Panny, boldog évfordulót Nektek! Isten éltessen sokáig Benneteket!
Drága Fruzska! Olyan hamar féléves lettél! ejha!!!! Isten éltessen Téged is, és maradj mindig ilyen huncut
Jim, drága, pihenj már, Te "dinka", adj időt a szervezetednek felépülni...!!!!! ez mármár nem kérés, hanem követelés!!!!
Mni, Feri, gyönyörűek a képek! És Lilla, egyszerűen cuki!
az a vezetős kép
csak legközelebb az övet is kötessétek be vele!!
hajrá nyuszisimi
Pumperka, szuper lehetett a parti!
Petramama, hajrá Borókaprogramm... (bocsi, remélem nem haragszol meg, de nekem mindig a borókapálinka jut eszembe.... ezt egyszer le kellett írnom...
pedig nagyon tetszik a neve a kislánynak!!!)
Judit18, hogy van Eszter? teljesen meggyógyult? kérünk képeket a keresztelőről!
Szilvánusz, Marci?
mi még mindig hason alszunk. este. de napközben leszokott az alvásról, van hogy néha elaltatja magát de azt szinte mindig háton. de akkor nem is alszik sokáig. az első éber REM szakasznál felébred... de azt hallottam, hogyha elkezdenek forogni,akkor
úgyis úgy alszanak majd, ahogy ők akarnak,szval ha háton akar, hagyd... mondjuk lehet én is trükköznék a helyedben, ha mélyen alszik hasrafordítanil....
Fanetta! vgre! már hiányozltál!!! micsoda pörgés
tuti jóóóó
Kacika, Petrácska remélem már kiheverte a szuri utáni nyügit...
Lusie, tök furi lehet, hogy óvodás a nagylányod... én még ez nem tudom milyen. milyen volt amikor érte mentél? jó volt neki az oviban?
Melinda, tök jó lehetett az esküvő!!! és +++ a fogacskához!
Bosek, én is gondoltam, ha beteg lesz az uram, hazaküldöm az anyjához
csak 1220km
én már unom... vasárnap jól voltam, csak ágyban, erre tegnap reggel alig tudtam kikelni az ágyból, olyan gyenge voltam, vissza is hivtam az uram, hogy itthonról dolgozzon. erre ma tök jól érzem magam, csak megint megy a hasam... hála Istennek Máté nem kapta el és a tejem is a régi mennyiség
nem mintha Máté valamennyit is panaszkodott volna, csak én éreztem hogy "kisebb" a mellem... Marci sem lett beteg ... koppkoppkopp
na, megyek, ma már kicsit néha felkelek az űgyból, pizsi helyett bonanzáspoló