Új privát üzeneted érkezett!

Anna, nem jött át, de én elküldtem az enyémet Neked priviben, hátha Te megkapod!
Vendég

TALI: Megyek én is, de én azért szeretnék egy jó kis sütire beülni az Árkádba... :oops: :oops: Hol van a játszó az IKEÁban??? Régebben a gyerekosztály és az étterem között, a lépcsővel szemben volt, de most ott valami Family Shop van. Beköltöztették az étterembe???

11-re még jönnek az asztalosok, remélem tényleg ideérnek addigra és tényleg végeznek egy óra alatt, ahogy ígérték. Ha nem, akkor késni fogok. Szóljatok, ha átköltözök közben máshová!

Jim, jobban vagy?

Kép

Kép
mzx

Azért nem hívtam ki a dokit mert kb. 70 éves és nem igazán mobilis. Orvost kell váltanom, már tudom.

Pepike!
Az énvagyokalegszerencsétlenebb brigád méltán alapító tagja vagyok. Felsorolni is sok volna a topicélet alatt bekövetkezett bajaimat.... :(

Nem baj, lehetne még rosszabb...Ez vigasztal, meg az hogy egyszer megnőnek a gyerekek és könnyebb lesz a betegségeket kezelni.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Akkor holnap én is megpróbálok odamenni, de nem igérek semmit, mert de. adom át a boltot és ha minden rendben megy(amit magamból kiindulva kétlek) megyünk!!!

Juditkmét!

Én is úgy vagyok vele hogy lehetne még rosszabb, annyi szörnyűséget lát hall az ember, ahhoz képest nekünk jó!!!!

Jimm!

Mi újság??

Nem értettem előbb az Aranykavicsos sztorit, pedig vöri vagyok :roll:
mi is volt vele??????????

pepike

Kép

Kép
pepike

Jim!!!! JOBBULÁST, KÜLDTEM PRIVIT!!!!

Judit(K), Levinek is jobbulást kívánok, remélem már jobban van, lement a láza!!!

Én találtam egy milupás tejpépet 7féle gabonás és gluténtartalmú, ezt esszük vacsira, eddig ez az egy ami tényleg laktatja. Tápszerrel keverem ki, de gyümölcsöt is kell bele tennem, mert semmi íze. Az van ráírva, hogy hat hótól.

Lépek szunyálni, apa kártyázni ment... :cry: :cry: :cry:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jó estét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Telihold van és más dolgotok akad???? :roll: :wink:

Hülye aki magába beszél.......(ügye pepi?)

pepike tényleg fáradt, most aludni tér.....Jó éjt!

pepike

Kép

Kép
pepike

Bosek,
dettó ugyanezt a milupás pépet találtam én is, és emiatt kezdtem el agyalni az egész glutén-dolgon. Te akkor ezek szerint adod Blankának. Én tejjel keverném ki...hát nemtom, lehet picit még várok vele. Nálunk Rics tejfakasztó buliba ment már megint!!! Komolyan, annyi baba születik az ismeretségi körünkben (3 hét múlvára is ki van írva egy csajszi pl.), hogy ezek állandóan buliznak! Éshát a tejfakasztó buli az nem játék ám, ott kötelező ám megjelenni :D (vagy száradjon az én lelkiismeretemen, ha nem jön össze a tejcsi, mert rinyáltam, hogy jó lenne már egy estét itthon együtt sataratta...)

Pumperka,
nagyon köszi, ha eszedbe jut esetleg rákérdezni a gasztrodokinál!

Monácska,
jó hepajkodást Nektek! a felsorolt kajákat olvasva elsomfordáltam a hűtőig egy joghurtért :?te kipróbáltad már ezt a rizstejet? Édi lehetett a kiscsaj, amint a banánt cuppogja :D :D

Juditk,
lement már Levinek a láza?

Kacika,
ezt meg én nem kaptam meg :roll: :roll: mi bénázunk, vagy van valami árnyékfelhő a babanet felett itt Kecsó környékén????

KépKép
kmanna

Kacika,
végre sikerült!!! :D válaszoltam :D

KépKép
kmanna

Tapasztalt Anyukák és kevésbé tapasztaltak!

