Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Boldog Új Évet Kívánunk!!!Kép

1-én elhúztunk Petivel anyámékhoz, hogy Levi tanulhasson, ui. hétfőn és kedden vizsgázott. Peti egész rendi volt, csak etetőszék nélkül képtelen az asztalnál nyugton maradni, amivel enyhén szólva felhúzott.

Még csak ezt az oldalt tudtam elolvasni, úgyhogy "csak" annyit tudok, hogy újabb babócák jönnek.Kép

BSzilvi, Krita
Gratulálok!KépKépKép

Peti karácsony óta csak 2-3x aludt délután.Kép Úgy tűnik át kell állnunk erre az új rendre, mert nem vagyok hajlandó félórákat-órákat azzal tölteni, hogy várom, hogy végre elfáradjon. Ma még jó napunk volt, mert este legalább időben, 8-kor beszunyált, de máskor 9-ig is lazán bírja.
Mi ill. Peti és apa lebontották a karácsonyfát. Peti nem bánta, mert ő is aktívan részt vehetett benne, de lehet, hogy holnap reggel hiányolni fogja.Kép

Most ennyi, egy picit olvasok még.
Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Dzsili, cory: csak remélem, hogy adható, egyébként Fluarix a neve az oltásnak. Bár annyira elbizonytalanítottatok, hogy senki nem adatja be, hogy már magam se tudom, mit csináljak Kép A szuri már nálam van, mert a patikában kiadták nekem utólagos receptre Kép Holnap megyünk, aztán a doktornéni eldönti, mi legyen. Ráadásul este köhögött néhányat Tomi...

Andi3: keddi napod nem volt éppen gyaloggalopp Kép

Laura: névnap/július Kép ne szomorkodj, majd megszokják az együttalvást.

Heni: tényleg szörnyű, amikor egy felnőtt azt gondolja, hogy egy gyereknek feltétlenül szeretnie kell őt, meg kell puszilnia vagy éppen el kell viselnie a puszilkodástKép Nem értik meg, hogy minden gyerek más, ráadásul én sem mindenkitől szeretek puszit kapni Kép

Szilvi: drukkok mennek!!!!!!

BMárti: teljesen meghatódtam, hogy rám is gondoltál a zebra-gyanúsok tisztelt társaságában Kép Jó lenne ismét csíkosnak lenni, de hát reménytelen. Most már tényleg túlzás lenne, nem a gyerekek száma, hanem az én korom miatt Kép

Norci: Tomi kb. 2 deci tejet/kakaót szokott inni naponta, de van, hogy kimarad 1-1 nap. Lefekvés a vacsora+fürdés után van, így nem éhes. Bár, sose kérdeztem éhes-e Kép

Krita: GRATULÁLOK!!! Nagyon irigyellek ám! Én is, én is, én is... Kép

Zsuzsi: jaj, de jó a kistesós kép!

Ma úgy izgultam, mekkora hó lesz délutánra, amikor is indulnunk kell haza Tomival, nagyon féltem, hogy jutunk haza, de szerencsére simán ment minden. Közben az Auchanban be is vásároltunk. Ilyenkor szokott kapni kiflit, aminek a maradványait bemutatja a pénztárnál. Hát, ma nem volt maradvány se, de mutogatott a pénztárosnak, hogy kifi-kifi. Ő meg nézett rám, hogy mit akar a gyerek Kép
OFF: tök jó, fából készült nadrágakasztókat lehet kapni az Auchanban, 3 egybecsomagolva kb.800 ft. ON
Levegőzés: Tomi az én fajtám Kép 1 óránál tovább nem bírjuk kint ebben a vérfagyasztó időben...

Jó éjt! Már itt is van férj Kép
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

KRita, akkor most már tényleg gratulaKépKépKép

BMárti, neeeeem, nehogy elkeseredj nekem az én 11 hónapomon!!! Bácunak is ez az előéleteKép

Zsuzsi, jajjj, de jó képKép GratulálokKép

Beja
beja

Sziasztok!

Nézitek a szülőszoba tvműsort?Kép Mit szóltok?

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Úgy látszik kicsit elkalandoztamKép

Gratulálok Krita neked is!Kép

Gorsi! Azért majd mesélj hogy vagytok, hogy van az apród, bár ezt lassan tényleg mindenkitől kérdezhetnémKép

Zsuzsi! Nagyon klassz a kép.

Na megyek aludni

Jóéjt nektek!

Tikk
tikk

Sziasztok!

ZEBRÁK! BSzilvi, Krita! Gratulálok!KépKépKépKépKép

Szila, kösz az infot!
Norci, bocs, hogy nem vettem észre, de valahogy annyira egymás után írhattunk, hogy nekem még nem látszott az a hozzászólásod! Akkor gratula a kislányhoz!Kép Szerintem a fütyinek már látszania kell ilyenkor, főleg ha nem takargatta magát!

Márti! Ma is mondta, hogy csillag vagyok neki, meg reggelinél közölte, hogy mamát és papát szeretem a legjobban!KépKépKép
Remélem Ármin hamarosan túl lesz a dadogáson, a többiek már mindent elmondtak!

Heni, mi leszedtük a karácsonyfát, mert nagyon potyogott és a Réka állandóan nekiment valamivel. De nem volt gond belőle, mondtam neki, hogy a bácsik elvitték az elefántoknak az állatkertbe, mert az elefántok szeretnek fenyőt enni (de tényleg) és azóta néha emlegeti még, hogy nagyon szép a karácsonyfa, de nekünk már nincs. Nem zavarja, így több a hely a nappaliban!Kép
Kösz a vödörinfot, még apát rábeszélem.

Borcsa! Én anyukám előtt tutira lebuktam volna! Ő mindkét terhességemet előbb tudta, mint én!Kép

Laura! Engem is érdekel, hogy mit csináltatok az esti altatásnál! Most nem kezdek bele, mert még nagyon friss, de ma én is nevelési csődöt jelentettem...

Zsuzsi! Jézuska, pizzarendelés KépKépKép Nagyon jó az UH kép!Kép

Most nem mesélek, mert attól tartok, Réka olvassa a babanetet! Sokat dícsértem mostanában, ezért most szivat minket ezerrelKép Megyek is gyorsan aludni!

Ja, akkor ha van érdeklődés: hétfőn gyerekes-tali nálunk?

Zafi
zafi

Sziasztok!
Csak bekukkantottam es latom, milyen nagy hirek vannak!!!
BSzilvi, KRita! Szivbol gratulalok a Pocaklakokhoz! Szep, konnyu terhesseget es gyors szulest kivanok!

Zsuzsi! Eddig nem is tudtam hogy Nalatok is van Pocaklako!!!!! Gratulalok Nektek is! Szupi jo a kep a profilodban!!!

BMArti! Kép vagy inkabb Kép hasonlo a helyzet mint nalatok...

Danimama
danimama

Zsuzsi!

Szerintem szörnyű volt ez a műsor!
Tök ciki, hogy pont most mutattak egy olyan szülést, ahol a dokibá simán megideológizálta, hogy miért jobb a programozott, tablettával indított szülés. Semmi szó nem esett arról, hogy esetleg milyen szövődményei lehetnek.

Meg egy csomó dolog írtó szörnyű volt. Csak gondoljatok arra, hogy fekve, felpolcolt lábakkal milyen lehet kakilni? Kép Nemhogy szülni!

Szörnyű, szörnyű, szörnyű!
Az apuka csak telefonálgatott, vagy ücsörgött a labdán a felesége helyett, aztán végigvideózta az egészet. A másik legalább próbált segíteni, masszírozta a felesége derekát, de szegény azt is bénán, mert felfelé masszírozta. De legalább akkor aranyos volt, amikor meghatódott, amikor megszületett a kisfiuk.
A riportenőnek hót hülye dumája volt és persze nem bírta kihagyni, hogy ő is szerepeljen.

Csodálkoztak, hogy fájásgyengesége van a nőnek, mikor már a legelejétől fogva EDÁ-n volt és végig hanyatt kellett feküdnie? Eszükbe se jutott, hogy legalább más testhelyzetbe hozzák... Kép

Szegény gyerkőcöknek meg jól a szemükbe reflektoroztak, annyira látszódott rajtuk, hogy nagyon nem érzik jól magukat... Kép Sehol egy szülőszobai szopi..Kép

Már bocsánat, de a hülye nő, még a szülőszobán is a jó kis cége termékeit reklámozza a szülésznőnek... Kép
Áh... Nem szülés ez, hanem tvshow.... KépKépKép

És az a legszörnyűbb az egészben, hogy persze jó sok kismama, meg kismamajelölt nézi ezt a műsort és ilyen képe lesz a szülésről, hogy ezt így kell, csak így lehet csinálni... Legszíveseben sírnék vagy inkább jól a földbe döngölném a készítőket. KépKépKép

Menta++
menta

Sziasztok!

