Új privát üzeneted érkezett!

Judit! Esküszöm alig bírtam követni, mi hogy... stb. Jó szervező vagy!! 8)

Családlátogatást elnapolták... holnapra. :? :roll: 8)

Tündi! Aztaaa! 79? :shock: :D Jó magas lett a csajszid!

Lassan hazaér már Levente is! Tök jó! már nagyon kíváncsi vok, mi hogy volt! :D
szilbee

Sziasztok!!!

Először is köszönöm mindenkinek aki bármilyen formában hiányolt eddig...de ez az iskola és ovi kezdés már az "agyamra" megy komolyan mondom ...és még mindig nem vagyok teljesen bevásárolva mert még mindig akad 1-2 dolog ami hiányzik :?
Ma voltunk mi is beszoktatás 1. napján az oviban :) Hát addig minden szép és jó volt még ott voltam,csak mikor eljöttem 1 órára akkor tört el a mécses....végig üvöltött állítóalg :( Holnap már pedig tovább kellene egyedül maradnia meg már ebédet is kap holnap..ma még nem kértünk. Mikor eljöttünk közölte,hogy ő holnap már nem akar jönni....hát lesz gondunk az biztos.

Szilvi!
Nálatok minden rendben ment az oviban? Levi nem sírt? Vagy őt még nem hagyta ott apukája?

Móni üzeni,hogy majd ír csak még mindig nincs gépük....meg még a net sincs bekötve hozzájuk...átköltöztek Abonyba minden szép és jó de majd ő elmesél mindent :)

Letti!
Gyönyörűek a gyerkőcök :) Anta olyan szép nagy már :)

Nóri!
Móni Milánja is pont ilyen pöttyös mint Lilcsi....nekik is allergiát mondott a doki.

Tündi!
Móni üzeni,hogy ha barátnődet érdekli még babyruci akkor majd üzenjen már de még 1 hetet kérne pakolásznak de utánna bármikor mehet :)
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Minden ovisban, bölcsisnek, iskolásnak nagyon szuper tanévet, 0 nap betegséget és sok örömöt!!!

Szilvi:Jobbulást a torkodnak. Várom a beszámolót!

Évi: Tőled is, nagyon kíváncsi vagyok.

Vali: Kitartás, ez még csak az első nap volt. :wink:

Tündi: Hát Réka volt 69 2 hete kb., és Luca ránézésre jóval nagyobb....szép szál lyányod van, meg kell hagyni. :D

Judit: Hát ezek után nem csodálom, hogy jól esik egy kis csend és magány. :D

Nóri: Pöttyeknek tűnés!

Rólunk: Voltunk barátnőmmel az Okos játékokban reggel, hűűűű annyi szuper játék van, persze Réka még a legtöbbhöz picurka.
Jajjj, de attól még tudnék vásárolni. :lol: Bár ez a lyány újabban legszívesebben csak álldogál a kiskönyves polcnál és a könyveket nézegeti, pakolgat...ná. Úgy kell onnan elrángatnom, de visszatér, mint bumeráng. :lol:
jaimee1

Sziasztok!

Hááát, valszeg ma lemaradtok az élménybeszámolómról... most beszéltem egy barátnőmmel, akinek 2.-os a fia, állítólag tavaly este 8-fél 9-ig volt a szülői.... szóval szerintem örülök, ha hazaérek!

Vali, majd belejön Dius, ne add fel ilyen könnyen! Van ott valami kis barátja esetleg? Mert akkor könnyebb lenne!

Szilbee, majd mesélj! Bár nekem az a tapasztalatom, hogy bölcsi után seperc alatt beszoknak oviba a gyerekek, nem okoz nekik különösebb gondot... remélem nálatok is így lesz!

Évi és
Kép
csongianya

Ovi,suli kezdőktől én is várom a beszámolót!!!

Megvagyunk voltunk ma Szolnokon,vásárolni akartam a CBA feletti kínaiba merthogy minden 50%-kal olcsóbb csak olyan kígyóz sor állt a pénztrnál hogy gyorsan lemondtam róla :cry:
Vendéggyerkőcők is hazamentek Robika tanult ám rendesen újra elkezdett hisztizni mert a kisebb kisfiú "elég"hisztis volt Robikám erre fel is figyelt,most meg iszom a levét :twisted: :wink:

Lilcsinek jobbulást!
Tesóm gyerkőcének volt ilyen tavaly,de nem emlékszem hogy milyen gyors lefolyású volt :cry:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Na végre megy a babanet.

Tündi! Szép méretei vannak Lucának.
Nem szokott ám Ati olyan sokáig aludni mint szombaton. Általában 6 körül ébred, pedig eddig húztuk 7-ig is.Éjszaka is megy a szopizás rendesen 1-2 között és 4-5 között.
Antónia tavaly szeptember óta alussza végig az éjszakát, igy nem füzök nagy reményeket ilyen téren Atihoz sem. És még a fogak ezután fognak jönni.

