Új privát üzeneted érkezett!

Az én hasam is hullámzik ám néha a fiatalúr mocorgásakor! :lol: :lol:
susy75

sörivó futókacsa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Képzelem hogy szedheti a lábait:))))))

(jövő hétre kaptam időpontot a dokimhoz, pénteken kell mennem vérvételre plusz cukorterhelésre... de legalább letudok mindent egyszerre)

Jaaa... cukorterhelés: csak a 24. hét után van értelme ha nem veszélyeztetett a diab miatt a kismama (akkor kezd romlani a helyzet) és minél később megy valaki annál valószínűbb, hogy elkapják a terhességi diabot ha tényleg kialakul... (ld. nálam anno a 24. héten még pont jó volt, a 28. héten pedig már 9.2...). Szerintem ezért nézik azokat szúrós szemmel akik hozzám hasonlóan a határ környékén kolbászolnak a terhelésnél... A diéta egyébként nem gáz mert ugye csak a szülésig tart (na jó, valahol utána még 6 hétig de nem ez a jellemző). 180CH meg jó sok (már nem emlékszem ki írta, hogy arra fogták), az egy teljesen átlagos szénhidrátbevitel. Az a lényeg, hogy reggelire csak lassú (< 30 GI) szénhidrátot lehet bevinni és minél kevesebbet (ld. kb. 30CH az ideális, ha kenyér akkor csak teljes kiörlésű és lehetőleg rozs), tízórai lehet kicsit gyorsabb, ebédnél mehet egy kis gyors is, uzsonna lehetőleg gyümölcs, vacsora inkább lassú. Az ebéd lehet a legnagyobb, a vacsora a következő plusz ugye a két kisétkezés. Az a lényeg, hogy soha ne terhelje le az ember egyszerre nagyon a szervezetét. Az igazi diéta egyébként 160 CH szokott lenni...

Sarmon: ilyenkor terhesen megváltozik a vese cukoráteresztő képessége, tök normális a cukor a vizeletben még akkor is, ha egybként tökéletes a cukrod...
Vendég

szőlő: na nekem pl. tilos mert magas a glikémiás indexe... sajna... pedig tele van iszonyú értékes vitaminokkal... (ha valakinek necces a cukra vagy a határon van akkor a szőlőt, a szilvát és a sárgabarackot elfelejtheti mert azokban jellemzően nem fruktóz hanem glükóz van így nagyon fel tudják vinni a cukrot...). Mások viszont egyenek belőlük amennyit csak tudnak, ha lehet akkor helyettem is:) (fú... a párom nagymamája most szólt, hogy megérett a szőlő, mehetünk leszedni... itt fog csorogni a nyálam...)
Vendég

Jó reggelt Csajok!
Kidobott az ágy... No meg az allergia! :evil: De javul a helyzet: ma mindenféle segédeszköz nélkül végigaludtam az éjszakát! :-D

Betti!
Sajnálom, hogy az érdeklődésen és a biztató szavakon túl nem tehetek mást… Azért néha bekukkantok a másik topikra is.

Sarmi!
Bár biztos nem olvasod, de azért jó pihenést!!! Pocakod nagyon helyes!

Cili!
Jobbulást! Biztos csak a beleid rendetlenkedtek! Fogorvosos ellenőrzés nem árt, mert úgy is kezdődhet egy fogad romlása, hogy nem is érzed. Jobb időben észrvenni.

Mannababoca!
Szuper, hogy már Apa is érezte a Csöppséget!

Nikianya!
Exednek az lenne az igazi bünti, ha ellopnák egyik éjjel a lezáratlan quadját! A legeslegjobb az lenne, ha ezt valaki a te tudtodon kívül tenné meg és akkor téged sem nyomasztana a lelkiismeret.

Zölddi!
Köszönöm a Liotonos okítást! Én is jobbnak láttam, ha most mellőzőm az ilyet. Szerencsére azon kívül, hogy nem túl dekoratívak a lábaim, más panaszom nincs velük.

