Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Minden kis és nagybetegnek mielőbbi, gyors gyógyulást kívánok. Tényleg jól utolérte a topikot mindenféle kórság. Na, de ne hagyjuk magunkat!!!!!!!!!!!!

Nálunk (most sok-sok kop-kop) Boróka meggyógyult. És egyelőre mindenki jól van. :lol:

Pumperka! Milyen volt a buli? Vagy még mindig tart???

Zsu! Nektek jó hazautazást!!! Bízzál benne, hogy Alexa kibírja WC nélkül a hazautat, mert a vasúti budik, hát ugye nem kell a véleményemet leírnom....
Bár, nekem a gyerekeim mindig imádtak a vonaton WC-re menni. :shock:

Ma délután fent voltunk Csillebércen a Kalandparkban (drótkötélpályán). Nagyon élvezték a gyerkőcök. Apával mi csak felügyeltünk. :lol: Petra és Dorka is baromi ügyes volt. Petra simán előzgette a nála jóval nagyobbakat, Dorka pedig a legnagyobb pályákon is könnyedén végigment. Egy csomó felnőtt ott majrézott bizonyos pályáknál, ő meg ügyesen megcsinálta azokat is. (Mondjuk néhányat én meg sem kiséreltem volna. :oops: )

Kép
Kép
Kép
petramama

Aki tudja Pété telószámát, kérem küldjön neki egy sömit, hogy írtam neki privit!!!

Fontos lenne........................

Előre is köszi!
Vendég

Petramama!
Köszi jó volt a buli, majd írok még róla, de képzeld igazad van. Tart még. :shock: Egyik apuka érte jött a gyerekeiért, és itt ragadtak. :evil: Hulla vagyok! :wink: 11 gyerek volt és mi8nden szuperül sikerült egyébként. Eddig ez volt eddig szerintem a legjobb rendezésű zsúrunk. Minden játék bejött a kölköknek.... :wink:

A tej növekvőben, ma már csak 6 után volt kevéske Zsombornak, nem úgy mint pl 3-4 napja, akkor még reggel is. :shock: Sajna a menzesz már egy hete tart, szóval még az se kedvez a dolognak gondolom. Majd ha elmúlik. Bár már sokallom, régen nekem max 4-5 napig volt.
Persze ezt a napot se tudtam igazán tejszaporításra szánni. :wink: Majd hétfőtől a magunk csendességében még dolgozunk az ügyön. De már annak is örülök, hogy vannak mosolygós evéseink. :roll:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Monácska!
Írok neki smst!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Írtam! :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, készültek képek? Ha igen, rakj fel párat! Biztos jó volt, neked meg fárasztó..

Rszg, szépek vagytok!

Kölyök, jobbulást!!!!
Vendég

Kölyök: remélem már Te is jobban vagy. Én már úgy tűnik rendben vagyok, habár tegnap a lázam felkúszott 39 fokra... De legalább napközben nem volt semmi akció a mellékhelységben...
Most meg szegény Kedves van dögrováson, elkaphatta tőlem??? Reméljük Fruzskát védi az én tejem (mondjuk örökre titok marad, hogy védheti az a tej, amit egy vírusos szervezet termel...)

Pumperka: húúú, jó lehetett akkor a buli! Képek vannak?

Rszg: mi 3-szor voltunk 4D-s UH-n. Szerintem nagyon nagy élmény. Az első a 20. hét környékén volt. Az elsősorban a Kedvesnek volt igazán nagy élmény (persze nekem is): ő talán akkor fogta fel igazán, hogy babánk lesz, és olyan mint mi ;) : van keze, lába, feje stb. aztán voltunk a 28. héten (vajon kire hasonlít ez a gyerek címszóval), és kísérleteztünk a 34. héten: ez már csak merő kiváncsiság volt, de jó volt, mert akkor nekem megnézték a májamat, vesémet, mennyire viselte meg a terhesség. Szóval, én csak javasolni tudom, nagy élmény. Ráadásul csinálnak DVD-t mozgóképpel, és azt pedig nagyon jó később elővenni!!!

Juditkecskemet: köszi! úgy tűnik, már jobb, tényleg. Nagyon ügyesen áll a kisfiad!
linocs

Sziasztok!

