Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon jók a képek!

Én is irigy vagyok! Talán jövőre......

Livi
Kép
Kép
lusie

Pár Peti kép még, aztán eltűnök, igérem! :lol:
Kép
Kép

Livi
Kép
Kép
lusie

Halika lányok!

Képek a taliról....................... (A résztvevők utólagos engedelmével!!!!! Ha gond, hogy fent vannak, szóljatok, kiszerkesztem......)
Nagyon jól éreztük magunkat. Mindenki nyugis, békés volt...... Naaaaaaa??? Hihetetlen mi????
Zsombi kinézte magának Nórit, de ahányszor Nóri "megszólalt", sírva fakadt!
Livike nagyon ügyes. Négykézlábazik ezerrel..... Bár még csak rákol hétra, de nagyon ügyes! A hármas csapatból ő a legcsendesebb, legbékésebb!!!!

Nyah, a képek!

Kép

Mindenkinek szájában a keze!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Livike Zsombi fülével is ismerkedik!

Kép

A kedvencem. Bár Zsombi, lehet, hogy nem csípte annyira! Nóri karatélyozza Zsombit! :lol: :?

Kép

Kép
Vendég

Nagyon szépek a gyerkőcök és a nyaralásos képek is!!!!

Hozzátápláláshoz: kipróbáltuk a hippes babakekszet a gyümibe és láss csodát, kiscsaj aludt tőle éjjel, mint a kisangyal!!! Kétszer ettünk eddig vacsira is husit(sütőtökkel és répával), mindkétszer aludt tőle nagyon sokáig. Sajnos a krumpli továbbra is fúúúj, de a répa egyre jobban lemegy. :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok.
GYalázat, beálltam a suttyomolvasókhoz, de este mire géphez jutnék, dőlök, mint a zsák, a napjaink a szokottnál is elképesztőbbek. 8)
Most nem is reagálok, csak amolyan hangulatfokozásként (annnyira édes érzés máson röhögni :D :D ) leírom, hogy velünk mizújs:

Az építkezési határidőnk szeptember 23. Vagyis akkor jönnek az építéshatóságtól, aztán meg majd a bank. Mit mondjak, nem állunk fényesen... apa kripli, éjjel dolgozik, reggel-délelőtt alszik, délután az építkezést csinálja.
Erre kiderült, hogy bekaptuk a kukit a kéménnyel. :shock: :shock: Köztudott, hogy Érden genyók a kéményesek, egy nagy leosztott szutyok az egész, mindegy, tejelni kell és csend van. :evil: DE nálunk, miértisne, kiderült, hogy a cirkónkhoz (wiessmann, csak régebbi) nem lehet megcsinálni a 4 méteres kivezetést, amit a mostani szabályzat előír, viszont a parapetes kiállást meg ami most van, azt elvileg nem engedélyezhetik tovább... szal patthelyzet alakult ki, amolyan hidegháború, arra meg nem kötelezhetnek, hogy cseréljek ki egy működő cirkót. Jófej a kéményes srác, már több hete próbál megoldást találni, valszeg a nagygurut le kell majd fizetni és akkor átcsúszik majd. Hihhhhhetetlen :shock: :shock: :shock: Ja és innen szép a győzelem: 21-22-én van egy debreceni, családos szakmai rendezvény, amire rút anyagias megfontolásból el kellene jussunk..... :roll:

A héten helyettesítem Tárnokon a rendelőben egy kollégámat délutánonként. Kacagva elvállaltam, mondván, mindenki arra vár, hogy az én kölkeimre vigyázzon :roll: :roll: :roll: CSakhogy jött a krakk, ez ezért, az azért nem ér rá.... :shock: Niki tud rájuk vigyázni, de Budapesten. A szomszéd csaj fél 6-tól tudna, de nekem 4-re kell menni és apa is elindul itthonról addigra. Stb.. Akik örömest elvállalnák, ott nem bírom nekik elmagyarázni, hogy ne battassa a kutyájuk a gyerekemet állandóan, mert nembánjaazakutya :shock: :shock: :shock: Sebaj, hétfőn velem voltak a rendelőben (konkrétan: 3 óra hosszat az autóban meg mellette ültek :oops: ) , le a kalapppal a két kispasi előtt, nagyon bírták. Ma a szomszéd csajszi jött át, apa később indult. Holnap Niki......... lenne, ha Gordon estére nem kezdett volna el csúnyán köhögni.... :shock: :shock: :? Nikiék meg pont babatervezésben és gyártásban, szóval így nem engedem oda a gyereket, nehogy begyűjtsön valami bacit a potenciális kismami. Egy idősebb barátném vigyázna rájuk a hét második felében, de ő meg immunbeteg, számításba se jöhet így......Szóval ismét szívunk, mint a boci, sebaj, van Jimm-féle nyál hozzá, szerintem sz@r az íze, de legalább feldobja :roll: :? :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindkét fiamnak immáron 2 foga van :D :D :D , csak az egyiknek a maradósból, a másiknak meg tejből. Hihetetlen, az én fiam, aki egy szúnyogcsípés vagy egy karcolás miatt képes előadni Jászai Mari díjas beleéléssel a hattyú halálát, a hétévégén szemem láttára tekerte ki lötyögő metszőfogát :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Norton frankón gyakorolja a mászás elemeit, de valahogy egyben nem áll neki össze a dolog, így egy centit sem halad előre :lol: :lol: :lol: viszont őrült aranyos :D :D 8)