A töméscsere akkor is gáz, ha amalgámot cserélnek fehérre? A régi amalgámnak is van ilyen hatása?

Babamozgás: Bár rajtam is van szigetelés rendesen, azért Zsófi már elég nagylány ahhoz, hogy néha kilátszódjanak a rúgásai. :lol:

Görcs: Nekem eddig nulla. És nem is hiányzik egyáltalán. A keményedésről még mindig nem tudom, milyen. :shock: :? Gondolom, ha lenne, azt azért észrevenném… Néha a hasam alja szokott húzódni, feszülni. És képzeljétek, én még teljesen jól alszok a régi megszokott módon! Sőt néhány napja hanyatt fekve is tudok, pedig így korábban marhára feszült a hasam. Most meg semmi. Sőt az éjszakai wc-re járás is alábbhagyott. Ma egyszer sem voltam kint.

Legújabb: Hasviszketés. Zölddi doktornéni: A hasam csak simán viszket, de a gyomromnál apró pici piros viszkető pöttyök is vannak néhány napja. (Az tuti, hogy nem bárányhimlő.) A kiütések lehetnek a magnéziumtól vagy a kalciumól? Nem szedek sokat és kb. 2 hete kezdtem el.

Mágnes!
Szuper, hogy Áron babával minden ok!!!

Bellanitta!
Szerintem Kika drága, Ikeában vannak szimpi bútorok, a teljes választék a honlapjukon fent van.

Susy!
Jobbulást! És nyomasd a kávét!

Sörivó futókacsa néhány csupaszcsigával a szájában!!! Eléggé vizuális típus vagyok… elképzeltem… :lol:

Csakegy!
Köszi a részletes tájékoztatás diéta ügyben!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Engem minden reggel kidob az ágy 6-kor. Páromat készitem dolgozóba :lol:

Hu Mush, akkor kell futókacsát beszerezni :lol: , tiszta kabaré lesz az élet, részeg futókacsa amelyik szereti a franciakonyhát :wink: :lol: :lol: :lol:

Zöldi:
a tábla jó ötlet, máris küldöm a tel. számom priviben! :wink: Ez jó lesz a későbbiekben is a randik megbeszélésére, mármint a gyerekeink randijának... :roll: :lol: :wink:

Betti:
jó, hogy jöttél,habár okosat nem sokat tudunk mondani, csak a megszokott, sablonos mondatokat, ami ilyenkor biztosan csak felidegesitene, de jolesik, hogy néha bekukkintasz hozzánk! (ja és megsúgom, csak halkan, hgy én is szoktalak olvasgatni, szomoju vagyok, hogy nem tudok segiteni, csak imádkozni tudok érted :cry: ,de érdekel, hogy mi van veled, hogy alakul az életed ezért remélem nem haragszol :oops: )

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na lépek, kell vinnem a laborba a vizeletemet :?
A fiukkal kell menjek, mert nincs ki vigyázzon rájuk :cry: Érdekes lesz, de nem az első és nem az utolsó :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 19:59-kor.
Vendég

Jó reggelt!
Na én is elképzeltem a részeg kacsákat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
amugy meg kell nekik víz, szárazon nem tudják lenyelni őket, de szerintem a sörért se fognak haragudni. :wink:
na majd szólj, ha sikerült beszerezni őket!

zöldi az én számom már tudod...

ibernuska. megírnád, hogy hol találom a másik topikot? én is szívesen olvasnám, hogy mi van bettivel.

tegnap dög fáradt voltam mire ágyba kerültem, na akkor 5 percig rákezdett a kisassszony. szép nagyokat rúgott. általában a hasam aljánál rúgdos, így én ha szeretném se tudom, hogy látszik-e.

KépKép
KépKép
mush589

mágnes. gratula a kisfiúhoz!

KépKép
KépKép
mush589

Lányok!
Milyen frissek vagytok :wink:
Az én babóm is 6 órakkor ébresztett (egész fenn a köldök és gyomot között rugdalt.)de megdícsértem, h hagyott egész éjjel aludni.

