőlem nem de Pétertől elfogadta a tápszert és elaludt! Még most is alszik! Jaj, nagyon nehéz de meg kell állnom, nehogy a gyulladás átmenjen a Drágámba.
Láza nem ment már fel, pedig aggódtam, hogy a sok sírás miatt így lesz.
Bocsi, ha túl hosszú vagyok Lányok!!

Kép

vicuska2007

Vicuska:
Hát nem is tudom mit írjak, nem irigyellek. Nagyon nehéz lehet elválasztani a cicitől. A Te lányod hasonlóan nagy szopista hírében áll, akárcsak az enyém. Dórit nem tudnám leszoktatni az tuti. Később is nem tudom hogy fog menni. Tudod nálunk még a cumisüveg se jöhet szóba, meg a cumi sem. Hát érdekes lesz.
Sok erőt és kitartást nektek! Puszi a szépségnek. :)
Elan:
Aranyos vagy, hogy próbálsz segíteni. Este csak sötétben megy az elalvás, de van hogy még a totál sötétben is kavar az agyban és nézelődik. Minimum 1 óra az altatás. Ha csak egy pici fény is beszűrődik az egyből érdekli őt és arra figyel. :)
Most is vagy 5-ször kelt éjjel. Egyszer én is felkeltem, mert a panelban ahol lakunk valaki erkélybulit tartott, hát inkább nem részletezem.
De egyébként napközben is szinte minden nap valaki lakást újít.
Vendég

Vicuska
átérzem a problémád mert nekem két hete derült ki hogy epekövem van és valszinű majd megmütenek,mondták hogy addigra hagyjam el a szopit :cry: :cry: és epediétára fogtak,igy 2 nap alatt tünt el a tejem,még pár korty van estére,mert hát ugye nem eszem zsirosat és szénhidrátot csak keveset :cry: :cry: én is sirtam rendesen,de ez van,most már megnyugodtam,kapott elég anyatejcit a drágám.
neked annyival nehezebb hogy Olivér simán elvan a táppal hiszen régota kapja azt is,igy nem volt probléma.Szegény Ramika,megszakad a szivem ahogy leirtad az estét :oops: :oops:

Benszikém
csúcsok csúcsa volt tegnap,2 ilyen imádnivaló gyereket ritkán látni :lol: :lol: ahogy csimpaszkodtak át hozzám,háááát őrület :P :P

Estrella
nagyon helyes Dórababa :lol:

Elan,Bibike
tüncik nagyon a gyerekek :lol: :lol:

Lukikám
jaj de jó hogy holnap látja Olivér a gyönyörü kis menyasszonyát :lol: :lol: :lol: csini legyen ám,majd Olivér is felveszi a legszebb bugyiját :P :P

bibar

Tubikriszta,
Nagyon örülök, hogy minden rendben van! :D

Bibar,
Ez a kép, csúcsszuper! Annyira édes! :lol: :lol: :lol:

Elan,
Nagyon aranyosak a tükrös képek, különösen amelyiken veled van. Milyen fejet vág! :lol: És a szuperhősös is tuti!
Szép adagokat eszik Gabi, szerintem az a 170 teljesen rendben van, mi is annyit eszünk kb. habár csak 5-ször. Nálunk viszont Zsani elkezdett szarul enni. Na nem azt jelenti, hogy nem eszik semmit, csak nem akarja megenni az adagját, mindig hagy. Most próbálkozunk nagyobb lyukú cumival, hát talán ér valamit. Végülis a védőnő szerint, amíg hízik, addig nincs baj. Valamelyik este nálunk is kijött minden belőle, megette a kaja nagy részét, hagyott valamennyit, én meg még próbálkoztam finoman, hátha. Na erre, sugárban jött ki belőle minden. Azóta inkább hagyom. :wink:

Benszi,
Jók a képek, és az én kedvencem is a hordozós Dóris! Az a pajkos mosolya! :D

Estrella,
Édes a csajod!

Vicuska,
Sajnálom, biztos hogy nem lehetett könnyű az éjszaka. De ha fejsz addig, amíg meg nem gyógyulsz, akkor még tudna szopizni utána, nem?

Bibike,
Nagyon cuki! Gyere gyakrabban!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Luki!
Ari vagy!Köszi,de te meg ne legyél irigy és rakj fel a gyönyörűségről képet,hogy mi is lássuk ne csak te!

Bibarka!
Jó volt tegnap csak rövid no de nemsokára!!!!!Az édes kis madárkád azért nyomott félmosolyt ám nekem a végére!Egyszer oldódjon fel,adok a pocakra neki olyat....

