Új privát üzeneted érkezett!

Olivérnek nagyon boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igen Timesz, még legalább nyolcvan alkalommal lesz rá módod, hogy felköszöntsd :)
Vendég

Devcsa, én megelégednék még 50 alkalommal! :lol:

Kép
timesz

Jaj Timesz.........bocs :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
josi

Lányok !

Hétfőtől 1 hétig nem leszek, mert megyek egy alternatív kezelésre Jászberénybe. Ott napi 4 órás kezelést kapok, egy olyan gépük van, aminek a rezgésszáma megegyezik a rákos sejtekével és képes megölni azokat. Nagyon bízom benne, már sok jót hallottam róla, remélem nálam is beválik! Muszáj neki!!!!!!!!!! Ott leszek vasárnapig, aztán jövök haza.

Kép
timesz

Est!
Timesz, hát persze, hogy nagyon sok szülinapot ünnepeltek együtt, ez nem lehet kérdés!
Beválik biztosan ez a kezelés, tök jó, h rátaláltatok. A B-17-et kapod még, beadják neked?
Gyógypuszik és drukkok és energiák mennek tovább ezerrel!
:D :D :D
Bocs, hogy így el vagyok tünedezve, de a gyerkők már majdnem 3 hete non-stop betegek, olvasni jövök mindig hozzátok, de írni nem mindig sikerül. Hannát nagyon megviselte-viseli ez a szájfertőzés, még ma is hőemelkedése van, csupa hólyag a szája, elesett, sovány. Dadomi, kapott lila ecsetelőt, meg Isoprinosin tablettát, meg C-vitamint, Tantum verdét... Tegnap vizeletet is néztek nála, nincs kiszáradva hálistennek, nem kell kórházba mennie, de kedden vissza kell még vinnem. Közben ma Ármin is újra belázasodott... Sose lesz ennek vége...
:x
Dadomi drága, hova tűntél, tessék visszagyönniii! Mer figyelek ám! :wink:
Dius, üdv újra, nagyon ügyes a kis csemetéd!
Rékababa, fotókat kérünk majd! Kikkel csináltatjátok a konyhabútort? Szegényem, nemsokára mehetsz dolgozni... Elhiszem, h megvisel, h Réka bölcsis lesz; én is már előre lelkibeteg vagyok, jövő hét utáni héten viszem Hannát szoktatni :cry: (A betegsége miatt most, elsejétől még nem.)
Cseriani, hogy mik nem történtek veled is... Jól elnézték azt a nyirokcsomót, hallod!
Josi, gratula, h megszabadultál az anyajegyeidtől! :D Akkor ezek szerint Pakson is végeznek ilyen műtétet... Előtte el ajánlatos menni börgyógyászhoz, vagy ez a sebész is kompetens, vagy hogy?
Yuyu, kérünk tőled is képeket, hogy van kicsi Enikő? Hasfájósság?
Devcsa, dolgozol ezerrel?
Emberem kapott egy kerti grillsütőt szülinapjára. :lol: Remélem, még ebben az évezredben kikeveredik az összes gyerekem az összes nyavajájából, és lehet végre tali nálunk!
Cseriani, jut eszembe, hogy van az allergiád? Én fulladok rendesen... :cry: És aranyos vagy, h küldtél volna üzit - tavaly novemberben változott a számom, elküldöm priviben az újat! :wink:

been

Szia Emma! El kellett előtte menjek bőrgyógyászhoz,Ő ad beutalót a sebészetre,bár szerintem felesleges procedúra,mert olyat is leszedett,ami nem is volt felírva :roll:

Kép
Kép
josi

Szegény gyerekeid :( azegyik ismerősömnek is a kislányának volt szájfertőzése,még kórházba is voltak,de neki hamarabb elmúlt.

