Jó reggelt Csajok!
Kidobott az ágy... No meg az allergia!
De javul a helyzet: ma mindenféle segédeszköz nélkül végigaludtam az éjszakát!
Betti!
Sajnálom, hogy az érdeklődésen és a biztató szavakon túl nem tehetek mást… Azért néha bekukkantok a másik topikra is.
Sarmi!
Bár biztos nem olvasod, de azért jó pihenést!!! Pocakod nagyon helyes!
Cili!
Jobbulást! Biztos csak a beleid rendetlenkedtek! Fogorvosos ellenőrzés nem árt, mert úgy is kezdődhet egy fogad romlása, hogy nem is érzed. Jobb időben észrvenni.
Mannababoca!
Szuper, hogy már Apa is érezte a Csöppséget!
Nikianya!
Exednek az lenne az igazi bünti, ha ellopnák egyik éjjel a lezáratlan quadját! A legeslegjobb az lenne, ha ezt valaki a te tudtodon kívül tenné meg és akkor téged sem nyomasztana a lelkiismeret.
Zölddi!
Köszönöm a Liotonos okítást! Én is jobbnak láttam, ha most mellőzőm az ilyet. Szerencsére azon kívül, hogy nem túl dekoratívak a lábaim, más panaszom nincs velük.
A töméscsere akkor is gáz, ha amalgámot cserélnek fehérre? A régi amalgámnak is van ilyen hatása?
Babamozgás: Bár rajtam is van szigetelés rendesen, azért Zsófi már elég nagylány ahhoz, hogy néha kilátszódjanak a rúgásai.
Görcs: Nekem eddig nulla. És nem is hiányzik egyáltalán. A keményedésről még mindig nem tudom, milyen.
Gondolom, ha lenne, azt azért észrevenném… Néha a hasam alja szokott húzódni, feszülni. És képzeljétek, én még teljesen jól alszok a régi megszokott módon! Sőt néhány napja hanyatt fekve is tudok, pedig így korábban marhára feszült a hasam. Most meg semmi. Sőt az éjszakai wc-re járás is alábbhagyott. Ma egyszer sem voltam kint.
Legújabb: Hasviszketés. Zölddi doktornéni: A hasam csak simán viszket, de a gyomromnál apró pici piros viszkető pöttyök is vannak néhány napja. (Az tuti, hogy nem bárányhimlő.) A kiütések lehetnek a magnéziumtól vagy a kalciumól? Nem szedek sokat és kb. 2 hete kezdtem el.
Mágnes!
Szuper, hogy Áron babával minden ok!!!
Bellanitta!
Szerintem Kika drága, Ikeában vannak szimpi bútorok, a teljes választék a honlapjukon fent van.
Susy!
Jobbulást! És nyomasd a kávét!
Sörivó futókacsa néhány csupaszcsigával a szájában!!! Eléggé vizuális típus vagyok… elképzeltem…
Csakegy!
Köszi a részletes tájékoztatás diéta ügyben!