Vicuska!
Sajnálom,hogy abba kell hagyni a szoptatást,de ne félj reméljük hamar átáll Rami.
Jól elcseszték a hajadat!Azért én megkérdezném,hogy nem mással festettek-e,mert ha elmész máshová nehogy így járj megint!

Rebe!
Ne aggódj,ha nem eszik mindig ugyanúgy a két kölök,mert őket is bezavarhatja a front meg lehet épp nem kajás.Nálunk felnőtteknél is van ilyen,hogy kevesebbet eszünk!

Estrella!
Kanalas kaját adsz már Dórinak?Mekkora szemei vannak,atyaég!

Elan!
Nagyon huncut mosolya van a kis Heronak!Nálunk Balázs rengeteget bukott.BEBA HA/AR tápszert kapott,kifejezetten bukós csecsemőknek van.Megszűnt tőle a bukás!Azóta is keverve fdelesben kapják a Milupa 2-el.

Bibike!
Boldog első szülinapot Bettinának és grat a foghoz!

Rólunk!
Éjjelre befigyelt egy kis Nurophen és láss csodát reggel 4-ig alvás volt.Már lehet velük kicsit kommunikálni,kezdik megérteni mit akarok!Ha kérdezem hol van?Keresni kezdik a földön!Ha elég volt a kanalas kaja Dórinak,rázza a fejét!Ha mondom,hogy pancsizni megyünk,azonnal tekernek be a fürdőszobába 4kézláb!Kérdezem ki jött?Mennek vagy néznek a bejárati ajtó felé!Dórinak mondom szeret-szeret és rögtön ölelgetni kezdi a babáját!Annyira jófejek már!Balukám a szegény kis éhenkórászom,ha csak tálcával közeledem,már tátot szájjal jön felém!Tök mindegy mit eszem,neki kell belőle!
Bár elindulni hála égnek még nem fognak,mert pipiskednek lábújjhegyen,de ami késik nem múlik!

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Bocsi hogy offolok, de van egy eladó ágyneműtartós fotelágyunk, ha valakit érdekel... Jó állapotban van, képet küldök ha írtok!

Lányok, gyönyörűek a manók, egyszerűen nem tudok betelni velük, minden nap megnézem a képeket, csodálatosak :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Benszi

gyönyörűek vagytok :D de úgy hallom nem csak szépek hanem tüneményesek is a skacok! :lol:

Bibarkám

de várom már a holnapot :P :P :P

Bibike

De nagyot nőttetek! :D Még mindig tiszta apuci.... :lol:
Mi van a csípő dologgal?

Elan

de édes ez a kis szuper hős :lol:

Estrella

hú,nem semmi szemek :lol: :lol: A nővéred kislánya sem csúnyult :wink: :lol: gyönyörű kis képek :D

Vicuska

jaj de szörnyű ez most :( :( :(
Nekem az allergia miatt volt hogy abba kell hagynom és akkor még csak ciciztünk.Nagyon kivoltam,sajnos tudom min mész keresztül.De fejd a cicid és utána megint kaphat Rami,nem????
Írj majd hogyan bírtátok ma éjjel. :(

Kép
lukrécia

Ezeket ma csináltam :P

Kép
Kép

Puszi mindenkinek

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Hát elég ritkán tudok irni (de mindennap olvaslak benneteket) mert tudjátok egyedül vagyok Oktober 25-ig. Estére már ugy elfáradok hogy csak gyorsan elolvaslak benneteket és dőlök az ágyba. Aztán a legnagyobb meglepetésemre aludni viszont nem nagyon tudok. Pedig érzem hogy fáradt vagyok. Ti értitek ezt??????????????????????????

Chesti!!!!

Tudod az van hogy már olyan régen voltak kicsik az enyéimek hogy ez mostmár olyan mintha az első gyerek lenne!!! Ugyanis totál elfelejti az ember! Most azthiszed hogy sosem fogod elfelejteni hogy mikor ült föl vagy mikor mit csinált stb.... De nehogy azthidd!!! Vagy lehet hogy csak én vagyok ilyen feledékeny???? De szerintem nem :lol:

Luki!!!!!!

Falat tüneményes a törölközőben!!! Dehát mindig az tudod :lol: :lol: :lol: Felül már????

Benszi!!!!

