Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Juca :)
De ÉDIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! Modjam, hogy tiszta tesója? Nagyon hasonlít Kingára ennyi idősen szerintem :) :)

Kacsa :)
Képzeld, nagyon szépen javul Dávid karja/keze! Igaz, napi 2x tornáztatom, de már nagyon szépen lazán tartja és már nincs mindig ökölben neki :) Sőt. Nagyon szépen fejlődik, ügyeske! :) Köszönöm a rábeszélést az DSGM-re!!! :)

Laura jól van, nagylány már oviba szokik éppen :)
Dáviddal is minden OK, 7.300 gramm és már a 74-es rucik felé kacsingatunk! :) Még csak szopizik, jól alszik éjjel 9-7-ig, napközben is 1x 3-4 órát majd délután 1/2-3/4 órát. Nem panaszkodom! :)
Én is jól vagyok, dolgozom, amikor tudok, tornázom (igyekszem minden nap 10-15 percet), de 10 kg egyelőre nem mozdul. Na majd ha intenzívebben fogok tornázni, remélem, elindul! Végülis 2x lefogytam már 15 kg-kat, harmadszor is menni fog!

Éviről tudunk valamit???

Lányok,
Akinek kell kislány ruha 56-86 méretig, illetve kisfiú 56-62 méretekben, szóljon! Nagyon sok rucink van, kb több száz, gondolom 500-1000 Ft közötti darabáron meg tudnánk egyezni ha valakit érdekel és esetleg meg is tudná nézni! Írjatok privit! Van olyan, ami max. 1x volt rajta pl. Laurán. Szinte mindegyiket kinn vettük Bécsben, nagyon szépek, minőségiek, megkíméltek. Aki ismer, tudja... :) Nem tudom feltenni a képeket, mert annyi van, hogy annyi ideje nincs senkinek... :( De megéri szerintem megnézni... :)

Puszi mindenkinek

KépKép
unique

Unique!

Én, bár nem tudom megnézni, de engem érdekelne. Végülis nagyjából egyidősek a csajok 1 év eltéréssel, úgyhogy kb. azonos évszakban azonos rucijaik voltak.

Bár nem tudom, hogy a 86-osak mekkorák, de engem érdekelne pl. bélelt naci + bélelt/béleletlen kantáros naci + polár kardigán/pulcsi + polár melegítőnaci.

Szóval, ha van időd megnézni, hogy Laura tavalyi télijeiből (ha azokat is már áruba bocsátod) vannak-e a fenti dolgok és esetleg azokról mutizol fotót, akkor lehet, hgoy tudnánk bótolni! :)

Örülök, hogy látszik Dávidon a javulás! Mit mond a tornász, meddig kell még kezelni?

Évi-t én szoktam az inszem-es topicban olvasni, pár napja vagy talán tegnap írt, kukkantsd meg ott!

kacsa14

Juca!

Tündéri a kis Kata!Amikor ilyen képeket látok, akkor hú, de szülnék már! De azért még remélem, van 3 hetem 2in1, hogy mindent elrendezzek itthon!

Fleur!

Lilla élvezte a kirándulgatásokat? Bicajoztatok is vele? Amilyen vagány kicsi csaj, biztos benne volt mindenben!

Ééés megjöttem uh.-ról, kiscsajszim 2500g feletti súllyal bír és 91mm-es a BPD-je! A dokinő 2x is rákérdezett, hogy biztos nem vagyok még 35 hetes? Viszont minden rendben, áramlás, magzatvíz ok., lányka pedig teljesen befordult, úgyhogy elvben ismét spontán szülésre készülünk! Dokinő szerint ilyen paraméterekkel nem lenne baj, ha nem várná meg a betöltött 40. hetet! Persze nyílván csalhat a gép is, meg nem is biztos, hogy olyan sokat fog már hízni, na majd meglátjuk!

Márti
borossné becz márta

Márti!

De jó nemsokára megszületik a kislányod.Nagyon szorítok és minden jót a szüléshez és kitartás ehez a kis időhöz még.

Kacsa!
Lassan tényleg kihalé a topic.
nem tudom mekkora befolyása van de nálam nagyon lassú a babanet és sokszor mikorra fellépek és megnyitja az oldalt "elalszom".
Multkor tenni akartam fel képet a pocimról de olyan lassan csinálta, és persze be is zárta az oldalt akkor mérges lettem :? .

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Márti!

Ügyes lánykád van, hogy szépen befordult!
Nem lesz ott semmi gond, a bátyuskái már kijárták neki az utat!

Anita!

Neked nem a neted a lassú? Nekem nem szokott gondom lenni a B.net-tel.
Mondjuk én szimultánban nyomom (3 fórumot olvasok, abból 2 nem túl pörgős + vane gy netes játék), szóval amíg az egyik oldal tölt, addig megyek a másikra.

kacsa14

Sziasztok!

Megvagyok én is, szerencsére minden rendben.Kicsit azért már érzem, hogy nehezebb a két babával, mit eggyel volt, de inkább csak azért, mert jóval nagyobb a pocak. Röhejes, hogy milyen hamar kifulladok :oops: Dóri 8-án kezdi a bölcsit, talán így könnyebben vészelem majd át az utolsó heteket.

Juca!

Tüneményes ez a kicsi lány, és tényleg nagyon hasonlít Kingára :)

Fleur!

Milyen volt a Balatonon? Lilla jól érezte magát?

Unique!

A kisfiúruhák majd lehet, hogy érdekelnének, ha esetleg egyik lurkónk (vagy mindkettő) fiú lesz. Ha tudjuk már, majd jelentkezem!
Hú, Laura már oviba fog járni, azta :) Dávid meg nő, mint a gomba :)

Márti!

Te kislányod is nagyon ügyes, tudja, mi a dolga :) Szép nagy már ő is!

Anita!

Kár, hogy nem sikerült feltenni a pociképet, úgy megnéztem volna :) A babanet nálam is kiábrándítóan lassú, pedig a netünk jó gyors :roll: Jól vagy?

Kacsa!

