Új privát üzeneted érkezett!

feküdjön ki Kép = feküdjön le

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor

Hol van ez a fejlodesi rovat? Ez tenyleg erdekes, mert ezeket mar Emilia is mindet tudja. En azt is hittem ezzel minden baba igy van 18 honapos korban (labdarugas,dobas, formaillesztes stb)De szerintem valszeg a legtobb tenyleg tudja.KépHa meg nem, az se baj.Kép

Itt Godon mar orak ota szakad a ho. Meg jo hogy egyebkent is vonattal akartam menni uhra.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Éjjel nálunk is volt balhé. Igaz hogy ma lesz telihold, de tegnap is elég kerek volt, lehet hogy ez zavarja meg őket. Fél egykor Betti is szirénázott, átvittem magamhoz, mert úgy sírt, mintha megijedt volna valamitől. Letettem mellém, de vesztemre ott volt a telcsim, amit rögtön megszerzett és egy negyedórát játszott vele. Élvezte, hogy világít ha nyomkodja. Hát láttam, hogy így nem alszik el, adtam neki langyos teát, egy kicsit még sírdogált, de aztán elaludt.
Betti olyan ari volt délelőtt, trüsszentettem egyet, és mondta rám nézve hogy ejeje.

Beszti, én sem szó szerint értettem az égést, csak kínos volt, hogy bömbizik a gyerek, pont mikor át kéne venni az ajándékot, fénykép, video, stb. Szerencsére helyreállt a rend.

Szilcsike, a muffinba megfelelő adag sütőport meg szódabikarbónát teszel? Egyébként nem minden fajta muffin jön fel, a Stahl félék nem.

Megint esik a hó.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Ja még azt akartam írni, hogy nagy sikere van a karácsonyi ajik közül a kocka-kirakónak. Biztos ismeritek 16 kocka, minden oldalán más kép, és össze kell rakni. Na nem a képösszerakás megy, hanem egyáltalán a 16 kocka szépen egymás mellé a dobozba. Meg is kell tapsolni.

Nyuszi, nagyon édes a csúszdás képKép

Conti

conti

Na még utoljára, én is kedvet kaptam és kicseréltem a képet szintén egy csúszdásraKép

Conti

conti

Conti

Köszi, a Tietek is...nagyon dizájnos a lánykád haja.Kép
A kockakirakós játék jó ötlet, lehet veszek egyet Eminek.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Szerintem is volt valami tegnap, mert Emma is délután is és este is nagyon nehezen aludt el, sírt, zokogott, nem akart lefeküdni, pedig nagyon álmos volt. igaz, utána végigaludta az éjszakát, de annyira nem jellemző ez rá, ő ha álmos akkor könnyen ellaszik. ma már szerencsére nem volt gond.

Kirakós: Emma most kapott karácsonyra olyat, ami fa, és állatok vannak benne, elég egyszerű, cska az egész állatot kell a megfelelő helyre beilleszteni. De neki még nem megy, bár próbálkozik és nagyon tetszik neki. De labdát rúgni meg dobni ő is tud már régóta. Én nem nagyon szoktam nézegetni hogy mit kéne tudnia, mert ő eddig nagyon másképp csinálta a dolgokat, kezdve a mozgásfejlődéstől.

Beszédben nálunk most az Anya a sláger, mindnekit így hív, anyukámat és a férjemet is. De volt már mamás időszaka is, akkor meg mindneki mama volt. Az apát nagyon ritkán mondja, pedig tudja, mert valamelyik nap a fürdőben eresztettema vizét, perszs ő már ott türelmetlenkedett, mondtam neki hogy hívd apát (ő szokta fürdetni), erre kihajolt az ajtón és kiabált hogy Apa!

Amikor meg felébred akkor már egy ideje nem sír, csak azól hogy: Anya! Kis iső múlva: Anya!Kép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!
Mi is megvagyunk mégKép! Nálunk is hasonlóan kellemesen, békésen teltek az ünnepek mint nálatok! Volt rengeteg ajándék Gyurcinak, nem is nagyon akarózott neki kibontani mindet. Az esti lefektetésre sikerült neki a végére érnie. A legnagyobb sikere szerintem a rádiós magnónak volt, meg annak, hogy a Mega Bloks-os építőkockáit kibővítettük még egy 50 db-os készlettel, amihez egy húzogatható-tologatható utánfutószerűség is tartozik. Ez utóbbiból állandóan kipakolja a kockákat, beleül és kéri, hogy húzogassuk. Már hulla vagyok, legszívesebben egész nap abban csücsülne.
A hóesés is nagyon tetszik neki, folyton a teraszajtónál bambul. Tegnapelőtt már levittük szánkózni is, attól is el volt ájulva. Most hogy ilyen szépen esik a hó, ma is megyünk.
Szilveszterkor nem mentünk sehova, Gyurci 11-ig bulizott (szó szerint), aztán elájult. Rengeteg tüzijáték volt itt a környéken, gyönyörű volt. Innen a dombtetőről még a pesti tüzijátékokat is láttuk. Gyurcit szerencsére semmi se zavarta az alvásbanKép!

Betegeskedőknek mihamarabbi gyógyulástKép!

Nagyon jók az új képek a babócákrólKép, majd én is megpróbálom kicserélni az enyémet. Bár legutóbbi próbálkozásomnál nem sikerültKép!
Látom minden baba szépen okosodik és úgyesedikKép!

Nyuszi!
Bár nem nekem szólt a kérdés, de azért leírom: www.babaszoba.hu
és itt a "Mit tud a baba?" -ra kattintva elolvashatod, hogy hány hónapos korban, kb. mit tudnak csinálni.

Pusszantás mindenkinek!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok

Delelott Mikkamakkaztunk Pocokekkal.Hat az en jo gyerekem mar igazi szelvesz.Mindehova felmaszik,es imadna az alacsony csapokat,meg a gyerek wc-ben nyulkalni.Ugyhogy jol elfaradtunk,persze azt hogy barkivel is beszelgessek mar nem lehetett kivitelezni ,mert alig ult meg nehany masodpercig.Aztan a kocsiban elaludt en meg amig a Mom-ban vasaroltam,beultettem egy kolleganomet az autoba hogy hivjon fel ha felebred.(Meg jo hogy ott dolgoztam: ))))Na nem is ebredt fel,csak amikor ide hazaertunk.
Itt is esik a ho,nagyon nezi bentrol,es monja hogy ha: ))Mikor mondom hogy nem ha hanem ho akkor meg kinevet es megint ha-zik: )

Alex is ebredt ejszaka de csak egyszer es 10 perc utan visszaaludt ,gondolom megerezte a havat.