BSzilvi, krita
Pocaklakókhoz gratula!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Heni
Boldinak utólag is BOLDOG NÉVNAPOT! KépKépKépKépKépKépKép

Menta
én is kiakasztónak tartottam... Kép nem is igazán néztem...

... miről maradtam még le?

... nem bírok sokat írni... bocsi Kép olvasni még megy, de az íráshoz sokszor rövid a kezem... olyan ramazuri van bent, hogy na... PocakLevente mindent elkövet, hogy túltegyen a nővérén ... eddig jól halad Kép ... még másfél hetet dolgozom (ha be bírok csámpizni...) .. 22-én van az államvizsga... aztán kb. szobafogság, mert semmi nem jön rám Kép Szerintem végleges kiköltözés is csak 22-e után lesz... ja... hogy nehogy unatkozzam, hétfőn még volt egy vizsgám... aztán a keddet Manóval kellett töltenem, úgy megviselte a hétfő Kép de most alszik, mint egy kisangyal KépKép

ennyit bírtam görnyedni... jóéjt Kép

Rebiék (33+0)

ja... Beja: mi'csinált a Banczik doki???Kép

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Zsuzsi
Szenzációs a kisbabós képetek na persze az a kis szöszke ott amásik oldalon még mindíg nagyon aranyos, nálam ő a nyerő de, a pindurka is igyekszik a nővérkéje után! KépKépKépKép
PizzarendelésKépKépKép

Zafi
Ti merre laktok? Olyan pontossan tudod megközelíthetőség vonattal és busszal vagy egyéb tömegközlekedve?
Na meséld mááááá el mit "rontottál" el?

Gorsi
Én is pont azt tervezem, hogy holnap Napocskával együtt bontjuk le a fenyőfát.

BMárti
Ma pont erre gondoltam én is, hogy mostanában mindenen hisztizik a kis csaj én meg próbálok a kedvére tenni, de minek ha úgy is hiszti a vége.
Na tőlem megkapja olyan hisztit vonyítok az arcába tiszta pipa lesz tőle, elég gyerekes tőlem de lagalább én nem kapok agyvérzést....KépKépKépKép

Linató
Köszi aranyos vagy! KépKépKép

Laura
Aranyos Romi ahogyan a fenyőfát kezeli lehet hogy nálatok is beválna ha együtt "vetkőztetnétek" le a fát és elbúcsúzna tőle ha már így megszerette mintha egyszer csak eltűnik, nem?

Zsuzsi, Menta

Hát szó mi szó nagyon vegyes érzelmekkel néztem én is a filmet.
Megsirattam amikor a kicsik megszülettek főleg mert apuka olyan természetessen boldog volt és az nagyon tetszett, különben is szimpatikusabb volt bár lehet hogy csak a sikeres anyukát irigyeltem a másik oldalon?

Szerintem aki már egyszer lagalább életet adott az mindíg fogékony az ilyesmire, nem?

Másrészt nekem is azok a dolgok tűntek fel, sőt némiképp háborítottak is fel mint amiket Menta is írt.
- Hajrá szülés indítás! Mert az kényelmesebb.

- Természetessen anyuka EDA-val szül, én az elsőt próbáltam úgy jól megszenvedtem, én már nem kaptam a végén úgy hogy oxitocinos erős fájásaim voltak, de a kitolás mégsem haladt pedig mindent beleadtam engem erre emlékeztetett.
Hasba könyöklés kismillió orvos és vákum lett a vége. Utánna jön a hányás a rosszullét, a hát érzékenysége áááá.....
Meg sem próbálta természetes módon pedig úgy a legjobb tapasztaltaim szerint.

- Apukának nagy hasznát vették valóban de legalább ott volt én már akkor is örülnék ha a férjem egyszer csak egyetlen egyszer végignézne egy hasonló filmet nem hogy ott lett volna akkor talán sejtése lenne arról mit él át egy nő ezekben az órákban.

- Mobiloztak, anyuka még üzletelt is hát igen erre mondják hogy modern ember pár, szerintem szomorú hogy nem befelé fordultak és a baba érkezésére koncentráltak, de hát az dobja rájuk az első követ aki....én nem teszem bár én másként csináltam az biztos.

- Kommnetár sokszor bosszantó volt, köszönetet mond a kórháznak és jól lehordja az anyuka orvosát nekem ez sem jött be.

Tetszett Menta hogy hogyan lehet felpolcolt lábbal kakilni?
Ez jó, és nagyon bölcs, bár én a magam részéről mind a hármat hanyat fekve szültem mert így éreztem magam biztonságban lehet hogy butaság de tényleg így "esett jól" fekve, szegény szülésznőm vért izzadt hogy végre fel álljak, na itt nosztalgiázom.

Jó éjt: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Na megint nem vagyok naprakesz Kép.

Eloszor is utolag gratula a nevnaposoknak!

Bszilvi! Krita!
Gratula a babahoz!

En igaz, hogy nem lattam a musort, de eleg borzasztoan hangzik. Nalunk is van hasonlo musor mar regota, de ott odaadjak rogton a babat az anyanak es szopiztathatja is es nem kell fekve szulnie. Es mutatja az egeszet a tv.

Nalunk sajna nincsenek tul jo hirek, ezert is nem jottem surubben.
A hetvege kisse zsufolt volt. Regi ismerosokkel futottunk ossze. Majd vasarolgattunk.

Kedden delutanra megint begorcsoltem igy elmentunk az ugyeletre. Ahol ellatak gyogyszerrel meg vettek vert meg miegyebek es hazajottunk azzal ha nem javul a helyzet, akkor azonnal visszamegyek, ha javul akkor szerdan reggel megyek hasi ultrahangra es dokihoz. Szerencsere a gyogyszer hasznalt igy reggel mentem UH-ra. Ahol beigazolodott a felelmem. Az epeholyagom tele van kovekkel. Kép De annyira, hogy az egyetlen lehetosegem hogy kiveszik az epeholyagom Kép Igy ha nem gorcsolok be az ejjel vagy nem lazasodok be akkor reggel randizok a sebesszel es megnez es megbeszeljuk a mutet idopontjat. Ha begorcsolok akkor azonnal mennem kell Kép Remelem reggelig kitartok.

A legjobban amiatt aggodom, hogy mi lesz a csaladdal amig nem leszek. Madike tegnap is nagyon nyugi volt meg vizsgaltak, megint az anyas korszakat eli. Es ugye a ferjemnek is nagyo osszejott a munka...

Megyek is elegge letargias vagyok,
Andysj
andysj

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulációt. Kép Nagyon jól esett.
Úgy irigykedem, hogy nálatok esik a hó. Itt kb egy cm-nyi esett, ami csak kesztyűmaszatolásra jó, pedig Nelcsi alig várja, hogy szánkózhasson. A szobában szoktuk húzgálni, ami valljuk be, nem az igazi. Az autókról szoktunk összegyűjteni egy kis havat,azt markolássza nagy lelkesen. Szóval küldjetek errefele egy kis havat! Nagyon be kéne üzemelni ezt a szánkót. Kép
Laura! A karácsonyfa nálunk is családtag. Kép Enni kap a Nelcsi főztjéből, jóllaknak ilyenkor a gömbök, a kis angyalka és a többiek. Kép Köszön neki, mindenkinek mutatja, de ő is legalább 25-ször megnézi egy nap. Tényleg nem tudom, hogy fogjuk lebontani. Talán tényleg lehet, hogy vele együtt kellene.

BMárti! Nagyon igazat szóltál! Remélem így lesz. Kép

Zsuzsi! Nagyon édes a babci! KépIrigykedek ám, hogy már van képed! Kép

Dzsili! Mikor volt utoljára példa arra, hogy valaki elvállalja a 3 gyerkőcöt néhány órára? Ha a kiscsaj gyakran Nálatok vendégeskedik, illene ezt viszonozni a szülőknek, nem? Vagy a szüleid is tehetnének szívességet. A házasságotok működik, csak sok minden halmozódik mindkettőtök vállán, amit soha nem tudtok kibeszélni, mert ahhoz idő kell és nyugalom. Fel kell ébreszteni a régi tüzet, ami csak akkor megy, ha kettesben vagytok valahol távol mindentől, ami a gondolkra emlékeztet. Egy mozi vagy étterem megfelelő lenne. Az a baj, hogy mi nők néha túl erősnek hisszük magunkat, a család érdekei mindig az elsők, magunkkal nem törődünk. Állj a sarkadra, harcold ki, hogy valaki vállalja el a 3 gyerkőcöt egy estére, a férjeddel meg közöld, hogy hova mentek és mikor. Csak határozottan. Kép Szerintem sok mindent másként látnátok mindketten. Drukkolok!

