Új privát üzeneted érkezett!

Katlina! Én is szoktam olvasni, direkt ilyen céllal, hogy kiakaszam magam :lol: . Én is láttam ezt a nevet..szegény lányt csak sajnálni tudom. Röhögtem, nem mosolyogtam.

Mi tegnap a Szapáry oviba mentünk be, hát ott sem hagytak minket a szúnyogok játékokat próbálgatni, kimenekültünk :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ezt még hétvégén megigértem! Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Katlina.: Szépek vagytok! :) Robika úgy nő, mintha húznák.

Napsugár? Pedig van belőle már pár. Napsi a beceneve. A Reményke meg..... :? :? Nemtom...valami híresség Hope-nak nevezte el a gyerekét? Innen az ötlet?

Nóri: Tényleg, megnéztem a festékeket, vékony kis izében végződik a tubus. Bocs, hülyeségeket kérdezek mostanában. :? :? :? Vagy mostanában meg főleg.... :oops:

Jaj, nagggyon művészi ez a kép Lilcsiről. A szeme igazán éles csak.
jaimee1

Nóri,neked fotósnak kellett volna menned szerintem!!! :) Annyira jó képeket csinálsz mindig Lilcsiről :)

Katlina,a te képeid is nagyon jók :) Robika meg tényleg nagyon nől :) A kocsijavítás már csak ilyen sajnos :( Nekünk a műszaki most 84ezerbe került,ebből 20volt a munkadíj.Szóval kész voltam én is.
Ezt a Napsugár nevet én a rádióban hallottam,amikor mondták be,hogy kik születtek az elmúlt 24 órában. Tudok ennél cifrábabt is ZselykeCseperke.És a vezeték nevét nem jegyeztem meg,ez anyósom tesójáéknak a szomédjukba lakó kislány neve :roll:

Judit,hát mi már midnenféléket hallunk :shock: A legújabb,hogy a repesek mennek Pápára,a többeik meg ahova osztják őket az országba.Én nem szeretnék már tovább költözni,de nem egyezünk apával.Én mondtam nem csinálom azt,hogy csak hetente-2hetente járjon haza!!Mert anank sztem semmi értelme!De lehet csak én gondolkozom így!
Aztán bízom benne,hogy semmi nem lesz belőlle!!!

Szilbee,akkor csak neked kelle negdned,de szerintem ez nem baj,hogy apa akarja beszoktatni.Én szeretem ha apánk kiveszi a részét a gyereknevelésből,és inkább ilyen legyen,mint hogy ne foglakozzon a gyerekeivel.

Hajnival beszéltem,pénteken jöhettek haza a kórházból,ma voltak kontrollon,a véreredménytől függ,hogy kell-e még menniük ellenőrzésre!

Na menek,vár a msogoatnivaló :roll: Úgy uuuuuuuuuuuttttáloooommm :twisted:

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Nem, nem bánom, hogy ilyen,,, sőt! :D Marha büszke vok Rá! :lol: Nem mintha az én érdemem lenne... :roll: :oops:

Katlina! Király képek!! A legutolsón a legédesebb. Egyébként esküszöm ha nem tudnám a korát, simán azt mondanám, hogy 2 éves Robika! :)
szilbee

Sziasztok!

Judit, Tündi, én is rákérdeztem a katona szomszéd srácra, de ő azt mondta, hogy most egyáltalán nincs napirenden Pápa.

Tündi, mikor utazik a párod? Gondolom most még kihasználjátok az időt, amit csak lehet!!! :wink:

Nóri, nagyon jó ez a kép! Lilcsinek annyira jó fénykép arca van, és nagyon tud pózolni!

Szilbee, nem semmi férjed van! Örülj neki, hogy ilyen, (tudom, hogy fáj, hogy nem te viszed, de mész majd még érte eleget)
Nem tudom enyém férjbe is mi ütött, tiszta ideg, hgoy nem tud itthon lenni, amikor Csongi első nap megy az iskolába! (persze az oviba is én hordtam...hát változnak az idők, változunk mi is :wink: )

Levi várja az ovit? Lesz ott vele valami kis barát, akivel együtt kezdenek?

Hajniéknál remélem minden rendben....

Erika, a másikba írtam az alvással kapcsolatban. Nekem még az jutott eszembe, hogy mivel most már többet mozog, tesz-vesz egész nap, nincs felpörögve estére, és így adja ki a "feszültséget"?

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee,na még szép,hogy büszke vagy apára! :) Az ilyenre arra is kell lenni!!Hétfőn kezdődik az ovi?

