Sziasztok!
Hú, ismét itt az ősz. Útra készek a fecskék, és elindultak a törpék is bölcsibe, oviba, iskolába.
Nálunk klasszul összejött a reggel. Apa szerencsére ment dolgozni, így én irányítottam, szerveztem a lányok pedig végrehajtották a feladatot. Igaz Mártika egy kis hisztivel kezdte, de túl lett rajta. Zsófi egy szempillantás alatt elkészült, és Kinga is felöltözött, na meg belerejtett egy rajzolós könyvet az iskolás dolgai közé. Ma még ez nem gond
.
Tegnap este mindenkinek szinte mindent összekészítettem, persze azért egy emlékeztető listát is írtam nehogy kihagyjunk valamit, így reggel csak zacskózni kellett, és már indulhattunk is.
Logisztikám a következőképp alakult. Kingát kitettünk 7,35-kor az iskolánál, azután az oviban mivel Zsófi felől tudtunk bemenni az ő pakkját lerakva a maradék 3 nagyszatyorral Mártikát beterelgettük a csoportjába, majd Zsófi betessékelése, és vissza az iskolához, ahol nincs hely megállni, így haza, onnan vissza gyalog.
Még épp elcsíptem az évnyitó végét. Némi infót sikerült összeszednem, majd Kinga átöltözése után haza, és irány az ovi, amit lehet hogy nem kellett volna, mert így volt egy kis pityergés. Vigasztalásképp az udvaron Zsófit áthoztam a másik csoportból, de akkor Zsóca kezdett el sírni, és Mártika vígasztalta őt. Szóval nagyobb galibát okoztam mint kellett volna. Zsófi visszament a saját csoportjába, mert ugye sírós gyerekből van elég egy mini csoportban is, Mártika pedig adott 3 puszát, és vigyorogva homokozott tovább miközben én eljöttem.
Annyira jól esik, hogy még ma szabin vagyok, és senki nincs itthon
!
Ja, és lett egy új osztálytárs, egy kislány. Kislány? Fél fejjel magasabb mindenkinél. Sötétebb bőrű, és másoknak nagyon rossz emlékei fűzödnek az oviból hozzá....
Tündi, ezek szerint pont az én ismerősöm volt abban a bizonyos csapatban, akik nem jöttek haza
Elin, sütit kipróbáljuk. Volt nálunk nemrég egy nőci a Szondától kérdezősködni. Feltette a kérdéseit, jegyzetelt egy füzetbe
, a nootbookját a hona alatt szorongatta, ellátott minket néhány instrukcióval arra vonatkozóan, hogy mit mondjunk amikor ellenőrzik, hogy ténylegesen itt volt-e, és elment. Nekem egy kicsit furi volt, anno ilyennel repült az ember, ha megfogták.
Szilbe, ügyesen választott Levente
Délután családlátogatás? Nem rendezték le augusztusban? Pedig ti nem is vagytok olyan rengetegen.
Túl sokat írtam, megyek, tanulgatok, meg élvezem a szabadságot, és vasalni is kellene, meg a mosógépet beindítani, meg előszedegetni az őszi ruhákat, meg mindjárt ebéd, és még ...