Új privát üzeneted érkezett!

Kata!!!

Hidd el, veled érzek!!!!!!!!! Tényleg nincs más szó...

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


Kata,
én is szeretnélek megölelni. Egyszerűen nem tudok mit mondani. :cry: :cry: :cry:

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy az inszemináció után kell-e, szoktak-e pihenni esetleg feküdni? Utána pár órát vagy napokat is? Mennyire megterhelő a hormonkezelés? Rosszul érzi magát az ember? Hízlal-e? Ha injekciózni kell, akkor azt hova kell beszúrni?

Az ősz folyamán készülök az első kezelésre és nagyon nem tudom, hogy mi vár rám, ezért van ennyi kérdésem. Előre is köszönöm a válaszokat! Jó hétvégét mindenkinek!
uoma
 
 

 
 

Uoma,
Ezek nagyon egyéni dolgok. Szurit a pocakba kell szúrni, de általában nem szurival kezelnek inszem alatt, hanem gyógyszerrel. Én a gyógyszert nem bírtam, látászavarom volt tőle, nagyon rosszul voltam. Nem is reagáltam rá, utána jött a szuri. Nekem az jobb volt. A Gonaltól az első hónapban lefogytam 3 kilót, szóval nem mondanám, hogy mindenkit hízlal. Puregonnál nem volt ilyen. Hőhullámok voltak, meg szerintem általában nagyon feszült lesz tőle az ember, és hisztis is. Inszem után nem feküdtem, és nem is kell igazán. Ha te úgy érzed igényled, akkor viszont nyugodtan feküdjél, a lényeg, hogy te jól érezzed magad!
Vendég
 


Kata, már mindent leírtak, nem tudok mit mondani... sajnálom :cry:

Kép
domo
 
 


Sziasztok!

Nagyon szép volt barátnőm esküvője. Balatonparton, Szigligeten egy gyönyörű parkban történt minden.
Jókat ettünk, beszélgettünk. Apa nem akart táncolni. Féltette Bébikét, meg nagyon fáj a lába kb két hete. Beletrafált a szék lábába, valószínűleg eltört a kisujja, vagy elég, ha csak alaposan összezúzta... Szóval elég sánta. De azért megtartjuk! :lol:
Az esküvő koradélután volt, aztán a családnak egy ebéd, a családba mi is beletartoztunk, aztán este a barátokkal egy buli. Mi egy laza kétórás pihit 7-től beiktattunk, de a bulira visszamentünk. Az ebédről nagyon sok kaja svédasztal jelleggel ki volt rakva, így ismételten jól bekajáltunk, majd régi, megboldogult fiatalkori zenéinket hallgattuk. Dj adta a zenét, de sajnos annyira pörgött, hogy ha volt is egy lassú zene, épp mást csináltunk, nem táncoltunk. Pedig nagyon szerettem volna. Csak egyet. Ja, az ebédhez meg a Száztagú-ból jött négy jóember. Valami fantasztikusan zenéltek. Sokfélét, szépen, szinte fájt.
Éjfél körül már nehéz volt az ücsörgés, meg a sétálgatás, elfáradtam. Volt szállásunk, akkorát aludtunk, hogy csak na.

Ma reggel lementünk barátnőmékhez lejelentkezni, nem akartunk hazaindulni egy puszi nélkül. Megsimogatta pocimat és azt mondta, olyan szép! Meg, hogy látszik rajtunk, mennyire jól érezzük magunkat, arcunkra van írva a boldogság. Az enyém meg állítólag ki is van kerekedve. Mondtam, hogy az csak optikai tuning, az állandó vigyortól.
Majd átmentünk Badacsonyba, sétálni, enni. Csavarogtunk kicsit.
Készült egy fénykép is rólam, de tudni kell, hogy én nagyon utálok az alany lenni, jobban szeretem, ha én kezelem a gépet!
Szóval, van rajta fej is, kérem néhányan, akik érzékenyebbek, takarják ki. A szemembe sütött a nap... Kicsit Bébike is látszik.. Ígérem lesz oldalról is kép. Apa azt mondta, hogy szerinte az ő pocakja el tud bújni az enyém mögé.

Kép

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel,
Nagyon szép a pocakod, és elölről is jól látszik :wink:

Dóri pár napja nagyon beindult :D :

http://www.youtube.com/watch?v=0tajZqrKrQM

Egy perc nyugta nincsen, igaz eddig se volt :wink:
Vendég
 


Dita, most láttam, hogy mi a helyzet Nálad. :cry: :cry: Úgy sajnálom. Hogy vagy?

