Sziasztok!
Először is:
Csicsék jól vannak, de nincs ideje írni. A picur még csak 2 hetes, ha alszik, akkor Petivel foglalkozik, ha mindkettő alszik, akkor főz, eszik stb., a fennmaradó időben prdig Imre babát eteti. Én teljesen meg tudom érteni, nekem is volt két apróságom
.
Dec8
Drukkolok a műtéthez
!
Szilcsike!
Ki a gyerekdokitok? Mert a barátnőm csepeli, most szült 10 napja, és még nem tudja, kit válasszon.
Mit tudnak?
Én már rég nem nézem ezekez a táblázatokat, még Noéminél leszoktam róla. Ő mindent, de mindent előbb tudott, mint kellett volna. Ilyen idősen, mint most Ádám, már minden számot és betűt ismert, le- fel lépcsőzött, lábujjhegyen simán ment, modatokban beszélt, szóval, nem 1,5 évesnek tűnt
. Ádám meg frankón azt csinálja, amit kell, bár vannak olyan dolgok, amiben jobb, másban kevésbé. De engem nem érdekel, ő ilyen. Pl. nem ül végig egy mondókányi időt sem, csak az érdekli, hogy mi hol van a képen, a konkrét szöveget nem szívesen hallgatja. Viszont fürdésnél ő is megmossa egyedül mindenét (a köldökét, nyakát, cicijét is tudja
, minden tasítást megcsinál, szóval nem buta, csak más, mint Noémi volt ennyi idősen. Mondjuk, Noémi most is egy kis professzor
.
Szülőszoba
Én is néztem, szerintem jó volt. Ilona szülése pont olyan volt, mint nekem az első. Hirtelen megjelentek vagy 10-en, nagy sertepertélés, passzírozták ki belőlem a gyereket, végül vákuum lett, az ok nálam is másodlagos fájásgyengeség volt. Azért sajnáltam szegény csajt, hogy a dokija így cserben hagyta
. Én jún. közepére voltam kiírva Ádámmal, kérdeztem is a dokimat, hogy mikor akar szabira menni. De mondta, hogy ne izguljak, amíg meg nem szülök addig nem megy sehova, majd azután nyaral, hogy a gyerek kijött
.
Kesztyű
Ádám simán elviseli akár az ötujjast, vagy azt, mai csak egy kis "zsák" ujjak nélkül. Mikor látja, hogy előveszem, tartja a kis kezét, hogy dugjam bele. És kint sem veszi le, csak ha már nem jól van a kezén, jön, hogy igazítsam meg.
Képzeljétek, én meg 19 hónap szpotatás után szedtem össze egy jó is mellgyulladást
. Fogalmam sincs, hogy sikerült, de tegnap annyira jájt a cicim, hogy majd' megőrültem. Éjjel alig aludtam, mindenhogy fájt, pedig a Columbo és a Szülőszoba alatt egyfolytában melegítettem és masszírozam. Már jobb, de még mindig piros. Remélem, hamar elmúlik.
Most húzok, mert dolog van
Panda