Sziasztok!
Itt vagyok, nem tüntem el
Sajnálva láttam, hogy a hétföi kérdésemre senki nem válaszolt, biztos nem volt még ilyen problémátok
De mindegy, ez van.
Amugy sajna még nem óldodott meg a probléma, mert hol eszik ,hol nem.De a hozzátáplálással nincs gond, mert abbol eszik, a sütötökköt, meg nagyon szereti.Eddig csak ennél az egynél volt az, hogy nem fintorgott az elsö kanálnál
És megevett 3/4 üveggel belöle.Na most pedig vissza........
kolyok28: Nagyon édi Máté, és milyen nagy
kiszazsu: Nagyon aranyos Alexa és Viko
Jol állt neked a rövid haj.
Boldog házzasági évfordulót igy utólag.
judit18: Hogy van Eszertek keze? Gyógyulgat már?( mert tudom,milyen soká fog meggyógyulni, saját tapasztalat)Hogy van Eszterke?Jobban van ?Jol kijutott neki is szegényke:(((
Kacika:Hogy van Petike fejsérülése, remélem gyorsan gyógyul
judit(k): Veled is mi történt?Jó kis melo volt gondolom, mire sikerült felszedned az utcsó szilánkot is.Sajnálom, hogy nem szeretsz szoptatni
De örülök, hogy ilyen kitartó vagy
ha hizol szoptatás mellett, nem csoda, hogy annyira várod a végét:((Remélem ez nem befolyásolja a szakdogádat. Mikor szültem volt a korterembe egy anyuka aki még mellre sem tette a kisgyereket.Nem akarta szoptattni és mindig azt hajtogatta ,hogy neki nincs teje
Iratott is tápszert mielött kiengedték a korházból.(Akkor nagyon mérges voltam rá, hogy szenvedtetti azt a csöpséget
)Jo sok mindent evett már Nimi:) Nem tudtam hogy ilyen problémátok isvan.Remélem kinövi ,és nem kell müteni:(((Hogy van Levi?Lement már a láza?Mi van valami járvány van, hogy ennyien betegek vagytok?Gyerekek plussz felnöttek
mpart:Nagyon helyesek a gyermekeid
Látom jo kis játszótéren voltatok:
linocs: Nem semmi napotok volt kedden.Gondolom kivoltál fáradva rendesen.
jim:remélem jobban vagy már és nincs semmi komoly a veséddel
+++++++++++Mit mondott az orvos?Hatnak a gyógyszerek?most olvasom, hogy egyre rosszabbul vagy, nagyon sajnálom, jol ki jött most ez rajtad:((
szilvánusz:Hogy álltok szoc.pol ügyben?Sikerült elintézni?Hol kértétek ki a polgármesteri hivatalban?vagy a városházán? Remélem visszajött a tejed és azóta meggyógyultál
Sok
Boldogot igy utólag is
Pumperka: Hogy álltok szpi ügyben?Sikerült már visszaállnotok, vagy még mindig nem izlik Zsomorkának?
Remélem lasacskán megszokta az izét
petramama:örülök, hogy meggyógyult Boroka,ari lehet mikor berreg
Remélem a barack tetszeni fog neki, nálunk megy, csak 4 nap után már kiköpte
Jo lehet az a rokitábor
Egyáltalán nem vagy "görény anya" sőt szerintem jót teszel vele, mert legalább mozognak ,késöbb pedig mégmeg is szerethetik+ akár táncosok is lehetnek majd idösebb korukba
monácska:Nem semmi egy út lesz a fiadnak az új suliba
Nem csodálom, hogy berágtál az utasokra, én sem birom az ilyet, semmi tisztelet nincs manapság az emberekben
Legalább a kisbabákat tisztelhetnék
Elvárják ,hogy te alkamazkodj olyan hellyeken is ami direkt nekünkvan fentartva
eszterxx:Sajnálm ami történt, részvétem
Lélekben veled vagyunk.++++++++++++
Ginger1:Zazi is jo sok mindent eszik
Azért nem bélpoklos annyira
Kérünk képet had lássuk mekkora:))
Bosek:Jo kis sulya van már Blankának is.
kmanna:Nálunk eleve középtályon van beálitva az ágy magassága.De szerintem mikor már elkezd kapaszkodni és huzza magát felfele, biztos hogy jobb ha lejebb teszitek az ágyat.Nagyon édes Panka, hogy milyen szép szeme van:)Egy tündér:)
[b]beuska:[/b
]Boldog Név Napot!
lusie:Hogy vagy?Olvastam én is hasonlokat éltem át még az elején.Nem semmi miket kell kiállnod.Az algopirint szedjed szopizás után vedd majd be, nekem a doki aszisztense mondta ezt.Igy kevés megy át a tejbe.
Mi van valami járvány van, hogy ennyien betegek vagytok?Gyerekek plussz felnöttek
Jobbulást mindenkinekNa megyek mert özön dolgom.