Pandi, :lol: :lol: :lol: nagyon édes Dóri, olyan drága, ahogy teszi a kis kezeit. Annyira telik az idő, még csak most született és már mindjárt jár.

Zel, de jó látni, így fejjel. :D :D Azt hittem, hogy hosszú hajad van, nem tudom miért. A baba tényleg tök jól látszik így szemből is. Olyan jó olvasni, hogy mindig jó kedvedben vagy. Rám néha rámjön a dili, de valószínűleg a fáradtságtól. Olyan vagyok mint az őszi légy.
:D :D
Sajnos viszont elkaptam valami fertőzést, pedig annyira vigyáztam magamra. :cry: :cry: Pénteken el kellett menni a dokihoz, mert nagyon rossz volt az éjszakám. Kaptam kúpot meg krémet, ééés az utrot szájon át kell kapkodni. :) :) Szóval ami lentről jött, ugyanaz most fentről, csak kevesebb. érdekes :wink: Most már viszont lényegesen jobban vagyok.

KépKép
trinky
 
 


Zel, te kapsz még progi szurit?

KépKép
trinky
 
 


TRINKY
Köszönöm kérdésed, egész jól, készülök az utolsóra! Hisz általában a 3. a nyerő, nem? Legalábbis ebbe a topicba! :lol: :lol: :lol:
Úgy volt, hogy nem marad rá pénzünk, mert a férjem fiának meg kellett venni az iskolakezdéshez a cuccokat, és egy csomó pénz elment rá..... de apácska mondta, hogy majd valahogy megoldjuk. Aztán végül rámmosolygott a szerencse mert egy kedves topictársam akinek maradtak gyogyijai elpostázta nekem őket, úgyhogy egy fillérembe nem fog kerülni ez az inszem! Úgy örülök! Remélem szerencsét hoznak a gyogyik, mert annak a lánynak is szerencsét hoztak! :lol:

Én is folyton elkaptam valamit már nagyon úntam, de a Gynevac, meg különböző gyogyik segítettek, és pl. most egész nyáron nem fürödtem sehol, pedig a Balaton mellett lakunk, mert féltem hogy megint visszakapok valamit.
Remélem neked is hatni fog amit kaptál.

ZEL
Nagyon aranyos a pocid, én egész máshogy képzeltelek el, én is hosszú hajat gondoltam neked, de határozottan jól áll ez a rövid. :wink: :D

Biztos szép lehetett az esküvő! Örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek. Biztos a pocaklakótok is élvezte! :wink: :D

dita75
 
 


Köszönjük!

Pandácska! Dóri nagyon édes a kis csattogó tenyereivel! Milyen nagy már! Ügyes! Imádom!

Háááát, hosszú haj? Egész eddig az volt. Csak azt hiszem, a sok hormon miatt eléggé tönkrement. Egyre csak vágattam. Utoljára a vállamig ért, hátul meg felvolt már kicsit szedve. Vagyis elöl hosszú, hátul rövid. majd besokalltam, mert sok volt vele a macera. Aztán levágattam ilyen picire. Úgyis azt mondtam, ha babás leszek, levágatom rövidre. Igaz, már stimukor rövidke lett.
Nagyon hosszú hajakat hordtam. Anyukámtól örököltem bele egy adag hullámot is, ami pont arra jó, hogy tökéletes oroszlánsörényem legyem. Volt, hogy majdnem a derekamig ért, és csak vizesen lehetett fésülni, fél flakon balzsam kíséretében. Azt meg ha már untam nem is csináltam meg. Másfél hónap után kezdett rasztásodni.
Viszont most a fodrászom el volt ájulva, azt mondta, még ilyen röviden is baromi sok lett a hajamból. Győzte ritkítani, hogy álljon valahogy. (Ja, hátul olyan kis vagányan ki van ám sünire zselézve!) Szóval kezd a régi sörényem visszanőni.

Erről jut eszembe! Uoma! Én rögtön szurikat kaptam az inszemek előtt. Sok ismerősöm mondta, hogy hízott, rajtam nem fogott semmit, pedig nem bántam volna. Úgy emlékszem, pár napot pihentem inszem után, de valahogy pont mindig hétvége, vagy többnapos ünnep környékén volt az eksön, így könnyen ment. Szerintem legalább a napján maradj pihenőn, a srácok biztos célbaérése miatt!

