Új privát üzeneted érkezett!

kory gyönyörűek a gyerekeid,mind a kettő nagyon édes!!
te!!! én olit is vékonynak látom...tényleg az, vagy csak én vagyok már fóbiás???
Vendég

dávid is vékony:és remélem,hogy nagyon rosszul gondolom...de mintha kezdődne!!!ki se mondom...el is hesegetem a gondoloatot..
Vendég

hali

Kory.nagyon szépek a gyerekek. De sokat nőlt Oli mióta nem láttam képet róla :)

Én is dobok képeket...szombaton szülinapoztunk.

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Csajok.gondoljatok ránk holnap.csak beadaton Sziszinek a Pneumot...ma kiváltottam....remélem nem lesz láz +mellékhatások...

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

cleo mégegyszer ISTEN ÉLTESSE ZSOLTIT
nagyon szép gyerekek és a torta is szép nagyon

dávidnak az első pneumotol nem volt semmi baja...remélem a többitől sem lesz
Vendég

bocsánat:sziszikének is boldog szülinapot
Vendég

Bari.

ksözönjük a köszöntést.:) szerintem egy embertől ennyi köszöntést még senki nem kapott!!! :D :D :D
Sulira felkészültetek?minden megvan? Szilveszter mit szól a sulikezdéshez?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

megjöttünk, jó volt, el vagyok havazva.
Zsoltinak sok boldogságot, Sziszinek fájdalommentes szurit, látom volt ajándék...
Oli kis herceg, mintha már 1 éves lenne, akkora.
Gyönyörű az összes gyerek!!
Bari, ne parázz!!!!!!!!!!

Pussz!

Éva

KépKépKép
agmano

cleo :inkább többször mint egyszer sem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

suli:naggyából meg van minden,holnap megyünk a könyvekért,még nem tudom menyit kell majd fizetni mert eddig nem voltunk nagycsaládosok :lol: van aki azt mondja hogy 50%,van aki azt mondja,hogy semmi kedvezmény nincs.
majd holnap kiderül :lol:
Vendég

Sziasztok!

Harmadjára küldöm,valami geb..sz van!

Mindenkinek köszi a dicséreteket!

Bari!

Igen Olivér is egyre nyúlánkabb.
Bár jól eszik,de a súlygyarapodása a mozgásfejlődés felgyorsulásával nagyon lelassult.
Meg hiába eszik jól ezek szerint az öröklött géneket ő sem tudja megtagadni!!!
6hós koráig kimondottan kis hurkás volt,mára ezeknek már nyoma sincs.
Meg nagyon keveset pihen,napi 2x kb.50percet alszik,és úgy veszem észre már nagyon napi 2x se akar aludni.
Tovább tart elaludnia,mint amennyit alszik.
Többi mind mozgás,egész nap dömpert tologat,sőt megy a dömperrel úgy tolja,mászik,akár a tetőtérbe is napjába kb.30x én meg a nyomában fokonként.
Múlt hóban is csak 25dkg-ot hízott.
Amúgy 9kg és 77cm.

Cleo!

Szépek nagyon a gyerekek,és olyan aranyosak amikor egymás tortáját veszik szemügyre. :lol:
Ezek a fiús játékok egyenlőre nagyon idegenek,meg sem tudnám mondani,h.mit ábrázol a torta! :shock:

Kép

Kép
kory

Zsoltikának Boldog Szülinapot!!!

Kép

Kép
kory

kory akkor oli súlya már egy évesnek megfelelő...nem baj,hogy vékony.legalább ő volt hurkás...asszem dávid nem lesz.egy hurka nem sok annyi nincs rajta!!
asszem jobb ha beletörődök,nekem minden gyerekem vékony lesz...akkor is ha a fejem tetejére állok..
mondjuk szilveszter most a leg aggasztóbb...az,hogy egy év alatt fogyott már nem lehet kakinak vagy evésnek betudni....
ha hetente méred akkor bezavarhat ,hogy kakilt vagy nem...de egy év alatt akkor is többnek kelett volna lennie ha kakil...tök mindegy.