Nálatok minden rendben?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
én is jól eltűntem az utóbbi időben.

történtek jók és rosszak is velünk.

időrendben
kb. 3 hete Máté leesett a kis négykerekű járgányával a pincelejáróba a lépcsőn. (11 lépcsőfok!) :cry: :evil: a körülményekhez képest megúsztuk. "csak" a homloka közepén lett egy csúnya zöld folt. (azért a Heim Pálban is voltunk, koponya röntgen, hasi uh. az esésnek nem lett következménye, hál istennek. viszont a hasi uh-s doki néni mondta, hogy Máténak a bal veséjénél vesetágulata van. ezt igazából sejtettem, mert a 25 hetes 4d-s uh-n mondtak valami hasonlót. doki néni szerint nincs semmi teendő ezzel, annyi, hogy ha beteg-lázas, nagyon sok folyadékot kell innia. de hát ez minden kis betegre vonatkozik szerintem.) ja, a kórházi látogatás 7ezer ft-ba került, taxival. ilyenkor látja az ember, milyen jó, ha van kocsija az embernek. (pedig nincs is messze a kórház. :twisted: )

voltunk strandolni is a csepeli strandon egy barátnőmmel, az ő lánya 15 hónapos. (képeket mindjárt teszek.)

Kecskeméti repülőnapon is voltunk. egy tanyán szálltunk meg. Máté állatokat is látott (boci, ló, juhok, ezeket eddig csak könyvből ismerte.) tetszett neki. a rep. napra persze nem vittük, a házigazdáék két nőtagja vigyázott rá. Máté se maradt ki a repülőnapból, épp a tanya fölött fordultak vissza a gépek a helyszínre. a helikopteres bácsi integetett is Máténak. (Mondanom se kell Máté azóta ha utasszállítót lát---errefele gyakran jönnek--- mindegyiknek integet. 8) ) képek erről is lesznek.

és még egy rossz. ma 2. ciklusnap. :evil: mondjuk most nem vagyok annyira csalódott, mint 2 hónapja. ebben a hónapban nem sokat voltunk együtt a "kritikus" időben.

Évi
húha, már itt a bölcsi ideje. Kiváncsi vagyok Dorci hogy veszi az akadályokat. amilyen talpraesett csajszi, biztos hamar belejön a dologba. megértem, hogy dupla "teherrel" nehezebb. ki tudja mi a jobb, a tél végi hajrá, vagy a nyári? télen a hó+a jég rossz, nyáron a meleg. bár ha annyi hó lesz mint idén, nem kell aggódni. uh mikor lesz legközelebb? pocakfotó? (láttam az inszemesen a fürdőrucist. nagyon szupi. ujabb kép nincs?) babanet nekem is lassú, pedig a többi weboldal simán bejön. tehát nem az én "készülékemben" van a hiba...

Fleur
Balaton. :lol: idén nem is láttam. :cry:

Juca
ördis Kata kép nagyon vagány. amúgy hogy vagy? éjszakák nehezek. csak kaja van, vagy "műsor" is? Kinga jól alszik, őt nem zavarja az éjszakai műszak. ha jól emlékszem egy szobában vannak a csajok. láttam a blogon Kofát a két csajjal. büszke Apuka. :D

Annácska????
Brill??????
Pupy?????
Angie??????

Kép

Kép
syrynx

Kép
strandos kép. helyes kislány Máté barátnője ugye? :wink:

Kép

Kép
syrynx

További strandon készült képek: Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
syrynx

további képek Kép
csináljuk Apával a kerítést a lépcsőlejáróhoz. (mióta megvan a kerítés, persze hogy alig autózom a járgányommal. :roll: )
Kép

Kecskemét melletti szuper komfortos tanyán.
Kép
Kép
itt aludtunk mi Anyával, Apával
Kép

Kép

Kép
syrynx

utolsó sorozat
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
syrynx

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
a balaton partján

Kép

Kép
bellanitta

Kép

Kép

Kép
bellanitta

nem tudom miért csak kicsiben jeleníti meg?[/img]

Kép

Kép
bellanitta

Kép
A Sztupánál

Utolsó probálkozás :roll:

Kép

Kép
bellanitta

Évi!

Jó hallani Rólatok!!! :)

Pocifotót kérünk!

Mi jól vagyunk, köszönjük egy irtó ronda pelenkakiütésből mászunk éppen kifelé. Szegénykémnek nagyon rusnya volt a seneke + nunija, de talán mostmár OK lesz!

Syry!

Édesek a gyerkőcök + jók a nyaralós-tanyás-állatos fotók is!

Uff! Sajnálom az esést + a mensit is! De a lényeg, hogy Máté jól van! Tesó baba meg majd befut hamarosan!

Anita!

Nem tudom megnyitni a linket, ill. megnyílik, de nem a Te képeiddel, a kicsikhez meg nagyító kellene.

kacsa14

Mutatok pár virágkarneválos fotót is. Nem sok kocsit láttunk, mert irtó lassan jöttek és türelmetlenek voltunk! :wink:

balra lentebb rózsaszín kalapban, Apa nyakában ott van Timi

Kép

A Kisvakond nadrágja c. mese alapján, a 2. helyezést kapta

Kép

Kép

Timi iszik egyet a nagy izgalmakra

Kép

Kép

Kép virágkutyák :)

kacsa14

Kacsa!

Olyan imádnivaló Timcsa ezekben a kalapos képekben (is)!

Évi!

Lényeg, hogy minden ok. Veletek! nagyon kiváncsi vagyok, kik laknak a pocidban! Azért gyere gyakrabban, ha Dóri is engedi! :lol:

Anita!

Köszi, már néha türelmetlen vagyok, annyira szeretném már látni az arcocskáját (no meg Apáét,amikor szembesül azzal, hogy kislánya van :lol: ), de közben drukkolok is, hogy legyen még 3 hetünk, hogy itthon minden rendben legyen és az ovis kerékvágásba is visszazökkenjünk,mielőtt a kisasszony megszületik!

Márti
borossné becz márta

Bellanitta
Szerintem tegyél fel rucis pocakos fotót, ha a varratot nem szeretnéd mutogatni. 3,5 kg...hogy csináltad? Az jó kevés.
Hát nem nagyon látni :(

Syry
Kocsi :( ezt én sem értem miért lopta el valaki a kocsitokat...:( tényleg nagyon rossz autó nélkül, főleg Pesten. Nekünk is volt egy ilyen jó pár hónap mielőtt a mostanit megvettük..ráadásul akkor történt minden féle, és persze akkor lett volna rá a
legnagyobb szükségünk...
Utólag is gratula Máténak a másfél évéhez.
Rátok is rátok jár a rúd :( a frász jött rám mikor írtad, hogy leesett Máté. Tényleg szerencse, hogy nem lett nagyobb baja. Amúgy tüneményes a képeken.

