Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt! :)

Csöre:Szerintem mindegyik gyereknek furcsa elöször a suli.Szótfogadni a tanító néninek,megülni 45 percet nem olyan könnyű az ovi után.De szerintem egy jó pedagógus kezelni tudta volna a helyzetet.A barátnőm kislány tök ugyanaz mint a Te kisfiad :) ír,olvas,szóval nagyon okos.De Ő sem tud a fenekén megülni :D A sógornőm lesz a tanító nénije.Kiváncsi vagyok,hogy fog viselkedni,meg tud-e ülni a fenekén. :D Úgy gondolom,hogy az ilyen gyerekek,mint Zalán is ha a suliba bekerülnek,szinte szívják a tudást magukba,és teljesen lekötik a figyelmüket a sok új dolog,és már nem is lesznek olyan kis izgágák :) Biztos rossz lesz most neki az oviban,de próbáld neki megmagyarázni,bíztatni,hogy most Ő a nagy,és segítsen tanítsa a kicsiket.Mutasson nekik példát. :)
Lakásfelújítás:Hááát nem nagyon kellett felújítani,mert 4 éve építkeztünk,csak kifestett a férjem és egy kicsit átrendeztük a szobákat. :) Mondjuk fizetnem nem kellett érte,mert festő a drágám. :D
Na lépek.viszem Ádámot a dokihoz. :? Megint lázas,fáj a feje,és a torka :cry:

Szép napot!

Kép
tünde733

Tünde: jobbulást Ádámnak!
Zalánnal sajnos nem lehet beszélni, csak információt csöpögtetni... nem figyel, meg lelő... :( kivéve, ha ő szeretne... az meg marha ritka.
Egyébként beszéltem az óvónénivel, és kértem, hogy nagyon figyeljenek rá, és próbálják helyén kezelni a dolgot... jó fejek, ők konkrétan küldték volna isibe...
De jó, hogy festő a párod :) nálunk unokatesóm festett most is (meg az építkezéskor is) ő is festő, de persze nem ingyen :) azért ez nagy munka... de mégis, megbízható, az a lényeg.
Pocaklakókkal mi van, Lányok? :) Kispockom továbbra is aktív, bár mostmár nem állandóan, csak majdnem állandóan rúgkapál :) és elkezdődtek a vízkiverős keményedések ... hát izé, erre annyira nem vágytam, de tudom, hogy normális... nem fáj, csak tényleg felmegy a pulzus, kiver a víz... pillanatok alatt... tudom, gyakoroljam közben a légzést :wink:

Csöre
csöre74

Voltunk 3-4D-n!
Nem volt egyszerű, mert kicsikristóf így indított:

Kép

Kép

Aztán fogta magát, és "befordult a fal felé". Pedig megettem előtte egy csokipudingot, mert arra mindig ugrik :). A doki tök rendes volt, csináltunk kismamatorna-gyakorlatokat, kicsit mocorgatta a kis drágát, aztán kaptam a dokitól csokit, és sétálnom kellett 15 percet meg innom egy kólát, hátha...
Hát nem. Mikor újra próbálkoztunk, ugyanúgy feküdt. Újra torna, és egy kicsit határozottabb bökdösés a dokitól. Erre nagy duzzogva (de komolyan, olyan fintorok és szemdörgölés közepette, hogy még) felénk fordult:

Kép

Kép

Kép

Viszont teljes mértékben egyértelmű, hogy kiskukis, és már 950 g. A mért adatok alapján pont 2 héttel nagyobb, mint a számított.
A doki szerint vagy előbb jön, vagy nagy baba lesz.

Kép

Kép
gabilany79

Gabilány! érdemes volt bökdösni :) csodaszép baba :) nagyon kis formás :) nagy gratula hozzá :)
Hát, saját tapasztalatból kiindulva, hacsak nincs szanaszét a ciklusod, akkor inkább nagy baba lesz :) Zaza fiam 1 hónappal a szülés előtt hozta a normál újszülött súlyt :) a doki meg is kérdezte, hogy nem számoltuk-e el 1 hónappal... az azért nem a 36-ik héten derült volna ki :D

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Gabi:Nagyon édes a kis kukisotok! :D Tényleg kis formás arca van már most is!