Andysj! Kép NAgyon nem jó hír! Kép Most már nem tudsz mit tenni, túl kell lenni rajta. Madikével próbáld megbeszélni, hogy a doktor bácsi meggyúgyítja anya pociját, mert fáj, okos kislány ő már, sok mindent megért. Jobbulást! Szorítok! Anyukámra is ilyen műtét vár nemsokára. Kép

A tegnapi film engem is kiakasztott. Olyan rosszul lettem, hogy csak na. Nem is igazán tudtam figyelni a részletekre, olyan pánik fogott el a szüléstől, egyfolytában légszomjam volt, fájt a hasam, ki is kapcsotam a tv-t. Nelcsi oxigénhiányos volt, és nagyon átéltem újra azt a pánikérzést. Eddig eszembe se jutott, hogy szülnöm kell megint. Jobb lett volna, ha be se kapcsolom a tv-t. Kép

Kellemes napot mindenkinek!

Rita
krita

Sziasztok!

Zsuzsi,
nagyon jó a profilképedKép! És hogy Jézuskával is milyen jót dumáltKép. Nem tudná esetleg megadni a közvetlen számát?Kép

Linato,
a hóangyalt úgy csináljátok,hogy belefekszetek a hóba és a kezeteket fel-le mozgatjátok?Kép

Bogancsi,
milyen rendes gyerek TomiKép.

Menta,
én is néztem a műsort, nekem is vannak fenntartásaim vele kapcsolatban, de én nem fogalmaznék azért ennyire élesen. A tablettás szülést én is ellenzem, de lehet, hogy az orvos normálisan elmondta a csajnak, csak a riportban nem volt benneKép. A szülési testhelyzet lehet, hogy úgy volt jó az anyukának. Én is fekve szültem, felpolcolt lábakkal, mert nekem úgy volt jó. Lehetett volna másként is, én nem akartam. A Margitos nő férje viszont tényleg kiakasztó volt, semmit nem csinált. Mondjuk lehet, hogy nem igényelte a feleség. Mert éppen ez is előfordulhat. A szlovák apuka meg valószínűleg azért úgy masszírozta az anyukát, mert úgy tudta, anyukának úgy volt jó. Nem volt ott szülésznő, aki nagyon segített volna nekik, úgy láttam. Elég szegényes kórház volt. A kommentárok tényleg nagyon sz*rok voltakKép. Lehetett volna jobban is megcsinálni a műsort.
Szóval csak azt szerettem volna írni, hogy minden nő úgy szül, ahogy neki a legjobb (nyilván) vagy pedig a kórháza lehetőségeitől függően.

Andysj,
gyógyikKépKép!

KRita,
mondjuk tegnap este engem is pánik fogott el a szüléstől, pedig én még nagyon messzi vagyok tőle...

Szila
szila

Sziasztok!

Engem meg megnyugtatott a film, ráébresztett, hogy nem is olyan rosszul szültem annak idején, ahogyan is én gondoltam. Pedig a doki is és a szülésznő is megdicsért, de én nagyon csalódott voltam, hogy nem sikerült szépen szülni. Na de a filmhez képest tényleg nagyon szép és sokkal érzelmesebb, emberibb volt az enyémKép Én megnyugodtam! Legalább ennyi.

Szerencsére dvd-n állandóan nézzük Dórival a kistesót, így minden rossz gondolat elszáll!Kép

Andysj: drukkolok, hogy gyorsan és könnyen túlessél a műtéten és Madike okosan átvészelje ezt az időszakot!!! Vigyázz nagyon magadra! Mostanában annyit voltatok betegek, szerintem erre az évre már be is fejeztétek, több rossz már nem jön!!!! Írj, ha túl vagy rajta!

Rebi: nagyon ügyes vagy, hogy ennyi mindennel már kész vagy: szakdolgi, vizsgák, munka, költözés-készülődés, babóca, nagylány... Hihetetlen mennyi energiád van! Vigyázz magadra, azért pihenj is!!!!Kép

Rita: sajnálom, hogy ilyen rosszul érintett a film, próbáld valahogy áthangolni magadat. A következő biztosan szebb és problémamentesebb lesz!!!

na megyünk szánkózni!

Üdv:
Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Szülőszoba: elsőre azt mondtam, hogy tuti nem két ilyen szüléssel kezdtem volna a műsorsorozatot. Nekem furcsa volt, hogy mindketten hanyatt fekve, kengyelbe kötve szültek. Én mindkettőt anélkül szültem. Jó, Zsomát abban szültem volna, ha kivárjuk, míg a doki ráér ezzel foglalkozni Kép
Nekem még a pocakra tevés hiánya volt furcsa. Csak teljesen felöltöztetve kapták meg az anyukák a babájukat. Lehet, hogy ez a többség ma Magyarországon (akkor azt sajnálom) Kép
Ez a kinek hogy jó kérdés is érdekes szerintem. Szerintem nagyon sokban múlik azon, hogy pl vajúdás közben kipróbál-e más pózokat. Zsomával végig feküdtem vajúdás közben, és rémes volt!! Baluval meg úgy mászkáltam, úgy helyezkedtem, ahogy akartam.
A másik, ami nekem furcsa volt, hogy mindkét szülésbe belenyúltak. Szerintem jobb lett volna olyan szülésekkel kezdeni, ahol minden természetesen folyt.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Menta! Kb. ugyanezeket gondoltam erről a tvműsorról, mikor vasárnap a naplóban mutattak belőle vmit. Ezért tegnap nem is néztem! Tényleg azt hiheti mindenki, hogy manapság így szülnek a nők, pedig azért pl. a MÁV-ban ez egyáltalán nem így nézett ki és nyilván még nagyon sok más szülészeten sem, csak azokat én nem ismerem. Nem értem, miért ezt a fajta szülést kell mutogatni.KépKépKép Valószínűleg több kedvet csinálnának a fiataloknak, ha természetesebb, emberibb szüléseket mutatnak be, olyan apákat, akik tényleg partnerek az egészben. Sok olyan párt ismerek, ahol a férj eredetileg nem akart bemenni a szülésre, aztán mégis ottmaradt és örök élmény neki! Bár mondom, én a tegnapit nem láttam, csak a naplóban látottak alapján beszélek.

Dzsili! Budai Skálánál, a Kelenföldi pu.-tól közvetlen járat van, de azt Borcsától kérdezd, de szerintem max. 20 percnyire a pu.-tól! Remélem ezt még bevállalod!Kép
Miután szépen ecseteltem itt, hogy milyen jól megy nálunk az elalvás ebéd után, Réka úgy döntött, hogy azt majd ő jobban tudja. Két napja nem aludt ebéd után és persze estére tiszta zizzent lett. Tegnap vásárolni voltunk, de annyira szófogadatlan volt, a tescoban kiült a kocsi szélére és ott hintázott, hiába mondtam, hogy le fog esni, csak röhögött a képembeKépKépKép Nagyon ideges voltam, de valszeg azért is, mert nagyon fáradt is voltam, meg már több mint egy hete nagyon fájnak a csontjaim ott! tegnap már menni is alig bírtam!
Na, mindegy, ma terápiát tartunk, ébresztőt csináltam 7-kor, remélem így azért elálmosodik ebéd utánra, mert ha nem alszik, semmi értelmeset nem lehet már csinálni...Kép

Andysj! Sok-sok drukk!KépKépKépKép Nyugi, a családdal nem lesz semmi gond, a párod biztosan remekül ellátja őket, lényeg, hogy most te rendbejöjjél! Vigyázz nagyon magadra!KépKépKépKépKép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Szila: igen úgy csináljuk a hóangyaltKépKépKép

Rebi, ha akarsz jönni Zafihoz, szívesen elviszlek titeket kocsival.

Zafi: mi megyünk szívesen talizni, bízom benne addig mindenki egészséges marad. Majd elküldöd a címed e-mailben? a profilomban benne van az email címem. Nagyon köszi.Kép
Ha érdekel én felvettem videóra a szülőszobát. Elvigyem a talira?

Dzsili: légyszi gyertek ti is olyan jó lenneKép

Majd jövök még, de ezerrel főzök.
linato

sziasztok!