Reggel mar jol kibosszankodtam maga,mert gondoltam hogy kene nemetul tanulni a Munkaugyi Kp tamogatott tanfolyaman.Felhivtam oket es az ok hogy meg nincs masfel eves Alex,de kepzeljetek a tanfolyamok minden nap 8-12 kozott vannak.Kerdeztem hogy es akkor mit kene csinalnom a gyerekkel.Azt mondja a pasi, hogy hat vigyazzon ra a nagymama vagy adja bolcsibe.Hat ez kiraly,nagymama nincs a kozelben es bolcsibe meg ha adom akkor inkabb visszamegyek dolgozni .nem?ez is egy olyan nesze semmi fogd meg jol tamogatas: )))

Ja ma a jatszohazban volt egy csaj aki csak vigyazott a kisfiura es mondta hogy minden nap 9- fel6 kozott van vele,60e penzert.Szerintem nem is sok,bar ott meg az anyuka is otthon van egy kisebbel.Ez aztan a luxus: )))

Conti
Nekem is van egy amit anyukam fizet,es 4 ev mulva kapok is egy kisebb osszeget,mert ez olyan megtakaritasos fele.Mar alig varom: )))

Rit
Na az nem nagy valtozas,azt hittem rovid lesz: ))
Erdekes hozzank mar nem jar a vedono,azt mondja hogy nem akar zavarni ha kerdesunk van ugyis megyunk.Egyebkent meg majustol ugyis mas lesz.

Nyuszika
Hat ez az en tul jol voltam,bar fejem azert eleg durva volt igy utolag: ))Hat igen a seb korul fog jobban huzodni az biztos.Nagyon ugyes Emi a nevevel!

Beszti
Nyoges ismeros,ha akar valamit akkor mutatja es nyog egyet,persze ezek a dolgok altaban fent leveo olyan targyak amiket tudja hogy nem kaphat meg: )

Zsani
Igazad van,en is gondolkodtma hogy erdemes –e emiatt korhazat valtani.Nagy tapasztalat hogy a masodiknal mar konnyebben megy a dolog.en ebben bizom.Ja meg hat egy ket profi baratnomben akikem jad bekeretk a korhazba ha segitseg kell: )Te hol is szultel?
En a Mav-rol hallottam hogy addig haza nem engedik a kismamat amig nem tud egyedul szoptatni,na valami ilyen kene nekem .

Sasha
Na akkor Gabi is szeret Nagyizni,jo is az!Remele mez kesobb is megmarad hogy ellesz mashol is nelkulem ha ugy adodik.

Szilcsike
A lanyod nagyon ugyi,es tenyleg igazi csaj!EN is utalok mar neha fozni,es persze a mit nem en fozok az valahogy mindig jobban esik,pedig az enyem is fonom csak azzal dolog van: )
Pont most irtam nemreg hogy egyszerre kettot fozok ,igycsak ket naponta kell magam raszanni: )

Conti
Alex is szereti ezek a kockakat es neki is pontez a szorakozasa.A kepet meg en kirakom O meg szetszedi: )

Jok a csuszdazo lanykak!!!

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Conti, Nyuszi
Cukik a csúszdás csajszik! Kép Micsoda öröm van a kis pofikájukon! Kép Jó ilyet látni Kép

Kataa
Hát persze hogy kinevetett, mert nem hovazik, hanem havazik! Alex biztos ezt akarta mondani. Kép
A Kútvölgyiben és sokat segítettek szopi ügyben, persze a nyakukra kell járni, ráadásul most megújul ta szülőszobarészleg, 3 db 1 személyes, különböző színű és hangulatú szülőszoba van.

Banyóci
Csak nem mikrofonos magnója van Gyurcinak? Dani uis olyat kapott karira és nagyon imádja. nekünk be kell szerezni gyorsan egy szánkót, hogy mehessünk csúszkálni. remélem hétvégére marad a hóból.

nemsokára húzok haza, még lemegy a telepítésem és lépek, mert totál takarékon vagyok ma az éjszaka miatt.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Mano
De jo neked,en mar ugy varom hogy Alex anyazzon,eddig csak az apa nyero: ))
Regel sem sir Emma ha felebred?Alex azert meg nyugos amignem sietek a tapival.
Pedig nagy evo,este a vacsi utan meg lecsuszik siman egy uveg tap neha gyerekgrizzel.Szoval nem igaz hogy ilyen ehes,pedig az mert a tapszer utan mar nugodt megint: ))
JA es meg mindig 6* eszik egy nap ugyhogy en mar ertem: )
Delutan mar O is csak beszelgetve mosolyogva ebred.

Banyoci
En mar hianyoltalak magamban: )))
De jo hogy tudtok szankozni,bar most jut eszembe mi is tudnank itt a Gellert hegyen,csak me nincs szankonk: 0De ha igyesik veszun egyet mi is: )))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Mi is már szánkóztunk ma 2-szerKép Gergő élvezte, bár egyszer leesett pofijával bele a hóbaKép
Ti mennyi időre viszitek ki ilyen időben őket?
Én állandóan rettegek, hogy be ne rekedjen, de azért megyünk 2-szer is, mert nem szeretném, ha szobanövénnyé válnánk.
Nagy újság, hogy útban van Gergő 4. unokatesója, szeptemberben várhatóKép
Most, hogy nem jött össze a távmunka, jelentkeztem egy másoddiplomás sulira, remélem összejön, februártól indul.

Kataa
Tudom, hogy még nincs elkésve a járással, engem azért zavar, mert már nyár elején felállt és azóta várom, hogy elinduljon. Most azt olvastam, hogy vannak akik annyira tökélyre fejlesztik a mászást, ha szabadjára vannak engedve, hogy utána nehezen indulnak el kétlábon. Gergő sose volt járókában, szabadon garázdálkodott a házban. Azért remélem elindul lassan.

Még akartam írni, de nem hagynakKépNem is tudom, hogy gondoltam ezt a távmunkát.

Judy
Judy

Conti
Hanna sem bírja elviselni a kesztyűt. Egy darabig visít hogy vegyem le, nagyon édesen rázza a kezét hozzá, aztán a tettek mezejére lép. Szóval max. 2. perce van.
Egyébként őt egyáltalán nem érdekelte a hó, csak a lépcsőzés (mint mindig).
Ő egyébként felmászik a kanapéra, majd a támla tetjére is onnan eléri a könyvespolcot ami mellette van. Én nézni sem bírom, de apja szerint majd megtanulja. Le is tud jönni ügyesen ha figyel és nincs tele a keze a zsákmányával.
Nekem is van élet-nyugdíj biztosításom, nekem a régi munkahelyem kötötte és ők is fizették, és az új helyen is átveszik. Úghogy nekem nem kerül pénzbe Kép

Nyuszi
Most nézték az ellenanyagokat a műtét miatt, mert elő kell készíteni transzfúzionálható vért, amíg terhes voltam, akkor is csak emiatt nézték meg.

Beszti
Nálunk a legújab az hogy elvesztettem a "mama" státuszt, a mama a telefon lett Kép Én vagyok a nyanya Kép
Persze a nyanya csak akkor van, ha már nagyon el van keseredve. Apa az csak egy van Kép

Szilcsike
Egyik reggel kijön a gyerek és közli velem tökéletes tisztasággal hogy kuka. Majd elkezd rámolni belőle (mert azt is hozta magával megmutatni)
Dokit váltottatok? Nem is tudtam (a sógörnőd is hozzá jár, de mostanában már nem szoktunk találkozni). Én is most voltam nála tegnap Kép Ugye milyen normális nő. Hát volt szerencsém egy másikhoz a szünetben, hát az teljesen hülye volt.
És nagyon sokat segített nekem a szoptatásnál is, meg egyéb kérdésekben, nem csak betegségek terén.