Trinky! Őszintén? Tényleg fel vagyok dobva. Én is kinyúlok néha, szoktam mondani, hogy Bébike úgyis elfektet, ha úgy érzi. De tény, hogy megteszi. Van, hogy hülyeségeken kiakadok, de ez amúgy is előfordul. De a nap nagyobbik részében a jókedv a jellemző ránk.
Tudod, ki bőgött legtöbbször az esküvőn? Naná, hogy vertem a csapatot! Okés, örömömben! Hát, hihetlen picsogós lettem. ( Csináltak barátnőmék emlékkönyvet. Raktak bele gyerekkori képeet is. Naná, hogy az ovis képnél már bőgtem! Pláne, hogy azóta ismerjük egymást!)
Na és? Hogy vagy? Róka nem kerülget? ( nálam van még..) Progit már rég nem kapok. Se szurit, se bogyót. Bromocriptint se kell már szednem, maradt a Gravida, folsav, meg Maltofer vagy mi a vasam neve.

Dita! Jól éreztük magunkat. Bébike is. Nem küldött semmit vissza, pedig ettem tortát is, csokisat, gyermek pedig minden csokis dolgot kiparancsol belőlem. Nagyon örülök, hogy nem kell várnod, tudjátok folytatni! Emlékszem, milyen nehéz pár hét várakozás!

Holnap megyünk a kombinált tesztre meg uh-ra! Ugye számíthatok egy kis szorításra? Tudom, minden rendben lesz, de egy kis plusz jól jön mindig. Délutánra kaptunk időpontot, fél kettőre.

Nézem, megint regényeket hozok össze. De már megszoktátok. Ugye?! Szóljatok ám rám nyugodtan, ha sok lennék!
Jó éjt, puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Jaj, csak visszatérek!

Pandácska! benéztem hozzátok! Hát a könnyeim jönnek ki a lánytól!
Az a tigrises, ugrabugra?! Valami csúcs! Meg ahogy még dumál is hozzá a csibe! Nagyon édes!
Nagyon tetszik még a gyerekdalos zenehallgatás! Jó Dóri ritmusérzéke!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Köszömöm a válaszokat! Ahogy látom, akkor 3 inszemnek le kell álltalában mennie, hogy sikerüljön.
Igaz, elször még kb 2 hét múlva megcsinálják az átjárhatósági vizsgálatot, ha azzal nincs gond csak akkor startolhatunk. Azért jó tudni, hogy nem rögtön elsöre sikerül, mert így nem fogok csalódni, legfeljebb pozitívan. :D
Szóval most kivételesen várom a menzeszt, mert utána lehet menni a vizsgálatra. :)
uoma
 
 


Köszönjük :D

Zel,
Mennek a drukkok! Kicsit irigykedem, olyan jó volt uh-ra menni, és látni Dórit. Nekünk integetett ennél a tesztnél :lol: Képet hozzál!! Igen, imádja a zenét, és mozog is rá, nagyon édes :D

Trinky,
Sajna ilyenkor, könnyebben elkapja az ember a fertőzéseket.
Vendég
 


Zel,én még minden nap kapok szurit. Sőt mivel nem megy a lenti 3x3 utro, ezért 2 ampullával a 12-ik hét végéig. Lassan már nem tudok melyik oldalamon aludni. :) Róka koma nem jön, ellenben néha szédelgek és émelygek, de ennyi. Mázlista vagyok, mert ha még hánynék is, nem tudnék felkelni.

Drukkolok a mai naphoz, már én is szeretnék menni ilyen kombinált cuccra, :D :D de azért megelégszem még a csütörtöki UH-gal. Remélem minden rendben van a kis drágámmal.

Uoma, azért ne úgy készülj, hogy az első biztosan nem sikerül. Ez kiszámíthatatlan. A lényeg a lazaság, nyugalom, és azt csináld ami jó neked.

Pandi, megnéztem én is a tigrisest :lol: :lol: nem ér ilyet bődörgő kismaminak mutatni :D :D Olyan drága ez a gyerek és olyan mosolygós. Remélem az én picinyem is ilyen kis nyugis, barátságos baba lesz.

Katám, hogy érzed magad?

