Sziasztok.
GYalázat, beálltam a suttyomolvasókhoz, de este mire géphez jutnék, dőlök, mint a zsák, a napjaink a szokottnál is elképesztőbbek.
Most nem is reagálok, csak amolyan hangulatfokozásként (annnyira édes érzés máson röhögni
) leírom, hogy velünk mizújs:
Az építkezési határidőnk szeptember 23. Vagyis akkor jönnek az építéshatóságtól, aztán meg majd a bank. Mit mondjak, nem állunk fényesen... apa kripli, éjjel dolgozik, reggel-délelőtt alszik, délután az építkezést csinálja.
Erre kiderült, hogy bekaptuk a kukit a kéménnyel.
Köztudott, hogy Érden genyók a kéményesek, egy nagy leosztott szutyok az egész, mindegy, tejelni kell és csend van.
DE nálunk, miértisne, kiderült, hogy a cirkónkhoz (wiessmann, csak régebbi) nem lehet megcsinálni a 4 méteres kivezetést, amit a mostani szabályzat előír, viszont a parapetes kiállást meg ami most van, azt elvileg nem engedélyezhetik tovább... szal patthelyzet alakult ki, amolyan hidegháború, arra meg nem kötelezhetnek, hogy cseréljek ki egy működő cirkót. Jófej a kéményes srác, már több hete próbál megoldást találni, valszeg a nagygurut le kell majd fizetni és akkor átcsúszik majd. Hihhhhhetetlen
Ja és innen szép a győzelem: 21-22-én van egy debreceni, családos szakmai rendezvény, amire rút anyagias megfontolásból el kellene jussunk.....
A héten helyettesítem Tárnokon a rendelőben egy kollégámat délutánonként. Kacagva elvállaltam, mondván, mindenki arra vár, hogy az én kölkeimre vigyázzon
CSakhogy jött a krakk, ez ezért, az azért nem ér rá....
Niki tud rájuk vigyázni, de Budapesten. A szomszéd csaj fél 6-tól tudna, de nekem 4-re kell menni és apa is elindul itthonról addigra. Stb.. Akik örömest elvállalnák, ott nem bírom nekik elmagyarázni, hogy ne battassa a kutyájuk a gyerekemet állandóan, mert nembánjaazakutya
Sebaj, hétfőn velem voltak a rendelőben (konkrétan: 3 óra hosszat az autóban meg mellette ültek
) , le a kalapppal a két kispasi előtt, nagyon bírták. Ma a szomszéd csajszi jött át, apa később indult. Holnap Niki......... lenne, ha Gordon estére nem kezdett volna el csúnyán köhögni....
Nikiék meg pont babatervezésben és gyártásban, szóval így nem engedem oda a gyereket, nehogy begyűjtsön valami bacit a potenciális kismami. Egy idősebb barátném vigyázna rájuk a hét második felében, de ő meg immunbeteg, számításba se jöhet így......Szóval ismét szívunk, mint a boci, sebaj, van Jimm-féle nyál hozzá, szerintem sz@r az íze, de legalább feldobja
Mindkét fiamnak immáron 2 foga van
, csak az egyiknek a maradósból, a másiknak meg tejből. Hihetetlen, az én fiam, aki egy szúnyogcsípés vagy egy karcolás miatt képes előadni Jászai Mari díjas beleéléssel a hattyú halálát, a hétévégén szemem láttára tekerte ki lötyögő metszőfogát
Norton frankón gyakorolja a mászás elemeit, de valahogy egyben nem áll neki össze a dolog, így egy centit sem halad előre
viszont őrült aranyos
A csúcs
amin ma lehidaltam: védőnénihez mentem délben, bent egy kismama, kétszer vékonyabb, mint a kiszazsu, helyes kis pocival. Nekem kb. 14 hetesen volt ekkora. Lakója pedig 34 hetes
azt hittem, lepadlózom. Egyszerűen valószerűtlen volt, hogy hova tette a gyereket, aki állítólag az uh mérések szerint átlagos méretű.
JA és a hét fénypontja is megvolt, eljött hozzánk Ügynöknő és Andriska. Túljártam az eszén, mert rutinosan salátával kínáltam, mert annak nem tud ellenállni, aztán már gyerekjáték volt befektetni a renittens kajakerülőt a tejfölös süteményemnek...
Andriska édes, gyönyörű, nagy szeme van és utánozhatatlan golyófeje, és bömbölt amikor az anyját gyepálta a nagyfiam, ergo nagy lelke is van, és igazi férfi, aki megvédi a mamiját. Cserébe ő meg alaposan kivizsgálta, valóban leszedhető-e a Norton gyerek füle, vagy csak annak látszik...
Szóval zajlik.
Szokottan hiányoztok.
Gyógyulgassatok, növesszétek a fogacskákat és gyakoroljátok a kúszás-mászást szorgalmasan.
Updatesekkel mi újság???????