Szisszka
Nem tudom miért mondják, jó húsban van Marci a képek alapján. Jól néz ki.

Kacsa
Édes babakocsizó Timcsa.
A rózsaszín kalapos hölgyikét meg el sem lehetett volna téveszteni.

Unique
Húha új képek...betennéd nekem még 1x? Bocsi csak nincs időm visszakeresni és persze beteszem.
Amúgy én a Nutrilite vitaminokat ajánlanám neked nagyon, nem szintetikusak, csak természetes anyagokat tartalmaz (zöldség és gyümölcs koncentrátum valójában, ami vitaminokban gazdag) én ezt szedtem terhesség, szopi alatt és most is. Ha érdekel írj és amúgy No. 1 a Centrumot is megelőzve, csak nincs TVs reklámja.
Csak a B vitaminok közt van olyan amúgy ami étvágynövelő, de semmilyen vitamin nem hízlal.
Rucik engem érdekelne csak az a baj, hogy őszi kollekció szerintem nektek más méret volt, de azért bepróbálkozom. 80-86-os őszi téli rucik jöhetnek szóba.

Tényleg megtennétek, hogy a táblás kívánságokat kiemelitek, hogy meglássam jobban?

Juca
Nagyon szépek vagytok így együtt...
Hasfájás még mindig elkerül??? Emléxem anno írtad, hogy Kinga nagyon pocifájós volt.
Azt üzeni drága férjem ördis képre, hogy ti sem vagytok komp lettek :lol:

Oriandy
Nagyon sajnálom a sikertelenséget, meg papádat is... remélem most már kicsit rátok mosolyog a szerencse.
Jók a nyaralós képek.
Ami pedig a kicsit lazulást illeti babatémában, szerintem jó döntést hoztál...doki mit mondott?

Faul
Nekem van egy eladó babakocsim 20 ezer forintért, de egyezkedhetünk még. Retrus, nekünk nagyon jó volt amíg Lilla kissebb volt (2 lábzsákos) most már van egy kisebb szaladgálós :) amennyit hajlandó benne ülni ez is elég már. Írj privit ha érdekel.
és amúgy egyet értek, nekünk is egy csomó turis és kapott holmink van és tök szépek meg olcsóak és nem szakad meg a szívem mikor hason csúszik a homokozóban :)

Márti
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Gyulán :) remélem azért még kihúzod ezt az augusztust. Most már hűvösebb lesz.
Most olvasom, hogy srácok megint betegek voltak...:(
Nem bicajozni nem bicajoztunk vele, ahhoz még túl kicsinek ítéltük, de majd jövőre. De: Balatonos pancsiztunk, sétáltunk, vitorlásoztunk, éttermeztünk, csúzsdáztunk, homopkoztunk...meg minden ilyesmi. Igyekeztük szokás szerint aktívan eltölteni a nyaralást :)
Babci már szép nagy, apátok álla meg a földön lesz mikor meglátja a kis nunist :)

Norwell
Ja csak a 11 hónaposomnak hiába mondom még nem jut el a tudatáig :( néha idegtépő a nyüszije. Most amúgy is rosszabb napjai vannak, nem tudom miért.
Én azt feltételezem, hogy unatkozik és én már nem vagyok elég.
Szuperek a Balcsizós képek és igazán tehettél volna magadról is.

Topik :( igen én is érzem. Már sok a babás mama és kevés a próbálkozó hölgyemény :( elfoglalt kismamák nem érnek rá...én se nagyon...

Évi
Szerencsére, hogy jól vagytok. Jó hogy jelentkeztél. Poci fotó? Most nézem már 16. hét. Balatonról mindjárt írok közösbe.

Mi is mindenfelé kóválygunk így a nyárban, nagymamámtól meg is kaptam, hogy miért nem tudunk a fenekünkön maradni abba a szép lakásunkba :lol:
A Balcsi előtt voltunk 1 hetet Egerben, mert anyuék nyaraltak és mi őriztük a házat és emellett még jól is éreztük magunkat és végre láttuk a várost :) Lilla nagyon élvezte az udvarozást, meg voltunk strandolni és Szilvásváradra is ellátogattunk.
A Balaton is nagyon jó volt. Igaz csak egy rövid hétvégére voltunk csütörtök estétől-hétfő délutánig. Szinte végig jó idő volt csak egy nap volt hűvösebb ami tényleg pulcsis, hosszú nadrágos szeles nap volt, de a következő nap már strandoltunk.
A vizet is élvezte, bár eleinte nagyon bizalmatlan volt, de az ölünkből ok volt a Balaton. Meg lépcsőzött állandóan le a Balatonhoz meg vissza a kezemet fogva.

Amúgy most szépen kikerekedett, legutóbbi mérésen 11 hónaposan 8480 gramm és 74 cm volt. Szóval megnőtt :) Járás még nem csak bútorok mellett, a kezünket, a babakocsit és a járássegítőt tolva.
Értelmileg rengeteget fejlődött az utóbbi hónapban. Az apa, anya-t már egész felismerhetően mondja, meg a cica az ciiii. :)
A babajelekkel is kezdünk haladni, már mutatja a kutyát, macskát, ha inni, enni szeretne, a pancsit, azt, hogy szeret minket vagy valamit, ha kér valamit, a gyere ide, pá-pázik, a halat és a kacsát :)
Viszont sajna elég hisztis lett...:( sokszor nehéz kitalálni mi is valójában a baja. A védőnő azt mondta, hogy ez egy természetes folyamat, most fedezi fel, hogy neki is van akarata...hát tényleg van jó nagy :lol: :evil:
csak én azt hittem ez a korszak majd kicsit később jön 2,5-3 évesen, de persze lehet addigra már túl leszünk rajta.
Az utóbbi pár napban kifejezetten nyűgös...de hát ennek több oka is lehet. Most éppen kicsit be van rekedve (de ezen kívül semmi egyéb tünet) és a foga is jöhet (már van 6 db) alul, csak nem engedi már megnézni és ő nem az a nyálzós típus, hogy ez jelezné. Az is valószínű, hogy unatkozik, általában gyerekek társaságában a játszón semmi probléma nincs.
Ő az a típus akinek szüksége lenne a bölcsire (csak nálunk nem sok esély van rá, hogy felveszik, kivéve, ha visszamegyek dolgozni).
Amúgy tüneményes a jó pillanataiban :) néha olyanokat tud kacarászni, ha bohóckodunk neki, hogy folyik a könnye az egész családnak :)
És már egyedül iszik :) néha pohárból és szipkás üvegből, meg vizes palackból és újdonság, hogy egyedül eszik. Ez annyit jelent, hogy én ráteszem a kanálra a hamit ő meg kiveszi a kezemből a kanalat és ő egyedül (némi segítséggel) teszi a szájába :)

Igyekszem képeket is meg táblát is valamikor prezentálni.

