Helló!!
Köszönjük a köszöntést!!
Éva!! Te külön is kapsz egy piros pontot, mert Te voltál az egyetlen (a vendégeket is beleszámolva), aki megdicsérte az uram által kreált feliratot!!
Nálunk ő szokta diszíteni a kertet, ha buli van, ő a kreatív lélek a családban
Gratulálok Norbinak a leszokáshoz!!
Ezt nem tudom milyen, mert nekem csak a cicit szopizták a csajok
Bár kicsinek tömtem én a szájukba mindent, hogy csöndbe legyenek, de csak cicin voltak csöndbe
Így ez kimaradt nálunk, bár már nem bánom természetesen, de akkor nagyon örültem volna neki.
És főleg dicséretes, hogy pont ovikezdéssel esik egybe az elhagyás!!
Na, milyen volt a torna?? Bírtad??
Kory! Az arcfestést nem vállaltam (mint írtam nem én vagyok az ügyes a családban
), a barátnőm csinálta mindenkinek, és nagyon élvezték a gyerekek.
Volt nálunk 8 felnőtt velünk együtt (de apukákkal, mert baráti családokat szoktunk meghívni) és 12 gyerek.
Kapott a Sára még sminkkészletet (ez nagyon menő nálunk), Barbie-s matricás füzetet, polót, plüsst, számolós kirakót, csokit, virágot.
Köszi, hogy dicsérsz, de piszok egyszerűk a torták, nem bonyolítom az életem
és előző nap kell megcsinálni ezeket, mert kell hogy összeérjenek, így nem kell kapkodni az ünnepnapon
Andi! Még nem tudom, hogy mit jelent ennyi nagy egy vegyes csoportban, de sejtem. A mi csoportunk 2 éve indult és nagyrészt a Marietta korabeliekkel. Tavaly nem is volt suliba menő, idén ketten mentek, jővőre szerintem 4-5 és a Mariettával lesz dömping. De tényleg sok (3 tortát kellet vennünk az ovis szülinapra, hogy elég legyen
Bari!! Tényleg ne halljak a Dávidra vonatkozó súlypanaszokat!!!
Még a Sára se nézett ki ilyen husosan!!!