Gumicukor
Hanna is nagyon tud fogatmosni, még köpköd is hozzá Kép
Ő is tud labdát rugni meg eldobni. De pl. a formás kirakók abszolut nem érdeklik, nem is próbálja őket a helyére rakni.
Viszont tud lábujjhegyen járni arról meg én olvastam hogy 30 hónaposan kéne tudnia.

Lányok
Holnap megyek a kórházba, pénteken műtenek. Hát remélem minden rendben lesz, már nagyon be vagyok sz@rva. Elvileg hétfőn kiengednek és itthon épülgethetek.
Szóval szorítsatok pénteken

Üdv
dec8
dec8

Sziasztok

Elkerültem volna vagy még nem írta le csics a szüléstörténetét?

Dec8: szorítok nekedKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Nálunk is rengeteget beszél a kölyök.

Gumicukor: Márk is minden este mossa a fogát, olyan aranyos.

Na most ennyi
Puszi
Andy
andy78

Zsani!

Feltétlenül írok majd, csak összeszedem a gondolataimat, meg magamat, mert most vizsgalázban égek.

Dió
szabotimi

Gumicukor
Én már rég feladtam, hogy zeket a táblázatokat nézzem, szerintem tök hülyeségek vannak beleírva arról, hogy mikor mit tud egy baba. Az elején még néztem, de miután állandóan jóval előrébb találtam meg, amit épp aktuálisan tudott, feladtam. Múlt héten meg egy barátnőmnél néztük, miket tud egy 15 hónapos, azokat már mind 1 éves kora előtt tudta. Dodi is már ezer éve focizik, sőt ha jól tudom Gömb Lilije is, pedig ő még fiatalabb. Dani nagyon ügyi, félre ne érts, de ezek a rovatok baromságok.
Én is már 2. éjszaka vettem át magamhoz, mert felébred a ofga miatt. Érdekes viszont, hogy ha érez engem maga mellett, akkor baromi jókat alszik - csak én nem Kép, de legalább alszom valamit Kép

Manó
Nekünk is van olyanunk!! Ő azokat az állatokat, amiket személyesen is ismer, szépen elpakolja a helyére (cica, kutyus, kacsa, boci) de a ló , kecske és kakas - na ezeket meg sem próbálja, ezeket kiveszi még akkor is, ha én a helyére rakom és elpakolja máshova Kép

dec8
én is szorítok!!! Kép

Mi 3 napja este elalvás előtti meseként diavetítünk. Elhoztam az én régi diavetítőmet, igaz egyelnlőre cfsak pár filmünk van, de irtóra élvezi, ahogy a mesefigurák ott táncolnak a falon Kép Van, hogy odamegy és mutogatja (megkülönbözteti a macit, egeret, kutyát, cicát, labdát, stb) vagy ha fáradtka, akkor az ölembe kéredzkedik és úgy mesélem neki. Az egésznek a hangulata is olyan jó, imádom a felmelegedett film szagát Kép csak az a baj, hogy néztem, most egy mesefilm 890 Ft Kép Tegnap amit olvastunk, annak a végén ott volt az ár: 13 Ft - ennyi év alatt, pedig nem is vagyok egy matuzsálem!! Kép

Vasárnap megyünk színházba Dodoval, megnézzük a Dzsungel könyve musicalt. A zenéjét imádja, remélem a darabnak is sikere lesz Kép majd mesélek.

Rit és Csirke

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok
Na hogy tetszett a szuloszoba ???Hat volt nehany dolog ami szerintem tul volt reagalva,dealapjaban veve nem rossz: ))Amikor a kisbabakat mutattak,mar a ferjem is odafigyelt: ))

Gumicukor
LEhet: ))
Hat nekem is tuti csaszar a masodik is ugyhogy a szuloszoba annyira nem erdekes tenyezo,inakbb az orvos es a szemelyzet.Hat aez a baj hogy a nyakukra kell jarni,a Soten is azt kellett,de neha szerintem amr falra masztak a sok hulye kerdestoles agood anyukatol.Es ez a baj,mert a hozzaallassal van abaj.Pont olyan helyet keresek ahol nem rest a csecsemos segiteni akar fel –egy orat is ha kell.

Judy
En max fel orara viszem ki,mivel O sem nagyo turi a kesztyut viszont a ho az mar teteszi kneki,igy nem merem tobbre.
Es kinek lesz babaja,teso,sogorno?
Alex sem volt jarokaban, bar O is 13 honapos volt hogy elkezdett jarni.De lattam hogy Gergo elvezi ha fogod a kezet ,biztosan erzi a biztonsagot ezert gondolkodik meg: ))

Dec8
Nagyon drukkolunk a mutetehez,remelem mostmar nem lesz prblemad tobbet ezzel.Irj majd ha mar tudsz: )

Rit
Hat en sem nezem,ugyis minden gyerek egyeni: )Persze a hagsuly ugyis az on hogy mennyit foglalkozunk vele.Bar neha en kivagyok hogy hiaba akorom, hogy uljon vegig legalabb egy mondokat,de mar szalad is.Konyvet is kb 2 percig nezunk,aztan irany valami erdekesebb.UGy tudom tudatosan csak 2.-2.5 evesen jatszanak ,mar alig varom: ))
Kepzeld a nem tul kedves volt vedonom,tudod meg a Lonyaiban,babat var.Na mondtuk is a Krisztaval hogy majd megtudja hogy mekkora baromsagokat mondott masoknak: ))
Nekunk anyueknal egy csomo filmunk van,majd ha felhozom kolcson adok szivesen parat.
Csk a vetitonk nem mukodik mar,szerintem venni kell majd ujat: (
Dod vegig tudaj majd ulni a szinhazat?A Dzsungel konyve eleg hosszu.En legkisebbnek 6 eves gyerekeket lattam ott.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Először is:
Csicsék jól vannak, de nincs ideje írni. A picur még csak 2 hetes, ha alszik, akkor Petivel foglalkozik, ha mindkettő alszik, akkor főz, eszik stb., a fennmaradó időben prdig Imre babát eteti. Én teljesen meg tudom érteni, nekem is volt két apróságom Kép.

Dec8
Drukkolok a műtéthez Kép!

Szilcsike!
Ki a gyerekdokitok? Mert a barátnőm csepeli, most szült 10 napja, és még nem tudja, kit válasszon.

Mit tudnak?
Én már rég nem nézem ezekez a táblázatokat, még Noéminél leszoktam róla. Ő mindent, de mindent előbb tudott, mint kellett volna. Ilyen idősen, mint most Ádám, már minden számot és betűt ismert, le- fel lépcsőzött, lábujjhegyen simán ment, modatokban beszélt, szóval, nem 1,5 évesnek tűnt Kép. Ádám meg frankón azt csinálja, amit kell, bár vannak olyan dolgok, amiben jobb, másban kevésbé. De engem nem érdekel, ő ilyen. Pl. nem ül végig egy mondókányi időt sem, csak az érdekli, hogy mi hol van a képen, a konkrét szöveget nem szívesen hallgatja. Viszont fürdésnél ő is megmossa egyedül mindenét (a köldökét, nyakát, cicijét is tudja Kép, minden tasítást megcsinál, szóval nem buta, csak más, mint Noémi volt ennyi idősen. Mondjuk, Noémi most is egy kis professzor Kép.