A képek nagggggyon szuperek mint mindig!! Balu az mindent visz!!! :lol: :lol: :lol: Egyébként Bence is ilyen!! Ugy tud nézni mintha már egy hete nem adtam volna neki enni. :lol: Egyszerüen nem lehet kibirni hogy ne adjak neki.Néha befigyel egy egy falat jofajta házikolbász is :roll:

Rebe!!!

Gyönyörűek a csajszikák!! És Blanka nagyon ügyes!!

Bibar!!!

Nahát az a csücsöri kép nem semmi!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hü de nagyfiu már a szerelmed!!

Estrella!!!

Hát én megsem próbálok tanácsot adni alvás téren!! Szerintem te már mindent kipróbáltál :wink: :lol: :lol:
De nem lehet haragudni a kiscsajra mi??? Annyira édes kis huncut :wink:

Vicuska!!!

Hát gondolj arra hogy most egy kis kinlódás de akkor januárba mentek a kistesóért!!Csak szegény Ramika!! Gondol arra hogy elég anyatejet kapott a drága! Nem maradt le semmiről. Nem egy satnyácska sovány gyerek 8) :wink: :lol:

Elan!!!

Tényleg nagyon szuper a kishapsi :lol: :lol: :lol: És ugylátom nagyon jo kedélyü kiegyensulyozott!!!

Juci!!!

Igy utolag is nagyon sok boldog szülinapot ennek a két gyönyörűségnek!! Jo nagyon a kisfilm! És jo a zene is alatta :lol:

Zuzmó!!!

Hu Jázmin milyen gyönyörű nagy csajszi már!!!
Nincs féltékenykedés?? Nem irigy az öcsire???

Gabi!!!!

Légyszike rakjál már fel képet Botondról!!!
Mit csinál már a kiscsávó??? :lol:

Magunkról sokmindent nem nagyon tudok irni ugyanis nem történik semmi!!
Jaj majdnem elfelejtettem!!
JUCI!!! Ti jártok dévényi tornára ugye?? Nem tudnál nekem egy elérhetőségi tel számot adni?? Vagy cimet vagy ilyesmit ahol időpontot lehetne kérni!!!!!
Dobok egy két képet ( mert az ugye mindig van a tarsolyomban :lol: :lol: :lol: ) aztán megyek szunyálni! Hátha birok aludni. Bár álmos nem vagyok csak fáradt! Kép
Kép
Kép Kép

Kép
fiona66

Sziasztok!

Gyors berohanos, és utazunk. :)

Babatali: elvileg 4 napos ünnep lehet a 25-ke szóval inkább toljuk, bár nem nagyon látom, hogy jelentkeznétek.
Legyen vagy ne legyen?

Luki a csajod valami gyönyörűséges!! A kalapos kép.... :lol: :shock: , mint egy filmsztár. :)

Fiona :lol: szerintem Én is elfelejtem..már most nem emlékszem mi volt 6 hónappal ezelőtt. :) Pasikád egyre nagyobb, és milyen ügyes. :)

Elan csodaszépek vagytok együtt!!! :lol:

Vicuska nagyon sajnálom. :( Eddig is nagyon ügyi voltál hidd el, és azt mondják 2 ónap után is visszahozható az anyatej!

Bibarci a csücsöris képtől beájultam, meg Niki is. :) Falatka, Niki innen üzeni, nem akkora a korkülönbség hehe :)

Rebe a csajszik csodaszépek. :) AHogy egymásra gurultak... kis husik :lol:

Benszi a Balus kajálós vitte a pálmát! :)

Na rohanok, és pár kép h ne feldkezzetek meg rólunk. :)

Kép Kép Kép

chesti

Benszi:
Már 3 hónapja próbálkozunk a kanalas kajával, több-kevesebb sikerrel. Nagyon keveset eszik, 2 napig eszünk egy üveggel. Nemcsak az alvás, az evés is szörnyű nálunk. Továbbra sem hízunk. 3 hete volt 6,40 és most végre 6,55 lett. Szóval katasztrófa. Még jó, hogy hosszra nő. 68 cm. Viszont rendkívül aktív, egész nap pörög. Estére már olyan fáradt, hogy ordít. Remekül tellnek napjaink.
Lukrécia:
Falatkád gyönyörű kiscsaj.
Chesti:
Niki továbbra is az egyik legszebb csaj.
Vendég

Jó reggelt Csajok!

A gyerkőcök Tündériek!!!

Szép napot! Tegnap végre hasznát vettem a gyerkőcnek!!! :-)

Kép

Munkak után, pihenés...

Kép
mot

Csajok!

