Sziasztok!
No eljutottam odáig, hogy megnéztem a videókat
Erika, Réka jó korán kezdi az olvasást
Ki gondolná, hogy mire nem jó egy könyvespolc
Nagyon ügyi a csajszi. És jól látom, hogy "leváltotta" a babahaját és középen megmaradt neki?
Tündi, hm, fantasztikusan aranyos ez a járás!!! Komolyan, tök édes! Egyébként Csongi is 10 hónaposan kezdett el járni, szóval nincs ez annyira korán. Csak másokhoz képest
Szilbee, cipő ügyben ide válaszolok. Nem tudom mikor tudjuk megoldani a próbát, egyelőre iszonyatos behavazásban szenvedek és úgy néz ki, hogy a hétvégén sem leszünk itthon. Mit szólnál egy hétfő 5 órához? Ovi után, suli után, legfeljebb Norbit is meglátogatnátok... de még egyeztetünk!
Képzeld, 1 nap alatt eladtam a teszveszen a félcipőt! Csak néztem. És figyelik a csizmát is. De a magas szárút direkt nem raktam fel. (Az van a legjobb állapotban)
Ja, Levin én egyáltalán nem lepődtem meg, hogy feltalálja magát, hisz járt bölcsibe, úgyhogy ő már egy tapasztalt kiskölyök! Ugyanolyan boldog ovis éveket kívánok, mint amilyen a mi 4 évünk volt!!!
Lizocska....hm.... párszor hívtam telefonon, ugye itt laknak a játszótér mellett. Egyszer sem láttam itt őket.... és nem is hívott... nem tudom miért, nem érzem, hogy megbántottam volna. Na, mindegy.
Linda, de édes Réka! Hát már tornázik ő is, na, hát mit csodálkozol?
Edzeni kell azokat az izmokat