Kép
Kép
josi

Emma Már nem, tegnap volt az utolsó nyári gyakorlatom, jövőhéten beszoktatás a bölcsibe, majd egyetem... azt reméljük egyszer csak vége lesz :wink:
Vendég

Timi! Ha nem haragszol bemásolok neked ide egy linket, hátha találsz valami okosat benne :wink: http://www.femina.hu/fogyokura/5_rakellen
Emma! Kicsi lánykád szája jobban van? Ármin is? Mikor kezditek az ovit?
Dani ma már olyan ovilázban égett, hogy még reggelizni sem akart :lol: Azt hittem, hogy majd nem akar bemenni a csoportba, mert ugye már régen voltunk oviban, és ilyenkor olyan félénk tud lenni :roll: . De nem, simán bement, semmi gond nem volt :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

dadomi de jó neked!!!

Kristóf pityergett,meg persze nem akart enni. Elvileg holnaptól már ott is alszik,de jövő hétfőtől biztos. Ma még ebéd után hazahozom.
Eliza meg itthon nem igazán találja a helyét,még a Kristóf játékai sem kellenek neki :shock:
Azért furcsa nekem is a dolog... :oops:

Emma több ismerősömtől is hallottam,hogy a gyerkőcének szájfertőzése van,többen még kórházba is kerültek. Ugye ti már jobban vagytok?????

Jajj,dadomi,találkoztam az ismerősömmel,aki műttette a szemét. Peste,az Optimed-nél,ha jól értettem a nevét. Utána fél évig kellett napszemüveget használnia. Neki egyedül a szürkülettel van baja,egyébként nagyon meg van vele elégedve. Kért valami ingyenes próbacsomag-szert,ennek feltétele,hogy hozzájuk menj el vizsgálatra,3 hónapon belül,ami szintén ingyenes-ha jól értette,. Hogy milyen csomag,ne kérdezd,csak az oviban futottunk össze,pár szót hadart el gyorsan róla.
De a lényeg,ő nem bánta meg,hogy elment. Neki 3.5-es volt a szemüvege,erre emlékszem még... :oops:
Vendég

Cseriani! Köszi, hogy megkérdezted! :) Én is odamegyek az Optik-Med-hez. Most pénteken megyek az első vizsgálatra, kíváncsi vagyok mit mondanak. Van náluk valami olyan, hogy ha az akit ők műtöttek ajánlja másnak is az Optik-Med-et, és az szintén ott műtteti a szemét, akkor az ajánlónak visszaadnak 10 ezer forintot a műtét árából. Nincs az ismerősödnek ehhez valami nyomtatvány, vagy akármi? Mert ha még lehet szívesen hivatkozok rá, nekem tök mindegy, ő meg kapna egy kis pénzt vissza. Kérdezd meg, ha akarja, akkor legkésőbb csütörtökig valahogy juttassa el nekem ami kell ehhez.

dadomi

dadomi reggel megint találkozom vele,megkérdezem.
Képzeljétek,kicsifiam tízórait nem,de ebédre leveskét evett az oviban. Ráadásul kétszer szedtek neki :D
Szerdától alszik ott..hát,kíváncsi vagyok. Itthon egész nyáron nem aludt.
Vendég

Az Én lányom meg suliba van :) már reggel 6-kor felkelt, nehogy elkéssünk :lol: kíváncsi leszek mit mesél. Voltam ma arra,pont kint játszottak,mert szünet volt.
Csilla még mindíg náthás,már több,mint 1 hete,de orvoshoz nem akarom vinni,mert más baja nincs.

Kép
Kép
josi

sziasztok...
Hú,de eltünt mindenki :cry:
Josi,hogy tetszett a lányodnak az első nap az iskolában?
banoed,dadomi,rékababa,devcsa az ovi?
Rékababa a melóhely?
Tegnap Kristófom ugye levest evett,ma meg ebédet nem,viszont tízórait igen :D
Holnaptól már ott is alszik. Hát,kíváncsi vagyok nagyon.

Emma,hogy vannak a gyerekeid?