Zöldi!
Kérdezte előttem is valaki h akkor is gáz ha fehérre cserélik az amalgán tömést?

Ma szabadnapra ítéltem magam :D :D Itthon ténykedek.

Kép

Kép
bellanitta

bernuska!
Nekem is szokott viszketni a hasam, meg a gyomrom tájéka! èn olyankor jól bekenem,mert gondolom,hogy a börfeszülés miatt. :roll:
Bár nekem pirös pöttyeim nincsenek! :?
susy75

elmentem szentendrére rokonokat látogatni. majd csak holnap leszek. csóközön.

KépKép
KépKép
mush589

Amikor 2 éve 31. hetes terhesen kórházban feküdtem (koraszülés veszélye miatt, méhszáj: 3 ujjnyi nyitva), akkor mondta a dokibá, hogy a szőlő nem ajánlott, mert görcsöt okozhat, beindulhat a szülés. Nem kell betartanotok, de ezt hallottam.

Most a védőnő nem ajánlotta, a magas cukor tartalma miatt, a banánt sem hasonlóan. Remélem a cukrom jó, de szerinte aki 4,5 kg-os babát szül az cukros, úgyhogy vigyázzak.
Egyébként szerintem az én védőnénim nem mindig tutti, mert vérnyomás mérés közben ugyebár nem kérdezősködünk, mert hogy válaszoljak, a baba szívhangját sem tudja meghallgatni, meséltem, szerintem mást hallgatott. Na mindegy.
Nem akarom piszkálni, van elég dolga, ha meg kérdésem van úgyis a dokit, vagy titeket kérdezlek.

Ibernuska: Te érdi vagy, úgy emlékszem. Ki a védőnénid? NEkem 2 éve Ágika volt, most Melinda.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Boci!
Nekem a pöttyök csak akkor jönnek ki, ha vakarom őket. Aztán a vakarás után nem sokkal el is múlnak. Fura...

Mush!
Hogy ki melyik topikba és mit ír azt az egyes hozzászólások alján található profilban tudod megnézni.

BB!
Igen érdi vagyok. A védőnénim Erzsébet. Ha gondom van én is inkább a dokim hívom. :-D De ez is csak párszor fordult elő eddig. Engem a védőnénim hívott egy programra: szept. 12.-én a művházban lesznek előadások az anyatej világnapja alkalmából. Hallottál róla? Ha lesz időm, elmegyek.

Kép
Kép
lbernuska

Az amalgámot mindegy, mire cserélik, mert a kiszedésekor (fúrás) szabadul fel az a finom por, ami felszívódva káros.

Telszámokat mentettem, köszönöm!

Kép
zölddisznó

Nem hiszem, hogy a pöttyök kalciumtól/magnéziumtól lennének.

Kép
zölddisznó

Pöttyök: melegtől is lehetnek... (ld. melegkiütések). Nekem is szoktak lenni, egy kis hideg zuhany után fél napon belül elmúlnak. (Ha meg nem akkor van egy szuper kis szprénk, azzal befújom és viszlát:) Azt használom akkor is a megcsíp valami... (plusz legutóbb tiszta kiütés lettem, valszeg allergia volt és arra is jó volt... igaz annak több nap is kellett). (Aminoreg a neve... az Aminoerg nevű krém original változata). Ez valami alkoholos tinktúra...
Vendég

Én ezt olvastam a szőlőről:

Kérdés:
A szőlő fogyasztása árthat e a babának? Én mindeddig teljesen nyugodtan fogyasztottam, míg az egyik kollégám nem figyelmeztetett, hogy ne tegyem, mert olyan anyagot tartalmaz, ami vetélést okozhat!
Válasz:
A terhesség előrehaladásával ismerősöktől és ismeretlenektől számos "jó" tanácsot fog hallani.
Ismereteim szerint semmi valóságalapja nincs, legfeljebb cukorbeteg terhesnél (!) a sok cukortartalmú szőlő (és még pár másik gyümölcs) felboríthatja a cukorháztartást. De ez nem terhes cukorbetegre is igaz. Tud az ismerőse konkrétumot is, vagy ő i csak hallotta? mert ez esetben ezt rémhírterjesztésnek hívják. A szőlő egyébként az egyik legegészségesebb hazai gyümölcs!
Dr. Nagy László

