Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon sajnálom a kis Pöttömöket, akik betegek. Kicsit szégyenlem is magam, hogy itt panaszkodok magamról. Szegénykék nem is tudják, hogy mi ez és mitől van, csak szenvednek. Én akkor sajnáltam legjobban, mikor csöndben, békésen ült és már nem is sírt. Az nagyon lélekcsavaró!

Mielőbbi gyógyulást minden Apróságnak!

Nagyon igazságtalannak tartom, hogy az ártatlan kicsi babák is lehetnek betegek, hamar hozzá kell szokniuk a kegyetlen nagybetűshöz!

Nagyon köszönöm Nektek az érdeklődést. Szerencsére a mellgyuszim elmúlt. Két nap alatt teljesen rendbejött!!! Azért az Augmentint végignyomom, nehogy visszakacsintson. Baromira megijedtem, de végre vége. Helyette tegnap becsípődött megint a derekam! Ahhh, nem is érdekel már........

Most inkább a gyomorideg uralkodik rajtam. MA IGAZÁN ÓVODÁS LETT AZ ÉN ICIPICI KISLÁNYOM!!! Úgy izgulok!!! Már alig várom, hogy értemenjek. Tiszta hülye vagyok!!! Tele van a fejem rémképekkel.

Nagyon szépek a képek! Nem semmi, hogy a kis Nimike hogy áll! Nagyon ügyes, és ugyebár külön elismerés jár a bokácskájának, hogy ezt a súlyt így elbírja!!! :lol:

Petikém pénteken elkezdett kúszni! Nagyon vicces ahogy kommandózik a szobában!
Ez nekem újdonság, mert Olcsi sosem kúszott, ő hét hónaposan mászással indított.

Mindenkinek szép napot! Megyek és sütés közben tovább izgulok...

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie, nyugi, az ovit többnyire ők élvezik, az anyukák meg halálra aggódják magukat otthon. Én is pedig már tavaly novemberben kezdte a fiam :D

Petikéd milyen ügyes!

Az én lányom bezzeg.....csak forog, abból is inkább a hárta megy jobban, más nincs. Ja, de a fenekét felnyomja, mintha bukfencezni akarna... :roll: De ezt a fajtát nem annyira jegyzik a mozgásfejlődésben :P De végülis nem bánom, amíg nagyjából ott lehet hagyni az ágyon,(körbepárnázva :wink: ) addig van nyugalom :wink: :lol:
Vendég

Kacika, egy utcával odébb múltkor egy 3 éves kislánynak volt zsúrja. De volt már 1 évesnek is... szóval simán lehet Petikének is. ;) Fú, elég gyorsan sikerült átrágnom magam az elmúlt hét termésén, de szerencsére nem volt sok. Most is nagy nyugalom van, csavarogtam 3 órát és csak 3 új hozzászólás van. Biztos mindenki könyveket kötöget... :lol:
Lusie, örülök, hogy elmúlt a mellgyuszi. Többiek is ilyen gyorsan gyógyuljanak ám meg! :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Sajna már megint jól lemaradtam az olvasással. De majd pótolom.
Csak átfutottam az elmúlt pár oldalt, azt látom, hogy sok a beteg, jobbulást mindenkinek! ++++++++++++++++++++++++++++

Hétvégén esküvőn voltunk, azért nem jöttem. Dórira szüleim vigyáztak. Egy kicsit aggódtam, hogy mi lesz, de nem volt semmi gond, elvoltak. :) Jó volt kikapcsolódni, de minden gondolatom a lányom volt, nem tudtam magam annyira elengedni. Éjjel 1-kor, a menyasszonytánc után nem sokkal el is jöttünk, mert látni akartam a lányomat. Meg anyósom is velünk volt párom öccsével, anyósom nem bírta a strapát, már álmos volt. Úgyhogy nem csak én akartam eljönni.

Ma kezdett ismét jobban szenvedni Dóri a foga miatt, idáig meg volt duzzadva az ínye alul, de most már piros is, remélem minél hamarabb áttör.

Kezdek visszaolvasni és majd jövök.

Melinda

Kép
melinda80

--- Képes beszámoló a horvátországi nyaralásunkról (1. rész) ---

Lilla nagyon biztonságosan vezetett, így épségben leértünk a tengerhez:
Kép

Anyával napoztunk egy picit:
Kép

Apa kezében:
Kép

Este a fürdés nagyon nem tetszett ebben a mini "kád"-ban:
Kép

Első kirándulásunk Pulába vezetett, ahol rengeteg lépcső volt:
Kép

Az Amfiteátrumban (ahol már Jamiroquai is koncertezett!):
Kép

A kicccsalád:
Kép

Pihi az árnyékban:
Kép

Lilla az étteremben:
Kép

Lilla megunta a városnézést:
Kép

feri (mni)

Kacika!
Mi 5éves kortól csinálunk zsúrt, de szerintem is lehet előbb is. :wink:

Niki!
Nagyon csinos vagy(tok)! :D

Halihó!
Ki jön holnap?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="pumperka"] írta:pumperka

Halihó!
Ki jön holnap?