Tényleg bocs h végül nem tudtam elmenni a talira...elég sok a dolgom..pl.pénteken még ovis benti-kinti cipők után kajtattunk a srácokkal,kellet még ünneplős gatyó is mindkettőnek...szal nem jött össze,bocs :oops: :(
Amúgy se lett volna felemelő a 30-son pénteken közlekedni.....ilyenkor már déleőtt és délután is nagy dugó szokott lenni :(

Lusie!

Hát tapasztalatból mondom h az Augmentinből már 1 szem is hat...
És most hogy állsz????
Elfelejtettem írni akkor este(de mások írták asszem)hogy a váltott szopipózok is hatásosak és a hónaljtartás nagyon jó.Én pl.mióta a nagyfiammal annyira megjártam a mellgyuszit hogy már csak a szike segített :( szal én azóta csak hónaljtaertásban szoptatok mert így tud kiürülni rendesen az összes tejcsatorna.
Remélem jól vagy már!!!!

Szrevezem a dupla kersztelőt ezerrel...egy hét múlva lesz Krizsi és Oli közös keresztelése 30 vendéggel :shock: Kisebb lagzival is felér :shock: :roll:
De nem főzögetek én :roll: ...rendelünk hideg tálat,nagyik sütnek sütit és állófogadás lesz.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Nem tud valaki valami jó keresztelő meghívóra illő szöveget vagy idézetet???

Köszi!!!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!
Bababoltokat keresek itt a neten ahol nagy a választék. Aki tud hivatkozásokat légyszi tegye fel.
Volt egy nagyon jó de nem emlékszem. Ahol többen is babakocsit vettetek..
Nagy méretű bili kellene nekünk, mert Levinek mind kicsi..

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Petramama!

Köszi!!!!!! Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Köszönöm a válaszokat!
Én is 2-re gondoltam, mert azt hallottam, a vége felé, már nem biztos, hogy lehet látni a pici fejét, ha már befordul. Addigra lehet, hogy már én is befordulok :roll:
Velem is a 4D-s UH-ra fog eljönni Géza, mert rosszul van a kórháztól. Rögtön herpesze lesz, meg minden baja van. De arra muszáj neki eljönni. Már meg is beszéltük. Biztos nagy élmény lesz, már alig várom.

Ígérem, ahogy lesz friss fotónk, felteszem. Sajnos beszart a fényképezőm, mikor Alexát akartam videózni. :( De van másik.
Majd pocakosat is kaptok, de egyelőre még csak Gézának van több hónapos pocija :D
De hamarosan nekem is lesz. Remélem.

Zsu Köszi a bókot!

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert sajnos nem javult Marci állapota, sőt rosszabb lett. Tegnap ráadásul a férjem is beteg lett, szóval most kicsit kivagyok.
Tegnap reggel elvittük az ügyeletre Marcit (Budai Gyerekkórház) és kifogtunk egy teljesen elmebeteg dokinőt. Összevissza beszélt, mindent kétszer megkérdezett és hülyeségeket csinált. Azt mondta biztos elkapta tőlünk a vírust, és felírt egy sóoldatot egy hippes répaitalt meg valami hasfogót. Ja és folyékony lázcsillapítót, merthogy a végbélkúp némelyike ahogy be, úgy ki. Nahát és a csúcs, hogy hagyjak ki egy szoptatást, és helyette csak a sósoldatos vizet adjam. Az én jó anyai ösztönöm persze rögtön súgta, hogy ebből max a folyékony lázcsillapítót kéne kiváltani, merthogy folyadékveszteség ide vagy oda, na de sósoldat egy ilyen picinek, plusz répát még nem kapott, így pont egy hasmenése betegnél próbáljam ki először? Valamint hasfogó por? Dehát nemcsak lassítja az a tisztulási folyamatát, hiszen aminek ki kell jönnie, jobb ha kijön. És hagyjak ki szoptatást, amikor ez az egyetlen amit elfogad és sztem az egyetlen valódi gyógyír számára. Nemhogy nem hagyok ki, de kb. 2 óránként cicizik. Aztán a gyógyszertáros beigazolta a gyanumat, hogy SÓSOLDAT 2 ÉVEN ALUL TILOS, ő a répát ajánlotta és persze a hasfogóról is azt olvastam a neten, hogy NEM SZABAD csak olyat, amit természetes (gyümölcs, zöldség)!!!!

