Új privát üzeneted érkezett!

Ez 25 "egységnyi" hcg-t tud már kimutatni. A Gabriel jó minőségű, azt mondják. Bár én nem szerettem, mert amikor ilyet csináltam, nega lett. Nagyon anno. Szóval szerintem semmi okod aggodalomra. Holnap a vérvétel megint megmutatja majd a tuttit!
( Egyébként elmondanám, hogy nálunk, ahol Bébikét beköltöztették, az egyik doki teljesen ellene van a teszteknek. Azt mondja, hogy sokszor látott már fals eredményt, mert annyi hormonnal vagyunk ilyenkor szétombázva, hogy nem mindig mutatja ki a pisiteszt a babát. ) Tehát nyugi! Pihi!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Kata, nekem is Gabriel volt a halvány, nyugi-nyugi-nyugi.

KépKép
trinky
 
 


Trinky!!!! A nyolcadik hétig én sem hánytam! Hihi! aztán, sokszor ölelgettem a fehér porcelánt! Mákomra átlagban vaklárma volt, de előfordult a siker is! :lol:
Tegnap kifektettem apát. Mondtam neki, hogy nem volt hányingerem, reggel émelyegtem kicsit, de egész nap jól voltam. És, hogy félek, nincs-e valami gond... Nézte a plafont, a szekrényt, fogta a fejét... Azt mondta, inkább kezdjek örülni, mert a doki szerint inkább 12 hetesek vagyunk, épp ideje lesz a rosszullétekek elmúlni...
Nekem sem fáj már annyira cicim. A pocak viszont szúrkál néha. Szerintem normális.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 

 
 

Zel, ezek szerint ne örüljek még a hányásmentességnek. :shock:
Én is sokszor gondolok olyanokra mint te. Ha jobban vagyok, arra gondolok: miért vagyok ilyen jól? Ha rosszul vagyok: jaj, remélem nincs semmi baj? Szóval semmi sem jó. :D :D

Azt várom már, hogy lehessen hallani a szívhangját pocakon keresztül is, mert van egy babaszívhang hallgató kézikészülékünk. Akkor rátapasztom az apja fejét a pocakomra és mindenről be kell számolnia :lol: :lol: (Beteges vagyok..... :oops: :oops: )

KépKép
trinky
 
 


Trinky, Zel,
köszi lányok, aranyosak vagytok.
Nagyon bízom benne, hogy minden renben, de azért jó lett volna egy kétcsíkos tesztet látni. :roll:
Na majd holnap a vérteszt helyreteszi a dolgokat!!!
Egyébként cicijeim még mindig nagyok, érzékenyek szóval növöget a kis babócám szerintem.
Csak ne lenne ez az izgalom folyton....
Remélyük Trinky megúszod rókakoma nélkül, bár én már szívesen hánynék is, tök mindegy, csak növögessen a picurkám.
katata
 
 


Kata, sógornőm mondta, hogy az aggódás soha nem fog elmúlni, mindig félteni fogjuk a kis drágáinkat. Úgyhogy az izgalom is természetes - látod Zel és én is folyton parázunk - hiszen anyuka vagy. :lol: :lol:
A baba meg nő, most éppen csikóhal kinézete lehet. :lol: :lol: A te kis csikóhalad :lol:

KépKép
trinky
 
 


Trinky,
itt mosolygok, nagyon aranyos vagy, nagyon jólesik.
Az én kis csikóhalam. :D
katata
 
 


Tudod mit, Kata? Szombatra vegyél tesztet. De ne ilyen kazettásat, hanem mártósat. Van Lili, amiben ráadásul két teszt is van. Aztán a holnapi eredmény után simán pisilhetsz néhány zebrát. Nem lesz nehéz. ( szoktad nézni a poz. tesztes topicot? Kukkants rá, az utolsó oldalon van néhány teszt, és ott is halvány a kazis)

Csikóhal! Találó!
( van egy oldal a startlapon, ahol nagyon jó uh-s képek vannak. )

Gyermek tegnap tök jó bébi volt. Amivel meg is ijesztett. Ma rádupláz. Reggel óta ki akarja fordítani anyja gyomráááát.