A csúcs :shock: :shock: :shock: :shock: amin ma lehidaltam: védőnénihez mentem délben, bent egy kismama, kétszer vékonyabb, mint a kiszazsu, helyes kis pocival. Nekem kb. 14 hetesen volt ekkora. Lakója pedig 34 hetes :shock: :shock: :shock: azt hittem, lepadlózom. Egyszerűen valószerűtlen volt, hogy hova tette a gyereket, aki állítólag az uh mérések szerint átlagos méretű. :shock: :shock:

JA és a hét fénypontja is megvolt, eljött hozzánk Ügynöknő és Andriska. Túljártam az eszén, mert rutinosan salátával kínáltam, mert annak nem tud ellenállni, aztán már gyerekjáték volt befektetni a renittens kajakerülőt a tejfölös süteményemnek...
:P :P :P :P :P :P :P :P :P
Andriska édes, gyönyörű, nagy szeme van és utánozhatatlan golyófeje, és bömbölt amikor az anyját gyepálta a nagyfiam, ergo nagy lelke is van, és igazi férfi, aki megvédi a mamiját. Cserébe ő meg alaposan kivizsgálta, valóban leszedhető-e a Norton gyerek füle, vagy csak annak látszik... :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval zajlik.

Szokottan hiányoztok.

Gyógyulgassatok, növesszétek a fogacskákat és gyakoroljátok a kúszás-mászást szorgalmasan.

Updatesekkel mi újság???????

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Most, hogy végre felengedett a babanet, gyorsan én is teszek fel néhány képet:

Még kettecskén:
Kép

Együtt a csapat:
Kép

Sorakozó:
Kép

És a választás:
Kép

Ami még fontos: Már tegnap is egész oké volt a szopi nálunk, de ma reggelre 9 nap küzdelem után úgy néz ki van tej bőven! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Niki, megnézném pénteken a baba-mama klubot, bár nem tudom egy ilyenen mi történik. ha találsz tornát az is érdekel

Monácska, jó kis tali lehetett! így le tudtátok pakolni őket az Ikeában? ez ott volt?

Lusie, édik a gyerekek. Olcsi nagyon vagány kiscsajnak tűnik

Patti, Petrocelli rokonotok? :) el sem tudom képzelni, hogy egyszer nyugisan ülsz a szép kész házatokban és minden unalmasan rendben megy (ha jó azért remélem lesz ilyen)
én nem update-elek csak nem eszem kenyeret és már lement másfél kg egy hét alatt. na jó ez nem sok még, de ez a tartós fogyás titka!

bocs, nem baba-téma: valakinek nem volt ügye a MÁV biztosítóval? hogyan lehet belőlük vajon kivasalni pénzt? még felhívni is képtelenség őket.
Amikor totálkárra törtük az autónkat MÁVos volt az ellenfél és egy éve megy az ügy. ott tartunk, hogy elméletileg már fizetniük kellene, de persze eltűntek, felhívni ugye nem lehet őket, levelet nem küldenek. ott áll egy halom pénzünk, pedig egyre sürgetőbb lenne, hogy ne csak egy autónk legyen meg egy robogónk, mert ha Attila vidékre megy akkor én ülhetek itthon (az Ürömről való BKV összeköttetést inkább nem ecsetelem)
ma megpróbálom megküzdeni magam az ügyfélszolgálati egy szem irodájukba ahol gondolom ötmillióan lesznek.
Esztert persze viszem magammal, hátha valakit meghat és előreengednek...
mondjuk sokan mondják, hogy buktuk azt a pénzt de én nem akarok belenyugodni...
judit18

Sziasztok!

SOS kérdésem van:

A 20 hetes terhes húgomnak elég gázosan kijött az aranyere. Ha jól emlékszem itt is volt valaki, aki szenvedett tőle a terhesség alatt. Mit javasoltok neki?????? Mit csináljon, hogy javuljon a helyzet????? Nekem szerencsére semmi tapasztalatom sincs.

Kép
Kép
Kép
petramama

Judit, mi is MÁVosok voltunk :wink:, szerintem a pénzt buktad... :cry: Állítólag már előkerítettek valami 600 millkót, de az ugyebár lókuki. Nekünk is vissza kellene fizetniük fél negyedévnyi kötelezőt, de abból aztán mégúgyse lesz semmi.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Petramama, nekem nem volt vészes a terhesség alatt, de gyorsan kerestem neten és ezt találtam. Bár egy 20 hetes kismama kérdezte meg, lehet, hogy pont a te testvéred? :lol: :lol: :lol: Akkor bocsánat, hogy ide másolom fölöslegesen...