Az az én körkérdésem, hogy egy olyan hosszabb, és messzi útra, mint amilyen a horvátországi lesz a jövő héten, milyen plusz dolgot vigyünk a gyermeknek? Például gyógyszerből a lázcsillapítón kívül? Mi az, amire pluszban figyeljünk oda csomagolásnál?
Kicsit most elbizonytalanodtam, mi mindent vigyünk a szokásoson kívül...
linocs

Csak azért, hogy velünk legyen tele az oldal:
Szóljon, akinek ennél szebben eszik a kölke :D :D :D
Kép

imád ülni a babóka!!!!
Kép

mostmár én is elmentem pihizni, jócakát!

KépKép
kmanna

Levi láza 38,6-ra ment le. :( Aránylag most jól van.

Linocs!
Én mindig viszek hosszabb útra Cebion cseppet, orrcseppet, orrszívót, köhögéscsillapítót.
A Calcimusc is jól jöhet....

Naptej, fenistil, szúnyogriasztó.

(mi még mostanában hasfogót is vittünk - amúgy hashajtót szoktam Levinek).

Meg beszereztem most magneB6 ampullákat hányingerre.

Azért én túl óvatos vagyok, mert már megjártam. Fruzsi még csak anyatejet eszik, ugye? Akkor az a legjobb "gyógyszer" mindenre.

(ezeken felül viszek tápszert, bébiételt, vízforralót, teafüvet, cukrot, citromot, mézet stb. stb.) - de nektek erre nem lesz szükségetek

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kmanna!

Édiiiiiiiiiiii! Szépen eszik :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Linocs, mi például vittük a kiskádját, és a játszószőnyegét, hogy ne legyen annyira idegen a hely neki.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Linocs! Mivel Fruzsi még csak szopik nem kell annyi minden, mint amit Judit írt. A naygobbaknak már én is szoktam vinni hányás, meg köhögéscsillapítót, stb.
Szóval: Lázmérő, kúp, vagy szirup, orrcsepp, (orrszívót nem szoktam, mert mivel szívod ki, ha nincs porszívó). Vittem biztonságnak tápszert, meg bébigyümit (persze mindent bontatlanul hazahoztam :) ), na meg ehhez cumisüveget, meg kanalat). Naptej, szúnyogrisztó spray, konnektorba dugható szúnyogriasztó. Ami nekünk nagyon bejött: elvittük a kádba tehető macis fürdetőjét és a zuhanytálcába ezt tettem be és így remekül meg tudtam fürdetni. :lol:

Kmanna! Jól néz ki Panka! :lol:

Jim! Hogy vagy?????? Tessék életjelet adni!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Linocs!

Az előttem szóló tapasztalt rókák már mind leírták amit én is akartam :lol:
-Sztem is fontos a Calcimusc,méhcsípés vagy akármilyen étel allergia esetére.
-orrcsepp vagy orrspray
-láz vagy fájdalomcsillapításra(pl.fogzásra) Nurofen
-tápszer,bébiétel(csak a bizti kedvéért h nyugalomba lehess)
-lázmérő
...a többit meg már te is tudod :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Bocsi, hogy eddig nem voltam, de nem volt gépünk. Tegnap sikerült végre beállítatni!

S.O.S kérdésem:
Brutál begyulladt az egyik mellem, valami extra gyors segítséget tudtok mondani. Ami itthon van gyulladáscsökkentőm, semmit nem lehet szoptatás alatt használni. Már próbáltam a fejést utcsó cseppig, kicsit maszíroztam is, jegeltem is. És egyre durvább, már nagyon fáj. Holnap elmegyek gyógyszertárba ha nem javul, mi az ami tuti segít!!! Légyszi segítsetek! Köszi

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie!

Sajna ebben tapasztalt vok.
Szóval szopi előtt meleggel borogasd h fellazuljon és szopi közben is masszírozd finoman(ne erősen mert sérülhet további tejcsatorna is).Szopi után hideggel borogasd de csak módjával mert apasztó hatású a hideg.
Homeot akarsz használni vagy rendes gyogyit?
Lázad is van?Ez fontos tény,mert ha igen akkor muszáj az antibiotikum ha gyors és tuti javulást akarsz,mégpedig Augementin.Én már 2x szedtem Olikával mellgyuszi miatt,szabad szoptatás alatt is.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

És mindig a gyulladt melleddel kezd a szopit.Fejni csak kíméletesen és nem sokat, mert akkor egyre több lesz a tej és a gyulladásnak az nem jó.
Algopyrint is beszedhetsz ha lázas vagy.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Köszi Panny a gyors választ!
Lázam még nincs, szerencsére. Hipp-hopp jött ma ez a vacak, és óráról órára rosszabb. Kb. a fél mellemre terjedt ki, kőkemény és fáj, szerencsére Petike szépen kiszopizta nemrég, de javulás nuku. Megpróbálom az előborogatást, hátha akkor tényleg fellazul. Én is algopyrint vadásztam, naná, hogy nincs most itthon. Algoflexre pedig azt írják szó se lehet róla. Nem ragaszkodom a homeoshoz. Nagyon szépen köszi a segítséget!

