Új privát üzeneted érkezett!

Mush:
Köszi, érdekes, hogy egy Angliában élő segít nekem a budapesti közlekedésben.

Pelus ügy:
Szerintem, ezt tapasztalatból mondom, amielőtt nem használtátok, nem lehet azt mondani, hogy melyik jó, melyik nem. KÍvülről akár nem is tűnik különbség, max. az árában. Én mindkét gyereknél kipróbáltam szinte mindegyiket (Pampers, Libero, DM, Huggies, stb.). Nekünk pl. a Libero vált be a legjobban. Sajnos, ez a legdrágább, de ebből nem folyik ki semmi, nincs benne hibás, nem szorít, dörzsöl, sok folyadékot képes elbírni, stb.
De ezt mindenkinek ki kell tapasztalni. Tehát, nem érdemes egyszerre nagy mennyiséget venni, inkább többféléből 1-1 kiscsomaggal.
SZERINTEM.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 20:01-kor.
Vendég

Sziasztok!
telószám:
valószínű legint lemaradtam.. :oops: miért is kell?Azt már kivettem, hogy Zöldinek kell küldeni.. :)

szeles:
Nekem a Lázár név tetszik nagyon, az volt az én number one-om is, de Apa leszavazta, így lett egy Áronunk :)

Zsuzsa:
3 kiló 3 hónap alatt abszolút nem sok szerintem. Szeretnek ezzel a súlygyarapodással roigatni, de sokan 20-30 kilót is felszednek, és ha nehezebben is,de le tudják adni.
Sómentesség... Én sem bírnám ki só nélkül. Amikor inzulinoztam, akkor a szénhidrát diétát sem tudtam betartani 10 hétig, mi élvezet jutna akkor?? Így én heti 1-2 nap bűnöztem. Így sem született nagy súlyú gyerekem, sőt! :)

pelus:
Nálunk pl. minden méretnél más vált be. Kezstük a Pamperssel, aztán a babylove volt a nyerő, most a liberora esküszünk.

Szerintetek, ha az első gyerkőc nem túl nagy súlyú volt, akkor azért nem kell aggódnom egy óriásbébi miatt?

Tegnap voltam munkahelyemen, és Ana után 75 nap szabim van, ami munkanapban értendő! Nem veszem ki, hanem göngyölöm Áron után járó szabival, így majdnem fél évet tudok itthon lenni szabin :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1220007367.223.jpg[/img] Áronunk :) [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

bb. ne felejtsd el, hogy én most itt vagyok, így az utóbbi másfél hétben beszereztem a tapasztalatokat. :lol: amúgy meg valószínű, hogy könnyebb, ha a Margit hídnál parkolsz és onnan villamos vagy séta, de az Árpd hídtól is simán áthoz a busz. nem kell átsétálnod a szigeten. :wink:

esetleg van valaki, aki szívesen jönne velem moziba ma délután/este? :?:

KépKép
KépKép
mush589

mágnes. nagyon cuki Áron baba. hogy szopizza az ujját!

holnap lesz tali 4-kor a Margit hídnál. zöldi 3 hete kéri a visszajelzéseket, és a telefonszámokat. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

mush:
jól van, akkor mégsem maradtam le ,azt hittem valami új tábla készül :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

asszem majd beteszi a tel számokat a talis tábliba.

KépKép
KépKép
mush589

bb! Miért nem parkolsz a Margit híd tövében? Onnan be lehet sétálni 5 perc alatt és még fizetni sem kell se a parkolóért, sem a buszjegyért! Na most olvasom tovább. Szóval szerintem gyere a pesti oldalra a híd alá, és odamegyek érted. 3/4?

Trombi! Szívesen!

bb! Nekem a környezetvédelem is szempont, ezért favorit a lebomló (pl. elégethető) termék. Ez rendelhető darabonként is, sőt mintacsomagot is állítanak össze többféléből.

Mágnes! Csinálok egy telőszám táblázatot, és aki kéri elküldöm priviben.
Súly: mi 3-an vgyunk, sorrendben 3600, 4600 (én :lol: ), 3900. Nővérem túlhordva, kistesómmal időre.
Nagyon szép Áronotok!

Kép
zölddisznó

[quote]a írta:zt hittem valami új tábla készül

Új tábla lesz, nem csak aki most jön talira, mindenkiét betáblázom, aki szeretne elérhető lenni!