KépKép
KépKép
fleur

És képek

Bébi taxizás a Balaton parton
Kép

A fogas baba Kép

Csini vagyok nem??!! Kép

Na ez pont jó kalapnak! Kép

Szerelem a Balaton partján Kép

Lépcsőzés Kép

Pancsi Kép

Pocak ebéd uitán Kép

Vitorlásozás Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Syry!

De jó, hogy jöttél te is! Máté esésétől a víz is levert, de jó, hogy nem lett baj... Sajnos sehogy sem lehet ezeket a baleseteket elkerülni :(
Új pocikép még nincs, hamarosan csinálunk :) 100 centi haskörfogat fölött járok már, Dóri 110 cm körül született...
Helyesek a gyerkőcök a képeken :)

Kacsa!

Szegény Timi szegény feneke... Örülök, hogy gyógyul! Jók a karneválos képek!

Fleur!

Gyönyörű ez a huncut kiscsaj :) És az a pocak, hát zabálnivaló :)

Tegnap oltam vérvételen, már az AFP-nél tartok, remélem rendben lesz, két hét múlva pedig uh :) Dóri is jön tesókat kukkolni :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

kicsit náthásak vagyunk, de már a végén járunk, valószínű a klima volt az oka a bevásárlóközpontban
megvolt a hathetes kontroll is a múlthéten megy az idő nagyon, tegnap már hét hetes volt a drága tündérem
anyatejet már nem kap, sajnos ennyi volt, de én ennek is örültem, mert a doki azt mondta, hogy nem is biztos, hogy tejem, ahhoz képest hat hétig volt

Kismamik Évi, Márti, Pupy:
hogy vagytok?

Fleur:
nagyon édes Lilla, és milyen nagy már

Kacsa:
nagyon jók a karneválos képe, egyszer mi is tervezzük, hogy megnézzük élőben is

Syrinx:
nagyon sajnálom Mátét

most hírtelen ennyi

hoztam pár képet is
még az első levegőzésemKép
unokaöcsémmelKép
nagymamám névnapjára megyünkKép
még 10naposanKép
szintén 10 naposan anyát bűvölömKép
első nagy kiruccanás előttKép
délutáni sziesztaKép
nagyobb unokatesóimmal (ma)Kép
imádják egymástKép :twisted: :twisted: :shock:

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Ma voltam a cukorterheléses vizsgálaton hát nem egy kellemes élmény, de ki lehetett bírni.Eredményt nem tudok.A héten voltam fogorvosnál is most csak fogkő eltávolítás volt, de megyek még töméscserére.Nem túl kellemes dolgok ezek de inkább most mint azután szenvedjek a szülés után.

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

hoztam még egy képet, ez két nappal a szülés előtt készült:
a lábamra külön felhívnám a figyelmeteket
Kép

a előző képek között természetesen Tündi az unokabátyjával van, hiszen ő a család legfiatalabb tagja (összesen 4-en vannak unokatestvérek

most egyenlőre ennyi, még jelentkezem

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Jó rég jártam erre.... :oops: Talán még valaki emlékszik rám.
Visszaolvastam az utolsó oldalt, jó látni ezt a sok képek és hogy mennyire nőnek ezek a csöppségek.

Fleur!
Én csak arra emlékszem, hogy pár hetesen hoztátok Lillát a talira a Brendonba (pont akkor jöttünk el, mikor Ti mentetek), most meg már kész hölgy, lassan 1 éves lesz!

Kacsa!
Neked külön köszönet a képekért a virágkarneválról. Évek óta szeretnék elmenni, de még nem sikerült eljutni. Egyszer tuti elmegyünk! :) Timcsa tüneményes kislány!

Évi!
Nem tudom gratuláltam-e már, de ha nem, akkor nagyon boldog pocakos hónapokat kívánok a két kis Tojással! :D

Juca!
Katáról nagyon sikerült ez a kép! Remélem jól vagytok!

Heni!
Olyan jó nézni az ilyen pici babás képeket! :) Tünde nagyon szép kislány.

Syry!
Ez a kocsilopás nagyon bosszantó lehet. Mi nemrég adtuk el a Mininket. A bütykölgetése nem hiányzik, de azért elugrani vele ide-oda jó volt.
Gondolom, hogy megrémültetek mikor Máté leesett, de az a lényeg, hogy nincs semmi baja. Dávidnak is volt gond a veséjével , többször kellett is mennünk UH-ra, de az utolsó vizsgálat szerint kinőtte.

Rólunk pár mondat: Dávid mostanában megállt a hízásban, most 7220 g a súlya. Napi 1x kap főzeléket/gyümölcsöt a többi szopi. Val.szeg hamarosan napi 2 lesz, mert úgy látom, hogy nem elég neki. Alul kijött 2 foga. Mászik ezerrel, térdelő helyzetbe felhúzza magát, néha próbál a talpára állni, de eddig még nem sikrült. :)

Mindenkinek kellemes nyarat kívánunk (ami még hátravan), a kismamáknak boldog pocakosságot, anyukáknak gondtalan babázást és a babákra vágyóknak mihamarabbi pocaklakót! :D

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Még egy fotó, ami 7 hónaposan készült

Kép

Kép
Kép
tina82

Heni
a pocid nagyon csinos volt. (hát a lábadat nem kommentelem. kísértetiesen hasonlított Jucáéra. :? ) Nagyon helyes a kislányod a képeken. a fehér rucóban, meg kis főkötőben különösen bájos. :lol:
gondolom már kigyógyultatok a náthából. (légkondikat én se szeretem. mióta nem dolgozom, ezzel nincs gond, mivel itthon nincs. csak néha a kombínóban érzem. na de ott se utazok sokszor, max havi 1szer.)