KépKép
trinky
 
 


zel, akkor jó nagyot mulattatok, kár hogy még egy bújós lassú sem fért bele! A rövid haj engem is meglepett, de csini kismami vagy minden jól áll. Köszi a képet! Azért engem igen meglep, hogy 11 hetesen már ilyen dudor nő az emberre, nem mintha számítana, csak nem így képzeltem. Persze már alig várom hogy nekem is legyen.

uoma, csak optimistán, sokaknak az első sikerül. Nekem is szurnom kellett pocakba, nem vészes simán megcsinálod.
Sok sikert az átjárhatóságihoz!

pandácska, akkor megpróbálom otthon megnézni Dórit, itt nincs hangom a gépen.

Mi a Bakonyban voltunk ahétvégén, férjem unokatestvér-találkozóján, bébiszitternek még mindig jó vagyok. Akárhová néztél mindenütt gyerek volt, ilyen is olyan is. Nem lehet könnyű az óvopedagógusoknak! :wink:

katata, nagyon sokat gondolok rád! Építkezés?

Szép, napsütéses hetet csajszik!
bbilona
 
 


Sziasztok!

Kata!
Hát ezt egyszerűen nem tudom elhinni, ami veled történik! Nagyon sajnálom! De tudom, hogy erőre kapsz és nem adod fel! Tudtál már a dokival beszélni mi volt a gubanc?

Zel!
Nagyon csini kismami vagy!Valahogy nekem is hosszú haj ugrott be, de így jó ahogy vagy! Jó lett a kép. De a lényeg, hogy az esküvőn jól éreztétek magatokat! Ha lehet fejjel együtt kérjük a képeket, mert így vagy te! Céklával hogy állsz? A párodat sajnálom, piszok rossz lehet így közlekedni! Dokinál akkor nem is volt, ha jól vettem ki? Na mi volt az ultrahangon?

Panda!
Hú, hogy szalad az idő, már mászik Dóri! Nagyon édi a videón!

Uoma!
Üdv. itt! Nem szabad azt hinned, hogy nem sikerül, mert akkor nem is fog! Voltak már olyanok akinek az első sikerült, ha nem léptel tovább végül az a cél, hogy baba legyen! Remélem neked összejön elsőre!Szorítok!

Ilona!
De jó akkor ti is pihiztetek! Mond azt, hogy a gyerek mintákat gyűjtögettetek, ja meg begyakoroltál már előre, hogy edzésben legyél mire jön a bébi! :lol: :lol: :lol: De jó volt, nem?
Láttam hiányoltál, de ebben a nagy ingázásban alig van időm ide jönni. Megvolt a szülői az oviban, szept. 15-től kezdjük. A Napsugár csoportba fog járni, és csiga lesz a jele. Tiszta állatparádéban vagyunk, előző jele fecske volt, de sajna az új helyen ilyen jel nincs így kaptunk másikat. A munkahelyemen főigazgatói engedélyre várunk, és ha összejön okt.1-től én is dolgozni fogok. A lakás egyenlőre megvan, így ideiglenesen anyuékhoz megyünk. Holnap ortopéd magánrendelésre viszem Ágotát (mivel a szakrendelére előjegyzések vannak, nem tudom megvárni) .

Kép
sapé
 
 


SZIASZTOK!

UOMA
Egy csomó olyan lányt ismerek akinek elsőre sikerült, sőt két olyat is akinél 3 baba lett az első inszemmel. Az sem számít, hogy épp milyenek az eredményeid. Az egyik lánynak végig több szép tüszője volt, aztán a negyedik inszemnél az istennek nem akart reagálni a szurira, már dupla adag volt benne naponta járt uhura, mire végre a sokadik napon összejött neki egy 20 milis tüsző. Az esélytelenség teljes nyugalmával ment az inszemre és láss csodát két hét múlva ott figyelt a második csík... :lol: 4. inszemre jött össze. A kiscsávó nemrég született, zabálnivaló! :lol:

PANDA
Annyira profi ez a babanapló! Csodállak érte, főleg hogy emellett a tündérke mellett még erre is van időd! Irtó helyes kis család vagytok, a tigrises ugrálás meg hát tényleg.... még a szavam is elállt! :lol: :lol: :lol: Főleg, hgoy kislány párti vagyok! Ahogy Győzike mondaná: Hogy rágnám meg a húsát! :lol: :lol: :lol:

KATATA
Sokat gondoltam rád, remélem sikerül kicsit túltenned magad az elmúlt hetek szörnyűségein, és csak előre, másképp sajnos nem lehet!
Ha beszéltél a dokival jelentkezz, kiváncsi vagyok mit mondanak ilyenkor egyáltalán, hogy hogyan tovább???