Szóval lányok, akármit írnak fel nektek dokik szerintem előtte jó utánaolvasni, nehogy ti is kifogjatok egy ilyen őrültet mint mi.

Sajnos azonban nincs jobban, éjszaka már 39,4 volt a láza, gyors hűtőfürdővel, lázcsillapítóval lement. Nappal összesen max 1 órát bír ébren lenni, akkor is többnyire bágyadt és sír, a többit alussza. Ja és ami a legrosszabb, megint elkezdett köhögni és a láza is folyton vissza vissza szökken, a lázcsillapítótól meg szinte fuldokol. És továbbra is van 3-4 kakija :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szerencsére a cicit azért elfogadjam holnap visszük a mi dokinkhoz. Levi már jobban van szerencsére legalább.

Bocs lányok, utálok panaszkodni, de kezdek kicsit kétségbe ez már egy kicsit sok és meghalok, hogy nem tudok rajta segíteni. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz
Szegény Marci! :( ++++++ Teljesen együttérzek veled, nincs rosszabb, mint amikor beteg a picur.
Nagyon jó anya vagy!!!!!!!!
Nem tudom, de ügyeleten még én sem találkoztam normális dokival. Eddig mindig rossz sült ki belőle.
Bízom benne kidolgozza a pici teste a vírusokat és jobban lesz!
Nem panaszkodsz, csak kiírod magadból! Nem sokat, de talán egy picit segít neked ez is az aggodalom mellett.
Legalább a párod jobban van már!

Kép
Kép
tündérmanó27

Szilvánusz!

Sztem is nagyon jól csinálod!!!Szoptasd őt amikor csak tudod,az a legjobb gyógyír egy ilyen picinek..és a lázát(ha nagyon magas) ahogy tudod csillapítsd!!
A hasfogó sztem is hülyeség mert a vírusnak ki kell ürülnie és az csak késleltetné...legalábbis józan paraszti ésszel én így gondolom...

Kitartás és jobbulást Marcinak!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny
Itt találtam meghívó mintákat, ahol idézetek is vannak:
http://www.webalbum.hu/keresztelo.htm

Kép
Kép
tündérmanó27

Szilvánusz!
A hipp répalé szuper jó! Nimó imádja. Ő azt kapta mikor ment a hasa és szépen helyrejött. Abba mindenféle sók is vannak, ami ilyenkor kell....
Viszont a köhögés az nem túl biztató....Köhögés ellen van egy szuper kúp de nem tudom hogy mikortól adható....Mindjárt utánanézek.
C vitamint én adnék mindenképp, és a hipp répalevet is. Persze annál nagyobb hülyeséget, hogy szoptatás kimaradjon.....A tejben olyan ellenanyagok vannak ami ilyenkor még jobban kell.....

Tudom milyen, sajnos ezt mindenki átéli és nem is egyszer....
Pl. szerdán a szívem fog hasadni, mikor Nimót katéterezik és kínozzák. Állítólag nagyon üvöltenek ilyenkor a gyerekek, egy ismerősünknek csináltak ilyet. Azt mondta, hogy mondták neki, hogy hagyja el addig a klinika területét...ÉN NEM MEGYEK SEHOVÁ, BENN AKAROK VELE LENNI.....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sajnos tárgytalan. A Sedotussin kúp is csak 2 éves kor felett adható.
Kicsiknek a Sinecod cseppek jók de az receptköteles.
Én felhívnám a dokitokat, tanácsért.....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Szilvánusz, ezek a picik nagyon könnyen kiszáradnak. Hívd fel a László kórházat, a rotás piciket ott szokták kezelni, ők biztos mondanak valami értelmeset, lehet, hogy egy infúzióra is behívnak.

Gluténmentes gabonapelyhek:

http://shop.unas.hu/shop_art.php?shop_i ... cat=267994

Kép

Kép
mzx

Pumperka!
Nagyon köszi!

Mzx!
Neked is, mentettem!!!!
Vendég

Szilvánusz!!!

Mzxnek igaza van.................. Két napos erős hasmenés már adhat okot aggodalomra!!!

Remélem holnapra minden nyűg elmúlik! Jobbulást!
Vendég

Kösz lányok a megerősítést,

igen C-vitamint én is nyomom belé, meg fecskendezem bele a vizet. Saját dokim sajna szabin és nem veszi fel, Madarászt hívtam, de semmit nem mondtak ők sem, rotát kizárták, merthogy be van oltva ellene.