"Sajnos, eddig nem volt aranyerem, de most kb. 1 hete előjött és eléggé fájt. A gyógyszertárban adtak rá Sperti Prepapartion H-t, ami kifejezetten kismamáknak van. Ez gyógyszernek nem mínősíthető gyógyhatású készítmény, de nem nagyon akar visszahúzódni tőle... Tudtok adni valami tippet, hogy kinek mi vált be a krémek közül külső aranyérre? Kúpot nem szeretnék használni.
Előre is nagyon köszi.
20 hetes kismami"

"Szia én is aranyeres vagyok már terhesség előtt is volt és a dokimnak említettem hogy most terhesség alatt gyakrabban jön ki ő ezt javasolta:minden széklet után erősen folyó vízzel a (zuhanyból) mosakodj meg húzd kicsit szét hogy belülről is jól kimossa a víz, majd amikor bekened a kenőcsel akkor nyomd vissza, használd többször egy nap a kenőcsöt. Én Reparont majd Aurobin kenőcsöt használtam, már jóideje nincs de ha előjön én így csinálom és hamar elmúlik, viszont ha el is múlt, minden széklet után mosakodom a zuhannyal vagy nedves törlőt használok. Így gondolom megelőzőm hogy újra kijöjjön, remélem neked is összejön a recept:)18 hetes kismama"

Még annyit a témához, hogy szerintem alapesetben, ha épp nincs már gond, akkor Alsol kenőcs is nagyon hasznos tud lenni minden alkalom (WC és lemosdás) után.
Vendég

Pumperka, köszönöm a talis képeket!
Mimi, köszönöm a névnapos köszöntést!
Niki, köszönöm a horvátországi nyaralós képeket!
Vendég

Judit!
ua mint Bosekék.Szerintem is bukta a pénz. :cry:
De azért próbálj utánajárni, mert gondolom nemkevésről van szó. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bea! Köszi a választ. A neten ő is, én is keresgéltem. Igazán valami bevált fortélyra lettem volna kiváncsi.
Tegnap vett valami krémet (talán Hemoridot), azt mondta, hogy most már egy kicsit jobb.

Kép
Kép
Kép
petramama

Csak Patinak a sokk fokozása kedvéért :D - aki mellesleg imádja a csontkollekciókat - és hogy lássa, van aki olvassa, amiket ír :D (a kép államvizsga után készült, azért ilyen bárgyú a fejem :D - egyébként én meg azt nem szerettem, hogy mindenki ránézett a hasamra és azt mondta, hogy "milyen kicsi a pocakod ahhoz képest, hogy x idős terhes vagy! Csak én éreztem, hogy milyen nehéz már közlekedni vele és mellesleg azért nem lett mini baba Kristóf az 56 centijével és a 3640 grammjával...)
És sok sikert az építkezés befejezéséhez!

Kép Kristóf pocakban 34 hetesen
Vendég

Sziasztok!

Nagyon édesek a találkozós képek és babák. Végül csak hárman voltatok?
0Bea, Te is jó gebe voltál! Gondolom most is! ;)
Én úgy emlékszem, hogy Judit18-éknak egy MÁV-os biztosított törte totálra a kocsit és Ők, mint károsultak, nem kaptak egy fillért sem. Az gondolom nem kevés pénz lehet, mert mi is MÁV-osok voltunk és egy negyedév nekünk 4e Ft volt a nem épp kicsi autóra. :D Szóval az szerintem Őt sem érdekelné, de jelen esetben az akár millió is igen. SZóval remélem sikerül valamit intézned!!!
Pénteken 10-12-ig lesz ez a baba-mama klub. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ott! AKkor megyünk együtt?
Pati, nem szép, hogy csak suttyomban olvasol, de azért örülök, hogy dolgos hétköznapjaidban legalább ennyire van időd. Annak meg mégjobban örülök, ha egy cseppet több időd van írsz is Nekünk! :)

KépKép
KépKép
mni

Bea,
tényleg milyen "picipocak"!!! És milyen szép szál legényke lakozott benne! :)

minitalisok,
babókák nagyon cukik!!!!

Niki,
mint mindig, nagyon szépek vagytok!

Juditk, Kacika,
nincs kedvünk ezen a héten pótolni a múltheti randinkat?????
Képzeljétek, indul az Ifiházban szerptember végétől babacsoport, 3-12 hónapos kortól. Pankóval mindenképp megyünk, egy barátnőmmel, neki 4 hónapos a Lilibabája. Ha esetleg van kedvetek, csatlakozzatok. Kedd délelőttönként van. Judit, neki is van egy nagyobb kislánya, és beadja valahová játszócsoportba, csak azért írom, ha lenne kedvetek csak nem tudnád Levit kire bízni.

Egyébként velünk minden oks, éjszaka végre kialudtam magam, mert már hetek óta csak 1-2 órákat sikerül egyhuzamban, Panyó nagyon éberen alszik mostanság...
Épp most tanulja a hasonalvást, ő is nagy hátonkummantós volt eddig. Csak én meg már megelégeltem, hogy állandóan forgattam vissza, mikor hasraperdült (mert persze nyígás indul rögtön), de egész jól állunk pl. ma iccaka fél3tól fél8ig hason aludt a kismanó!