Szilbee! Nagy jó fej Ádám, hogy beszoktatja Leventét. Nem akar ő maga beszámolni a mai napról, nekem már a szüléstörténete is nagyon tetszett.

Évi! Nagyon jók voltak az évnyitós képek.Kiváncsi vagyok hogy érezte magát Csongi?

Vali! Szegény Dius sajnálom, hogy sirt. Én annak idején az első hetet az óvónő ölében töltöttem, azt hiszem ezzel mindent elmondtam. A bölcsiből nem került be senki Dius csoportjába?

Mi is voltunk súlymérésen 7240gr. az elmúlt 3 hét alatt csak 30 dkg-ot hizott, de igy is rendben van. Viszont egy kicsit vérszegény Ati baba igy Maltofer cseppeket kapott.

Annyit mászkáltunk az elmúlt napokban, hogy tegnapra már totál kidőltem. Szombaton este fél8- kor ANtónia még nem akart hazajönni a Szapáry úti buliból. rábeszéltük, hogy enni pisilni átöltözni csak jó volna, utána Attilának vissza kellett vele mennie.ELég bulizós a drágám.

Kép
Kép
mongi

JJudit,jól megoldottad a reggeli helyzetet!Szeretnék én is ilyen pörgős életet! :)

Szilbee,hát sztem elmérték Lucát :? de majd vhogy leellenőrzöm :) Na akkor holnapra is készülhetsz,de legalább takarítanod nem kell :) Levente milyen élményekkel tért haza?

Vali,szerintem ne aggódj dius miatt,hiszen ez volt még csak az első nap!Majd belerázódik! :) Móninak majd mondd már meg,hogy ha tudja mik amiket elad,vagy összeszedi őket,szóljon már.Köszike előre is!

Erika,szupis az avataros kép! :) Bumeráng...hát ez jó..eszembe nem jutott volna :D Okos játékok az tényleg jó bolt!Lehet miből válogatni :) Az lesz majd a jó ha a jányaink választanak mi meg nem győzünk fizetni :P

Katlina,pár nap és biztosan újra a régi lesz Robika! :) Könnyen eltanulnak egymástól midnent főleg a butaságokat.Jó sokan lehettek a kínaiban ha nem vártad ki a sort,mire mi odajutnánk kifosztják a jó cuccokat :?

Letti,akkor ti is korán kelők vagytok általában! Én az elején jobban bírtam,mint most..de most már inkább agyilag vagyok lefáradva...Antával 13év múlva majd nem fogtok bírni,nagy nulizós lesz a csajszi :wink: :wink:

Évi,majd akkor holnap beszámolsz! :) Keresztfiam anyja is ment,Martin meg el akart jönni hozzánk,és itt írta meg a leckét.Írta...,hát szinezett! :) De hamar megunta :? de azért megcsináltuk :)

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Jajj,borzalams éjszakánk volt..biztos a fogmanók :( Panadol baby-t kellett adnom Lucának,utána jobban pihiztünk.Kész vok...

Hoztam egy kis vidit,tegnap du csináltam:) http://www.videoplayer.hu/videos/play/231090

Majd jövök még,csak ha felébred megyünk piacra.

Kép
Kép
tundi24

Reggelt!

Köszi az érdeklődést! :) Jól sikerült a tegnap Nem hagytuk még ugye ott, csak apja kint csücsült az öltözőben, de az udvaron is ott volt és terelgette vissza Leventét a csoporthoz. Ha is "bent" lesz vele, ebéd és alvás időben is... de ténylegesen Levente nem fogja látni, mert kint lesz az előtérben.
Egyébként tegnap ahogy felmentek az udvarról ebédelni, Levente már ment is a megterített asztalhoz, hogy ő akkor ott ebédel. :lol: Nem hiszem, hogy nagy gond lenne... kop-kop-kop... remélem!
Holnap viszont már élesben menneka dolgok, mert Ed megy vissza dolgozni.
Sokat nem mesélt nekem Levente, de nem is nagyon tudunk most beszélgetni, lévén hogy nincs hangom... elég egyoldalú lenne. Csak azt mondta el, hogy mi mindennel játszott a teremben.
Úgy tünik jól érezte magát! :D

Vali! Dius is megszokja majd. Vagy annyira nem tetszik neki? Hova is adtátok be?

Tündi! Aranyos a videjó! Milyen klasszul megy már! Egyébként ha 77 cm, akkor is jó magas.. Levente a nagy méreteivel egy évesen volt 77.