Livi
Kép
Kép
lusie

Köszi Panny a gyors választ!
Lázam még nincs, szerencsére. Hipp-hopp jött ma ez a vacak, és óráról órára rosszabb. Kb. a fél mellemre terjedt ki, kőkemény és fáj, szerencsére Petike szépen kiszopizta nemrég, de javulás nuku. Megpróbálom az előborogatást, hátha akkor tényleg fellazul. Én is algopyrint vadásztam, naná, hogy nincs most itthon. Algoflexre pedig azt írják szó se lehet róla. Nem ragaszkodom a homeoshoz. Nagyon szépen köszi a segítséget!

Livi
Kép
Kép
lusie

Linocs: Én vinnék fenistil cseppet, kálciumot (ampullásat) és csalánkiütés elleni ecsetelőt is.
(Zazit megcsipte valami egyik nap. Erre úgy reagált, hogy az egész hajas bőrfelülete csalánkiütéses lett. Nagyon jót tett neki a fenti három cucc).

Kép
ginger1

Lusie!

Nincs mit,inkább ne kéne ilyenben segítenem...átérzem a szitut,nagyon sz@r tud lenni...de ha reggelre sem jobb ,sőt rosszabb esetleg, akkor sztem menj el dokihoz gyogyiért mert a fél mell gyulladása nem kicsi :?

Jobbulást!!!

Lehet h mi sem megyünk a talira mert rengeteg dolgom van :? :shock:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Tündérmanónak tegnapra boldog szülinapot,
Beuskának holnapra boldog névnapot kívánok!

Juditk, remélem Levi holnapra még jobban lesz.
Jim???????
Lusie, neked is jobbulást!
(Már napok óta mindenkinek csak jobbulást kell kívánni. :( :( :( :( :( )
Kmanna, cuki az a maszatos pofi!

A holnapi talisoknak jó szórakozást!
Vendég

Szőke Márti :wink: :wink: :wink: , Jim feltette a képet, aztán a szerkeszt gombbal törölte. Aki közben itt volt, az látta, aki a törlés után jött, lemaradt. :lol:
Vendég

Ja, köszönöm a keresztelős hozzászólásokat! Azt tudom, hogy a keresztelő ingyen van, de valaki azt mondta, hogy utána a keresztszülők adnak a papnak valamennyit. :? A húgaim lesznek a keresztanyák, és nem akarnám, hogy ők fizessenek, én adnám oda nekik előre. Azért kérdeztem.
Vendég

Tényleg sokunknak jobbulásra van szüksége! Úgy tűnik ez egy ilyen időszak.
Sajnos nem lett jobb a mellgyulladásom, ráadásul hőemelkedésem van és úgy szédülök, hogy ülni alig tudok. Éjjel nem is tudtam aludni, a borogatás sem nagyon segített. Reggel kis masszírozás mellett lefejtem a tejet, majdnem csillagokat láttam, a szokásos mennyiség viszont megvolt. Du. rendel a háziorvos, ha addig nem találok megoldást, elmegyek. Egyelőre bekentem körömvirágkrémmel, de szerintem mint halottnak a csók.

Szegény Panny, nem lehet semmi ezt többszörösen átélni!

A legszebb az, hogy az egész környéken senki nem tud nekem algopyrint adni. Nekünk mindig szokott lenni, persze csak ha nem kell...... Dobjatok egyet gondolatilag, hátha segít!
:lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

ja és Zsu! Nekünk evangélikus keresztelőnk volt és én adtam 10e ftot oltárvirágra. Nálunk az adomány célját szokás megnevezni.

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie, bevehetsz nurofent, panadolt is, amiből van gyereknek való.
A melledre pedig TÚRÓT kenj, rá textilpelus, és jó lenne feküdni, plusz szoptass váltott helyzetben, nagyon jó ilyenkor a föléhajlós, térdelős, meg a hónaljtartás. (és végső esetben augmentin, ez tény).

potyka

Írtam egy hosszút elszállt :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Lusie!
Nekem a tus alatti gyengéd masszírozás segített. (meleg víz alatt).
Meg a Garmastan krém, direkt erre való. Meg a sok szoptatás, és közbeni gyengéd masszírozás....

