Zölddi!
Köszi az infót fogtömés ügyben. Ez tök jó, akkor még egy csomó időt kell a tömött fogaimnak kibírnia, mert a nagy részük még amalgám. Csak bízhatok benne, hogy nem lesz velük gond. Kiütés és szőlő ügyben is köszi a tanácsot! Amúgy kiütés elmúlt, de pociviszektés néha befigyel. Ez már tényleg lehet a feszüléstől...
Cili!
Jobbulást! Remélem javulóban már a pocid! Én is azt hittem ma, hogy valami nagy gáz van: ma a Tesco-ban olyan hasgörcs jött rám… és tényleg nagy gáz volt.
A legdurvább az volt, hogy nem múlt el. Még jó, hogy Apa is velem volt, én kimentem és leültem, na az segített. De addig kb. 15 percig iszonyat görcsölt az epém környékén, vert a víz és levegőt is alig kaptam. Tudtam, hogy babával nincs gáz, csak belegondoltam, hogy már ez is milyen brutális fájdalom volt, milyen lesz ehhez képest a szülés...
Szeles!
Elhiszem, hogy megviselt, hogy abba kell hagynod a munkát. Gratula az új pozícióhoz! Én nevek közül az Ákosra szavazok (bár én elfogult vagyok, nálunk Apát hívják így). Fiad nagyon szép srác! Hányadikos lesz most? Én még nem voltam cukros vizsgálaton, de ettől függetlenül is érdekel a diéta. Légyszi küldd át nekem priviben!
Galzsuzsa!
Ez a vérnyomás szerintem egyáltalán nem gáz! Nekem is hasonló volt, de vérnyomás mérés közben beszéltetett a védőnéni, szóval lehet, hogy ettől is volt magasabb, mint a megszokott. Nekem azt mondta, hogy mérjem otthon is és tartós 140-es vérnyomásnál kell elkezdeni izgulni.
Nikianya!
Én sajna nem tudok táppénz ügyben segíteni.
BB!
Köszönöm a fuvart, de valószínűleg nem otthonról megyek. Én is kocsival leszek, de én a Margít híd felőli oldalon fogok vmelyik kisutcában megállni, onnét már gyalog is be tudok sétálni. Tényleg rövidebb, mint az egész Margit szigeten végigsétálni.
Mágnes!
Jók a sztárfotók Áronról!
Bébic!
Jó költözést a hétvégére!
Ha addig nem jelentkeznék:
Akkor holnap találkozunk du. 4-kor a Margit sziget bejáratánál. Nagy hasúak csapatát fogom keresni!
Már várom!