Beneildi - köszönjük a köszöntést!
Dius - sajnálom a magas vérnyomást!
A csalánteával vigyázzatok, a párom tanult gyógynövénytant és én is úgy tudom nem lehet belőle sokat inni, talán 1-2 csészét 1 héten, de majd utána kérdezek, mert megterheli a vesét.
Susy - örülök, hogy Kristóffal minden rendben!
Mtunde - köszi a választ!
Sly - igen, sajnos én is azt tapasztalom, hogy megérzik ők is a frontot, egyébként nálunk az elmúlt pár napban, most esténként van nagy hiszti és fogalmam sincs miért, annyira, hogy még enni sem hajlandó. Igaz most egyébként is evési problémáink is vannak.
Márti - szép méretek!
De a méhszáj állapota nem sokat jelent, bármikor beindulhatnak a dolgok. Nekem vizsgálatkor még alig érték el és egy nap alatt már szépen felpuhult és nyílni is kezdett, pedig ők sem hitték, hogy ebből hamarosan szülés lesz.
Betty - én is csatlakozom, boldog szülinapot kívánok!
Ugabesz - ne aggódj, ha nagy lenne a gond, akkor a doki eltiltott volna mindentől. Vigyázz magadra és pihenj ha időd engedi, szerintem a tornát kerüld és a babaruhákat sem kell egy nap beszerezni, igaza van Mártinak. A Mg tényleg jó ilyenkor. Nekem is kinyílt a külső 1 ujjnyira a 24 hét körül és mégis szépen kihordtam, a 38. hét végén szültem, én nem feküdtem állandóan, de sokat pihentem és kerültem a megerőltető dolgokat. Ne izgulj, mert az sem neked, sem a babádnak nem tesz jót! Nekem ilyen fajta keményedés nem volt, mint amiről írnak, csak bekeménydett az egész és kellemetlen volt, csak órák múlva, pihenés után lett jobb.
Rózsaág - ti kendőzni nem szoktatok, csak ezzel hordozod?
Evés - valaki segítsen, a pici fiam éhségsztrájkban kezdett, alig eszik valamit, néha még 30 ml-t sem tudok megetetni vele. Ma haladás volt, mert hajnalban evett 90 ml-t és 10 körül is ugyanennyit, nagy nehezen. Mi lehet a gond? Kisebb korában többet evett. Most próbálom az etetések idejét elhúzni, talán ez segíteni fog. Volt valakinek ilyen gondja? Három hónapos és csak 6070 g a 64 cméhez.
Folyt. köv.......Zoló ébredezik!