Én mennék, küldtem privit is!!!!!!
Vendég

pumperka, csak azért írok, hogy nem tudok menni. 7végén elég jól voltam, persze nem pihentem, mennem kellett mindenhova sétálni, Keszthely.......stb.....most meg szívok ezerrel, nagyon fáj a hasam, fekszem egész nap. Próbálok gyógyulni. Ez az egész gyulladás amiatt alakult ki, mert nem pihentem ki a 6 hetet szülés után no meg azóta is 3-4 órákat fekszem 10 részletben. Este megpróbálok tejpépet adni Martinnak, nem állapot már, tegnap éjjel HÉTSZER :!: szopott. És nem cicizik, szopik. Nagyon ki vagyok merülve. Nektek jó mulatást és ha meggyógyultam számíthatsz rám. puszillak
Vendég

Monácska!
Küldtem privit!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Köszönöm a sok együttérző hozzászólást, nagyon jól esett. Lekopogom, de úgy néz ki meggyógyulgatott Marci. Márcsak normál mennyiséget kakil, láza nincs és kicsit köhög csak. Ma látta a mi dokink is és ő is viszonylag rendben találta. Kapott mindenféle gyomoreősítő szereket, azt próbálom még neki adni. Éjszaka még majdnem óránként kelt, de remélem ma már aludni fog, mert nappal is szépen visszaállt minden a régi kerékvágásba. Leszámítva egyvalamit, csakis háton vagy oldalt hajlandó aludni, ahogy leteszem az eddig megszokott módon a hasára, rögtön fordul vissza. Így viszont mintha éberebben aludna, vagy csak nekem tűnik úgy? Hátonalvósk anyukák, hogy van ez, nálatok jókat alszanak a gyerekek?

Mni: örülök, hogy megjöttél és hogy jól telt a nyaralás. Azt az egyenpólót!!!!
Pumperka: a kölyök mondta egyszer a Potykának, hát én meg neked: jó lehet nálatok gyereknek lenni. Holnapi talit sajnálom, de úgyis bepótoljuk egyszercsak.
Jim: gyógyulgassál.
Kvaszévi : jó, hogy jelentkeztél, gyere gyakrabban is.
Linocs: sajnálom, hogy nem tudtok menni. Lelkifurdolásom van, mert lehet, hogy tőlem kaptad el. Hétvégén elmentünk anyósékhoz, most telefonáltak, hogy ők is szarul vannak.
Mimi. ari vagy nagyon.

Bocs, hogy most nem reagálok a többiekre, de nem nagyon volt időm részletesen átolvasni a termést.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!!

Először is, a betegeknek továbbra is jobbulást!!!

Niki, látom király volt a nyaralás, jók a képek szokás szerint, az egyenpóló nagyon tuti!!! :wink:

Lusie, örülök hogy meggyógyultál!!!

Bocs, de mennem kell, többit majd holnap. Ja, még azt akartam, hogy apa hétvégén bulizni volt, természetesen marhára megfázott, úgyhogy begyógyszereztem és becévitaminoztam a drágám és hazaküldtem anyukájához aludni!!! :wink: :lol: Komoly!!! 8)

Böbi

Kép

Kép
bosek

Szilvánusz, én is ezt (háton-hason alvás dilemma) figyeltem meg Kristófnál egy hónapja kb.
Az érdekes az benne, hogy egy idő (kb pár nap max 1 hét volt) után valahogy megtanult egész jól (mélyen) aludni háton is. Sőt, ugye, ahogy írtad, oldalt is, lábait kilógatja a rácsokon át :D Szinte mérges lesz, ha hasra akarom tenni, amikor ő oldalt vagy hanyatt szeretne lenni.
Mindenesetre, van, amikor nem bízom a véletlenre a dolgot és ha már látom, hogy elaludt, akkor kicselezem és hasrafordítom...
Vendég

Mni: húúúúúúúúúú, még jobban irigykedem a képek láttán. Még gyerekkoromban jártam Pulában, és nagyon jól éreztem magam (még egy horvát szőke, kékszemű srác is udvarolt, el akart vinni csónakázni... a szüleim nagyon kiakadtak. Marconak hívták. :) )

Szilvánusz: ááá, hagyd már! Ha nem Tőletek kapjuk el, akkor mástól, vagy nem ezt, hanem mást... Szóval nyugi, előbb utóbb át kell esnünk ezeken a betegségeken - sajnos. Amúgy meg mondtam, hogy boszorkány vagy!!!! ;)

Bosek: hazaküldted az anyukájához :) ez jó

Jim: jobbulást Neked! Mondjuk azt a hajtást, amit Te csináltál az utóbbi 6 hónapban (is)...