Évi,tegnap elfelejtettem :oops: remélem mostmár nem lesz több orrvérzés Csonginál!Kis hősként viselkedett! :)
Hát igen van aki nem is hallott róla,valaki meg túl jól informált.szóval itt már csak annak lehet hinni,ami már elmúlt!!
Apa szombaton megy.Fél1re kell a laktanyában lenni,jobban örültem volna,ha hajnalban vagy késő este mennek.Délben nem a legjobb időzítés Luca szempontjából,de majd alszik az autóban.
Hajniék jól vannak sztem,remélem a vérerdmény jó lett,mert az tegnap du tudták meg.Hétfőn meg folytatják a beszoktatást a bölcsibe.Ennyit tudok róluk.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi! Én is megkérdeztem Apát megint, ő sem hallott ilyen híreket. azt mondja, valószínű az terjeszt ilyen híreket, aki nagyon reménykedik Pápában. Hát, nem tudom. Mindenesetre én meg a bizonytalanságot nem szeretem. Mi pontosan ezért nem mernénk mostanában belevágni lakásvásárlásba, építkezésbe.

Azt én sem csinálnám, hogy hetente-2 hetente látnánk egymást, mint sokan, akiknek a családjuk Veszprémben maradt. Nem egy kapcsolat ment tönkre emiatt.
Nálunk nem is volt kérdés, hogy jövök vele Szolnokra, pedig amikor ez először felmerült, még csak 3 hónapja ismertük egymást :)

Örülök, hogy Hajniék jól vannak! Remélem, Hajni is ír nemsokára!

Katlina! Nagyon aranyosak a fényképeid. Marci is mondogatja, hogy menjünk állatkertbe. Talán majd a hétvégén kimegyünk.

Képzeljétek, tegnap tiszta ideg voltam, mikor mentem Marciért. 4-kor elindultam a munkahelyemről, és úgy gondoltam, nem a városon keresztül megyek, hanem az elkerülőn, hátha úgy gyorsabb. Erre beállt a sor valami baleset miatt. Úgyhogy visszafordultam a lehajtón, és átbumliztam a városon, ott is dugó volt. Katasztrófa ennek a városnak a közlekedése, de ezt már írtam máskor is. 4.50 volt, mire a bölcsibe értem, szerencsére tudtam telefonálni, hogy kések. Közben persze idegeskedtem, hogy szegény Marci, biztos már nagyon vár. De szerencsére nem volt semmi gond, vígan játszott még 1-2 gyerekkel az udvaron. Azért rossz érzés volt.

Aki meg lezáratta a Kossuth teret, annak kéne megtennie ezt az utat reggel és délután a csúcsforgalomban. :evil: Csak egy helyen legyen baleset, és lebénul az egész város.
judit_79

Szasz...

Judit, elhiszem, hogy rossz érzés volt. De Marci mit sem vett észre :lol:
Én meg azért vagyok mérges, hogy a bölcsik csak 5-ig vannak nyitva. A múltkor végre behívtak meghallgatásra, és azért kellett visszakoznom, mert 8-5-ig van munkaidő és hát... :?
De nagynéném mesélte, hogy Dombóváron, ahol bölcsiben dolgozik, ott nincsen ám 1 hónapos nyári szünet! És a nyitvatartása is 6-ig van. Ez valami önkormányzati okosság lehet.

Köszi a Lilcsi-kép dicséreteket :oops: . Úúúúúgy szeretnék érteni a Photoshop-hoz. Pedig video-tananyagom is van, meg online fóruma is van, csak csinálni kéne... :roll:

Ma meg megyek 1/2 4-re bölcsis ballagásra :lol: Geromilo Milánja ballag, és mivel most nincsen itthon a fényképezőgépjük, én lettem megkérve :lol: Hát remélem, látok majd valamit a könnyeimen keresztül :cry: :lol: :oops: Belegondolok, hogy jövőre már Lili is.....

Szegény Franci...akkor csak nem volt az olyan egyszerű :cry: , ha mégsem engedték haza.

Szegény most beszokókat úgy sajnálom...ma reggel is csimpaszkodott egy kisfiú az anyjába :cry: Lili azért nem csinált ilyeneket. Sztem a szívem szakadt volna meg.