Szerintem kiszáradás egyenlőre nem fenyeget, mert sokat iszik és jelét sem látom: nyelve, kutacsa, pisihiányos pelus stb.. Csak gyenge, meg aluszékony, amire azért oda kell figyelni
Most egyelőre nincs láza, és kicsit jobb a kedve is, ha így marad csak holnap visszük újra, ha nem akkor ma még bevisszük valahová.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

ja és megpróbáltam a répalevet beadni neki, meg reszelt almát, de nagyon nem kérte.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz!

Azért is szopiztasd minél többet hogy pótold a folyadékot!

Drukkolok nektek!!

Tündérmanó!

Köszi!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

JuditK! Nagyon szívesen!

Szilvánusz! Csatlakozom az előttem szólokhoz. Sok-sok anyatejci, C vitamin és lázcsillapítás. Ha alszik az egyáltalán nem baj! Nekem soha nem ettek meg hasmenéskor, hányáskor sópótló vackokat!!!! Nme normális ez a doki, aki ilyeneket mondott!!!!!!!!!
És... ha kell a László Kórházról én csak jókat mondhatok. Sajnos van tapasztalat, ugyan már elég régi, de mi ott akkor csak jó orvosokkal találkoztunk.

Kép
Kép
Kép
petramama

Sziasztok!

Épségben hazaérkeztünk a mi első közös nyaralásunkról. Jól éreztük magunkat, főleg pihenéssel teltek a napjaink. Az idő szuper volt, a víz is kellemes hőmérsékletű volt, de Lillának nem tetszett, ahogy beleért a lába egyből üvöltött. :) Na, majd jövőre, hátha jobban fogja élvezni. :)
Képeket készítettünk, de még nem néztem végig őket... de majd töltünk fel belőlük. :)

Most megpróbálom behozni a lemaradásomat, nem sok csak 10 oldal. :)

Ja, azt láttam, hogy sokan betegeskednek, Nekik jobbulást!

KépKép
KépKép
mni

Elkezdtem a visszaolvasást, szerencsére a kiscsalád alszik. :)
Panny, nagyon jók a nyaralós képek! :)
Mpatr, a műtős képek nem semmik... édesek a kutyik. De persze a srácok is nagyon aranyosak! :) Jó sok bébiételt gyűjtöttél már össze!
Márti, nekem úgy tűnik, hogy nagyon duzzogósra vette a figurát Bence a hintában. :)
Pété, én is szeretnék valamilyen hintát, de még nem tudom milyet...
Juditkecskemét, nagyon édes Nimi, és milyen ügyesen áll már. :)
Pepike, most olvastam mennyi minden történt Veled... remélem azóta már csak jó dolgok történnek.
Judit18, Eszternek jobbulást!

Na olvasom tovább, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy van Eszter és Juditkecskemétnek van-e már mosogatógépe...

KépKép
KépKép
mni

Épségben hazaérkeztünk! A vonaton nem volt semmi zűr. Vikó aludt egy fél órát a cicin, utána felébredt, de elnézelődött. Alexa talált magának egy játszópajtást, egy ötéves kisfiút, egész úton vele szaladgált fel-alá.

Szilvánusz, nagyon sajnálom a kis Marcit! Mielőbbi gyógyulást neki!
Niki, üdv újra itthon!

Megmutatom nektek Gabicát, ahogy ígértem (bár a pocak itt is takarásban) és a kedvenc friss képemet a gyerekekről.

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Zsu!
Tök jók a képek!
Örülök, hogy így eltelt a hazaút gond nélkül.

Niki
Üdv újra itt! :wink:
Várjuk a képeket!

Kacika
SZépszemű csöppségednek jó bibije van! Ádámnak tavaly első héten a suliban nekirohant az egyik gyerek és felrepedt a szemöldöke fölött. 2 öltéssel varrták.....nem nagyon látszik már. Rosszabbra számítottam.

Kölyök? Linocs? Állapototok milyen?

Panny
Szivi :D Találtál használhatót?

Juditk.
Nem semmi, ahogy Nimi áll a képeken! Csuda erős!!!!!
Szegény Nimi és Ti. Ez sem lesz egy jó dolog!

Szilvánusz
Marci javult valamit?

