Bellanitta
Szerintem tegyél fel rucis pocakos fotót, ha a varratot nem szeretnéd mutogatni. 3,5 kg...hogy csináltad? Az jó kevés.
Hát nem nagyon látni
Syry
Kocsi
ezt én sem értem miért lopta el valaki a kocsitokat...
tényleg nagyon rossz autó nélkül, főleg Pesten. Nekünk is volt egy ilyen jó pár hónap mielőtt a mostanit megvettük..ráadásul akkor történt minden féle, és persze akkor lett volna rá a
legnagyobb szükségünk...
Utólag is gratula Máténak a másfél évéhez.
Rátok is rátok jár a rúd
a frász jött rám mikor írtad, hogy leesett Máté. Tényleg szerencse, hogy nem lett nagyobb baja. Amúgy tüneményes a képeken.
Szisszka
Nem tudom miért mondják, jó húsban van Marci a képek alapján. Jól néz ki.
Kacsa
Édes babakocsizó Timcsa.
A rózsaszín kalapos hölgyikét meg el sem lehetett volna téveszteni.
Unique
Húha új képek...betennéd nekem még 1x? Bocsi csak nincs időm visszakeresni és persze beteszem.
Amúgy én a Nutrilite vitaminokat ajánlanám neked nagyon, nem szintetikusak, csak természetes anyagokat tartalmaz (zöldség és gyümölcs koncentrátum valójában, ami vitaminokban gazdag) én ezt szedtem terhesség, szopi alatt és most is. Ha érdekel írj és amúgy No. 1 a Centrumot is megelőzve, csak nincs TVs reklámja.
Csak a B vitaminok közt van olyan amúgy ami étvágynövelő, de semmilyen vitamin nem hízlal.
Rucik engem érdekelne csak az a baj, hogy őszi kollekció szerintem nektek más méret volt, de azért bepróbálkozom. 80-86-os őszi téli rucik jöhetnek szóba.
Tényleg megtennétek, hogy a táblás kívánságokat kiemelitek, hogy meglássam jobban?
Juca
Nagyon szépek vagytok így együtt...
Hasfájás még mindig elkerül??? Emléxem anno írtad, hogy Kinga nagyon pocifájós volt.
Azt üzeni drága férjem ördis képre, hogy ti sem vagytok komp lettek
Oriandy
Nagyon sajnálom a sikertelenséget, meg papádat is... remélem most már kicsit rátok mosolyog a szerencse.
Jók a nyaralós képek.
Ami pedig a kicsit lazulást illeti babatémában, szerintem jó döntést hoztál...doki mit mondott?
Faul
Nekem van egy eladó babakocsim 20 ezer forintért, de egyezkedhetünk még. Retrus, nekünk nagyon jó volt amíg Lilla kissebb volt (2 lábzsákos) most már van egy kisebb szaladgálós
amennyit hajlandó benne ülni ez is elég már. Írj privit ha érdekel.
és amúgy egyet értek, nekünk is egy csomó turis és kapott holmink van és tök szépek meg olcsóak és nem szakad meg a szívem mikor hason csúszik a homokozóban
Márti
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Gyulán
remélem azért még kihúzod ezt az augusztust. Most már hűvösebb lesz.
Most olvasom, hogy srácok megint betegek voltak...
Nem bicajozni nem bicajoztunk vele, ahhoz még túl kicsinek ítéltük, de majd jövőre. De: Balatonos pancsiztunk, sétáltunk, vitorlásoztunk, éttermeztünk, csúzsdáztunk, homopkoztunk...meg minden ilyesmi. Igyekeztük szokás szerint aktívan eltölteni a nyaralást
Babci már szép nagy, apátok álla meg a földön lesz mikor meglátja a kis nunist
Norwell
Ja csak a 11 hónaposomnak hiába mondom még nem jut el a tudatáig
néha idegtépő a nyüszije. Most amúgy is rosszabb napjai vannak, nem tudom miért.
Én azt feltételezem, hogy unatkozik és én már nem vagyok elég.
Szuperek a Balcsizós képek és igazán tehettél volna magadról is.
Topik
igen én is érzem. Már sok a babás mama és kevés a próbálkozó hölgyemény
elfoglalt kismamák nem érnek rá...én se nagyon...
Évi
Szerencsére, hogy jól vagytok. Jó hogy jelentkeztél. Poci fotó? Most nézem már 16. hét. Balatonról mindjárt írok közösbe.
Mi is mindenfelé kóválygunk így a nyárban, nagymamámtól meg is kaptam, hogy miért nem tudunk a fenekünkön maradni abba a szép lakásunkba
A Balcsi előtt voltunk 1 hetet Egerben, mert anyuék nyaraltak és mi őriztük a házat és emellett még jól is éreztük magunkat és végre láttuk a várost
Lilla nagyon élvezte az udvarozást, meg voltunk strandolni és Szilvásváradra is ellátogattunk.
A Balaton is nagyon jó volt. Igaz csak egy rövid hétvégére voltunk csütörtök estétől-hétfő délutánig. Szinte végig jó idő volt csak egy nap volt hűvösebb ami tényleg pulcsis, hosszú nadrágos szeles nap volt, de a következő nap már strandoltunk.
A vizet is élvezte, bár eleinte nagyon bizalmatlan volt, de az ölünkből ok volt a Balaton. Meg lépcsőzött állandóan le a Balatonhoz meg vissza a kezemet fogva.
Amúgy most szépen kikerekedett, legutóbbi mérésen 11 hónaposan 8480 gramm és 74 cm volt. Szóval megnőtt
Járás még nem csak bútorok mellett, a kezünket, a babakocsit és a járássegítőt tolva.
Értelmileg rengeteget fejlődött az utóbbi hónapban. Az apa, anya-t már egész felismerhetően mondja, meg a cica az ciiii.
A babajelekkel is kezdünk haladni, már mutatja a kutyát, macskát, ha inni, enni szeretne, a pancsit, azt, hogy szeret minket vagy valamit, ha kér valamit, a gyere ide, pá-pázik, a halat és a kacsát
Viszont sajna elég hisztis lett...
sokszor nehéz kitalálni mi is valójában a baja. A védőnő azt mondta, hogy ez egy természetes folyamat, most fedezi fel, hogy neki is van akarata...hát tényleg van jó nagy
csak én azt hittem ez a korszak majd kicsit később jön 2,5-3 évesen, de persze lehet addigra már túl leszünk rajta.
Az utóbbi pár napban kifejezetten nyűgös...de hát ennek több oka is lehet. Most éppen kicsit be van rekedve (de ezen kívül semmi egyéb tünet) és a foga is jöhet (már van 6 db) alul, csak nem engedi már megnézni és ő nem az a nyálzós típus, hogy ez jelezné. Az is valószínű, hogy unatkozik, általában gyerekek társaságában a játszón semmi probléma nincs.
Ő az a típus akinek szüksége lenne a bölcsire (csak nálunk nem sok esély van rá, hogy felveszik, kivéve, ha visszamegyek dolgozni).
Amúgy tüneményes a jó pillanataiban
néha olyanokat tud kacarászni, ha bohóckodunk neki, hogy folyik a könnye az egész családnak
És már egyedül iszik
néha pohárból és szipkás üvegből, meg vizes palackból és újdonság, hogy egyedül eszik. Ez annyit jelent, hogy én ráteszem a kanálra a hamit ő meg kiveszi a kezemből a kanalat és ő egyedül (némi segítséggel) teszi a szájába
Igyekszem képeket is meg táblát is valamikor prezentálni.