Szép estét mindenkinek!

dita75
 
 


Sziasztok!

Olyan kedvesek vagytok, hogy így biztattok!
Nehéz dolog ez a bizakodás... Teltek, múltak a hónapok és eddig csak hiába reménykedtem. Minden barátnöm terhes lett, csak én nem. Van akinek egy éjszaka alatt jött össze. Ezek után mindig nagyon kiborultam. (Ez gondolom ismerös szitu nektek is.) Aztán meguntam a termékeny napok számolgatását, a kisbabák nézegetését, mert így könnyebb elfogadni, hogy az én életem most nem erröl szól. Most nagyon élvezem, hogy még nincs nagy kötöttség az életemben és ezt az idöszakot szeretném jól ki is használni, pl utazgatásra, tanulásra. Nem tudom, hogy hova bújtak el az érzelmeim, de jelenleg nem zökkent ki a lekivilágomból a gyerek téma. Persze, hogy szeretném, csak nem akarom már többet görcsösen, bár lehet hogy most túlságosan is elengedtem...

Egyébként az átjárhatósági nagyon fáj? Azt mondta az orvosom, hogy vegyek be elötte fájdalomcsillapítót.
uoma
 
 


Sziasztok!

Végre itthon. Csavarogtunk kicsit. Vagyis meg kellett tennünk, mert tegnap este a tv-nk benyögte az unalmast, így "leugrottunk" hazafelé a nyaralóba a másikért, hogy legyen valami zörögni, amíg ezt megjavítják...

Bébikével minden a legnagyobb rendben. Az összes doki azt mondta, hogy szép, egészséges! Nagyon örültünk, hogy semmi esélye nincs a kromoszómahibák okozta betegségenek sem. Drága Kincsem megint produkálta magát, fogta a fejét, szopizta ujját. 5,9 cm-es az ülőmagassága, tarkóredő rendben, nózikája is szép, és végre láttam a kis lábacskáját is. Apa is bejött volt velünk, nagyon élvezi, hogy ennyire részt tud venni mindenben.
( jelzem, útközben még rókát is kergettünk, meg kellett állnia.. Olyankor mindig nagyon sajnál, de látom a szája csücskében, meg a szemében a huncut vigyort, hiába leplezi)
Apának sikerült a képeket lefényképezni. Kaptunk dvd-t is. Az összes mamának megmutattuk, meg az egyik papának is, apukám meg dolgozik, ő majd holnap örülhet.

Itt a kis buksija látszik: Kép

Itt pedig a baba háttal van, kezeit-lábait összekulcsolta, kisgombóccá gömbölyödve:
Kép


Nagy élmény volt megint. Kívánom mindegyikőtöknek, hogy ezt átélhesse!

Puszóka, jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


sapé, mindig úgy örülök amikor jelentkezel :D mert olyan ritkán szerencséltetsz meg minket a jelenléteddel :cry: :wink: . No persze én is örülnék, ha olyan elfoglalt lennék, hogy időm sem lenne benézni.
Milyen szép a Napsugár csoport. Nem emlékszem a mi időnkben is volt ilyesmi?
Csiga, fecske egyre megy, csak jól érezze magát a kis lelkem.
A munkahelyi hírek nagyszerűek, még ennyi időd sem lesz ránk. Csecsemőkkel fogsz foglalkozni ismét?
Ez az ortopédia valami kötelező szűrővizsgálat Ágotánál?
Csókollak, gyere hamar újra!

zel drága,köszönjük a jó híreket, és a fotókat a kis emberpalántáról. Gyönyörűséges.

katata, küldök neked egy csókot Kép És sok sok energiát, csak bele ne rokkanj nekem!
bbilona
 
 


ZEL

Irtó édes Bébike! :lol:
Nagyon örülök, hogy minden rendicsek vele! :wink:

UOMA

Elmondanád hogy csinálod ezt? Nekem sajnos majd minden gondolatom a baba körül forog! :oops:

Többféle módszerrel csinálnak petevezeték átjárhatóságit.
Nekem egy komolyabb volt laparos!

dita75
 
 


Zel, de jó, hogy minden rendben van a poronttyal. Milyen nagy már...