és szinte semmit nem eszik...és ami a legjobb nem iszik,már nem idegesítem magam azon,hogy számoljam hányszor pisil egy nap...de meg merem kockáztatni a kettőt!!
reggeli egy negyed kifli 7évesen!!!
tovább nem is mondom.. :twisted: :twisted:
és mindenki kérdezi..miért van lefogyva,de ez olyan hülye kérdés,honnan kéne tudnom???
Vendég

Bari!

Találkozván ovis ismerősökkel nekem sem volt kellemes,h.
kb.3kg -ot híztak az ovistársak a nyár alatt!!!
Mondjam,h.mi még visszább vagyunk! :cry:

Kép

Kép
kory

Kory...

Á az tök kamu amit mondtak...3kg egy nyár alatt?! az nagyon sok lenne.mi 1év alatt hízunk 2kg-ot!!!mondjuk nem vagyunk egyfomák,de az 1hó/1kg az brutál :twisted: -úgyhogy nyugi

Oli nagyon jó súlyban van :) és szép hosszú is :)

KépKép
KépKép
cleo27

kory akinek 3 kilót kízott a nyáron a gyereke azt sürgősen valami hormonvizsgálatra küldeném mielött nagyobb baj lenne!!

tudod "minden ami nem normális,az abnormális"én ezt vallom továbbra is
Vendég

Bari,Cleo!

Pedig igaz! Közel 4éves volt májusban ,13kg volt.
Most 16kg,nagyon szembetünő,hogy megerősödött.
Bárcsak velünk is ilyen történne....

Kép

Kép
kory

kory:és akkor 5 éves korára mennyi lesz???19,nem tudom,hogy kiú vagy lány,de ha lány akkor még gázabb!!

szindi 4 évesen 12 kiló volt és nagyon jól nézett ki,kicsit vékony volt ugyan de csini.ezt a bűvös 12 kilót évekig tartotta

most 160 centi körül van(felnőttben is van 160 centis nő),és 30 valamennyi kiló.és nagyon nagyon csinos!!! :wink:
Vendég

Kép

eggyáltalán nem vékony...kinga ilyen lesz :wink:
Vendég

Bari.

naaagyoon csini Szindi. :) Lassan zavarhatod el a pasikat :D :D

Kory.én elhiszem...de nemtudom hogy csinálták :lol: .Az enyémek ha minden percben ennének sem híznánka ennyi...szerencsére.Én a mai napig azt mondom,hogy inkább normális,vagy vékonykább legyen a gyerkőcöm.Elnézem pindurinak,meg pici gyereknek még haláli aranyos a duciság,de nagyobb gyerekként,majd kiskamaszként csak hátránya lesz :(

kory.rágjuk akkor a témát :) Szokta mondani Kinga,hogy éhes? Majd ha lesz kedved egyszer leírod,hogy mikor mit eszik és hogy (asztalnál,tv...).De én is fenntartom...hisz már ki is vízsgáltattátok...hogy egészséges ő...csak ilyen...el kell fogadni :) (persze ez a legnehezebb :( )

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Egyik melóhelyemen kész vagyok, másik hétfői határidős :cry:
Jöttem olvasni.
Valaki írta, hogy évi 2 kilót mondanak hízásra. Én is így tudom. Nálunk Martinnál csak 1 volt, de gondolom ebben a korban ez jó.
És képzeljétek nagyfiam tejet iszik :lol: , répát eszik a levesben :shock: és lassan rászorítom a mindenevésre :wink: !!! Megjött az esze :lol: :lol:
De nem akarom elkiabálni....

Zsolti igazi laza nagysrác, tetszik a kép, bár Szisziét nem übereli.
Szindiben pedig a kamasz önmagamat látom. Most még talán ciki, hogy nincs kerek feneke és nagy cickója, de majd 18-20 évesen kikerekedik amennyire kell és büszke lesz az alakjára és akkor majd ő lesz a csinos karcsú nő a többi lógó hasú lósó mellű trampli mellett. Ja és az is kicsit gáz, hogy a boltban kapható ruhák leesnek róla igaz Bari?