Timesz,te hogy vagy? Jövő héten kell ismét menned Pécsre?
A mai blikkben van egy cikk,hogy megtaláltak valamit,így rájöttek,miből élnek a rákos sejtek. Olvastad? Hú,jól összevissza írtam le,csak futólag olvastam el a cikket...
Vendég

Tetszett neki nagyon,azt mondta,hogy nem is nehéz az iskola :lol: .Mindjárt első nap elfelejtett bemenni a terembe csengetés után,eljátszotta a drágám az időt :lol: ma már volt rendesen tanítás,magyar matek és angol órája volt.
Nyugi Cseriani,lassan Kristóf is visszaszokik a mindennapokba. Nem lesz ott semmi baj.

Kép
Kép
josi

remélem igazad lesz josi.
A bölcsiben 4 hónapig nem tudtuk elérni,hogy egyen valamit,max. a leves levét ette.
Ehez képest ez már haladás.
Ma paradicsomleves volt,meg sárgaborsó főzelék,ebből nem evett. Megeszi ő az összes levest,kivéve a paradicsomot meg a gyümölcslevest. Másodikat sztem csak akkor eszik,ha rántott karfiol,vagy sültkrumpli lesz,vagy esetleg pogácsa vagy kalács.
Vendég

A Blikkből egy cikk...............
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=115435

Kép
Kép
josi

basszus :twisted: :cry:
Hirtelen nem találom a szavakat :cry: .......
Vendég

Sziasztok!
Megint elmaradtam, gyerekek még mindig betegek, vagyishogy Hanna már gyógyul, de Ármin is elkapta a szájfertőzést és nagyon kínlódik. Remélem, megússzuk a kórházat... Nagyon nyűgös, ezért nem nagyon tudok jönni.
Timesz most van Jászberényben, ugye? Megy az energia...
Josi, örülök, h tetszik Noéminek a suli, majd megszokja a rendet, de aranyos lehetett, elfelejtett bemenni... :lol:
Cseriani, hát, tényleg nem valami jó evő Kristófod... :D Majd mesélj, milyen volt az első ovibanalvás! Én lányom is mehet a jövő héten, itt az igazolás, most kezdtem volna szoktatni, dehát ugye beteg volt... Nagggyon izgulok... :?
Rékababa, melóhely? Réka hogy viseli a bölcsit?
Na, eddig bírta Árminom... ha hagy még, akkor jövök. Mindenkinek pusza!

been

Jéézusooom... Szerencsétlenek... :x Remélem, megtalálják a felelősöket, akárki is legyen az.

been

Fogadjon örökbe, vagy béranyát... Hát, kösz...

been

Úristen Emma,még midíg ezzel a fránya szájfertőzéssel kínlódtok?!
Noéminek 1x volt,de meléákszem,hogy még beszélni se beszélt,annyira fájt neki,de nem volt ilyen hosszú ideig.
Ugye a mesevárba megy Hanna?
Csilla is náthás még mindíg.........lehet,hogy mégiscsak el kéne menni az orvoshoz?
A cikkhez,most inkább nem szólok semmit :evil:

Kép
Kép
josi

meléákszem=emlékszem :oops: :lol:

Kép
Kép
josi

Hát ez a cikk... Mondjuk a szekszárdi kórház egyes szülésznői, meg egyes orvosai igencsak ilyen stílusuak, ahogy szegény csajjal is bántak. Amikor Dani született nekem a Kiss (éppen ő volt az ügyeletes, és mielőtt szólnak a saját dokinak ugye, az ügyeletes néz meg) azt mondta 6-7 perces fájásokra, hogy menjek aludni. A szülésznő meg amikor elkezdődtek Danival a fájások, megcsörgette a Vargát (akkor még ő ügyelt - estére váltotta a Kiss), hogy "Fájásai vannak, azt mondja". Hát pofán tudtam volna vágni, kár, hogy hangsúlyt itt nem lehet átadni, úgy jobban éreznétek. Szegény lány, meg a párja!!! Nemtörődöm orvosok, tönkretették két ember életét, egy harmadik kis emberke meg miattuk halt meg.