Csöre:A keményedést ne is említsd! :shock: Egy pár héttel ezelőtt esténéknt 1x,max .2x keményedett,de akkor úgy hogy teljesen a hüvelyben és a fenekemben is fájt. :shock: Még a szememből a könny is kijött :?
Mostanában már ligh-tosabbra vettük a keményedést,de naponta többször is érzem :roll: Védőnéni szerint többet kellene pihenni :roll:

Kép
tünde733

Köszi mindenkinek :oops: :)

Csöre! Én is így gondolom, mert anyukám mondta, hogy apukám és az összes testvére is 4 kg feletti súllyal született, és én inkább annak a nagyanyámnak a vérvonalára ütök. Ráadásul már az elejétől kb. olyan 1,5 héttel idősebbnek mutatta minden uh, és a doki többször is rákérdezett, hogy tuti nem számoltuk-e el. De egyrészt még az előző dokim íratta velem a ciklust (mikor, mettől-meddig, hány napos (amúgy mindig pont 28 nap volt)), másrészt pedig kicsikristóf nagy meglepetésre a legeslegeslegelső próbálkozásra jött össze (ebben is ezer %-ig biztos vagyok :oops: ). De nem baj, hogy ekkora, lényeg, hogy minden OK vele :)

Kép

Kép
gabilany79

Tünde: hát, a védőnéninek igaza lehet: nekem is akkor keményedik jobban, ha strapás a napom :( a fenekem nekem is fáj akkor :( meg pisilni kell :( de rögtön
Gabilány: úgyis akkor jön, amikor akar :) nem baj, ha nagy baba, erősebb lesz :wink:

Csöre
csöre74

Sziasztok

Gratula mindenkinek az uh képekhez. Irigykedem egy kicsit, hogy nekem még nincs 1 sem, node majd pár hét múlva mi is benevezünk.

Sikerült végre lekicsinyítenem az augusztus közepi has fotómat :cry:

Azóta csak még nagyobb lett. Párom szerint már csucsosodik is.

Sajna a hasam egyre többet keményedik, pihenni pedig nem sokat tudok. A pocaklakóm pedig nálam is nagyon aktív. Múlt héten a védőnéninél a szívhang néző géptől úgy beindult, hogy szemmel láthatóan bukfencezgetett ezerrel, hogy őt bizony ne hallgatózza senki :lol: 5 perc után a védőnénim is lemondott a próbálkozásról.

Az ovival haladgatunk, ha minden igaz, holnap már megprószáljuk az ottalvást.

Jó pocakosodást!

Kép

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Jó reggelt!

Katica:Ez tényleg szép gömbölyű pocak! :)
Hogy tetszik Vikinek az ovi?Nem sír ha otthagyod?Ádám nekem az első napokon mindig pityergett :?

Csöre:Holnap megyek terhes tanácsadásra...már nem is említem a keményedést,mert tuti azt mondja a védőnéni,hogy pihenni,pihenni.. :roll:
tünde733

Katica: hű, mekkora pocak :) már igazán nagyon látszik :) nekem még mindig előfordul, hogy nem veszik észre... :shock:
Tünde: hát, igen, mondogatják ezt a pihenést, de ki tudja betartani? Én speciel nem... bár igyekszem fekve dolgozni, de ma egész nap ülök, és egészen rosszul tűröm :(

Csöre
csöre74

Csöre:Nekem észre veszik,és rögtön azt kérdezik,hogy kettő lesz? :?
Ma 2 x is le kellett szállnom a bicajról úgy bekeményedett a hasam :shock: Éppen a házidokinkhoz mentünk Ádival.Mondtam is neki,Ő meg azt mondta,hogy nem igazán jó dolog a bicajozás,mert előbbre hozza a szülést.Hazafelé már toltuk a bicajunkat :roll:
tünde733

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, jó volt olvasgatni kicsit :)

Csöre: köszi, hogy hiányoltál :)

Tünde: vasárnap mi is kifestettünk :) pár órácska alatt végzett a párom (mi is 4 éve lakunk itt, és még nem volt azóta újrafesteve, hát már minden jó maszatos volt + a mi szobánkban a penész nyomok...)
én meg közben mostam a függönyöket, az ablakokat, úgyhogy jól haladtunk tényleg

Hétfőn szépen megkezdtük mi is az új ovis évet Bálinttal, nem is volt olyan vészes a váltás a nyári szünetről az ovira, mint gondoltam. Biztos hiányoztak azért neki az ovis pajtások :roll: bár nem nagyon emlegette őket nyáron...
Közben kiderült, hogy új vezető óvónő van az oviban... Hát ennek nem igazán örülök...