Andysj
Jajj ez nem túl jól hagzik, remélem gyorsan rendbejössz, biztossan tud valaki segíteni ellátnia a gyerekeket most tényleg TE vagy legfontossabb a pici lányod miatt ne aggódj ő is el lesz és most az egézséged a lényeg!
Sok-sok pozitív energiát küldök neked és gondolunk rád hogy hamar rende jöjjön minden! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:

KRita
Pont ezt hiányolom én is hogy észre vegyék a körülöttem élő "dolgozó" anyukák és nagymama, hogy nem csak vagyok itthon és igenis nem mindegy hogy az enyémekkel vagyok vagy másokkal is.A háromra talán még sosem vigyáztak egyszerre, az túl sok!
A kicsit indíg viszem magammal mindenhová jóformán vagy külön megyünk akkor az apjával van, estleg a nagy fiúkra vigyáznak néha anyuék amíg bevásárolunk hogy ne három után kelljen egyszerre caplatnom bevásárlás közben.
Aki egykeként nő fel többnyire csak egy gyereket akar -te kivétel vagy aki erősíti a szabályt- a szüleid is talán ilyen indíttatásból vállaltak csak téged meg aztán egy unoka nem csinál ám olyan zajt mint ha többen vannak kényelmsebb is stb.
Majd megbékélnek agondolattal aztán megtanulnak örülni is neki mire megszületik akicsi. Egyébként emlékszem milyen szorongva mondtam meg az apukámnka hogy jön a harmadik baba mert azért annyira nem mindegy hogy mit szólnak hozzá, úgy hogy megértem a szomorúságodat.
Ő szerencsére örült nem úgy mint az összes többi rokon és egyebek akik kajánul kérdezték hogy még hány gyerek lesz, nem elég még mintha bármi közük lett volna hozzá, az is rosszul esett de azért a te helyzeteddel össze sem lehet hasonlítani.

Zsuzsi
Látod mindenben még ebben a műsorban is volt pozitívum,téged legalább megnyugtatott, én biztos hogy nem engedtem volna meg hogy bejöjjenek a TV-sek amikor szülök, Ti????

Zafi
A Skála elég tág fogalom, írnál esetleg pontos címet akár mailbe, mert így azért nehezen találnánk oda!KépKépKép
Még az apjukat is meg kell kérdeznem persze mert rajta múlik hogy itthon lesz e mire a fiúk jönnek haza a suliból.
Busz nem megy oda közvetlenül azt hiszem /BORCSA S.O.S esetleg villamos, a Mórictól nyalogolni kell, onnan messze laktok?

Cory
Tudod mi jutott az eszembe hogy lehet hogy rá rakták pár percre a hasára csak az olyan lényegtelen momentum volt hogy nem mutatták!
ÉN is megkaptam az enyémeket sőt a köldökzsinort sem vágták el mindjárt csak amikor már nem lüktetett, aztán már el is szaladtak méregetni meg öltöztetni.Ez a mániájuk mintha a kicsinek az jobban esne ha felcumozzák mintha az anya karjába megpihenhetne.

linató
Igyekszem de nem rajtam múlik! KépKép

Pusz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Mikor lenne akkor Zafiéknál a tali????
Dzsili, ha akarod érted megyünk kocsival a Kelenföldire és onnan Zafiékhoz, bár a címet én sem tudomKép Kb. 10 perces út lehet, annyit talán lehettek autósülés nélkül, végülis taxiban is úgy utaztatják a gyerekeseket.

Dzsili: engem is kiakasztott a szülőszoba, csak ennyi pozitívumot találtam, hogy rájöttem, az én szülésem ehhez képest sokkal szebb volt.

Mi is voltunk szánkózni, nagyon élveztük!Kép Jó ez a hó, de hóembert még nem lehet belőle építeniKép

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

bocsi kétszer nyomtam meg!
zsu
zsu26

Sziasztok!

Krita!
Gratulálok én is Kép ! Család miatt ne sozmorkodj, majd rájönnek milyen jó, ha többen csicseregnek.

Zafi!
Nem lehet, hogy Réka át van állva kicsit más alvás ritmusra és nem találjátok az összhangot? Mikor elkezdtem a "didi" nélküli altatással kísérletezni, rá kellett jönnöm, hogy párszor előfordult, hogy cicin se aludt el Vili, ill. azon is egyre később és este is később alszik el. Ha a kellő alávs megvan akkor ez engem nem zavar, most picit később teszem le nappal és lám harmadik napja simán megy cici nélkül is (jó ma pici sírás is volt, most már túl fáradt volt). A lényeg, rájöttem hogy nem fárad el olyan hamar mint korábban, mert kevesebbet vagyunk kint, nem motorozik egész délelőtt a levegőn, stb. így nem alszik el rögtön ebéd után, de ha nem is próbálom letenni nincs kűzdés sem, egy ponton túl már maga kéri az alvást Kép
B verzió: Réka is eljutott oda hogy már nincs szüksége a napközbeni alvásra?
Off. A mailt nem tudom megnyitni és megöl a kíváncsiság.
Lehet parkolni nálatok? Vagy tőlünk egyszerűbb tömegközlekedni?

Dzsili!
Köszi a bíztatást szopi ügyben, csak tudod ez a fokozatos lesozktatás már vagy 4-5 hónapja tart Kép
Én csak olyan egykével találkoztma aki több gyereket szeretne, mert "tesó nélkül felnőni tudja, hogy milyen rossz dolog"

Zsuzsi!
Felmondott végül a párod? Ez a váltás ruha nagyon durván hangzott. Van már új állása, vagy csak elege lett a mostaniból?

Szülőszobát nem láttam, de ahogy leírjátok lehet, csak idegesítettme volna rajta magam.

Mi is voltunk ma szánkózni, Vilinek úgy tetszett, és végig a csajával ült egy szánkón Kép

Bmárti! Szila! Dzsili! Bogancsi!
Köszi a kakaós és esti evésről szóló hozzászólásokat
Vili tegnap este is megpróbálkozott "did nem finom, üm kalács finom" "vajas kenyér kérsz", mondtam elfogoytt a kalács is vaj is, megnyugodott, és u.úgy végig aludta a 10 órát.

BMárti!
Vili is jó evő, pont ezért gonodlom, hogy néha belefér hogy még éhes legyen. Lacika miket szokott vacsizni és mennyit (csak, hogy a "jó evő" mértéket tiszátzzuk)?

Norci
norci

Sziasztok!

Dzsili: az én szüleim egykék, és 3 gyereket terveztek, aztán végül ketten lettünk, de csak mert az öcsém későn jött.
Bár minket sem vállaltak be a nagyszülők együtt.
Ha a pocakra tevés lényegtelen momentum a stáb szerint, akkor még rosszabb a véleményem a műsorról Kép

Zafi: cím engem is érdekelne Kép cory@eposta.hu És akkor most hétfőn lesz vagy csak egy héttel később?

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Linato! Köszi, de így szülés előtt néhány héttel inkább megkímélném magam ettől, próbálom szuggerálni, hogy minden úgy menjen, ahogy azt én szeretném.Kép
A címem, meg egyéb infokat majd a profilomba beteszek hétvégén.

Dzsili, azóta gondolkodtam, és a 7-es busszal a Kosztolányiig el tudsz menni, onnan már csak néhány perc gyalog, de van villamos is (49?).

Zsuzsi, hétfőn!Kép

Norci! Szerintem mivel átszállnod nem kell, inkább tömegközlekedés a jobb. Van egy kevés nemfizetős parkoló, de az is általában tele.
Rékánál biztos, hogy arról van szó, hogy később álmosodik el, csak megint egy ördögi körbe keveredtünk. Most fél4-kor aludt el a fotelban. Ezek után 10-nél előbb nem fog elaludni este. Reggel sokáig fog aludni és így tovább...KépKépKép Pedig már olyan jól működött a dolog!

Cory: hétfőn azaz január 12-én! OK?
Rájöttem, hogy még egy hetet már nem bírok várni!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

4-est kaptam a szakdogámra (ami ugye még igaziból el sem készül Kép)... úgyhogy legrosszabb esetben is 4-es lesz a diplomám ... igaz, hogy legjobb esetben is Kép
Megkaptam az államvizsga kérdéseket is ... állítólag egyszerűek, nekem így első 46587952 olvasásra az ötből 4 nem mond semmit Kép

Soha többet nem akarok tél végi babát Kép .. eddig egyszer adták át a helyet (tegnap)... de rengetegszer pont engem akarnak felállítani, hogy hogyképzelemhogyleülök... pl. ma is ... pedig azért szerintem már pulóverben is látszik, hogy nem csak a ruha sok rajtam ... Kép

... na megyek... párom menni akar vásárolni... (de még itt sincs) ... és sok-sok drukkot kérünk, mert ma írta meg azt a hülye ókor szigorlatot... Ha most sem sikerül, újra kell kezdenie az egyetemet ... Kép

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Zafi!
Megyünk! Csak hova???
Dzsili!
Ha gondolod, talizzunk a pályaudvaron. (Bár én nem vezetek csak babakocsitKép, úgyhogy Zsuzsié jobb ajánlat!)

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Zsuzsi,Borcsa
köszönöm szépen kedvesek vagytok sajna még mindíg nem tudom mi a helyzet,mert hétfőn kell anyukámnak mammográfiára mennie ahováa Laci tudja csak vini szuper tömeg közlekedés innen Székesfehérvárra ugyanis.....
De még próbálkozom hátha elviszik a fiukat is vagy.....később mennek.