Szülőszoba
Én is néztem, szerintem jó volt. Ilona szülése pont olyan volt, mint nekem az első. Hirtelen megjelentek vagy 10-en, nagy sertepertélés, passzírozták ki belőlem a gyereket, végül vákuum lett, az ok nálam is másodlagos fájásgyengeség volt. Azért sajnáltam szegény csajt, hogy a dokija így cserben hagyta Kép. Én jún. közepére voltam kiírva Ádámmal, kérdeztem is a dokimat, hogy mikor akar szabira menni. De mondta, hogy ne izguljak, amíg meg nem szülök addig nem megy sehova, majd azután nyaral, hogy a gyerek kijött Kép.

Kesztyű
Ádám simán elviseli akár az ötujjast, vagy azt, mai csak egy kis "zsák" ujjak nélkül. Mikor látja, hogy előveszem, tartja a kis kezét, hogy dugjam bele. És kint sem veszi le, csak ha már nem jól van a kezén, jön, hogy igazítsam meg.

Képzeljétek, én meg 19 hónap szpotatás után szedtem össze egy jó is mellgyulladást Kép. Fogalmam sincs, hogy sikerült, de tegnap annyira jájt a cicim, hogy majd' megőrültem. Éjjel alig aludtam, mindenhogy fájt, pedig a Columbo és a Szülőszoba alatt egyfolytában melegítettem és masszírozam. Már jobb, de még mindig piros. Remélem, hamar elmúlik.

Most húzok, mert dolog van

Panda

panda
Halásztelek

Hali!

Zsani4
Írok én is mailt, amint lesz egy kis időm a gondolataimat összeszedni. Mi mindere vagy kíváncsi? Mindenre?Kép

Panda!
Én is összeszedtem ám 13 hónap után mellgyulát. Én kb 3 napig kínlódtam vele, mire eszembe jutott, hogy miért nem úgy szoptatom meg a gyereket, hogy az álla a fájó pont felé nézzen... Csoda történ és varázsütésre elmúlt a fájdalom. De azonnal.Kép

pusz
sasha

Kép
sasha

Hali!

Én is néztem tegnap a Szülőszobát. Tetszett, bőgtem, mint a vadszamár.
Most látom csak mennyire mázlista voltam, hogy pikk-pakkra megszültem Danit.

Mondjuk én pont ilyen esetek miatt nem tartom jónak az EDA-t, mint Ilona volt. Pl. az nem is vajúdás, ami neki volt, lehet ezért is volt fájásgyenge. Hát a gyerekkipaszírozás meg iszonyú volt + totál fekve szült. Én szinte teljesen ültem közben.
Persze mindenki más és máshogy tűri a fájdalmakat.
A lábamat én is a szülésznőbe mélyesztettem, mondta oda támasszam úgy erősebben tudok nyomni.

A szlovákiai család tetszett nagyon, amikor a kislány puszilgatta az anyukája hasát, nagyon megható volt, na meg a végén az apuka is sírt, mint egy kisgyerek. Anyósommal mindketten itattuk az egereket. A picikék olyan cukin nyögdécseltek.
Amit hiányoltam, nem rakták őket mellre.

azért kár, hogy csicsről nem láttunk egy árva pocakos képet sem Kép

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Halihó!

Mi is néztük a szülőszobát a férjemmelKép Hát, érdekes volt, az biztos. Topmenedzser apuka és mindenben sikeres gyémántláncos, mindent percre pontosan időzítő zepter anyuka nekem nem volt szimpi. Apuka csak kamerázni és telefonálni bírt, nem is vett részt az egészben. Nekem nagyon jól esett, hogy a párom mellettem állt, fogta a fejem, vizesruhával törölte a homlokom, stb... Persze fénykép is készült. Hát, engem se győzött meg ez az eda. Hogyan lehet tolófájások nélkül nyomni? Nekem úgy tűnt, sehogy.
A műtős sapka miért volt a baba fején? A vákuum miatt?
A szlovákiai történet viszont tetszettKép

Gumicukor
Igazad van, mindenki máshogy tűri a fájdalmat. Mondjuk nekem is pikk-pakk szülésem volt, úgyhogy másodjára se kérnék edát.

Kataa
Sógornőmék várják a 2. babátKép
Kesztyű nálunk se megy, így ráhúzom a kezére az overállt, azt hagyja.

Dec8
Drukk a műtéthez!

Panda
Jobbulást a mellgyulából!

Judy
Judy

Sziasztok!

Szülőszobát én is nézte,. fejhallgatóval, merta férjem tüntetőleg aludnia kartKép
Hát top menedzser apukától is is kiakadtam, tényleg semmit de semmit sem csinált. Dea nő se volt semmi, az EDA előnyeiről engem sem győztek meg. Bár szerintem ha időben elveszik az adagolását akkor érzi a tolófájásokat, iagaz, akkor időben észre kell venni hoyg már közelednek és ki kell bírni valamennyi vajúdási fájdalmat is. Nálam nem volt ilyen, a kórházban ahol születem nem lehet EDÁ-t kérni, így nem tudtam elegyengülniKép pedig volt olyan időszalka mikor tuti kértem volna ha felajánljákKép

kesztyű: nálunk működik, emam nem vezsi le. rájött hogy úgy nem fázik a kezeKép

Rit!

Színház? Hú, bátrak vagytok, Emma 1 percet nem ül nyugton, nemhogy több óra hosszát.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok

Tegnap meglett az eredmeny, a harmadik legreszletesebb ellenanyag vizsgalat negativ lett.Kép Kicsit megkonnyebbultunk apaval.Es megneztek a nemet, ugy nez ki, hogy kis kukis lesz!!!!! Valahogy ereztem en....KépKépKép

Kepzeljetek ma voltam a godi vedononel eloszor es egy tunemenyes kis csaj! Nagyon megorult, mikor mondtam, hogy 15 honapig szoptattam , "vegre valaki!" mondta.Ugy orulok, hogy nem valami banyat fogtunk ki! Kép Viszont sajna nincs Baba-Mama klub a kozelben, csak Alsogodon ugyhogy lehet hogy szerveznem kene egyet.Kép

Gumicukor

Csak a bemutatojat lattam a szuloszobanak, de a kislanyt igen, ahogy puszilgatja a mama pocijat, nagyon aranyos volt.Kép Emilia a kis ujjaval szokta mutatni a pocimat Anya, anya, baba abban... felkialtassal.Kép

Beszti

A hivatalos kiirasom is megvan: junius 15. (persze a csaszar ennel korabban lesz)

Lanyok
Nem tudja valaki hogy van-e taxi babaulessel? Ha jol tudom az Est taxi volt regen, de mar nincs. Vagy hogy az Airport Minibusnal van-e gyerekules?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!
Szülőszobát mi is néztük. Ilonáék nekem sem voltak túl szimpik. Bár én nem EDA-val szültem, nekem is fájásgyengeség lépett fel, stagnáló fejjel, a vége vacuum lett. Hogy műtős sapi miért volt a picin, azt én se értettem, nem hiszem, hogy a vacuum miatt, legalábbis Gyurci nem kapott ilyet.
Képzeljétek! Lassan 3 hónapja már hogy itt lakunk, erre ma reggel beállított a védőnő. Mivel az előző helyen rém unszimpatikus volt a védőnőnk, (szerencsére nem is találkoztunk vele 5-nél többször) így reméltem, hogy itt is nyugtunk lesz. Furcsállom, hogy 3 hónapba telt mire kijött egyáltalán. Már kapásból nem szerzett nálunk jó pontot azzal, hogy szó nélkül beállított. Én még persze hálóingben a reggeli kávémat iszogattam. Kíváncsi vagyok, hogy mikor jön legközelebb, ugyanis a párommal együtt elég határozottan adtuk elő magunkat, meg a nézeteinket. Szinte megszeppenve ült itt.