Rólunk: sajna a leánykánk láza 39,4 volt délutánra, habár a kedve jó volt. Számtalan kúpból kettő maradt benne, ennek hatására, illetve a két hűtőfürdőnek a hatására estére már csak 38,6 volt popsiban, szóval már majdnem sikerült lenyomni teljesen. Egy nagy előnye van ennek a betegségnek: kéretés nélkül evett egész nap a lányka, mint egy kisanygyal. Reméljük holnapra már minden okés lesz.
linocs

Ohóóó-nem gyüvök egy kis ideig, oszt máris profilt vált a topik :shock: :?: Úgy látom ez a kórházasdi a népszerű ittenség :lol: mostanság :lol: :!: Hát kicsi és nagy betegek!!! Tessék meggyógyulni, de tüstént!!!!

Ma reggel hazamentek a barátnőmék Erdélybe. 2 gyerekkel voltak itt, és hát ugye az enyim kettő is megvan még, szóval vót egy kis pörgés!!!! De nadzson szeretem a nyarat, mert tele van ilyesmikkel!!!! és tudjátok hol vagyogattam??? Vótam 3D-s moziban az Arénában, Bodies kiállításon, jumpigoltam a Camponában :shock: :shock: :shock: , éjjeli sétákon, tescozásokon. Hát az első kettő nem volt kutya!!!!!!!!!! Az éjszakai menetek sem, de nagyon megérte!!!!!!!! És most 2 hétig egy kis pihi, aztán juhééééé - folyt köv., azaz mi megyünk Erdélybe.

Linocs: jól értettem, hogy a betegség miatt nem mentetek végül?

Szilvánusz: mi van ecsém??? megkívántátok a betegeskedést másoktól???? nem tudtad, hogy ez már nem trendi??? :lol: :lol: :lol:

Jim: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Feri: jól látom, hogy a biztonságos vezetés alapja az összeöltözés???? :lol: :lol: :lol: Csíkos a csíkossal!
Ez a zöld - feteke kép, má megint nagyon szupi lett!!!!
Látom, hogy Lillácskán spóroltátok meg a nyaralás költségét!!! Szerencsétlen csak szalvétát kapott kajcsinak!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nem tom mégis hogy ilyen szép.

Lusie: szerdán a vendégeket a tepsis sütiddel vártam. Hát csudajó volt!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.09.02 09:30-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta szia!!! Igen Lillán sokat spóroltunk, óvatosan vezetett és nem evett csak anyatejet meg potyaszalvétát. :lol:
Linocs, sajnálom, hogy fájdítom a szívedet és jobbulást Nektek! Gyógyuljatok meg gyorsan. :( Amúgy ez most valamilyen járvány?
0Bea, Lilla csak háton alszik és mindig elterül, mint a Nagyalföld, kezei a feje mellett nyújtva. Azt hallottam, hogy ilyenkor alszanak igazán mélyen. :) Örülök, hogy mosatnában szoktál írni! :wink:
Az egyenpolót még karácsonyra kaptuk, egy ismerős találta ki és készítette el. :) Szerintünk is jópofa. :)
Bosek, ez jó, de már hallottam ilyet. Az egyik barátnőm férje nem mehet haza buli után, csak másnap józanul. A srác ilyenkor az anyukájánál alszik. :D

KépKép
KépKép
mni

Niki, nagyon jók a képek! Főleg az a kedvencem, ahol a hajatokat fújja a szél Lillával! Nem is tudom, két ilyen nő mellé vajon Feri testőröket is szerződtetett?
Vendég

Jó reggelt MIndenkinek!

Hahó, itt mindenki alszik még??????? :shock: :shock: :shock:

Niki! Nagyon jók a képek! Irigy vagyok, mert mi nem tudtunk elmenni. :cry: :cry: Tényleg ötletes aze gyenpoló. Látom mindenkinek feltűnt. :D

Pumperka! Mi sajna nem megyünk. Nagyon messze vagytok és a lányokat kell délután már összeszednem. Talán majd legközelebb. Na, meg a nagyokat jobban érdekelné a nyuszi "nyúzás". :lol: :lol:

Jim! Pihenj már drága!!!!!! Minek mászkáltál te egész hétvégén pihenés helyett??? Irgum-burgum!!!!!!!!!!!!