Cory
Én is erre gondoltam a film kapcsán lényegtelen momentumokat nem mutogatunk csak a hangsúlyozottan már szült riporternőt aki nagyon rosszul volt a nagy semmitevéstől!
Látod ti is majdnem erősítettétek a szabályt csakaz öcsid mégis "megakart" születgetni és milyen jól tette! KépKépKépKép

Zafi
Napocska is így alszik manapság sajna bár ma nem hagytam aludni délután úgy hogy most már lassan remélem kidöl és megy aludni.
Későn fekszik-sokáig alszik reggel-késői délutáni szunya-éjszakai fekvés.
Én is szeretnék menni hozzátok majd kiderül hogy sikerül e, mennyi van még hátra a kicsi születéséig?

Rebi
Neked mikorra várható a legkisebbed, nem írtok heteket!
Egyébként büszke lehetsz magadra nem csak hogy megcsináltad /a diplomádat/ ráadásul ilyen szép eredménnyel!
Hajrá államvizsga ezek után mond lehet hogy ne sikerüljön??????? Á dehogy......

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Mi is szánkóztunk ma, tök jó volt, csak ez a hülye öltözés-vetkőzés ne lenne!!! Bár hármunk közül én bírom a legnehezebben. Kép

Szülőszoba rémes volt, szerintem tutira nem tették hasra egyik gyereket sem, mert nekem egyik babámat sem mutatták fel, hanem még köldökzsinórostul rátették a pocakomra. Kép Bizniszhölgynél amúgy is volt 1 olyan érzésem, csak azért szeretett volna gyermeket, hogy neki ez is sikerüljön Kép Ha tévedek, mert az elejét elaludtam, akkor bocsi.

Dzsili, én is egyke vagyok! Kép POnt ezért szeretnék méééég gyereket! Kép Csak egy kicsit később!

Norci: ha Vilinél a kaja az időhúzás, előre készítsd oda neki. Kép Én már tudom a trükköket, és simán leszerelem. Kép

Zafi, ha ilyen van, inkább nem hagyom Barnit elaludni, hanem 7-ig próbálom kihúzni - akkor már aludhat!
Még a ma éjszakát megvárom, aztán újra nyilatkozom alvás-ügyben. Szorítsatok!

Rebi! Nem vagy semmi! Látod, minden összejön a végére!!! Attilának mennek a drukkok! Mikor tudja meg?
Rám is rámférne némi drukk, pocsékul állok mindennel... Amerikai töri vizsga, egyszerűen nem áll rá az agyam, se a nevekre, évszámokra, főleg ilyenkor este... Na meg az afrikanisztika... Még a tanárral sem tudtam beszélni, írtam neki mélt, de szerintem nem kapta meg. Kép Már nincs kedvem az egészhez, de olyan hülyeség lenne feladni, ha már ennyi időt rápocsékoltam Kép És nem vagyok az a feladós típus.

Voltatok már Kismamás klubon? Most szombaton a testvérekről lesz szó, ha olyanok az útviszonyok, elmegyünk. Kép

Úgy néz ki, Boldinak van egy fix alvása délelőtt, kihasználjuk, és elmegyünk bevásárolni. Szuper program! Kép

Krita! Meg fogják szeretni, meglátod!!! És gyere gyakrabban!

Danimama! Ezek szerint ti is dolgoztok a kistesón? Kép

Bogancsi! Pető doktor kér pénzt a 6 hetes kontrollért?

Márti, Zsuzsi: nagyon tetszett Ármin és Dorka monológja is! A dzsip és a pizzarendelés Kép Barni is szokott ilyet, és belesző pár verssort is Kép

Tényleg, ismeritek Nadányi Zoltán Az első pogácsa című versét? Nagyon vicces Kép

Andi! KépKépKép Tök jó, hogy beszéltünk! Meg a többi is! KépKépKép

Jajjj de irígy vagyok a tali miatt! De még nem merem Boldit társaságba vinni! Jövő héten lesz 2 hónapos, megyünk szurira. Olyan jókat rötyög már, megismeri a hangunkat, fedezi fel a világot, egyre jobban elvan a játszószőnyegen is, rátalált a kezére... Imádom ezt az időszakot!

Na vár a függetlenségi háború Kép

Puszi mindenkinek,
Heni
gesztenye

Sziasztok!

Zsuzsi
Tök jó a kép.Kép

Zafi
Talira mi is mennénk, de akkor nem megyek védőnőhöz, aki már hetek óta vár, de felőlem még várhat egy kicsit.Kép

A Szülőszoba szerintem is rémes volt, az összes rossz dolgot eszembe juttatta a szülésemről, úgyhogy a végére teljesen félelembe estem, hogy hogy csináljuk végig ezzel a babával. Amit Menta írt, az mind ugyanígy hatott ránk is Levivel. Olyan rossz lehet, hogy csak messziről mutatják a babát és el is viszik!Kép Egyébként én is sokat feküdtem, alig bírtak leimádkozni az ágyról, ott éreztem magam biztonságban, de a köv. szülésnél tuti kipróbálom a járkálást. Persze állványostul sokkal szarabb az egész. Talán most majd nem kell oxitocin...

Dzsili
De jó lenne, ha tudnátok jönni!Kép

Mennem kell.
Gorsi
gorsi

Andysj! drukkok hegyekbenKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Most az a lényeg, hogy te túl legyél a műtéten és jól legyél. A családdal meg minden rendben lesz.
linato

Andysj! Elfelejtettem írni, hogy én is szorítok, és mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

Heni
gesztenye

Sziasztok!

Egy szóval még a Szülőszobához: összeségében tényleg negítv volt számomra is.

Rebi,
tényleg nem vagy semmi!KépKép

Heni,
neked drukkok!KépKép!

<pre>
Anyuka neve Gyerkőc neve Születési idő Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkőc
Andi3 Luca 01.08.16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 01.09.12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. Zsombor (2003. augusztus 31.)
Heni Barnabás 01.09.21 Budapest, MÁV Kórház Szada Boldizsár (2003. november .13.)
Zsuzsa Bea 01.09.25 Kistarcsa Gödöllő István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsani 01.10.17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa pocakban
Ladányikata Peti 01.10.17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker. pocakban
Rebi Ildikó CSENGE 01.11.07 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker. pocakban
Márti Ármin 01.11.15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. Vilka (2003. május 29.)
Tikk Hanna 01.11.21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 01.11.25 Helsinki Petra (2003. szeptember 29.)
Laura Romola 01.11.30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. Antal (2003. június 5.)
Zsuzsi Dorottya 01.11.30 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
Beja Bálint 01.12.12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. pocakban
Zafi Réka 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
Bogancsi Tomi 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 01.12.20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 01.12.23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 01.12.25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Linato Korina 02.01.26 Budapest, István Kórház Budapest, II. ker. Miléna (1999.09.01)
Dzsili Napsugár 02.01.28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 02.02.01 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker. pocakban
Menta Helena 02.02.03 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker. pocakban
SzaBori Bátor 02.02.25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Solya Máté András 02.03.08 Budapest, SOTE II. Ravensburg és Budapest, III. Ker. is Sára Réka (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 02.03.22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime (1994 aprilis 25.)
Krita Nelli 02.04.19 Nyíregyháza pocakban
Edit Riki (Henrik Sándor) 02.04.29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 02.05.01 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker. pocakban
Borcsa Barbara Luca 02.05.24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993), pocakban a következő
Norci Vili 02.05.31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
</pre>

És egy kis meglepetésKép, Zafival igyekeztünk körültekintően nyomozni, pontosítások miatt írjatok!Kép
<pre>
Pocakos anyuk Szülés várható ideje
Sztigris 2004.január 25
Zafi 2004.február 20
Rebi 2004.február 29
LadányiKata 2004.március 3
Menta 2004.április 23
Norci 2004.május 21
Gorsi 2004. május
Zsuzsi 2004.július 27
Borcsa 2004.július 30
Beja 2004.augusztus 15
Krita 2004. szeptember
Bszilvi 2004. szeptember
</pre>

Szila
szila

Sziasztok!
Andysj! Drukkolok, hogy minden rendben menjen es gyorsan felepuljel!!!

Heni! Igen, tervezzuk a kistesot bar en egy kicsit felek tole... probalok erot meriteni a tobb gyermekesek peldajabol! Kép

Sziasztok, Danimama
danimama

Sziasztok!

Andysj: drukkolok Neked!!! Apának vették néhány éve az epehólyagját, nem vészes, dongolom, Neked is laparoszkopiával csinálják. Akkor már másnap otthon is lehetsz!

Rebi: Gratula!!! Nem semmi, amit végigcsináltál az elmúlt hónapokban!!! De azért jó lenne, ha tudnál pihenni is!!!

Zafi: remélem, hogy majd ha lassan is, de visszaáll a régi alvási rend. Esetleg bölcsi??? Annyira jól muködik, hogy amit ott lár, azt ő is csinálja Kép Bár Tomi mindig jól birt aludni ebéd után is Kép

Heni: ugy emlékszem, nem kért pénzt, de nem 100 %.