Uoma, nekem az átjárhatósági előtt adtak fájdalomcsillapító injekciót, de úgy látszik ezt kórháza válogatja. Azért mindenképpen vigyél magaddal fájdalomcsillapítót, csak ilyenkor nehéz belőni, hogy mikor kell bevenni. Szerintem kérdezz rá. Maga az eljárás nem leányálom, de ki lehet bírni. Inkább kellemetlen, mint fájdalmas. Feszít a kontrasztanyag egy kissé. Nekem inkább a lelki része volt gáz, mert nem ismertem senkit, elfogyott a kontrasztlötty, eltűnt a röntgen orvos - egymást hajkurászták a nőgyógyásszal, míg én békaként feküdtem az ágyon. Ez volt inkább a gáz. Amúgy 5 perc az egész. Én a férjemmel voltam, jó, hogy ott volt, szerintem te se menj egyedül, ha meg tudod oldani. Van aki után vérzik, meg görcsöl egy kicsit - nálam semmi nem volt -és azért jól esik egy szélesebb váll amire ráborulhatsz. :D Egy szónak is száz a vége; ne izgulj, lehet, hogy egy picit fájni fog, de az is lehet, hogy nem. A lényeg: túl leszel rajta, egy lépéssel előrébb a baba felé, és HSG után vannak olyanok, akik babásak lesznek, mert kidugul a petevezetőjük. Szóval előre a baba utján!!!!

Betöltöttem a kilencet, olyan jóóóóóóó :lol: :lol: :lol:

KépKép
trinky
 
 


Sziasz!

Háát, kicsit homályosak a képek, de az uh felvételek is azok, így élesebbre nem tudtuk csinálni. De azért látszik a lényeg!

Át kellett írnom a vonalzómat. Így már a 12. héten is túl vagyunk... Vááó. Alig hiszem el.

Ouma, nekem is laparral csinálták az átjárhatóságit. Viszont voltak, akik mesélték, hogy nem rosszabb egy erőseb mensis görcsnél. Szorítok, hogy minél könnyebben menjenek a dolgok!

Trinky! Grat. a 9. héthez! Még mindig jól vagy? Nekem ilyenkor indult be rendesen a rókalátogatás!

Ilonám! Már csak egy hét meg egy kicsi és mehettek a 21. napira! Jó érzés ez a célegyenes!
Nekünk is gyönyörűséges a kisember! Úgy tekerte megint a kis kezeit, lábait! Nyitotta a száját! Nagyon édes! Húzta a kis arcához, mint amikor a pici gyerekek nyűgösek és dörzsölik a szemüket, orrukat! Aztán szépen kisgombócban hátat fordított!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


trinky, ugye csodálatos érzés? Neked van már kiskönyved?

zel, aranyos vagy, már én is alig várom.
Egyébként meg mindegy homályos vagy nem, örülünk, hogy láthattuk.
bbilona
 
 


Zel,
Dönörű :wink: Örülök, hogy minden eredményed tökéletes lett!!!

Trinky,
Köszönöm :D

Dita,
:lol: :lol: Nagyon aranyos vagy :lol:

Uoma,
Nekem fájt, de volt elzáródás.
Vendég
 


Tegnap este voltam a dokimnál, és kértem uh-t mondván utána sokáig nem fogom látni Babót. Egy hete voltam genetikain, ahol minden lelet tökéletes volt, jó életjelenségeket írtak a papírra.
Az uh-n a doki nem találta a kicsi szív pulzálását. Ma be kell mennem a kórházba nagyobb felbontású uh-ra. A doki szerint baj van. Elhalt a baba...

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


PAndácska!
Nagyon ügyi Dóra,és nem semmi ez a felállás :lol:

zel!
Gyönyörű ez az uh -felvétel,úgy örülők én is. :lol:

Babszi!
Reméllem minden rendben lessz,csak az uh nem jó!Én is jártam így.hogy nem látták a szívhangot.szorítok!!!!!!

Bbilona!
Mindjárt itt az uh!!!!! :lol: :lol:
m. reni
 
 


Babszi,
Akkor ezek szerint a kórházi gépen se találta a szívhangot? :roll: Nagyon drukkolok, hogy valami technikai probléma legyen az egész!