Gumicukor!
De igen, nekünk is mikrofonos vanKép! Most épp azt találtam ki, hogy veszek üres kazit, és felfogom venni a szövegeléstKép! Mi még karácsony előtt beszereztük a szánkót, és úgy vártuk már, hogy legyen egy kis hó. Ráadásul itt, ahol mi lakunk nem igazán takarítják az utat, igy tök jókat lehet játszaniKép!

Kataa!
Aranyos vagy, hogy hiányoltálKép! Az utóbbi időben sajna nem sok időm volt netezni. Gyorsan elolvastam mindig, de írni már nem maradt időm.

Judy!
Én se merem túl sokáig kivinni ebben a hidegben. Kb. 15-20 perc szánkózás, és 10-15 perc sétálgatás a hóban. Ennyi.

Dec8!
SzorítokKép!

Panda!
Jobbulást neked!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Szuloszoba musor:
Hat en is csak rohogtem a top manager szulokon,akiknek minden ugyalakult az eletben ahogy vartak: )))Jo nekik: )Hat a szules szerintem is brutal volt,az a sok ember es ahogy nyomtak a hasat ,meg a vakum: (((A kispapa meg aztan a masik ,nem is fogta meg a kezet sem,csak a fenykepesz szerepet toltotte be.A kicsi sokkal meggyotortebbnek nezett ki mint a masik anyukae.Es tenyleg nem tettek mellre .
Nekem a csaszi miatt ez az egyetlen ami hianyzott nagyon: (((A noverem megkapta most a kicsi Rolandot,pedig neki is volt infuzio a kezeben,es mondta hogy ennel jobb nincs.Persze a fiuk a koraszules miatt nem bujhattak hozza csak par nap mulva.
Azt hiszem a kovetkezonel,elore kikonyorgom a dolgot,de ha ebbe nem is mennek bele az tuti hogy addig nyomulok mig az intenzivre be nem hozzak .
A szlovakiai par nekem is szimpi volt,a csaj teljesen oszinten beszelt es a doki is kedvesnek tunt.
Az en dokim mar elore megmonda hogy a programozott idopont elott pont 4 napig kulfoldi konferenciaja van(ez a baj az adjunktusokkal: )),be is mutatott anna aki ha belindulna csinalna mutetet.Aztan mivel Alex ugy gondolta a doki bacsink szimpineki az utolaso napon hogy bent volt meg is szuletett: ))

Panda
Hat igen,Csicsnek most kijuta nehezebol,remelem aert lassan csak idetalal es elmeseli hogy is voltak a dolgok.Sikerult neki a szoptatas???
Hu, jobbulast a gyuladnak: ))

Judy
Jo ez a zepter anyuka: )))
Szoval a Christoper anyukaja varja a babat??Gratula neki: ))))

Mano
Irtam a csajnak a kocsirol: ))

Nyuszika
Ha Te egy mazlista vagy,egy kisfiu: )))Szuper, hogy minden ok a vizsgalattal.
NE utanneztem babauleses taxinak es tenyleg CSAK az este-nek volt de csak masnapra lehetett kerni.Megszunt ,nem is tudtam.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

ksözi, bocs hoyg amegkérdezésed nélkül mondtam neki hogy neketek jó könnyű kocsitok vanKép
Az Újpesti kórházas topicban van egy tök jó kis banda, összesen ha 5-en írogatunk oda (hiába, kicsi kórház), és így olyan kis családias. nem minthe ez itt nem lenne az, de kicsit nehezebb követni, bár mióta nagyobbak a ababák már nem is annnyiraKép

Nálad a programozott szülés azért teljesen mást jelentett mint amiről a filmben bezséltek. nekem az nem volt szimpi, hogy egy sima szülésnél, azzal az indokkal hohy jobb anppal meg jobb ha ott vana team...szóval azt hiszem hetek óta arról akar meggyőznia minket a tv hogy ez milyne veszélye, akkor most hol van az igazság?

manó

KépKép
manó

JA a lenyeget elfelejtettem:
Hatha tudtok segiteni:
A noveremnek kene egy babysitter kb fel evre,az ev masodik feleben.Ha tudtok valakit,egy jo ismerost rokont akit erdekel fel ev USA es a lenyeg hogy legyen vizuma!!! (mert az manapsag nagyon szuken merik: ))akkor adjatok mar meg az e-mil cimem neki.

Az ok:a kovetkezo diplomajabol hatra van meg par tantargy amit fel kene vennie,viszont 3 gyerek mellett ez mar csak segitseggel megy.Mostanaban latta be vegre: )))

Koszi es bocs az Offert!!

Kép
Kép
kataa

Na, igen a topmanager apuka. Anyósomnak mondtam is, hogy miért nem tudja kikapcsolni a szülés közben azt a nyomorult mobilt!
Persze lehet anyuka akarta úgy, hogy maradjon a háttérben.
Eddig minden sikerült blabla, aztán ha vmi nem terv szerint megy, akkor csodálkoznak?

A szlovákoknál a programozott indított szülés népszerűsítése nem tetszett. És ha vmi szövődmény lép fel, teszem azt Dr. H esete a MÁV-ban? Miért baj, ha éjjel kell bemenni egy szüléshez az orvosnak? Erre esküdött fel nem? Nemcsak nappal szülész a szülész, csak mert nappal kényelmesebb szülni mindenkinek... ez nagyon nem tetszett
hozzáteszem szlovák kórház volt, szegényesebb felszereléssel.

A vákumos baba nagyobb súlyú is volt (3600), mint a szlovák baba (2450), ezért biztosan nehezebb is volt kipaszírozni.

ami nem tetszett még, amikor a filmes csaj rosszul lett majdnem. Miért kellett ott rosszul lenni? Vagy lehet az ő szülése sem volt olyan, amilyennek elképzelte, és talán előjöttek a rossz emlékek.
Kíváncsi leszek jövő héten milyen párokat mutatnak be. Gondolom mindig lesz egy külföldi és egy magyar kórház. Jó lenne, ha lenne a kórház, ahol én szültem.

Kellene egy filmet készíteni a kórházi szoptatási szokásokról is, elég tanulságos lenne.