Éva

KépKépKép
agmano

szia agmano,tényleg leesnek róla a konfekcióruhák :lol:
farmerban az a jó neki ami 5 évesre való csak nagyon rövid :lol:
ami hosszban jó abba meg kétszer belefér :lol: :lol:
a lába meg 39-es..na attól lelki beteg mert amint látjátok nem valami vastag lábakkal rendelkezik ezálltal egy kicsit pinokkiós :lol:
Vendég

Szia Évi :)

köszönjük a dícséreteket :) ne hajtsd túl magad a munkával.
Bizti olvastad kedden megkapta Sziszi a Prevenart.ezen is túlvagyunk....Te beadatod végülis ?

MAYÁNAK NAGYON SOK BOLDOG 1ÉVES SZÜLINAPOT

Remélem még olvasgatsz néha Nyuff.írj is!!!!!

Tündi.mizu veletek? gyerek ám írni!!! hiányzol ám. Lassan nálatok is szülinap...de amint nézem először Gyöngyiék jönnek :D

KépKép
KépKép
cleo27

Hú, erről az oltásról végülis lemaradtam. :oops:
Nem volt utána semmi láz? Jól viselte Sziszi?
Most a gyerekorvos utánajár, hogy 5 éves kor felett érdemes-e, de asszem igen. Okt. 17 előtt nem adathatom be, mert műtét után 1 hónapig nem lehet. Akkor mindkét fiút kellene.
Az a baj ezekkel a határidőkkel, hogy minden egyszerre van, aztán láblógatás. Igaz már 2 hete tudom, hogy kész kellene lennem, de inkább Pesten voltunk, meg mindent csináltam, így aztán a körmömre égett a munka.
Pedig még mindig nincs kész az a két függöny, ami lassan 2 hónapja vár. Van redőny- nem sürgős a sötétítő..
Majácskának sok boldogságot! Biztos szépen bilizik, mert elég korán elkezdte.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok

Én már hallottam olyat is,hogy tizenéves gyereknek adatták be.nekünk a dokinő azt mondta,hogy mindegy,hogy hány éves.Mondjuk szerintem az immunrendszer miatt határoztak meg "határidőket"

Nagyon ügyin viselte a szurit,igaz utána sírt.aznap este egy kicsit bágyadt volt+csak üldögélt+37-37,4 hő,tegnap egész nap semmi,kivéve egyszer délután 37,5,de jókedvű volt.remélem ma már nem lesz semmi.igaz a karját mondta,hogy fáj.

Megvan pontosan,hogy mikor lesz a műtét?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Bari!

Nagyon szép,és kész nőci Szindi!
Hát ha előre láthatnám,h.Kinga ilyen lesz,akkor pár aggódást
megspórolnék magamnak.9év alatt szerinted tud hízni 20kg-ot?
HÚÚÚ!
Várja amúgy a sulit,gondolom inkább a társaság miatt várják?
Szilveszterrel is megkezdődik a nagy betűs élet,ezentúl kötelességek is lesznek.Bár bizti gördülékenyen fog menni,hiszen írtad,h.fogékony volt mindenre,órát is hamar megtanulta stb...

Cleo!
Evés:
Tulajdonképpen Kingával nem az a gond,hogy alig eszik meg valamit vagy válogatna(bár gyümölcs,főzelék neki sem megy),hanem az,h.
eszik ő mindnből csak pár falat erejéig.
Egy negyed!! kenyér után ő köszöni szépen.
5-6villányi tészta után megint.
Fél dl tej után szintén.
Szóval mindenből minimum alatti,ezért is van,h.sokszor etetem hátha valamivel többre jutunk.

Mayának Boldog Szülinapot!

Cleo!
Hol láttad a vonalzót,vagy visszanéztél régebbi oldalainkra?

Kép

Kép
kory

szia kori:szindi még 5 évesen is 12 kiló volt és mégis ilyen "nagy lett",az osztálytársai (lányok)55-65 lkiló körül vannak és valaha azok is picik voltak :lol:
kamaszkorban piszkosul tudnak hízni meg nőni...és zabál is!!!

amiket leírtál a pár falat,az szilveszternél is így működik..egy negyed kifli reggelire,és 2 evőkanál tészta szafttal ebédre...így állunk ma.
remélem egyszer ő is beindul a kajával.
most a suliban ottebédelős lesz,tudom hogy szinte semmit nem fog megenni,de nagycsaládosoknak ingyen van úgyhogy kérem :?

kory:úgy megmutatnám neked szilveszter egy napi kajáját,szerintem elszörnyűlködnél...és nem tulzok!!
pl ha most elmennék vele hozzátok egy napra vendégségbe,semmit de semmit nem fogadna el...se sütit se bármi mást..
ha te lennél itt kingával ő elfogadna valamit??
Vendég

Sziasztok!!