Viszont rájöttem, hogy Lilinek a mostani éjszakai felsírásai a pisilés miatt vannak. :lol: Most 2x kezdett nyűgösködni, és mind2x bilire ültettem és pisilt, majd visszaaludt. Reggel pedig száraz volt a pelusa :lol: . Csak tudnám, miért kell ezért sírni?? :shock: Ha közli, hogy pisiljünk, én akkor is megértem ám :P Úgyhogy asszem, rágyúrunk az éjszakai pelus-spórolásra is :wink:

Na, most sokat írtam. És a végére még 1 kép. Nem akarok nagyon pajzán lenni, de mikor megláttam így a "gyerekeket", az jutott eszembe, hogy "ez jó menet lehetett" :oops: :lol:

Na, eldugultam....

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri..na de ilyet! :) Egyébként jó a kép :) Majd Milán ballagásáról is hozzál. Én is sajnálom azokat akik nehezen szoknak be,rossz lehet a szülőnek is,gyereknek meg még rosszabb!
Húzz bele abba a photoshopba,mert van hozzá tehetséged :)
A bölcsi egyébként nálunk is 5ig van.És itt is volt 1 hónap szünet,ezt onnan tudom,mert pont a szünet utáni első napon mentem be papírt kérni,amit nem kaptam,mert a vezető nem volt még bent.

Judit,tegnap m is belecsúsztunk a balesetbe,de még akkor nem volt nagy a sor így gyorsan visszafordultunk és városon keresztül jöttünk haza.De közbe a hídnál lévő körförgónál is volt vmi,a rendőrök már ott voltak,a mentő meg akkor jött.
Ti most milyen házban laktok?Nem saját?A bizonytalanságot én sem szeretem...de nem szivesen költöznék el innen úgy,hogy itt van már a ház(mégha kapnánk is másikat),mert a pénzünk már benne van,de természetesen külön élni sem szeretnénk,úgyhogy majd lesz megoldás,ha sor kerülne ilyesmire,de táncsak nem fog :roll:

Nekem már megint mosogatni kell menni,nem hiszem el :? Este meg nyársalunk egyet :) De nem leszünk sokan csak 4en :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Elin! Olyan jót nevettem neked, nagyon édes Lilcsi.

Katlina! Szupik a képek szép család vagytok.

Mano! nagyon sajnálom szegény Francit. Nem viselte meg nagyon a kórház. Sajnos nekem van most egy pár rossz élményem amiket áprilisban szerztem.

Linda! nagyon jó súlya van Rékának, gratulálok.

Levay Judit! Csúcs a tejfölös story-d, feküdtem tőle. De ha Anta csinált volna ilyet bizony nagyon mérges lettem volna.

Szilbee! Hogy viselte Dávid az oltást?

Judit! Jó nyaralást kívánok nektek.

Megint le vagyok maradva azért is irtam ilyen kurtát. No meg Atika 15 percenként megrebben és spurizok hozzá nehogy Antóniát is felébressze.

Kép
Kép
mongi

Mongi! Tehetnél ám Atiról képeket!!!! Én már nagyon kíváncsi vok Rá!! :D

Linda? Manó? Erika? Diácska? Andi? Lucuska? ... stb.
szilbee

Hali.

vagyok,vagyok :)
Csak most úgy...izé ...kifogytam a szavakból.

Letti. képeket kérünk.mind2 gyerkőcről :) Szurikat hogy viseli Atika?

Szilvi,Vali...és aki kezdi idén az ovit.jön valaki vasárnap a Széchenyi Gimibe a városi tanévnyitora? Engem ma felhívott ovónéni,hogy légyszi légyszi ha tudunk mennyünk már...
:roll:

Hajni.majd írhatnál egy-két sort.:) Remélem kihevertétek a kórházat :(

Elin.édes ez a Lilcsi.milyen nagy :shock: :shock:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Kép

Nóri! De ééééédi Lilcsi ahogy alszik :D
Milyen ügyes, hogy már nemsokára éjszakára is szobatiszta lesz! Hát, mi még itt nem tartunk, reggelre azért tele van a pelus. De én annak is örülök, hogy napközbenre már nem kell :)

Hát igen, itt Szolnokon 5-ig vannak nyitva a bölcsik. Az biztos, hogy így még nehezebb munkát találni. Nálunk ha lehet akkor a párom megy érte, mert ő 4 óra körül már odaér. De azért én is negyed 5-fél 5 között munkából menet.
Viszont amin még mindig csodálkozunk, hogy már 4 órakor is csak pár gyerek van ott. Úgy látszik minden anyuka vállalkozó és maga osztja be az idejét? Vagy ennyi részmunkaidős állás van Szolnokon? Nem hinném... :?