A gyerekek nálunk vegyes csoportba járnak, és tavasszal előjegyeztettem Dávidot is (akkor még nem tudhattuk biztosan a babát) és az a lényeg, hogy beszéltem az Óvónénivel, hogy csak jövőre kezdenénk... de mondta, ha most kihúzzuk a névsorból őt, akkor az új vezető óvónő miatt nem biztos, hogy őhozzájuk kerülhet a gyerkőc... A lényegek lényege, hogy mehet a csoportba, mert hiába csak januárban lesz három, szobatiszta, szépen beszél, meg minden... Csak még nem sikerült utánajárnom, hogy a Gyes megtartása mellett tudom-e vinni őt (azt nem szeretném visszamondani, mert akkor nem igazán jönnénk ki....és erre az óvónéni nem tudott válaszolni... egész nap próbáltam elérni az Államkincstárat telefonon, de vagy foglalt volt, vagy az ügyintézőhöz kapcsolás után hallgattam percekig a zenét... áh, olyan dühös vagyok) A neten - lehet, hogy én kerestem rosszul- de csak arra vonatkozó infót találtam, hogy 1 éves kor után 8 órában is lehet már dolgozni a gyes mellett, de hogy ez az óvodai elhelyezést érinti -e? Ha tudtok róla valamit, akkor szívesen várom az észrevételeket :)

Januárban a baba születésével egyidőben nem szeretném szoktatni Dávidot, úgyhogy mindenképp jobb lenne akkor most elkezdeni, meg akkor az idén Bálinttal együtt járhatnának... Nehéz egy ilyen döntést meghozni...
Kiválasztottuk neki a cseresznye jelet :) és már varrogatom az ovis zsákot, meg a jeleket...

Akkor-akkor tegnap voltam én is egy barátnőmmel együtt uh képet kérni, és tök szupi lett, ha sikerül beszkennelni, majd felrakom én is, és van kukac-képünk is :lol: :lol:

Gabilány: tényleg jól sikerült képek és nagyon szép kisgyerkőc :D

Katica:megy a drukk a zökkenőmentes beszokáshoz :) - remélem nem későn :D

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Kriszta

Nem veszted el a gyest azért mert a gyerek bölcsibe, vagy oviba jár. Viki mindkettőt igénybe vette a pénzt pedig én is kapom még októberig.

Az ovi nem megy olyan könnyen, mint gondoltam. Kedden és szerdán sírt, hogy anya miért nem marad vele. Ma már 15 perc után el tudtam szabadulni, remélem nem sír majd napközben. Tegnap már ott is aludt, amivel a szokásos nehezen alszom elen kívül más gond nem volt.

A haskeményedés nálam is ondot jelent. Tegnap nem tudtam napközben pihenni, ráadásul sokat autóztam és trappoltam. Este 7 körül már minden bajom volt. Már nem csak keményedett, hanem szúrkált is oldalt a pocim, babó pedig folyamatosan kepesztett

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Hú de jó, hogy automatikusan elkülde a levelemet, pedig nem nyomtam semmilyen gombot. :roll:

Szóval nem hülyeség a pihenés, csak nehezen megoldható.

Nálunk ha minden jól megy 3 hét múlva kezdődik a tetőtér átépítés, felújítás, így még hónapokig nem lesz nyugalmam. Node inkább most, mint baba mellett. A belső kialakítás így is jövőre marad.