Párom azt mondta, hogy ja, most eddig parázunk, aztán addig, aztán ha megszületik, azért is, ha ovis lesz azért, stb... Még akkor is félteni foguk, ha kirepül, családja lesz. De ez a természetes.
Beszélgettem tegnapa védőnővel. Meséltem neki a kis ficánkoló babát. Nevetett, azt mondta, jó látni, hogy mennyire másként élem meg a dolgokat. Amúgy a dokim aszisztense is ezt mondta, hogy mennyire máshogy látjuk, érezzük át a babavárást. Van, akiknek tök természetes minden, mi meg mennyire tudunk egy kis integető kezecskének is örülni!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


ANA????? Merre jársz?????

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Trinky!

Azért szúr a pocid, mert -jól gondolod, - nő a méhed. Ilyen érzés nekem is volt; talán a 10. hétig. Aztán elmúlt, illetve másféle érzés lett helyette.

Kata!
Lesz sok zebra. Én is pontosan azért úúúúútáltam a Gabrielt, mkint Zel - nekem is folyton negát mutatott. Meg egy méhen kívülivel. Érdekes, hogy akkor csak halvány volt a csíkom, ezzel az igazi Babóval viszont szép vastag volt. Biztos nem jelent semmit a dolog, csak nekem, mert ezt éltem át...
Minden rendben lesz, és végre babásodsz! Lehetnek ketten is???

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


Kata,
Juj, nagyon drukkolok :lol: Tudtam, hogy ha újra megcsinálsz egy lombikot sikerülni fog :lol: Nekem Et+11. napi eredményem van. Én a tesztekkel nem törődnék, megbízhatatlanok :wink:

Mágnes,
Gratulálok a kukacoshoz :D Jól érezted :wink:
Kép
Vendég
 


Boris,
A kiscsaj meseszép ezen a képen :wink:

Reni,
Látom nektek is bejött ez az ugrálós hinta :lol: Nagyon élvezi, ez látszik rajta :D Gyönyörű csattos baba! Mi jól vagyunk, még mindig csak két fog. Már szépen felülünk, mászunk, térdelünk, próbálunk felállni. Hozzátápi nem halad, nem akar elfogadni szinte semmit, ezért még mindig csak szopizunk. Persze mellette próbálgatjuk a kóstolást is, de nem mérhető mennyiségeket.
Vendég
 


Elszállt az irományom, de akkor újra:

KATA

Nekem 10es tesztjeim vannak. Nemsokkal feljebb van egy topic ott rendeltem! Amúgy Zuglóban potom pénzért lehet venni a TElepes utcában is, de egyéb helyeken a neten leginkább külföldi oldalakon, de mire megkapnád úgyis a 25-ös is szép erős lesz!
Szívesen küldenék neked a 10esemből!
Az egyik lány ilyen teszttel már az ET + 8 napon halvány csíkja volt!
Péntekre nagy drukk neked, minden nagyon rendben lesz, meglásd! +++++++++++++++++++++++++++++++++

A pocakfájás sztem természetes, hisz odabent nő a bébi és egyre több helyet csinál magának, nyúlnak a szalagok. :wink: :D

A gyerekeinkért míg élünk izgulni fogunk, én már 33 vagyok, de pont most az imént hívott fel anyucikám, hogy mizu van - e már vmi tünetem, mert éjjel már nem tud aludni. Azonnal tájékoztatnom kell, hogyha van valami fejlemény, mert szétizgulja magát.
Pedig már van 5 unokája, sőt ha a páromét meg a férje lányának két gyerekét is belevesszük hát akkor már nehéz is lenne összeszámolni őket! :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!

Bocsi a "betolakodásért".
De mindenképpen írni szeretnék most. Ahogy időm engedi olvasni szoktalak Titeket.

Mindenképp Gratulálni szeretnék Katának!

Annyira örülök hogy Neked is sikerült végre. Megérdemled hogy végre már Te is anyuka lehess. Hidd el minden rendben lesz. Bízz a babádban!! Gondtalan pocakosodást kívánok!!!

Tudom mit éltek át ilyenkor. Nekünk is nehezen jött össze Flóra. 3,5 év volt. De megérte. Bearanyozza minden napunkat.
Hát és tényleg mostmár mindig lesz min aggódni.

Mégegszer Gratula!!!!!!!!
csipcsab
 
 


Pandus!
Köszi Nia nevében is.Majd alakul a hozzátápi.NIa Nagyon vállogatós :shock: De azért elég szépen eszik.Dóra nagyon ügyesen ül.Nia még bizonytalanúl ül,és hátrafelé mászik.Fogunk még nincs.Ja és ha mondjuk neki,hogy Nia NEM,akkor rázza a fejét,hogy nem.Nagyon édi :lol: Olyan jó,hogy még van tejcsid :lol: Anyós pajtás??