KépKép
kmanna

Összehasonlításképp:
Kép
36.hét

Csak nosztalgiáztam.... :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek, húúh, nem lehetett egyszerű vele közlekedni a végén :wink:

Anna, nekem a héten csak a csüt. délután, és a péntek délelőtt a jó, a többre raktam programot már.
Jövő héten pedig a szerda, meg a csüt. du nem jó, a többi , és bármelyik délelőtt még szabad.

JuditK , ti ma voltatok feltötésen igaz?
Mi volt?

Bea, hát nem voltál egy elbálnásodott kismama :shock: :wink:

Petramama, szerencsére nekem soha nem volt ilyen problémám eddig. De remélem hat ez a szer a hugodnak. Amúgy kisfiú, vagy kislány lesz? Hanyadik babája?

Niki, Feri, ha nem mondtam volna, csodaszép képeket hoztatok. :D
És én a megtaláltam -nagyító nélkül is :wink: - Vodnjan főterén Lillát.

Monácska, Pumperka, nagyon jó képek, mindhárom baba olyan aranyos.

Lusie, szép gyerekeid vannak :D
Olcsi igazi -fiúnak is beillő-vagánynak tűnik a képeket, valóban az?

Judit18, Kell még kötözni Eszti kezét?
Kívánom hogy sikerrel járjatok a Máv-val....Nehéz ügy.
Vendég

Bea :shock: :shock: :shock: Bosek :shock: :shock: :shock:

Képzeljétek, a kicsi fiamnak ma barack+banán+joghurt+ babakeksz ebédet rittyentettem. 3 és fél tányérral benyomott :shock: :shock: ami azért is döbbenet, mert eddig semmiből sem evett max. 8-10 kanálnál többet.... :D

Az éjjel lefekvéskor jutott eszembe, hogy kifelejtettem a slusszpoént:
a hétvégén a páromnak megcsípte a nyelvét :shock: :shock: :shock: egy darázs (minek smacizik ízeltlábúakkal a hülye 8) ). A dög belerepült a sörösüvegbe és innentől kezdve annyira magáénak érezte, hogy felháborodásában nem hagyta a páromat inni :twisted: de sebaj, vendettát fogadtam, vesszenek a rohadék soklábúak 8) 8) eddig még a hangyácskákat is gyengésen mentegettem ki az udvarra, meg a tücsköt, pókot, eztaztamazt.... de mostantól háború van!!!! Aki bejön, halál fia! Ez az én házam!

Gordonnak szerencsére elmúlt a köhögése. JESSSSSSSSSZ!!!!!!!!

Budaiak! Mivel nekem se időm de inkább se kedvem babaúszásra járni, ezért azt találtam ki, mi lenne, ha privát elmennék a gyerekekkel az Aquá-ba, ahol az Aquanatál volt. Esetleg összeállhatnánk többen, ha van kedvetek és nem féltek szembenézni a sokhájjal megkenegetett Loch Ness-i szörnnyel :wink: :wink:

PETRAMAMA! ÚGY TŰNIK, HÉTFŐ LESZ A DOLOGBÓL. VAGY SZOMBAT, HA OTTHON VAGYTOK.

Ja éééééééééééééés: POTYKÁHOZ MIKOR MEGYÜNK?????????

Kép
Kép

mpatr

Judit18, szurkolok MÁV ügyben. Nem tudok róla, hogy Petrocelli rokonunk lenne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka, de jó hírek szopiilag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyönyörűek a talis babák. A kép sarkában az pété??? Az is csaj is fúúúúj :mrgreen:

Niki, Feri, majd írjátok meg, ha felkerülnek a képek az albumba a nyaralásról. Szívesen megnézegetném őket!

Jim??????

Kép
Kép

mpatr

Pati!
Lehet, hogy mostantól a párodnak még a sörivástól is elment a kedve, nemcsak az ízeltlábuakkal való smacizástól!
ÁÁÁÁ, z nem lehet. :lol: :lol: :lol:

Milyen tányérból eteted Gordont? :shock: :shock: :shock:
Állatorvoséknál bizti van valami pici papagájetető. :lol: Nem is nagyszám a 3,5. :lol:

Horvátországi képek gyönyörűek! :D
Én is én is.....valaki....lécci, lécci! esélytelen, hogy olvassa a férjem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.09.03 12:44-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pétére direkt nem akartam felhívni senki figyelmét, mert a topik 98%-a csak fújjolna ma. :evil:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pati! Akkor inkább hétfő, bár Dorka doktornéni nem lesz itthon. :D
(Ezért biztosan kikapok tőle.)

Nem mondod, hogy Gordon ennyit eszik......... Borókám még minidg csak 1-2 kanálnál tart. Éhen fog halni ez a gyerek!!!!!!!!! Bár azt egyáltalán nem értem, hogy gerezdben miért ízlik neki az alma, barack (megsértődik amikor el merem venni tőle), pürésítve meg miért akar megfulladni tőle........... :shock:

Niki! Nagyon jók a képek. És én is megtaláltam Lillát apukája kezében... Nem kellett nagyító, de lehet, hogy a nem kevés dioptriás kontaktlencsém azért segített. :D

Pumperka! És nyuszi simi is volt??? Vagy csak egymást próbálgatták, kóstolgatták a bébik?