Szila: de jó ez a pocakos táblicska Kép köszi!!!

Tegnap Tomi megkapta a szurit! Csak egy picit sirt, de amint megkapta a sünis matricáját, vigyorgott Kép 4 hét mulva kapja meg a 2. felét. Remélem, minden rendben lesz!!! Éjjel jól aludt, reggel egy kicsit köhögött, de azt már tegnap is csinálta. Felkelés után szokott köhécselni, valszeg a fütés miatti szárazság okozza. Ja, tegnap este mustáros hus volt vacsira, ö is evett, hát ne tudjátok meg, milyen hasmenése volt... Kép
OFF Juli egyik papagája beteg Kép Tegnap kihivtuk a doktornénit, kapott cseppeket, meg tablettát, aztán meglátjuk. Légzési gondjai vannak... ON

Szép napot mindenkinek! bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Szila: én július 17-re vagyok kiírvaKép nagyon köszi a külön táblácskát!Kép

Andysj: gondolok rád! Talán már túl is vagy rajta?

Bogancsi: én anno a papagájomat inhaláltamKép kamillában! Néha az infrafény is jó, csak ne túl meleg legyen neki, ha meg van fázva. Huzatból vegyétek el, és a másik papgájtól külön kellene tenni, nehogy megfertőzze. Ismeri a lányod:www.parrotland.hu -t, ott kaphat segítséget.

Norci: férjem szerda reggel ment el és csütörtök este 11-re ért haza, én már aludtam, most ő alszik. Különben ezt az egészet alvás nélkül csinálta végigKép 1 hónap a felmondás, ezt végig kell csinálni.
Ügyesek vagytok Vilivel!Kép Talira jöttök?

majd este benézek, többet írok, olvasok!

Üdv: Zsuzsi (12+5)
zsu26

Sziasztok!

Laci tegnap est levágta Zsoma körmét a kezén. Az egyik ujján túlvágott. De nagyon. Nagyon vérzett. Laci keze is tök véres volt. Ettől persze rosszul lett, de görcsösen szorongatta a síró gyereket. 15 percig annyit sem hagyott, hogy megnézzem, mi van Zsoma kezével, csak hajtogatta, hogy nem vészes. Aztán egyre fehérebb lett. Zsoma át hozzám. Ekkor már nem vérzett szerencsére. Laci el hányni. Rémes volt!!! Ugye nem fog begyulladni Zsoma ujja?????

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Kivételesen a munkahelyemről írok, ma még nyugi van, jövő héttől indul be megint az élet.

Cory! Szegény Zsoma! Gyógypuszik mennek a kicsi ujjára, és remélem, nem fog begyulladni.

Szülőszoba: én nem néztem, de a reagálásokból ítélve nagyon nem is sajnálom....

Heni! Tényleg jó volt végre beszélni, a talit majd leegyeztetjük. Mindenképpen szeretnék elmenni valamikor. És még mindig van nálam pár cd....
Örülök, hogy örülsz, én is!KépKép
Vizsgákhoz drukkolok!Kép

Andysj! Drukkok mennek Neked a műtéthez, remélem, már túl is vagy rajta, és minden rendben. Kép Gyors felépülést kívánok.

Rebi! Szakdogához, államvizsgához nagy gratula!Kép Mondtam én, hogy ügyes vagy!Kép

Zsófi tegnap belázasodott az oviban, ma volt az apjával dokinál.... Remélem, Luca nem kapja el. Úgy utálom ilyenkor az állandó szervezést, mikor ki legyen a gyerekkel... Én csak végső esetben tudok otthon maradni. Szerencsére nem vészes, ma egész nap nem volt láza, kicsit fáj a torka.
És még holnap is dolgoznom kell.... De majd megpróbálok jelentkezni.

Most megyek dógozni kicsit.
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Linato! Hát, nem tudom, de mintha az én alvásigényem is megugrott volna mostanában. Lacika végül is nem ébred többször, mint szokott, de én mégis készen vagyok. Kép Tegnap már direkt lefeküdtem vele délután, hogy este még fenn tudjak maradni fektetés után egy kicsit Kép 2 teljes órát aludtunk délután, és este, mire Lacika elaludt, megint alig tudtam átbotorkálni a saját ágyunkig. Kép Azután meg csodálkozok, hogy nem jön össze azonnal a kistesó... Kép

GOrsi! Én is készülök leszedni a karácsonyfát, és éppen azon gondolkoztam, hogy hogyan kellene. Ha leszedem, amíg alszik Lacika délután, akkor tuti botrány lesz. Ha viszont együtt szedjük le, akkor rengeteg szaloncukrot fog befalni, amit nagyon nem szeretnék. Arra gyanakszom ugyanis, hogy a csokizástól lettek a kiütések, nem a tejtől. Mikulás környékén tüntek fel először, és előtte szinte soha nem evett Lacika jelentős mennyiségű csokit. Az ünnepekben a nagyszülőknél elő-elő fordultek tejet is tartalmazó ételek, és nem lett csúnyább a bőre. Szerdán meg nagyot csokizott, és tegnap már újra csúfak voltak a hajlatai. Remélem tényleg a csoki. Inkább az legyen, mint a tej... Kép

Bogancsi! Korod?! Ugyan már! Kép

Zsuzsi! Meg akartam nézni a szülőszobát, de lemaradtam róla. Ezek szerint nem veszítettem semmit?! KépKép

Zafi! Lacika is olvassa a Babanetet! KépKép Írtam, milyen jó evő, másnap reggel nem hagyta magát beültetni az etetőszékbe, és egyszerűen nem tudtam rávenni, hogy reggelizzen. Mondjuk nem is csinálok az ilyesmiből kabinetkérdést, délre legalább rendesen megéhezett. Kép

Danimama! Hajrá január!!! KépKépKép

Menta! Én fekve, felpolcolt lábakkal szültem Lacikát. 12 óra vajúdás után már készen voltam annyira, hogy a fekvésen kívül máshoz nem is lett volna kedvem. Kép

Dzsili! Én is próbáltam már a vissza-hisztizést, de akkor Lacika elkezdett kétségbeesetten zokogni, úgyhogy soha többé nem volt szívem megtenni vele. Kép Jaj, tegnap olyan édes volt! Kép Tanítgatom rá, hogy ha rossz volt, és haragszom rá, akkor neharagudjanya-puszival kell bocsánatot kérni. Ha disznóságot csinál, megszidom, és kérem a neharagudjanya puszit. Amikor belátja, hogy rossz volt, akkor meg is kapom, de van, amikor sértődötten elvonul. Kép Na, szóval tegnap reggel több soron csibész, csirkefogó volt, és a sokadik húzása után leültem elé, és elkezdtem szidni, hogy én mindent megteszek neki egy szóra, én meg hiába kérem még arra is, hogy jöjjön reggelizni, meg hogy a legegyszerűbb szabályokat se képes betartani, micsoda dolog már ez! A mondandóm felénél jártam, mikor megfogta az államat, félre fordította a fejemet, és egy nagy, nyálas puszit nyomotta az arcomra... KépKépKép
Szülés ügyben megint jövök ellenpéldának. Ha nem lett volna az EDA, tuti egyke maradt volna Lacika! Az enyém tökéletes volt, attól kezdve mindent éreztem, de semmi nem fájt, és utána semmi, de semmi panaszom nem volt, se hányinger, se hátfájás, semmi. Viszont előtte, mire az előírt 2 újnyi méhszájhoz eljutottunk (10 óra alatt!!!), azt hittem ott döglök meg a szülőágyon, és már örültem volna is neki, csak legyünk túl mindenen. Kép Mondjuk én magas burokrepedéssel, gyakorlatilag fájások nélkül mentem be a kórházba, akkor kaptam azt a méhszáj tágító zselét, azután, amikor annak letelt az ideje, jött az oxitocin infúzió, teltek-múltak az órák, és nem történt semmi, csak egyre pokolibb fájásaim voltak, és nem tágultam egyáltalán. Aztán mikor végre megkaptam az EDÁ-t, akkor fel bírtam kelni, ki tudtam ülni a labdára, és utána végre be is indultak a dolgok. Ezek után én valahogy nem vágyok természetes szülésre a magam részéről...
Azt én se tűrtem volna, hogy ott műsorozzanak, sőt, még annak se örültem volna, ha Laci videózik. Szerencsére nagyon tapintatosan kezelte a dolgot, fotót se csinált olyat, amit mondjuk kínos megmutatni. Kép Az egyik barátja anno szembefotózta az élettársa altestét, amint éppen véresen-mázasan előbújt a gyerekük. Azután, amikor a fotókat mutogatták, alig győzte kiszedni, hogy ja, ezt ne, meg ezt se... De azért pl. előhíváskor vadidegenek is láthatták... Kép meg maradt is a képek között olyan, amit már a kezünkből kapott ki, hogy bocsi, ezt se. Hát, én kihúztam volna a kengyelből a lábam, és felrúgtam volna, ha valaki velem ilyet csinál, mikor éppen szülök... Szerencsére Laci már ismer engem Kép, meg nem is bír vért látni Kép, úgyhogy rémülten állt a fejemnél, és szorongatta a kezem. Kép Felmerült bennem a kérdés, hogy az az Apuka, aki a kritikus pillanatban fotózgat, meg videózik, az ugyan bizony mennyi támaszt nyújt a jelenlétével az anyának...