Reni,
Köszi :wink:
Vendég
 


babszi, az nem lehet. Nagyon szorítok értetek.
bbilona
 
 


Sziasz!

Babszi!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!
Remélem, csak a dokid gépe krepált be, vagy egy gyengébb típus, és a kórházban látjátok majd a dobogó kis szívet!

Kééérlek, jelentkezz minél előbb!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


babszi drága, egésznap idekattintgattam várva a megnyugtató híreket, remélem csak nem jutsz netközelbe és hamarosan leeshet a kő és veled élvezhetjük tovább a csodát ami elkezdődött.
Sokat gondolok rátok!
Pusza!
bbilona
 
 


Babszi???????
Vendég
 


Babszi, aggódom. Mi a helyzet?

KépKép
trinky
 
 


Babszi!
Hol vagy??

Lányok!
Meghalt a nagymamám :cry:
Nius beteg ,most jöttünk a dokitól :roll: Meg van fázva+Nagyon csúnyán köhög :oops:
m. reni
 
 


Reni,
Részvétem :cry: Niunak jobbulást!!! Kaptatok rá valamit?

Babszi??
Vendég
 


Sziasztok!

Reni! Nagyon sajnálom!

Niának jobbulást kívánok, mellé küldve még egy jó nagy marék gyógypuszit is! Cuuuuuuppppp!

Babszi! Kezdek komolyan aggódni!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


reni, részvétem.
Antóniának nyűglődésmentes, gyors gyógyulást kívánok!

Ugye most már csak jó hír jöhet?
bbilona
 
 


kata, nagyon celszomorodtam,......remélem nem adjátok fel!!!
reni, sajnálom.
babszi, úgy reménykedem, hogy majd jó híreket olvasok!!!



csajok, bocsi, egy ideig nem leszek, költözünk jövök ahogy tudok, babásodjatok, gyarapodjatok, puszi!!

Kép
kicsiboris
 
 


Nagyon aggódom én is Babsziért.. Ha fórumba nem isjön, privizni mindig szoktunk, és most oda sem válaszolt....


Feltettem Anna kinőtt ruháit teszveszre, ha érdekel valakit, szóljatok! 62-68 méretek

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Baj volt. Bementem a kórházba, megnéztek ott is uh-n. Nem dobogott a kicsi szíve, és hogy úgy mondjam össze is volt esve szegénykém. Úgy összekuporodott, kis o-formába. A szívem szakad meg. Bent tartottak, ma reggel elvégezték a műtétet. Az a rossz, hogy testileg abszolút jól vagyok. Vagyis ez nem rossz, de mit mondjak... Nincsenek fájdalmaim, nincsen semmi ilyen dolog. A lelkem sajog, a szívem vérzik...
A hasam már nem kemény, nincs ami nyomja...
Köszönöm az aggódást, a szorítást, a gondolatokat.

Babszi
babszi
 
 


babszi:
éreztem, hogy baj van.
Nagyon nagyon sajnálom! :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Babszi,
Őszintén nagyon sajnálom :( :cry:
Vendég
 


babszi!

Nincs rá szó! :oops: :cry:
m. reni
 
 


Sziasztok!
Babszi Nagyon sajnálom!! Mit mondtak az orvosok, hogy mi történhetet?
Reni! Őszinte részvétem! Niának jobbulást!
bgyöngyi
 
 


BABSZI

Kép

Tiszta szívemből sajnálom ami veled történt! :cry: :cry: :cry:

Jöhetne már valami jó is........ oly sok volt már a tragédiából a rossz dolgokból!
Ránk mosolyoghatna már a szerencse csillaga! :roll: :roll: :roll:

dita75
 
 


Babszi, ez felfoghatatlan. Annyira sajnálom.... :cry: :cry: :cry:

KépKép
trinky
 
 


Reni, részvétem :cry: :cry: :cry:

Nia jobban van?

KépKép
trinky
 
 


LÁnyok!

Köszönöm a részvétnyílvánítást!

Nia köhög,és szörtyög!Gyógyit adok neki,és szívom az orrát :shock: Reméllem jobban lessz!Hétfőn kell visszavinni.

Anyukák!
Az ordugulására nem adott semmit a dokinéni!Én Sterimár orrsprayt fúlyok be neki.Nem tudtok valami csodaszert amitől nincs ilyen orrdugulása?
m. reni
 
 


babszi, a szívem szakad meg. Sok erőt kívánok nektek!
bbilona
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?