Judit18! Hát én meg azt mondom próbálkozzatok, zaklassátok őket, hátha valamit ki lehet sajtolni belőlük. Egyébként a balhé előtt volt a károtok, vagy amikor már lehetett tudni, hogy gáz van a biztosító körül?
Egyébként nekünk is volt MÁV-os biztosításunk (motoré). Serintem soha nem fogjuk viszont látni a befizetett 3. névi díjat. :twisted:

Lusie! Hú, gyerekkoromban mi is rengeteget jártunk szüretelni. Gyerekként nagyon imádtam, nagyobbként már kevésbé, mert akkor nekem is szednem kellett. Gimiben meg ősszel mindig 1 hetet mentünk szüretelni vagy gesztenyét szedni. Utáltam........... De legalább a suliból lehetett lógni. :D

Kacika! Második gyereke érkezik a húgimnak. És egyelőre kisfiúnak tűnik. Van egy 2,5 éves leánykájuk.

Kép
Kép
Kép
petramama

Köszi a gebe-bókokat :lol:
Ha majd egyszer kifogyunk a témákból, jöhetnek a pocakos-nosztalgiázós sztorik... :lol: Meg ha már szegény Szilvánusz ötlete nem valósulhatott meg a babaszépségversennyel, akkor lehet "Kinek a pocakja ez?" vetélkedőt csinálni... :wink:
Na, jó, nagyon pihent vagyok, bocs.
(Ui.: tudtam, hogy Patit ösztönösen idevonzza a "gebés" kép)
Komolyra fordítva a szót.
Pati, irtó rendes Tőled, hogy Eszterxx lelkét (is) ápolod. Áldás legyen a tevékenységeden!
Vendég

Petramama, Kristóf is fuldoklik bizonyos pürés dolgokról! A bébiételt viszont imádja, mert tökéletesen homogén. Ha sikerül rendesen szétnyomkodnom és maradéktalanul pürésítenem a gyümölcsöt-zöldséget, akkor semmi gondunk nincs. Nektek is ez a probléma vagy más?
Valaki kérdezte a főzelék-bevezetést, talán Mimi volt. Ki állította össze azt a hozzátáplálós táblázatot? Nekem nincs meg, de van babaszakácskönyvem. Ha még mindig érdekel, Mimi a kajakészítés, akkor szívesen kiírok belőle néhány "receptet". De a tapasztaltabb anyukáknak gondolom ez könyv nélkül is megy...
Vendég

Patti, küldtem privit. Feltéve ha megkapod.....szarakodik ez a szar.
Vendég

halihóóóóóó!

jaj de jó ez a nosztalgia! Éniséniséni:
35. héten: Kép

Judit: MÁV ügyben megkérdeztem a férjemet, azt mondja, hogy a MABISZ-hoz kell fordulnotok. Egy próbát megér. (talán)

Nagyon aranyosak a babatalis képek! :lol:

Kacika: Köszi a dícséretet. Olcsi tényleg ilyen vagány, mint a képeken. Igazi örökmozgó, barátnőm azt mondta absz. a jég hátán is megélő típus. Remélem, hogy ilyen marad, manapság nem árt egy lánynál. Sajnos. Most ráadásul nagyon büszke, mert megdícsérte az ovónéni, hogy milyen ügyes, önálló kislány (egyedül intézte el a pisilést, kézmosást, öltözést)

Igazán furcsa ez az időmilliomosság!!! Kitaláltam, hogy online angolt szeretnék tanulni. Nem tudtok esetleg valami frankó oldalt. Jópár éve alapfokú szinten jól nyomtam, azt hiszem egy újrakezdőt szeretnék! Előre is köszi.

Livi
Kép
Kép
lusie

köszi a MÁV-os tanácsokat, voltam náluk, jelenleg olyan 0,01%ra teszem, hogy valaha pénzt látunk belőle.
a műszaki főnökük szerint "túl nagy a kár" a mi kocsinkban, hogy ezt elhiggye látnia kellene az okozó kocsiját (amit már nyilván megcsináltatott tehát értelme semmi) aki nem reagál semmilyen felszólításra. győzködjem őt, vagy fenyegessem polgári perrel - a tanácsuk.
ez kell ahhoz, hogy lezárják az ügyet. ha meg lezárták akkor talán jövőre lehet valami, mert leghamarabb év végén fizetnek bárkinek, de először a személyi sérüléseseket veszik.
olyan megnyugtató, hogy egy kocsi árát buktuk....amin még hitel is volt így most a totálkáros telepen álló autónkra fizetjük. szupi... :(

Lusie, időmilliomosság????? jaaaaa Petike alszik 3 órákat nem ? :) :)

Obea, múltkor Eszternek is már lilult a feje amikor kiköhögött egy mini-almadarabkát. a mi mixerünkkel tök jól lehet pürésíteni, de már hallottam olyat is, hogy olyan baba akinek túl püréset adtak mindig nagyon nehezen tanult meg darabost enni. szóval jobb előbb utóbb rászoktatni.

végre lehet sütőtököt kapni, most sütöttem, kíváncsi vagyok hogy tetszik, eddig csak Hipp-eset kapott....isteni illata van, én is szeretem

Pati, látom te sem követed a nagykönyvet a hozzátáplálásban - a joghurtot és a kekszet is csak 8 hónapos kortól ajánlotta a dokink

Kacika, szerencsére már nem kell kötözni Eszter kezét, már alig látszik egy-két piros folt, hihetetlen gyorsan begyógyult... ellentétben a náthájával amivel már több mint egy hete szenvedünk

tegnap azt olvastam valahol, hogy egy félévben 4-6 nátha nem is számít soknak. te jó ég....