Levi jobban van. Azt mondja nem fáj a torka. Nem tudom hogy így most bekeverjem -e az Augmentin duot, és ajdam e. SOS! Szerintetek????

Nimó egyre korábban ébred. 7-6-5-4 óra. (azért a 4 órásat már nem annyira díjazom.) És nem akart visszaaludni, a digitális órát bámulta...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Köszi lányok a hozzászólásokat uti csomag ügyben!!! Készül a lista, és jól letámadom a dokinkat, mit írjon fel ;)

Lusie: nekem amikor volt mellgyulladásom, akkor a Bella Donnát javasolta a szülésznőm, amiből 2 óránként 5 bogyót kellett bevennem, mondjuk nekem durva lázam is volt (39,2), viszont a harmadik adagnál elmúlt a lázam, és jobban érztem magam, és a cicim sem fájt annyira.
linocs

Most olvasom, hogy erre jó:

BELLADONNA
Maszlagos nadragulya. A burgonyafélék családjába tartozó, többek között atropint tartalmazó növény, melynek sötét bogyói rendkívül mérgezőek. Hatóterülete: nyálkahártyák, keringési rendszer, idegrendszer.

Kiváltó ok: Heveny lázas állapot, fertőzés, vérnyomás kiugrás, száraz hideg, vizes haj.

Javallatok: Hirtelen fellépő lázas állapot, garatgyulladás, torokgyulladás, gége-légcsőhurut, vértolulásos középfülgyulladás, skarlát jellegű kiütések, magas láz, lázgörcsök, vérnyomás hirtelen emelkedése, napszúrás, csuklás.

Jellemzők: Hirtelen kezdet, heves tünetek, vörösség.

Tünetek: Igen magas láz, forró test, lázrózsák, hideg végtagok, verejtékes bőr, száraz nyálkahártyák. Nagyon fájdalmas, piros torok, száraz, ugató köhögés, lüktető fejfájás, minden fájdalom lüktető, tág pupillák, csillogó szemek. Minden ingerre (zaj, fény, érintés) túlérzékeny, rendkívül izgatott, és ez az izgatottság levertséggel váltakozhat. Savanyú, hideg italokat kíván inni, nyugalomra és sötét szobára vágyik.

Javul: Pihenésre, nyugalomra.

Romlik: Erős fényre, zajra, rázkódásra, hideg levegőn.
linocs

Sziasztok!

Hoztam néhány képet a Balatonról, hugicám elküldte emailben. Az én gépemről majd csak otthon tudom leszedni őket.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Jól gondolom, hogy az alábbiak jönnek ma az Ikeába??? Ha nem, akkor szóljatok, írjatok...

beuska75
linocs
monácska
mzx
pepike
pété
pumperka
szilvánusz
linocs

Nagyon köszi a segítséget Csajok!

A túrós verziót kipróbálom, meg most olvastam az LLL-en, hogy forró vizes palac és persze ahogy írtátok gyakori szoptatás "extra pózókkal".
Megyek forróvizes tusolni, masszírozni, aztán lefejem, mert persze Petike alszik mint a bunda, utána jöhet a túró! Ha ez sem segít, megyek a dokihoz.

Nagyon köszi mégegyszer! Jó közétek tartozni! :lol:

Judit, örülök, hogy Levike jobban van. Én nagyon antibiotikum ellenes vagyok, de a fene tudja. Sokszor nem fáj a gyerekek torka gyulladásnál sem. Pirosnak látod egyébként???

Livi
Kép
Kép
lusie

Zsu: nagyon jók a képek!!! Ugye a képen szereplő hug, nem a babát váró? Hanem a másik.
linocs

Sziasztok!

Itt vagyok, nem tüntem el :) Sajnálva láttam, hogy a hétföi kérdésemre senki nem válaszolt, biztos nem volt még ilyen problémátok :cry: :cry: :cry: :cry: De mindegy, ez van. :cry: :cry:
Amugy sajna még nem óldodott meg a probléma, mert hol eszik ,hol nem.De a hozzátáplálással nincs gond, mert abbol eszik, a sütötökköt, meg nagyon szereti.Eddig csak ennél az egynél volt az, hogy nem fintorgott az elsö kanálnál :) :) :) És megevett 3/4 üveggel belöle.Na most pedig vissza........