Szilvánusz! Örülök, hogy Marci jobban van. Hát nálunk még a hason alvás megyen. Max. babakocsiban alszik háton, de én is azt vettem észre, hogy háton sokkal éberebben alszik. Az első hetekben pont az állandó meg-meg ébredése (na meg a hasfájásai) miatt tettem hasra.

Linocs! Fruzskának is jobbulást kívánok!

Bosek! Tetszik a hazaköltöztetés. :lol: :lol: Néha én is megtenném. :oops: De nincs hova. Én ma éjjel gondolkodtam el azon, hogy kiköltözöm a hálóból. Úgy horkolt a drágám... :roll:

Kép
Kép
Kép
petramama

A hathónapos gyermek...

Lehet, hogy kibújtak az első fogacskák. Először általában az alsó állkapcson elől bújik ki, melyet szomszédja követ, majd a két első fog a felső állkapcson. Már az első napoktól próbáld bevezetni a fogmosást a napi rutinba. Használhatsz babafogkefét, ujjra-húzható szilikon fogkefét, de akár a saját ujjadat is egy pici babafogkrémmel. Ha játékosan csinálod könnyebben fog menni. Tudj meg többet a babafogakról! http://www.kismama.hu/baba/fogzas/2992/

Eljött az ideje, hogy új ízekkel ismerkedjen. Kínáld meg egy-egy kanál egyszerű étellel, de ne erőltesd. Lehet, hogy hosszú hetekig csak kóstolgatni fog. Milyenek legyenek az első ételek., itt megtudhatod: http://www.kismama.hu/baba/kezdodik_kostolgatas/2203/.

Ebben a korban minden a játékról szól. Hathónapos csemetéd valószínűleg imád bújócskázni (egy pelus vagy pléd mögé bújsz és „kukucs” http://www.kismama.hu/baba/kukucs_jatek/3005/ ismét előbújsz) és előre tudja mi fog történni, amikor előveszed kedvenc játékát. Kezdi megérteni, hogy viszonyulnak a tárgyak egymáshoz a térben. Szereti nézegetni magát a tükörben.

Finommozgása is egyre fejlettebb. Újdonságnak számít, hogy játékait átveszi egyik kézből a másikba, segítséggel iszik füles csőrös pohárból, tárgyakat egymáshoz ütöget, tapsol, és ha meg akar fogni valamit, keze pontosan megtalálja a célt.

A hatodik és kilencedik hónap között a védőnő is meglátogat, gyerekorvosod pedig jelzi majd, hogy esedékes a baba általános állapotának felmérése. Megvizsgálják hallását, látását, megkérik sorold fel mit tud, mik az újdonságok. A babák között igen nagy az eltérés, mindenki más-más korban éri el ezeket a mérföldköveket, tehát nem egy vizsgáról van szó, amin gyermeket vagy átmegy vagy megbukik. Nem árt azonban az alapos vizsgálat, hiszen minél előbb derül fény egy esetleges problémára, annál hamarabb lehet orvosolni.

Változások az anya életében

Számológép nélkül is valószínűleg rájöttél már, hogy kis örökmozgód egy halom pénzbe kerül. Természetesen megéri, de ez nem jelenti azt, hogy ne kéne ügyeskedni a családi kasszával, hogy mindenre fussa a rendelkezésre álló keretből, pelenkától, a ruhákon keresztül egészen az etetőszékig. Át kell gondolni, hogy inkább gyerekfelügyeletet alkalmazol és visszamész dolgozni, vagy kisebb keretből próbáltok megélni. Természetesen ott van a jövő is, amire szintén gondolni kell. Egy szó, mint száz nem árt leülni és átgondolni, hogyan is jöttök ki a legjobban. Itt elolvashatod mások hogy csinálták!: http://www.kismama.hu/kisgyerek/munka_vagy_gyerek/2105/

Szülői tanács: Készíts babaételt otthon

„Én inkább házilag készített babaételt adok gyerekemnek, és mivel egyszerre csak nagyon keveset eszik jégkocka-tartóba teszem a többit és ha megfagyott átteszem egy mélyhűtő zacskóba. Több zacskó különféle zöldségpüré van a mélyhűtőben.” – P. Rita

Mit tudsz a fülfájásról? Jobb, ha utánanézel: http://www.kismama.hu/baba/fulfajas/1901/ , mielőtt nálatok is felbukkan.

Ha hiszed, ha nem, eljött az együttolvasás ideje. Keress olyan babakönyvet, amiben szép egyszerű ábrák vannak, vedd a babát az öledbe, és mesélj a képekről. Nemsokára rámutat az ismerős ábrákra.
linocs

Kicsi, féléves Fruzsi, kívánok neked sok boldogságot a további félévekre, és hogy mielőbb gyógyulj meg! Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Fanetta!
Én is ezt imádom a nyárban. :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka: nagyon köszi!!! Fruzska már jól van, az apja is jól van, és én sem vagyok rosszul ;) De még nem nyilvánítom magunkat partiképesnek, mert félnék, hogy elkapja tőlünk valaki.
linocs

Linocs! Boldog féléves szülinapot kívánunk Fruzskának!

Kép
Kép
Kép
petramama

Mindjárt megyünk baba-mama tornára. :lol: Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Majd beszámolok...Készülünk...Jupiiiiiii.... Végre valami Borókás program!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

[quote="linocs"][ írta:linocsb]Pumperka: nagyon köszi!!! Fruzska már jól van, az apja is jól van, és én sem vagyok rosszul ;) De még nem nyilvánítom magunkat partiképesnek, mert félnék, hogy elkapja tőlünk valaki.

Linocs, azt még értem, hogy Fruzska egyszer partiképes lesz nemsokára, de rólad meg a párodról azt hittem, hogy foglaltak vagytok :wink:

Baba-mama torna: már alig várom a beszámolót! Én is szívesen mennék, de egyelőre mi itthon műveljük a dolgot, ami azt jelenti, hogy vagy én tornázom vagy Kristófot tornáztatom. Ráadásként a Pumperka-féle hasizom-erősítő gyakorlatok babával a lábon :D
Vendég

Linocs: Még legalább 200 félévet kívánok a kis csajosnak! Tök jó, hogy így növögetnek, cseperednek.
Petramama: de jó nektek, én is gondolkodom, hogy kezdeni kéne magunkkal valamit, vagy úszás, vagy torna vagy valami ilyesmi formájában. De ha így nem is legalább én elkezdhetnék sportolni.
Pumperka: csináljatok sok-sok képet ma, aztán érezzétek jól magatokat.
Obea: na akkor nemcsak én vagyok így egyedül. Én is megpróbáltam már visszacsempészni a hasára, de akkor mindig felkelt. Viszont ma éjszaka hason kezdte, aludt 3 órát, felvettem, éktelenül üvötlött és nem kellett neki a cici sem, a ringatás kicsit segített, de úgy sem aludt vissza. Azt hittük biztos a foga, majd egyszercsak elkezdtük szőnyegbe csavarva zsippzsuppot játszani vele, mire nagy kacagás, meg elégedettségbe tört ki. Aztán bezsuppoltuk az ágyába és háton aludt még 5 órát, szóval lehet, hogy mégsem függ össze, hogy hogyan alszanak azzal, hogy mennyit. Dehogy mi lehetett a baja, gőzöm sincs. Pedig eddig olyan kis kiszámítható gyerek volt, aztán hirtelen egyre furábban viselkedik, dehát gondolom ez már a korral jár :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Panny, boldog évfordulót Nektek! Isten éltessen sokáig Benneteket!

Drága Fruzska! Olyan hamar féléves lettél! ejha!!!! Isten éltessen Téged is, és maradj mindig ilyen huncut ;)

Jim, drága, pihenj már, Te "dinka", adj időt a szervezetednek felépülni...!!!!! ez mármár nem kérés, hanem követelés!!!!

Mni, Feri, gyönyörűek a képek! És Lilla, egyszerűen cuki!
az a vezetős kép :D csak legközelebb az övet is kötessétek be vele!! :lol: :lol:

hajrá nyuszisimi :)

Pumperka, szuper lehetett a parti! :)

Petramama, hajrá Borókaprogramm... (bocsi, remélem nem haragszol meg, de nekem mindig a borókapálinka jut eszembe.... ezt egyszer le kellett írnom... :oops: :oops: pedig nagyon tetszik a neve a kislánynak!!!)

Judit18, hogy van Eszter? teljesen meggyógyult? kérünk képeket a keresztelőről!