Emma! Gyógyuljatok meg gyorsan, az ovitól meg ne félj, biztos jól fogja magát érezni. Dani már alig akar nekem integetni, annyira elfoglalja a sok játék meg a pajtások :wink:
Cseriani! Daninak meg pont a paradicsomleves és a gyümölcsleves a kedvence :lol: Viszont a rántott karfiolt nem eszi meg. Szóval jól kiegészítik egymást Kristóffal :lol:

dadomi

Vagyok ám még. Hivatalosan hétfő óta munka viszonyban vagyok, de a gyes szabimat töltöm, ténylegesen október 27-től dolgozom. A bölcsit megkezdtük. Hétfőn még először csak az ölemben ült, majd jó 10 perc után mentünk játékot nézni. Aztán szépen belemelegedett, tegnap már ment magától. Ma meg volt olyan is, hogy nem is fogalalkozott velem, eljátszott a gyerekekkel. Holnap ott kell hagynom fél órára, hát nem tudom, hogy fog összejönni. Lehet, hogy én rosszabbul viselem majd, már most edzem rá magamat. Egyedül ami rosszabb, hogy összesen 3 lány van és 9 fiú. Szóval teljes fiú uralom. Evelin már augusztusban is járt oviba, vele minden rendben van, imádja. A konyhám végre kész, most neki állt a párom a fürdőnek, iszonyat, hogy mi van itthon. De hétvégre ígérte, hogy meglesz. Konyháról teszek majd képeket, de először apának fel kell vinnie a gépre, azt meg, ha lesz ideje. De fűzöm majd este.

Emma gyógypuszik továbbra is mennek gyerkőceidnek, remélem hamar meggyógyulnak.

Josi jó, hogy lánykádnak tetszik a suli. A cikk pedig nagyon szomorú. Tapintat az orvosvan nincs. Egy életre tönkretették őket. :(
Vendég

betegek hogy vagytok?

Képzeljétek,Kristóf ma is evett tízórait,meg levest kétszer :D
És szépen elaludt ismét ebéd után. Nagyon-nagyon büszke vagyok rá :wink:
Elizám ritka hisztis-nyűgös,és már megint 2 napja nem alszik. Tuti megint a foga lesz.
Vendég

Ugye mondtam én,hogy nem kell aggódni,ügyes fiad van :wink:
Szegény Eliza,eggyüttérzek veled,Csilla is ezt csinálta,neki még láza is volt. Még mindíg náthás,de már 3 napja alszunk éjjel is. Tegnap csak elvittem a dokihoz,adott neki gyógyszert,mert hurutos a köhögése :( orrfolyása viszont sokat javult :)

Kép
Kép
josi

Ezt most olvastam, tegyétek ki több helyre, hátha valaki tud segíteni, egy nagyon beteg pici fiúról szól:

[url]http://www.youtube.com/watch?v=NnSYV486lGY
[/url]

dadomi

No mégegyszer:

[url]http://www.youtube.com/watch?v=NnSYV486lGY[url][/url]

dadomi

Szórakozik velem az oldal :evil:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=NnSYV486lGY[url]

dadomi

Na mindegy, másoljátok be úgy talán jó :oops: :oops: :oops: :oops:

dadomi

Sziasztok! Bocs hogy nem írtam mostanában... de most hoztam képeket :-)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

yuyu79

Jaj Julcsi,de édes :lol: Noéminek is nagyon tetszik!!!
Jó,hogy hoztál képeket :wink:
Amúgy jól vagytok? Szopi megy még? Éjszakáitok? Holnap nem jöttök le a piacra? :lol: ááááááááá csak vicceltem :wink:

Kép
Kép
josi

Köszi, Josi :-)

Minden rendben, szopi megy, néha 150 gramm is lecsúszik neki ;-) Már közelítjük a 4 kg-t, napról napra kerekedik Enikő :-D

A napokban úgy aludt, hogy este 9 felé fürdettük, utána aludt vagy hajnali 2-ig, aztán 5-ig vagy 6-ig, és utána megint 3-4 órát, úgyhogy nem nagyon panaszkodhatok...

