Est!
Timesz, hát persze, hogy nagyon sok szülinapot ünnepeltek együtt, ez nem lehet kérdés!
Beválik biztosan ez a kezelés, tök jó, h rátaláltatok. A B-17-et kapod még, beadják neked?
Gyógypuszik és drukkok és energiák mennek tovább ezerrel!
Bocs, hogy így el vagyok tünedezve, de a gyerkők már majdnem 3 hete non-stop betegek, olvasni jövök mindig hozzátok, de írni nem mindig sikerül. Hannát nagyon megviselte-viseli ez a szájfertőzés, még ma is hőemelkedése van, csupa hólyag a szája, elesett, sovány. Dadomi, kapott lila ecsetelőt, meg Isoprinosin tablettát, meg C-vitamint, Tantum verdét... Tegnap vizeletet is néztek nála, nincs kiszáradva hálistennek, nem kell kórházba mennie, de kedden vissza kell még vinnem. Közben ma Ármin is újra belázasodott... Sose lesz ennek vége...
Dadomi drága, hova tűntél, tessék visszagyönniii! Mer figyelek ám!
Dius, üdv újra, nagyon ügyes a kis csemetéd!
Rékababa, fotókat kérünk majd! Kikkel csináltatjátok a konyhabútort? Szegényem, nemsokára mehetsz dolgozni... Elhiszem, h megvisel, h Réka bölcsis lesz; én is már előre lelkibeteg vagyok, jövő hét utáni héten viszem Hannát szoktatni
(A betegsége miatt most, elsejétől még nem.)
Cseriani, hogy mik nem történtek veled is... Jól elnézték azt a nyirokcsomót, hallod!
Josi, gratula, h megszabadultál az anyajegyeidtől!
Akkor ezek szerint Pakson is végeznek ilyen műtétet... Előtte el ajánlatos menni börgyógyászhoz, vagy ez a sebész is kompetens, vagy hogy?
Yuyu, kérünk tőled is képeket, hogy van kicsi Enikő? Hasfájósság?
Devcsa, dolgozol ezerrel?
Emberem kapott egy kerti grillsütőt szülinapjára.
Remélem, még ebben az évezredben kikeveredik az összes gyerekem az összes nyavajájából, és lehet végre tali nálunk!
Cseriani, jut eszembe, hogy van az allergiád? Én fulladok rendesen...
És aranyos vagy, h küldtél volna üzit - tavaly novemberben változott a számom, elküldöm priviben az újat!