Próbáltam visszaolvasni, ez még sikerült is, de emlékezni már nem annyira :oops: :oops:
De ami fontos!!!

Boldog szülinapot Sziszinek és Zsoltinak!!

Nyaralásból megjöttünk (még vasárnap :oops: ) Aztán ahogy kell mosás, főzés, takarítás, szülői a Sára miatt, munka, készülés a hétvégi szülinapi partyra :lol: - nem unatkozom.
Rövid leszek, mert fárad vagyok tegnap kirúgtam a hámból :oops: :lol: :lol:

Azért kaptok képeket a nyaralásról. A tieiteket is néztem - csodásak :lol: Bari "bolond" vagy!! Méghogy az Oli vékony!!!! Gyönyörű és formás, úgy néz ki, ahogy egy egészséges mozgékony (és keveset alvó :cry: ) kislegénynek kell!!!! :lol: :lol:
Szindi szupermodell alkat :lol: :lol: Nem tudom vigasztal-e, de Mariettának is 32-es a lába :lol: :roll: Kíváncsi leszek mekkora lesz 12 évesen :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Jó éjt!! Kitartás, nemsokára jövök a szülinapi képekkel és véleményt cserélhetünk az ovikezdésről :roll: :roll: :lol: :lol:
Puszantás

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Hali.

Kory.aha visszanéztem előző lapokra :D
Amúgy nekem is így eszik Sziszi pici kora óta...egyszerre keveset...viszont sokszor eszik.ő olyan,hogy meglát valakit enni,megy kunyerálni...ha mást nem egy falatot.Zsolti + nagyon sokat eszik (felnőtt adagot),de szerencsére nem olyan fajta,hogy nagyon hízzon.
Van amelyik gyerek annyit eszik mint Kinga és Szilveszter...és kis kövér...szóval benne van ebben a genetika..+hajlam...Kerilányom ittvolt 1hétig..1nap=2*fél vajaskenyér..és mégis kis kerek...

Kory.tanfolyás?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Gyöngyi, mint védőnéni, biztos jobban látod, de Marietta tartása nem görnyedt egy kicsit? Mintha a vállát leleresztené, nem? Vagy csak fáradt volt minden képen.
Nagyon szép család vagytok!
Ovikezdés brrr. Most állítom össze Nobi ágyneműjét, miért is ne a két ovi különbözően kéri a dolgokat, úgyhogy most varrok takarót a huzatba és gumis lepedőt kell holnap kerítenem, ha a babásak már elkoptak, azt sem tudom hol van. Hétfőtől beindul ismét a nagybetűs élet.
Gyöngyi, neked főleg. 8 óra?
Andi Te otthon dolizol?

Pussz!

Éva

KépKépKép
agmano

gyöngyi nagon szépek a csajok(kori ne nézz ide)és igazán jó húsban vannak!! :lol:

szilveszter is ilyen előreejtett vállakkal ál.de neki az apja is így állt.
Vendég

mondjuk ha agmano nem mondja én észre sem veszem
Vendég

Martin is ejti a vállait néha, én meg szinte mindig :cry:

Éva

KépKépKép
agmano

Hali.

Holnapra mindenkinek jó ovi/suli-kezdést :) :)

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Kinek,h.telt a napja?Ovi,suli?
Bari!
Szilveszternek mi volt a véleménye?
Sára meg Marietta egy csoportba járnak?
Kinga nagy kedvvel ment,rohat be az oviba,és közbe kiabálta,h.
"végre nyitva van".
Aztán beértünk a zsibongóban a tömeg+a hangzavar,így meg is szeppent rendesen.
Ráadásul termet cseréltek,így az új terembe alig akart bemenni.
Folyton azt hajtotta,h.ő nem oda,hanem a Micimaci csoportba jár.
Mondták,h.volt egy kis pityergése meg honvágya!

Kép

Kép
kory

Sziasztok!