Petramama, én is csak Hemoridot használtam, de igazán nem múlt el soha... szülés előtt már iszonyú volt....jobbat nem hallottam sajna

Niki, ok, menjünk péntken, közel van hozzátok? vagy vigyelek? most, hogy a múltkor kiderült, hogy Szilvánuszék babakocsija befér, lehet, hogy a tiétek is....csak akkor csontra ki kell pakolnom a csomagtartót

KépKép
judit18

Igen, Petike általában 2*3 órát alszik nappal. :lol: :lol: :lol: ENYÉM A VILÁG!!! Na meg a jó kis derékbecsípődésem, így jókor jött most az ovi.

Livi
Kép
Kép
lusie

Csajok! Próbáljátátok ki a görög rakott krumplit, ha eddig még nem. Naggggyon finom és egyszerű
(knorr rafinéria alapból csináltam, de szerintem nem nagy cucc a sűrítést, fűszerezést házilag sem elkészíteni, legközelebb úgy próbálom ki)

Livi
Kép
Kép
lusie

--- Képes beszámoló a horvátországi nyaralásunkról (3. rész) ---

Rovinj szerintünk az egyik leghangulatosabb horvát városka:

Kép

Kép

Lilla és kedvenc anyukája:

Kép

Apa kezében:

Kép

A piacon egy doboz finom szedret vettünk szomjoltónak:

Kép

Kép

Az utcákon elég nehéz babakocsival, illetve tűsarkúval közlekedni:

Kép

Enyhe velencei karnevál feeling:

Kép

Csúcsforgalom:

Kép

Nagyon sirály!:

Kép

Rovinj mellett strandolás közben felbukkant egy szerény bárka a tengeren, melyről itthon kiderítettük, hogy egy kifejezetten bérlésre épült hajó, melynek napi díja potom 20 ezer euró. Nyolcfős személyzet, moziszoba, meg ilyenek vannak benne:

Kép

feri (mni)

Feri, Niki!
Nagyon szép helyen jártatok, szépek a képek és Ti is!

Monácska
a ti képeitek is nagyon nagyon édesek...

Kacika, Anna!
A héten nekem már csak a péntek délelőtt jó...Jövő héten majdnem mindig jó...

Megtörtént ma a vizsgálat. Nimó hős volt, mindenki el volt tőle ájulva. Várták a dokik a nagy sírást, üvöltést de Nimó meg sem mukkant. Mosolygott, boldogan nézgelődött. Kapott egy rózsaszín plüssnyuszit a kezébe és nagyon jól elvolt a tanulmányozásával, és a kóstolgatásával. A katéterezés után jött a röntgen, majd az UH. Jól megvárakoztattak, a röntgenben a doktornőt 30 percig vártuk, Nimónak a lábát le kellett szorítanom, hogy a katétert ne húzza ki. Na ezt azért már nem bírta sírdogált. Nagyon mérges voltam, hogy egy csecsemőtől fél óra mozdulatlanságot elvárnak.
Ráadásul az UH is abban a helyiségben volt, de a doktornőnek szurta a szemét hogy kecskemétiek vagyunk (és nem Szegediek, miért oda mentünk) és kiküldött, hogy várjuk végig a sort. Kb. 2 óra hosszát vártunk.....Végül mégis levette a lábáról Nimó őt is, mert annyira szépen türelmesen várta a sorsát, hogy azt mondta, hogy ilyen jó gyerek máskor is jöhet. (gondolom lett egy kis bűntudata mikor közöltem vele, hogy már nagyon éhes és én nem tudok ülve szoptatni) - az már más tészta hogy ott volt az elkészített tápszer végszükséglet esetére.
Jó hír: nincs reflux. Rossz hír: továbbra is antibiotikum, havonkénti ellenőrzés, (vizelet és UH) évekig - és nem tudják a dokik mitől volt az a súlyos húgyúti fertőzés...

Most hulla vagyok....Közben a sulimba is beszaladtam kétszer ügyet intézni, ha már Szegeden vagyok....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Niki: ezután eredetvizsgáló szaki véleményezését is csatolnotok kell!!!! Nem hiszem el, hogy nem képeslapokat másoltatok be, annyire gyönyörűek a képek :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: Már vagy 5X végignéztem őket!!!!! (most már sokkal többször)

Feri: mutasd meg nekünk Lillácska nem kedvenc anyukáját is!!!! Lécciiiiiiiiiiiiiiii :lol:

Juditkecskemét: nem értem. Nem az a baja Nimónak, amire gondoltak, végeredményben nem tudják mi a baj, csak úgy nyomják antitabikkal??

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!

Köszönöm azoknak, akik eddig szavaztak Grétire!