Megyek sütök valami sütit holnapra, mert jönnek vendégek és nem lesz időm az iskola első napi rohangálása miatt. Csak attól félek addigra nem marad, mire ideérnek. :oops: :D

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok!!!! Basszus, ennyi beteget... Mindenkinek jobbulást kívánok!!!!

Blankacápa minden betegnek sok-sok gyógypuszit küld!!!
Kép
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Olvasom, olvasom... csak reagálni nem győzők. :( Még csak a 463. oldalnál tartok...

Jim, most épp ott tartok, hogy nődokit keresel... Kútvölgyi nem jó? Szerintem mi Kútvölgyisek meg vagyunk elégedve vele... azt nem tudom ki tartozik oda, de tőlem nem kértek semmit... a labor része is gyors.
Ismét keresztelő: Lilla rózsaszínben volt, szerintem nem kötelező a fehér. A keresztelés ingyen volt, mondjuk mi itt egy templom dekorálást vállaltunk.
Látom sokakat foglalkoztat a hozzátáplálás... engem is, ezért én is kíváncsian olvasom, ki hogy csinálja. Lilla már pár kanál almát kapott, meg most nyaralás alatt egy darab barackot adtunk a kezébe és olyan boldogan cuppogta. :) Amúgy Ő is nyúl mindenért... alig bírtunk enni az étteremben, mert folyton egyikünk ölében ült, babakocsiban egy percig sem maradt. :( És most, hogy olvasom Eszter balesetét, egyik reggel Lilla is magára borította a Feri teli müzlis-kakaós bögréjét, szerencsére nem volt forró. De olyan hiretlen történt és egyik kezét lefogta Feri másikkal meg odacsapott.
Jajjj ahogy olvasom, egyre több a beteg, nekik gyors gyógyulást kívánok!!!

KépKép
KépKép
mni

Blankacápa valami gyönyörű!!! Ekkora hajat!!! :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Szilvánusz, szegény Marcifiú!! most már én is át tudom érezni milyen a betegség, rémes, hogy ha úgy érzed nem tudsz segíteni.
Az elmebeteg dokinőt simán felnyomnám a kórháznál. Nagyon durva.
Én is mindent csekkolok, amikor Eszter kezénél Cataflant írtak fel és nézett nagyot a patikus akkor én is háromszor elolvastam, hogy biztos, hogy ilyen pici babáknak is lehet-e adni. Hát lehet de én csak egyetlen egyszer adtam be, mert az nagyon erős.

Eszter szerencsére már épphogy kilábal lassan a náthából, már egyre kevesebbet kell neki szívni. A kezén meg már nincs is varr annyira gyorsan gyógyul, csak még piros ott a bőr, gondolom az majd csak nagyon lassan fog elmúlni.

Niki, na, örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. Pont ma gondoltam rád, amikor mondtad, hogy nem szeretsz utazni a pakolás miatt. Mi is csak hétvégére mentünk anyósomékhoz de ez a cuccolás, iszonyú.
Szóval akkor ti is láttátok, hogy egy pillanat műve lehet egy ilyen tányérkiborítás...hát igen, nagyon nagy szerencsétlenség, hogy nekem pont forró leves volt benne. Mondtam is, hogy tipikus, hogy szinte soha nem eszem levest....
Ha jövő héten ráértek akkor már tényleg átugranék, a hintát átvihetem ha ki akarjátok próbálni.

Blanka még mindig tündibündi ! Most már hajformázóreklámba is mehetne :)

Zsu, komoly medvéjük van! :) Nagyon cukik

Rszg, mi is háromszor voltunk 4D-n de azért mert én nagyon paráztam a rossz AFP-m miatt és bár azt mondják azt nem látni azért UH-al sok mindent tudnak csekkolni ami arra utalhat.
Én is voltam még a 30ik hét körül is, a kép amit akkor csináltak Eszterről nagyon jó, tényeg tökre hasonlít arra amikor megszületett. Szóval szerintem legalább 2szer érdemes elmenni. Azt hiszem csak az utolsó pár hétben nem már.

Judit! nekem is azt mondták amikor Esztertől 2 hónaposan vért vettek, hogy jobb nem is látom. Kikapták a kezemből és már vitték is valahova. Én azt hittem, hogy elájulok a folyosón mire visszakaptam, szerintem is jobb ha vele vagy...