Na, mi is túl vagyunk az első napon :roll: :lol: Marietta este közölte (halkan), hogy ő nem akar oviba menni. Sára szájából ezt nem hallani :lol: Nem is volt gond velük, szerencsére!! (kop-kop-kop)
Igen, Kory egy csoportba járnak a csajok. Nálunk a csoportban van 5 testvérpár (összesen 29 gyerek jár egy csoportba)
Ezen a hétem még elhozom őket délben, mert még 4 órában dolgozom, de következő héten már ott kell aludniuk.

Évi!
Sajnos egyet kell értenem veled. Na, nem azért ajnos mert veled, hanem mert igazad van, és jól látod (húú milyen szemed van :lol: ), hogy Marietta mennyire csúnyán tartja magát :cry: :cry: Vittem dokihoz is, de a gerince rendben van, csak hanyag tartása, úsznia kellene :lol: :lol: , de ügye két év útán most mondta azt, hogy soha többet, úgyhogy ez nem jó. Így most azzal "fenyegetem", hogy ha nem húzza ki magát, akkor úszni viszem - mert a dokibácsi is megmondta!! :cry: :lol: :lol:

Mutatok pár képet a szülinapról, ha nem bánjátok. kicsit dicsekszem, hogy milyen szép tortát csináltam :lol: :lol: Na, jó fincsi is lett :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

trambulint kapott a Sára a szülinapjára.

Ez a kép meg a Mariettáról, mert olyan nagylány - imádnak öltözködni - itt épp discóba készült :lol: :lol:
Kép

ágyöngyi

Sárának előre is sok-sok boldogságot!!! Nagyon szép a torta, az arcfestés, a felirat a falon, és a gyerekek.
Marietta kész nő, nagyon magas. Egyszer reklámoztak egy gerincmerevítő-féle dolgot. Mint a hátizsákot úgy kellett felvenni a gumis részét és a gerincet hosszában merevítette valami kemény izé. Ez házilag is elkészíthető akár. Erős gumi, merev pl. léc vagy lap. Persze alegjobb, ha elmagyarázod a következményeit és odafigyel...

És tataaaam.... Norbi leszokott az ujjszopásról immáron 2 hete. Beütötte és le "kellett" ragasztanom pár napra :lol: . Utána megbeszéltük, hogy ez már nem is kell egy nagyfiúnak, aki új oviba megy. Egyszer rajtakaptam még álmában szopta Bp-en, de ezért nem keltettem fel. Választhatott érte egy ajándékot és napról-napra egyre jobban feledésbe merül az ügy. Egyész olcsón megúsztuk, mert Martin bíztatta a Lego tűzoltóságra, de bementünk a játékboltba és meglátott egy Percit a Thomasból és rögtön az kellett neki.

Nálunk is volt ma ovi, teljes műszak. Nem volt semmi gond, örömmel mentek.
Norbi már megtalálta a kiscsoportban a rosszcsont fiút, akivel böllenkedtek egymással, sztem párszor fog büntetésben ücsörögni...
Holnap elmegyünk ovistornára, bár 2 hét múlva már műtét, aztán elég nagy szünet, de majd meglátjuk, bírom-e a fél 5-ös kezdést.

Kinga, Sziszi és Zsolti ovi?
Szilvi, Szindi suli? Gondolom várták :?
Újak, akik olvasnak? Nem történt senkivel semmi?

Üdv!

Éva

KépKépKép
agmano

Hali.

Látom mindenkinek jól telt az első nap :)
Nekünk is kopp-kopp :) A héten én is hozom haza délben őket,jövőhéten már ottalszanak.27-en vannak egy csopiban,nálunk is 4-v.5testvérpár.új óvónénink is van.egy nagy gáz...15nagycsopis van...Gyöngyi Te ezt bizti tudod,hogy egy vegyescsopiban rengeteg :(
Ez úgy jött össze,hogy az új óvónő 8gyereket hozott magával a régi oviból (megszünt)...akik mind nagycsopi korúak.annyiból mondjuk jó,hogy 8nagyfiú van így +4kisebb (eddig meg összesen 6fiú volt)

Bari!!!Mizu.mesélj,hogy telt az első sulis nap???????