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Azt hiszem meghalok, második napja kelek hasmarsra, nagyon rossz.
Pedig nem is eszek össze mindent, sőt inkább odafigyelek.

Kinek kell elküldeni a telefonszámot?

Kép
dcili81

Sziasztok!

Dcili:
Zöldinek kell elküldeni

Hu ha, nem jó ez! Remélem nem nyaltál be valami virust! :cry: :cry: Jobbulást neked!!!

Szőlő:
én nagyon szeretem és eszek is belőle jócskán.Kedvenc kajám korpáskenyérrel :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt mindenkinek!

Megint elég régen nem jelentkeztem, de csütörtökön dolgoztam utoljára, talán most már lesz több időm. Biztos nem vagyok normális, de sírva vezettem haza munka után. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 4 évig dolgoztam itt áruházvezető-helyettesként és nagyon jól éreztem magam. Szülés után viszont céget nem, de munkahelyet váltok. Mivel kiválasztottak egy karriertervben, nyáron áruházvezetőként állok újra munkába egy másik városban. Utána valószínűleg apa lesz otthon a babával. 3 diplomával most jött el újra az én lehetőségem, a párom maximálisan támogat (nagyon fiatalon 7 évig voltam szállodaigazgató). Talán újra teljesen helyre jövünk egzisztenciálisan és anyagilag is.
Ma délután megyünk az iskolás fiammal évnyitóra. Megvettünk mindent, hát nem volt piskóta. Tegnap a kicsinek is vettem egy rugdalózót, megy egy bodyt. Még nincs végleges neve, ezért közvéleménykutatást tartok. A vezetéknevünk Dobos és a következő 5 név vár elbírálásra, kérlek benneteket, osszátok meg véleményeteket! Ákos, Áron, Csanád (Zalánnak ez tetszik a legjobban), Hunor, Lázár.
Egyébként babuci nagyon mozgékony, már buszon is észrevették idegenek, hogy ficánkol. Kicsit keresztben fekszik, lábbal lefelé, így időnként kisebb fájdalmat is okoz a mozgása.
1 kg hízásnál tartok, 180 grammos cukordiétával. Én már nem is megyek terheléses vizsgálatra, mert már a terhesség előtt is diétáztam. Azt gondolom, 2 hét alatt be lehet rá állni annyira, hogy már nem is kell számolgatni. Brokkoli, kelbimbó, kelkáposzta minden mennyiségben, piros színű gyümölcsök (ribizli, meggy, eper, málna, szeder stb). barna kenyér, változatos húsfélék és tejtermékek. Édesítőszer sütéshez-főzéshez, teába-kávéba, és szigorúan napi 6 étkezés! Ha gyümölcsöt esztek, mindig kell mellé valami gabonaféle, pl. 2-3 db Korpovit keksz, vagy egy fél rozskifli. Ha valaki igényli, priviben küldök 2-3 napi teljes menüsort, amit én állítottam össze és orvos kontrollált.
Egyelőre ennyi, zárásként küldök képeket a nagyfiamról.
Puszi mindenkinek:
Laura

Kép Kép

Kép
Kép
szeles4

Na hello csajok hogyis mondtátok, mennyi súlygyarapodás a normális? Voltam a családorvosomnál, és azt mondta, hogy egy hónap alatt 63 ról 66 kilóra hizni, az nagyon sok :roll: Én úgy tudtam, mostanában jön fel a legtöbb és szerintem 3 kiló egy hónap alatt nem annyira sok, hogy ezen igy el kelljen képednie a családorvosnak...Mit szóltok?
Ja és letiltott a sóról...teljes mértékben. Merthogy nagy a vérnyomásom (130/70), és mert dagad a lábam. Az még ok, hogy mérsékelem a sófogyasztást, de teljesen nem mondok le róla

Kép
galzsuzsa

Szia Szeles!