Banyóci
Mi is felveszzük egészen kiskorátől kezdve a hangjait. Látnád milyen arcokat vág, amikor visszahallgattatjuk vele Kép

Most van egy nagy kedvence. Apának a gépn van egy flash animáció 4 lovacska van rajta. Amelyikre rákattintasz az egérrel ekezd énekelni, mindegyik másképpen, lehet ki-bekapcsolni. Ezt nagyon imádja Kép Hazaérek és már mondja is, hogy bumm-csi-csi (az egyik lovacska ui ezt skandálja) Kép na olyankor alig hagy átöltzni.
A másik Raimond Lap: Babazenéje, arra meg baba- baba-baba áradat kezdődik, és hol egyiket, hol másikat kell elindítani. A lovacskásat már egyedül is el tudja indítani az egérrel + apának PDA-ján is rajta van (csak hogy mobil lehessen a lovacska), ott meg a touchscreent bökdösi a PDA ceruzájával Kép

Nyuszi
Hip-hip hurrá! Kisfiú! Én is megéreztem, hogy Dani az lesz, pedig teljesen mindegy lett volna. A vizsgálat is ok! Kép A védőnővel meg mázlista vagy!
Az enyém októberben volt utoljára nálunk... szerencsére...

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Nyuszi!
De jó hogy minden rendben vanKép!

Gumicukor!
Édes lehet DaniKép! Gyurci az ftc.hu-n a fradi indulóra van ráindulvaKép!

Tettem fel új képeket,(ha valakit érdekel)ide: http://babanet.hu/album/main.php?album=1431

Csak azt mondja meg nekem valaki, hogy miért ilyen sz@r minőségűek a képek, amikor a gépen tök szép mindegyik?

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Na, én is megnéztem a Szülőszobát. Egyetértek az előttem szólókkal, de ami nekem még nagyon nem tetszett, a végén, a doki szomorú történetét felesleges volt az egészbe belekeverni. Ilyenkor érzem, hogy a kereskedelmi tévék adásai mennyire nem tudják, hol a határ, muszáj folyton drámaira venni a figurát. Persze én is bőgtem a végénKép, de nem ezért, hanem mert annyira megható volt, ahogy az a nagydarab mackó apuka úgy sírt. Egyébként nekem is vákuum lett a vége, szintén fájásgyengeség miatt.

Képzeljétek, most mondta a párom, hogy egy kedves ismerősünknek hét hónapra született meg tegnap az unokája.Kép 31 hetes volt a kismama és 1,30 kg a gyerek. Szerintetek van esélye? Annyira drukkolok, sajnálom a szülőket, nagyszülőket is. Az okáról nem tudok semmit.

Nyuszi!
Hajrá kukisok! Vigyázz magadra!

Drukkoljatok, holnap lesz az egyik vizsgám, holnapután a másik!

Dió és az apával sétáló Peti
szabotimi

Dió
A 7 hónaposoknak elég jók az esélyeik, jobb, mint a 8, a szervfejlődés miatt. Azért drukk

Banyóci
Megkuksiztam a Gyurcikádat, szerintem nem is rosszak a képek, nyilván valamennyit leront a minőségen a kicsinyítés Kép

Kataa, Manó
Ő sem ül le egy percre sem, de imádja a zenéjét - gondoltam eltáncolgat meg oldalt járkálhat és nem bánom. Egy ismerős 7 éves kislányát visszük, így megyünk két gyerekkel. Szerintem menni fog, a Kaláka koncert is bejött neki, meg már egy bábelőadást is végignézett, aztán majd meglátjuk Kép

Én is csináltam új albumot, ebben a szülinap és az aztóta történt események fényképdokumentációi vannak, nézzétek meg:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1433
Rit és Csirke

rit

anemona7

Dió!

Férjem unokatesója 30. hétre születet valami 800 vagy 900 gr-al és most 8 éves, semmi baja. Esély mindíg van!
illetve nem egészen semmi, merta lábán valami szalag vagy izom nen nyúlik, ezért picit görbül befelé a lábfeje ahogy nőne alába, nemrég vették észre. akartam is kérdezni, nem tud valaki valami jó ortopéd vagy tudomisén milyne orvost, aki ezt megbízhatóan megnézné és tudna tanácsot adni. karcagon műtétet javasoltak, de az egy sintértelep, Debrecenben meg betétet, amit viszont nem hord, emrt negyon nyomja a lábát.

Manó

KépKép
manó

Rit!
Én is megnéztem a képeidet, nagyon jókKépKépKép!
Tudod az az érdekes,hogy kipróbáltam a gépemen,hogy kb. ekkorára kicsinyítettem a képeket,mint amekkorák az albumban,és nálamígy is sokkal élesebbek. Na mindegy!

Dió!
Megy a drukk a babócánakKép és neked is a vizsgáhozKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Szülőszoba:
hát igen, az tényleg nem volt semmi, ahogy az Ilona férje halál nyugisan videózta, ahogy a nejéből nyomják ki a gyereket. Először is miért nem a kezét fogta, másodszor, ezt miért kell fölvenni???? Én kissé ízléstelennek (vagy tán nem is ez a jó szó) tartottam...
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy tessék, ez az EDA. Én is hálát adtam a sorsnak, mint Gumicukor, hogy Solymesz olyan gyorsan előjött.
Fura volt, hogy mindketten kengyelbe akasztott lábbal szültek. Nekem csak varráshoz kellett feltenni a lábamat, addig fetrenghettem, ahogy akartam...

Zita
parazita

Ja, ma vagyok 32 éves Kép.
Nem vagyok túl boldog tőle, de kaptam a páromtól egy szép, karcsúsított hosszú fekete kabátot, anyutól Leni Riefenstahl életírását, a tesóméktól meg egy roppant Malackát. Solymesznek nagyon tetszett, mindjárt el is marta.

Zita
parazita

Mano
Persze semmi problema : ))Hat igen ide is mar korantsem annyian irogatunk mint az elejen,hiaba a gyerkocok ne mnagyon hagyjak,csak ha alszanak(mint most: ))
En is csodalkoztam hogy meginditjak a nonek a szuelst,de ismerve a szlovakiai korhazi korulmenykekt,es az a korhaz meg nagyon kicsi gondolom igy tudnak csak orvost biztositani.Mondtak is hogy ha kicsi a baba nem tudnak ellatni.
Szerintem ehhez mindenkepp a Villanyi uti Orthoped klinika nyero,vagy a Heim Pal orthopedic osztalya is nagyon jo.Egy beutalo kell es persze varni vagy fel napot,de megeri szerintem itt pesten is megnezetni.

Banyoci
Gyurci nagyon edes : )

Dio
Igazad van,pont a a szomoru szenzacio mindig a hir ezeken a csatornakon.A jho hir az mar sajnos nem nagy szam.Mondtam mar itt parszor ,de a noverem ikrei a 30.heten szulettek,1.5 es 1.7 kg-al.PErsze volt egy honap korhaz,de hala az egnek semmi maradando nem lett belole.
A ket dolog ami ilyenkor kritikus a tudo es a szem.Ha ezek birjak ,nem lehet semi baj,Drukk!!!A vizsgadhoz is!