Ma nappal is sokat aludt, főleg a 150-es szopi után, 4 óra alvás után még úgy kellett felébresztenem... Tartok tőle, ha sokat alszik nap közben, akkor éjszaka gondok lesznek.

yuyu79

De édes, szép kislány ez az Enikő!! Aranyosak vagytok nagyon! Kérünk még sok képet! :D
Cseriani, ügyes nagyon Kristófod!
Rékababa, remélem, jól viseltétek a bölcsit mindketten! Október végéig akkor még lehetsz kicsit otthon... gondolom, nem várod, h dolgozni menj...
Josi, jobbulást Csillának! Mi megyünk holnap a piacra! :lol: (Hannának kell vennem egy csomó dolgot az ovira.)
Dadomi, megnéztem a videót, borzasztó...

been

Enikő nagyon szép kislány,büszkék lehettek rá :wink:

Tegnap írt Timi,mindenkit puszil. Elég jól bírja a kezelést,de majd többször kell felmennie 1-2 hétre.
Hú,annyira drukkolok neki,hogy használjon :shock:
Vendég

Emma én ma úgy megszívtam............előttem mentél át a zebrán a gyerekekkel,meg a mamával a Pannon előtt. Gyorsan írtam neked egy sms-t.Erre kapom a választ hogy ki vagyok? :shock: Írom,hogy Josi meg babanet,erre ő akkor se ismer. Te teló cseréltél?
Julcsi téged is láttalak,sétáltál egy másik anyukával :lol:

Kép
Kép
josi

Köszi a bókokat mindenkinek :-)

Josi, bocs hogy nem vettelek észre :oops:

Majd rakok még képeket, de most nem nagyon vannak újak...

Timesznek jobbulást, meg Csillának is! Melyik gyerkőc volt még beteg? :roll:

yuyu79

Akkor éppen nagyon magyaráztál valamit annak a másik anyukának,én meg egyébként is kocsival voltam. Úgy is rádköszöntem volna,mint multkor :wink:
Tényleg jókat eszik Enikő :)
Csilla gyógyul,én meg szépen elkaptam tőle :? fáj a torkom :evil:

Kép
Kép
josi

Yuyu nagyon szép kisbaba Enikő. Örülök, hogy jó gyermek.

Josi mielőbbi gyógyulást, jó, hogy Csilla már jobban van. Noéminek mennyire tetszett az első hét a suliban?

Dadomi lesz egy kis időm biztos, hogy megnézem. Sajna most futkosón vagyok, folyamatosan.

Emma jobban vagytok már?

Ma ott kellett hagynom Rékát, hát bűntudat az van bőven. Úgy érzem, mintha cserben hagynám a saját lányom. Szegénykém olyan fáradt volt mikor mentem érte, hogy már nem tudták még vígasztalni sem, csak engem keresett. A szívem szakadt meg. Legszívesebben nem vinném többet (de sajna muszáj :( ). Van a bölcsiben egy kis fiú akinek nem rég halt meg az anyukája. Tegnap mondták. Egy kis lecseszés elért a bölcsi veszetőtől, mert elég lett volna csak szeptember végefelé vinni Rékát, mert csak október végén kezdek. Pedig Ő mondta, hogy mikor vigyem! :twisted: :evil:
A hétvégén remélem végez a párom a fürdővel, mert kész kupi a lakás, már alig várom, hogy por mentesek legyünk, teljesen. És végre rend legyen.

Cseriani örülök, hogy Kristóf beszokott az oviba. Csak így tovább. Elizának kibújt újabb foga?
Vendég

tegnap láttam este,hogy jobb oldalon alul megrepedt az inye. Úgyhogy tuti ettől voltak a rossz éjszakák. De ma éjjel már sokkal jobban aludt. Kristófot reggelente 6.40-kor szoktuk ébreszteni,most,hogy van ovi. Édeském ma reggel pont 6.40-kor felébredt :?
Pedig aludhatott volna még.
Megyünk ma Paksra(Josi,Yuyu reszkessetek :lol: :lol: ),elnézünk a Deichmanba cipő-ügyileg.
Kristófnak még jó a tavaszi sportcipője,de kellene valami esőálló,meg Elizámnak is csak szandija van.
Holnap meg szüretelünk,egyenlőre csak a fehéret.
rékababa tudom,mit érzel,mikor a bölcsibe szoktattam a Kristófot,én is így voltam,volt,hogy ő ott sírt,én meg itthon :cry:
Vendég

Sziasztok! Ma nem látott senki minket? Ma is sokat sétáltunk ;-)

yuyu79

Cseriani, sikeres volt a cipővásárlás?