Szilvánusz, Marci?
mi még mindig hason alszunk. este. de napközben leszokott az alvásról, van hogy néha elaltatja magát de azt szinte mindig háton. de akkor nem is alszik sokáig. az első éber REM szakasznál felébred... de azt hallottam, hogyha elkezdenek forogni,akkor
úgyis úgy alszanak majd, ahogy ők akarnak,szval ha háton akar, hagyd... mondjuk lehet én is trükköznék a helyedben, ha mélyen alszik hasrafordítanil.... :)

Fanetta! vgre! már hiányozltál!!! micsoda pörgés :) tuti jóóóó

Kacika, Petrácska remélem már kiheverte a szuri utáni nyügit...

Lusie, tök furi lehet, hogy óvodás a nagylányod... én még ez nem tudom milyen. milyen volt amikor érte mentél? jó volt neki az oviban?

Melinda, tök jó lehetett az esküvő!!! és +++ a fogacskához!

Bosek, én is gondoltam, ha beteg lesz az uram, hazaküldöm az anyjához :) csak 1220km :lol:

én már unom... vasárnap jól voltam, csak ágyban, erre tegnap reggel alig tudtam kikelni az ágyból, olyan gyenge voltam, vissza is hivtam az uram, hogy itthonról dolgozzon. erre ma tök jól érzem magam, csak megint megy a hasam... hála Istennek Máté nem kapta el és a tejem is a régi mennyiség :) nem mintha Máté valamennyit is panaszkodott volna, csak én éreztem hogy "kisebb" a mellem... Marci sem lett beteg ... koppkoppkopp

na, megyek, ma már kicsit néha felkelek az űgyból, pizsi helyett bonanzáspoló :lol: :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Szilvánusz, nem lehet hogy a foga????

Bea, én is itthon szoktam babamama tornát, bár ez inkább babatorna :)

Kép

Kép
kolyok28

ja, minden rosszban van valami jó, mikor voltam én utoljára 70kg alatt??? 3 nap alatt 3 kg fogyás :D :roll:

Kép

Kép
kolyok28

úgy látom ez a 3kg 3 nap alatt mindenkit elnémított...
biztosíthatlak titeket,hogy visszhizom, ha remélem nem is mind a 3at....

Kép

Kép
kolyok28

Na, megjöttünk a tornáról. Naggggyon jó volt. Végre egy kicsit mozogtam. :lol: Abszolút nem megterhelő, inkább lightos volt. De ennél többet most még úgysem mernék mozogni, kezdetnek pont elég volt. Jó kis bemelegítés a szopizás utáni erősebb edzésekhez. :lol: Boróka tündéri volt. Nagyokat vigyorgott, meg kacarászott. :lol: Élvezte, hogy jobbra-balra, előre-hátra emelgetem.

Egyébként Telkiben van a torna, kedden 10-11-ig, csütörtökön f11-f12-ig. Nincs kedve valakinek jönni?????
Jim! Budakeszin is van ám!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Sziasztok!

Folytatom tegnapról elmaradtakat :D :D :D A kérdésem még az, hogy ti fözelékeket mikor kezdtétek adogatni a baboknak?

Juditk: Köszi az infot én is probálgatom akkor a gyümölcs evést délelöttönként majd.gondolok rátok holnap+++++++++++.És egyszerüen hihetetlen, hogy milyen ügyesen áll :o :o :o Nagyon erös legényke :) :) :)

pumerka: Láttam jol sikerült a buli :D :D :D Kipihented már?

linocs: jobbulást nektek is++++++++++

kiszazsu:
jok a képek Vikoról ás Alexáról, na meg a hugodról :D :D :D

bosek
: tündéri Blanka ezzel a hajjal :lol: :lol: :lol:

Sok boldogot a hófordulósoknak :P :P

ObeaO:
Utólag is boldog Név Napot!

lusie:
nem semmi hogy Petike elkezdett kuszni :D :D :D Csinálj rola képet :P :P

mni:
de szép helyen voltatok nyaralni :lol: :lol: :lol: nagyon jok a képek :lol: :lol: Szép kiscsaj Lilla baba :lol: :lol:

Mennem kell mert az én fiacskám most nagyon éhes és a lábamat hamizza :lol: :lol: Közben fujja :roll: :roll: :roll: most ez a divat nála :D :D

mimi80

Kép
mimi80

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, mert nagyüzemben nyomom a Gréti szavazatokat.

Kérlek titeket is, hogy szavazzatok Grétire!