Rit
Kivancsi vagyok.Egyaltalan az emberek viselkedesere is.Sokszor a repulon is rosszalloan neznek a viharzo gyerkocokre.PErsze csak akinek nincs sajat.

Parazita
Nagyon boldog szulinapot neked!!!!!Ne izgulj ,letagadhatsz vagy 5 evet tutira: ))

Holnap apa szabin van,ugyhogy legalabb hoznak egy kicsit Alexxal.
JA egy kerdes,:Mikortol lehet izesitett felnott joghurtot adni nekik??Eddig csak naturt evett meg Danoninot,de lassan mar 3 sem eleg neki: ))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Zita

Boldog szulinapot!Kép

Dio

Drukkolok az ismeros kicsi babanak!

Kataa

En mar jo regen adok felnott joghurtot Emilianak, persze igyekszem mindig valami nagyon jo minosegut.

Banyoci

Megneztem az albumodat, nagyon arik a kepek. Legjobban az tetszik, amin a kis kocsiban uldogel elmelazva....Kép

Rit

A bepasizos kep nem semmi....koran kezdi a kis csirkuszka.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

sziasztok, jó reggelt. Ma kicsit kivagyok.... a párom egy projekten melózik, még itthon is azt csinálja, így már pár napja éjfél előtt nem fekszik le, reggel meg rohanás munkába. Délután is max a gyerekkel játszik egy fél órát, aztán ül a gép elé. Már néha megkérdezem magamtól, miért nem egy szgépet vett feleségül Kép de most komolyan, rám alig egy perce van Kép remélem hamar befejezi ezt a melót és módosulnak a dolgok, mert én ezt nem bírom.
Ma megyünk 15 hós oltásra, eredetileg a papa is jött volna, de most azt mondja, neki nem jó, hogy bemegy melózni, aztán vissza aztán megint be Kép így nem jön mégse. Pedig örültem volna, ha ott van, én jobban sajnálom a gyerkőcöt, a 4 hóson emlékszem együtt bőgtünk...

Rit

rit

anemona7

paraZita
boldog szülinapot így röpke 9 órás késéssel !!! Kép

Képzeljétek a lányom chattelt, mire bejöttem a konyhából!! Kép Megy nálunk a gép, így a dc++ is egész nap, épp oda írogatott és közben bőszen enterezett is, így szépen elküldte üzeneteit. Az egyik srác meg válaszolgatott neki, azt hitte én vagyok csak nem értette, mit akarok mondani azokkal a számokkal KépKép
Hihetetlen, hogy egyfolytában a gép elé mászik, ha üres itt a fotel. Kép Komolyan ha nem az apja v. én ülünk itt, akkor itt imád aludni a macska is és itt partizánkodik Dodi is Kép

Nyusz
ez van. erényövet még nem csináltattunk - de ki tudja, még lehet az is eljön KépKépKép Emi nem pasizik még?

Rit és Csirk

rit

anemona7

Rit
Nálunk is megy a DC++ egész nap Kép))) MIlyen néven vagy fent?

Szilcsike
szilcsike

Mindenkinek köszi a szülinapi részvétnyilvánításokat! Kép

Rit, Nyuszi,
Akkor Solymesztől óvakodjatok: rámászik a lányokra, vagy lebirkózza őket. Mondjuk ő inkább az érettebb (3-4 éves) hölgyeket kedveli...Kép

Zita
parazita

OFF:
Gumicukor,
Ti hova jártok vásárolni? Mi a Garay Pluszba jártunk, és amióta bezárták, meg vagyok lőve. A többi hely vagy drága, vagy ergya, vagy babakocsival járhatatlan...

Zita
parazita

Hali!

Banyóci, Rit
Megnéztem az új képeket! Kép Nagy vigyorex mindkét kis kölyök Kép

Szülőszoba video
Mi nem videóztunk, mert akkor azt gondoltam nem kell, nem videótéma. De most meg annyira szeretném visszanézni, milyen is volt. Mi a másodikat fel fogjuk venni, de állványról, úgy a férjem velem lehet kézszorongatáson.

Kataa
Én már kb. 1 éves kora óta adok ízesített joghurtot Daninak (Danone Aktivia-t vagy valami külföldi márkájút). Szerinted a Danonino nem ízesített? Akkor már rég adsz Alexnak, nem?
Dani is nyáron megevett sokszor 3-4 joghurtot, most napi 2 elég neki. Van, amikor túróval keverem ki, na, azt nagyon imádja. Mostanában az én müzlim a nyerő, dupla adagot kell csinálni, mert a felét elkunyizza. Régebben szerette a 7gabonás bio pelyhet, de pár hónapja nem komálja, biztosan besokallt. Amit még nagyon szeret, az a hajdnia.

Rit
Akkor én mit szóljak, a férjem és én is informatikusok vagyunk, de nála valahogy nagyobb a szerelem a gép iránt, mint nekem. Én leteszem a lantot itt és el is felejtem a melót másnapig. Ő meg mindig talál valami programoznivalót. Mondjuk inkább ott üljön és ne a kricsmóban, vagy más szoknyáján... Persze ha kell segít és gyerekezik is, de éjfélnél előbb mi sem kerülünk ágyba.

Pasizás, csajozás
Dani előtt fel szokták húzni a lányok a szoknyájukat Kép

Parazita
Bezárták a Pluszt? Azt hittem, csak a piacot mellette. A Rottenbilleren voltál már az áthelyezett Garay-n? nekem mondjuk szerencse, hogy a melóhely mellett van 3 nagy zöldséges, megbízhatóak, és nagyon szép árujuk van.

Én a Pluszba csak néha jártam , amikor a CBA-ban nem volt, amit akartam. Egyébként mi nagybevásárlást szoktunk tartani 1x a TESCO-ban + apróbb (kenyér, joghurt, felvágott stb.) dolgokat menetközben hazafelé a melóhelyemről. A férjem a kenyérbeszerző a melóhelyénél van egy pékség onnan.
Húsokból és mirelitből be szoktam tárazni a fagyasztót.
egyébként én a Damjanich úti KAISER'S-t (ide lehet babakocsival is menni, én is úgy szoktam, vagy ha gyorsan akarok végezni, akkor elkérem a kocsit és 1 óra alatt megjárom, addig apa babázik)is szeretem, egyébként is mellette van a DM, onnan meg a pelust hozzuk.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

szilcsike
steelhand

gumicukor
tényleg tök jó, hogy nem megy el ilyen helyekre, sőt nélkülünk igazán sehova, de nekem úgy hiányzik, hogy mondjuk összebújva megnézzünk egy filmet v. társasozzunk, kártyázzunk , ilyesmi

Megkaptuk az oltást. Szegénykém bőgött mint a vadszamár, pedig előtte itthon olyan ügyesen mutogatta, hogy a combijába fogja kapni a szurit. Olyan édi volt, mert utána nyomkodta a combjához a cumijait (mindkettőőhöz Kép), hogy majd nyugtassa meg őket. Persze a dokibácsinál már nem volt ilyen kis hős, alig tudtuk lefogni, akkora erő van benne. A dokibácsi meg is kérdezte, hogy mi az, máris sportol a gyerek?Kép
Azóta alszik a kocsijában, sikerült hazacsempésznem Kép

Rit és Dodesz

rit

anemona7

Rit
Már csak egy kérdésem van, melyik Hub-on vagy?