Évi.itthon doli mondjuk úgy :wink: (munkanélküli is vagyok) Sanyimnak könyvelek+ügyintézek+ami jön.de keresni akarok egy 4órás állást is.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

sziazstok!
jól indult boldogan elmentek a suliba,de mire szilvi hazaért már nagyon nem tetszett neki arendszer :? :?
délután összeveszett szindivel,szindi bezárkózott kulcsal a szobájába,szilveszter ököllel beverte az üveget,rohanhattunk az sztkba,kifordult a hus a kezén.nem hosszú de méj seb.összeragasztották 3 helyen...hál istennek már van ilyen varrás helyett.
persze,hogy a jobb keze és tökre be van kötve alig tud vele "irni".
és jövő hétig víz sem érheti úgyhogy nem csak a kicsit fürdetem hanem a nagy lovat is :twisted:
Vendég

Kép Kép Kép Kép
Vendég

SÁRA

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Bari.

Hát nem semmi ahogy az év kezdődik nektek :( Remélem hamar rendbejön a keze Szilvinek.
Ja...mégegyszer ne merd mondani,hogy Dávid nem husis!!!!!Naagyooon husis :lol: :lol: :lol: olyan combik+pampuskák vannak,hogy a kép már nem csalhat ennyire.És nem 2hónaposnak néz ki,az tuti :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

és nem is majd 3hósnak.... :oops:

KépKép
KépKép
cleo27

Gyöngyi!

Tényleg minden klassz volt a bulin,és ügyi vagy,h.ilyen remekműveket tudsz csinálni!És a kerítés ,na az nagyon ötletes volt.
Az arcfestést is te csináltad?
Hány gyerek és anyuka jött össze?
Milyen ajándékok lettek az ünnepeltnek?

És mégegyszer:
Boldog Szülinapot SÁRÁNAK!!!

Bari!

Hát nálatok nem lehet unatkozni az biztos!!
Mi volt a vérre menő vita tárgya a 2 gyerek között?
Dávidka nagyon cuki,és ő is husi-musi,mint Gyöngyi Sárája!
És szép kis barnás,kis erős baba nagyon!!!
Ja,és nem is sír,úgyhogy panaszra semmi ok,főleg nem az evésre!

Nálunk már megkezdődött az orrfolyás!!4
Tavaly is jelentkezett csak akkor a 3.nap!
Gyöngyi,valami jó tanács?
Baby luuf-al kentem az orra alját,jobban kapjon levegőt+orrcsepp.
Holnap az oviba meg nem tudom,h.boldogul ezek nélkül!

Kory

Kép

Kép
kory

kory:vita tárgya,hogy technika órára 2 ollót vettem,és nem tudtak megeggyezni,kié melyik legyen :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

kory:nem bánom én akár,hogy is néz ki dávid csak mindíg gyarapodjon..
3 napja eggyik evénél elkezdett szinte felakadt szemekkel hunyorogva a szeméhez kapkodni,dőlt a szeméből a könny.kis idő mulva elmúlt de csupa piros pötty lett a szeme körül.felhívtuk a dokinénit aki pont nem ért rá így beküldött minket a korházba.na addigra semmi nem látszott a szemén.de szerintük ez is reflux tünet,mert hogy evés közben jött,nbiztos visszafolyt neki valami és attól könnyezett be a a szeme..(na én erre azért mérget nem vennék de mindegy)...ja és mechanikai érzékeny,tehát elég megsimogatni és máris nyoma marad,vörös lesz.(ezt lehet,hogy ki sem növi)
lényeg :továbbra is süritett tápot eszik és amíg jó kedélyű és gyarapszik addig nem kell kivizsgálás...
Vendég

Bari!

Amikor picinek Kingát kivizsgáltattuk,az evése miatt,nála is felmerült a reflux.
Mondjuk neki voltak olyan kisebb tünetei,h.pl.ivott vizet,majd elmentünk egy órát babakocsizni,akkor fekve aludt,és amikor hazaértünk és letettem az ágyra,a kis szeme könnybe borult és láthatóan nyeldesett vissza.Kb 3hós volt.
De az erre irányuló uh.-on csak 2-3 reflux mozgást láttak.
Kapott ilyen sav lekötő negyed szem tablettát(Ranitidin B),ami iszonyú keserű volt,de igazán jobb nem lett ,így a tudtukkal elhagytuk.
Ajánlották még,h.ha tologatom kicsit emeljem meg a kocsi háttámláját,ill
a kiságy egyik vége alá könyvet tettünk,hogy kicsit emelt legyen,és ne a nyelőcsőben legyen a kaja.Vagy téglát szoktak még az ágyuk lába alá tenni.
Meg ugye ő is sűrített tápot kapott.

