Sziasztok!
Nóri, nekünk nem volt ugye himlő, de nekem a kép alapján nagyon annak tűnik! De Szilbee biztos okosabb ebben! Legalább túl lesztek rajta...
Manó, allergia vizsgálatot nálunk is 4 évesen csináltak, aztán 5 évesen, majd 6 évesen.... ééééés nem találtak semmit. Pedig tudom, hogy a gyerek allergiás, teljesen ugyanolyan tünetei vannak, mint nekem. Tavaly még kaptunk a gyógyszertárban recept nélkül allergia gyógyszert, most már úgy kellett feliratnom a saját dokimmal, mert hát Csonginak arról van papírja, hogy NEM allergiás.
Örülök, hogy jobban van Franci, jaj, biztos nagyon megijjedtetek!
Tündi, háááát, inkább én "nyaggatom" a sulival Csongit. Valamelyik nap beszólt, hogy ő már tud olvasni, számolni, hát ha unatkozik majd beszélget Danival (haver). Ajaj, mondtam neki, hogy le kell ülnünk egy kicsit beszélgetni erről...
Nem akarom, hogy féljen, nem riogatom, de azért az alapvető szabályokat le kell neki fektetni.
Aztán azt is kérdeztem tőle, hogy izgul-e? Mondta, hogy igen. Erre kérdeztem, mitől fél? Ő meg mondta, hogy anya, hát nem félek én semmitől, csak izgulok
Ja a másik szösszenet, meg hogy őt igazából nem nagyon érdekli a suli, mert ő focista lesz... ajaj, ekkor is tájékoztattam róla, hogy a focistáknak is tanulni kell, azoknak is okosoknak kell lenni. Illetve mondtam neki, hogy amíg jól tanul, addig van foci, úgy gondolkodjon!
Egyébként tuti én jobban félek, mint a gyerek!
Linda, hát vannak ilyen időszakok! Én pont fordítva mondtam: én voltam az anyarabszolga