Anita
drukkolok, hogy jó legyen a cukoreredményed!!!! fogorvoshoz részvétem. de legalább túl leszel rajta. nekem is kéne menni, letelik lassan az 1 év, hogy voltam. :? :x

elküldöm, mert Máté nyomogatja a gombokat... :evil:

Kép

Kép
syrynx

Szerdán itt volt Fleur és Lilla! tök jó volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
remélem megismételjük a talit valamikor!!!!!!!!! :D Lilla nagyon kis helyes babóca, kis tünemény. Mátéval jól megvoltak. Úgy láttam Lillának a homokozás tetszett legjobban. Azóta Máté ha homokozik, emlegeti hogy Baba-Baba... szerintem Lillát érti ez alatt. :wink: képek készültek, de sajnos majd mindegyik bemozdult. :evil: azért majd megpróbálok feltenni egyet-kettőt.

kedden voltunka 18 hós oltáson. na most sírt Máté, nem úgy mint az előző kettőnél. de nem az oltás miatt, hanem a méredzkedés nem tetszett neki. 12 kg 10 dkg (pelenkával együtt) és 83 cm. :D

Pupy hogy vagytok? már rég írtál!

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Syry!
Köszi,h. érdeklődtél :D , csak ez a hülye babanet nekem nem akar menni.Most is úgy tudok írni,h. az idézetre kattintottam...

Megvagyunk, lassan teljesen készen (mármint a lakásfelújítást illetően), és nemsokára betöltjük a 36. hetet.. :D

Kedden voltam az első ctg-n, Zsófi végig mocorogta, úgyhogy meg voltunk dícsérve. :D Viszont a manuális vizsgálaton kiderült,h. 1 ujjnyira nyitva vagyok már és a héten távozott a nyákdugóm is, úgyhogy most szigorú fekvésre ítéltettem.. :oops: leginkább azért mert a dokim és a szülésznőm is elutazik jövő héten és majdcsak 19-én tehát a 38.hét közepén jönnek haza, és addig jó lenne így egyben maradni. Viszont állítólag jó,h. folyamatosan tágul a méhszáj :shock: Úgyhogy mindenkitől ezer és egy elnézést kérek,h. nem jelentkeztem...
Jó lett volna talizni is Veletek még így egyben... :oops: :D

Gyönyörűek a képek a gyerkőcökről!!! :D

Jövő kedden megint ctg, és vérvétel, meg gondolom méhszájkuksi is, szorítsatok,h. ne nyíljak még tovább... :oops:

Anikó!
Drága nagyon sok Boldog Névnapot kívánok Ágostonnak!!! :D :D
Vendég

Sziasztok Lanyok! :D

Megerkeztünk mi is a nyaralasbol, nagyon jo volt otthon! Közben kibujt Davide elsö fogacskaja, most keszülödik a masodik...Nappal egeszen jol viseli csak kicsit nyügösködik de az ejszakak nagyon nehezek. Kb. egy hete nem alszom szinte semmit, mar remegek a faradtsagtol. De nem baj nem tart ez sem örökke... :wink:
A hozzatapi jol megy, mar sokfele gyümit eszik es krumplit is.

Amikor otthon voltunk talalkoztunk Angieval es Brillel keszitettünk par kepet majd teszek fel valamikor.

Bocsi ennyire futotta most, szegenykem most is mondja a magaet...

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Heni!

Tündi gyönyörű! Igazi kis hölgy!

Fleur!

Látszik,hogy Nagyon jól éreztétek magatokat a nyáron! És mindjárt itt van Lilla szülinapja is! De repül az idő!

Évi!

Hát kiváncsi leszek, mekkora pocival mész szülni!!!

Pupy!

Hú, nagyon vigyázz magatokra! Nem ám itt beelőzni! :lol:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok Lányok!
:oops: :oops: Bocsi az eltűnésért, de egy kicsit mozgalmasra sikerült a nyarunk, és úgy eltelt egy hét, hogy a gépet be sem kapcsoltam. Látom, hogy azért olyan nagyon nagy forgalom nem volt, mert csak az előző és oldalig kellett visszaolvasnom.
Irni most sem nagyon tudok, mert mindjárt ébred Szilárd, és addig még meg kell varrnom pár (játszin) kiszakadt cuccát.
Pár képet csatolok, nehogy elfelejtsetek bennünket :wink: :D

Zalakaroson:
Kép

Kép

Juditékkal a Pólusban (képen Jucmuc, Davide, Erik, Szilárd):
Kép

Judit!
Biztos jól el vagy fáradva, még ha az éjszakázásokat leszámitjuk is. A hosszú út nem lehetett valami egyszerű. Örülök a talinak, remélem, legközelebb már Dávide is tologatni fogja az autókat a fiúkkal, és nem is lesznek annyira fáradtak.
Vendég

sziasztok!

cukor jó a vérkép ramaty vfas tabletta kettesével naponta.
fogorvos túlélve fél rubofennel elviselhető pedig csak egy tőmést cserélt ki érzéstelenítés után kibírhatatlan fájdalom.
csütörtök 4d már alig várom :D

Kép

Kép
bellanitta

Ágoston nagyon boldog névnapot utólag is!
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Anita!
Mi vol a 4d-n???????? Azonnali híreket!!!!! :D

Angie!
Jó hallani Rólatok! Szilárd igazi kisfiús már!

Ágoston!
Megkésve bár... Isten éltessen!!! :)

Pupy!
1 ujjnyira nyitva voltam én is ennyi idősen, a kiírás után öt nappal jött Saci... Mondjuk a nyákdugóm az még megvolt. Pihengess, és nem lesz gond (egyébként már akkor sem lenne, ha most születne, de azé még várjon!!! ;) :) ) Ja, és a szülőszobán nagyon fogsz örülni ennek az egy ujjnyinak, mínusz egy órácska... ;)

Tina!
Nagyon cuki a kisfiad! :)

Csajok, Saci FELÁLL!!!!!! MI TÖBB, OLDALRA KÖRBELÉPEGET A KISÁGYBAN... Hihi, és én még aszittem, lesz egy kis időm..... :twisted: :D Négy nappal ezelőtt próbálkozott felülni, most már az is tökéletesen megy, és megül, félórákig eljátszadozik ülve...

Ennyire futotta...