Szavazni itt lehet:
http://www.babavilag.com/pictures.php?g ... 9923#19923

Bejelentkezni meg itt:
http://www.babavilag.com/index.php

Aki már megtette annak köszönöm!
:lol:

Kép
tand

boldog szülinapot Fruzsi!!!! örülök, hogy már jobban vagytok

Szilvánusz, mondtam, hogy gyertek a babaúszásra, az nektek úgyis tök közel van.

ma voltunk a dokinál, hogy megmutassuk Eszter kezét és azt mondta, hogy annyira szép már, hogy úgy 1-2 héten belül mehetünk is megint úszni

Petramama, engem érdekel a torna, csak nem tudom mennyire lehet az nekem messze.... attól tartok legalább félóra kocsival Ürömről

mi zenebölcsibe akarunk menni, jövő héten meg is nézzük, bár hivatalosan csak féléves kortól lehet, de az már csak pár nap...
ott zenés mondókázás megy, muszáj menni, mert Eszter imádja az ilyesmit és én még elég gyenge vagyok benne
a múltkor megnéztünk egy most nyíló családi napközit ahol volt egy ilyen mondókás-nő és Eszter teljesen le volt nyűgőzve...

na megyek ébred persze - letelt egy újabb félóra...

KépKép
judit18

Sziasztok!

Olvastam, de most nem tudok reagálni, csak egy SOS kérdés:

Eltűnt a személyim és minden iratom. Szerintem anyuéknál hagytam, de sehol nem találják, és én sem találom itthon.
Csütörtökön kell mennem a rendőrségre kihallgatásra. Elfogadják a szül. akvi. és a házassági akvi. kivonatot az igazolásra? (A jogsim is lejárt már, amúgy is a lánykori nevemen volt, útlevelem még régebben lejárt. Az okmányirodában legkorábban 16-án van időpont, tehát még ideiglenes személyit sem tudok kérni.) Ha valaki tudja, légyszi írja meg! Köszi!
Vendég

Zsu! Nem kellene a rendőrségen bejelenteni, hogy eltüntek az irataid? Nem tudom, ez csak kérdés. És akkor a jegyzőkönyvvel igazolhatnád magad. Egyébként miért kell kihallgatásra menned??? :shock:

Judit18! Ürömről Telki? A budakeszi Aqua Panziótól még kb. 10 perc. Oda mennyi idő alatt értél? Esetleg Pilisvörösvár, Tinnye felé nem rövidebb?
Mi jártunk Petrával ún. Tücsökzenére a MOM Műv. Házba. Az nagyon jó volt. Mondjuk sokat számít, hogy ki tartja.
Borókával ringatóra fogunk járni. Két hét múlva indul itt Pátyon. :D

Kép
Kép
Kép
petramama

Zsu! A Visegrádi utcai Okmányirodában sincs korábbi időpont?

Kép
Kép
Kép
petramama

Petramama, Dorottyának kérünk új vonalzót ;)

Zsu: passsz :(

Kép

Kép
kolyok28

Niki gyümilevije: :)

Kép

Kép

feri (mni)

Kölyök! Nem megy, ha képeket is akarok rátenni. A profilba az aláíráshoz csak a babafalvásat tudom 3 képpel betenni, a lilypie-s az már túl hosszú. A babafalvás meg csak 11-ig tud számolni!!!!!!! :twisted: Dorottya születésnapja matematikai feladat! :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Judit1, ez tök jól hangzik, ez a zenebölcsi
képzeljétek, a 2 hetente pénteki babamama klubbon tartunk ilyen ringató szerü foglalkozást, jobban mondva én tartok... csak most kezdjük, de kb 2 hete állandóan gyerek dalokaténekelek és Máté igényli is... :)
de ha nyűgös, akkor a GáborÁron rézágyuja segít... hiába, fiú a lelkem :)
tűzoltó lesz, vagy katona :)

Kép

Kép
kolyok28

hmmmmm nyammm dejólnézki!

oks Petramama :) legalább nem tunyulunk el ;)

Kép

Kép
kolyok28

FERRRRRRRIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!

EZ MERÉNYLET!

Hihetetlen, hogy a tálalás mennyire fel tud dobni egy egyszerű kaját is!

Zsu!
Szerintem is jelentsd be a rendőrségen, és akkor adnak igazolást, még a végén azt hiszik, kamuzol, aztán elveszel a bürökráciában. Bár szerintem normál esetben sem nehéz ott elveszni.

Örülök a gyógyulóknak! Jim! Itt az ideje, hogy Te is erre az útra lépj. De tényleg pihenj, mert csak Magaddal cseszel ki, úgysem csinálja meg senki helyetted a dolgaidat, megvár minden. Két fiúnak kell egy 100%-os Anya!!! (pláne háromnak!)

Fruzsikának nagyon boldog félévet! Rohan az idő-őő-őő.......