Mi most keresztelőztünk, jól sikerült, nyuszika nagyon jól bírta az egész hétvégi rokonok általi gyömöszölést, a keresztelőn is nyugi volt és még hazafelé is aludt a kocsiban 1,5 órát ami nála világrekord :) mivel eddig fél óránál többet sosem aludt kocsiban. De jól bedunsztoltam pléddel meg már sötét lett, úgy látszik ez a titka

no jó éjszakát mindenkinek!

Jobbulást a még betegeskedőknek!

KépKép
judit18

Sziasztok!
Mni, de hiányoztál! jó, hogy visszaértetek!!! Kérünk képeket!!!
pont a szeptemberi nyaralásunkat tervezgettük és szóba került a tengerpart, de én is azt gondoltam kicsi gyermekünk még nemigen élvezné....

Szilvánusz! ++++ ez nagyon ijesztő, mind a betegség, mind az orvos.... ++++ jobbulást nektek.. ++++

Blankakép egyszerűen szenzációs!

Zsu köszi a fotót a tesódról!

Linocs drága, hogy vagy? én sokkal jobban, csak most van kis hőemelkedésem, de megyek is éskisalszom...

JuditK, hogy áll Nimi :shock: :shock: sok erőt szerdára ++++ veletek leszünk

mennem kell, felébredzt..... pedig ez mán az éjszakai alvás lenne...

Kép

Kép
kolyok28

Még nem értem a végére...

Linocs, Ti hova szeretnétek menni? Fúúú, mi annyi minden felesleges cuccot vittünk, persze sose lehet tudni, inkább ne legyen rá szükség, de nyugtasson meg a tudat, hogy ott van minden. Mi vettünk egy kis lavort, hogy mégse a kádat vigyük Lillának... az összes fürdést végig üvöltötte... ma már minden happy volt a megszokott kádjában. :)
Judit, ráérünk jövő héten, jöhetsz. :)
Kölyök, nem biztos, hogy nem élvezné Máté. Lilla is élvezte, úgy figyelt mindent, csak a víz nem tetszett neki. De egyik nap beszélgettünk egy párral, szintén 6 hónapos volt a kislány -Feri lefiúzta- és Ő nagyon élvezte a vizet. Szerintem babafüggő a dolog. Mi pl. nagyokat sétáltunk és jól elvoltunk a tengerparton az árnyékban. :) Mondjuk a vízbe csak felváltva tudtunk bemenni, de sabaj.

KépKép
KépKép
mni

Mni: most irigykedem... Mi mégsem megyünk. Legfeljebb valahová a Balatonhoz. A Kedves még mindig beteg: 2 napja hasmenése van, és nem evett semmit 2 napja. Így, és látván Szilvánuszéknál Marci betegségét (remélem, már jobban van Marci!!!!!) nem merünk nekivágni az útnak. Pedig nagyon jó lenne, mert én meg nagyon küzdök az allergiámmal, és azzal csodát tesz a tengeri levegő. Amúgy Trogirnál találtunk egy szuper apartman hotelt.
Amúgy én majdnem meggyógyultam, még van egy kis hőemelkedésem. De az majd csak elmúlik... Meg mondjuk a belsőm sincs teljesen rendben, pedig olyan erőlevest főztem tegnap, hogy ihaj :)

Kölyök: Nálatok, remélem a fiúk nem kapják(ták) el!!!! Jobbulást Neked!!!
linocs

Jó reggelt Mindenkinek!

Sajna, nem tudok egyelőre visszaolvasni, csak ezt az oldalt, mert rohanunk a dokinénihez.

Pumperka! Áll még a holnapi meghívás?

Monácska! Ma beszélek a főnökömmel, holnapra szállítom az infokat! de ne nagyon éld bele magad, nem ígérek semmit, mert már fél éve nem beszélgettem vele a munkáról....

Du. még bekukkantok, hogy akkor megyünk-e holnap!

Mni! Üdv újra itthon! mi még nem merjük bevállani a nyaralást...

Kép
pété

Pumperka: a nyuszisimogatást sajnos le kell mondanunk... Fruzskának reggelre 38 fokos láza lett... Meg ahogy kivettem a kiságyból, elkezdett öklendezni, nem hányt szerencsére. Úgyhogy voltunk dokinál, nem látott semmit, annyit mondott, hogy lázcsillapítás, és sok szopi
Szerencsére jókedélyű a kisasszony, csak a végbélkúp nem tetszett neki (mondjuk az nekem sem tetszene). Szóval az egész család itthon, dögrováson.
linocs

Eheti hófordulósaink:
Sok-sok boldog hófordulót Nekik!