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Kedden voltam dokinál, kicsi lányom 3400g uh. szerint, a BPD-je is 94mm már, úgyhogy elképzelhető, hogy súlyosabb egyéniség lesz a bátyóknál!
És ma töltöttem a 37. hetet! :lol: Szóval koraszülött már biztos nem lesz a drága! Egyébként teljesen zárt a méhszáj, baba feje pedig nagyon magasan van, hát majd meglátjuk, mikor akar kibújni! Azért izgi már, mert eddig mindig a 39. héten szültem, ez pedig mától már a 38. hét... és várható jövő hét elején egy erős hidegfront is! Persze nem sürgetem a picurt!
Takarítgatok itthon, hogy minden szép legyen, mire a pici megérkezik, de már elég nehezen vonszolom a pocakom! Közben az ovi is elkezdődött, holnap szülői, ennek örülök, hogy még ott tudok lenni majd, ez most nagyon fontos, mert Csabim jövőre már kezdi az iskolát!
Gyertek.Lányok, írjatok! Ne legyen már elég hetente 1x benézi ide! Én naponta szeretnék!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Vagyok én is, csak tényleg olyan kevesen és keveseet írtok ...

Megvan az első szavunk: CSÜCCS :lol: kínai akcentussal :lol:
Ültetgeti a babáját (Dorottya) és mondja neki, hogy "scsics"

Ma bilibe is pisiltünk! :) A peluskiütések miatt épp pucéron volt és mikor láttam, hogy csurran, ráültettem a bilire és a többi már abba ment.

Kint a 15. fogunk is, a jobb alsó szemfog.

---

A babák mind-mind tündériek!!!

kacsa14

Sziasztok!

Először is őnző lezsek és magamról írok:
Tegnap megvolt a 4d uh-és kiderült KISFIÚT várunk :D
Minden rendben méretei szinte a naptárihoz mondható egy albumnyira való képel tértünk haza igy azt mondom megérte a két és fél órás várakozás.Mostmár csak nevet kell találnunk :roll: ami nem lesz egyszerű eset.

képet próbálok majd feltenni de a cd-n csak film formájában van nem tudom kiszedni belőle a képeket szkennerünk meg nincs.

Kép

Kép
bellanitta

Anita
gratulálok a fiúhoz!!!!!! :lol: (anno mi is a 25-dik héten voltunk 4D-n :D ) számomra nagy élmény volt, és a páromnak is. várjuk a képeket!

Kacsa
Gratulálok a bilihez! :lol: mi is bilizünk. kb. 2 hete vettem egyet. az első nap ahányszor ráültettem, mindig volt egy kevés pici az alján. azóta kevesebbszer sikerült. de ha nem is minden nap, de heti 3-4szer ráül, csak "eredmény" nincsen. de nem baj, most még csak ismerkedünk. :wink: És az első szóhoz is Gratulálok! igazán lányos! :wink: (Máténak a tütü volt az első szava, azóta is ez a favorit, persze azóta bővült úgy 20-25 szót mond most. )

Norwell
nem semmi ez a Saci lány! Hogy miket tud már! :wink: :lol:

Angie
jó, hogy írtál, ezek szerint mozgalmas nyaratok volt és még Jucmuccal is tudtatok találkozni + Brillel!!!!! köszi a képeket. sokat változott Szilárd a márciusi tali óta!

Pupy
pihizzél, amennyit még tudsz! használd ki az utolsó pocakos napokat -(heteket). :lol:

Képzeljétek a kolléganőméknél-barátnőméknél megszületett a második babó. :lol: kedden, egészséges kislány (3550gr) annyit írt sms-ben, hogy viharos sebességgel jött a világra! (az apuka meg épp 2 hete eltörte a lábát, meg is műtötték, úgyhogy bár otthon lesz most hosszabb ideig, de mozgni nem igen tud. :evil: )

Holnap izgis nap lesz. Párom vasárnapra kitalált egy programot, ahova kettesben megyünk. nem árulja el, meglepi lesz :shock: Mátét egy barátnőnkre bízzuk, és már szombaton elviszi, ott lesznek lent a tanyán, ahol 3 hete voltunk. van egy 10 éves kislánya is, aki nagyon várja Mátét. (a múltkor nem találkoztak). kicsit izgulok, ez lesz az első alkalom, hogy nem vagyunk Mátéval éjjel, illetve egy teljes napot. más már vigyázott rá, persze, de max fél napot.

Kép

Kép
syrynx

Már megint régen jártam errefelé. Tegnap egész nap a kertben tevékenykedtünk, medencét engedtünk le, föld és kőkupacot csoportositottunk át, és hasonlók.

Ha nem bánjátok, én innen kapcsolódnék vissza, mert nem tudok most visszaolvasni és úgy reagálni. Azt látom, hogy egy kicsit lustult a topik.

Syry!
Nagyon rövid időre tudtunk összefutni, mert a gyerekek elég fáradtak voltak (aznap senki nem akart aludni). De igy is nagyon jó volt látni Őket. Sziszkó tényleg igazi kisfiú lett. Már rengeteget mond, gyakorlatilag mindent kimond, csak épp van olyan, amit nem ismernél fel, ha úgy önmagában mondaná. Viszont sokmindent kimond érthetően is. A reggeliét már egyedül eszi villával, sőt, minden felkoczkázható ételt. Levest, főzeléket azért még inkább én adom oda neki.
Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz az a meglepi. Várom a beszámolót

Anita!
Gratulálok a kisfiúhoz. A névválasztás nálunk sem volt egyszerű. Örülök, hogy minden rendben.

Norwell!
Hihetetlenek a gyerekeid. Sziszkó hat hósan épp, hogy kúszott. 8 hónaposan állt fel. Kapunk Saciról is olyan sorozatképet, mint anno Kendéről készült?

Márti!
Hát hajrá akkor neked a nagylányhoz. 4. szülésnél a méret nem okozhat gondot.

Kacsa!
Gratula Timcsa 15. fogához. Szilárdnak 10 van, de nem sorrendben nőnek, mert fent megvolt a 4, lent még csak az első kettő, és közben el kezdtek nőni a rágó fogai. Kint van mind a 4. Szilárd már 1 éves kora óta pisil kakil bilibe, csak én nem akartam eröltetni, mert még úgy érzem bőven ráér. Kapott egy zenélő bilit, na abból kiszedtem az elemet, hogy nehogy már muzsikára pottyancson. Csak nálunk az van, hogy ahogy nyilik a szeme, nyomja, és mire szólit, hogy anya, már a dolgát elvégezte. Ritka, hogy elkapom kaki előtt. Nappal meg nem lehet kiszámitani, hogy épp mikor akar. Majd jövő nyáron megpróbáljuk szobatisztaságra szoktatni.

Juca!
Nagyon édes a kislányod.

De minden gyerek nagyon szép. Jó lenne egy tali!