Emlékeztek, régen írt ide Szirén, akinek iker fiai vannak. Azt hiszem, Marcival egy csoportba járnak néhány hete. Bár én nem találkoztam velük, de emlékszem a nevükre, és hogy szandaiak.
A gondozó néni mesélte nekem, hogy a Milán meg a Zalán szoktak Marcival játszani stb. Nekem meg beugrott ez.
A jövő héttől meg jönnek az új kicsik. Eddig Marci volt a legkisebb a csoportban, most meg ő lesz a legnagyobb. És elég sokan lesznek sajnos :(

Tündi! Mi szolgálati lakásban lakunk. Nagyon szeretünk itt lakni, hármunknak tökéletes ez a lakás, de persze mi is álmodozunk saját kertes házról. Na meg ott van az is, hogy 35 éves koromig lehet felvenni a szocpolt, addig ugyan még van 6 év, de nem kéne lecsúszni róla.

Mongi! Légyszi-légyszi, képet a babuciról és Antóniáról! :)

Jó éjt!
judit_79

Szép napot!

Judit, merre laktok? A laktanya mellett? Mert az én barátnőmék is ott laknak!!!

Hát igen, az oviban is mindig az volt, hogy fél 5-kor már alig volt gyerek. Egyrészt sok nagyszülő járt értük, illetve nagyon sokan voltak akiknek nem dolgoztak a szülei, vagy legalább az egyik nem dolgozott. Fél 5 után már csak olyanokat láttál, akik rohantak a gyerekért a munkahelyről... na, nem is sokan fizettek teljes térítési díjat :?

Na de Nóri, még ilyen képet :wink: :lol: Jól kidőlt a csajszi :lol:

Mongi, de jó, hogy most gyakrabban jösz :lol: Tényleg dobhatnál egy-két képet, én is nagyon kíváncsi vagyok!

Évi és
Kép
csongianya

Jó reggelt! :)

Letti,én is várom a képeket! :) Jó,hogy néha írsz,gyere sűrűbben ha tudsz :)

Szilbee,Lucuskáékról a legutóbbi infóm Valitól,hogy nem jó a gépük :(

Judit,nem is tudtam,hogy szandán is vannak szolgálati lakások :P De hát ez tök jóóóóó :) Én most nagyon örülnék ha panelban és szolgálatiban laknánk.
MErt itt egyedül össze fogom .... magam.Este ahogy nyársaltunk,a hátsó szomszédhoz bement vki,csak az ablakok betörését hallottuk.Ma reggel megkérdeztem a másik szomszédot,és azt mondta ne csodálkozzak,mert az a nő full alkesz(szerencsére sose láttam)és hogy mindneféle pasikat beenged,a multkor úgy összeverték,hogy 1 hónapot volt kórházban.Még jó,hogy nem látok át a kerítésen!
Marci lesz akkor a nagyfiú a csoportban,de biztosan fog barátokat szerezni!!!!

Linda,tényleg merre jársz?És a többi hiányzó??Erika is,hahóóóóó!!!! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Zsú és Milán
Kép
Mili "aktívan" részt vesz a műsorban :lol:
Kép
Ajándék könyv
Kép
Az utolsó uzsonna
Kép
Csoportképpel
Kép
Magdi dadussal
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

De aranyosak vagytok, hogy igy örültök nekem. Lesznek fotók megigérem, ma a NAGYFŐNÖk is itthon lesz, remélem lesz idöm.

Jaj de jó Zsú-t is látni ezer éve nem irt. Milán milyen komoly nagyfiú igy ingben tarisznyával a nyakában.

Lassan indulni kellene itthonról, megyek készülődni.

Kép
Kép
mongi

Lili meg itthon maradt velem. Tiszta kiütés, vagy mi? :shock: Délután viszem dokihoz -úgyis tervben volt, most legalább muszály lesz 8) . Már tegnap délután, mikor mentem érte, akkor is olyan bágyadt volt, a szeme meg, mintha sírt volna. De kérdeztem, nem sírt, jót aludt. Nem tudom, az akármilyen himlő hogy néz ki, de egyenlőre Lilinek csak az arcán, alkarján, nyaka alatt van, meg egy pár a combján. Hasán, hátán semmi.
"Tök jó" lenne, ha himlős lenne, hisz ma délután katonazenekari találkozóra mennénk, holnap meg a Szapáry úti banzájra :?

Ballagás jó volt, Milánon sokat nevettem. Míg a többi gyerek mondta a mondókákat, meg mutogatták is, Mili addig úgy állt ott, mintha aznap reggel ment volna először bölcsibe :lol: De a végére, mire ritkult a tömeg, ő is feloldódott.
Utána meg felmentünk mamához Liliért, majd fagyizni. :lol:

Tündi! Akkor jó szomszédságod van :x . Reméljük, nem tévesztik el később sem a bejáratot az ilyen emberek.