Mágnes!
Én is szeretnék a pöszishez gratulálni :lol:

Csipcsab!
Nem tudom,hoyg emlékszel-e még rám?Mi még leveleztünk is!TE nem endos voltál???Nagyon gratulálok Flóra babához!!! :lol:


zel!

Te drága!Te aranyos kismami nem vagy semmi,evvel a ruha dologgal :lol: :lol: Érzések???CSalád?Verus?
m. reni
 
 


Babszi,
szerintem ekkora hcg-vel egyedül van odabent, de ki tudja???

Pandus,
és neked mennyi volt akkor?

Dita,
tyűha, a 10-es teszt az nagyon jól hangzik, de remélem nekem már a 25-ös is jó lesz végre.
Neked is már csak 3 nap, otthon tesztelsz?

Csipcsab,
köszi, hát ez a 8-dik beültetésem volt, már nagyon vártam ezt a kis csöppséget.
Látom a Ti Flórátok is nagyon pindurka még, gratulálok hozzá!!
katata
 
 


Reni,
Anyóssal most jó a kapcsolatom(kopkopkop) persze ez bármikor változhat, mindig így szokott lenni. Nem bánnám, ha így maradna, de meglátjuk meddig bírja piszkálás nélkül.

Kata,
190 körül volt akkor a hcg-m. Ez már a 8. beültetés volt? Jesszusom nekem ez így kimaradt :oops: , de nem semmi! Itt volt az ideje, hogy valaki nagyon erősen megkapaszkodjon 9 hónapra :wink:
Vendég
 


Halihó!
Csak ahogy eszembe jut:
Igen, 3 gyerkőcöt szeretnénk, de mondtam Apának, hogy a következő babával már kicsit nagyobb korkülönbséget szeretnék... Azt hiszem nagyon fáradt leszekegy év múlva ilyenkor már... :wink:

Kata:
Annával olyan halvány volt a csíkom, hogy először semmi, aztán 8 perc után lett egy nagyon halovány második csík.. Ez mensi napján készült.. Szóval nyugi :)

zel:
Címet mindjárt küldöm, a genetikai uh-n adnak fotót, igaz attól függ, hová mész. Ha fizetősre, akkor dvd-t is fotókkal, ha máshová, akkor a doki jóindulatán és a te rámenősségeden múlik. :) Én indig kérek pofátlanul, és eddig minden uh-n adtak.

Megérzés:
Elejétől fogva tudtam, hogy kisfiunk lesz , ahogyAnnával is tudtam ,hogy lányt várok. Úgy látszik nálam tényleg működnek a megérzések :)
most adhatom el a csajszi ruhákat.. Teszem fel teszveszre, és a pénzből hapsirucikat veszek :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Kata, annyira nagyon örülök, végre :lol: most már minden rendben lesz, holnapra szép magas HCg-d lesz :lol:
nekem ET+11.napi eredményem van, akkor 97 volt a HCG. Rá 4 napra csináltam meg az első tesztet, és elég halvány volt a csík, furcsáltam is, mert addigra már nagyon sok lehetett a HCG. És ez a teszt is Gabriel volt.
Nagyon szurkolok holnapra

Ilona, túl sok jó hírem nincs, csak annyi, hogy azért 300 e-be nem fog kerülni. Nekem kellett Gonal (30 000), Luveris (12 000), Cetrotide (70 000), hüvelykúp, meg páromnak tabletta (ezek olcsók), Ovitrelle (5000), Utro (9000), és külföldről hozatott Progreszteron szuri(13000). A progi kellett 3 hónapig, így mostanra elértük a 200 000 Ft-ot. Nem darabárakat írtam, hanem összesen mennyi volt. Az hogy lehet, hogy a gyógyszer vidéken olcsóbb? Mi a Déli Pu-nál vettük, ott mindig vannak ezek a gyógyszerek.

Zel, az Istenhegyire mentek? ott még DVD-t is adnak utána, meg fotókat is. Mi azóta is gyakran megnézegetjük, pedig nem sokat produkálta magát, inkább aludt. De egy percre felkelt, és nagyot tombolt :lol: Olyan cuki :lol:

Mágnes, gratulálok a fiúhoz! Jók a megérzéseid :lol: nekem is van, de még nem tudom bejön-e...