Puszó!
Vendég

Angie!
Kép nincs, deeeee figyuzz csak... ;) :D

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/s ... fmG3wgl5aa

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Angie!
Nagyon jó képeket hoztál, Szilárd iszonyú sokat nőtt. :D
Én is nagyon örültem volna egy talinak, még így egyben.. :D de majd ha kint lesz a Tökmag akkor talizunk. :D

Anita!
Szívből gratulálok a kisfiatokhoz!! :D :D A vasam nekem sem lett túl jó, én is szedek kb. 3-4 hónapja Maltofert.

Norwell!
Igen tudom,mindenki azt mondja,h. a szülőszobán majd áldás lesz ez az 1 ujjnyi méhszáj. 8)
De a történtek után még mindenképp maradjon bent, bár hétfőn majd sok minden kiderül. :roll:
Gratulálok Saci új tudományához, hát igen mostantól kettő után szaladhatsz! :D

Kacsa!
Gratulálok Timinek a kínai nyelv elsajátításához! :D ÉS a bili, azta már ekkora nagylány! :D

Syry!
Igyekszem annyit pihenni amennyit csak lehet, de azért még mindig úgy érzem,h. rengeteg a dolgom. 8) Milyen volt a Párod meglepije?

ÉS akkor rólunk:
Voltam hétfőn UH-n, és a délelőtt folyamán kb. 20 évet öregedtem… :oops: a szonográfus egy nagyon goromba, mogorva nő volt :twisted: , maga az uh vizsgálat kb. 1,5 percig tartott, szinte csak lent nézte a babát, és az elején annyira erősködött,h. toljam le a nadrágom a csípőm alá. Nem is értettem,h. miért, hisz nem a combomban hordom Zsófit. De addig erősködött,h. muszáj voltam megemelni a csípőmet… :twisted:
Megvolt az UH, mondta,h. minden oké, bár elég kicsi a baba de majd megnő kint. Ennyi!! :shock:
Mikor felöltöztem,látom,h. csatol egy UH képet, mondom de rendes csinált egy képet (mert az arcát megmutatta,.kb. 2 másodpercre). Aztán kezembe vettem a papírt és rögtön lefagyott az arcomról a mosoly… :cry: Zsófi tényleg picike, becsült súlya 2500 g, ami kb. 2-3 héttel kisebb,mint kellene…. :cry: Miután kisírtam magam, megkerestem a dokim, aki innentől átvette az irányítást és egész délelőtt miattam és egy másik kismami miatt (az ő babája 2100g a 36. héten)rohangált. Csináltak flowmetriát-tökéletes lett, volt ctg-az is jó, vérnyomi, pisi rendben). Úgyhogy passz, de mondta,h. szól az ambulancia vezetőnek, és megbeszélik,h. mikortól fektessenek be, de készüljek,h. valószínüleg másnaptól. :shock: :cry: Hát itt el is szakad a cérna, sírás rámtört,mit fogok én 3 hétig csinálni bent? Aztán Vezető jött, megnézte kívülről a pocakom és azt mondta,h. szerinte nem olyan pici ez a baba, uh. Retardáció nem áll fenn.(Retardáltak azok a babák, akik a velük egykorú babáktól kb. kb. 3 héttel fejletlenebbek)
És a jövő héten kontrolll uh biometriával és flow-val.
Aztán mondta a dokim,h. akkor pénteken ctg a helyettes dokival (ő hétfőn jön vissza) és hétfőn UH. Ha ott minden oké, tehát látható a fejlődés, akkor minden megy a maga útján, viszont így sem hordhatom ki a 40. hétig, tehát hamarabb megindítja (de ebben az esetben,ha kisebb a baba ez a normális)viszont ha nem jó az uh,akkor valószínűleg felvesznek osztályra, és szerintem hétfő,kedd környékén szülünk. De ez majd hétfőn eldől…viszont mostmár szinte biztos,h. indított szülés lesz, ha addig nem idul meg magától, bár remélem nem fog, mert jó lenne a dokimmal szülni.. (bár kb. 1 hete vannak jóslóim) én még nagyon örülnék,ha bent maradhatna Manó egy kicsit, de az ő érdekei az elsők…
És mondta a dokim,h. ne keseredjek el,mert az ő kisfia (most lesz 1 éves és makk egészséges) 40. hétre született 2650g-al!! :shock: Úgyhogy no para!
Pénteken megyek majd ctg-re is, most már heti 2x járok….
Majd igyekszem jelentkezni, de ha már nem jönnék,akkor Eszter úgyis tudósít majd Titeket!! :D
Vendég

Pupy!!!

Először is nyugodj meg!!! Az a legfontosabb, mert ha tényleg kisbb Zsófia, akkor neki most a véredre van szüksége, amitől fejlni tud.

Nem akarok senkit sem felüllbírálni, de a magzati súlymérés baromság!!! Az uh csak a csövescsontokat + a buksiátmérőt nézi és abból számol, arról sejtelme sincs, hogy azon a csonton mennyi husi van! Szóval a kg-val ne foglalkozz!
A csontadatokat figyeld, a combicsontit + a buksit, hogy az nő-e, mert az a mérvadó!

Ha a flow-val minden rendben, az azért nagoyn jó, mert nincs semmi kapcsolati hiba köztetek!

Én 3 esetet is leírnék Neked, remélem, csak a pozitív tapasztalatot vonod le belőlük.

- volt kolleganőmnek a 34. héten derült ki, hogy kicsi a baba, DE neki ekkor a flow-ja már rettenetes rossz volt, rögtön csaszi, 700 gr-os kislány, aki azóta már 8 éves, okos, ügyes 2. osztályos
- volt topictársam, itt Db-ben, neki is a 34. hét körül derült ki, hogy kicsi a baba, neki is rossz volt a flow-ja + a lepény is öregedett, kapott is keringésjavítót vagy mi a szöszt, végül indították neki is a szülést, a 36. hét körül 2 kg körüli babával, remekül van, 1,5 éves, kicsit gizda, de okos, ügyes
- másik volt topictárs, szintén kisebb babával, neki hagyták végighordani, de az övé is csak 2 kg körüli volt, de ő is jól van, okos, ügyes, hamarabb állt fel, mint a rendes súlyú babák

Szóval tényleg nyugodj meg, ha a flow, a keringés jó, Zsófin nem látszik semmi, pusztán kisebb, mint a statisztikai átlag, akkor nincs semmi baj!!! Lehet, hogy kicsit rövidebb lesz, de lehet attól még bőven duci! Tudod, én is írtam, hogy nekem is kicsi volt a hasam, Timi sem lett magas, 50 cm, de dagi volt nagyon, 3700 gr. Akkor bőven az átlag fölött volt a súlya, de alacsonyabb volt. Mára ez megfordult, 83 cm körül van és 9500 gr, ma 17 hónapos. Bőven lehetne akár 1-2 kg-val is dagibb.