Tudom, hogy lehetetlen már az első hely, de azért még nem adtuk fel. Tehát aki még nem szavazott tegye meg! Légyszi-légyszi-légyszi!!!!

Bejelentkezés:
http://www.babavilag.com/index.php

Szavazás:
http://www.babavilag.com/pictures.php?g ... 9923#19923

Köszönöm!

Kép
tand

Fanetta!
Fertőtlenítik a vizeletet most még, és majd egy hónap múlva próba cseresznye, abbahagyjuk és akkor is ellenőrzés havonta. Remélem nem lesz fertőzés mert akkor tovább kell nyomozni, hogy mi okozza. El sem tudom képzelni de ők sem...
Azóta is a padlizsánkrémeden élünk, már 3x megcsináltam...

Tand!
Szavaztam!
Hiába adod meg a második linket, így nem működik. Ki kell keresni a 36 heti gyerekek között Grétát, mert csak akkor jelenik meg a szavazok gomb....
Szóval lehet hogy sokan ezért nem szavaztak, mert végig kell nézni az összes gyereket, hogy megtaláljuk a gyönyörű kislányodat!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

lusie, recept???

Kép
Kép

mpatr

Juditk, hihetetlen, amit Nimó végigcsinált! Le a kalappal előtte és nem mellesleg előtted is...
Lusie, 2szer 3 órát alszik Peti? Most már nemcsak a gebeséged miatt fognak fújjolni rád, tudod-e? :lol:
Tand, szavaztam én is, de másodjára már nem engedett szavazni. :oops: :cry:
Vendég

Niki, Feri! Ez nem ér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szegény itthon punnyadó kismamákat ilyen képekkel irritálni...................

Lusie! 2*3 óra??????????? Az meg micsoda???????????? Az én lyánykám ma 3*0,5, azaz összesen másfél órát aludt. :twisted: Nem tudom mi a nyűge szegénynek. De már most is felsírt. :twisted: Jaj nekem, mi lesz éjszaka.............. Megyek is fürcsizni, meg alukázni.

Jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Igazad van Bea, ezért tényleg megillet a fújjolás!!! :lol: Én is fújjoltam ezerrel az elsőmnél. Ott aztán kibőjtölte a mostani jólétet. Ő 2* fél órát aludt minden nap egészen egyéves koráig, amikor is felváltotta az 1*fél óra. Borzalmas volt. Engem meg b..gattak, hogy járjak fősulira, hiszen ilyenkor olyan egyszerű. Azt hittem nálam van a hiba, hogy nem tudom beépíteni a programba. Valszínű Peti féle gyerekből indultak ki. Most hátradőlve élvezem a jót, csak el nem kiabáljam :roll:

Judit! Örülök, hogy túl vagytok a vizsgálatokon! Én sem értem az antibiotikum nyomást. Van még valami baci a vizeletben??? A havi vizsgálatok nagyon megterhelőek lehetnek! Nagyon sok kitartást Neked és kívánom, hogy soha ne találjanak semmi bajt!

Görög rakott krumpli recept a zacsin! :lol: :lol: :lol:
De azért röviden, meg kicsit extrázva:
Fél kg krumpli meghámozva, felkarikázva. Egy fej vhagyma, egy g. fokhagyma apróra vágva, olajon megfuttatva, rá 40 dkb. darált hús, fél csíkokra vágott paprika, egy paradicsom, amikor már majdnem puha, rá 2dl tejszín, 3 dl víz és a zacsi (sezrintem görögös fűszerekkel, egy jó ek. liszttel helyettesíthető) tartalma jól elkeverve és erre jön a vékony karikára vágott krumpli. Kb. öt percig együtt főzni, bele egy tűzálló tálba, kb. 20 dkg darabolt feta sajttal megszórni. 180 C-ra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt kész.
Nekem ez azt hiszem egy nagy favoritom lett, isteni finom!!!

Mindenkinek jó éjszakát!!!

Livi
Kép
Kép
lusie

Ja! Bocsi, kimaradt:
Gyönyörűek a képek Feri!!!

Petramama! Szerintem extra front van ma, magamból kiindulva :lol: Meg a fogzás is komoly okozó lehet, de Te már ezt harmadszor éled át! :roll:

Livi
Kép
Kép
lusie

Monácska!

Privit írtam!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Csajok kecskemétiek, nekem is jó a péntek délelőtt, mondjátok hol, és mikor, és megyünk.
Most rohannom kell-szó szerint-, ugyanis megyek futni, mert aztán indul a nap, és van egy csomó dolog.
Délben jövök részletesebben.

Csók mindenkinek!
Vendég

Ajjaj, napközben az én lányom is 3 szor alszik., először kb 1 órát, ebéd után 2-2,5 ótán. du 5 körül is nyom még egy felet.... :oops: :oops: :oops:
Ez jónak számít? :lol: :oops: :wink:
Vendég

Szép napot Mindenkinek!

Jók a nosztalgiázó pocak képek! Én úgy szoktam irigykedni mikor pocakost látok, Ti nem?
Judit18, tök közel van hozzánk, nem kell autóznunk. Reggel 10-kor kezdődik. :)
Juditkecskemét, hős volt Nimi, mint egy igazi nagyfiú!

