Sziasztok!
Törpicsek: üdv. közöttünk. Hova tűnt a vonalzód??? Nagyon aranyos a kicsi Kincsed
Könnycsatorna átmosás: Úgy nézett ki a dolog, hogy Kristófnak is majdnem szükség volt rá, de hála talán a gondos kezelésemnek
elmúlt, nem volt rá szükség. Én a szemre nagyon allergiás vagyok, hisz nekem műtötték a szemem, ezért a legkényesebb dolog amire nagyon nagyon odafigyelek, az a szem. Tudtam, hogy nem fájdalmas, csak kellemetlen. Lényegében egy oltás fájdalmasabb a pici babáknak, mint egy könnycsatornaátmosás. Nos ha túlélik egy kis pityorgással az oltást, akkor gondolom hamarabb túlteszik magukat ezen a procedúrán. Mi anyukák fújjuk inkább fel ezeket a dolgokat, hisz nagyon féltjük Őket, hisz nekünk a világon Ők a legfontosabbak. Szóval tény, hogy természetes az aggodalom, de én is mielőtt túllihegem a dolgokat még időben leállítom magam, mert annál rosszabb nincs, mikor Kristóf észreveszi, hogy izgulok valamiért. Na akkor már nála is beindul a para.
Pénteken voltunk a 3 hós oltáson, hát vigyorgott amikor megszúrták, mert én egyfolytában csak bocóckodtam Neki. Amikor megszúrták elpityorogta magát, de szinte csak pár másodpercig tartott, mert látta rajtam, hogy én még mindig csak bohóckodok, ezért könnycseppel a szemében,de Ő is elmosolyogta magát. No, én itt pityeregtem el magam, hogy Ő egy HŐS
Dobok a 3 hónapos hősömről egy fotót
Már egyre ügyesebb
És nem is írtam még az adatainkat:
6640 g, 63,5 cm
Szül.súly: 3700 g, 50 cm