Kvaszeva Botond Mátyás 2008.03.01
norco Brúnó 2008.04.01
Linocs Fruzsina Tamara 2008.03.02
livike Lilien Hanna 2008.03.02
arizona Gréti 2008.04.03
marla singer Hanna Nóra 2008.03.05
Kölyök Máté 2008.04.05
gy.anita Tifani 2008.03.06
nebula Márton Balázs 2008.03.06
cipo5 Gábor Tamás 2008.03.07
kmanna Panka 2008.03.07
lusie Péter 2008.03.07
mpatr Norton 2008.03.07
linocs

Sziasztok!

Szilvánusz!
:cry: :cry: :cry:

Többi betegeskedőnek jobbulást, gyerekeknek, anyáknak apáknak! :wink:

Blankacápa csúcs! :lol: :lol: :lol:

Niki!
De jó.... :D Örülök, hogy jól sikerült. :wink:

Tündérmanó!
Akkor jó sűrű napod lesz ma. :shock:

Nálunk is megvolt a tanévnyitó. Zsomb ügyesen szépen viselkdett, a nagyok izgatottak voltak! :wink:
Kicsit Zsombot rosszul érintette, hogy nincs reggeli visszaalvás a mama-papa illatú(?) nagyágyban. Ez most jött ki rajta, ahogy hazaértünk. :?

PÉté, és mindenki!
Áll holnapra a meghívás.Bár nekem is volt éjjel 2 hasmarsom, de azóta semmi.Szóval szerintem én rendbevagyok, de azért ezt jónak láttam közölni ebben a vírusos időszakban. :? ill. a betgeskedők közül aki nem tud jönni azt nagyon sajnálni fogom. :(
Linocs! pl ti tudnátok már jönni?
Szóval aki úgy érzi jól van, ill. jól is volt azt szeretettel várjuk holnap 12-16 óra között.
utána sajna edzésre megyünk. :?
Mona! Pété! Linocs! Jim! Beuska! Meg mindenkit akivel nem is beszéltem róla... :wink: Panny?? :?:
Délután még egyeztessünk azért, és címet is küldök aki kéri! :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pété!

Holnap talizunk úgyis Pumperkáéknál, de azért kukkants be, hátha már ma fogok tudni jó híreket.......................................... Ránk férne! :(

Szia Mni!
Várom ám a fotókat!!!!

Kölyök, Linocs! Örülök, hogy túl vagytok a nehezén, de Fruzska betegsége miatt igen szomorú lettem............ Szívesen láttam volna őt is holnap! :( Linocs, párodnak is jobbulást!

Bosek!
Blankacápa ennivaló! :):):):):):):):)

Kacika!
Néztem a kis bibsedet, akkora szemei vannak................... Csodaszép az a gyerek, legyen akármekkora bibije!

Judit!
Hálistennek, hogy Eszterke keze meg is gyógyult!!!! Ezek a picik nagyon gyorsan túl vannak a nehezén!!! És milyen hamar megnőnek............

Ákos fiam beért gond nélkül a suliba!!!! :lol: :wink: :roll: A paramami.................
Vendég

Pár kép a szülinapról, csak piciben, hogy ne töltsem ki az egész lapot. :oops:

Volt mulattató bohóclány a fiúbulin:
:oops: Kép

A csapatverseny keretében:
kosárradobás, csavarbehajtás, kapura rúgás....stb
Kép Kép Kép

torta:
Kép

pihenésképpen össznépi legózás:
Kép

és egy nemhagyományos csokievőverseny:
Kép

És persze csoportkép:
Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Nem voltam pár napig a névnapozás miatt, de látom, hogy egyre több a baj! Minden szenvedőnek, testi-lelki teljes gyógyulást kívánok! Babáknak-kisgyerekeknek és mamáknak egyaránt!

Niki, mielőbb képeket várok a nyaralásról és kárpótollak Kristóf-képekkel a medencében, mert neki tetszett a víz nagyon! Legfeljebb a jó öreg photoshop-pal kiszerkeszted a fiamat és beteszed helyette Lillát :lol: :wink:
Vendég

A második képet nézzétek!
A fiam kosárra dob, és mellette az osztálytársa vele csinálja a mozdulatot, annyira izgul, hogy sikerüljön.
Imádom az ilyen pillanatokat! Ezekért érdemes élni. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

ó, és milyen faragatlan vagyok - köszönöm a névnapi köszöntéseket!
Vendég

Jó reggelt!

Átfutottam az elmúlt heti lemaradásomat. :) Sajnos, nagyon sok betegről olvastam Nekik jobbulást! Szilvánusz, hogy van Marci? Hogy telt az éjszaka?
A képek csudaaranyosak, Bosek ez a frizkó nagyon édi! :) Zsu és Rszg, szintén jók a képek! Juditkecskemét, hihetetlen, hogy milyen nagy és ügyes már Nimi! Helyes kissrác és Kacika Petije is nagyon helyes, a kis "seb" meg ripsz-ropsz elmúlik. :)
Örülök, hogy sikerült egy Árkádos talit összehoznotok, de sajnálom, hogy végül elég kevesen lettetek... :(
Pumperka, tuti jó buli lehetett, szerintem felcsaphatnál gyerekzsúr szervezőnek. :D

KépKép
KépKép
mni

sziasztok!

Hát olvasom, hogy még mindig sok betegünk van, de gyógyuloban :D :D :D

Szilvánusz:Sajnálom, hogy igy kifogtátok a dokit, hát nem épelméjü az biztos. én is csak a szpoizást tudom javasolni, abbol is minél többet, mint ahogy a többiek, mondták neked, plusz c-vitamin.reméljük Marcinak lemegy most már a láza, és apa is hamarosan rendbe jön.Hallottam, olyat, hogy az ilyen betegségeknél egy kis alkohol hamarabb segit, hiszen az alkohol fertötlenit.(Ezt onnan tudom, hogy egyszer nálunk is volt jo régen szallmonella és apukám is elkapta, de ivott pár pohárkval és másnap vagy harmad napra semmi baja nem volt, anyukám kérdezte is az ántsz képviselöt hogy hogy lehet, hogy ilyen hamar meggyogyult , ezért mert ivott alkoholt, mondta a nőci .Szoval ezt tudom ajánlani nektek, ha gondolod probáljátok ki )párodnak javaslom.:oops: :oops: :oops:

linocs ,kölyök: olvastam ti már tul vagytok a nehezén, és márcsak egy kis höemelkedés van. :wink: :wink:

tündérmanó:Gyönyörü a kiscsaj :D :D hogy mosolyog :D :D

kvaszévi:apukádnak mielöbbi gyogyulást és remélem ma már többet tudtok.jo hogy nem lett nagyobb baja Botinak és már tudtok menni babauszásra :lol: :lol: jobbulást neked is.

jim :Hogy vagy?Javul már a gyulladás?+++++++

kacika:szép kis seb, de jo hogy már semmi baja Petiknek :lol: :lol:

na most mennem kell mert felkelt Máté, majd még jövök,, :D :D

mimi80

Kép
mimi80

Pumperka, , Istenem de jó képek. Én is már alig várom hogy lehessen Petinek zsúrt csinálni. Hány éves kortól szokták?

Bosek, Blanka cuki, és meeeekkora haja van, ezen mindig elámulok, az enyéimnek mindig épp csak pihés volt a fejül picinek.
Petrának még mindig csak olyan :D

Mni, örülök, hogy jó volt a nyaralás. Látom sikerült visszaolvasni, mennyi idő alatt sikerült? :wink:

Linocs, pedig Trogir állítólag gyönyörű, tesómék voltak tavaly. Az óváros csodaszép. De talán majd jövőre. Jobbulást !!

Zsu, meeekkkkkora maci! Én gyerekkoromban mindig szerettem volna ilyet, de csak egy kb fele ekkorám volt.

Minden betegeskedőnek gyors gyógyulást!
Vendég

Judit18, keresztelőről vannak képek :wink: :?:

Petrácska ma kapta meg a 4. hós oltást. Jól elcsúsztunk vele...Beszéltem hozzá, simiztem a fejét, így észre sem vette az egészet, meg sem nyikkant. Utána aludt másfél órát, de azóta elég nyafi szegénykém. Már kapott kúpot...
Viszont ezután már jó sokáig nem kell adni neki szurit:D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?