Mágnes! Remélem, holnap odaérek a postára!
Meg azt is, hogy végre lesz egy percem elkezdeni a naplónk kitöltését!!!
Köszike az Istenhegyis infót. Voltunk ott már genetikain, ki is derült, hogy apa fiú, én meg lány vagyok. De tényleg nagyon kedvesek voltak.
Még egy kérdésem lenne azért. A vizsgálat nem olcsó dolog, azt tudom. A képekért, vagy dvd-ért még pluszban mennyit kell fizetni?
Csak szeretném érzékeny kis lelkemet felkészíteni.
Emellé jön még két esküvő is. De rucim végre van. Naoooon csini! Kék, hosszú, lenvászon, királylányos, meg vettem még egy nacit is, az meg krémszínű, magában csíkos élére vasalt. Elegáncsos. Ezeket nem csak esküvőre szánom! Nem akarok melegítős kismami lenni... Itthon még oké, de most szeretnék csinikén menni mindenhova.
Dita! Ne légy türelmetlen! ( én is az voltam ám.... volt, hogy hisztiig)
Reni! Jóóól van, tiltakozni már tud Nia! Lesz nemulass, ha már majd kiabálja is a nemet!
Érzések? Föld felett járás, bizonytalanság (uh előtt volt, hogy tényleg ott van-e stb stb.....) Hihetetlen boldogság, eszméletlen jókedv. Azt veszem észre, hogy feszt vigyorgok, mindenkinek örülök. Testületileg? Az nagyon tyű. Féltem a pocikámat, a kis lakóját, szeretem simogatni, mert már simán lehet, nagyon jókat szoktam vele zuhanyzás közben beszélgetni, egy nagy marék tusival simogatva. Rókakoma még itt lakik, már törökülésben is tudok a kagyló előtt meditálni. ( fő kérdés, hányok, nem hááányok)
Apa is talál mindig mondanivalót, mesél a pocaknak. Büszke. Azt mondták, még rajta is látszik változás. No nem dekoltázsa lett, kerek, hanem ő is boldog és az arcára van írva. Nézegeti a babakocsikat, kiságyakat, játékokat. El van ájulva, miket gyártanak már.
Család is boldog. Sógornőm, ma látta a pocit először, simán elsírta magát. Unokaöcsém meg simogatta, hogy de szép! Kishúgom tartózkodó, de amikor meséltem neki hogy mekkora és mit csinál, nevetett, érdeklődött. Anyósom azon elsírja magát, hogy már van kis keze, lába, amivel kapálózik. Apukám szintén nagyon érzékeny, ő már attól pityereg, ha páromat Apának szólítom. Anyu meg anyu. Megkérdeztem, van-e még pár szem szeder, neki meg kelés van a seggén, ülni alig tud, de futott szedret szedni, úgy kellett lefognom..
Verus? Köszönöm, jól van. Ingatlanügynök lett, nagyon jól csinálja. Azt mondta, nemsokára jönnek pár napra, mert már régen voltak.
Ilonám! Nekünk kb 120-150 között szokott megállni a rövidprogram. Jaj, nagyon izgulok, szorítok értetek!
Kata! Nagyon várom a holnapi eredményt!
Mai szómenésem talán le kéne zárnom, jó éjt kívánva!
Puszóka!!!