Kép
zölddisznó

ok zöldi, akkor küldök én is egy számot

szép nagy súllyal születtetek.. :) Én kicsit tartok egy nagy babától... Remélem megúszom...

Most mentem le kiosztani a gyerekeket az udvaron.. mindig olyankor kell Anna ablak alá állni és ordítozni, amikor leteszem aludni! :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

szóval Anna ablak alá..

Kép
Kép
Kép
mágnes

nem tudok írni... :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Azt hiszem nem veszek be több vasat, addig amíg nem beszéltem a dokival. Megkérem írjon fel valami kímélőbb bogyót...

Kiabálás nálunk is van, a szomszéd nőnek semmi nem jó, amit a gyerekek csinálnak. A tipikus ha van rajta sapka az baj, ha nincs rajta az a baj... Ki érti ezt?

Én 2500 grammal jöttm a világra meg 49 cm-rel. Bízom abban a babóca kicsit több lesz, de nem lesz nagyon nagy.

A 4d-s uh-n meg tudják mondani most mekkora, nem? Csak mert nekem soha nem mondják a rendes uh-n, csak azt, hogy minden rendben.

Kép
dcili81

cili. igen meg tudják mondani.

tud valaki olyan boltot, ahol vicces felíratú bodykat, rugikat lehet kapni. esetelg olyan, amin magyar ( mi gyerekkori) rajzfilm figurái vannak? pl vuk, süsü, kisvakond stb.????

KépKép
KépKép
mush589

Cili! Mi baj a vassal?
Méreteket tudnak mondani, de súlyt csak becsléssel. +/- 1 kilót is tévedhet, hisz fajsúly-függő, nem csak térfogat.

Musi! Vicces feliratú van itt a hözelben, a Visegrádi u-ban. (Vasárnap ráérek :wink: ) 800 körül van egy body!

Kép
zölddisznó

vasárnap már repülok vissza :( az apához :lol: már hiányzik!
asszem én akkor korábban bemegyek a városba holnap. remélem nyitva lesznek.

KépKép
KépKép
mush589

trombi. Gratula a 100 naphoz!
cili! neked meg a 99 hez. tegnap nem láttam :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Musi! Ha gondolod, oda elkísérlek, az tuti nyilva van!

Kép
zölddisznó

én 3100gr voltam és 51 cm(9 órás vajjúdás). a tesóm meg 53cm és 3250gr(4 órás vajúdás).

KépKép
KépKép
mush589

zöldi. az jó lenne! akkor mikor, hol? vagy majd reggel beszélünk? :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Az a baj a vassal, hogy nagyon fáj tőle a hasam, hol megfogja, hol meg alig bírok leszakadni a vécéről. De szednem meg muszáj, mert alapból is vérszegény vagyok. Sajna ez van, kedden tudok konzultálni a dokival, remélem tud adni valami kímletesebbet.

Nagyon fogynak a napok, egyre közelebb a célhoz....

Kép
dcili81

http://www.bkv.hu/busz/15.html

Ezzel gyere szerintem a Borárosról. (A híd alatt át kell menni, át a zebrán a jobb oldalra, ott van a megálló! A híd É-i oldalán, nem ahol a nagy buszpályaudvar van!)
Menetidő 20 perc körül van, és szombaton talán tartja is A Radnóti M. utcánál kell leszálni. 3 óra jó? Akkor kb fél óránk van ott.

Cili! Most milyen vasat szedsz? Nekem a Neo Ferrofol Gamma beválik!

Kép
zölddisznó

Maltofer-t kaptam, de még nem váltottam ki van még az előzőből.

Kép
dcili81

Mush, köszi a 100 napos gratut! Én észre se vettem...

Kép
trombibébi

Mush *
Coca *
Edoci ???
Sinaszi *
Harivera *
Zsiráf
Ibernuska *
Nikianya ???
Trombibébi *
Pagabo ???
Mannababóca
bb *

*-osok sorompónál négykor (Musi előbb, bb?)
üresen hagyottak Holdudvar? mert akkor negyed 5
???-sek vissza sem jeleztek azóta :twisted: (vagy én siklottam el felette :oops: ) közülük Edoci 3 hete nem volt!

Kép
zölddisznó

Maltofert nem ismerem.

Kép
zölddisznó

Olyan íze van, mint a csokis lisztnek, semmi extra csak nekem fáj a pocakom tőle.