Persze fontos, hogy figyeljenek Rátok, és ahogy olvastam, nagyon lelkiismeretes a dokid és tudja mit csinál. És ha Te bízol benne és a döntéseiben, akkor meg végképp nem lesz semmi gond!!!

kacsa14

Kacsa!
Köszönöm a példákat és a megnyugtatást!! :D :D
Igen a dokim nagyon lelkiismeretes és tényleg megbízom benne..hétfőn pedig úgyis minden kiderül...
Amúgy a méretei érdekesen,mert a combcsontja tökéletesen megfelelnek a terhességi kornak, csak a többi csontmérete kisebb, pl. a fejmérete csak 34 hetesnek felel meg.. (kisfejű hosszúcombú :D )
Azért remélem,h. kihúzzuk hétfőig,mert ma egész nap vannak jóslóim.. :shock:
Vendég

Unique
Kérlek küld el nekem újra a képeket. Az is jó, ha megint beteszed ide a fórumba, majd kimásolom.

Kérlek titeket, hogy, ha táblás módosítás vagy ilyesmi szükségeltetik, azt valahogy emeljétek ki, hogy mikor visszakeresek könnyen megtaláljam :) köszi.

Évi
Köszi :) hát bevallom meg is szoktam zabálni azt a pocit. Hatalmas pocid lehet :) mostmár igazán jöhetne egy pocifotó. Dóri hogy fogadja a tesókat?
Új UH kép? AFP rendben volt?

Heni
Hát a te lányod is cukorfalat, nekem főleg az unokaöcsis kép tetszik azon annyira édesek. Ja meg amelyiken alszik. Bocsi, de lehet a hét nem jön össze. Ha igen akkor a péntek esélyes, de majd dobok sms-t.
Apááám a lábad nem semmi volt. Nem fájt? Szerencsére én nem vizesedtem ennyire.

Tina
Hát igen ...szombaton..úgy elszaladt ez az egy év...teljesen el vagyok érzékenyülve.
Szép nagy lett a kisfiad :)

Syry
Még nem írtam, de én is nagyon jól éreztem magam :) azaz jól éreztük magunkat. Remélem Máté nem orrolt meg nagyon a homokdobálásért :) és remélem legközelebb a kulcsom sem hagyom el :)
Hogy sikerült a vasárnapi program?

Pupy
Én már nagyon kíváncsi vagyok felújított lakásra :) teszel képet?
Most már teljesen időben vagytok..:) Zsófi jöhet bármikor.

Angie
Olyan fura volt Sziszkó a képeken és kellett kis idő mire rájöttem, hogy azért, mert a nagy sörényét levágtátok :)Szépek vagytok így együtt :)

Norwell
Hát Saci nem semmi :) megnéztem a videót is :)

Kacsa
:)
15 fog jesszus :)

Anita
Gratulálok a kisfiúhoz.

Pupy
Megértem, hogy aggódsz, de sokszor van, hogy elszámolják a baba méreteit. Nagyon igaz amit Kacsa írt. Lilla súlyát sem találták el....hidd el minden rendben lesz.
Az a lényeg, hogy a keringés és többi adat alapján Zsófi jól van ott bent. Hidd el csak ez számít.
Hosszú combú csini manökencsajszid lesz :) szorítok, hogy a dokid is megnyugtasson hétfőn.

Mi meg 2 hete szülinapozunk :) felköszöntötték a nagymamák és mi pedig most szombaton tartjuk majd. Hát már látom el leszek érzékenyülve aznap :)
Végül is semmi nagy dolgot nem tervezünk, csak szeretnénk maximálisan kedvezni Lillának arra a napra. Remélem jól fogja érzeni magát.
Amúgy hihetetlen, de az elmúlt napokban rohamosan fejlődik, mind értelmileg mind fizikálisan.
Tegnap reggel például mentem tornázni és közölte velem, hogy pá-pá minek kiséretében integetett majd egy laza mozdulattal dobott egy puszit. Hát igen elérzékenyültem :) alig bírtam elindulni :)
A héten beszaladtam a volt munkahelyemre, ahol is teljesen odavolt, hogy körbe rajongják, az emberek meg attól voltak oda, hogy ő ezt ennyire jól viseli :)
És lépett egyet önállóan, amit továbfejlesztett tegnap...:) a játszón, félig letolt gatyával :) (éppen pelust akartam neki cserélni) fogta magát és elindult :)
De lépett vagy 5-6-ot kapásból :)
Szóval alakul. Most már szépen áll, meg pakol :lol: egyedül...jajj meg annyi mindent csinál le sem bírok írni ennyi mindent. Ha férjem végre elmondaná, hogyan lehet a videóinkat lekicsinyíteni úgy megmutatnék párat.
Ja meg még annyi változás állt be nálam, hogy 3 X-es lettem :)

KépKép
KépKép
fleur

Tábla

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Már 16 fog! :)

Grat a lépegetéshez!
A szülinaphoz meg majd a napján! :)

Pupy!

24 hetesen, 4d uhu-n nekem is a feje tán 2 héttel nagyobb, a lába meg 2 héttel kisebb volt ...

Minden rendben lesz Veletek!

kacsa14

kacsa14

Juca!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánok itt is!!! :D Kép
Vendég

Pupy!

Szorítok Neked nagyon, elsősorban azért, hogy megnyugodj! Nagyon rendes, hozzáértő dokid van, ez látszik, a flowmetriád eddig jó, úgyhogy baj nem lehet! Majd idekint jól felhízlalod a kicsi lányt, arról nem beszélve, hogy az uh. tényleg nagyokat tud tévedni! A szeptemberi topicban az egyik lánynak 4kg körüli babát jósoltak, közvetlen a múlt heti szülése előtt, erre megszületett 30050 g-mal!

Fleur!

Boldog szülinapot Neked, remélem, nem viselt meg nagyon a 3.X betöltése! Én elég jól vettem júliusban! És Lilla is rögtön 1 éves! Ez azt is jelenti, hogy lassan belevágtok a tesóprojektbe???

Márti
borossné becz márta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?