Kép
domo
 
 


Trinky, nekem is fájogatott néha, de csak nő. Sokan megússzák a rosszulléteket, én sem voltam igazából rosszul. Csak a reggeli buszozás elmaradhatna...

Képzeljétek, egy hét alatt tök sokat nőtt a pocakom(hát, csak a semmihez képest). Még mindent fel tudok venni, de már látszik a dudor :lol: és ha hátra fekszek, néha érzem, ahogy vándorol :lol:

egy kérdésem is lenne: tervezünk egy nagyobb utazást kb. 1 hónap múlva, vagyis amikor 18-19. hetes leszek. Szerintetek akkor még bírni fogom az utazást, a városnézést? és ugye nem fogok mindig WCre rohangálni? Kicsit tartok tőle, de azt hallotam, akkor még elég energikus az ember.

Kép
domo
 
 


Ja, még valami Zel, az Istenhegyin azt is pontosan megmondták, hogy mennyi idős a baba. Nekem két nappal előrébb ját, mint a vonalzóm.

Kép
domo
 
 


KATA
Itthon kell tesztelnem!
Holnap asszem ismét megpróbálkozom!

MÁGNES
Jók a megérzéseid! Én anyumtól örököltem egy kis bosziságot!
Ő nagy spíler az ilyesmiben!
Én annyira tudom mások dolgait előre borítékolni, hogy már kezdek félni magamtól.
A másik topicban úgy megszerettem a lányokat, annyira ráérzek, hogy mi fog velük történni, eddig mindnél megjósoltam, hogy ki lakik benne, hányan vannak, mikor lesz babás, stb. Mindig bejön basszus!
Egyes dolgokat a saját életemben is előre látok, de ezzel a babakérdéssel nagyon hadilábon állok, jelenleg is vegyes érzelmeim vannak, nem tudom hogy sikerült-e, kezdek nagyon türelmetlen lenni! :oops: :roll: :roll: :roll:

Tecc az Áron név!

RENI
Épp ma beszélgettem valakivel. hogy a gyerekek első szavai között tutira szerepel a NEM szó! :lol: :lol: :lol: :lol: Már csak azért is mert szegénykék jó sokszor hallják! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A ribi macskám idén már kétszer lebabázott, én most velük próbálom a hozzátápit, és jelentem elsőre nagyon jól sikerült! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak úgy haraptuk a langyos tejet......... meg úgy ették a husikát, hogy majd leharapták az ujjamat is! :roll: :lol: :lol: :lol:
Utána meg kivettem őket a házikójukból, hadd szaladgáljanak kicsit, ebbe is hamar belejöttek, úgyhogy elégedett vagyok a négyesikrekkel! :wink: :lol:

dita75
 
 


domo:
Mi most voltunk nyaralni, megjártam Szilvásváradot, Egert, Noszvajt. Ha jól érzed magad, miért ne? Megkérdeztem a dokim, és áldását adta rá. A középidőben a legenergikusabb az ember :)

dita:
Nekem is mondták már párszor, hogy boszi vagyok, de mostanában kezdenek elhagyni a megérzéseim. Annak idején a defektet is megéreztem..:)

Áron név... Hát lehet, hogy még változás áll be a névválasztásban :)

Istenhegyi:
Mi is ott voltunk, csak ajánlani tudom, nagyon alaposak, kedvesek. Mi két héttel vagyunk lemaradva a mensihez képest, valójában már a 23. hetet hagynám el. Sebaj, majd jön a gyerek, amikor akar, csak dec. előtt ne jöjjön!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes! Remélem, holnap odaérek a postára!
Meg azt is, hogy végre lesz egy percem elkezdeni a naplónk kitöltését!!! :lol:

Köszike az Istenhegyis infót. Voltunk ott már genetikain, ki is derült, hogy apa fiú, én meg lány vagyok. De tényleg nagyon kedvesek voltak.
Még egy kérdésem lenne azért. A vizsgálat nem olcsó dolog, azt tudom. A képekért, vagy dvd-ért még pluszban mennyit kell fizetni?
Csak szeretném érzékeny kis lelkemet felkészíteni.
Emellé jön még két esküvő is. De rucim végre van. Naoooon csini! Kék, hosszú, lenvászon, királylányos, meg vettem még egy nacit is, az meg krémszínű, magában csíkos élére vasalt. Elegáncsos. Ezeket nem csak esküvőre szánom! Nem akarok melegítős kismami lenni... Itthon még oké, de most szeretnék csinikén menni mindenhova.