Erika! Alszol :lol: ?Hogy van Réka mostanában?

Na, egy kicsit mármeg főzni is kéne....még jó, hogy tegnap kitakarítottam :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! A himlő, akkor egy pár órán belül rengeteg jön elő... úgy hirtelen.
szilbee

Megvagyunk,csak vendéggyerekeink vannak így ídőm csak arra van hogy kutyafuttában elolvasom a napi irományt!

Elméletileg holnap mennénk Nyíregyházára a vadasparkba de ma reggelre Robinak bedagadt a fél arca a fogától így most Kőtelken csücsül a fogdokinál ettől függ a holnapi napunk :cry:

Kép

Kép
katlina

Hali!

Vagyok, majd jövök, csak most boltba el....Pussz!
jaimee1

Sziasztok!

Megvagyunk lányok,csak már egy kicsit ki vagyok purcanva!
Pénteken engedtek minket haza a kórházból,bár a csütörtöki véreredménnyel minden okés volt,de az a doktornő aki kezelte Francit és azt mondta haza mehetünk nem dolgozott így maradtunk még egy éjszakát csekély 4000 ft-ért! :roll: :evil:
Na mindegy,a lényeg,hogy itthon vagyunk.
Szerdán voltunk kontroll vérvételen,az értékek szépen csökkennek tovább,úgyhogy minden rendben vele,csak most meg szegénykém takonykórban szenved,bár nekem erősen allergia gyanús a dolog,mert a szeme is viszket,de a házi orvosunk azt mondta,hogy csak 4 éves kortól csinálnak allergia vizsgálatot! :roll:
Úgyhogy most teljesen ki vagyok,itt van ez a bölcsis beszoktatás is ,de ha így haladunk nem tudom mi lesz belőle! :(
Kész vagyok! :cry:
Hát röviden ennyi!Puszi mindenkinek!Ha tudok jövök!
Vendég

Aha..., mostmár a lábain is vannak :lol: Meg kicsit be is taknyosodott....ez is tünet, ugye?

Óóóó :cry: Szegény Franci... :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,én is remélem,hogy nem fogják eltéveszteni a házzámot,de talán a pala kerítésen nem tudnak átmászni,de lehet csak én gondolom így :roll:
Ismételten jó képeket készítettél,lehet Milán nem szeret szerepelni vagy inkább nagyon is szeret :P Így mindneki őt figyelte,hisz csak ő állt egyedül! :) :)
szurkolokhogy ne himlő legyen és tudjatok menni a programokra!

Letti,bízzunk benne,hogy lesz időd :) és akkor megcsodálhatjuk a gyerkőcöket! :)

Hajni,4000ft-t na de miért is???Mert hogy még + egy napot bent tartottak benneteket?Hát nem semmi....de az eredmény jó szerencsére!!!Jobbulást Francinak!!Én még ezt nem hallottam,hogy 4év alatt ne csinálnának allergia vizsgálatot,de ezt Linda jobban tudja sztem!!!!

Katlina,hát akkor jól megjárta apátok!!A fogfájás az iszonyú,ha meg már fel is dagad...Remélem azért holnap tudtok menni NYíregyre az állatkertbe!Motsanában sokszor mutogatják a tv-ben,gondoltam rá,hogy tavasszal mi is elmegyünk majd.

Erika,hozzál fincsiségeket a boltból,és küldd át virtuálisan! :) :wink: Köszi :)

Évi,Csongi nem emlegeti a sulit?

Kép
Kép
tundi24

Nóri! Hát én is remélem hogy nem Az!

Egyébként a b.himlő lenulláza lényegében az immunrendszert.. na jó ez így erős! Szóval nagyon leterheli, emiatt fogékonyabbak a b.himlősök a betegségekre. (Mintha maga a b.himlő nem lenne elég.. :roll: ) Ezt én is csak onnan tudom, hogy Levente takonnyal kezdte a himlőségét és dokinő felhomályosított e téren minket.

