Szép estét!
Ritka alkalmak egyike, hogy még ilyenkor itt vagyok, de a laborom elég rossz lett és utána néztem a dolgoknak, mert a dokimmal csak holnap tudok konzultálni ez ügyben...
A cukrom 6.8, ami a 7.2-es határértékhez képest jónak tűnik. Aztán hemoglobin, hematokrit alacson (egyik sem vészesen, éppen hogy...) ez vashiányra utal. Aztán eozinofil granulocita magas, ez allergiára utal. A véremben és a vizeletemben is magas a fehérvérsejt, ami viszont vmi féle húgyúti gyuszira utal.
Na ez nem jó hír! Zöldi doktornéni, jó a diagnózisom?
Aida!
Ma Zsófi is a kijáratot rugdalta.
Szerintem nem tud olyan könnyen egyik lurkó sem kijutni.
Susy!
Nagyon szép a bababútor! Minden elemét megvettétek? Úgy tényleg baromi olcsó volt!
Mush!
Biztos társaságunk hiánya okozza a depit! Vagy a pocsék angol időjárás! Itt bezzeg még mindig 30 fok van, és sehol egy kis eső. Kitartás, ha lesz melegvíz, fel fogsz dobódni!
Sarmi!
Tényleg az állatvédőket hívd! Legalább megmentik a kutyusokat a sok szenvedéstől! Feljelenteni nem lehet őket a rendőrségen? Állatkínzás, szomszédzaklatás?
Bellanitta!
Végzettségem szerint építészmérnök vagyok, és egy építőanyagokat gyártó cégnél vagyok területi képviselő. Gondolj el építkezésen egy nőt. Na az se kis meglepetés. De egy terhes nő, az már döfi!
És te mivel foglalkozol, hogy tudod otthon is fogadni a vendégeket?
Örülök, hogy így megoldható a tömés csere. Ugyanis azóta, mióta téma volt itt, elkezdett fájdogálni egy amalgámmal tömött fogam. Még nem vészes, de valami megoldást kell rá keresnem, mert ha egyszer bedurran... Jobbulást neked a fogfájáshoz!!!
Cili!
Visszér szakértőink szerint a látványon nem javítanak a krémek, csak a fájdalmat enyhítik.
BB!
Ajánlat még él Csepelre utazással kapcsolatban! Majd egyeztessünk! Lehet, ha megyek érted, akkor muszáj lesz eljönnöd!
Hálóing kontra pizsi: én is pizsi párti vagyok, de szerintem szülés után a hálóing a praktikusabb. Nemrég megvettem talán életem első hálóingjét. Nagy rutinosan olyat, aminek kerek nyaka van, semmi gomb nincsen rajta. Na anyuka legyen a talpán, aki ebben tud szoptatni!
Na megyek, mert fellőtték a pizsit (nem a hálóinget).
Jó éjszakát mindenkinek!