Én már attól is boldog lennék, ha minden dobozból ki tudnék pakolni. Hiába nem vagyok 20 éves :(

Jó pocakosodást!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Sziasztok!
Tünde: hát, akkor nagy pihit kívánok neked... amióta nem pörgök ezerrel, nekem kevésbé keményedik, ezért tényleg ajánlom, nekem bejött... tudom, hogy könnyű mondani :wink:
Ugyan :) ez a kettő lesz duma "aranyos", de nem kell vele foglalkozni :) én ha sima pólót veszek fel, még nem látszik :) nem vagyunk egyformák, mindenkinek máshogy/más ütemben nő a pocija, a végére behozom :wink:
Tyű, LÁnyok, 4 évente festetek? :shock: Izé... mi 5 éve költöztünk be a házunkba (akkor új), azóta nem festettünk, és nem is tervezzük mostanában... most csak az új tetőteret festettük ki... mondjuk nem koszos a fal, nem is kopott, tehát így vizuálisan nem indokolt... anyagilag meg megoldhatatlan
Óvoda, GYES: nos nincs ötletem, szerintem necces, de nekem is száz éves infóim vannak... de tök jó, hogy beveszik Dávidot 3 éves kora előtt... Zazát nem vették be 2,5 évesen, pedig szobatiszta volt, és én már dolgoztam :?

Csöre
csöre74

Katica: neked is több lehetőséget kívánok a pihire :wink: nem érdemes túlpedálozni magunkat, aztán meg szenvedni... csak tényleg tudom, hogy nem mindig megoldható

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Csöre:Mi eddig minden évben egyszer kifestettünk :) Na nem a férjem kedvéért,hanem addig durcáztam,hisztiztem amíg ki nem festett :lol: Meg is kaptam tőle a magamét most az utolsó festésnél,hogy én mindig kitalálok neki valami munkát itthon :) :oops: Pedig tényleg nagyon koszos volt már a fal :wink:

Katica:Ne aggódj ! :D Legalább mire készen lesztek a felújítással,takarítással.karácsony előtt már nem kell mégegyszer takarítanod. :wink:
tünde733

Sziasztok!

Katica: köszi a segítséget :)
Tudom, könnyű mondani, de valahogy jó lenne a reggeli búcsút rövidebbre fogni :roll: Mikor Bálinttal kezdtük az ovit, az volt a kis "szertartás" hogy átöltözés után felolvastam, mi lesz aznap az ennivaló, aztán bekísértem a szobába, és mindig meg kellett mondanom az óvónéninek, hogy sietni fogok délután
Tavaly a megmondanivalóm minden reggel az volt, hogy délben jövök érte... az idén pedig már nem ragaszkodik hozzá

Csöre: hát nálunk már nagyon ráfért a festés... pici a lakás - és fehér színt "választottunk", hogy legalább ez tágítsa picit a teret... csak ez a hátránya... már nagyon piszkos volt mindenütt, na meg már többféle elrendezést kipróbáltunk, és az is meghagyta a nyomait :lol:

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Jó reggelt!

Krisztina:Nálunk a mai napig az az ovis szertartás,átöltözés után felolvasom neki az az napi menüt. :) Utána,pisi,még ülünk egy kicsit a padon,aztán az ovónéni kézenfogja,és bemennek.
Szegénykém már nagyon vágyik az oviba a gyerekek közé,de ma vissza kell vinnem a dokihoz mert semmit nem javult :cry:

Tegnap voltam a védőnőnél.Kezdek szépen hízni :? :) Vérnyomim,vizelet is jó volt.Meghallgatuk Pindurnak a kis szívét :D Elég mókás volt,hogy ide-oda fickándozott,de csak sikerült meghallgatnunk :D

Szép napot mindenkinek!

Most néztem a vastag nadrágjaimat :shock: Háát egyik sem ér be.Nem tudjátok,hogy milyen anyagból készülhet a bandázs?Úgy gondolom,hogy olcsóbb lenne egyet varrni,mint egy gatyót megvenni! :wink:

Kép
tünde733

Hát, Lányok, lehet, hogy nálam máshol van a tűréshatár falügyileg
:wink: mindegy, pár év múlva talán :) egyébként nálunk is fehér a fal, de nem festett, hanem meszelt
Nálunk nincs ovis szertartás... hacsak az nem az, hogy Zazát folyamatosan nyektetem, hogy cserélje már végre a cipőjét, és ne bambuljon... :? mert arra hajlamos... de amint felvette, megfogja a kezem, a terembe kísérem, és jövök el... puszit sem ad, mert ő már nagyfiú :? bezzeg az iskolás lányom... képes a padból visszafutni, ha elfelejti :)
Szívhang: kis izgágák :) tegnap én is dokinéninél voltam, hallgattunk szívhangot, és nagyon pörgött Kispocok :) meg az UH-on is :lol: alig lehetett elcsípni :lol: de ami tuti, hogy puncis :) mostmár tényleg biztos, minden oldalról megvizsgáltuk :) most éppen nagyobbnak mutatkozik a koránál, eddig kisebbnek tűnt... de a másik kettőnél is így volt. Hízás: múltkor a védőnéni csúnyán nézett rám, mert a vacak mérlegje 2 hónapra +5 kilót mért (akkor még összesen +4, most összesen +5 kilóban vagyok). Doktornénim meg kiakadt, hogy láthatná a védőnő, hogy nem híztam sokat... de tényleg. Nem, mintha tennék ellene, sőt :oops: elég sokat eszem, de ezek szerint feldolgozódik :wink:
gatyik: sajnos ezen nem tudok spórolni: mivelhogy dolgozom, elég sokat kell emberek közé menni, és normálisan felöltözni (nem mehetek oda egy konferenciára bandázsban :( ), így tegnap is beszereztem egy elegáns kismamanadrágot, készülve két rendezvényre is. Sajnos kell. De legalább csinos :wink: ennyi örömem legyen, ha már meg kell venni :)

Csöre
csöre74

Tünde: nekem olyan keskenyebb fajta van (kb. 20 centi széles), és most meg is néztem, 45% poliészter, a többi pamut és jó nyúlós, viszont jól is tart. Viszonylag vastag is, mert dupla rétegű, és a nagy kánikulákban nem mindig volt kellemes, mert melegített. Amúgy nagyon szeretem, mert még majdnem minden gatyámat tudom vele hordani (bár a csípőm miatt lassan lesznek gondok :lol: ). 1990-ért vettem a Pólusban a kismamaboltban.

Kép

Kép
gabilany79

Gabi:2 ezer forintért nem is volt drága.A Kismama újságban láttam 2500+800 ft postaköltség-ért :?
Szétnézek én is,hátha találok valamelyik üzletben. :)
tünde733

én is 4000-ért láttam, az meg már nadrág ár...

Csöre
csöre74

Hát, itt az első maci. Ez nem annyira bonyola, mert megvolt hozzá a szabásminta :oops: :)

Kép

Meg nem is olyan nagy, kb. 10-12 cm, és hát ezt jó darabig csak nézegetheti. Következőre olyat akarok csinálni, ami valamilyen frottír anyagból van, és mosható is, azt akár tömködheti a szájába.
Közben fakockákból csinálok most kirakót szalvétatechnikával, bár az is odébb lesz. hogy tud majd vele játszani.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Tünde: az én bandázsom is olyan árban volt, mint te láttad... 2490 Ft volt a Brendonban. 95% pamut, 5% lycra
Meg van egy turis is :) eredetileg pánt nélküli top lehetett :lol: és 100 Ft-ba került :lol:
Sőt képzeljétek tesóm turizott nekem kismamanadrágot is, és lesz őszre nekem is csini szövetnadrágom!

Gabilány: szuperjó lett, és nagyon édes maci :D Meg jó ötlet a frottírmaci is :!: (hát nekem látod ilyesmi nem menne :roll: )

Szép estét :)

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Gabilány: cuki a maci :)
a gyerekecskéimnek olyan kis csörgőfejű nyuszijuk volt, aminek csak egy kis frottír zacskó volt a teste (háromszög, tömés nélkül), és csak a feje volt 3D (tömött). Azért praktikus, mert egész kicsin könnyen megfogja. És könnyebb elkészíteni is :wink:
Fakocka dekupázzsal: azt tényleg elég soká tudja használni, mert a szalvétát le tudja rágni róla (tapasztalat :? ), de szép ajándék, és nem utolsósorban egyedi :) Hajrá!
Krisztina: de jó fej tesód van :)

Csöre
csöre74

Krisztina:De jó ötletet adtááááál!!!! :!: :!: Pánt nélküli top...Az szerintem még nekem is van a gebe korszakomból :lol:

Gabi:Háát garatulálok!Nagyon ügyes vagy! :D
tünde733

csöre: igen ettől én is tartok, de vettem most egy könyvet, gyerekjátékok fából vagy valami ilyesmi és abban benne van, hogy milyen lakkot lehet ezekre a cuccokra rákenni. :? Az is eszembe jutott, hogy elsőre csak megfestem a kockák oldalait (színek, ábrák, számok, betűk) olyan festékkel, amiket ilyen gyerekjátékokon lehet. :? Persze ez nyilván árfüggő, mert ahhoz azért többféle szín kell.
Olyat meg nyilván nem akarok, ami árthat a babának :oops:

A nyuszi tök jó ötlet! A kitömött fejükbe volt téve egy csörgő?

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!
Gabilány: igen, volt csörgő a fejében :) de nem szedtem szét, milyen :) szerintem egész kicsi gömböcske egy még kisebb gömböcskével a belsejében, legalábbis így képzelem :)
Lehet, hogy Kispocoknak gyártok valami saját készítésűt én is majd decemberben, amikor már nem dolgozom...
A kockák: gondoltam, hogy nem szeretnél ártani :wink: a sima dekupázs lakkot viszont simán leeszik... bár lehet, hogy van abból is gyerekálló :) ha találsz, légyszi írd meg :wink:

Csöre
csöre74

Sziasztok lányok!

Nem tudjátok véletlen,hogy a bababörze pontosan mikor lesz a BNV-én?

Előre is köszi,Móni!

pamóka01

Bocsi,a vonalzót próbáltam berakni a szöveg alá de nem sikerül soha :(

pamóka01

Móni!
Gőzöm nincs sajnos. Ha kiderítetted, megírod? Köszi :)
A vonalzónál ne a linket tedd be, hanem amit e-mailben elküld a vonalzós honlap rendszere (az sokkal hosszabb, mint az egyszerű link, és úgy kezdődik, hogy url=....) .

Csöre
csöre74

Csöre!

Kössz a tippet!Már hetek óta próbálom,nagyon béna vagyok ehhez :D Ha kiderítettem mindenképp megírom!Hallottam valahol,hogy talán Szeptember 27.-e de semmi tutit nem tudok még.

Móni
pamóka01

Na most jó lesz vajon??? :( :D

pamóka01

Én azt hiszem hagyom ezt a vonalzósdit.Pedig az url-eset másoltam be.Na mindegy!

pamóka01

csöre: rosszul emlékeztem, a könyv csak a festékekről ír, léteznek vízben oldható színes biopácok vagy olyan festékek is jók, amik a CE jel alapján megfelelnek az európai játékszabványoknak (ezek emberre és környezetre ártalmatlanok, plusz nyál- és verejtékállók). Ezt persze majd festékboltban meg kell kérdeznem, hogy mit is jelent :oops: és hogy esleg van-e lakkból is ilyen, és akkor azt rákenem a ragasztólakkra. Ha nincs, akkor olyan készletet csinálok, ami csak színes, és a dekupázsos képeset majd csak akkor kapja meg, ha már nagyobb lesz :)

Hát ja, még én is dolgozom, így esténként nem mindig van energiám csinálgatni az ilyesmit, pedig imádom, csak néha már ülni se jó (a maci is ezért tartott eddig)

Bababörze: szept 27. (asszem erre gondoltatok)
http://www.babaruhaborze.hu/

Kép

Kép
gabilany79

pamóka: csináld azt, hogy az összes lehetséges linket bemásolod egy hozzászólásba egymás alá, de ne küldd el, csak nézd meg az "Előnézet"-et, akkor fogod látni, melyik a jó :) . Én is így csináltam :oops: ...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Még van egy kis időm amíg Apa haza nem ér.. :D Utána kifesti az István szobáját.Már csak ez maradt hátra,utána hozhatom el a baba rucikat a hugimtól :D
Mondjuk elég babonás vagyok :oops: lehet várok még egy hónapot :) :oops:

Pamóka:Szia!Azt másold be ami így kezdődik:PHPBB :)

Szép napot mindenkinek!