De! EZ nem azt jelenti, hogy tuti himlője van Lilinek! Ha bizonytalan vagy, akkor szerintem mutasd meg dokinak. De feltétlen hívd fel előtte, hogy tudja mire gyanaxol. Lehet soron kívül fogad is! ;)

Na meg ha gondolod, akkor küldök képet, hogy nézett ki Levente pár órával a himlő megjelenése után.... és talán a másnap reggelről is találok képet.
szilbee

Apa megjött a fogdokitól,kihúzta neki amin én csodálkoztam merthogy bevan neki gyulladva,kapott gyulladáscsökkentőt,ha hétfőig nem lappad le akkor irány a szájsebészet :cry: .Úgy sajnálom ilyenkor de komolyan mondom rosszabb beteg mint Robika :shock:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Vagyok én is, csak ezer a dolgom...
Az angolvíz, úgy tűnik, beválik :D :D :D
de mostmeg az a helyzet, hogy állandóan kézben akar lenni Réka.
egy percig sem bírja ki a kiságyban/járókában/játszószőnyegen stb, egyből ordít :arrow: én pedig nem bírom, amikor ordít :arrow: mindig kézben van
szóval "rabszolga-anya" lettem :D a szó legtisztább értelmében :D
megyek, mert fel is ébredt

Kép
pimelinda

Szilvi! Stimmel...Lili is már napok óta olyan, mintha náthás lenne, de úgy annyira nem, hogy na, akkor szívjuk is neki.

Én meg remélem, hogy himlő, mert akkor ezt is kipipálhatjuk....csak kérdés, melyik fajtája?

Képek itt is készültek..már miért is ne :roll: :oops: :
Kép Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

[quote="elin"]
írta:
elin"Tök jó" lenne, ha himlős lenne, hisz ma délután katonazenekari találkozóra mennénk, holnap meg a Szapáry úti banzájra :?

Akkor most szeretnéd vagy nem? :lol:
Nyugi! értem én, csak nem tudtam kihagyni... :oops:
szilbee

Sziasztok!

Nóri, nekünk nem volt ugye himlő, de nekem a kép alapján nagyon annak tűnik! De Szilbee biztos okosabb ebben! Legalább túl lesztek rajta...

Manó, allergia vizsgálatot nálunk is 4 évesen csináltak, aztán 5 évesen, majd 6 évesen.... ééééés nem találtak semmit. Pedig tudom, hogy a gyerek allergiás, teljesen ugyanolyan tünetei vannak, mint nekem. Tavaly még kaptunk a gyógyszertárban recept nélkül allergia gyógyszert, most már úgy kellett feliratnom a saját dokimmal, mert hát Csonginak arról van papírja, hogy NEM allergiás.
Örülök, hogy jobban van Franci, jaj, biztos nagyon megijjedtetek!

Tündi, háááát, inkább én "nyaggatom" a sulival Csongit. Valamelyik nap beszólt, hogy ő már tud olvasni, számolni, hát ha unatkozik majd beszélget Danival (haver). Ajaj, mondtam neki, hogy le kell ülnünk egy kicsit beszélgetni erről...
Nem akarom, hogy féljen, nem riogatom, de azért az alapvető szabályokat le kell neki fektetni.
Aztán azt is kérdeztem tőle, hogy izgul-e? Mondta, hogy igen. Erre kérdeztem, mitől fél? Ő meg mondta, hogy anya, hát nem félek én semmitől, csak izgulok :lol:
Ja a másik szösszenet, meg hogy őt igazából nem nagyon érdekli a suli, mert ő focista lesz... ajaj, ekkor is tájékoztattam róla, hogy a focistáknak is tanulni kell, azoknak is okosoknak kell lenni. Illetve mondtam neki, hogy amíg jól tanul, addig van foci, úgy gondolkodjon!

Egyébként tuti én jobban félek, mint a gyerek!

Linda, hát vannak ilyen időszakok! Én pont fordítva mondtam: én voltam az anyarabszolga :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Linda: pihenőszéketet van? Az be szokott válni.

Nóri: Hát most nem tom, azt kívánjam, hogy himlő legyen, vagy hogy ne... :lol: :lol: Azt hallottam, hogy randa szövődménye van olykor a himlőnek. :roll: :roll:

Katlina: Jájjj, a gyulladt fog az a pokol maga! :? :?

Hajni: Örülök, hogy már otthon vagytok. Tényleg gyanús ez az allergia dolog...

Évi: Hétfőn suli! :D Évnyitó mikor lesz?

Tündi: Mikor megy apa? Én is félnék egyedül. Még így a lakásban is, pláne egy házban.... :?

Zsu: Szípek vagytok! Kár, hogy nem írsz te sem....

Mongi: Várjuk a fotókat nagyon! Imádom az avatarod. Annyira szép Antónia.

Hopp felébredtünk! :D
jaimee1

Évi: Keresztlányom is úgy ment suliba, hogy tudott írni, olvasni. Mindig kapnak külön feladatot az ilyen gyerekek, nem hagyják őket unatkozni. Legalábbis jobb sulikban...

Szilvi: :lol: :lol:
jaimee1

Nóri!