Hozzátáplálást én úgy oldottam meg annó és most is ez a terv, hogy öt és fél hósan egyszer (uzsi) gyümi, hat hósan tízórai és uzsi, hat és fél hósan pedig bevezettem az egy összetevős főzit. Mindegyik után szoptattam is. Aztán hét hónapos kortól tízórai után nem szoptattam, ebédre pedig már bevezettem a főzi husizást is.
A továbbiakról majd később, hét hónapnál még úgysem járunk! :lol:
A dúsítást én ledarált, három komponensű gabonapehely mix-szel (Tescoban is van), később cukormentes darált háztartási keksszel oldottam meg. Nagyon szerette a kiscsaj.

Ovi bejött, nagyon tetszett neki. Férjem elmondása szerint rosszabb voltam tegnap du. mint egy vallatótiszt.
Ma is reggel szépen, gond nélkül bement, semmi dráma nem volt. Csak így maradjon!!! Most ment érte a férjem, kiváncsi vagyok a hírekre.

Egy hártyácska választja el a nagyvilágtól a harmadik fogacskát!!!! Szerintem mire felébred, már üdvözölhetem idekint! :lol: :lol: :lol: (jó bazi nagy lesz! félelmetes...)

Livi
Kép
Kép
lusie

Köszi Lányok! Anyu megtalálta, most hívott. A táskájában volt. :roll: :roll: :roll:
Vendég

Kölyök: :lol: :lol: :lol:

A legjobb gyógyszer tényleg az éneklés, ráadásul jó nyugtató és figyelemelterelő is! Szerintem nincs olyan gyermek, aki ne szeretné. És szerencsére a hamistól sem rohannak el :lol: (az enyémek már rég maratonfutók lennének)

Livi
Kép
Kép
lusie

huhhh, de jó Zsu! Egy gonddal kevesebb!

(Áruld már el, mi történt, miért kell menned? lécccccciiiii)

Livi
Kép
Kép
lusie

Zsu: huuuu, hurrá ;)

Lusie: na igen, én sem jártam zenesuliba... :)
de annyira érdekes, hogy ha nincs komoy baja, akkor ha nem lát, csak meghallja az énekem, megnyugszik. ez különösen a kocsiban tud hasznos lenni :) bár ez semjön be mindig :(
3 fog??? amindenit! ;)

Kép

Kép
kolyok28

Nem is írtam, múlt héten szüreteltünk. (én megúsztam, Petiztem)
Íme néhány kép:
Kép
Kép
Kép
:lol: :lol: :lol: Jó móka volt, de azt hiszem csak Olcsinak (csupán 40 fok volt és reggel héttől, este hatig tartott)

Livi
Kép
Kép
lusie

Sziasztok!

Köszönjük a kép és poló dicséreteket. :)
Linocs, örülök, hogy már jobban vagytok! Nagyon hasznos amiket összeszedtél, köszönjük! Boldog 1/2 éves szülinapot! :)
Tand, szavaztam egy párszor. :)
Zsu, jó, hogy meglett! Postán küldik utánad? Remélem ott sem fog eltünni és megérkezik holnap!
Lusie, kemény meló lehet, jók a képek!
Judit18, itt pénteken lesz valami baba-mama klub... nem tudom milyen, de ha van kedved jöhetnél. Állítólag lesz majd tücsökzene is... de még pontos infókat nem tudok. Tornának majd utánanézek, azért Solymár mégiscsak közelebb van, mint Telki. :)

KépKép
KépKép
mni

--- Képes beszámoló a horvátországi nyaralásunkról (2. rész) ---

Pula után még aznap felkerestük a közeli Vodnjant - variációk ablakokra:

Kép

Kép

Ebben a templomban öt múmiát lehet megtekinteni, igazából ez adta az ötletet, hogy felkeressük ezt a kis települést:

Kép

A múmiákat nem lehetett lefotózni (nem is baj :) ), így inkább egy kép Lillabogyóról és igen közeli rokonáról:

Kép

Vodnjan amúgy nagyon lepukkant, de a főtér igen impozáns (aki nagyítóval megtalálja a képen Lillát, annak dobok egy pontos labdát! :) )

Kép

Másnap megnéztük lakhelyünk (Medulin) kis kikötőjét:

Kép

és abszolút gyermekbarát strandját:

Kép

A közeli campingben:

Kép

A campingben ilyen, enyhén retro feelinges lakóautót láttunk:

Kép

Lilla a strandon a vele egyidős bosnyák kislánnyal, Michaelával barátkozott:

Kép

feri (mni)

Huhúúú, mit fogunk mi ezért kapni, hogy laptetőre pottyantunk! :D Ajjjjajjjj! :)

feri (mni)

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?