Engem érdekelne a menű :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zsuzsa: én nem tudom szerintem nem sok az a 3 kiló. Én eddig kb 8-9 kilót híztam szerencsére mindent a hasamra. A lábdagadás nem jó, arra nagyon vigyázz. Nem irigyellek.

Engem is érdeklne az a menü!!!!

Kép
dcili81

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 20:00-kor.
Vendég

Szeles: nekem az Áron nagyon tetszik, én arra adok egy voksot.

Kép
dcili81

sziasztok.
megjöttem.
én is falom a szőlőt.meg sok egyéb gyümit is. az anyukám jó főztjének köszönhetően mióta itt vagyok 2kg híztam!!! :oops: :oops: :shock: :roll: másfél hét alatt!

ma reggel levágták a hajam. majd teszek fel képet. kislanyosan rövid lett. anyukám szóhasználata a cuki volt. egy poci kép is aktuális már. :wink:

reggel a másod unokatesóm félálomban véltelenül tejszínből csinált nekünk kávét. először nem jöttünk rá, hogy mi a baj. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Szeles: Én a Hunor névre szavazok...titkos favoritom, nekünk is szerepelt volna a lehetséges fiúnevek között, de a párom közeli családjában van már Hunor.

Kép
galzsuzsa

Cili! Szerintem ne halj meg! :wink: Egyél/igyál valami hasfogót! ...és küldd el nekem a telefonszámodat!

Szeles! Gratula a jövendő karrieredhez!
Nekem a Lázár tetszik a legjobban, mert a vezetéknevetek két rövid szótag, ez meg két hosszú, és nagyon szépen cseng.

[quote]H írta:a gyümölcsöt esztek, mindig kell mellé valami gabonaféle,
Ezzel nem értek egyet, mert a gyümi, ha mással együtt kerül a gyomorba, akkor erjedni kezd emésztés közben, és puffadást okoz, illetve alkohol (persze minimális) keletkezik. Amikor a 90 éves nagypapim meghalt, megkérdezte a boncolós doki, hogy mennyit ivott az öreg...pedig csak kenyérrel ette a gyümölcsöket.

Zsuzsi! A súlygyarapodás kérdése nagyon összetett. Régebben - egy normál súlyú nőnek - 10-12 kg volt az ajánlott, mostanában már 6-7 kilóról lehet olvasni, de pl. egy barátném 18 plusszal ment szülni, és 2 kg maradt rajta, az is ciciben. Úgyhogy passz!A mi korunkban :lol: feti fél kiló a max, amit még megjegyzés nélkül bírnak a dokik. Nekem 2 dokim van, az egyik azt mondja tökéletes, a másik meg hogy ilyen súllyal már levágják a malacokat...főleg, ha zöld! :lol:

A sófogyasztás és a dagadás összefügg, de teljesen sótlanul enni nem egészséges. Remélem, azt nem mondta, hogy ne igyál annyit!

A vérnyomid meg teljesen jó!

A lábdagadással nincs semmi baj, ha nincs más tünet, csak kellemetlen. Figyelni kell a fehérjét a pisiben, mert a magas vérnyomás, a dagadás és a fehérjeürülés a terhességi toxikóuis jele lehet!