Andysj! Epekő KépKépKép

Szila! Margitos?! A Margit kórházban volt pont az egyik szülés?! Akkor mégis bánom, hogy nem láttam! Nem ismétlik meg valamikor? Vagy nem vette fel valaki véletlenül?

Cory! Az tényleg nagy élmény volt, mikor pucéran, mázosan odatették PiciLacit a hasamra. Kép Rögtön abbahagyta a bömbölést és pislogott nagyokat. Kép Jaj, midnjárt könnyesre hatódok... KépKépKép

Linato! Jaj, de jó! Én is elkérhetem majd a videót?

Norci! Zavarba hoztál. Kép Nagyon nehéz ezt meghatározni, hogy mennyit eszik Lacika. Szerintem eleget. Kép Pl. 3 virsli után még képes kérni a negyediket, de már nem adok neki. Kép Tegnap este két szelet sült karajt befalt (na jó, elég vékony szeletek voltak) kb. 2 evőkanálnyi párolt zöldbabbal. Én kemény vagyok evés ügyben, ha evés időben nem eszik, akkor a következő kaja idejéig mást nem kap. Maximum arra vagyok kapható, hogy a következő étkezést kicsit előbbre hozzam. Olyan pocija van, hogy egyáltalán nem aggaszt, ha egyszer-egyszer nem eszik. Kép Mivel pontosan tudja, hogy ezzel nem tud rám hatni, így nem is próbálkozik az éhes vagyok műsorral. Kép Van helyette ezer más nemalvási trükkje. Kép

GOrsi! Na igen, a mászkálást tényleg nem is tudom, hogyan lehetett volna megoldani. A bal karomban infúzió, a jobb oldalamon meg a CTG, aminek így is örökké elmozdult az érzékelője, és nyomta a riasztást, hogy oda van a szívhang. A tizedik után már nem kaptam újabb infarktust... Kép Amikor később az EDÁ-val a hátamban kiültem az ágy mellé a labdára, az 15-20 perces komoly taktikázásokat igénylő műsor volt, és ketten segítettek közben. Kép

Cory! Köröm... KépKépKép Jaj... KépKépKép Én még most is csak akkor merem levágni Lacika körmét, mikor ájultan alszik. Ezek a kis csibészek olyan hirtelen, és akkorákat tudnak rántani a kezükön, hogy egy pillanat alatt megvan a baj. Szegény Laci, biztosan nagyon bántja. Kép Gyógyik Zsoma kezecskéjére KépKépKépKépKépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Cory!
Gyógypuszik Zsoma kezecskéjére! Kép Lacit is sajnálom Kép

Nyuszimnaó!
Írok majd mail-t is, mivel párod szerint ezt előbb olvasod, akkor itt: úgy örültem, hogy itt voltatok Kép
Jó, hogy nem vártátok meg vityát, mert fél 10-re ért haza Kép Kép Kép Viszont a cégnek nagyon beiindultak a dolgai Kép ami tök jó, csak emiatt úgy néz ki alig fogom látni Kép

Zsuzsi!
Szegény párod, meg szegény te. Vitya is későn jött tegnap elkezdett görcöslni a hasam ahogy Vilit kiemltem a kádból, remélem ma fürdetésre hazaér. Nálunk nem is kell csodálkozni, hogy Vili újabban fél 10-10 körül alszik el este, ha egyszer apának csak akkor lehet jóéjt puszit adni.
A délutáni alvás suzperül megy cici nélkül, most kiköpte Vili és ő mondta, hogy "Vivi ügyi" majd bealudt Kép

Majd még jövök most itt van anyu foglalkozom vele is egy picit.

Norci
norci

Sziasztok!

Dzsili! Próbáljatok azért elmenni valahova kettesben néhány órára. Ne nyugodj bele a helyzetbe, azt nem szabad, mert egyre nehezebb lesz. Megtanultam a magam kárán,az első nem tetsző dolognak is igenis hangot kell adni, mert amiért nem szólnak, azt egyesek úgy értelmezik, hogy ismételhető, tehát előbb utóbb természetes lesz. S utána már nagyon nehéz változtatni rajta.

Remélem a szüleim valahogy felfogják ezt a helyzetet, most volt itt anyukám, Nelcsi mesélte, hogy "anya hasában Tisbaba van, iiilyen pici, majd nő, nő, nő, kiveszi dotto báci. " Anyukám annyira elmélyült az újságban, hogy meg se hallotta, szerintem nem akart rá reagálni sehogy. Háát, teljesen összeszorult a gyomrom. Kép
Én mindig több gyereket akartam, de mikor előtte álltunk, hogy na akkor most mikor is, nagyon nehéz volt, mert nem volt előttem példa. Most is furcsa még mindig. Az is érdekes, hogy két kislányt tudok csak elképzeni, mert ezt látom magam előtt példaként hogy én annak idején kivel játszottam nyaranta (unokatesóm és én). Na de megoldjuk, azért alakulok én szépen. Kép

Cory! Jajj! Remélem, az ijedtség nagyobb a bajnál! Jobbulást Zsomának! Laci is remélhetőleg hamar kiheveri.

Én számításaim szerint szeptember 4-5-re leszek kiírva, majd pontosítok még. Már ha igaz ez az egész. Olyan hihetetlen, létezik ez????? Kép Az első baba nagyon nehezen sikerült, egy picit doktor bácsi is segített bogyókkal. Most meg csak hipp-hopp. Kép

Rita
krita

Sziasztok!

Cory!
Kép Zsoma ujjacskájára sok-sok puszit küldök.

Andysj!
Epekő??? Jujj!Kép A műtéthez millió DRUKK!!!KépKépKép

Dzsili!
Hétfőn Anyukádnak szorítok, hogy minden rendben legyen, bár nem tudom, hogy csak a szokásos ellenőrzésre megy-e. Az én anyukám már nem is tudja, mikor volt utoljára egyáltalán nőgyógyászat közelében...Kép...pedig csak évente néhány órácskát venne igénybe.

Andi3!
Mielőbbi gyógyulást kívánok Zsófinak!KépKépKép Épp nemrég volt szó a tv-ben arról, hogy ilyenkor év elején sokkal több betegséget összeszedhetünk, mivel az otthon töltött szabadság alatt a szervezetünk kicsit legyengül és visszatérve a melőhelyre, oviba, stb. könnyebben elkapunk mindent.

Rebi!
GRATULÁLOK!Kép Látod, hogy milyen ügyi vagy, pedig néha(vagy inkább gyakran?Kép) elég pesszimista voltál! Mostmár ideje pihizned egy kicsit, bár nem tudom mikor államvizsgázol.

Heni!
Neked szorítok a vizsgáidhoz, bár bizti sikerülni fognak!Kép

Danimama!
Kistesó-DRUKK!Kép

Szila!
Köszi a Pocakos táblázatot!Kép

Rólunk csak annyit, hogy jól vagyunk és alig várom már a NAGY napot!Kép Bár remélem nem hókotróval kell kórházba mennünk, mert akkor inkább itthon szülök.Kép Hétfőn délután megyek dokihoz, de majd csak kedden tudok beszámolni a fejleményekről.(remélem lesz is miről!)
Zsani most épp szófogadó(nem hisztis, nem akaratos?)-korszakában van, aminek nagyon örülök.Kép Az új évnek köszönhetően Zsani valószinűleg fogadalmat tett, mivel úgy döntött, hogy szobatiszta lesz.(Igaz a pelust még rá kell adnom, mert úgy érzi magát biztonságban, de bele nem enged semmit.) Egyik napról a másikra a kritikus kakit is a bilibe akarta rakni és sikerült is neki!KépKépKép A legmókásabb számomra az, hogy kizárólag az Apja viheti ki a kakis bilit.KépKépKép Persze egész nap nem hagyhatom benne, így ha az Apja "lekésik" róla, akkor még este "odarak" neki egy kicsit.Kép Szóval KOPP-KOPP! már 9 napja nagylány.Kép

Kellemes 7végét és jó talizást!

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép(Hivatalosan ma 38+0!)
sztigris

Sziasztok!

Dzsili: nekem sincs testvérem. Kép Ezért én mindig is három gyereket szerettem volna, de apa csak egyet, így átlagoltunk. Kép

AndySJ: jaj, de nem lennék most a helyedben... Drukkok mennek neked: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép.