Kép

Kép
kory

szia kory köszi a választ.
hát remélem nem lesz semmi komoly...de nekem mind a 3 gyerekemnél fölmerült ez sajnos...és kettő baromi rossz étvágyú lett...hát nem akarok károgni :?
Vendég

Helló!!

Köszönjük a köszöntést!!

Éva!! Te külön is kapsz egy piros pontot, mert Te voltál az egyetlen (a vendégeket is beleszámolva), aki megdicsérte az uram által kreált feliratot!! :lol: :lol: Nálunk ő szokta diszíteni a kertet, ha buli van, ő a kreatív lélek a családban :lol:
Gratulálok Norbinak a leszokáshoz!! :lol: :lol: Ezt nem tudom milyen, mert nekem csak a cicit szopizták a csajok :lol: Bár kicsinek tömtem én a szájukba mindent, hogy csöndbe legyenek, de csak cicin voltak csöndbe :roll: :roll: Így ez kimaradt nálunk, bár már nem bánom természetesen, de akkor nagyon örültem volna neki.
És főleg dicséretes, hogy pont ovikezdéssel esik egybe az elhagyás!! :lol: :lol:

Na, milyen volt a torna?? Bírtad??

Kory! Az arcfestést nem vállaltam (mint írtam nem én vagyok az ügyes a családban :cry: ), a barátnőm csinálta mindenkinek, és nagyon élvezték a gyerekek.
Volt nálunk 8 felnőtt velünk együtt (de apukákkal, mert baráti családokat szoktunk meghívni) és 12 gyerek.
Kapott a Sára még sminkkészletet (ez nagyon menő nálunk), Barbie-s matricás füzetet, polót, plüsst, számolós kirakót, csokit, virágot.
Köszi, hogy dicsérsz, de piszok egyszerűk a torták, nem bonyolítom az életem :lol: :lol: és előző nap kell megcsinálni ezeket, mert kell hogy összeérjenek, így nem kell kapkodni az ünnepnapon :lol: :lol:

Andi! Még nem tudom, hogy mit jelent ennyi nagy egy vegyes csoportban, de sejtem. A mi csoportunk 2 éve indult és nagyrészt a Marietta korabeliekkel. Tavaly nem is volt suliba menő, idén ketten mentek, jővőre szerintem 4-5 és a Mariettával lesz dömping. De tényleg sok (3 tortát kellet vennünk az ovis szülinapra, hogy elég legyen :roll: :roll: :lol: :lol:

Bari!! Tényleg ne halljak a Dávidra vonatkozó súlypanaszokat!!! :lol: :lol: Még a Sára se nézett ki ilyen husosan!!! :lol: :lol:

ágyöngyi

Tudom mit felejtettem el!!!

Kory!! Nálunk nagyon bevállt az aloenak a kakukkfű-fokhagyma kapszulája, enyhe náthára adtam én is (jobban kep levegőt és fertőtlenít), így mentünk el nyaralni, de nem lett gond.

ágyöngyi

szerintetek az nagy gáz,hogy dávid ma 100akat eszik csak??
lehetnek ilyen napjai egy jóevő gyereknek....vagy kezdődik a rémálom a pokol a kínok kínja????
kori.olivér csinált ilyen napot(napokat)
Vendég

gyögyi én sáránál sokkal ,dundibb gyereket szeretnék...lehet,hogy be nem teljesült álom lesz de réménykedni szabad nem? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

azzal már nem is foglalkozok,hogy ma szóltak a suliban hogy ne maradjon szilveszter napköziben mert egész nap egy falatot nem eszik :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
azt hazudja,hogy ő csak itthon tud enni...aztán hazahozom és nem eszik..ááááááááááááááááááááááá kivagyok
Vendég

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?