Mongi! Majd megkérdem vállalja e. :) Tegnap már nem volt rá lehetőségem, mert mentünk a T.parta játszóterezni.

Erika! Én is imádom azt a boltot! Érdemes kiszemelni néhány portékát és felírni a karácsonyi ajádnéklistára! ;) Legyen a családnak miből mazsolázni! :lol:

Na menek... Dávid hív! 8)

Pusz!
szilbee

Sziasztok!

Második nap az iskolában:

Kép

Kép

Nem sikerültek túl jól, olyan kis picinek néz ki rajtuk, pedig nagyon vagányan indultunk:)

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Erika, mi is boldog névnapot kívánunk!
Kép

A kisiskolásoknak, ovisoknak jó évkezdést!

Köszönjük szépen a hófordulós köszöntéseket, kedvesek vagytok!

Szuper hétvégénk volt anyuéknál, semmi más dolgom nem volt, csak Rékust dajkálni - írtam már, hogy mostanában csak kézben érzi jól magát- , amikor meg a mamiék dajkálták, tudtam pihenni. Szóval mintha nyaraltam volna... naggyon jó volt :D persze náluk már 10-kor aludt a drágám mindenféle sírás, nyűgi nélkül :shock:
itthon persze mindent bepótolt Réka, vasárnap megint éjfélig nyafizott. Ha elaludt a kezemben, és betettem a kiságyába, azonnal kinyitotta a szemecskéit, és rugdalódzott, végül nekifogott sírni - ezt megcsináltuk párszor, úgyhogy mindenki nyugalma érdekében hanyagoljuk a kiságyat :roll:
tegnap meg takarítottam itthon, Réka nyűgösködött - hát kivagyok teljesen :(

itt megpróbálom felvenni a fonalat :)
Tündi, nekem bármelyik délután jó, gyertek, várunk titeket :D .
Azért csörögj rám előtte, hogy biztosan itthon legyünk :wink:
a videó aranyos :D

a vírusos kiütésekről: sajnos egyre gyakrabban láttam ilyet a kórházban, újabban bizonyos vírusok, amik a taknyosságot, torokgyuszit okozzák, allergiás reakciót váltanak ki gyerekeknél. Tehát nem maga a vírus okozza a kiütést, hanem csak közvetetten: a gyerekek szervezete így reagál rá ... remélem érthetően fogalmazok.

Kép
pimelinda

Évi, Csongi tényleg nagyon vagányul néz ki 8)
megvolt a szülői?

én rakok képet:
Kép
Kép
Kép
Réka újabban megpróbálja magát ülésbe felhúzni a bébihordozóban :shock: pedig még nem is tud ülni, kitámasztva sem :P anyu épp akkor kattintott a fényképezőgéppel, mikor megpróbáltam visszadönteni :)

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Akkor egy kis beszámoló!

Nos, szerencsére nagyon jól érezte magát Csongi a suliban. Hazafelé be nem állt a szája. Hogy mit játszottak, kikkel találkozott, stb. Aztán sajnos nekem vissza kellett rohannom szülőire. 7-ig tartott, szerencsére gyorsan megegyeztünk mindenben. A sulis cuccok 80%-át benn lehet hagyni az iskolában, így nem sok cipelni való maradt.
Este kihegyeztettem vele a ceruzáit, majd az órarend szerint együtt bepakoltunk.
Folyamatosan dumált, megmutatta milyen éneket tanultak, mesélt a nagyokról, az ebédről, az osztálytársakról.
Nagyon büszke vagyok rá, mert mondta, hogy voltak olyan gyerekek, akikre állandóan rá kellett szólni a tanítónénikre, de rájuk nem kellett szólni egyszer sem!

folyt később

Évi és
Kép
csongianya

Évi: Méltán vagy rá büszke, nagyon ügyes!

Szilvi: TÉnyleg összeírok majd egy pár játékot. Nagyon tetszett Rékának a bevásárlókocsi és a kismotor. Nekem pedig ... jajj, rengeteg minden. Pedig jáááááj nem akarok ajándéktengert sem szülinapkor, sem karácsonykor, de...... Tesóm gyerekei is a 10. nél már tök közönyösek. Ezt én nem akarom.

Felhívtam a védőnőt, mert már 2 hónapja nem láttam. Betegszabin van szegényke, nem tudtam. Majd októberben lesz legközelebb. :( Azért a lényeget megbeszéltük, úgy döntöttem, hogy a 9 hós súlymérést megvárom a 2. főzelék (vacsora) bevezetésével. Nem tudom miért, én idegenkedek tőle....

Nagyon meglepődött, amikor kiderült, hogy még mindig szopik 2x éjszaka. És nem is keveset. :lol: :lol: Ez volt a rejakciója is: :lol: :lol: Azt mondta, ilyenkor már nem szokták igényelni a babák. Ha látná, hogy kortyol éjjel RÉka.....És ha főzeléket kap vacsira, akkor is.