Csajok! Még mindig egy csomóan nem jeleztek vissza, hogy jönnek-e holnap talira! :twisted:

Kép
zölddisznó

Kicsit nekem is túlzásnak tűnt, hogy egyáltalán ne használjak sót, nem is esne jól a kaja...nem nyalom be kilószámra a sót, de valamennyi csak kell. Azt, hogy ne igyak, azt nem mondta, de mivel meleg van, nagyon sokat iszok, s az alkohollal is a te stilusodat követem :wink: az emberek meg vannak rökönyödve, hogy ha megiszok egy pohárka sört, vagy múltkor is egy korty házi meggypálinkát. De én úgy gondolom, hogy ennyivel nem ártok a babámnak

Kép
galzsuzsa

zöldi. azt tudod, hgy én jövök. :lol:
meg van a babakocsi. nagyon koszos, meg az egyik kereke el is van törve, dehát a célnak majd megfelel, miután letakarítottuk.
kiderült, hogy a rokonok szegről végről még ismerték is őket, meg 3 házzal arébb laktak, így nem kellett messzire menni :lol:
nekem meg nagy élmény volt a hév meg a 4as-6-os a babakocsival a reggeli csúcsforgalomban. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

zöldi. azt tudod, hgy én jövök. :lol:
meg van a babakocsi. nagyon koszos, meg az egyik kereke el is van törve, dehát a célnak majd megfelel, miután letakarítottuk.
kiderült, hogy a rokonok szegről végről még ismerték is őket, meg 3 házzal arébb laktak, így nem kellett messzire menni :lol:
nekem meg nagy élmény volt a hév meg a 4as-6-os a babakocsival a reggeli csúcsforgalomban. :wink:

cili! jobbulást!

szeles! én a Csanádra vagy a Lázárra szavazok!

KépKép
KépKép
mush589

Laura, nekem az Ákos és az Áron tetszik a neveitek közül a legjobban, de a vezetéknévhez valóban jól hangzik a Lázár is! (Na ezzel most sokra mentél:))

Írtam privit, hogy engem is érdekelne a diétás menüsor.

És gratulálok a karrieredhez! A legjobb, hogy ennyire szereted, amit csinálsz.

Kép
trombibébi

Musi! Sajna ma dolgom akadt, holnap szörpizünk duplán, jó?

Kép
zölddisznó

Musi! A kosz hál!istennek orvosolható. A kerék nagyon gagyi? ...bár ha hazatoltad, akkor szért csak gurul.

Kép
zölddisznó

Biobarátoknak és antikörnyezetszennyezőknek:

http://halaszferenc.hu/egyeb/biopelenka ... 070804.mp3

...én ilyet fogok használni:
http://www.moltex.de/englisch/index_englisch.html

Egyáltalán nem drágább, mint a szuper-hyper-reklámozott csodapelusok.

38 Ft/darab, ha innen rendelem.
http://www.teszvesz.hu/item426214913_mo ... lcson.html

Kép
zölddisznó

Kép
zölddisznó

Laura: én az Ákosra szavazok..szerintem nagyon hangzatos név:Dnekem tettszik:D

Lányok:aki ért hozzá és eltudná nekem magyarázni ilyenkor kell e valamit csinálnom azt megköszönném.
tegnap jött egy levél a munkáltatomtol szerződés modositás miatt.eddig 70000 volt a bruttom és mivel nem volt 2 éves a munkaviszonyom ezért a 60%-át kaptam a táppénznél..
már az eleje ota azon vagyok.
most augusztus 1.-je ota 85000-re emelkedett a brutto bérem és mellé jár nekem 6000 ft kaja jegy.
azt nem tudom hogy most akkor szolnom kell az OEp-nél vagy megint ki kell töltenem valamit?vagy ez nem számit?szoval most érek ezzel az emeléssel valamit vagy nem?aki tud segitsen,,,

Amugy mi nagyon jol vagyunk..természet feletti modon HAjnikámnak eltünt az uj cipője amit az oviba vettem.ma vennem kellett másikat..Vivikém egyre ficánkolosabb.Szerintem tuti érzi hogy mikor jön haza apája mert előtte 10 perccel neki kezd és nem hagyja addig abba amig apa nem simizi a pocakot:D

Én a sulygyarapodással nem foglalkozok.nem eszek két pofára,bár néha bűnözök egy kis trüffel szelettel.ex koleganám 28kg plusszal ment szülni és még 5 kg van rajta.5 honapos a babája.szoval mondjanak nekem bármit a nővérek nem izgatom magam.bár most jobban csinálom mint lányomnál mert eddig csak 5 kg hiztam.,nála ez az 5kg meg volt az első 4 honapban:D

Kép

Kép
nikianya21

Szeles, nekem az Ákos tetszik a legjobban hangzásra a vezetéknévvel.

