Szilvánusz, szegény Marcifiú!! most már én is át tudom érezni milyen a betegség, rémes, hogy ha úgy érzed nem tudsz segíteni.
Az elmebeteg dokinőt simán felnyomnám a kórháznál. Nagyon durva.
Én is mindent csekkolok, amikor Eszter kezénél Cataflant írtak fel és nézett nagyot a patikus akkor én is háromszor elolvastam, hogy biztos, hogy ilyen pici babáknak is lehet-e adni. Hát lehet de én csak egyetlen egyszer adtam be, mert az nagyon erős.
Eszter szerencsére már épphogy kilábal lassan a náthából, már egyre kevesebbet kell neki szívni. A kezén meg már nincs is varr annyira gyorsan gyógyul, csak még piros ott a bőr, gondolom az majd csak nagyon lassan fog elmúlni.
Niki, na, örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. Pont ma gondoltam rád, amikor mondtad, hogy nem szeretsz utazni a pakolás miatt. Mi is csak hétvégére mentünk anyósomékhoz de ez a cuccolás, iszonyú.
Szóval akkor ti is láttátok, hogy egy pillanat műve lehet egy ilyen tányérkiborítás...hát igen, nagyon nagy szerencsétlenség, hogy nekem pont forró leves volt benne. Mondtam is, hogy tipikus, hogy szinte soha nem eszem levest....
Ha jövő héten ráértek akkor már tényleg átugranék, a hintát átvihetem ha ki akarjátok próbálni.
Blanka még mindig tündibündi ! Most már hajformázóreklámba is mehetne
Zsu, komoly medvéjük van!
Nagyon cukik
Rszg, mi is háromszor voltunk 4D-n de azért mert én nagyon paráztam a rossz AFP-m miatt és bár azt mondják azt nem látni azért UH-al sok mindent tudnak csekkolni ami arra utalhat.
Én is voltam még a 30ik hét körül is, a kép amit akkor csináltak Eszterről nagyon jó, tényeg tökre hasonlít arra amikor megszületett. Szóval szerintem legalább 2szer érdemes elmenni. Azt hiszem csak az utolsó pár hétben nem már.
Judit! nekem is azt mondták amikor Esztertől 2 hónaposan vért vettek, hogy jobb nem is látom. Kikapták a kezemből és már vitték is valahova. Én azt hittem, hogy elájulok a folyosón mire visszakaptam, szerintem is jobb ha vele vagy...
Mi most keresztelőztünk, jól sikerült, nyuszika nagyon jól bírta az egész hétvégi rokonok általi gyömöszölést, a keresztelőn is nyugi volt és még hazafelé is aludt a kocsiban 1,5 órát ami nála világrekord
mivel eddig fél óránál többet sosem aludt kocsiban. De jól bedunsztoltam pléddel meg már sötét lett, úgy látszik ez a titka
no jó éjszakát mindenkinek!
Jobbulást a még betegeskedőknek!