kolyok28: Nagyon édi Máté, és milyen nagy :D :D

kiszazsu: Nagyon aranyos Alexa és Viko :D :D :D Jol állt neked a rövid haj.Boldog házzasági évfordulót igy utólag.

judit18: Hogy van Eszertek keze? Gyógyulgat már?( mert tudom,milyen soká fog meggyógyulni, saját tapasztalat)Hogy van Eszterke?Jobban van ?Jol kijutott neki is szegényke:(((

Kacika:
Hogy van Petike fejsérülése, remélem gyorsan gyógyul :(

judit(k): Veled is mi történt?Jó kis melo volt gondolom, mire sikerült felszedned az utcsó szilánkot is.Sajnálom, hogy nem szeretsz szoptatni :( :( :cry: De örülök, hogy ilyen kitartó vagy :lol: :lol:ha hizol szoptatás mellett, nem csoda, hogy annyira várod a végét:((Remélem ez nem befolyásolja a szakdogádat. Mikor szültem volt a korterembe egy anyuka aki még mellre sem tette a kisgyereket.Nem akarta szoptattni és mindig azt hajtogatta ,hogy neki nincs teje :( :( Iratott is tápszert mielött kiengedték a korházból.(Akkor nagyon mérges voltam rá, hogy szenvedtetti azt a csöpséget :twisted: :twisted: :twisted: )Jo sok mindent evett már Nimi:) Nem tudtam hogy ilyen problémátok isvan.Remélem kinövi ,és nem kell müteni:(((Hogy van Levi?Lement már a láza?Mi van valami járvány van, hogy ennyien betegek vagytok?Gyerekek plussz felnöttek

mpart:
Nagyon helyesek a gyermekeid :D :D Látom jo kis játszótéren voltatok: :D

linocs: Nem semmi napotok volt kedden.Gondolom kivoltál fáradva rendesen.

jim:
remélem jobban vagy már és nincs semmi komoly a veséddel :( :( :( +++++++++++Mit mondott az orvos?Hatnak a gyógyszerek?most olvasom, hogy egyre rosszabbul vagy, nagyon sajnálom, jol ki jött most ez rajtad:((

szilvánusz:Hogy álltok szoc.pol ügyben?Sikerült elintézni?Hol kértétek ki a polgármesteri hivatalban?vagy a városházán? Remélem visszajött a tejed és azóta meggyógyultál :) :) Sok Boldogot igy utólag is :D :D

Pumperka: Hogy álltok szpi ügyben?Sikerült már visszaállnotok, vagy még mindig nem izlik Zsomorkának? :) :( Remélem lasacskán megszokta az izét :? :? :?

petramama:örülök, hogy meggyógyult Boroka,ari lehet mikor berreg :D :D :D Remélem a barack tetszeni fog neki, nálunk megy, csak 4 nap után már kiköpte :? :? :? Jo lehet az a rokitábor :D :D Egyáltalán nem vagy "görény anya" sőt szerintem jót teszel vele, mert legalább mozognak ,késöbb pedig mégmeg is szerethetik+ akár táncosok is lehetnek majd idösebb korukba :) :) :)

monácska:Nem semmi egy út lesz a fiadnak az új suliba :o :o Nem csodálom, hogy berágtál az utasokra, én sem birom az ilyet, semmi tisztelet nincs manapság az emberekben :twisted: :twisted: :cry: :cry: Legalább a kisbabákat tisztelhetnék :cry: :cry:Elvárják ,hogy te alkamazkodj olyan hellyeken is ami direkt nekünkvan fentartva :x

eszterxx:Sajnálm ami történt, részvétem :( :cry: Lélekben veled vagyunk.++++++++++++

Ginger1:Zazi is jo sok mindent eszik :) :) :D :D Azért nem bélpoklos annyira :D :D :DKérünk képet had lássuk mekkora:))

Bosek:Jo kis sulya van már Blankának is.

kmanna:Nálunk eleve középtályon van beálitva az ágy magassága.De szerintem mikor már elkezd kapaszkodni és huzza magát felfele, biztos hogy jobb ha lejebb teszitek az ágyat.Nagyon édes Panka, hogy milyen szép szeme van:)Egy tündér:)

[b]beuska:[/b]Boldog Név Napot!
lusie:Hogy vagy?Olvastam én is hasonlokat éltem át még az elején.Nem semmi miket kell kiállnod.Az algopirint szedjed szopizás után vedd majd be, nekem a doki aszisztense mondta ezt.Igy kevés megy át a tejbe.

Mi van valami járvány van, hogy ennyien betegek vagytok?Gyerekek plussz felnöttek :cry: :cry: :cry: Jobbulást mindenkinekNa megyek mert özön dolgom.

mimi80

Kép
mimi80

Talisoknak jó talizást :D :D :D :D
Kiszazsu: jók a képek :D :D :D

mimi80

Kép
mimi80

Sziasztok!

Monácska jön!!!!!!!!!!

Az árkád oldalánál áll meg a busz.
Segítsetek, hogy onnan hogyan keveredjek át az Ikeához?????

Eszterxx!!!
Gyere te is kérlek, ha ráérsz!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.29 08:22-kor.
Vendég

Sziasztok!

Juditkmét!

én adnám mert attól hogy most jobban van tuti nem gyógyult meg tegnap óta!!!!
Túl magas volt ahoz a láza.

A tali ha megy akkor is nehézkesen majd meglátjuk.
Átadom a boltot, aztán a lányom mamánál lesz de az öcsém meg nálam, akkor őt is hoznom kell.

Jimm!
Majd írj doki után. Hogy vagy ma??

Linocs!

Már mindent leírtak előttem én is ezeket mondanám.
Csípésekre szerintem is fontos a fenistil csepp, és vízforraló mert ihatatlan a víz még nekünk is üvegeset kell ott venni, és Fruzsinak még azt is forrald fel!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Linocs, igen, a képen Szilvi van, a fotós volt Gabi. De majd az én gépemről mutatok róla is képet! :)
Vendég

Monácska: két lehetőséged van: merthogy zebra az nincs az Ikea felé:
1. az Árkádba bemész, és lemész az alsó szintre lifttel, vagy mozgólépcsővel, az élelmiszerbolt mellett lehet, ha jól emlékszem, bemenni az aluljáróba, és megpróbálod becélozni az Ikea felé vezető lépcsőt (ebben nem tudok segíteni, melyik az...), és felcipeled a babót a kocsival

2. az Árkádba bemész, és egy szinttel feljebb mész lifttel, vagy mozgólépcsővel, és van egy híd az Árkád és a (nem tudom, most hogy hívják azt az áruházat most) áruház között. Áttolod a hídon a babót, majd lemész lifttel az utcaszintre, és az élelmiszerbolt melletti kijáraton kimész, és máris az Ikea előtti téren vagy.

Az Ikeában a lift használatához szólni kell az előtérben tartózkodó biztonsági őrnek.

Én a második verziót szoktam alkalmazni, kicsit bonyolultabb, de nem kell emelgetni a babakocsit...

Hányra érsz oda?
linocs

Linocs!

13.30-ra

Persze, ha nem késik a busz!!!!!!!!!!!

A második változat sokkal szimpibb, még nem mozgólépcsőztem babakocsival! :oops: :oops: :oops:

Valahogy odakevergek, ne aggódjatok!!!

Egyikőtöknek sincs meg a száma.................
Kaphatok egyet valakitőlm hogy tudjak sömit küldeni, ha gáz van???????
Vendég

MimI!

Köszönöm javulóban a dolog!

Zsu!
Hihetetlen milyen vékony vagy, semmi has. :D Arik a gyerekek!

Jim!
Jobban vagy?

Lusie!
Jobbulást!

Judit!
Örülök, hogy Levi jobban van. A gyógyszerdologban nem merek tanácsot adni. :?

JUdit18!
Jobbulást Eszternek, ha ma mégse tudnátok jönni.

Kacika!
Petikét nem zavarja a buksitapasz?

Linocs!
Az utazáshoz mindent leírtak, és én csak ámulok, én soha nem vittem ennyi mindent. Fenisztil, lázcsillapító, ragtapasz.
Ikeába megyünk, bár kicsit félek a szopitól, mert még mindig csak belejövőben vagyunk, de vagy a példa, hogy egy két műsoros plázaszopin már túlvagy.... :wink:

Ez a sulikészülődés most teljesen lefoglal, de végülis jól állok. Tankönyvek bekötve, füzetek is. Egy jó csomó névfeliratozás van hátra. Rajzdoboz összekészítés, tesicucc az nem nagy cucc.. :lol:
Táskák tolltartók kimosva (tavalyiak). Ünnneplőt kell még előbányászni, kivasalni.
Ez most nekem azért ilyen sürgős, mert holnap az Áron szülinapi bulija lesz, és de már azzal akakarok csak foglalkozni. Jön megint egy csapat gyerek. :lol:
Vasárnap meg vidékre megyünk megint.
Közben tornázom a tejmennyiséget ahogy bírom. Reggel is befeküdtem vele az ágyba egy több mint egyórás szopira, váltogattam, meg édesgettem a fiatalurat. :wink: És éjjel is megint felkelt. :wink: Szóval alakul. :wink:

Panny!
Gyertek ti is ikejázni!!! :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Nyah, vissza is tértem, Nórit leraktam aludni, hogy a kipihent mosolyát kapjátok, ne az ultrahangon víjjogó, brutál nyűgöset!!!

Kmanna!
Panka halálos!!!! Annyira szépek azok a sötét szemek! Manna! A tejjel, ha tehéntej, én várnék még!!! SOKAT!!!!!!!! Ha félreértettem és anyatej, akkor bocsánat!

Louise!
Az extra szopis pózok nagyon beválhatnak! Jobbulást!

Mimi!
Tényleg nem tudok segíteni, nálunk soha semmilyen gond nem volt még az evéssel, illetve Nóri részéről nem volt! De remélem megoldódik a gondotok!

Pepike!
Remélem el tudtok jönni!!! Várunk!

Bosek!
Kártyázni???? Mennék én is, azt se bánnám, ha hozzánk jönnének esetleg, annyira jó lenne egy party römi vagy póker! :(

Linocs!
Nekem, mint paramaminak az is eszembe jutott, hogy az utazási irodát is megkérdezhetnétek, hogy hol a legközelebbi kórház, az orvosi ellátás milyen!!! És kössetetk utasbiztosítást!

Ennyi.............

Megyek fejni!
Vendég

Ezt találtam:

"Piros torok" hároméves kor előtt
Tünete: a kisgyerekek piros torka általában haragos, lilásvörös, a mandulákon, nyelvcsapon néha fehér pöttyökkel, amelyek nem gennyfoltok vagy tüszők, hanem úgynevezett izzadmányok.
Kiket érint? Bárkinél előfordulhat! A piros torok önmagában még csak a helyi vérbőség jele. Az immunrendszer így próbál védekezni a betolakodók ellen, mint ahogyan a láz sem ellenség, hanem a szervezet védekezésének, egészséges működésének jele.
Kezelése: nem igényel antibiotikumot.

Mimi!
Köszönöm az írásodat! Jó sokat írtál és mindenkire reagáltál. Nem semmi...
Levi jobban van, nem tudom továbbra sem, hogy adjam -e az antibiotikumot.
Nimó meg reméljük kinövi majd a betegségét...Addig is jó sok antibiotikumot kap. Szerdán megyünk Szegedre hólyagfeltöltésre akkor többet fogunk tudni. Nagyon félek, nagyon féltem a fájdalomtól a fertőzéstől... :cry:
Nektek mi volt a gondotok, amire nem válaszoltunk? :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit!

Ha már ezt megtaláltad, akkor kaptál választ is.....................

Én a legutolsó esetben adtam csak anitbigyót!!!!!!
De, mint Pumperka, én sem merem azt mondnai, hogy ezt vagy azt tedd!!!!!
Mindenesetre további jobbulást a ksibetegeknek!!!! :lol: :lol: :lol:

Ami az előbb lemaradt:
Zsu!
Borzasztóan jól nézel ki!!! Fantasztikus!!!! Juditkecskeméttel azonosan, én biza hízom szopi alatt, szóval minden vékony nőt irigylek és megcsodálok!!!
Gyerkőcéid nagyon aranyosak. A lányodnak a szeme sem áll jól!!!!! Tündéri!

Potyka!
Mindenkinek elújságolom, hogy "ismerek" egy 5 gyerekes anyát!!!!!! ÉN!!!! vagyok rá büszke! Szerinted normális vagyok?????? :lol: :oops: :shock: :? :D
Jobban vagytok már??? Úgyértem a rossz periódus lecsengőben van??????
Nem akarnál írni még nekünk???
Dani fotó???????????????????????????????????????????
Vendég

Sziasztok!

Mimi!
Köszi a köszöntést.

Linocs!
1 után ott leszünk.

Zsu!
Nagyon hasonlítotok a tesóddal egymásra!
Köszi a köszönjtést.

Zündérmanó!
Isten éltessen.

Én nekem is gyógyulgatnom kéne. Jobb kezem gyűrűs ujába 2 hete belement valami már 2 x voltam sebészeten nem találták, vissza kéne menni de gyerekekkel nem szívesen fogadnak. Hát nem röhej?
Ugyan ezt a kezemet 1 hete megégettem vasalóval. Annyira nem izgatott meg nem is fájt, tegnap ez is begyulladt. Hát ez már gáz.

Sajna nem reagálgatok senkire, mert ezer dolgom van 1 hete csináljuk a fiammal a leadandókat az iskolába. És egyfojtába rohangálok a városban mint a mérgezett egér.

Tényleg valaki írt a budapesti közlekedéről pár mondatot. Én nap mint nap részese vagyok ennek, de hozzá lehet szokni. Pofátlan vagyok és ha nem adnak helyet rátolom a babakocsit a lábára, na akkor tuti félre áll.

Na páztok, majd délután talizunk és dumcsizunk aki ott lesz!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Zsu!
Nagyon szépek vagytok, biztosan nagyon jól éreztétek magatokat, látszik a képeken.

A Beatrixoknak nagyon boldog névnapot kívánok!
Beuska az egyedüli?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

[quote="monácska"]
írta:
monácskaEgyikőtöknek sincs meg a száma.................
Kaphatok egyet valakitőlm hogy tudjak sömit küldeni, ha gáz van???????

:oops: :oops: :oops: :oops:
Priviben plíííííííííííííííííííííííz!

Patiét és Eszterét tudom, de elég fura lenne, ha neki írnék, hogy ezvagyazvan.....................................
Vendég

de jó nektek talisok, én is úúúúgy mennék!!
de Eszter még elég pocsékul van.
akinek már van tapasztalat, most komolyan, hogyan lehet náthásan elaltatni. mission impossible

ld. álmos - szívom az orrát, hogy aludni tudjon, na ettől már ugye jól felébred - üvölt, sír, ettől megint tele lesz az orra azonnal, mire leteszem az ágyba - cumi nélkül nem alszik így ha cumi be nem kap levegőt - majd kezdődhet minden előlről. ma reggel 3szor futottam neki az altatásnak, már hulla fáradt szegénykém, nagy nehezen iszonyúan szortyogva végül elaludt.
napersze most sem alszik fél óránál többett....

a keze szerencsére már egész jól van, lehet, hogy ma leveszik a kötést, mert már egész jól behegesedett, de nem tudom, mert pont ott van a heg ahol támaszkodni szokott a kezével....

remélem vasárnap, a kereszelőre azért meggyógyul

jut eszembe, Zsu, mi is úgy tervezzük, hogy 10et adunk a lelkésznek, és megmondjuk, hogy a templomfelújításra

egyébként pont te fürdőruhás képet! nem szép :)
látom Vikónak is bejön a nagy pancsi

Linocs, mi biztonsági alapon a fél lakást vittük el :) én azért vinnék orrporszívót a biztonság keddvéért, biztos lehet kölcsönkérni valahonnan porszívót ha nagyon kell (ismerőseim a múltkor a morzsíporszívót vitték magukkal és arra kötötték, de akkor pont náthás volt a lányuk)
mázli, hogy még csak szoptatsz, múltkor pl szállodába mosogatószivacsot meg mosogatószert felejtettem el vinni - hogy kimossam a cumisüvegetket. annyi vacak kell ha már nem szoptat az ember

Lusie, jobbulást! rémes lehet!!!

Pumperka, tényleg egy hős vagy, hogy még ennyit kínlódsz a tejért!

Mimi, én már nem is mondok semmit hol-eszik-hol-nem ügyben, szerintem ezek az élet nagy rejtélyei....ha nem beteg akkor ki tudja mi van...
Eszter pl teljesen meglepő módon amióta náthás esküszöm jobban eszik, ki érti ???

Kmanna, Eszter ennél még szokott durvábban kinézni kajálás közben. bár szerintem én vagyok béna. tegnap konkrétan a zoknija is sütötökös lett valahogy.
pedig már olyan komoly technológiával dolgozunk.
van az ikeás műanyag előke aminek nagy a nyakrésze és azon bemegy a kaja, viszont jó hosszú teljesen beborítja. ezért még az alá megy egy sima textil előke. és így már csak a zoknija lógott ki, de azt sikerült valahogy eltalálni :)
ja és akkor még nem említem amikor teleszájjal tüsszent kaja közben. mindig! szerintem direkt csinálja...

na egyetek egy gofrit helyettem is ! vagy ha csak Ikea akkor legalább egy hot-dogot!

KépKép
judit18

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?