Sziasztok!
Nagyon szép volt barátnőm esküvője. Balatonparton, Szigligeten egy gyönyörű parkban történt minden.
Jókat ettünk, beszélgettünk. Apa nem akart táncolni. Féltette Bébikét, meg nagyon fáj a lába kb két hete. Beletrafált a szék lábába, valószínűleg eltört a kisujja, vagy elég, ha csak alaposan összezúzta... Szóval elég sánta. De azért megtartjuk!
Az esküvő koradélután volt, aztán a családnak egy ebéd, a családba mi is beletartoztunk, aztán este a barátokkal egy buli. Mi egy laza kétórás pihit 7-től beiktattunk, de a bulira visszamentünk. Az ebédről nagyon sok kaja svédasztal jelleggel ki volt rakva, így ismételten jól bekajáltunk, majd régi, megboldogult fiatalkori zenéinket hallgattuk. Dj adta a zenét, de sajnos annyira pörgött, hogy ha volt is egy lassú zene, épp mást csináltunk, nem táncoltunk. Pedig nagyon szerettem volna. Csak egyet. Ja, az ebédhez meg a Száztagú-ból jött négy jóember. Valami fantasztikusan zenéltek. Sokfélét, szépen, szinte fájt.
Éjfél körül már nehéz volt az ücsörgés, meg a sétálgatás, elfáradtam. Volt szállásunk, akkorát aludtunk, hogy csak na.
Ma reggel lementünk barátnőmékhez lejelentkezni, nem akartunk hazaindulni egy puszi nélkül. Megsimogatta pocimat és azt mondta, olyan szép! Meg, hogy látszik rajtunk, mennyire jól érezzük magunkat, arcunkra van írva a boldogság. Az enyém meg állítólag ki is van kerekedve. Mondtam, hogy az csak optikai tuning, az állandó vigyortól.
Majd átmentünk Badacsonyba, sétálni, enni. Csavarogtunk kicsit.
Készült egy fénykép is rólam, de tudni kell, hogy én nagyon utálok az alany lenni, jobban szeretem, ha én kezelem a gépet!
Szóval, van rajta fej is, kérem néhányan, akik érzékenyebbek, takarják ki. A szemembe sütött a nap... Kicsit Bébike is látszik.. Ígérem lesz oldalról is kép. Apa azt mondta, hogy szerinte az ő pocakja el tud bújni az enyém mögé.