Kép
dcili81

Kukucska csajok! 8)
Ne hari, hogy olyan ritkán teszem tiszteletemet, ha végre minden "lefut" körülöttünk, ígérem, még talán rám is untok...na jó, nem ijesztgetek senkit! :P

Most csak azért kukk be, hogy nagyon jó talit és szuper időt kívánjak Nektek holnapra! 8) :lol: ...és persze jó hétvégét! :D

Én most egy időre búcsúzom, holnap reggel jönnek szüleim, és elindul a nagy "költözzünk" banzáj, vasárnap a lótifutié lesz a főszerep, utána pedig az "ügyintézzünk" fejezet (jáááj, már előre félek...magyar bürokrácia...pfff.....) következik! :P :P :lol: :lol:
Azért olvasgatni néha bizti betérek, de írni nem tudom, hogy lesz időm...bár ha a lábdagadás megint befigyel, a felpolcolás közben lehet, hogy lesz... :wink:

Zöldi, köszi a múltkori megnyugtatást a mocorgás miatt, másnap óta Kistücsök láthatóan azon dolgozik, hogy behozza a "lemaradását", rugdal, mocorog, átrendezi a belsőségeimet, szóval megnyugodtam! :lol:

Mindenki nagyon-nagyon vigyázzon magára és a kismanókra :D , és gömbölyödjön szépen!

Tsóóóók, majd jövök-jövünk, képeket is hozok majd a kecóról (meg végre majd pocifotót is)! :wink: :lol:
bébic

Úgy irigyellek Titeket a holnapi találka miatt!!! :oops:

Zarándokoljatok el hozzám ide Csepelre. :) Bár holnap legalább nem egyedül fekszem majd itthon, hanem mellettem a számítógép előtt a párom is. Bár jobban örülnék, ha a nem a számítógépét bámulná, de már az is vmi hogy itt lesz.

Noli jót pocakfocizott ma, sőt délelőtt vagy 1 órán keresztül csuklott szegényem. :D Párszor volt pocakkeményedésem, főleg a nagy ebédfőzésben, de aztán a pihenés után jobb lett.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi. lehetne inkább három negyed három? csak biztos, ami biztos alapon?

hoztam képeket az új séromról, meg a pocakról. Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mush589

Zölddi!
Köszi az infót fogtömés ügyben. Ez tök jó, akkor még egy csomó időt kell a tömött fogaimnak kibírnia, mert a nagy részük még amalgám. Csak bízhatok benne, hogy nem lesz velük gond. Kiütés és szőlő ügyben is köszi a tanácsot! Amúgy kiütés elmúlt, de pociviszektés néha befigyel. Ez már tényleg lehet a feszüléstől...

Cili!
Jobbulást! Remélem javulóban már a pocid! Én is azt hittem ma, hogy valami nagy gáz van: ma a Tesco-ban olyan hasgörcs jött rám… és tényleg nagy gáz volt. :-D A legdurvább az volt, hogy nem múlt el. Még jó, hogy Apa is velem volt, én kimentem és leültem, na az segített. De addig kb. 15 percig iszonyat görcsölt az epém környékén, vert a víz és levegőt is alig kaptam. Tudtam, hogy babával nincs gáz, csak belegondoltam, hogy már ez is milyen brutális fájdalom volt, milyen lesz ehhez képest a szülés... :?

Szeles!
Elhiszem, hogy megviselt, hogy abba kell hagynod a munkát. Gratula az új pozícióhoz! Én nevek közül az Ákosra szavazok (bár én elfogult vagyok, nálunk Apát hívják így). Fiad nagyon szép srác! Hányadikos lesz most? Én még nem voltam cukros vizsgálaton, de ettől függetlenül is érdekel a diéta. Légyszi küldd át nekem priviben!

Galzsuzsa!
Ez a vérnyomás szerintem egyáltalán nem gáz! Nekem is hasonló volt, de vérnyomás mérés közben beszéltetett a védőnéni, szóval lehet, hogy ettől is volt magasabb, mint a megszokott. Nekem azt mondta, hogy mérjem otthon is és tartós 140-es vérnyomásnál kell elkezdeni izgulni.

Nikianya!
Én sajna nem tudok táppénz ügyben segíteni.