Ezt a 2 képet találtam...

Ez aznap este készült, mikor észrevettük... Rosszak a fényviszonyok, így nem nagyon látszik.

Ez másnap reggel készült. Itt már elég jól látható.

Pár óra leforgása alatt egyébként rengeteg jött elő. És Levente totál falfehér lett közben... pedig egyébként is fehér bőrü.
Levert, fáradékony lett. Nagyon sokat aludt. És szerencsére csak hőemelkedése volt, láza nem.
szilbee

Ja szerintem egyébként a ti pöttyeitek másfélék.. Sűrűbben vannak és apróbbak.
szilbee

Katlina,huuu szegény apa!!Reméljük lelappad az arca és nem kell a szájsebészetre mennie!!!A férfiek rosszabb betegek alapból,mint egy nő avgy egy kisgyerek! :wink:

Linda,majd elmúlik ez a korszak is! :) De nagyon örülök,hogy bevált a gripe water! :) Szerintem jövőhéten meglátogatnánk benneteket,ha valamikor ráértek!

Nóri,mindenkép írd meg mit mondott a doki néni!

Szilbee,én emlékeztem ezekre a képekre,amikor Levente himlős volt megmutattad.Én 12éves koromban voltam bárányhimlős borzalmas volt....Jobb lett volna kicsiként átesni rajta.

Erika,holnap fél1re kell a laktanyába lenniük,aztán,hogy onnan mikor van indulás nem tudom :? Kb 5000km-re lesznek.Remélem nem szívatják meg őket a repüléssel,utazással,mert volt olyan csapat akik 3 napig utaztak :roll: Sajnos a tábor nem lesz olyan jó,mint Kabulban volt.Ott volt mindenkinek net a körletébe,itt 240 emberre jut 2gép :? De legalább a telefon olcsó :)

Évi,okos fiú Csongi,majd "beleszokik" az iskolai életbe.A plusz feladatok szerintem tényleg meglesznek neki.Nekünk feszt plusz feladatokat kellett gyártani azoknak akik gyorsabban dolgoztak,vagy már esetleg tudták az adott témát .Az meg természetes,hogy izgul.És jól megmondta,ő nem fél ,csak izgul :wink: Jó kis dumája lehet :) :)

Kép
Kép
tundi24

Szeretném, Szilvi, szeretném!! Csak jobban szerettem volna, ha mondjuk vasárnap reggelre pöttyesedik ki. Most beszéltük meg a bnőmmel meg a kislányával, hogy megyünk, bulizunk. :roll:

Amúgy sztem is mások Lili pöttyei. De ezek is pár óra alatt jöttek ki. Na, majd megmondja doki. :roll:

Húúú, Erika! Én is hallottam szövődményeket! Autista lett, vagy lebénult.... De ha belegondolsz, hogy a 18 hós kombinált oltás is, ami kötelező, mi minden csúnyaságot okozhat...???

Évi! Csonginak azt is előadhatod, hogy a focizás sem tarthat örökké, és ezért kell, hogy legyen ész is a fejében... :wink:

Nagyon lassú a babanet :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Dokihoz mikor mentek?

Én még mindig félek, hogy előjön Dávidnál az övsömör... és ha előjön, egy életre visszatérő vendég lesz nála. De! eddig még semmi jele!!! :D és ez a lényeg, nem igaz... már ha így átesett rajta.
szilbee

Ja, hogy mert az övsömör is egy szövődmény 6 hónál fiatalabb, bárányhimlőn átesett babáknál... gyerekeknél.
szilbee

3-tól rendel...de előtte felhívom, kérek időpontot :wink: . Ne szórjuk már, ha nem muszály...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin! Engem is érdekel, hogy mi van Lilcsivel. Hátha nem bari ilyenkor nem szokott lenni.

Ezzel a 18 hós védőoltás szövődményeivel rám hoztad a frászt,mik szoktak lenni pontosan?

Atinak lassan majd az agyhártyagyuszi ellenit akarom beadatni, de úgy sajnálom szegényt mert úgy tudom két fordulós/ Anta csak egyet kapott/ na meg tojok a mellékhatásoktól is.

Mindjárt kicsinyitem a képeket.

Kép
Kép
mongi

Nóri!
Nagyon kíváncsi vagyok mit mond majd a doki a pöttyökre!