Nóri: Pöttyök? Eltűntek már végleg? Hogy vagytok?
jaimee1

Tündi!
Ne semmi 10hónaposan így megy Luca!!! :shock:

Erika!
Nálunk Robi 1éves szülinapja után hagyta el az éjjeli evéseket,igényelte így hát kapott,mióta nem eszik éjszaka azóta alussza végig az éjszakát,na jó nem mindíg

Kép

Kép
katlina

Tündi: De édibédi Luca!!!! :P :P Olyan, mintha táncolna. Nagyon ügyes! :lol:
jaimee1

Erika! Nekünk szerencsénk van. Levente az összes játékát imádja. Na jó, nem veszünk neki folyton folyvást újakat... lehet azért. Szóval nincs nagy játékhalom a szobájában, meg amolyan "okos" (nem abból a boltból.... ez mint jelző értendő itt) játékai vannak leginkább. Minap pl. az 1 éves korában kapot FP-s pelikánnal kezdett játszani... A két éves szülinapjára kapott kismillió verzióban összerelhető autópályája meg napi szinten használva van... és még nem unta meg. Mondjuk az is igaz, hogy rengeteget játszunk együtt és mindig újabb és újabb szituba hozzuk a játékokat.

Nagyon jó az új avatarod! (is)

Ja igen!... én is ódszkodom az esti vacsi bevezetésétől... nálam is x-aktás az ok. Egyszerűen nem érzem szükségét... Akkor meg minek?! :lol:

Linda! A Maltofert egyébként lehet kajába is tenni, vagy csak forralt lehűzött vízbe? Cebion cseppeket kell e hozzáadni? vagy nem szükséges?

Évi! Dejó, hogy hamarabb szabadultatok a vártnál!!! :) Ma már voltak óráik is ezek szerint?! Majd mesélj milyen napja volt Csonginak!
szilbee

Szilbee,biztosan ma is minden okés lesz,Levenet úgy tűnik simán veszi az akadályt szerencsére :)
Remélem Luca nem lesz 2m magas :? Az apai nagyapja jó nagy darab..

Linda,mindenképpen hívni foglak előtte! Csodás ez a Réka jány :) Jó,hogy tudtál egy kicsit pihikézni anyukádéknál! :)

Évi,büszke is lehetsz Csongira! Nagyon jól áll neki az iskolatatyó :) Sztem ez tök jó,hogy ilyen pozitív élményekkel ment haza! :)

Erika,ne izgulj az esti evés miatt!Majd ha igényli Réka adsz neki,ha nem akkor meg nem.Sztem így is szépen fejlődik,nem hiszem,hogy gond lenne vele bármilyen téren is!

Köszönjük szépen a dicséreteket a videóra!Kicsit még bizonytalan,de azért kezd alakulgatni! :wink:

Ja és még vmi,nem tudom,hogy emlékeztek-e Lizocskára,de ma hívott,hogy születtek kiscicáik,és olyan 8hét múlva elvihetők lennének.Kérdezi,hogy kell-e vkinek,vagy tudtok-e valakit akit érdekelne!

Kép
Kép
tundi24

Évi, tényleg büszke lehetsz Csongira! Örülök, hogy ilyen jól indult nálatok a suli. Sztem ez (is) minden anya álma :D

Jaimee, nem lehet, hogy Réka éjjel szomjas, azért szopizik? Bár szerintem ha szívesen szoptatod, semmi rendkívüli sincs a 2 éjjeli szopiban :)

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Tündi!

Nagyon aranyos Luca,milyen ügyesen megy!!

Fanni az első napot annyira várta már,hogy mehessen az oviba,de ma reggel már nem sok kedve volt!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Szilbee, tul.képpen bármilyen folyadékba tehető, gyümilé, leves, tápszer is!!! Kivéve tea, kakaó.
Cebion csepp lehet mellé, de nem szükséges. Tény, hogy a C-vitamin segíti a vas felszívódását.

Kép
pimelinda

Sziasztok!

No eljutottam odáig, hogy megnéztem a videókat :oops:

Erika, Réka jó korán kezdi az olvasást :lol: Ki gondolná, hogy mire nem jó egy könyvespolc :wink: Nagyon ügyi a csajszi. És jól látom, hogy "leváltotta" a babahaját és középen megmaradt neki?

Tündi, hm, fantasztikusan aranyos ez a járás!!! Komolyan, tök édes! Egyébként Csongi is 10 hónaposan kezdett el járni, szóval nincs ez annyira korán. Csak másokhoz képest :wink:

Szilbee, cipő ügyben ide válaszolok. Nem tudom mikor tudjuk megoldani a próbát, egyelőre iszonyatos behavazásban szenvedek és úgy néz ki, hogy a hétvégén sem leszünk itthon. Mit szólnál egy hétfő 5 órához? Ovi után, suli után, legfeljebb Norbit is meglátogatnátok... de még egyeztetünk!
Képzeld, 1 nap alatt eladtam a teszveszen a félcipőt! Csak néztem. És figyelik a csizmát is. De a magas szárút direkt nem raktam fel. (Az van a legjobb állapotban)

Ja, Levin én egyáltalán nem lepődtem meg, hogy feltalálja magát, hisz járt bölcsibe, úgyhogy ő már egy tapasztalt kiskölyök! Ugyanolyan boldog ovis éveket kívánok, mint amilyen a mi 4 évünk volt!!!

Lizocska....hm.... párszor hívtam telefonon, ugye itt laknak a játszótér mellett. Egyszer sem láttam itt őket.... és nem is hívott... nem tudom miért, nem érzem, hogy megbántottam volna. Na, mindegy.

Linda, de édes Réka! Hát már tornázik ő is, na, hát mit csodálkozol? :wink: Edzeni kell azokat az izmokat :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Oké! :) Ja én se gondoltam, hogy most... csak hogy tuddárulni a többit, de látom már bele is vágtál! :lol:

Linda! Köszi! :)
Na de amit már akartam... csak szita sz agyam.. :oops: Dávid is csinált ilyen produkciókat, de olyan 3 hósan. Egyébként nagyon édes Réka! Kire hasonlít egyébként jobban? Rád v. párodra?
szilbee

Tündi: Egy másodpercre azt hittem Hármaska született Lizéknél. :lol: :lol: Ja, kérdezted a tesótémát, nem aktuális. Sajnos...Hála Istennek....Sajnos....Hála Istennek. Érted... 8) 8)

Évi: Igen, középen van még a régi kajából, de egyre kevesebb. Lassan már az új frizkóban pompázik.

Linda:
[quote]J írta:aimee, nem lehet, hogy Réka éjjel szomjas, azért szopizik?

Szerintem nem, mert mindkét cicit kiüríti rendszerint, nem csak kortyolgat. Nem bánom, hogy éjjel is szopik, talán ezért is nem volt még beteg kopp kopp kopp....

Szilvi: Az a pelikán, amelyikbe kockát kell dobni és zenél? Barátnőmnek van ilyen, pont panaszkodott, hogy rá sem néz a 15 hónaposa. Akkor megmondom neki, hogy van remény. :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Erika! :lol: :lol: :lol:
Igen az az... asszem :roll: , de nem kockát, hanem halakat, meg minden féle csörgő-zörgő marhaságot.

De egyébként tök fura dolog ez. A korosabb gyerekek olyan jókat tudnak játszani a bébi játékokkal, míg a piciket, meg azok kötik le amikkel a nagyok játszanak, vagy éppen a felnőttek használna (pille palack, fakanál... stb.)
szilbee

Erika! Jav... nem FP-s hanem K's Kids-es. :oops: (pelikán)

Jájjjj Dávid csikorgatja a fogait! Brrr....... de rossz hallgatni. :?
szilbee

Sziasztok!!!
Tündi!!
Gratulálok Lucusnak milyen ügyi csajszi hááát nem semmi :D 10 hónaposan ilyen szépen menni :)

Melinda!
Réka álomszép baba :) És milyen nagy!!!!

Na voltunk ma is oviban.....képzeljétek addig még oda nem értünk végig azt mondta ,hogy nem fogok sírni anya ügyes leszek :)
Erre mikor bementünk a csoportba már elkezdett sírni,hogy ne menjek sehová :( Ott maradtam egy kicsit még reggelizett meg rajzolt ragasztott a többiekkel és fájó szívvel de eljöttem....de azt mondta az egyik anyuka aki utánnunk vitte még a kisfiát,hogy nem sírt Dia :) Lehet ez a sírás annak szól,hogy ne menjek el :) Még úgy gondolom a héten nem alszunk ott de még nem igazán tudom mit is csináljak az sem jobb ha húzzuk a dolgot... Szerintetek?

Évi!
Nagyon szép nagyfiú már Csongi :)

Andi!!
Mizus nálatok???? Sziszikének volt a Prevenar után valami reakciója? Láz....stb???

Kép

KépKép
diÁcska

Szilvi: Ja, azt is ismerem, Rékának vettem olyat. Ez nem zenél. Messze korai volt még.... :roll: :roll: :roll: :roll: De olykor átöleli a pelikánt.

Bár Réka is csikorgatná már. :lol: :lol:

Hajni??

Vali: SZtem már az is jó, hogy most nem sírt Dius.
jaimee1

Nem volt korai! (Szerintem) A tárgyállandóságot lehet rajta gyakorolni. Mi is szoktunk vele játszani... mármint Dáviddal. :lol:

Hamarosan fogja ő is csikorgatni! :wink:

Nagyon rákapott most Dév, hogy kis kezével pergeti az ajkait... közbe meg adja hozzá a hangot, hogy "büüüü". Meg folyton bohóckodik. Ja és próbál felmászni az ágyra... De mikor fog már végre a földön mászni? :( :roll:
szilbee

Évi,nem hiszem,hogy Lizocska haragudna rád!!Igen ott laknak a játszótérnél,csak sztem el van havazva,felújítottak,meg stb..mi sem beszélünk sűrűn!Macska ügyben hívott...

Szilbee,fogcsikorgatás :? jajj,azt én sem tudnám elvisleni :wink: ÉDes lehet,ahogy "brüüü"-zik Dév.Luca már nem szokta sűrűn csinálni,pedig egy időben az volt mindene :)

Erika,értem a kistesó témát! :) Hajnit ma délután mi foglaltuk le,meglátogattuk őket egy kis időre :) Jól vannak,ma már Franci aludt is a bölcsiben egy órácskát! :)

Vali,te ismred Diust,de lehet,hogy esetleg megpróbálhatnátok az ott alvást,és sztem az még nem ad aggódásra okot,ha az eslő napokban sír valaki az oviban,bölcsiben...

Ivett,majd szépen visszaszokik Fanni az oviba.Máté hogy van?Raktál már képeket a nyaralásról? :oops: Nem emlékszem :? :oops:

Nóri,Lilcsi hogy van?

Hajni,nagyon jól éreztük magunkat nálatok :) Köszi a kis pletyizést! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok

szilvi.de jó,hogy Levi ilyen kis ügyi.:)

Melinda.nagyon szép a csajszikát.és milyen nagy :shock: A mosolygós kép nagyon tetszik :) ((+a többi is))

Évi.örülök,hogy jól kezdődött a sulikezdés.ne mondd...mindegyik képen nagy vagány fiúnak néz ki Csongi :) Holnapi napról is kérünk ám beszámolót!!!!

Vali.én csak megnyugtatásként annyit tudok írni,hogy amelyik gyerek nem esik át a "sírok első napokban,mert hiányzik Anya..." dolgon,annál (valószínű) később fog előjönni,persze nem feltétlenül sírás "képében".
Pár nap alatt bele fog rázódni,megérti,hogy mész érte időben és minden nap ugyanazok lesznek körülötte-nekik még az állandóság nagyon sokat számít....ottalvás szempontból is.szerintem majd kialakul,hogy mikor alszik ott-látni fogod rajta...egyenlőre érjétek el,hogy ha kis időre is,de szívesen maradjon..persze ez idő :)

tényleg...körkérdés...pici-babásokhoz : kinél mi van?cumi-ujj-semmi? :D

Nekünk a mai nap is jól telt oviban.Zsolti napos volt+barátkozik az egyik új kisfiúval :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ja..Vali

Prevenar után aznap este elég nyűgi volt és egyszer mértem 37,4-et,
ennyi összesen...+fájt a karja aznap.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi!

Máté jól van,nagyon ügyes mindenhol feláll,én meg követem és egyben idegeskedek hogy nehogy valahol elesen és beüsse a kisfejecskéjét.
Az ágy mellett kimondottan szeret állni,mert ott végig tud sétálni az ágy szélénél!
Ha fogom az egyik kezét akkor már tud velem lassan sétálni!
Nagyon édes olyankor ahogy totyog!
Lucát sokat kellett sétáltatni amire elindult?

Képet sajnos még nem raktam fel,mert véletlen a táskámban a gépnek a monitorja eltört,így Apa elvitte megcsináltatni!
De ha kész lesz egyből rakok fel képeket!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Jó reggelt!

Mi már megint korán keltünk...de szerencsére éjszaka csak 2x,igaz ellaudni panadollal sikerült :(

Ivett,Luca nem nagyon akart úgy menni,hogy fogtuk a kezét.Olyankor össze vissza tette a lábait,aztán megtanult egyedül felállni kapaszkodás nélkül,meg volt neki a járássegítője,azt tologatta.Aztán apa hívta és megtett kb 3 lépést,és onnantól kezdve hamar elindult,de hát még mindig ingatag 8)

Andi,nálunk cumi van,de csak elalváshoz,és ha mélyen elalszik akkor kiköpi.Meg ha nagyon fáradt,nyűgi akkor oda szoktam neki adni.

Szilbee,hogy sikerült a családlátogatás?

