Sziasztok!
Jó sokat írtatok, jó volt olvasgatni kicsit
Csöre: köszi, hogy hiányoltál
Tünde: vasárnap mi is kifestettünk
pár órácska alatt végzett a párom (mi is 4 éve lakunk itt, és még nem volt azóta újrafesteve, hát már minden jó maszatos volt + a mi szobánkban a penész nyomok...)
én meg közben mostam a függönyöket, az ablakokat, úgyhogy jól haladtunk tényleg
Hétfőn szépen megkezdtük mi is az új ovis évet Bálinttal, nem is volt olyan vészes a váltás a nyári szünetről az ovira, mint gondoltam. Biztos hiányoztak azért neki az ovis pajtások
bár nem nagyon emlegette őket nyáron...
Közben kiderült, hogy új vezető óvónő van az oviban... Hát ennek nem igazán örülök...
A gyerekek nálunk vegyes csoportba járnak, és tavasszal előjegyeztettem Dávidot is (akkor még nem tudhattuk biztosan a babát) és az a lényeg, hogy beszéltem az Óvónénivel, hogy csak jövőre kezdenénk... de mondta, ha most kihúzzuk a névsorból őt, akkor az új vezető óvónő miatt nem biztos, hogy őhozzájuk kerülhet a gyerkőc... A lényegek lényege, hogy mehet a csoportba, mert hiába csak januárban lesz három, szobatiszta, szépen beszél, meg minden... Csak még nem sikerült utánajárnom, hogy a Gyes megtartása mellett tudom-e vinni őt (azt nem szeretném visszamondani, mert akkor nem igazán jönnénk ki....és erre az óvónéni nem tudott válaszolni... egész nap próbáltam elérni az Államkincstárat telefonon, de vagy foglalt volt, vagy az ügyintézőhöz kapcsolás után hallgattam percekig a zenét... áh, olyan dühös vagyok) A neten - lehet, hogy én kerestem rosszul- de csak arra vonatkozó infót találtam, hogy 1 éves kor után 8 órában is lehet már dolgozni a gyes mellett, de hogy ez az óvodai elhelyezést érinti -e? Ha tudtok róla valamit, akkor szívesen várom az észrevételeket
Januárban a baba születésével egyidőben nem szeretném szoktatni Dávidot, úgyhogy mindenképp jobb lenne akkor most elkezdeni, meg akkor az idén Bálinttal együtt járhatnának... Nehéz egy ilyen döntést meghozni...
Kiválasztottuk neki a cseresznye jelet
és már varrogatom az ovis zsákot, meg a jeleket...
Akkor-akkor tegnap voltam én is egy barátnőmmel együtt uh képet kérni, és tök szupi lett, ha sikerül beszkennelni, majd felrakom én is, és van kukac-képünk is
Gabilány: tényleg jól sikerült képek és nagyon szép kisgyerkőc
Katica:megy a drukk a zökkenőmentes beszokáshoz
- remélem nem későn
Szép estét mindenkinek!