Úgy néz ki lesz foga hamarosan Dórinak. Már vettem olyan gélt amivel kenegetni kell. De igazából én nem látom hogy mikor fog kibújni az a fog, és nem tudom mikor kell bekenni.
Szerintetek nem gáz ha bekenem már most, de mondjuk csak 1 hónap múlva lesz valami? Hmm?
Akinél vannak fogak írjanak! Köszönöm
Vendég

Fiona!

A 3 555 392-es telefonon (9-15-ig) tudunk megadni DSGM-szakgyógytornász elérhetőségeket.

Estrella, szerintem nem gáz, ha bekened, ezek elvileg a viszketésre is jók, és az már bánthatja hetekkel azelőtt is, hogy kibújna a foga.
Ha úgy látod, nyűgös, gyakran nyúl oda, nyugodtan kenj oda egy kicsit.

Chesti, mi mennénk a talira. Nem lehetne nem tolni, hanem előrébb hozni :wink:

Judit

jucicuki

Estrella
ehhez nem tudok hozzászólni mert amikor én észrevettem hogy fog jönni a fogacska akkor 2 napon belül kinnt is volt :P :P most nekünk 6 fogunk van és jön még kettö,horror éjszakáink vannak 1 hónapja,semmi kence nem használ :oops: :oops:

Chesti
bár már nyaralsz és én nagyon irigy vagyok,de azért leirom hogy tünci nagyon a mosolygós babaád :lol: :lol:

Fiona
Döbrögi is nagyon nagyfiú már,hogy megy az idő :wink:

Lukikám
annyira jó volt tegnap,kár hogy nem szundiztatok itt :cry: de majd máskor :lol: és ezek a képek,hááát megzabizom ezt a csajt :lol:

Benszikém
nem is irok semmit,tudod a véleményemet a gyerköcökről :lol: de neked az a szende nézésed a képen,olyan mintha egy szűz mosolyogna :lol: :lol: szépek vagytok nagyon :P

holnap rakunk a szerelmespárról is képet,tegnap jól megtapizták egymást :roll: :roll:

bibar

Sziasztok!

Úgy néz ki, simán megvolt a leszokás. Az utóbbi 2 éjjelt végig aludta tápival és néha egy kis simivel, igaz mellettem.
Remélem így is marad.
Ilyen ügyes és okos nagylányom van!
A Ramóna egyik jelentése okos. Mit is gondoltam? :lol:

Kép

vicuska2007

Vicuska!

Tök jó, hogy sikerült. Lehet, hogy a többiek most megszólnak ezért, de szerintem nem kell túlságosan bánkódnod azért, hogy leszokik a ciciről. majdnem egy éves koráig kapott anyatejet és ez több mint amit "elvárnak" egy anyától. Pár napig még nehéz lesz, de inkább neked, mint feszülni fog, mint anno az elején. Borogasd hidegvizes pelenkával, az segít.

Én megcsillantom előtted a pozitív oldalát is az elválasztásnak, merthogy az is van. Akárki akármit mond, egy másodpercig se legyen lelkiismeret furdalásod. 9 hónap után már amúgy sem túl tápláló az anyatej, lehet, hogy azért is ébredt Rami olyan gyakran.
Szóval képzeld csak el, hogy egy picit már függetlenebb vagy, nincs a gyerek hozzád nőve. Persze imádjuk őket és a mindenünk, de milyen jó lesz pár hét múlva , mikor már apa egyedül is képes elvégezni az esti teendőket elmenni a csajokkal vacsizni, dumcsizni ESTE!!!Persze végigparázod majd, hogy minden rendben volt-e, de csak először.

Úgy fogyókúrázol ahogy akarsz, (ha akarsz egyáltalán)nem kell azon aggódni, hogy jaj csak el ne apadjon a tej.

Viszlát melltartós alvás. Ez lehet, hogy csak nekem volt gáz, de majdnem végig míg szoptattam melltartóban kellet aludnom, hogy ne ázzon el az egész ágy.
Alhatsz végre hason, ha szeretsz...
És még sorolhatnám. Hidd el az első nehéz hét után Te is elkezded majd élvezni. A tápszerezész meg gyorsan megszokod, amíg kell. De hamarosan átállhattok a rendes tejre is. Jázi már régóta azt kap reggell és este. Kakaót

Na puszi, szóval fel a fejjel és lásd a dolog pozitív oldalát.
Majd írd meg, mit fedeztél fel Te magad.

Kép
Kép
zuzmó

Ja, még most is szoptatok, csak másik gyereket. A fentieket Jázival kapcsolatban tapasztaltam.

Kép
Kép
zuzmó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?