Josi, jobbulást Neked!!

yuyu79

josi te szegény,jobbulást neked.

yuyu köszi,sikeres volt,mindkettőjüknek vettünk,szépek,jók,és nem is voltak drágák. Szeretem azt a boltot,Pécsre is lejártunk,mikor Pakson még nem volt.
Lefényképezem őket,ok? :wink:
Vendég

na,jöjjön a két cipő,meg ráadásnak egy kép Elizám új szállítóeszközéről :lol: Kép Kép Kép
Vendég

Cseriani! Tök jók a cipők. Mennyibe kerültek? Szerintem Daninak kell majd őszi cipő, hatalmas a lába, és félek, hogy nyáron kinőtte a cipőjét. Te csajszi idefigyelj, sokat mutogatod még ezt a gyönyörű hercegnőt, egyszer megyek és ellopom :lol: :lol: :lol: Emma csodaszép Hannáján majd elosztoznak a fiaink, nem szólunk bele - bár Daninak most épp az utcánkban tetszik egy kislány :wink: Múltkor közölte velem, hogy milyen jó lenne, ha neki is lenne egy olyan szép testvére, mint a Kíra (így hívják azt a kislányt, októberben lesz 2 éves :D ). Mire én megkérdeztem tőle, hogy miért a Dominik nem szép? Hát apám azt hittem leülök, mi volt a válasz??? "Nem, mert neki nincs olyan szép formájú haja!" :lol: :lol: :lol: A Kírának gyönyörű göndör loknis haja van és szép vöröses színű (nem olyan ronda narancssárga, hanem tényleg szép színű). Na ehhez mit szóltok csajok? :wink:
Yuyu! Ha a mi utcánkban sétáltatok volna, biztos láttalak volna benneteket :P Pocakfájással hogy álltok?

dadomi

Ja és képzeljétek, Dominik is válogat ám. Nézegeti a kismama újságaimat (már néhányat széttépett :evil: ), és közben a babákat lelkesen mutogatja. Ám ha valamelyik baba nem tetszik neki akkorákat fintorog és mondja, hogy fúúújjj! :lol: :lol: Mikor először csinálta ezt, megkérdeztem tőle, hogy "nem tetszik a baba?", mire ő NEM!!! :lol: :lol: És meg kell hagyni, jó ízlése van a kiscsávónak :lol:

dadomi

bocsi dadomi,nem teszek több képet Elizáról,ok? :lol:
Eliza cipője 2990 volt,Kristófé meg 3990. Szerintem elég jó ár,és jó minőség,sokszor vettem már Bobbi cipőket,nálunk bejöttek.
Nagyon édesek lehetnek a kicsifiaid,ahogy stírölik a csajszikat :wink:
Kristófot hiába kérdem,nem igazán nyilatkozik a lányokról-szerencsére a fiúkról sem :P
Neki még tényleg csak a játék számít :shock: (nem úgy,mint a nyiladozó nagyfiadnak :lol: :lol: )
Remélem nincs elkésve :shock:
Vendég

Cseriani! Jaj nehogy félreérts!!!!! Kérünk még sok-sok-sok képet Elizáról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De tényleg annyira szép!!! :lol: :lol: :lol: Nincs még elkésve Kristóf a csajok figyelésével :wink: de várjál csak majd egy év múlva :P
A cipők tényleg nem drágák, és ha még jó minőségűek is, akkor nagyon jó üzletet csináltatok! :)

dadomi

dehogy értelek én félre téged :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?