Kép
tünde733

Halihó!
Jól eltűntem én is, de folyton úton vagyunk, ez a sok orvososdi kezd kicsit fárasztani...
Szerdán megyünk genetikai konzultációra, kicsit tartok tőle... Nem tudom mit akarnak majd ott csinálni...

Most meg mindjárt indulok palacsintát sütni, én sem vagyok hülye, a legnagyobb melegben állok neki.. Dehát Áron kívánja..:)

Tettem fel csajszi ruhákat teszveszre, ha valakit érdekel, szóljon :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja, Gabilány, ülni én sem nagyon tudok... :(
Tünde: még én sem hoztam el a rucikat :) nem is tudnám hová rakni... pedig lassan meg kéne csinálni az ágyikó helyét is :) egy kis bútorátalakítás Apácskának :) még a babakocsin agyalunk nagyon... hogy mi is legyen

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Csöre:Én meg annyira babonás vagyok... :? pedig már úgy elhoznám a baba cuccokat :)

Képzeljétek!Megszült a barátnőm,és egy hatalmas babája lett :D 5 kiló 10 deka,és 63 centi :!: :D Mit szóltok hozzá?

Kép
tünde733

Jézusom :shock: ! Természetes úton szülte? Akkor nem irigylem...

Én is borzasztó babonás vagyok, de már alig birom magam visszatartani a vásárlástól...

Kép

Kép
gabilany79

Én annyira nem vagyok babonás, de nem kapkodom el a dolgokat :)
5 kiló fölött? az nem semmi... minden rendben volt?
Zaza szegényem "csak" 4060 gramm volt, de egy hónapig össze volt kunkorodva (születés után), mert olyan pici helye volt bennem... akkor szegény kis 5 kilós... :shock: hát, mindenesetre gratula hozzá a barátnődnek, nem semmi lehetett megszülni :)

Csöre
csöre74

Igen,természetes úton szülte.Reggel elvitte a kislányát oviba,utána ment be a kórházba.Hja,és 3 óra alatt meglett :shock:
Nekem Pisti volt a legnagyobb 3700 gramm,de mikor átkerültünk az újszülött osztályra(tüdőgyuszit kapott)Ő volt ott a legnagyobb :) Remélem a Kis Szökevény sem lesz nagyobb :? :D

Kép
tünde733

3 óra alatt? Na, azért viszont irigylem :)
Gratulálok neki én is!

Kép

Kép
gabilany79

A nagyobb babákat viszi a lendületük :) főleg, ha nem első, és elő van készítve nekik a kijárat :D de 5,1 kiló, az nagyon nem semmi :)
Azt lehet tudni, hogy mitől lett ekkora?
Zalán után előre rettegek... na jó, azért 5 kilóra nem indulunk nagy eséllyel, de 4 kiló fölé szerintem igen (az én pici méretemmel :)) azért remélem, mivel kislány, inkább Mesihez lesz közel induló méretben :)

Csöre
csöre74

Nem tudom mitől lett ekkora a babája :? Elevitet szedte,mást nem. :?
tünde733

Sógornőm is végig szedte az Elevitet, és 2,7 kg lett az unokahúgom :) valszeg nem az Elevittől lett ekkora :) ezek szerint nem volt különösebb oka :)

Csöre
csöre74

Sziasztok

Gratula az óriásbébi anyukájának.

Én is beneveznék egy 3 órás szülésre :D

Ezen a héten tiszta őrült az életem. A hatóságok útvesztőjében sajna kezdek megfulladni. Őrült engedélyek és még őrültebb építési szabályzatokat próbálok összehozni. Kezdem úgy gondolni, hogy ezt nem éppelmélyű embernek találták ki. Az már biztos, hogy csúszunk a tetőtér átépítéssel. És ne gondoljátok, hogy egy terhes nővel bármennyivel is kedvesebbek. Rémálom :twisted:

Viki ma megint rosszul viselte a reggeli elválást az oviban, pedig már azt gondoltam, hogy túl vagyunk rajta. Nem egyszerű.

Nem tudjátok mikor van a kötelező 3. uh vizsgálat?

Jó pocakosodást!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

zkatica: én úgy tudom, hogy a 32. héten :?

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?