Bocsi mindenkitől a offért!

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok
Ma megint haztaratasi delelottot tartottam,amig apa foglalkozott Alexxal: )Delutan meg temetesre kellett mennunk,egy templomban volt,igy vittuk Alexot is.Hat kepzlejetek vegig ult 45 percet egy mukk es mozdulat nelkul.Szerintem nagyon tetszett neki a sok karacsonyfa meg az orgona+enek: )minden rokonunk el volt ajulva: ))pedig apa es a nagypapa is be volt keszulve, hogy majd kimegy vele havazni.A bevasarlast utana elinteztuk ,ugyhogy mar csak foznom kell,vasarnap jonnek barataink es en fozom a vacsit.Honap megint munkanap apanak: ((
Mano
Most olvastam a masik topicba hogy mi tortent Kammilaval,ennel szornyubb nincs,annyira meghatott,hiszen egyutt pocakosodtunk.Ilyenkor derul ki igazan , hogy a lenyeg az egeszseg a tobbi csak folosleges dolog.

Rit
Hat csak turelmes tudsz lenni,varmi mig befejezi.Szerencsere apa itthon csak akkor ul a gep ele,ha Yahoo Massangerezik az apjaval.
Alex meg a szoknyas csajokat kedveli,mindig huzogatja a szoknyajukat,furcsa biztos hogy neki nem ilyen van: ))
Ne is mond,mi meg az oltas elott vagyunk.

Zsuzsa
De Te legalab neha jossz,kar hogy a regiekbol azert hianyolok nehanyukat: )
En neztem mindig a tablazatokates idegeskedtem mert mindig le volt az elejen maradva.Mostmar kb utolert mindent: )))

Gumicukor
Persze a Danonino is izesitett,csak remeltem nemileg tan jobban gyerekeknek valo,ezert azdtam neki,de most hogy tobben irjatok en is rakezdek mi joghurtjainkra.Eni teszek bel neki puffasztott buzat,rizst,turot,gyumolcsot a naturba.De akkor az izesitettbe is fogok ezutan.

Kerdes:
Aki szed fogamzas gatlot.Kene nekem valami jo,mert az enyem megszunt es meg beszedem a ket meglevo levet,aztan fel kene valamit iratni,kerdes mit???

Pocok
Ma talalkoztam az apuka pappal meg a felesegevel: )))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

sasha, Dió: mindenre kiváncsi vagyokKép

Kataa: az Istvánban profik a szoptatásban (a szoptatási amb. is ott van, meg az újszülött osztály vezetöje Sarlai doktörnö, aki IBCLC).

Nyuszi: gratula a kisfiúhoz;)

Most nincs idöm többet irni, de vasárnap majd irok még.

Ja, képzeljétek: tegnap úgy kibicsaklott a bokám, hogy megint megnyekkent a bokaszalagomKép

zsani
zsani

Kataa!

ne is mondd, én is több napig másra se tudtam gondolni, cska hogy hogy történhet iylenKép

Ízesített joghurtot én adnék, ha Emma megenné. de cska a Danonino jön be neki.

Én femodent szedek.

Ti a 15 hós oltást mikor kapjátok? Emma még most gyógyult ki valamennyira a náthából úgyhogy én szerintem még anem adatom be a jövő héten, csak az után ha nem lesz megint náthás.

Rit!

Chetelő DodoKép Ez nagyon jó lehetett. Mi régebben ICQ-t hazsnáltunk a kolléganőmmel, sőt, azon ismerkedett meg a férjéval. De már ezer éve cheteltem, elég a babanet.Kép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok,
Végre túl vagyok még egy vizsgán. Hazafelé apáék elém jöttek az utca végéhez szánkóval, olyan jó kis meglepi voltKép. Hátul a kertben egész jól megmarad a hó, ha esik még egy kicsi, akkor nekikezdünk a hóember készítéshez.
Vettem ma Lilinek egy gyerek bevásárló kocsit, hát ahogy összeszereltem, már tolta is, és a vacsiig el sem engedteKép. Lehet, hogy bevásárlásokhoz is elvisszük majd, mert mindig az enyémet akarja tolni, úgy meg aztán eléggé lassan haladunk. A vacsinál ma nagyon ügyi volt, bevágott egy kistányér nokit pulykahusival meg fincsi szafttal, aztán még apával megettek ketten egy nagy tányér borsólevest. Pár napja sütöttem almás palacsintát, hát abból nem lehetett eleget adni neki. Majdnem kettőt megevett, pedig én elég vastagon sütöm ezt az almásat. Aztán még fél banán. Néha esténként akkora pocakja van, hogy alig merem magamhoz ölelniKép. Úgy örülök, hogy ilyen jó étvágya van. Sajnos megint csökkentette a szopit, már csak 1 ciciből hajlandó enni reggelenkéntKép.
A táblázatokat a fejlődésről én sem szoktam nézni. Lili már jó ideje gyakorolja a lábujjhegyen járást. Egyedül iszik (a poharat még be is tolja az asztalon amikor visszateszi, hogy nehogy leessen), két kanállal eszünk (ő is nagyon szépen pakolja a hamit a szájába), viszont a beszéddel nem halad. Múlt héten felszereltünk egy fogast az előszobába neki, az ő magasságába a kabátjának, overalljának..., alatta van egy kis sámli a cipő felvételhez. Hát ezt a helyet annyira imádja, néha napközben is odaül és ott nézegeti mesekönyveitKép. Az egyébként kicsit furi, hogy a játékaival sokkal kevesebbet játszik mint a mesekönyveivel. Mindig lapozgatja őket, más játékot soha nem hoz oda nekünk, hogy játszunk vele, csak a könyveit, hogy meséljünk neki belőle. Lehet apjától örökli a könyvszeretetétKép.
A kesztyűt Lili már nem veszi le magáról, szerintem rájött, hogy jobban jár ha magán hagyja. Sőt, amikor öltöztetem, már tartja a kezét, hogy húzzam fel.
Lányok, mikor van ez a Szülőszoba és melyiken?

Conti,
Megnéztük a filmet, szuper volt, köszi szépen. Mikor adhatom vissza? Esetleg vasárnap beadhatom ha otthon leszel? A fényképeket is köszi, nagyon jók!

Panda,
MellgyusziKép. Most én is kicsit félek, hogy Lili megint kevesebbet szopizik, mert néha eléggé feszülnek a melleim.

Nyuszi,
Örülök, hogy jók lettek az eredmények.

Zita,
Kicsit megkésve, de boldog szülinapot kívánok!

Kataa,
Én is adok már régóta felnőtt joghurtot Lilinek. Én Danone-t szoktam venni, a vaníliás a nagy kedvence Lilinek, de mindegyiket szívesen megeszi. Én is szoktam beletenni rizsdarát vagy kukoricapelyhet és plusszban még gyümit.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Kicseréltem a profilomban a képet.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint