Manka!
Ne viccelj, nagyon jó a súlya Zolónak.! Mírát most mérte a doki, 5990 gramm és 61,5 cm. (4 hónapos!)
Nem kendőzünk, úgy éreztem nem nekem való a kendő tekergetése. Kenguruzunk és mei tai-ozunk. Nem tudom mit történt, tegnap 2x is próbáltam beletenni az MT-be de hisztibe tört ki. A kenguru tetszett neki. Lehet, hogy az MT-ben a lába nagyon terpeszbe van és azért nem viseli el. Nem értem, eddig semmi baja nem volt vele.
Kaja: Ha visszaolvasol, nekünk is pontosan ilyenkor kezdődtek a kaja problémák. A 2. oltása után. Azóta is "szórakozik" és nem eszi meg a korábbi 160-180 ml-eket, hanem csak a 120 ml. Ma is ezt csinálja. Ilyenkor persze boríthatom ki a lefejt tejet.
Ma kérdeztem a dokitól és azt mondta, ez a teljesen normális mennyiség. Így is hízott 65 dkg 1 hónap alatt. Még meg is dícsérték milyen szépen fejlődik. Szerintem nálatok is ez lesz. Szopisztrájk!
Lányok!
Ígértem, hogy rákérdezek az oltásra. A neis-vac-c és a menjugate ugyanaz, attól függ hogyan nevezik, hogy mikor kapja a baba, 1 éves kor előtt vagy után.
Megkérdeztem a K-vitamint is (korábban írtatok róla). Addig kell az anyatejes babának adni havonta 1x amíg nincs hozzátáplálás.
Amennyiben nem kizárólagosan anyatejet kap, hanem tápszert is, akkor addig kell adni, amíg a tápszer és a tej aránya el nem éri az 50%-50%-ot. Ha ennél több tápszert kap nincs K-vitaminra szükség.
rozsaag