Szila: tök jó ez az új táblázat! Köszönjük szépen. Kép

Cory: jaj, ezt még olvasni is rossz volt. Kép Jobbulást kívánok mindkettőjüknek! Kép

BMárti: figyu, lehet, hogy most kicsit megsértődsz, mert egy régen egyszer s mindenkorra lezárt témát bolygatnék... Szóval Lacikának nincs kedve Zafiékhoz eljönni talizni? Kép Tiszteletben tartom, ha nem szándékoztok kimozdulni, csak azért merem megkérdezni, mert a Mikulás-bulira is úgy volt, hogy eljöttök, csak közben elutaztatok Judit-napra, nem? De télleg ne vedd tolakodásnak légyszi... Kép

Múltkor kérésetekre azonnal leírtam eléggé részletesen gyermekeink együttalvásának kudarcát, ám az írás azonnal elszállt, én pedig azonnal agylobot kaptam, most pedig mennem kell vasalni, de ígérem, amint lesz időm, leírom.

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Szila
Tök jó a mini táblázat is.Kép Május 1-re vagyunk kiírva.

cory
Remélem Zsomával minden okés. Gyógyok. KépKépKépKépKép

BMárti
Peti is eszi a szaloncukrot, de bontáskor talán 1-2-t evett csak meg, azóta meg nem kap, eltettem minden édességet. Mivel annyi cukrosat ettünk decemberben, a Danonino sem jár neki, csak natúr joghurt, de szerencsére azt is szereti.Kép

Tegnap voltam dokinál, mindent rendben talált, csak írt fel vasat. 100-as kiszerelést írt, amit sehol sem kapok ill. még nézem, mert ha 5*20-at adnak a gyógyszertárban, akkor vagy 500 Ft-tal drágábbra jön ki.Kép

Peti tök édesen aludt el most 5-kor. Éppen a tévét néztem (Jakupcsek: hálapénz), amikor Peti mellettem letette a fejét a kanapéra, 5 perc múlva így aludt el, állva, feje a kanapéra hajtva.Kép

Tikk
Fogalmam sincs, mire vagy kíváncsi, szerintem azért néha sokat is írok magunkról. Rólatok bezzeg alig hallani valamit.Kép

Zafi
Akkor most közzéadod a címedet valamikor, valahol?Kép

Andysj
Drukkolok!

Szilvi
Drukkok mennek, hogy minden a lehető legjobban történjen!KépKépKép

Megyek még visszaolvasni.
gorsi

Zsuzsi!
Igen igyekszünk talira menni.

Andysj!
Epeműtét. Kép Drukkolok.

Szilvi!
Mi is várjuka fejleméyeket.

Szila!
Megeleptés táblázat Kép
Bár nekem legújabb verzió szerint 20. a kírás. Kb. 19-21 között.

BMárti!
Pont azt szerettem volna kérdezni, amit Laura. Ráadás egy zárttérben történő talin még az is kizárt, hogy idegenekhez menj oda.
Ezek szerint ti mindig főtt kaját vacsiztok?6+

Laura!
Értetem amit Romi "szopizásáról" írtél világos volt. Csak lassan már Vili is u.annyit szopizk mint Romi, akkor lehet erről már felesleges leszoktatni, mert úgyis visszasszokik Kép .

Vili nem szereti ha itt ülök, megyek vonatoozni.

Norci
norci

Sziasztok!

Gorsi, nem adom közzé a címünket, ha jönni akartok, nyomozzátok ki!Kép
Na jó, most beírom a profilba a szükséges infokat!

És mindenki intézze úgy, hogy jönni tudjon! Ez a lakás nagyobb, mint az előző, tehát remélhetőleg elférünk!
Bár babakocsik inkább csak csukott állapotban...

Márti! Mi van veletek? Régen jelentkeztél. Ugye ti is tudtok jönni?

Zafi
zafi

zafi! igyekszem, hogy tudjunk! sajnos én is nevelési csődöt jelenthetek, nyűgös és türelmetlen vagyok, szörnyen szégyellem magam miatta, még írni sincs kedvem - vagyis, talán lenne, ha egyszer vilka baba letehető lenne vagy 10 percre sikítás-bőgés nélkül, vagy ármin hagyna egy perc levegővételt - nem tudom, mások hogy birkóznak meg ezzel, nekem nem megy... vmelyik mindig nyafog, de inkább egyszerre mindketten, nekem pedig leginkább világgá menni lenne kedvem...

márti++
márti

Márti!
Kitartás Kép Kép Kép Ja és ne világgá menj, hanem csak Zafiékig Kép

Hogy mindneki felviduljon Vili mai beszólása:
Anyukámmal beszélgetünk, hogy sokat mozog a baba a pocakomban, mire Vili közbeszól:
"sajtos kukac tesóka" Kép

Norci
norci

Sziasztok!

A mai nap ismét baleset történt nálunk Kép Szerencsére nem vészes, de ez annak köszönhető, hogy Balu még pelusos, és épp volt is rajta pelus. Szóval azt történt, hogy elesett a szobában egy rémesen sz@r építőkockára. Hátul szétszabta a pelusát teljesen. Szerencsére csak egy kis horzsolás van a fenekén, de félek a holnapi kakitól.

Zafi: lenne néhány kérdésem Kép
1. van lift? (ettől függ, melyik gyereket rakom a babakocsiba)
2. milyen idő van nálatok?

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Cory.Kép

Szila! Tök jó ez a ki mikor fog szülni táblázat, olyan hihetetlen, hogy ennyien. Tudom hogy mindig ezen akadok fenn, cska nekem olyan gyorsan telik az idő.

Gorsi! Kicsit írok magunkról. Hanna mostani legfrisebben mért adatai 13kg és 94cm. Imádja a bölcsit, van sok barátja, csupa jót írnak róla az üzenőjébe is. Egyedül eszik, mindent amit elétesznek.Kép Nagyon szépen beszél, mindent elmond nagyon sokszor egymás után levegővétel nélkülKép Azért az iskola után este már zsong a fejem. 1-2 hete elkezdte mondani, hogy csókolom nelli néni, jóéjsszakát nelli néni és mindent összekombinál a nelli nénivel, de nem tudja ki az a nelli néni, csak hallja amikor találkozok a gyerekekkel az utcán. Szóval nagyon aranyos vannak jó beszólásai, de mire ideérek elfelejtem.
Amúgy akartam tőled kérdezni, hogy nem tudsz feltenni képet a fotelágyatokról vagy Szila ha nektek is olyan van? Ja és hol vettétek?

Heni! Na nagyon el tudom képzelni ezt az öltöztetés mizériát. Nekem Hanna is bőven elég, már overálban kint áll a lift előtt én akkor kezdek öltözni, aztán ha lóg rajtam minden elindulunk, útközben majd befejezem.

Márti! Hogy van Ármin?

Andysj! Lehet hogy megoperáltak, hogy nem írsz?

Jóéjt és kellemes hétvégét midnenkinek!

Tikk

Ha minden igaz tettem egy új képet a profilombaKép
tikk

Tikk
Hannának hihetetlen méretei vannak.Kép Nekünk csak szivacsunk van, ami összecsukható volt eredetileg, de azóta egybehúztam, azaz sima szivacsnak néz ki.

Peti legmenőbb szava a pukka=pukkan. Azóta van, hogy pezsgőt bontottunk szilveszterkor. Egyébként egyre többet beszél, de nagyon ritka, ha megértek vmit.

Zafi
Köszi.Kép Tényleg, meleg a padló vagy hideg? Mi merészek leszünk és nem viszünk babakocsit, mert egyszerűen nem bírom már cipelni metróba le-fel, stb.

Márti
Nagyon megértelek. Fogalmam sincs mit csinálok majd 2 gyerkőccel, ha Peti egyedül is teljesen idegronccsá tud tenni. Gyertek talizni, az legalább kikapcsol egy kicsit!Kép

gorsi

Tikk
Hannának hihetetlen méretei vannak.Kép Nekünk csak szivacsunk van, ami összecsukható volt eredetileg, de azóta egybehúztam, azaz sima szivacsnak néz ki.

Peti legmenőbb szava a pukka=pukkan. Azóta van, hogy pezsgőt bontottunk szilveszterkor. Egyébként egyre többet beszél, de nagyon ritka, ha megértek vmit.

Zafi
Köszi.Kép Tényleg, meleg a padló vagy hideg? Mi merészek leszünk és nem viszünk babakocsit, mert egyszerűen nem bírom már cipelni metróba le-fel, stb.

Márti
Nagyon megértelek. Fogalmam sincs mit csinálok majd 2 gyerkőccel, ha Peti egyedül is teljesen idegronccsá tud tenni. Gyertek talizni, az legalább kikapcsol egy kicsit!Kép

gorsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?