Hétfőn voltam a védőnőnél, és mondta, hogy mindenki arra panaszkodik, hogy nem alszanak a picik napközben. :( De azt mondta, amíg éjszaka alszanak, addig nincs gond. :) NA erre Lilla tegnap este már éjfélkor fent volt, 3-kor felkelt és utána 6-kor is. Ma viszont végigaludta az éjszakát, de ma én ébredtem egy csomószor és füleltem, hogy hallom-e a hangját a picurnak. :) Szóval kicsit álmos vagyok. :)

Látom a topik lassan csak abból áll, hogy ki kinek küld privát üzit. :( :cry:

KépKép
KépKép
mni

bizony Kacika!! az jó!! :)
nálunk standard beállt a 4x0,5 óra. ennyi azt passz....
még fel sem lélegeztem már ébred fel. és mostanában még nyugtalanul is alszik, tegnap kb hatszor rohantam ki zuhanyozás közben nyugtatgani...

kinél volt koszmó-gond, nem emlékszem. hogy is kell orvosolni?
most vettem észre, hogy Eszter fél fején a haj alatt barnás réteg van, gondolom az az...
tegnap beolajoztam fürdés előtt, utána fürdetővel lemostam de csak annyit értem el, hogy ma csatakos, olajos maradt a haja....
vakargálással lejön dehát nem tudom az egészet levakarni...

találam egy jó kis fajáték boltot, ha valakit érdekel. talán majd ha nagyobbak lesznek....
www.fakopancs.hu

Judit, Nimi egy kis hős!!! remélem később sem találnak semmit!

KépKép
judit18

Niki, akkor odamegyek hozzátok mondjuk h10-re és onnan menjünk?

KépKép
judit18

Kacika!

Enyém csajom is alszik, délelőtt 2 órát, délután 1,5-2 órát, és este tájban ő is egy felet.............

Szerintem nagyon jónak számít!!!!

De én legalább bálna vagyok, szóval nem ér fújjolni jó?????

Luise!
Olcsi lányodtól szerintem félnek a pasik is!!!!

Kacika!

Megyógyult a bibi??? Futni............ Ahhhhh, mejd Nóri után jövőre! :) :lol: :lol: :lol:

Pumperka!
Válasz ment!

Niki!

Extra színesek a fotók, csak ámulok!!!! Lilla álomi szépséges!!!! komolyan!!!!! Azok a fürtök!

Tand!

Szavaztam! És egyúttal feltöltöttem enyém gyereket a 38. hetiek közé!!!! Lássuk...................

Petramama!

Nóri szétzilálja az idegeimet éjjelente. Minden nyígra felriad. Most este megpróbáljuk, hogy külön költözünk apától, amiért már előre vérzik a szívem, de annyira hulla vagyok, hogy ihaj. Hetek óta, mióta bejött az allergia szezon, nem aludtam egyben 2 órát. Végem van.......................... Szóval muszáj és kész!

Patti!
Üzenem Ügynöknőnek, hogy írhatna................. Legalább egy sömit! Remélem nem haragszik rám valamiért........... Már nem merek neki írni! :(

Judit!
Nimóval nem lesz gond szerintem! Tutira! Ez az egy hónap antibigyó kúra elég ütős volt ahhoz, hogy rendbe tegyen mindent! Szerintem valami bélflóra helyreállítót adj majd neki, ha vége a kúrának!!! Drukkolok!

Más!
HABTAPIT AKAROK VENNI!!!!!!!

Félre tettem rá egy kis pénz magot, de egyszerűen nem tudok venni/rendelni! Aki tud segíteni, nagyon megköszönném!!!

Kész az ebéd! :) Sóska, tükörtojglival és krumplival, meg lebbencsleves. van még hideg gyümilevi is....... Kijön????? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.04 09:22-kor.
Vendég

[quote="mni"]
írta:
mni
Látom a topik lassan csak abból áll, hogy ki kinek küld privát üzit. :( :cry:

Magyarázkodás képpen, hisz magam is azt íram nem régen, hogy nem szeretem a priviket...........

Pétének munkaügyben küldtem privit, nagyon szarul áll a vállalkozásunk, remélem tud segíteni!

Pumperka a babakocsim ügyében írt, és mivel ez már lassan a féléves tündérek topkija, nem nyilvánosan tettem közzé a linket!!!
Vendég

Judit, ok, gyere ide és majd együtt megyünk. Koszmó gond nálunk is van... hát azt mondják le kell kapirgálni, de én sem tudom. Vettem Babe koszmó elleni sampont... mondták már, hogy egy fogkefével szedjem le... az olajozástól Lillának is több napig csatakos volt a feje... :( majd holnap kitaláljuk... :)
Mona, Fanetta és a többiek, köszönjük a kép dicséreteket! :)

KépKép
KépKép
mni

Mona, a sóska nem hat meg, de a gyümileves igen! :) Én csak meggyből tudok levest csinálni, a tiédben mik vannak?
Milyen az a habtapi? Amin Pumperkánál feküdtek a gyerekek?

KépKép
KépKép
mni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?