Kép
Kép
tundi24

Csajok,egy kis segítségre lenne szükség,hátha...

http://www.topmodels.hu/

http://www.natikaa.blogol.hu/

http://daveebaby.blogspot.com/

Lehet tv-ben,rádióban mrá hallottátok a sztoryt :( Esetleg ha iwiw-re beleinkelnétek,sose tudni,hátha előkerülne.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Lucának boldog hófordulót!

Szilbee, igazából nem tudjuk. Mármint kire hasonlít inkább Réka :lol: a rokonok fele szerint rám, másik fele szerint Csabira :lol: dehát így van ósszerakva az a gyerek, nem? :lol:
DÁvidnak néztek vérképet, mielőtt elkezdtétek a vasat szedni? vagy csak vérszegénynek néz ki? mert szerintem te megfelelően táplálod, meg nem is sovány :P

Ivett, Máté biztos nem egy lusta gyerek, ha 9 hónaposan már totyog! :D

Andi, a körkérdésre: nálunk semmit sem cumizik Réka - a cicimen kívül persze. Próbáltuk neki odaadni a cumit, amikor nyűgös volt, de nem fogadta el, és nem kell neki azóta sem.

Tündi, szomorú történet :( az is szomorú, hogy 3 hónapnak kell eltelnie, hogy valakit ennyire keressenek :(

Rólunk: Réka kezd gügyögni :D olyan édes, ahogy már formálgatja a kis száját, amikor beszélünk hozzá :D aztán sikerül hangokat adni is... hááát teljesen elájultunk tőle a mamájával :D

Kép
pimelinda

Móning!

Lucának nagyon boldog hófordulót! A következő már a szülinap lesz. :shock: :D

Rosszul aludtunk mi is....

ANdi: Cumi ügyben dettó mint Tündiék

Majd még jövök...asszem visszafekszem Rékával. Alig élek.
jaimee1

Mi is rosszul aludtunk,sokszor felsírt és már 7-kor kukorékolt!

Ma meg megyek fodrászhoz levágatom a hajam,igaz apa azt mondt tegnap ha levágatom az már válóperes indok :lol: mondtam neki akkor adja be már délelőtt :lol: :lol: 8) úgyis levágatom,mert hogy neki a nő hosszú hajná kezdődik :shock:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Mi jól aludtunk:) Mondjuk olyan fáradtak voltunk, hogy estünk be az ágyba. Így viszont reggel végre nem kellett Csongit ébresztenem, magától ébredt fél 7-kor.

Tegnap a suliban a nyakamba ugorva fogadott, hogy piros pontot kapott matekból :lol: És volt tesi órájuk is, és nagyon jó volt!
Úgyhogy tart még a lelkesedés! Délután még rohantunk edzésre, aztán fürdés, vacsora, 7-kor már majdnem elaludt, de aztán végül mégis csak 9 lett belőle!

Évi és
Kép
csongianya

Linda! Hemoglobint néztek neki, ujjból vett vérből. Onnan mondta meg a doktornő, hogy szükség van vaspótlásra. (Napi 1x20 csepp.)

Tündi! Jól sikerült. Éppen denszeltünk, mikor megjöttek az óvónénik. Levente a fiatalabbat meg is táncoltatta. :lol: Nagyon szimpatikusak mind a ketten. Nagyon lejött, hogy értik a dolgukat. A két nap alatt nagyon jól kiismerték Leventét, ami egyébként szerintem nem egyszerű feladat. Kell hozzá némi használati útmutató... :? Amiről igazán sokat beszéltünk, az a beszéde volt. Mondták, hogy egyáltalán nem értik. :cry: Pedig másoktól, akik először találkoztak Leventévek teljesen más visszajelzést kaptunk. No de ez van... Mondták, hogy nekik is feltünt, hogy milyen sokat játszik egyedül. Ez nekem még mai napig y-aktás ügy... mert hogy mikor én vagyok vele lent a játszón, akkor odamegy haverkodni másokhoz (no nem nagy elánnal, de ott van.. próbál kommunikálni miegymás). Itthon meg folyton hív, hogy játszunk együtt. Szóval nem értem a dolgot... de tény hogy ez már bölcsiben is így volt.
Jó mondjuk én is ilyen visszahúzódó voltam mindig.
Na de ma már mondtam neki, hogy nagyon boldoggá tenne, ha játszana gyerekekkel is. A kocsiban odafelé menet mondogatta is, mintha memorizálná, hogy játszania "kell" másokkal... Olyan édes volt. :)
Egyébként nagyon ügyes volt. Nem sírt, nem pityerget. Ügyesen elköszönt és bement játszani. Én meg bekukucskáltam utána és láttam, hogy épp egy kislánynak magyaráz és próbálja rábeszélni egy kis közös autózásra... :wink: (gondolom mert hallani nem hallottam mit mond :roll: )

Veszettül izgulok, hogy minden rendben megy e, mert tegnap azért voltak gondok, különösen du-i alváskor. Apjának kellett megnyugtatnia. De ez lehet csak azért volt,mert tudta apa ott van a közelben. Szóval nagyon aggódom... :( :(
szilbee

Lucának! Boldog 11. hónapot!

Huderepülazidő! :shock:
szilbee

Erika,bizony mindjárt szülinapot ülünk :) Már várom :)
Mi volt a gond éjjel?

Ezzel kapcsolatban kérnék szépen infókat,hogy szolnokon hol lehet figurás tortát készítettni,és még fincsi is legyen! :)

Linda,a látogatást átttehetnénk a jöv hétre?Mert holnap jön tesód,pénteken meg már nem is tudom mi van :roll: Vedd fel videóra,hogy gagyog Réka :)

Évi,annyira jó,hogy Csongi ilyen jó élményekkel megy haza!És gratulálunk neki az ELSŐ piros pontjához!! :) :)

Szilbee,majd megértik az ovónénik Leventét.
Szupi lehetett a táncolás.biztos csini ovónéni lehett,ha Levi tánbbí hívta :P A mai ottalvással meg nem hiszem,hogy gond lenne,okos,ügyes nagyfiú!De azért majd írd meg,hogy viselte!

Megyek,.mert lassan ebéd,és remélem alvás :)

Kép
Kép
tundi24

Köszönjük szépen a hófordulós köszöntéseket! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Lucusnak Sok Boldog Hóferdülőt!!!!!

Csonginak Pedig Gratula az első piros pöttyhöz!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Lucusak boldog hófordulót kívánok!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Lucának boldog hófordulót!!

Csonginak én is gratulálok!

Erika, Tündi! Köszi szépen, elmúltak a pöttyök, Lilim régi fényében pompázik :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!!!

Írtam egy csomót és elszállt minden
:evil:

Boldog Hófordulót Lucusnak!!!! :)

KépKép
diÁcska

Nóri: Ennyi? :shock:

Évi: Gratula a piros ponthoz! Még sok sok sok fogja követni. :D

Szilvi: És mit nem értenek az óvónők?
Dávid kúszik, nem? Mászást Réka is csak most kóstolgatja, hol lenn van a pocakja, hol kiemeli. De leginkább az állás foglalkoztatja.

Tündi: 3x hívott magához Réka az éjjel és kétszer beriasztott a légzésfigyelő. Ez éjfél és reggel 7 között nekem már sok. Görgetem magam előtt a kialvatlanságot már jóideje. Nappal ritkán tudol elaludni, ha sikerül is, sokszor rosszabb utána, mintha nem aludtam volna.
jaimee1

Hohóóóó...már csak 100 nap és szülinapozunk. :P

Máris kezdek recepteket keresni, vlami olyan tortát is szeretnék, amiből Réka is ehet kedvére. Valahol láttam már néhányat.

Na megyek, mert hívnak játszani. :P
jaimee1

Sziasztok!

Lucának boldog hófordulót

Tündi! Nagyon jó a videótok, már úgy várom,hogy Ati is igy menjen.
Apáról mi újság, hogy érzi kint magát?

Évi! De jó akkor már sikerélménye is van Csonginak, nagyon aranyos a tegnapi fotón, ahogy útra készen áll a ház elött.

Szilbee! Ati is 2 napja kapja a Maltofert, hát nem nagyon izlik neki. Tegnap őszibarkot centriztem neki ,de már az öszibarack izére is elhúzta a száját. Ma meg amit a babáknak árúlnak őszi és sárgabarcklé keverékbe tettem, még sirt is szegényke, hogy neki ilyen nem kell.
Nem tudom hogy holnap mit fog szólni hozzá?

Dávid könnyen elfogadja?

KIváncsi vagyok Lentének hogy telt a mai napja.Elöbb utóbb biztos feloldódik. Nagyon aranyos lehetett hogy reggel már a kislányt próbálta hivni játszani.

Katlina! Milyen lett a hajad ? Tegyél már majd fel képet.
Egyébként férjecskéink nyugodtan kezet foghatnának. Fodrász után napokig hallgatom az igét.

Ivett! gratulálok Máténak, nagyon ügyes.

Cleo! Volt Atinak cumija mert nagyon igényelte aztán 3.5 hósan egyszer csak leszokott én meg nem nagyon erőltettem. Egyszer kétszer séta közben láttam, hogy a hüvelykujja bent van a szájában. Igazából ő is cicivel szeret most már elaludni.

A gyerekek gyorsan visszaszoktak az oviba, vagy maradtak volna még otthon?

Vali? Könnyebb volt ma már Diusnak?

Kép
Kép
mongi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?