Tündi!
a 4000.-ft-ot azért kellett fizetni mert ott aludtam vele az osztályon,és egy éjszaka annyiba kerül! :(
Mert egyébként is ott maradhattál vele,csak akkor egy széken ülve.Eleinte így csináltuk mikor arról volt szó,hogy csak 48 óra.Én voltam vele napközben apa meg vállalta az éjszakázást,de mikor közölték,hogy maradni kell akkor kértük ezt a lehetőséget mert már teljesen ki voltunk merülve! :(

Erika!
Megnéztem a keresztelős képeket,nagyon szépek vagytok!Réka jól végigaludta az egészet :lol: !

Évi!
Hát nagyon megijedtünk az biztos!Nagyon megviselt a dolog!Ráadásul úgy is kezelt minket a dokinő,mint világrossz szülőket,hogy ez történt Francival! Pedig ha tudná,hogy a széltől is óvnánk ha tudnánk,de ez olyan hirtelen történt meg sem gondoltuk,hogy velünk ilyen megeshet,és mégis! :cry:

Puszi mindenkinek!
Vendég

Jönnek képek Kép
Ati strandol

Kép
Nekem a Balaton a riviéra

Kép
Anta Középen/holmáshol/ Ciklámen gatyóban fehér felsőben

Kép
Ati a játszószőnyegen

Kép
Kép
mongi

jaimee1

Letti,szupik a képek! :) Anta nem semmi kiscsaj,a kör közepén rázza,ez aztán igen :) :) Nagy bulizós lesz :P Ati csodaszép,szépen ki van kerekedve,és a mosolya...zabálnivaló :)

Erika,jajj nektek is! :) :) Lesz nemulas hamarosan :) Győzz majd pakolni utána,nálunk olyan a nappali+Luca szobája,hogy szavakat sem találok rá :wink:

Hajni,szerintem ne legyen lelkiismeretfurdalásod,és nem tudom,hogy ez a doki miért volt ilyen.Hiszen,ez mindenkivel előfordulhat,hiába figyelünk rájuk,egy mp is elég és megvan a baj.

Kép
Kép
tundi24

sziasztok

bocsi, hogy nem volt időm írni.
hétvégét anyuéknál töltjük, majd hétfőn jövök, addigis mindenkinek puszi, betegeknek jobbulást.

Kép
pimelinda

Kép
Kép

Kép
pimelinda

Úr Isten :shock: ! Hatalmas testű ez a lány!

Erika! Nagyon édes Réka :lol: ! Asszem, azok a könyvek előbb-utóbb átlényegülnek káposztalevelekké :lol:

Mongi! Nagyon formás kis fickó Ati is. Milyen nagyot nőtt már...

Hajni! Biztos rosszul esett, hogy csúnyán néztek rátok, de ne is foglalkozz vele....bár ezt könnyebb mondani. :roll: Lényeg, hogy Franci gyógyuljon meg! :lol:

Lili nem himlős, vírusos kiütése van. Fenistil csepp+gyógyszertári fürdető+vmi mentolos nyugtató kenőcs lett kiírva neki. Még a tenyere is pöttyös, a doki nézte...én előtte nem is láttam :oops: . Meg még az ínye is be van gyulladva, szintén ettől :cry: 1 hétig itthon velem :lol: "Megvígasztalt" a doki, hogy ez elég sokára szokik visszahúzódni.
Mongi, igazad volt, nekem is mondták, hogy himlő ilyenkor nem szokott lenni :wink:

Kiírattam a Brocho-W-t is. Csak teljes zűrzavar, hogy akkor most hogy is kell szedni? De majd még megeresztek ezügyben 1 telefont, mert ha úgy, ahogy a doki mondta, akkor kevés az 1 doboz :shock: A papírján másként van :? De ő majd megmondja...

Jó éjt!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szép estét!

Letti:nagyon aranyosak a képek, Ati baba milyen kis formás :)
Agyhártya gyulladás ellen Marci is csak egy oltást kapott, egy éves korában. Nem kellett ismételni.

Hajni: sajnálom,bizots rossz volt a kórházban... de a lényeg hogy Franci most már jól van! Ne aggódj, menni fog a beszoktatás is!

Nóri! Szegény Lilcsi! Remélem, hamar elmúlnak a kiütések.

Melinda: azok a hurkás combikák! Nagyon aranyos :)

Évi! Melyik házban laknak a barátnődék?
Aranyos, ahogy leírtad Csongi elképzeléseit a suliról :)
De bizti nem lesz gond, és jó tanuló lesz. Pláne, ha már olvasni is tud... Én is tudtam, mire mentem iskolába, és néha bizony unatkoztam olvasás órán :)

Tündi! Akkor csak vigyázz magatokra, és jól zárd be az ajtót... Nem semmi ilyen szomszéd :?

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?