Dita! Ne légy türelmetlen! ( én is az voltam ám.... volt, hogy hisztiig)

Reni! Jóóól van, tiltakozni már tud Nia! Lesz nemulass, ha már majd kiabálja is a nemet!
Érzések? Föld felett járás, bizonytalanság (uh előtt volt, hogy tényleg ott van-e stb stb.....) Hihetetlen boldogság, eszméletlen jókedv. Azt veszem észre, hogy feszt vigyorgok, mindenkinek örülök. Testületileg? Az nagyon tyű. Féltem a pocikámat, a kis lakóját, szeretem simogatni, mert már simán lehet, nagyon jókat szoktam vele zuhanyzás közben beszélgetni, egy nagy marék tusival simogatva. Rókakoma még itt lakik, már törökülésben is tudok a kagyló előtt meditálni. ( fő kérdés, hányok, nem hááányok)
Apa is talál mindig mondanivalót, mesél a pocaknak. Büszke. Azt mondták, még rajta is látszik változás. No nem dekoltázsa lett, kerek, hanem ő is boldog és az arcára van írva. Nézegeti a babakocsikat, kiságyakat, játékokat. El van ájulva, miket gyártanak már.
Család is boldog. Sógornőm, ma látta a pocit először, simán elsírta magát. Unokaöcsém meg simogatta, hogy de szép! Kishúgom tartózkodó, de amikor meséltem neki hogy mekkora és mit csinál, nevetett, érdeklődött. Anyósom azon elsírja magát, hogy már van kis keze, lába, amivel kapálózik. Apukám szintén nagyon érzékeny, ő már attól pityereg, ha páromat Apának szólítom. Anyu meg anyu. Megkérdeztem, van-e még pár szem szeder, neki meg kelés van a seggén, ülni alig tud, de futott szedret szedni, úgy kellett lefognom..
Verus? Köszönöm, jól van. Ingatlanügynök lett, nagyon jól csinálja. Azt mondta, nemsokára jönnek pár napra, mert már régen voltak.

Ilonám! Nekünk kb 120-150 között szokott megállni a rövidprogram. Jaj, nagyon izgulok, szorítok értetek!

Kata! Nagyon várom a holnapi eredményt!

Mai szómenésem talán le kéne zárnom, jó éjt kívánva!
Puszóka!!!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel, arról volt szó hogy a 9 hónapodat hasfogva végigheherészem a gép előtt, most meg pityergek ez nem éééééér :D
Nekem volt, hogy az inszem 96e lett, ez akkor már csak egy kis ráadás.

domo, köszönöm szépen a részletes tájékoztatást, megnyugtattál. Kicsit aggódtam, mondta a doki, hogy nem most kell új autót venni, de muszály volt, így erősen megcsappant a családi kassza, de ha 2 körül megáll a dolog az szimpatikus.
Mikor mondod el a munkahelyeden? Lassan te is rakhatsz fejetlen fotót :wink: !

katata, ma van a nagy hcg napja. Már alig várom a híreket! Ez a 8-as szám engem is megrettentett, csodálom hogy még nincs ingyenbelépőd a Hárshegyre. Klassz csaj vagy.

dita, szorítok a holnapi kétcsíkosért!
bbilona
 
 


Reggelt!

Nem sikerült a második sem!
Éjjel dobtam egy nega tesztet, aztán reggelre leesett a hőm, a reggeli pisiléskor már meg is jött! 12. dpo. Normális ez?
Nem értem!
Minden olyan szép volt!
Nagyon ki vagyok akadva!

Hát a múltkor is ez volt! :cry:

Most lehet, hogy ki is hagyunk egy ciklust mert iskolakezdés van, kiköltekeztünk, most nincs pénz a stimukra! ( Két fostimonom van az meg nudli! ) Főleg emiatt vagyok kiakadva! Reggel telesírtam a párnámat! :cry:

dita75
 
 


Sziasztok!

Dita! Nem akarok semi elcsépeltet, de sokszor nekem is ezek a kis "közhelyek" adtak erőt. Sajnálom. nagyon drukkoltam, meg még sokan mások. Fel ne adjátok, nem szabad. Sírd ki magad, aztán egy hónap pihi után ismét pozitívan, jókedvvel tudtok belevágni a következő inszembe. A szervezetednek is biztosan jót fog tenni egy kis pihi. A következő ciklus gyorsan elmegy, főleg, ha még hőmérőzöl is, simán tudod figyelni.

Ilonám! Ne sííííííjjjj! Mit csináltam, amivel megríkatlak, remélem nem az bánt, hogy apának nincs cicije?! Van neki, de elég fiús.. :lol:
Egyébként én is tök sírós lettem. De csak örömömben. Mérges sem voltam mostanában. Ja, de Panna miatt, ha leszedi a ruhát a szárítóról és újra kell mosnom. De még ezen is nevetek...

No elmegyek meglátogatom a háziorvosom. Meg beszélek vele ismételt laborról. Azt mondta a dokim, hogy ezentúl mindig kell vinnem egy vizeletvizsi eredményt. Mondom a védőnőnek, és azt mondta, ezt a dokim írja majd beutalóra. Én meg naívan azt hittem, talán ő...

Ana???? ( képzeld, új védőnőnk lesz.)

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel:
Az istenhegyin, ha bármilyen uh-s vizsgálatra mész, akkor automatikusan kapod a dvd-t és 2-3 képet. Ezért külön nem kell fizetni, az árban benne van :)

posta ráér, amikor odaérsz.:) Decemberig úgyis megérkezik .:)

dita:
Nagyon drukkoltam, sajnálom, hogy most nem sikerült! Itt viszont tapasztalatok alapján sok esetben a hármas a bűvös szám! Ha gondolod ,hagyjatok ki egy hónapot, lehet, hogy éppen ez kell nektek.
A stimuk annyira drágák? Olyan fura ez, hogy nekem pl. fillérekbe került, más pedig több tízezret ad ki egy inszemért... :roll:

Na és a végére.....
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1219994820.7716.jpg[/img] Áronkánk

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes, a képek hát, mit mondjak elolvadok. Képzeld ezt még én is látom, vagy ezt a vak is... :roll:

dita, állj be mellém sereghajtónak (persze akar a fene, de mit van tenni), majd együtt, kézenfogva megmutatjuk októberben a frankót! :D Tudom milyen vacak neked, sajnálom.

zel, hát olyan szépségeseket írtál...nem lehet nem bőgni, mikor az ember annyira szeretné. Tetszik, hogy ilyen szómenésed van, így legalább mindig van mit olvasnom amikor bekukucskálok (napjában úg 20-szor :roll: ).
bbilona
 
 


Nincs baba. :cry: :cry: :cry:
Biokémiai terhesség volt. Megtapadt, de aztán nem fejlődött tovább. Mára már csak 16 volt a hcg-m. :cry: :cry:
Hát a 8-dik sem sikerült... :cry:
katata
 
 


Kata :cry: Nem értem miért művel ilyet a természet! Nagyon nagyon sajnálom!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


katata, nincs szó rá annyira értetlenül állok ezelőtt. Bokémiai? jaj ilyenek meg hogy lehetnek? Adjon neked a Jóisten nagyon sok erőt!
bbilona
 
 


KATA

Hát én ezt nem hiszem el, mi van ma?
Komolyan mondom ez még jobban fáj mint a saját nyomorom!
Nem is tudom mit mondjak! Erre nincs is mit!
Sok-sok erőt kívánok neked, és hatalmas ölelés!

Kép őszintén! :cry: :cry: :cry:

dita75
 
 


Kata!

Szó nincs rá hogy mennyire sajnálom. NAgyon sok erőt és kitartást kívánok!! :( :( :( :( :( :(




Reni!

Igen emlékszem Rád. NAgyon édes a kislányod.
Endos voltam valóban. És remélem ez már tényleg csak a múlt.
Nekünk is inszemmel sikerült Flóra.
Neked az első lombik sikerült ugye?
Még Kicsiborissal is váltottunk anno pár levelet.
csipcsab
 
 


Kata! Jaj. Megszakad a szívem. Nagyon sajnálom.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Mágnes!
Küldtem volna ma. De falusi póóóóóóstánk van, épp átadják valami maszeknak. Nem dóóugoznak a lányok. Leltároznak. Mondanám, hogy hétfőn viszem, de Haraszti és Istenhegyi között jó nagy a távolság, nem hiszem, hogy odaérnénk. De minél gyorsabban küldöm, hogy ne emlékezetből kelljen írogatni.
Édes kis cumizós babátok van!

Kata! Próbálok gondolkodni, de nagyon nem megy. Csak ilyenek jutnak eszembe, hogy de, sikerült, csak lehet, valami gond volt, azért állt meg a fejlődése. Meg, hogy végre legalább elindult és én ezt olyan bíztató dolognak érzem.
Szeretnélek megölelni.

Ui. Nekem is van habom a tortára. Házidokim kiakadt a védőnőre. Hogy gondolta a védőnő, hogy a vérszegénységet most pótolni lehet némi zöldséggel. Azt mondta, innét csak romlani fog. Mondtam, hogy már a dokimtól kaptam vasat. Meg kértem beutalót a laborba vizeletvizsire. Na ezen durrant el az agya, hogy azt nem kell, mert a védőnőnek helyben meg kell csinálni, és ha valami gáz van, csak akkor kell laborba menni....
Emellé tegnap este elindult, mára kijött a számra egy herpesz.. Be is tojtam, de ráfordultam, nem okoz gondot.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Ja, és még nincs új védőnőnk sem....
Ana! Mehetek hozzád????????

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Nagyon, nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen az együttérzéseteket. Nagyon kivagyok, kipurcantam. Normálisan beszélni sem tudtam, így kérdezgetni sem a dokit, hogy most mitől van ez, és mit jelent. Annyi rémlik, hogy talán genetikai problémát említett. Majd ha lesz erőm felhívom és rákérdezek majd.
katata
 
 


Sziasztok!
Kata! Nagyon-nagyon sajnálom! :cry:
Ági! Gratulálok a kisfiúhoz. nagyon jók a képek.
Zel! Szupi hogy minden rendben van nálatok. És jó hogy ilyen ficánkoló babátok van. Én anno Annát soha nem láttam UH-on ficánkolni.
Azon csodálkoztam hogy miért kell neked laborba vinni vizeletet mindig?
A doki igazat mondott a édőnőhöz szinte havonta menni kell és ott őneki meg kell néznie.
Dita! Sajnálom, hogy nem sikerült.
Domo! Szerintem mehetsz nyaralni. Mi kb. 25 hetesek lehettünk amikor Görögországba mentünk és semmi gond nem volt.
A dokinak azért emlitsd meg.
Ilona köszike a leirást a vonalzó rakásról de nekem nem megy.
Itt alul ahova irok ott van egy olyan hogy "HTML kikapcsolva" de bekacsolni nem tudom.
/9+2 hét/
bgyöngyi
 
 


katám, akkor most lehet, hogy csináltattok genetikai vizsgálatot? Jaj de bonyolult lett minden hirtelen! :cry:

gyöngyi a html nekem is ki van kapcsolva a bbcode és az emotikonok van csak bekapcsolva.
bbilona
 
 


gyöngyi nekem minden engedélyezve van a profilban, kivéve e-mail cím megjelenítés, na meg itt alul is az aláírás, és így ok.
bbilona
 
 


Dita!

Nagyon sajnálom a dolgot :oops: Reméllem később belevágtok :lol: Igen nem korszak van. :lol: Szerintem is
az első szó nem lessz.A macskád tényleg ribi,de örülök,hogy
jó étvágyuk van :lol:

Katata!
Nincs rá szó,hogy mit mondjak :roll: Igen az jó a genetikai viszgálat.
De eddig még csak biokémiai terhesség sem volt,ez nem biztató,hogy elindult valami?
Teljesen megértelek,hogy ki vagy.Próbálj meg pihenni.

Zel!
Te is megbőgettél :oops: Nagyon szépeket írsz :lol: :lol: Te nem akarsz Blogot írni mint Pandácska???NAgyon szívesen olvsanám :lol: A baba vásárlás világban el lehet veszni,és pénztárca nem kimélő dolgokat lehet venni :lol:
Már írtam ,hogy van pár babás dolgom amitől megvállnék,ha érdekel Írj privit.

Csibcsap!
Igen ezek a babák a mi csodájink :lol: Nekünk lombikos bébi.Elsőre sikerült :lol: 3,5év után :lol:
Flóra nem hasfájos?Van tejcsid?
m. reni
 
 


Ilona, Reni,
volt genetikai vizsgálat, de esetleg ez olyan, amit nem tudnak megnézni, vagy mi. :roll: De majd még beszélek vele...
katata
 
 


zel!

Nekem is volt a terhesség alatt többször herpeszem :roll: De nem okozott gondott :lol:
m. reni
 
 


Reni! Elgondolkodtatsz ezzel a bloggal. Bár halványlila dunsztom nincs, hol, hogyan kell nekiállni, megnézem. Hátha sikerül.
Cuccok? Meglátjuk. Valahol a szívem mélyén úgy érzem, nem a ti kinőtt ruháitok lennének a nyerők. Jól nézne ki Lukács rózsaszín rugiban!

Vásárlással tutti meg fogunk csúszni. Ismerve Apát, ha olyan valami, nem sajnálja a pénzt. Ő a legyen kicsit drágább, de a minőség legyen az első híve. Mákomra másodállásom, amit hobbiszinten űzök hoz egy kis pluszt a konyhára. Vagyis olyan, mintha a hobbim lenne, mert imádom csinálni, szórakoztat is.

Most elzúgok valami zőőőccccsséges irányába, mert a csirkeszárnyak hagyma nélkül nem lesznek fincsik...

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel: bocs, eddig azt se, tudtam, hol áll a fejem, helyettesítem a másik körzetet, hétfőtől jön az új kolléganő. :roll:
egyébként, képzeld, a polgármesteretek engem akart oda védőnőnek helyettesíteni. először elfogadtam az ajánlatát, aztán kiderült, hogy fizikai képtelenség , mivel pont egymásután vannak a tanácsadások, és ha még hozzászámoljuk a heti 1-2 alkalom Pécset is, hát rá kellett jönnöm, hogy nem tudom garantálni , hogy minden héten ott tudok lenni. más körülmények között szívesen átjártam volna, jó körzet. Így is mindig azt kérdezgetik, hogy nem kell nekem feküdni otthon, ahelyett, hogy itt lótok-futok? annyi, hogy nem biciklizek, kocsival járok, de hogy feküdjek is.....
A háziorvosodnak viszont igaza volt, a vérszegénység ebben az állapotban természetes dolog, a vassal és zöldségekkel max a gyorsaságát tudod szabályozni, vizeletvizsg pedig a tanácsadóban történik általában. Most akkor ki a védőnő ott?


Katata: SZÍVBŐL SAJNÁLOM!
ana30
 
 


Zel!
Drága én nem ruhákra gondoltam!Mellszívó ,pihenőszék,stb.De isten őrizz,hogy bármit is erőltessek csak kérdés volt,
m. reni
 
 


Ana! Hallottam, hogy ti is el vagytok kapva... Még nincs védőnőnk. Senki nem tud semmit. Valahogy majd csak lesz! De most már én is kiakadtam. Főleg a pisivizsg. miatt. Szerintem elég egyértelműen mondtam, mire lesz szükségem a legközelebbi kontrollra. Mindegy.

Reni! Hű, nekem ilyen cuccok eszembe se jutottak hirtelen. Csak a kis édes rucik, amiben Nia van fényképezve. Azt hiszem, ha már kezd aktuális lenni, visszatérhetünk a dolgokra, ha csak addig nem tudod eladni. De különben meg nem lesz rá szükségetek, ha jön Nia kistesója?! :lol:

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Reni!

Szerencsére van tejcsim kezdettől fogva. Flóra nagyon szépen szopizik. Már a szülőszobán elkezdte a kis zabás. :lol: Igaz hogy az első 3 napban "csak" előtejem volt,de nem engedtem hogy adjanak neki bármit is. Egész nap a cicimen lógott. Aztán 3-ik nap estére beindult a tejcsi. A modellek a szilikonjukkal semmik most hozzám képest. :twisted: :lol: :lol:
Nagyon jó összebújni vele.
Hát kicsit hasfájós a szentem de nem vészes. Volt 2 hét mikor nagyon fájt neki nem tudott se pukizni se kakilni. Akkor szélcsöveztünk. Aztán vettem neki infacolt és attól szépen rendbe jött. Már szombattól azt se adom neki. Megy a puki meg minden. :-)

Nia hasfájós? Te még szoptatod?
csipcsab
 
 


Kata,
Nincsenek szavak, ez már túlságosan is igazságtalan... :cry: :cry: Ha lesz genetikai vizsgálatod, tudok egy jó helyet!

Mágnes,
Nagyon édes a kisfiad :wink: Nekünk is az Áron név van elraktározva, nagyon szép :lol: Fura, megszoktam, hogy lányos anyuci vagy, most átprogramozom a fejem :D

Reni,
És kistesóval mi lesz?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?