Zöldi, bocsi, tudom, hogy le vagyok maradva, csak sajnos tanulok meg melózom egyszerre....holnap hol és mikor?

A holra lehet, hogy emlékszem, Margit híd bejárat, ugyi?

Kép
mannababoca

Niki, én azt gyanítom, hogy sajnos te most ezt a fizuemelést nem tudod érvényesíteni a táppénznél, mert azt az előző év fizetésének átlagából számolják (feltéve, ha akkor volt 180 nap jövedelmed, ha nem, akkor a táppénzt közvetlen megelőző 180 nap számít - de a mostani fizumelésed ebben az esetben sem módosítja szerintem)

Kép
trombibébi

Manna! Aha, Margit hídi bejáró, a sorpmpónál. 4-kor!

Kép
zölddisznó

Kajajegy nem JÁR, csak Adható!

Kép
zölddisznó

hát köszi..akkor sajna semmit nem érek vele:Sde azért ha megyek az OEP hez megkérdem őket...:S

Kép

Kép
nikianya21

zöldi. oké. holnap bepótoljuk. :) akkor segítek lomtalanítani.
cipeltem, nem toltam, de el lehet tologatni 3 keréken is. össze van drótozva valamivel. 2000ftért ennél jobbat úgy sem kap az ember. majd csak jövőre súroljuk le, mert anyám valami sufnuba teszi addig, szóval csinálhatnám kétszer.

KépKép
KépKép
mush589

Niki:
Táppénzt mindig az előző évi bruttó béred alapján kapsz, a most kapott emelés majd a GYÁS igénylésénél és a GYED-nél lesz fontos. Úgy gondolom. De ha biztos akarsz lenni benne, akkor hívd a táppénzes ügyintéződet, biztos szerepel a neve és elérhetősége a táppénzes adóigazolásokon. (Ha nem tudod elérni, hívj egy vidéki oep-et, ők hamarabb felveszik a telefont)

Csajok!
Én holnap 3-kor indulok kocsival Érdről, aki gondolja felveszem útközben: Érd, Budaörs, XI. ker., stb.
Szóljatok 20/99-69-244!!!

Ibernuska, elvigyelek?

Valaki fog még parkolni a sziget Árpád híd parkolóban? Ott is talizhatunk.

NEm vagyok egy tömegközlekedős, de lehet már Budapesten a villamoson-buszon jegyet venni? Mennyibe kerül most egy jegy. Találtam itthon 230,- Ft-osat. Az jó még?

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ÚTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLOM a ryanair-t!

néztem jegyet anyuméknak márciusra, hogy majd jönnek unokázni6dédunokázni. találtam egyet, ami kb 40 ezer ft lenne kettőjüknek. kimegyek elújságolom, egyeztetünk, hogy jó-e a dátum stb. 5 perccel később, mikor leülök, hogy megvegyek felemelték 70 ezerre. a szemátláda dögök!!!! :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Niki:
Kajajegyet adni tényleg nem kötelező, de ha benne van a munkaszerződésedben, akkor az jár. Egyébként tényleg csak adható.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Hangosan gondolkodom,
lehet, hogy én jobban járnék, ha holnap a Margit híd valamelyik lábánál leparkolnék, és 4-6-ossal bemennék a szigetig. Közelebbnek tűnik jóval, mint az Árpád felöl.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

bb. az a jegy még jó, de már asszem 270ft. nem lehet a villamoson, buszon jegyet venni, de szinte minden megállóban van automata.

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi, köszi a pelus tippet!

Kép
trombibébi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?