BB!
Köszönöm a fuvart, de valószínűleg nem otthonról megyek. Én is kocsival leszek, de én a Margít híd felőli oldalon fogok vmelyik kisutcában megállni, onnét már gyalog is be tudok sétálni. Tényleg rövidebb, mint az egész Margit szigeten végigsétálni.

Mágnes!
Jók a sztárfotók Áronról!

Bébic!
Jó költözést a hétvégére!

Ha addig nem jelentkeznék:
Akkor holnap találkozunk du. 4-kor a Margit sziget bejáratánál. Nagy hasúak csapatát fogom keresni! :-D Már várom!

Kép
Kép
lbernuska

Mush! Oké! Várlak a megállóban.

Berni! Nagyon szívesen!

A híd alatt a déli oldalon van parkoló, és általában hely is! Megvárjunk téged is ott 3/4 4-kor? A hídfő d-i oldalán, a szökőkútnál (ahol a 2-es vili végállomása van)

Kép
zölddisznó

Tuti befutók:

Kép

Kép
zölddisznó

Ha odaérek, négykor a sorompónál leszek! Ha nem megyek a Holdudvarba....

Puszi,
Manna
mannababoca

Oké!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

remélem mindenki jól van :)
én ma kicsit kiakadtam,,, megrendeltük a babakocsihoz a hordozót, és a pasas egy tök más szinűt hozott :evil: ráadásul koszos volt és a varrásnál egy picit meg volt szakadva,,, szóval nem semmi...

Zöldi! rápillantottam a táblára és Sinka Szilvia mellett az én képem virít :lol: :roll:
Jó talizást nektek holnapra!

Kép
eszterke24

Basszus elaludtam, és csak most keltem fel. Iszonyú meleg van. Lassan ösze kellene pakolnom, mert holnap indulunk.

Most néztem a sütit, nyami nyami..... megnyugtat az a tény, hogy ha esetleg nem mehetek vissza a régi munkahelyemre, más területen is kipróbálhatom magam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dagi gyerekünk lesz :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Niki pontosan mi is a kérdésed a táppénzzel kapcsolatban? Ha gondolod írd meg nekem, én ebben dolgoztam, megpróbálok segíteni.

Kép
dcili81

zöldi. nagyon tuti a tábla. ha lehet én majd kérhetem a telefonosat is priviben?

KépKép
KépKép
mush589

Jajj, Eszterke, bocsánat! Csrélem máris!

Mush! Előbb közvéleménykutatok, hogy lehet-e a telefonszámosat is publikusan, mert akkor nem kéne annyit priviznem!
És megvárnám, míg mindenki elküldi, aki akarja.
(Nekem csak az itthonid van meg)

Kép
zölddisznó

00447825408098 a kintim. az enyém lehet publikus.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Rossz hírrel jöttem! Illetve egy részről jó! Szóval éppen holnap tudják hozni a 6 hete megrendelt nyílászárókat, így itthon kell maradnom! Látom, hogy többen mennek most a talira... ilyen az én formám!

Nem tudom, hogy a terheléses cukor eredményét írtam-e... 4,7! Szóval jó lett, viszont vasat kell szednem! Ugyanazt, amit Cili... 3 napja szedem és mit ad isten: reggel óta fáj a pocakom teljesen lent... Már tegnap is beképzeltem magamnak valmit, hogy baj van, mert Mesi belustult, de ma már el is pityeredtem magam apának... Szerintem hipochonder lettem... Nem akarok aggódni!!!! :evil:
Vendég

eszterke. és visszaküldted?

KépKép
KépKép
mush589

Ja! A kép nekem is feltűnt, de csak azt hittem "magamon kívül vagyok" :lol:
Vendég

Mush! Jó a friszkó és a pocak is csini! :D
Vendég

köszi. kár, hogy nem tudsz jönni.

KépKép
KépKép
mush589

Ó, de kár Sinaszi! De hát éljenek a nyílászázók! :lol: Majd a következőre jössz!

Köszi Musi!

Kép
zölddisznó

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 20:03-kor.
Vendég

Ja igen az én telszámom is lehet nyilvános.

Kép
dcili81

sajna én sem jutok el a talira..nagy a készülődés a vasárnapi dagály napokra..

amugy a visegrádi utcai bababolt nagyon jo.vannak az:
én apukám a legerősebb
nagymama kedvence vagyok
akkor is nekem van igazam body:Dés még sokkal több fajta,,ajánlom mindenkinek

Kép

Kép
nikianya21

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?